Zak likken donkere meesteres

zak likken donkere meesteres

Massage erotisch amsterdam den haag prive ontvangstzak likken donkere meesteres


Thuis loop ik sindsdien als vrouw rond, maar altijd met mijn kuisheidskoker en zware ball-strechter om. Regelmatig neemt mijn Meesteres mij mee naar parenclubs om mij als hoer te laten gebruiken. Sindsdien heeft mijn Meesteres de sex met andere mannen en vrouwen ontdekt en ben ik gedegradeerd tot lik- en huisslaaf, omdat andere mannen haar meer genot schenken dan ik.

Het verhaal gaat verder op het moment dat ik bij de Nederlandse Vereniging van Slaven, Sletten en Hoeren goedgekeurd ben als Slaaf en Slet. De volgende ochtend moest ik natuurlijk beide Meesteressen met mijn tong verwennen tijdens het ontbijt. Om allebei maximaal te genieten werd ik, ondertussen dat ik de ene Meesteres tijdens het nuttigen van haar ontbijt befte, door de ander in mijn kont genomen. Later likte ik de kut van de andere Meesteres en nam degene die ik net gelikt had mij met dezelfde vuistdikke strap-on in mijn slettekut.

Daarna moest ik de strap-on helemaal schoonlikken. Aangezien Meesteres I daarop poep heeft gezien wat ik ook geproefde moest ik naar de badkamer. Eerst loostten beide Meesteressen hun ochtend-urine in mijn mond, waarna ik mijzelf en vooral mijn darmen moest wassen. Terug in de kamer mochten mijn kuisheidskoker en ball-stretcher af en moest ik mijzelf aftrekken voor beide Dames. De ‘opbrengst’ moest ik in een borrelglaasje spuiten. Het glaasje was net zo groot als mijn eikel en paste er prima tegenaan, waardoor het gevoel niet onaardig was.

Ik moest de inhoud van het glaasje zelf opdrinken en mag ook geen druppel van mijn piemel verloren laten gaan. Ik had al vaker sperma geslikt, maar mijn eigen sperma drinken vond ik toch wel erg vernederend. Toen mijn lid weer verschrompeld was pakte Meesteres M van haar nachtkastje een groot formaat pleister in V-vorm, zei mij dat ik mijn ‘piemeltje’ tussen mijn benen door naar achteren moest trekken en plakte vervolgens de pleister over mijn ‘venusheuvel’ en geslachtsorgaan tot in mijn bilnaad.

Ik moest mijzelf nu aan gaan kleden en opmaken. Uit mijn weekend-tas zocht Meesteres I een stretch superkort zwart rokje en een felroze strak topje bij elkaar. Eronder een zwarte jarretelbody met visnetkousen en een witte kanten string. Daarbij mijn knielaarzen met 10 cm hakken en natuurlijk mijn collar, zodat Dominanten mij meteen als een sub zouden herkennen. Mijn Meesteressen kleedden zich beiden in een leren kokerrok tot halverwege het bovenbeen met daarboven een witte blouse.

Over die blouse gaat bij beiden een zwartleren corselet dat prachtig hun taille, heupen en borsten uit liet komen. Ze droegen beiden geen bh-tje, maar wel een doorzichtig zwart kanten stringetje. Flink opgemaakt, met opgestoken haar en hooggehakt ging Meesteres M ‘shoppen’ in de P. Zij nam ook mijn kuisheidskoker mee.

Ik vroeg mij op dat moment af wat ze daarmee moest, maar later die dag kreeg ik vanzelf het antwoord. Meesteres I nam mij mee naar een sex-bioscoop op de wallen. We kwamen binnen in de donkere filmzaal. Toen ik aan het duister gewend was zag ik, ondanks het vroege uur, hier en daar een enkele man en soms een stelletje zitten.

De meesten hadden hun lul uit hun broek en de aanwezige dames hadden hun tieten bloot en vaak hun rokje omhooggeschoven. Meesteres leidde mij meteen naar voorin de zaal en zei tegen de aanwezigen: Degenen die willen mogen haar in alle gaten helemaal uitwonen en volspuiten.

Dames laat je lekker likken en leef je op haar uit”. Al snel stonden de eerste mannen voor mijn neus. De meesten wilden eerst gepijpt worden, daarna mij in mijn slettekut neuken en vervolgens weer schoongelikt worden. Enkele hielden het bij gepijpt worden, maar spoten zich dan wel in mijn keel leeg. Helaas waren er maar enkele vrouwen die van mijn diensten gebruik maakten.

Zij wilden allen gelikt worden kut en ook bilspleet en lieten luidkeels horen dat zij klaarkwamen. Toen Meesteres M de zaal binnenkwam keek zij nog even samen met Meesteres I naar de neukpartij, waarna beide Meesteressen mij met mijn haren in de war, doorgelopen make-up, maar o zo lekker geneukt mee naar buiten namen. We gingen uit lunchen en terwijl ik onder de tafel hun spleten schoonlikte en verwende zat Meesteres M in geuren en kleuren te vertellen wat zij allemaal gekocht had lingerie, schoenen en laarzen, enz.

Na het eten gingen we naar een klein straatje, ergens in het centrum. We gingen naar binnen bij een modern pand en betraden daar meteen een ruime ontvangsthal. Achter de balie zat een vrouw in een witte jas. Meesteres M meldde ons aan met “Slet slaaf”. De dame knikt bevestigend en vroeg ons om plaats te nemen in de wachtruimte.

Ik zou zo aan de beurt zijn. Mijn Meesteressen gingen weer weg, nadat ze even hadden gefluisterd met de receptioniste. Ik begreep niet wat de bedoeling was en toen ik door de receptioniste in naar een kamertje gebracht werd en de opdracht kreeg mijn rokje en slipje uit te doen wist ik helemaal niet meer hoe ik het had.

Met één flinke ruk trok ze vervolgens de pleister weer van mijn kruis. Ik verging van de pijn en kon een kreet niet onderdrukken. Dit moet een slaaf makkelijk kunnen hebben.

Voor straf doen we de rest ook zonder verdoving”. Ik moest even wachten voordat een vrouwelijke ‘arts’ mij naar een aangrenzende ruimte riep. Daar stond een ‘gynaecologenbed’ met kniebeugels, waarop ik plaats moest nemen.

De dokter zette mij met mijn pols- en enkelboeien vast en ontsmette mijn schaamstreek en bilspleet. Met een apparaat verwijderde zij één voor één al mijn schaamharen. Ze sloeg geen stoppeltje over! Sommige haren deden wel pijn, vooral die op mijn zak en in mijn bilspleet, maar meestal was de pijn te dragen.

Toen ze na twee uren klaar was met de behandeling smeerde ze nog een verzachtende lotion op de getergde huid. Mijn piemeltje begon spontaan te groeien van de aandacht.

Meteen gaf ze er een aantal flinke tikken tegen en zei: Ze deed een paar stappen naar achteren en greep onder haar witte jas. Met een snelle beweging had ze haar slipje in haar handen en was ze dus blijkbaar naakt tussen haar benen.

Een beetje langzaam naar mijn smaak, maar hij doet het. Zijn pikkie laat zich trots bekijken en ik lach inwendig. Hij laat zich aardig kennen, maar ja, welke man heeft zijn pik onder controle?

Zijn pikkie en ik hebben een hele goede verstandhouding, al een hele tijd, hij laat mij wel weten hoe lekker je het allemaal vindt.

Heerlijk, ik geniet nu al! Ik hoor hoe koel en hard mijn stem klinkt. Haha, heerlijk die blik van hem, er komt nu al stoom uit zijn oren. Ik trek flink aan het touw, alsof ik hem zo de trap op trek.

Ik kan me heel goed indenken hoe vernederend dat voor hem moet zijn. Ik grinnik weer in mezelf. Maar hij zet door, dat vind ik toch wel goed van hem. Laat ik het eitje eens even in werking stellen. Met een druk op de knop begint het ding ineens te trillen in zijn mond. Ik moet moeite doen om niet hardop te lachen.

Daar is het nog te vroeg voor. Ik tik ongeduldig met de stok op de vloer. Hij verhoogt zijn tempo en is dan eindelijk bij de een na laatste tree aangekomen. Met mijn stok houd ik hem tegen. Meteen zet ik mijn laars in zijn nek. Even goed doorduwen totdat hij netjes staat zoals ik wil.

Oh, wat voelt dat heerlijk, die macht! Nee, je hoeft niet te antwoorden. Sterker nog, ik wil helemaal geen reactie van je horen of zien. Je doet gewoon wat ik zeg. Doe je dat niet, dan volgt er een pijniging die ik nu niet ga vertellen. Dan is het niet spannend meer. En je wilt toch wel dat het spannend blijft lieverd? Ik ben dol op regeltjes. Ik wil niet dat je uit jezelf praat. Je noemt me Vrouwe, bij alles wat je zegt. Mijn lievelingsgetal is 4. Zonder toestemming mag je niet klaarkomen.

Ik bepaal wanneer je pik stijf mag zijn. En o wee als je dat ei loslaat Net als hij wilt antwoorden, trek ik flink aan het touw. En ja hoor, het ei floept eruit. Meteen kijk ik hem boos aan en zie dat hij sorry begint te zeggen. Ik sta op, zet mijn voet op zijn wang en zeg dreigend dat hij zijn bek moet houden. Dat hij het nu al verpest. Dat hij hopeloos is. Dat hij de regels niet serieus neemt en dus mij niet!! Ik schrik van mijn eigen boze stem. Zijn antwoord is uiteraard niet te verstaan door de laars in zijn gezicht.

Ik maak een minachtend geluid en stamp weg. Als ik terug kom, tik ik met mijn lange wandelstok tegen zijn hoofd. Broek en slip uit. Ik stop de punt van mijn stok in zijn mond en vraag of hij me irritant vindt. En waar hij het lef vandaan haalt mij zo vreselijk brutaal aan te kijken.

Zijn antwoord is niet te verstaan natuurlijk. Ik dwing zijn hoofd achterover door de stok te bewegen. Hij loopt rood aan. Ik begin aan zijn zak te trekken. Een keer, twee keer. Ik trek steeds iets harder. Vier keer in totaal.

Tja, als je een lievelingsgetal hebt, moet je het ook gebruiken, vind ik. Aandoenlijke geluidjes maakt ie nu. Ik zie dat hij zweet, zijn gezicht wordt nog roder. Goh, zou ik te hard hebben getrokken? Wat jammer dan dat het al voorbij is, hihi. Ik haal de stok uit zijn mond en schuif hem langs zijn nek recht langs zijn rug onder zijn hemd.

Mmmm, dat is keurig. Zijn gezicht ziet er gespannen uit, zijn schouders strak, hij ademt sneller. Dit had ik echt veel eerder moeten doen, geweldig gewoon. Ik zie dat hij in spanning afwacht of ik dat ook inderdaad ga doen.

Als mijn subje dat graag wilt. Wie ben ik om hem iets te onthouden? Hij mag even bijkomen, een paar seconden. Je hebt een minuut. De stok in mijn hand laat ik een beetje op en neer gaan tegen zijn billen en bilspleet. Ik zie zijn schrikreactie als de stok, heel even, zijn ballen raakt.

Ik laat de stok langs zijn ballen gaan, beetje draaien, beetje op en neer Hij wisselt van arm, even met de andere hand rukken. Zijn leunhand begint te trillen, vooral ook omdat ik steeds zwaarder op mijn been leun. Als ik na een minuut controleer, ben ik niet tevreden. Ik maak een minachtend geluidje maar zeg niks, doe met mijn vingers zijn mond open, stop het ei er weer in en kijk hem aan.

Lang en intens, afkeurend, teleurgesteld Aan mijn korset had ik eerder een aantal wasknijpers gehangen, vier ja. Terwijl ik de stok tegen hem aan laat leunen, grijp ik zijn ballen stevig vast en hang er, tergend langzaam de wasknijpers aan. Mooi verspreid, leuke kleurtjes, ziet er goed uit. Hij kermt een beetje. Ik merk dat zijn geluidjes me behoorlijk opwinden, een onverwacht genoegen. Ik trek aan het touw zodat hij wel in beweging moet komen, net als een hondje.

Hij doet wel erg zijn best om het ei niet kwijt te raken. Zo lopen we gezellig naar de woonkamer. Ik wijs een plek aan waar hij moet staan. Voor het raam met zijn blote billen er naar toe. Ik pak een tulp uit de vaas en stop die in zijn bilspleet. Het lijkt net een vaasje. Hij kijkt me niet meer aan en dat vind ik wel een goed teken. Geen duidelijk verzet meer te zien. Zo staat hij daar een tijdje.

Ik vraag me af hoe dit vanaf de straat uit moet zien: Dat is toch om je slap te lachen. Apropos slap, zijn pik staat aardig te steigeren, zie ik.

Je hebt heel wat goed te maken. Je blijft daar nog 4 minuten staan, maar niet klaarkomen, denk erom. Ik ga op het bankje voor hem zitten met mijn benen uit elkaar. Ik weet dat hij dat heel erg geil vindt, van al die keren dat ik als subje zo voor hem moest zitten. Alles kan tegen je gebruikt worden, dat zie je maar weer. Net als hij lekker op dreef is en pikkie lekker aan het groeien is, ga ik met de afstandsbediening zitten spelen, want het eitje heeft hij nog steeds in zijn mond.

Hij heeft het veel te druk met trekken om op dat eitje te letten. Ik geef meteen een flinke ruk aan het touw. Zijn hoofd schiet naar voren en hij doet zijn uiterste best om het ei binnen te houden. Hij probeert ook nog de tulp vast te klemmen. En om zich te blijven concentreren op het trekken. Uiteraard houdt hij het eitje net niet binnen. Ik begin hem uit te lachen, waardoor zijn concentratie helemaal verdwijnt en daarmee ook het grootste deel van zijn stijfheid.

Ik sta op met een diepe zucht, knijp eens flink in zijn pik en haal een voor een de wasknijpers van zijn ballen. En de tulp uit zijn bilspleet. Ik hoor weer heerlijke kreunen en een zucht van opluchting. We gaan in een voor mijn idee veel te langzaam tempo naar de gang en ondertussen trek ik flink aan het touw waar het ei aan vast zit. Hij kijkt me half vragend, half benauwd aan. Ik doe net of ik niets zie en duw met mijn laars flink tegen hem aan totdat hij precies goed zit, met zijn gezicht naar de wc-pot.