Tepels strelen sub zoekt meester

tepels strelen sub zoekt meester

Weer flitst de camera. Ik kijk hem aan. Als je uit een rok stapt, zorg er dan voor dat je altijd mijn richting uitgaat. Stap over de rok heen naar hem toe.

Hij kan me bijna aanraken maar doet het niet. Hij loopt om me heen, schiet wat foto's. Ik sla mijn ogen neer en weet me bekeken.

Ontspannen onderuit gezakt bekijkt hij mijn borsten. Zie dat mijn tepels al hard zijn. Ik zal je leren wat harde tepels zijn. Kan het zien aan mijn gezicht. Het is tijd om iets te leren.

Als ik je in het vervolg opdraag om je te presenteren, dan ga je zó staan. Met zijn knie spreidt hij mijn benen. Mijn voeten staan nu 50 cm uit elkaar. Weer loopt hij om me heen en schiet foto's van mijn ontblote bovenlijf. Hij loopt weg en komt terug met een spiegel. Hebben die een bh nodig? De borsten waar ik zo trots op ben.

Als hij terugkomt heeft hij een schaar in zijn handen. Zonder verder omhaal knipt hij mijn slipje door op de heupen. Het kleine stukje textiel wat ik met zoveel zorg heb uitgekozen valt op de grond tussen mijn voeten. Hij pakt een krukje en komt voor me zitten.

Zijn hoofd is nu ter hoogte van mijn middel. Nauwkeurig bestudeert hij mijn lichaam. Ik voel me bloot zoals ik me nog nooit bloot heb gevoeld. Hoeveel mannen kijken nu werkelijk naar je lichaam, verliezen zich niet maar nemen de rust om je lichaam werkelijk te bewonderen?

Hoeveel mannen spreiden je schaamlippen, stellen je clitoris bloot aan de koele lucht, om de plooien van je kut nauwkeurig te onderzoeken? Hoeveel mannen bestuderen je tepels alsof ze schatten verbergen? Hoeveel mannen laten minutenlang hun vingers over je rondingen gaan alsof het de laatste dag is dat ze je zien? Hoeveel mannen openen je mond en bekijken je gebit alsof ze een paard keuren? Hoeveel mannen laten je voorover bukken en spreiden je billen zodat ze je kontgaatje minutenlang kunnen bekijken?

Achteloos gaat een van zijn vingers met mijn kutvocht over mijn kontgaatje, mij onverwacht even binnendringend. Een zucht van genot ontglipt me. Dat snap je zelf ook wel' Ik knik, niet begrijpend. Ik heb nog nooit in mijn leven mijn schaamharen bijgeknipt. Dat was ook niet nodig. Mijn kleine donkere donshaartjes bestreken een redelijk gedeelte van mijn schaamheuvel en langs mijn schaamlippen. Ik ben altijd best tevreden geweest met mijn niet overdadige haargroei. Maar nu is dat ontoereikend.

Boven je kutje, op je schaamheuvel zal ik een klein beetje laten staan. Zonder omhaal zet hij me op een kruk, begint me in te zepen en voor ik weet wat er gebeurt ben ik verlost van mijn overtollige schaamhaar. Waarom voel ik me vereerd om zo schaamteloos door hem gefotografeerd te worden? Ben ik de slet die hij voor zich ziet? Kan het me iets schelen?

Drie filmrolletjes verder kent mijn lichaam geen geheimen meer voor de camera. Alles wat erogeen of verborgen heet te zijn ligt vast op film. Alles wat geil of vulgair heet te zijn, laat ik hem zien. Hij kijkt me strak aan en bestudeert mijn blik als ik te lang aarzel. Dat is niet nodig.

Ik weet dat je het niet kunt. Hij pakt me bij mijn arm, sleurt me naar de tafel, duwt me voorover. Borsten op het ruwe hout. Schaambeen tegen de scherpe rand. Hard en ruw duwt hij mijn onderrug naar beneden. Als ik tien minuten later uithuil op de tafel, weet ik dat alles onherroepelijk is veranderd. Dit is geen avontuur meer. Dit is een obsessie. Nooit, nooit, zou ik me zo door een man laten slaan! Nooit zou ik mij verbijten en hem zo ongenadig zijn gang laten gaan.

Nooit zou ik hiervan opgewonden worden. Nooit zou ik me zo gelukkig voelen na een huilbui. Mijn kut is drijfnat, net als mijn ogen. Alles wat ik nog op te houden had richting hem is als scherven uiteen gevallen. Ik heb hem laten zien waar ik toe in staat ben. Ik heb gezocht en hij heeft mij gevonden.

Natuurlijk heb ik hem gesmeekt om te stoppen, gejammerd om genade. Maar waarom drukte ik dan mijn kont omhoog, vluchtte ik niet, maar hield me verkrampt vast aan de tafel? Waarom schuurde ik mijn tepels tegen de tafel? Waarom stroomde mijn kut over van vocht? Dit is waarom je gekomen bent.

Ik las het in je ogen toen ik je de eerste keer zag. Een blik is voldoende. Je krijgt eindelijk waar je al die tijd onbewust naar op zoek bent geweest. Je hebt altijd het meest genoten van de vriendjes die je stevig aanpakten.

Jij neemt niet, maar wil genomen worden. Niet uit gebrek aan durf. Het zijn slechts de vrouwen met een sterke persoonlijkheid die zich over durven te geven. Het kost veel moed om toe te geven aan de innerlijke drang om gebruikt te willen worden. En zo open ben jij niet als het om seks gaat. Laat me raden, je hebt nog nooit aan één man toegegeven dat je jezelf met grote regelmaat bevredigt.

De gedachte alleen dat iemand zou denken dat ik een slet, een sloerie ben. Ik ben de zelfverzekerde moderne jonge vrouw. Sinds hij in mijn leven is gestapt nemen de hormonen, neemt mijn kut, het over van mijn hoofd.

Mijn rechterhand glijdt van de tafelrand en ik strek haar onder mijn buik door naar mijn kut. Ik ben verrast door de natheid van mijn kut. Mijn lippen moeten glimmen als natte steen.

Als ik langzaam door mijn lippen ga besef ik dat er weinig meer nodig is om klaar te komen. Ik moet verbijsterd constateren dat ik bijna klaar ben gekomen op zijn aframmeling. Het is beangstigend hoe hij mijn gedachten leest. Terwijl ik met mijn vingers door mijn natte schaamlippen trek, ben ik me terdege bewust van zijn blikken als hij op zijn gemak plaatsneemt in een stoel.

Ik kan hem niet zien maar weet hem vlak achter me, zijn ogen tasten mijn roodgloeiende billen af, zien mijn natte lippen daartussen glinsteren, mijn vingers dansend in een steeds hoger ritme. Hij raakt me en ik ben bang, spiraalsgewijs omhoog en uit mij spuitend als geluid, het soort geluid dat ik nooit weer wil maken, nooit meer waar iemand bij is, een weeklagen, gejammer in mijn oren, een kreet van oh Jezus stop me want ik kan het zelf niet meer, en nu grijpt hij zijn pik en strijkt hem langs mijn binnenste schaamlippen, mij brandmerkend en mij de zijne makend, hij is mij zelfs nog niet binnengedrongen maar nieuwe geluiden snellen naar buiten, en hij luistert, een man die ik niet ken luistert naar me met zijn lichaam totdat ik half-zeg, half-snik, dat ben ik niet - tussen de geluiden die ik snik, helemaal niet ik - en hij trekt terug alsof hij stopt - Wanneer hij mij meeneemt op zijn kalme cadans schieten de momenten als filmflitsen aan mij voorbij.

Hoe hij, terwijl ik nog snikkend voorover op de tafel lig, zijn duimen op mijn glimmende schaamlippen plant en mijn kut openpelt als een perzik, de zachte huid wijkend voor het natte vruchtvlees. Hoe zijn eikel opnieuw mijn kut opeist, dieper nu, en langs mijn lippen glijdt, mij bewust makend van mijn eigen honger. Hoe ik, snakkend naar adem, in kleine zachte woorden smeek om meer. De tranen als zijn lul eindelijk geheel in mij is en mijn hand, bekneld onder het gewicht van onze bovenlichamen, zijn behaarde zak voelt.

De onbedaarlijke uithalen die hij met zijn stoten in mij losmaakt. Het crescendo van mijn climax, de gekte in mijn hoofd. En nu, het trage stoten van zijn keiharde lul, waarmee hij mij weer terugzet op aarde. Minutenlang daal ik af, tot ik eindelijk, mijn tenen strekkend, voet aan de grond krijg, en mij laat zakken over zijn lul. Dan voel ik hem verkrampen, en diep in mij, schrijft hij zijn naam, en eigent zich mij toe.

Het is een half uur later als hij me voorzichtig afdroogt, nadat hij me heeft gedoucht met een lauwe waterstraal. Hij was erg zacht en vermeed mijn striemen zoveel mogelijk.

Zelf durf ik nog niet te kijken naar mijn billen, bang dat ik schrik. Nadat hij me heeft afgedroogt, zet hij me voor de reusachtige spiegel die tussen het bad en het bed aan de wand is bevestigd. Geen glimp van de zelfverzekerde jarige vrouw die aan het begin staat van haar carriere. In de spiegel zie ik een afhankelijk meisje, nauwelijks in staat om zichzelf in de ogen te kijken. Mijn blik schiet direct naar mijn bijgeschoren kut. Hij ziet het terwijl hij, nog volledig gekleed, achter me staat en zijn handen op mijn schouders legt.

Dan houdt hij een hanger voor me en hangt deze om mijn hals. Het is een dun leren bandje met daaraan een metalen hanger. De hanger lijkt op de afbeelding van Leonardo da Vinci over de verhoudingen van het menselijk lichaam. Maar dit keer hangt er in de cirkel en het vierkant een vrouw, exact in de houding zoals ik nu sta. Jij bent exclusief van mij. Maar dat wil niet zeggen dat ik van jou ben. Maar dat zul je begrijpen. Vanaf heden zul je altijd hakken dragen, je benen zullen bloot zijn, of gehuld in zwart zelfophoudende kousen.

Lingerie is toegestaan, tenzij je naar mij komt. Rokken hebben vanaf heden bijzondere voorkeur. Voor de ochtend zal ik je het volgende ritueel leren. De spiegel is hiebij het raam van je bovenwoning. Zes, zeven keer, tot het hem bevalt.

De laatste keer loop ik vanaf zijn bad naar de spiegel. Ik droog mezelf af, kijk stiekum naar de rode striemen op mijn billen. Dan pak ik een tandenborstel en poets mijn tanden terwijl ik, zoals hij me dat heeft geleerd, mijn andere hand achter in mijn nek houdt.

Dan pak ik een stoel en plaats een van mijn voeten hierop om mijn kousen aan te trekken. Deze houding opent mijn dijen voor elke willekeurige voorbijganger in mijn straat. Een voor een trek ik mijn kousen aan, terwijl hij ongegeneerd in mijn kruis kijkt. Ik kom overeind en doe mijn bh aan. Uiteindelijk doe ik de hanger om en stap in mijn pumps. Een vrouw in bh en kousen en op pumps kijkt me rustig aan.

Zijn ogen glijden weer even over mijn borsten en ik voel trots in me opkomen. Hij kan zijn ogen niet van me afhouden! Ik voel me verward en loom. Het wordt weer donker. Ik ben er bijna dankbaar voor. Via de koele avondlucht gaan we weer naar de garage, zodat ik even later weer met mijn hoofd in zijn schoot lig.

Als ik de deur achter me sluit hoor ik zijn auto wegrijden en weet me weer alleen. Ik loop naar de slaapkamer en trek mijn kleren uit. Als ik voor de spiegel sta bekijk ik voorzichtig mijn billen. Ze zijn niet meer zo rood als aan het begin van de avond maar nog wel erg gevoelig.

Ik poets mijn tanden voor de spiegel, terwijl ik ondertussen mijn eigen lichaam bekijk. Ik weet hoe mooi hij mij vind en dat vervult mij met een zekere trots. Langzaam verdwijnt de smaak van sperma uit mijn mond. Ik heb hem deze keer slechts een maal klaar hoeven pijpen. De geweldige hoeveelheid zaad die hij in mijn mond loosde duidde erop dat de avond hem ook niet onberoerd had gelaten. Het gaf me grote voldoening. Op zijn instructie kruip ik naakt tussen de lakens en laat de slaap ove me heenkomen.

Ochtendritueel Als ik ontwaak herinneren mijn billen me als eerste aan de vorige avond. Niet pijnlijk maar wel duidelijk aanwezig. Ik stap onder de douche en was de loomheid van mijn lijf. Met de handdoek in mijn handen loop ik naar het raam. Ik woon in een bovenwoning met vrij grote ramen die op kniehoogte beginnen. Ze geven hierdoor veel licht in mijn woning, maar ook veel inkijk.

Iets wat ik terdege besef. Ik voel een zekere schroom opkomen en zelfs de gedachte om de opdracht maar niet uit te voeren schiet even door mijn hoofd.

Wat is het dat me toch doet besluiten naakt naar het raam te lopen? Is het de spanning? Zijn het zijn doordringende ogen? Zijn het mijn billen die me nog vaag herinneren aan zijn straf? Wat het ook is, even later sta ik enigzins gespannen voor het raam en droog me af. Het is nog rustig op straat, maar een oplettende voorbijganger zou mij goed kunnen zien. Concertreer je op je eigen lichaam. Geniet van het idee dat je bekeken zou kunnen worden. Het is raar maar ik kom langzaam tot rust, als ik me eenmaal heb afgedroogd.

Ik breng de handdoek terug naar de badkamer en neem mijn kousen en lingerie mee als ik opnieuw naar het raam loop. In plaats van een stoel te pakken zet ik mijn voet brutaal op de vensterbank, mijn kruis hiermee openend voor de eventueel toekijkende buitenwereld. Ik bekijk mijn kutje als ik mijn kous aantrek en kan een zekere trots niet onderdrukken.

Mijn kutje is veel mooier nu. Mijn gedachten zorgen voor een zekere opwinding, die zich vertaalt in een vochtige kut. Ik kan de verleiding om mijn vingers op mijn klitje te zetten slechts met moeite onderdrukken.

Als ik even later mijn bh sluit valt mijn blik op de inmiddels vollere straat waar mensen vertrekken naar hun werk en de kinderen naar school gaan. Een half uur later vertrek ik ook naar mijn werk, meer dan ooit bewust van mijn naakte poesje onder mijn lange rok.

Nachtspiegel Het ritueel herhaalt zich dagelijks en ik hoor een week lang niets van hem. De gloed in mijn billen is al dagen geleden weggetrokken. Tot mijn eigen schrik constateer ik dat ik de warme, brandende gloed bijna mis. Maar dat zal ik nooit toegeven aan mijzelf. Ik schrik wakker van de telefoon. Slaapdronken weet ik eerst niet wat ik hoor. De wekker of de telefoon. Pas nadat de telefoon een keer of vijf is overgegaan drinkt het tot me door. Geen wonder, denk ik, als ik op de klok kijk.

Het is twee uur in de nacht. Het is zijn stem! Eindelijk, een teken van hem! Ik schiet rechtop in bed. Doe een lamp aan in de kamer. Trek je kousen en pumps aan en vinger jezelf. Maar ik wil hem nog zoveel vragen, en dan, daarna?

Het duurt even voordat het tot me doordringt wat hij heeft gezegd, maar zijn stem maakt alles onvermijdelijk voor mij. Ik zie zijn doordringende ogen voor me. Als in een roes loop ik naar de kamer, doe een schemerlamp aan, open de gordijnen en kijk naar buiten.

Maar doordat de lamp in de ruit weerspiegelt zie ik niets. Nog enigzins slaperig trek ik mijn kousen aan. Het is al bijna routine: Even later sta ik in mijn kousen op mijn pumps voor het raam. Ik voel me opgelaten, voel me bekeken, maar de lange onthouding doet me zonder enig aarzelen naar mijn kut grijpen.

Het duurt niet lang of mijn vingers doen mijn kut soppen. Ik neem op, want ik weet dat hij het is. Ik kan niet anders dan diep in de hoorn hijgen. Al zou ik het willen verbergen, het zou me niet lukken.

Mijn hese hijgen in de hoorn. Het zachte soppen van mijn kut. Hete scheuten in mijn lendenen. Het is geen kwestie van minuten meer. Het zijn de laatste seconden waarin ik mijn orgasme aan voel komen rollen, mijn kut en vingers voel verkrampen, de bekende golf van genot door mijn lichaam voel spoelen.

Langzaam dringt het piepen van de telefoon tot mij door. Buiten start een automotor, de lampen gaan aan en ik weet dat hij vertrekt. Ik realiseer me ineens dat ik in het volle licht van mijn kamer bloot tegen het raam aansta en sluit snel de gordijnen. Met een loom voldaan gevoel kruip ik weer tussen de lakens.

Als ik de volgende ochtend weer mijn ritueel uitvoer heb ik het geveoel dat de hele straat mij vannacht heeft gezien en ik schaam mij meer dan ooit voor mijn gedrag. De weken Het zijn koortsachtige weken, waarin ik merk dat ik langzaam verstrikt raak in een net dat hij om me spant. Toch doe ik geen enkele poging om me te verzetten.

Alsof een onzichtbare maar duidelijk waarneembare kracht me in zijn invloedsfeer trekt. Meestal in het weekend belt hij me op en sommeert me om op hem te wachten op het station. Vol spanning verkleed ik me dan, mijn dagelijkse kloffie verwisselend voor de opgedragen kleding.

Altijd rokken of jurken met pumps. Ik kan zelfs niet meer fatsoenlijk een rok of jurk aantrekken of de gedachte naar hem spookt door mijn hoofd. Ik merk dat ik tijdens het winkelen in de stad mijn oog steeds vaker op stijlvolle maar uitdagende kleding laat vallen. Mijn collectie jurkjes en rokken groeit gestaag. Hij leert me om mijzelf aan hem te tonen, voorover op de tafel, mijn bekken gekanteld en mijn reeds natte schaamlippen glinsterend voor zijn ogen.

Hij doet met mij wat hem belieft. Soms zet hij me tegen de tafel, vraagt me mijn billen open te trekken en bekijkt dan minutenlang mijn bilnaad, kontje en schaamlippen, maar mijn kut hunkerend achterlatend. Andere keren negeert hij mijn kut volkomen en richt zich volledig op mijn borsten, streelt en likt mijn tepels.

Maar er zijn ook de dagen dat hij me eindeloos neukt, waarbij ik me verbaas hoe lang hij hard blijft. Het lijkt soms of hij geen enkele drang heeft om klaar te komen, terwijl ik onder zijn straffe ritme diverse orgasmes beleef. Als ik thuiskom van een bezoek aan hem herinneren mijn billen mij aan de afstraffingen die hij me geeft. En hoe ik het verdien. Want ik kan nog geen week van mijn kut afblijven. Dat kon ik vroeger al niet, maar nu lukt het me zeker niet, nadat hij mij soms naar huis stuurt, zonder dat hij me heeft aangeraakt.

Gefrustreerd stort ik me thuis dan op mijn vingers, wetend dat me dit de volgende keer duur zal komen te staan. Hij hoeft me slechts aan te kijken om te weten dat ik weer tegen zijn regels in mijn kutje heb verwend.

Louteringen noemt hij de wijze waarop hij fysiek zijn stempel op mij drukt. Hij leert me mijn louteringen tellen. Soms laat hij me met behulp van een spiegel zien dat ik dan wel alle slagen heb geteld, maar dat ze niet allemaal hun afdruk hebben achter gelaten.

Dat is niet goed, vindt hij. Ik knik dan, wetend dat we doorgaan tot we de het vastgestelde aantal afdrukken van de louteringen hebben bereikt. Dat geeft wel aan wat een slet je bent.

Weet niet wat te zeggen. Hou ervan, ben er dol op. Ik zal hem niet vertellen hoe ik van hem houd maar hij heeft al een claim op mijn lichaam gelegd. Ik behoor hem toe - mijn god, ik behoor hem toe- Maar ik zal niet schreeuwen. De schreeuw verstilt in mijn keel. Het zijn de weken waarin voor het eerst een lul mijn kontje binnendringt. Nooit eerder drong een penis mijn meest verborgen toegang binnen.

Natuurlijk is mijn kontje wel eens betast. Bart had de heerlijke gewoonte om vlak voordat ik klaarkwam een vingerkootje in mijn anus te drukken en mij daardoor naar een nog heviger hoogtepunt te leiden. Maar hij was wel de enige die ik toestond mijn meest verborgen ingang te penetreren. Nooit heb ik toegegeven aan Bart's verzoek om mij anaal te mogen nemen. Nu wordt me echter niks gevraagd. Ik heb maar te nemen. En zo voel ik op een avond zijn eikel tegen mijn kontgaatje.

Ik kan niet uitleggen waarom ik nu niet prostesteer. Hoe komt het dat ik nu niet wegvlucht, terwijl ik toch niet ben vastgebonden? Wat doet mijn bekken kantelen om me aan te bieden, terwijl de tranen al achter mijn geblinddoekte ogen branden? Hoe komt het dat mijn handen naar achteren bewegen en mijn geloutere billen vaneen trekken, nog voor hij er om vraagt?

Zal ik ooit hardop zeggen dat het een gunst is om zo pijn te lijden? En dan de, inmiddels gebruikelijke, wijze waarop hij me terugbrengt. Altijd mijn hoofd in zijn schoot. Meestal zijn lul in mijn mond. Soms de heerlijke beloning van zijn zaad op mijn tong. Ik heb al meer uren pijpend in zijn auto doorgebracht dan alle tijd die ik hiervoor heb besteed aan de orale genoegens van mijn vriendjes - inclusief Hein.

Iedere andere man die dit tegen mij zou zeggen, zou ik recht in zijn gezicht uitlachen, maar nu knik ik en buig me over zijn lul. Zeg me dat ik niet gek ben. Aangeboden Op een dag, als ik aan het eind van de middag thuiskom, ligt er een enveloppe in de brievenbus, met de opdracht om dezelfde avond om half zeven klaar te staan op het station. Ik heb weinig tijd, en douche me dan ook snel, trek mijn pumps en kousen aan en besluit voor deze avond een kort jurkje aan te trekken.

Het feit dat ik niets onder mijn jurkje draag en de gedachte aan zijn indringende aanwezigheid doet mijn opwinding alweer opkomen.

Het is rond zeven uur dat ik weer tegen de tafel aan sta. Net als de vorige keren, nu echter zijn mijn enkels en polsen voorzien van leren banden en aan de grote tafel bevestigd. Zonder een woord te zeggen heeft hij me opgepikt van het station, me geblinddoekt en me meegenomen.

Zonder omhaal heeft hij mijn jurk uitgetrokken en me zojuist aan de tafel vastgezet. Mijn benen staan gespreid, mijn armen gestrekt naar de overzijde van de tafel, waar ze vast moeten zitten aan de poten of zo.

Mijn schaambeen rust tegen de tafelrand. Mijn kutje is makkelijk toegankelijk en hij moet mijn lippen zien glimmen tussen mijn dijen.

Als zijn vingers mijn kut betasten gromt hij goedkeurend. Ik weet dat ik mijn kutje deze ochtend nog heb bijgewerkt en ben trots op mijzelf. Er trekt elke keer weer een rilling door mijn lijf, hoewel ik donders goed weet dat hij gelijk heeft. Met mijn huidige gedrag ben ik niets anders dan zijn slavin.

Hij kan met me doen wat hem goeddunkt en ik vraag er nog om ook. Hij zal toch niet? Hij legt zijn hand op mijn bil, het voelt warm aan. Hij opent mijn bilnaad. Ik weet dat hij mij nu bekijkt. Schaamteloos lig ik voor hem open. Waarom laat ik dit allemaal toe? Terwijl hij mij aan mijn lot overlaat, hoor en ruik ik dat hij gaat koken.

Heerlijke geuren dringen mijn neus binnen. Zo af en toe komt hij naar me toe en laat me even proeven, door zijn vinger in mijn mond te steken. Soms strijkt hij even met zijn vingers door mijn kut of slaat me met de vlakke hand een enkele keer op mijn billen. Als na een tijd de rust in de keuken weerkeert gaat de bel. Hij heeft niet gebluft.

Ik hoor mannenstemmen bij de deur, ze komen dichterbij. Zijn stem 'Dit is Rachel. Ze probeert erg gewillig te zijn, maar dat moet nog blijken. Ik ken haar nog niet zo lang. Het gevoel verraden te worden. Het uit willen schreeuwen, maar niet weten wat, niet weten hoe. Hoe kan hij dit zeggen, na alles wat ik voor hem gedaan heb? Hoe kan hij denken dat ik niet gewillig ben?

Hij vond me toch een goede slavin? Ze heeft er geen bezwaar tegen, zei ze tegen mij. Dan maak ik het eten even af. Hoeveel grenzen moet ik nog over? Wie is hij eigenlijk? Twee handen spreiden mijn billen, mompelen goedkeurend, strijken door mijn kut, ik trek aan de touwen, weet dat het zinloos is, maar wil wel laten zien dat ik niet alles zomaar accepteer. Ik schreeuw het uit. Er schieten tranen in mijn ogen. Dat weet jij heel goed, dacht ik. Weer worden mijn billen gespreid en mijn kut en kontje betast en gepenetreerd.

Volkomen willoos wordt ik nu door de onbekende man in mijn kruis betast, mijn schaamlippen geopend, mijn klit verwend, mijn kontje open gelegd. Maar het meest vernederende is nog, dat het me mateloos opwindt en ik dat niet kan verbergen voor zijn ogen. Mijn kut moet nu al soppen. Hij voelt drijfnat aan. De man smeert wat geil uit over mijn kontje, stopt een, twee vingers in mijn kut en drukt even later een vinger in mijn kont.

Mijn hoofd wordt aan mijn haren achterover getrokken en ik ruik ineens mijn kutgeil dicht onder mijn neus. Hij veegt zijn vinger schoon aan mijn lippen en ik open mijn mond en lik zijn vingers af. Weer die trots door mijn lijf. Wil ik zo graag die slet zijn? Dat kan toch niet waar zijn? De man laat me los en wendt zich tot tot mijn meester in de keuken.

Voor enkele minuten wordt ik volkomen genegeerd, mijn kut jeukend tussen mijn dijen. Maar dan gaat opnieuw de bel en herhaalt zich het ritueel, hoewel me nu de aftraffing bespaard blijft. Ik weet inmiddels wat mijn rol is en heb geen andere keus dan me er bij neer te leggen. Een kwartier later hebben alle vier gasten mijn kutje en kontje betast en gekeurd. Mijn kut is drijfnat en ik ben bijzonder opgewonden. Ik kan er niets aan doen maar de knop is om. Hij weet exact hoe hij mij moet bespelen.

Ik kom overeind en weet hierdoor mijn borsten bekeken. Hoewel geblinddoekt weet ik dat zijn gasten mij nauwkeurig opnemen. Deze wetenschap maakt mijn kut nog vochtiger.

Ik vouw mijn handen achter mijn hoofd en spreid mijn benen en druk trots mijn borsten naar voren. Een, twee, drie paar handen glijden nu over mijn lichaam. Hij neemt me bij de hand en zet me verderop neer. Als ik in mijn handen klap, draai je je om, zodat we je goed kunnen bekijken tijdens het diner.

Maar het is nog schokkender hoezeer mij dit opwindt. De maaltijd duurt geruime tijd. Ik word zelfs moe in de benen. Regelmatig klinkt een klap met de handen waarop ik mij graden omdraai. Als een uur later het diner eindelijk is afgelopen komt hij naar me toe.

Je zult wel moe zijn in de benen' Ik knik. De gasten zullen zich nu aan jouw voorstellen. Zijn hand komt onder mijn kin. Dit is gast nummer 1'. Ineens begrijp ik alles. Ik schrik, maar weet dat er geen weg terug is. Nog nooit heb ik mij met meer dan een man tegelijk ingelaten, en nu ineens bevindt ik me naakt met vijf andere mannen in een ruimte, overgeleverd aan hun grillen. Vertel me wat je met me doet. Wat is het, dat ik als was in je handen ben?

Zeg me waarom mijn ambitieuze zelfverzekerde persoonlijkheid schijnbaar oplost in je blik en me maakt tot een gewillige slet. Ik weet wat ik ben in jouw handen, en ik schaam me er niet voor.

Meer en meer heb ik er genoegen in te doen wat je van me vraagt. Ik wil zijn, wat jij wilt dat ik ben. Mijn handen gaan op de tast naar voren en vinden behaarde benen, glijden omhoog naar het kruis en ik voel een slappe lul, een lichtbehaarde zak.

De omvang van de lul in deze slappe toestand is beangstigend. Ik leg mijn handen om zijn stam, weet mij inmiddels zeker van mijn bedrevenheid in de orale sex. Zonder de geringste schroom leg ik mijn lippen rond zijn eikel en proef voorzichtig zijn voorvocht. In een rap tempo stroomt het bloed nu naar zijn lul en ik voel hem onder mijn handen verstijven. Niet veel later is zijn lul glad van het voorvocht en mijn speeksel.

Met mijn duim glij ik over zijn enorme eikel. Dan open ik mijn mond geheel en neem zijn lul diep in mijn mond. Met nog steeds mijn ene hand rond zijn stam bereikt zijn eikel mijn huig. Dat is genoeg voor nu', klinkt zijn stem. Ik wordt bij mijn haren gepakt en rustig naar achteren getrokken zodat ik zijn lul los moet laten en hij met een plop uit mijn zuigende mond tevoorschijn komt.

De hand laat me los en ik hoor dat zich iemand anders voor me opstelt. Mijn handen gaan opnieuw op verkenning en vinden brede dijen. De man heeft geen lange benen maar ze zijn wel uiterst gespierd en glad, evenals zijn zak die mijn vingers voorzichtig betasten. Zijn lul schiet direct overeind en dat vervult me met trots. Hij is kleiner dan de eerste maar zeker net zo dik.

Ik leg mijn vingers om de basis van zijn lul en wil hem rustig in mijn mond nemen als mijn hoofd woord beetgepakt en hij zijn lul in mijn mond ramt. Ik schrik en verslik me, maar hij gunt me geen rust en duwt zijn lul opnieuw diep in mijn mond. Ik besef ineens dat ik hier niet ben voor mijn eigen genot.

Wat mijn druipende kut ook zegt. Ik ben hier niet om te genieten maar om genot te verschaffen. Iets wat deze man me meer dan duidelijk maakt. Zo ook de derde. Beschouwde ik mijzelf eerst nog als een volleerd minnares, hij laat me zien wat het is om een ervaren man werkelijk te bevredigen. Zijn lange, dunne, slappe lul hangt tussen zijn benen en het kost me erg veel inspanning om zijn lul overeind te krijgen.

Zijn uitspraken 'Ga door slet, laat zien dat je kan pijpen! Iets wat me doet huiveren. Als ik uiteindelijk zijn pik op volle sterkte heb voel ik dat mijn kaken zeer doen. Zijn 'goed gedaan, meisje', doet me dankbaar glimlachen. De vierde is veel gemakkelijker. Zijn pik staat al overeind van het schouwspel en ik leg mijn lippen direct om zijn eikel en glijd zo ver mogelijk over zijn pik en pijp hem in rustige halen.

Hij is het heerlijke gemiddelde van de andere drie. Rustig, beheerst, vol en lang, maar niet overdreven. Hij pakt me ook niet bij mijn haren, maar bij mijn kin, waarna ik zijn pik laat gaan. Nu verwacht ik de pik van mijn meester, die ik zou herkennen uit duizenden. Maar ik hoor slechts zijn stem. Hij pakt me bij mijn bovenarm en trekt me overeind. Ik besef hoe ik er voor de mannen uit moet zien op mijn pumps met mijn kousen, mijn bijgeschoren kut open en bloot, mijn borsten deinend op mijn zware adem, mijn lippen glimmend van mijn uitgevoerde taak.

Zullen mijn tepels hard zijn? Hij neemt me mee en laat me op een koel, zacht, glad oppervlak zitten. Ineens besef ik wat hij doet. Dit is de leren poef! Het moet de kleinere, lage poef zijn, want als hij me achterover drukt en me op mijn rug op de poef laat liggen, steken mijn billen en mijn hoofd aan beide zijden over de rand uit. Hij trekt mijn armen nog verder achterover en maakt mijn polsen vast, zodat ik met mijn hoofd ver achterover over de rand van de poef lig.

Dan trekt hij mijn benen naar mijn hoofd zodat hij mijn dijen opent en mijn kut blootlegt. Mijn knieen raken bijna mijn gezicht. Ik heb het gevoel alsof ik bijna achterover van de poef af val. Maar zijn hand op mijn geopende dijen houdt mij stevig op mijn plek.

Hij slaat me twee keer met de volle hand op mijn dijen en fluistert in mijn oor' Wees gewillig'. Ik knik, ben gespannen. Hij komt overeind en zegt, 'Heren, het toetje'.

Het is nummer 3, die zijn opnieuw slappe pik tegen mijn lippen houdt. Ik weet wat hij wil en probeer hem zo goed en zo kwaad als het gaat te pijpen, terwijl mijn hoofd achterover tegen de poef aan drukt. Gelukkig wordt hij sneller stijf, hij heeft genade met me. Dan voel ik een enorme eikel tegen mijn schaamlippen. Deze moet van nummer 1 zijn en ik weet dat het nu gaat komen. Mijn lippen wijken onder zijn druk en mijn kut opent zich hem.

Dieper en dieper dringt hij door. Langzaam glijd hij mijn drijfnatte kut binnen. Mij centimeter voor centiemeter laten voelend hoe groot zijn lul is. Als zijn zak eindelijk tegen mijn billen slaat weet ik wat het is om gevuld te zijn. Hij begint me nu in een rustig tempo te neuken, regelmatig stoppend terwijl hij dan slechts zijn eikel in mij heeft. Hij is zich bewust van de leegte die hij op dat moment in mij achterlaat en laat het mij voelen. Hoewel volslagen zinloos door mijn bondage probeer ik mijn kut dan tegen zijn lul aan te drukken.

Hij voert zijn tempo op en neukt me nu in een straf tempo naar mijn eerste hoogtepunt. Ik hijg en gil tussen het pijpen door. Ik voel dat de man die ik nu pijp, zijn lul aan het aftrekken is en ik weet wat dit betekent.

Ik open mijn mond en niet veel later voel ik de eerste lading sperma mijn mond binnenschieten. Ik probeer zoveel mogelijk binnen te houden maar het is vrijwel onmogelijk met mijn hoofd achterover, terwijl ik ook nog in een hoog tempo wordt geneukt. Het loopt me dan ook langs de mondhoeken en drupt langs mijn slapen in mijn haar. Ik krijg geen rust en weet direct wie nu mijn mond binnendringt.

Hij pakt mijn haren en neukt me in mijn mond, meer dan dat ik hem pijp. Het is de driftige nummer 2 die mijn mond genadeloos misbruikt voor zijn genot. Ik kan hem niet bijhouden en probeer slechts tijdig adem te halen, open mijn mond en probeer hem te zuigen met mijn lippen. Het duurt gelukkig niet lang. De man die mijn kut zo heerlijk oprekt geeft aan dat hij klaar komt en hij ruilt met de man die mijn mond zojuist heeft gebruikt. Ik krijg even rust, haal diep adem en voel dan de enorme staaf van nummer 1 mijn mond binnenglijden.

Mijn lippen omvatten zijn eikel en niet veel later loost hij een enorme hoeveelheid zaad in mijn mond, terwijl hij mijn hoofd ondersteund. Een andere hand ondersteund mijn hoofd nu, neemt het over en ik voel zijn eikel over mijn natte lippen gaan.

Bijna liefdevol slaat hij even met zijn lul tegen mijn mond. Ik wil mijn mond rustig openen maar nummer 2 belet het. Hij heeft zijn pik, die ondertussen in mijn kut tekeer ging, terug getrokken en zet zijn eikel op mijn anus en drukt zonder pardon zijn eikel naar binnen.

Ik gil het uit, mijn mond wijd opengesperd. De man die mij zojuist nog zo teder behandelde drukt direct zijn lul diep in mijn mond, mijn kreten smorend en pakt me bij mijn nek. Rustiger maar net zo dwingend laat hij zijn lul van mijn warme, vochtige mond genieten. Ik weet niet wat me overkomt. Stoot na stoot dringt nummer 2 dieper in mijn kont, mijn sluitspier oprekkend.

Mijn pijnlijke kreten vinden geen uitweg langs de grote lul die mijn mond vult. Dan een bizarre gewaarwording. Voor het eerst verdwijnt de pijn en komt een enorme opwinding opzetten.

Een ongekende sensatie diep in mijn buik, die me doet hunkeren naar meer, harder en dieper! Maar dan wel in mijn kont! Terwijl hij me in mijn kontje neukt verwent hij mijn klitje en dringt met zijn vingers mijn kut binnen. Andere handen sluiten zich rond mijn tepels, ik wordt gek, verlies alle besef van tijd, tot ik voel dat nummer 2 klaarkomt en mijn darmen vult met sperma.

Ik zucht bijna teleurgesteld, zo dicht was ik bij een orgasme, maar de laatst overgebleven man trekt zich uit mijn mond terug. Ik voel hem tussen mijn dijen plaatsnemen. Hij slaat zijn zijn pik op mijn kittelaar, met elke slag mij dichter bij een hoogtepunt brengend, tot ik tenslotte kermend klaarkom en hij zijn lul diep in mijn kutje drijft. Terwijl ik versuft op de poef lig, neukt hij mijn kut rauw tot hij zijn zaad in mij loost. Dan eindelijk hoor ik zíjn stem weer. Als hij wil komt er geen einde aan het gebruik van mijn lichaam.

Ik val bijna van de poef maar hij helpt me op mijn knieen. Ik lik, zo goed en kwaad als het gaat de mannen schoon, hierbij mijn geil en bitterheid en hun zaad opnemend. Het is drie uur later als de mannen uiteindelijk vertrekken. Ik heb de rest van de avond op de grote leren poef doorgebracht, voorover gebogen, mijn hoofd rustend op de poef, mijn knieen op de grond en mijn kontje omhoog.

Ze hebben zich allen nog een keer op mij afgetrokken, hun zaad achterlatend op mijn onderrug en tussen mijn billen. Ik heb het tussen mijn billen door voelen lopen, heb het over mijn dijen voelen gaan. Daarna heb ik hun geslachtsdelen schoongelikt. Als de laatste man vertrokken is komt hij naar mij toe. Ik ben alleen teleurgesteld over je reactie aan het begin van de avond. Je zult je nooit weer een van mijn gasten tegenspreken. Om het extra duidelijk te maken zal ik je straffen.

Ik ben niet vastgebonden maar toch laat ik het gebeuren. Voel de opwinding alweer groeien. Dit kan niet waar zijn! Ik voel iets over mijn rug gaan. Het gaat door mijn billen. Opnieuw, zachtjes van boven naar beneden. Het is nat geworden van het zaad. Het herhaalt zich enkele keren tot ik het uitgil na een slag op mijn billen. Gruwelijke pijn in mijn billen, mijn dijen. Hete gloed van zweepslagen, herken het nu. Dan komen de tranen en de huilbui, maar ik verzet me niet, laat het over me heenkomen.

Ik weet dat hij gelijk heeft. Ik weet dat ik erom gevraagd heb, weet dat dit is wat ik ten diepste wil. Geheel en volledig de zijne te zijn. Als de slagen stoppen en zijn zweep weer over mijn rug glijd, me bijna streelt, weet ik me volledig van hem. Hij doet mijn blinddoek af en neemt me mee naar het grote bed, laat me op de rand zitten en trekt mijn pumps en kousen uit.

Ochtendnevel Het is even na achten als ik wakker wordt. Nog slaperig kijk ik om me heen en besef me waar ik ben. Hij ligt naast me in het enorme bed en slaapt nog. Mijn billen gloeien nog van de afstraffing van gisteravond. Op het nachtkastje naast het bed ligt mijn halsketting, die hij gisteravond blijkbaar heeft afgedaan.

Ook zonder zijn instructie weet ik dat hij verlangt dat ik de hanger weer zal dragen. Onder de hanger ligt een klein briefje. Ik open het en herken zijn handschrift.

Neem wat hij je geeft in je mond en slik je beloning pas door wanneer je dat gevraagd wordt. Het is alsof de seks duivel in mij vaart, mijn wil opzij zet en mijn kut mijn lichaam bestuurt. Ik trek de lakens van hem weg, zie zijn slapende lid en buig over hem heen. Met mijn tong lik ik langs de stam van zijn lul, zijn ballen zachtjes strelend met mijn vingers.

In kleine schokjes komt zijn lul overeind. Ik geniet van het moment waarin ik zelf mag bepalen wat ik met zijn lul doe, mijn lippen spelend met zijn lid. Ik zie de aderen opzetten en zijn eikel komt vrij aan de top, enigzins glimmend van voorvocht en speeksel. Terwijl zijn lul aan kracht wint en nu fier overeind staat, neemt het vocht tussen mijn benen toe. Ik sper mijn kaken open en neem zijn lul diep in mijn mond, mijn huig tartend met zijn eikel.

Ik geef niet op maar druk door, slik en voel zijn eikel langs mijn huig schieten, maar al snel moet ik weer loslaten, tranen in mijn ogen. Ik doe het nog een keer. Het is prettig als je alle tijd hebt en rustig aan kunt doen. Ik glimlach even “heerlijk zo zonder de jongens die rondrennen”. Mark loopt naar me toe en geeft me een heerlijke zoen “je zie er verdomd geil uit” fluistert hij in mijn oor.

Ik ril even als ik zijn adem langs mijn nek voel gaan. Hij gaat achter me staan “zet je handen op de tafel” Terwijl ik me iets voorover buig om mijn handen op de tafel te zetten trekt hij me aan mijn heupen wat naar achter.

Gehoorzaam stap ik iets verder van de tafel af zodat ik helemaal bereikbaar ben voor mijn meester. Zijn handen strelen mijn lichaam, zijn vingers strelen herhaaldelijk over mijn harde tepels die zichtbaar door het jurkje te zien zijn.

Zachtjes duw ik me naar zijn handen, verlangend naar zijn aanraking, dan glijden zijn handen over mijn heupen naar beneden. Hij streelt mijn dijen en dan laat hij zijn hand over mijn billen glijden. Hij is naast me komen staan en met een hand over mijn achterwerk strelend duwt hij zijn andere hand tussen mijn benen.

Vakkundig begint hij me te vingeren. Ik zucht even heerlijk weet hij me te bespelen, hij kent mijn lichaam tot in het kleinste detail. Ik kreun ongemerkt steeds harder, en als ik bijna klaarkom stopt hij er mee. Hij loopt naar de voordeur en pakt de autosleutels “kom je nog? Hij laat de deur open staan en loopt naar binnen terug, ik blijf rustig wachten, ik ken mijn meester, het heeft geen zin om verdere vragen te stellen, en ik moet zeker niet naar binnen gaan om te kijken wat hij nu uitspookt.

Na een paar minuten komt Mark naar buiten met een grote weekendtas en doet de deur achter zich dicht. Hij gooit de tas in de kofferbak en stapt in. Hij start de auto en ik gooi snel de deur aan mijn kant dicht. Meteen laten we de raampjes zakken en al snel rijden we het dorp uit. Ik duw mijn benen zo ver uit elkaar als het gaat in de auto.

Mark streelt over mijn slipje, en dan duwt hij ze tussen mijn licht gezwollen schaamlipjes. Ik kreun zachtjes en draai met mijn heupen op zoek naar meer druk op mijn klitje. Mark wrijft zachtjes over de harde opgezwollen klit.

Ik kreun geil van genot, opnieuw vingert hij me. Ik kom bijna klaar, en opnieuw stopt hij er mee. Ik kreun zacht van teleurstelling, ik ben zo geil als wat en wil eigenlijk gewoon klaarkomen. Mark draait een parkeerplaats op vlak bij een groot meer.

Hij rijd naar het einde van de parkeerplaats, het is niet echt druk, maar het is er zeker niet rustig. Samen stappen we uit, “meelopen slavin”. Mark pakt de tas uit de auto en loopt voor me uit naar een stuk naaktstrand. Hij loopt langs de rand van grote struiken en na een paar minuten laat hij de tas zakken op een rustig stuk strand vlak langs de rand.

Hij haalt een grote deken uit de tas en spreid die uit. Hij trekt zijn shirtje uit en gaat op de deken zitten. Langzaam knoop ik het jurkje open en laat hem van mijn schouders glijden. Mark glimlacht even “nu je beha” Ik haak de beha los en doe deze langzaam uit. Mark maakt zijn broek open en doet deze uit, zijn boxer gelijk mee. Hij zit nu naakt op de deken “Nu je slipje” Ik doe langzaam mijn slipje naar beneden “buig je maar naar voren en pak je slipje van je voeten op en geef deze maar aan mij”.

Ik buig me om het slipje te pakken en als ik snel naar achteren kijk zie ik dat er een aantal mensen naar ons kijken. Met een rood hoofd geeft ik mijn slipje aan Mark. Hij houd hem even onder zijn neus en ruikt er aan “ik kan ruiken dat je kutje erg geil is slavin, kom maar even hier op de deken liggen, dan kunnen we daar wat aan doen.

Hij glimlacht naar me en geeft me een lange sensuele tongzoen.

Sex markt den bosch grote tieten likkentepels strelen sub zoekt meester

Weer flitst de camera. Ik kijk hem aan. Als je uit een rok stapt, zorg er dan voor dat je altijd mijn richting uitgaat. Stap over de rok heen naar hem toe. Hij kan me bijna aanraken maar doet het niet. Hij loopt om me heen, schiet wat foto's. Ik sla mijn ogen neer en weet me bekeken. Ontspannen onderuit gezakt bekijkt hij mijn borsten. Zie dat mijn tepels al hard zijn. Ik zal je leren wat harde tepels zijn. Kan het zien aan mijn gezicht.

Het is tijd om iets te leren. Als ik je in het vervolg opdraag om je te presenteren, dan ga je zó staan. Met zijn knie spreidt hij mijn benen. Mijn voeten staan nu 50 cm uit elkaar.

Weer loopt hij om me heen en schiet foto's van mijn ontblote bovenlijf. Hij loopt weg en komt terug met een spiegel. Hebben die een bh nodig? De borsten waar ik zo trots op ben. Als hij terugkomt heeft hij een schaar in zijn handen. Zonder verder omhaal knipt hij mijn slipje door op de heupen.

Het kleine stukje textiel wat ik met zoveel zorg heb uitgekozen valt op de grond tussen mijn voeten. Hij pakt een krukje en komt voor me zitten. Zijn hoofd is nu ter hoogte van mijn middel. Nauwkeurig bestudeert hij mijn lichaam. Ik voel me bloot zoals ik me nog nooit bloot heb gevoeld. Hoeveel mannen kijken nu werkelijk naar je lichaam, verliezen zich niet maar nemen de rust om je lichaam werkelijk te bewonderen? Hoeveel mannen spreiden je schaamlippen, stellen je clitoris bloot aan de koele lucht, om de plooien van je kut nauwkeurig te onderzoeken?

Hoeveel mannen bestuderen je tepels alsof ze schatten verbergen? Hoeveel mannen laten minutenlang hun vingers over je rondingen gaan alsof het de laatste dag is dat ze je zien? Hoeveel mannen openen je mond en bekijken je gebit alsof ze een paard keuren? Hoeveel mannen laten je voorover bukken en spreiden je billen zodat ze je kontgaatje minutenlang kunnen bekijken? Achteloos gaat een van zijn vingers met mijn kutvocht over mijn kontgaatje, mij onverwacht even binnendringend.

Een zucht van genot ontglipt me. Dat snap je zelf ook wel' Ik knik, niet begrijpend. Ik heb nog nooit in mijn leven mijn schaamharen bijgeknipt. Dat was ook niet nodig. Mijn kleine donkere donshaartjes bestreken een redelijk gedeelte van mijn schaamheuvel en langs mijn schaamlippen. Ik ben altijd best tevreden geweest met mijn niet overdadige haargroei. Maar nu is dat ontoereikend.

Boven je kutje, op je schaamheuvel zal ik een klein beetje laten staan. Zonder omhaal zet hij me op een kruk, begint me in te zepen en voor ik weet wat er gebeurt ben ik verlost van mijn overtollige schaamhaar. Waarom voel ik me vereerd om zo schaamteloos door hem gefotografeerd te worden? Ben ik de slet die hij voor zich ziet? Kan het me iets schelen? Drie filmrolletjes verder kent mijn lichaam geen geheimen meer voor de camera. Alles wat erogeen of verborgen heet te zijn ligt vast op film.

Alles wat geil of vulgair heet te zijn, laat ik hem zien. Hij kijkt me strak aan en bestudeert mijn blik als ik te lang aarzel. Dat is niet nodig. Ik weet dat je het niet kunt. Hij pakt me bij mijn arm, sleurt me naar de tafel, duwt me voorover. Borsten op het ruwe hout. Schaambeen tegen de scherpe rand. Hard en ruw duwt hij mijn onderrug naar beneden. Als ik tien minuten later uithuil op de tafel, weet ik dat alles onherroepelijk is veranderd. Dit is geen avontuur meer. Dit is een obsessie. Nooit, nooit, zou ik me zo door een man laten slaan!

Nooit zou ik mij verbijten en hem zo ongenadig zijn gang laten gaan. Nooit zou ik hiervan opgewonden worden. Nooit zou ik me zo gelukkig voelen na een huilbui. Mijn kut is drijfnat, net als mijn ogen. Alles wat ik nog op te houden had richting hem is als scherven uiteen gevallen. Ik heb hem laten zien waar ik toe in staat ben. Ik heb gezocht en hij heeft mij gevonden. Natuurlijk heb ik hem gesmeekt om te stoppen, gejammerd om genade. Maar waarom drukte ik dan mijn kont omhoog, vluchtte ik niet, maar hield me verkrampt vast aan de tafel?

Waarom schuurde ik mijn tepels tegen de tafel? Waarom stroomde mijn kut over van vocht? Dit is waarom je gekomen bent. Ik las het in je ogen toen ik je de eerste keer zag. Een blik is voldoende. Je krijgt eindelijk waar je al die tijd onbewust naar op zoek bent geweest.

Je hebt altijd het meest genoten van de vriendjes die je stevig aanpakten. Jij neemt niet, maar wil genomen worden. Niet uit gebrek aan durf. Het zijn slechts de vrouwen met een sterke persoonlijkheid die zich over durven te geven. Het kost veel moed om toe te geven aan de innerlijke drang om gebruikt te willen worden. En zo open ben jij niet als het om seks gaat.

Laat me raden, je hebt nog nooit aan één man toegegeven dat je jezelf met grote regelmaat bevredigt. De gedachte alleen dat iemand zou denken dat ik een slet, een sloerie ben. Ik ben de zelfverzekerde moderne jonge vrouw. Sinds hij in mijn leven is gestapt nemen de hormonen, neemt mijn kut, het over van mijn hoofd. Mijn rechterhand glijdt van de tafelrand en ik strek haar onder mijn buik door naar mijn kut. Ik ben verrast door de natheid van mijn kut.

Mijn lippen moeten glimmen als natte steen. Als ik langzaam door mijn lippen ga besef ik dat er weinig meer nodig is om klaar te komen. Ik moet verbijsterd constateren dat ik bijna klaar ben gekomen op zijn aframmeling. Het is beangstigend hoe hij mijn gedachten leest. Terwijl ik met mijn vingers door mijn natte schaamlippen trek, ben ik me terdege bewust van zijn blikken als hij op zijn gemak plaatsneemt in een stoel.

Ik kan hem niet zien maar weet hem vlak achter me, zijn ogen tasten mijn roodgloeiende billen af, zien mijn natte lippen daartussen glinsteren, mijn vingers dansend in een steeds hoger ritme. Hij raakt me en ik ben bang, spiraalsgewijs omhoog en uit mij spuitend als geluid, het soort geluid dat ik nooit weer wil maken, nooit meer waar iemand bij is, een weeklagen, gejammer in mijn oren, een kreet van oh Jezus stop me want ik kan het zelf niet meer, en nu grijpt hij zijn pik en strijkt hem langs mijn binnenste schaamlippen, mij brandmerkend en mij de zijne makend, hij is mij zelfs nog niet binnengedrongen maar nieuwe geluiden snellen naar buiten, en hij luistert, een man die ik niet ken luistert naar me met zijn lichaam totdat ik half-zeg, half-snik, dat ben ik niet - tussen de geluiden die ik snik, helemaal niet ik - en hij trekt terug alsof hij stopt - Wanneer hij mij meeneemt op zijn kalme cadans schieten de momenten als filmflitsen aan mij voorbij.

Hoe hij, terwijl ik nog snikkend voorover op de tafel lig, zijn duimen op mijn glimmende schaamlippen plant en mijn kut openpelt als een perzik, de zachte huid wijkend voor het natte vruchtvlees.

Hoe zijn eikel opnieuw mijn kut opeist, dieper nu, en langs mijn lippen glijdt, mij bewust makend van mijn eigen honger. Hoe ik, snakkend naar adem, in kleine zachte woorden smeek om meer. De tranen als zijn lul eindelijk geheel in mij is en mijn hand, bekneld onder het gewicht van onze bovenlichamen, zijn behaarde zak voelt.

De onbedaarlijke uithalen die hij met zijn stoten in mij losmaakt. Het crescendo van mijn climax, de gekte in mijn hoofd. En nu, het trage stoten van zijn keiharde lul, waarmee hij mij weer terugzet op aarde. Minutenlang daal ik af, tot ik eindelijk, mijn tenen strekkend, voet aan de grond krijg, en mij laat zakken over zijn lul. Dan voel ik hem verkrampen, en diep in mij, schrijft hij zijn naam, en eigent zich mij toe. Het is een half uur later als hij me voorzichtig afdroogt, nadat hij me heeft gedoucht met een lauwe waterstraal.

Hij was erg zacht en vermeed mijn striemen zoveel mogelijk. Zelf durf ik nog niet te kijken naar mijn billen, bang dat ik schrik. Nadat hij me heeft afgedroogt, zet hij me voor de reusachtige spiegel die tussen het bad en het bed aan de wand is bevestigd. Geen glimp van de zelfverzekerde jarige vrouw die aan het begin staat van haar carriere. In de spiegel zie ik een afhankelijk meisje, nauwelijks in staat om zichzelf in de ogen te kijken. Mijn blik schiet direct naar mijn bijgeschoren kut.

Hij ziet het terwijl hij, nog volledig gekleed, achter me staat en zijn handen op mijn schouders legt. Dan houdt hij een hanger voor me en hangt deze om mijn hals. Het is een dun leren bandje met daaraan een metalen hanger.

De hanger lijkt op de afbeelding van Leonardo da Vinci over de verhoudingen van het menselijk lichaam. Maar dit keer hangt er in de cirkel en het vierkant een vrouw, exact in de houding zoals ik nu sta. Jij bent exclusief van mij. Maar dat wil niet zeggen dat ik van jou ben. Maar dat zul je begrijpen. Vanaf heden zul je altijd hakken dragen, je benen zullen bloot zijn, of gehuld in zwart zelfophoudende kousen.

Lingerie is toegestaan, tenzij je naar mij komt. Rokken hebben vanaf heden bijzondere voorkeur. Voor de ochtend zal ik je het volgende ritueel leren. De spiegel is hiebij het raam van je bovenwoning. Zes, zeven keer, tot het hem bevalt. De laatste keer loop ik vanaf zijn bad naar de spiegel.

Ik droog mezelf af, kijk stiekum naar de rode striemen op mijn billen. Dan pak ik een tandenborstel en poets mijn tanden terwijl ik, zoals hij me dat heeft geleerd, mijn andere hand achter in mijn nek houdt. Dan pak ik een stoel en plaats een van mijn voeten hierop om mijn kousen aan te trekken. Deze houding opent mijn dijen voor elke willekeurige voorbijganger in mijn straat. Een voor een trek ik mijn kousen aan, terwijl hij ongegeneerd in mijn kruis kijkt. Ik kom overeind en doe mijn bh aan.

Uiteindelijk doe ik de hanger om en stap in mijn pumps. Een vrouw in bh en kousen en op pumps kijkt me rustig aan. Zijn ogen glijden weer even over mijn borsten en ik voel trots in me opkomen. Hij kan zijn ogen niet van me afhouden! Ik voel me verward en loom. Het wordt weer donker. Ik ben er bijna dankbaar voor. Via de koele avondlucht gaan we weer naar de garage, zodat ik even later weer met mijn hoofd in zijn schoot lig.

Als ik de deur achter me sluit hoor ik zijn auto wegrijden en weet me weer alleen. Ik loop naar de slaapkamer en trek mijn kleren uit. Als ik voor de spiegel sta bekijk ik voorzichtig mijn billen.

Ze zijn niet meer zo rood als aan het begin van de avond maar nog wel erg gevoelig. Ik poets mijn tanden voor de spiegel, terwijl ik ondertussen mijn eigen lichaam bekijk. Ik weet hoe mooi hij mij vind en dat vervult mij met een zekere trots. Langzaam verdwijnt de smaak van sperma uit mijn mond.

Ik heb hem deze keer slechts een maal klaar hoeven pijpen. De geweldige hoeveelheid zaad die hij in mijn mond loosde duidde erop dat de avond hem ook niet onberoerd had gelaten. Het gaf me grote voldoening. Op zijn instructie kruip ik naakt tussen de lakens en laat de slaap ove me heenkomen.

Ochtendritueel Als ik ontwaak herinneren mijn billen me als eerste aan de vorige avond. Niet pijnlijk maar wel duidelijk aanwezig. Ik stap onder de douche en was de loomheid van mijn lijf. Met de handdoek in mijn handen loop ik naar het raam. Ik woon in een bovenwoning met vrij grote ramen die op kniehoogte beginnen.

Ze geven hierdoor veel licht in mijn woning, maar ook veel inkijk. Iets wat ik terdege besef. Ik voel een zekere schroom opkomen en zelfs de gedachte om de opdracht maar niet uit te voeren schiet even door mijn hoofd.

Wat is het dat me toch doet besluiten naakt naar het raam te lopen? Is het de spanning? Zijn het zijn doordringende ogen? Zijn het mijn billen die me nog vaag herinneren aan zijn straf? Wat het ook is, even later sta ik enigzins gespannen voor het raam en droog me af. Het is nog rustig op straat, maar een oplettende voorbijganger zou mij goed kunnen zien. Concertreer je op je eigen lichaam.

Geniet van het idee dat je bekeken zou kunnen worden. Het is raar maar ik kom langzaam tot rust, als ik me eenmaal heb afgedroogd. Ik breng de handdoek terug naar de badkamer en neem mijn kousen en lingerie mee als ik opnieuw naar het raam loop. In plaats van een stoel te pakken zet ik mijn voet brutaal op de vensterbank, mijn kruis hiermee openend voor de eventueel toekijkende buitenwereld. Ik bekijk mijn kutje als ik mijn kous aantrek en kan een zekere trots niet onderdrukken.

Mijn kutje is veel mooier nu. Mijn gedachten zorgen voor een zekere opwinding, die zich vertaalt in een vochtige kut. Ik kan de verleiding om mijn vingers op mijn klitje te zetten slechts met moeite onderdrukken. Als ik even later mijn bh sluit valt mijn blik op de inmiddels vollere straat waar mensen vertrekken naar hun werk en de kinderen naar school gaan.

Een half uur later vertrek ik ook naar mijn werk, meer dan ooit bewust van mijn naakte poesje onder mijn lange rok.

Nachtspiegel Het ritueel herhaalt zich dagelijks en ik hoor een week lang niets van hem. De gloed in mijn billen is al dagen geleden weggetrokken. Tot mijn eigen schrik constateer ik dat ik de warme, brandende gloed bijna mis. Maar dat zal ik nooit toegeven aan mijzelf. Ik schrik wakker van de telefoon.

Slaapdronken weet ik eerst niet wat ik hoor. De wekker of de telefoon. Pas nadat de telefoon een keer of vijf is overgegaan drinkt het tot me door. Geen wonder, denk ik, als ik op de klok kijk. Het is twee uur in de nacht.

Het is zijn stem! Eindelijk, een teken van hem! Ik schiet rechtop in bed. Doe een lamp aan in de kamer. Trek je kousen en pumps aan en vinger jezelf. Maar ik wil hem nog zoveel vragen, en dan, daarna?

Het duurt even voordat het tot me doordringt wat hij heeft gezegd, maar zijn stem maakt alles onvermijdelijk voor mij. Ik zie zijn doordringende ogen voor me. Als in een roes loop ik naar de kamer, doe een schemerlamp aan, open de gordijnen en kijk naar buiten. Maar doordat de lamp in de ruit weerspiegelt zie ik niets.

Nog enigzins slaperig trek ik mijn kousen aan. Het is al bijna routine: Even later sta ik in mijn kousen op mijn pumps voor het raam. Ik voel me opgelaten, voel me bekeken, maar de lange onthouding doet me zonder enig aarzelen naar mijn kut grijpen. Het duurt niet lang of mijn vingers doen mijn kut soppen.

Ik neem op, want ik weet dat hij het is. Ik kan niet anders dan diep in de hoorn hijgen. Al zou ik het willen verbergen, het zou me niet lukken. Mijn hese hijgen in de hoorn. Het zachte soppen van mijn kut. Hete scheuten in mijn lendenen. Het is geen kwestie van minuten meer. Het zijn de laatste seconden waarin ik mijn orgasme aan voel komen rollen, mijn kut en vingers voel verkrampen, de bekende golf van genot door mijn lichaam voel spoelen. Langzaam dringt het piepen van de telefoon tot mij door.

Buiten start een automotor, de lampen gaan aan en ik weet dat hij vertrekt. Ik realiseer me ineens dat ik in het volle licht van mijn kamer bloot tegen het raam aansta en sluit snel de gordijnen. Met een loom voldaan gevoel kruip ik weer tussen de lakens. Als ik de volgende ochtend weer mijn ritueel uitvoer heb ik het geveoel dat de hele straat mij vannacht heeft gezien en ik schaam mij meer dan ooit voor mijn gedrag.

De weken Het zijn koortsachtige weken, waarin ik merk dat ik langzaam verstrikt raak in een net dat hij om me spant. Toch doe ik geen enkele poging om me te verzetten. Alsof een onzichtbare maar duidelijk waarneembare kracht me in zijn invloedsfeer trekt. Meestal in het weekend belt hij me op en sommeert me om op hem te wachten op het station. Vol spanning verkleed ik me dan, mijn dagelijkse kloffie verwisselend voor de opgedragen kleding.

Altijd rokken of jurken met pumps. Ik kan zelfs niet meer fatsoenlijk een rok of jurk aantrekken of de gedachte naar hem spookt door mijn hoofd. Ik merk dat ik tijdens het winkelen in de stad mijn oog steeds vaker op stijlvolle maar uitdagende kleding laat vallen.

Mijn collectie jurkjes en rokken groeit gestaag. Hij leert me om mijzelf aan hem te tonen, voorover op de tafel, mijn bekken gekanteld en mijn reeds natte schaamlippen glinsterend voor zijn ogen. Hij doet met mij wat hem belieft. Soms zet hij me tegen de tafel, vraagt me mijn billen open te trekken en bekijkt dan minutenlang mijn bilnaad, kontje en schaamlippen, maar mijn kut hunkerend achterlatend.

Andere keren negeert hij mijn kut volkomen en richt zich volledig op mijn borsten, streelt en likt mijn tepels. Maar er zijn ook de dagen dat hij me eindeloos neukt, waarbij ik me verbaas hoe lang hij hard blijft. Het lijkt soms of hij geen enkele drang heeft om klaar te komen, terwijl ik onder zijn straffe ritme diverse orgasmes beleef. Als ik thuiskom van een bezoek aan hem herinneren mijn billen mij aan de afstraffingen die hij me geeft.

En hoe ik het verdien. Want ik kan nog geen week van mijn kut afblijven. Dat kon ik vroeger al niet, maar nu lukt het me zeker niet, nadat hij mij soms naar huis stuurt, zonder dat hij me heeft aangeraakt.

Gefrustreerd stort ik me thuis dan op mijn vingers, wetend dat me dit de volgende keer duur zal komen te staan. Hij hoeft me slechts aan te kijken om te weten dat ik weer tegen zijn regels in mijn kutje heb verwend. Louteringen noemt hij de wijze waarop hij fysiek zijn stempel op mij drukt.

Hij leert me mijn louteringen tellen. Soms laat hij me met behulp van een spiegel zien dat ik dan wel alle slagen heb geteld, maar dat ze niet allemaal hun afdruk hebben achter gelaten. Dat is niet goed, vindt hij. Ik knik dan, wetend dat we doorgaan tot we de het vastgestelde aantal afdrukken van de louteringen hebben bereikt.

Dat geeft wel aan wat een slet je bent. Weet niet wat te zeggen. Hou ervan, ben er dol op. Ik zal hem niet vertellen hoe ik van hem houd maar hij heeft al een claim op mijn lichaam gelegd. Ik behoor hem toe - mijn god, ik behoor hem toe- Maar ik zal niet schreeuwen. De schreeuw verstilt in mijn keel. Het zijn de weken waarin voor het eerst een lul mijn kontje binnendringt. Nooit eerder drong een penis mijn meest verborgen toegang binnen.

Natuurlijk is mijn kontje wel eens betast. Bart had de heerlijke gewoonte om vlak voordat ik klaarkwam een vingerkootje in mijn anus te drukken en mij daardoor naar een nog heviger hoogtepunt te leiden. Maar hij was wel de enige die ik toestond mijn meest verborgen ingang te penetreren.

Nooit heb ik toegegeven aan Bart's verzoek om mij anaal te mogen nemen. Nu wordt me echter niks gevraagd. Ik heb maar te nemen. En zo voel ik op een avond zijn eikel tegen mijn kontgaatje. Ik kan niet uitleggen waarom ik nu niet prostesteer. Hoe komt het dat ik nu niet wegvlucht, terwijl ik toch niet ben vastgebonden?

Wat doet mijn bekken kantelen om me aan te bieden, terwijl de tranen al achter mijn geblinddoekte ogen branden? Hoe komt het dat mijn handen naar achteren bewegen en mijn geloutere billen vaneen trekken, nog voor hij er om vraagt? Zal ik ooit hardop zeggen dat het een gunst is om zo pijn te lijden? En dan de, inmiddels gebruikelijke, wijze waarop hij me terugbrengt. Altijd mijn hoofd in zijn schoot. Meestal zijn lul in mijn mond.

Soms de heerlijke beloning van zijn zaad op mijn tong. Ik heb al meer uren pijpend in zijn auto doorgebracht dan alle tijd die ik hiervoor heb besteed aan de orale genoegens van mijn vriendjes - inclusief Hein. Iedere andere man die dit tegen mij zou zeggen, zou ik recht in zijn gezicht uitlachen, maar nu knik ik en buig me over zijn lul.

Zeg me dat ik niet gek ben. Aangeboden Op een dag, als ik aan het eind van de middag thuiskom, ligt er een enveloppe in de brievenbus, met de opdracht om dezelfde avond om half zeven klaar te staan op het station. Ik heb weinig tijd, en douche me dan ook snel, trek mijn pumps en kousen aan en besluit voor deze avond een kort jurkje aan te trekken. Het feit dat ik niets onder mijn jurkje draag en de gedachte aan zijn indringende aanwezigheid doet mijn opwinding alweer opkomen.

Het is rond zeven uur dat ik weer tegen de tafel aan sta. Net als de vorige keren, nu echter zijn mijn enkels en polsen voorzien van leren banden en aan de grote tafel bevestigd. Zonder een woord te zeggen heeft hij me opgepikt van het station, me geblinddoekt en me meegenomen.

Zonder omhaal heeft hij mijn jurk uitgetrokken en me zojuist aan de tafel vastgezet. Mijn benen staan gespreid, mijn armen gestrekt naar de overzijde van de tafel, waar ze vast moeten zitten aan de poten of zo.

Mijn schaambeen rust tegen de tafelrand. Mijn kutje is makkelijk toegankelijk en hij moet mijn lippen zien glimmen tussen mijn dijen. Als zijn vingers mijn kut betasten gromt hij goedkeurend. Ik weet dat ik mijn kutje deze ochtend nog heb bijgewerkt en ben trots op mijzelf. Er trekt elke keer weer een rilling door mijn lijf, hoewel ik donders goed weet dat hij gelijk heeft. Met mijn huidige gedrag ben ik niets anders dan zijn slavin.

Hij kan met me doen wat hem goeddunkt en ik vraag er nog om ook. Hij zal toch niet? Hij legt zijn hand op mijn bil, het voelt warm aan. Hij opent mijn bilnaad. Ik weet dat hij mij nu bekijkt. Schaamteloos lig ik voor hem open. Waarom laat ik dit allemaal toe? Terwijl hij mij aan mijn lot overlaat, hoor en ruik ik dat hij gaat koken. Heerlijke geuren dringen mijn neus binnen. Zo af en toe komt hij naar me toe en laat me even proeven, door zijn vinger in mijn mond te steken.

Soms strijkt hij even met zijn vingers door mijn kut of slaat me met de vlakke hand een enkele keer op mijn billen. Als na een tijd de rust in de keuken weerkeert gaat de bel. Hij heeft niet gebluft. Ik hoor mannenstemmen bij de deur, ze komen dichterbij. Zijn stem 'Dit is Rachel.

Ze probeert erg gewillig te zijn, maar dat moet nog blijken. Ik ken haar nog niet zo lang. Het gevoel verraden te worden. Het uit willen schreeuwen, maar niet weten wat, niet weten hoe. Hoe kan hij dit zeggen, na alles wat ik voor hem gedaan heb?

Hoe kan hij denken dat ik niet gewillig ben? Hij vond me toch een goede slavin? Ze heeft er geen bezwaar tegen, zei ze tegen mij. Dan maak ik het eten even af. Hoeveel grenzen moet ik nog over? Wie is hij eigenlijk? Twee handen spreiden mijn billen, mompelen goedkeurend, strijken door mijn kut, ik trek aan de touwen, weet dat het zinloos is, maar wil wel laten zien dat ik niet alles zomaar accepteer.

Ik schreeuw het uit. Er schieten tranen in mijn ogen. Dat weet jij heel goed, dacht ik. Weer worden mijn billen gespreid en mijn kut en kontje betast en gepenetreerd. Volkomen willoos wordt ik nu door de onbekende man in mijn kruis betast, mijn schaamlippen geopend, mijn klit verwend, mijn kontje open gelegd.

Maar het meest vernederende is nog, dat het me mateloos opwindt en ik dat niet kan verbergen voor zijn ogen. Mijn kut moet nu al soppen. Hij voelt drijfnat aan. De man smeert wat geil uit over mijn kontje, stopt een, twee vingers in mijn kut en drukt even later een vinger in mijn kont.

Mijn hoofd wordt aan mijn haren achterover getrokken en ik ruik ineens mijn kutgeil dicht onder mijn neus. Hij veegt zijn vinger schoon aan mijn lippen en ik open mijn mond en lik zijn vingers af. Weer die trots door mijn lijf. Wil ik zo graag die slet zijn? Dat kan toch niet waar zijn? De man laat me los en wendt zich tot tot mijn meester in de keuken. Voor enkele minuten wordt ik volkomen genegeerd, mijn kut jeukend tussen mijn dijen.

Maar dan gaat opnieuw de bel en herhaalt zich het ritueel, hoewel me nu de aftraffing bespaard blijft. Ik weet inmiddels wat mijn rol is en heb geen andere keus dan me er bij neer te leggen. Een kwartier later hebben alle vier gasten mijn kutje en kontje betast en gekeurd.

Mijn kut is drijfnat en ik ben bijzonder opgewonden. Ik kan er niets aan doen maar de knop is om. Hij weet exact hoe hij mij moet bespelen.

Ik kom overeind en weet hierdoor mijn borsten bekeken. Hoewel geblinddoekt weet ik dat zijn gasten mij nauwkeurig opnemen. Deze wetenschap maakt mijn kut nog vochtiger. Ik vouw mijn handen achter mijn hoofd en spreid mijn benen en druk trots mijn borsten naar voren. Een, twee, drie paar handen glijden nu over mijn lichaam. Hij neemt me bij de hand en zet me verderop neer. Als ik in mijn handen klap, draai je je om, zodat we je goed kunnen bekijken tijdens het diner.

Maar het is nog schokkender hoezeer mij dit opwindt. De maaltijd duurt geruime tijd. Ik word zelfs moe in de benen. Regelmatig klinkt een klap met de handen waarop ik mij graden omdraai. Als een uur later het diner eindelijk is afgelopen komt hij naar me toe. Je zult wel moe zijn in de benen' Ik knik. De gasten zullen zich nu aan jouw voorstellen.

Zijn hand komt onder mijn kin. Dit is gast nummer 1'. Ineens begrijp ik alles. Ik schrik, maar weet dat er geen weg terug is. Nog nooit heb ik mij met meer dan een man tegelijk ingelaten, en nu ineens bevindt ik me naakt met vijf andere mannen in een ruimte, overgeleverd aan hun grillen.

Vertel me wat je met me doet. Wat is het, dat ik als was in je handen ben? Zeg me waarom mijn ambitieuze zelfverzekerde persoonlijkheid schijnbaar oplost in je blik en me maakt tot een gewillige slet. Ik weet wat ik ben in jouw handen, en ik schaam me er niet voor. Meer en meer heb ik er genoegen in te doen wat je van me vraagt.

Ik wil zijn, wat jij wilt dat ik ben. Mijn handen gaan op de tast naar voren en vinden behaarde benen, glijden omhoog naar het kruis en ik voel een slappe lul, een lichtbehaarde zak.

De omvang van de lul in deze slappe toestand is beangstigend. Ik leg mijn handen om zijn stam, weet mij inmiddels zeker van mijn bedrevenheid in de orale sex. Zonder de geringste schroom leg ik mijn lippen rond zijn eikel en proef voorzichtig zijn voorvocht. In een rap tempo stroomt het bloed nu naar zijn lul en ik voel hem onder mijn handen verstijven. Niet veel later is zijn lul glad van het voorvocht en mijn speeksel.

Met mijn duim glij ik over zijn enorme eikel. Dan open ik mijn mond geheel en neem zijn lul diep in mijn mond. Met nog steeds mijn ene hand rond zijn stam bereikt zijn eikel mijn huig. Dat is genoeg voor nu', klinkt zijn stem. Ik wordt bij mijn haren gepakt en rustig naar achteren getrokken zodat ik zijn lul los moet laten en hij met een plop uit mijn zuigende mond tevoorschijn komt. De hand laat me los en ik hoor dat zich iemand anders voor me opstelt. Mijn handen gaan opnieuw op verkenning en vinden brede dijen.

De man heeft geen lange benen maar ze zijn wel uiterst gespierd en glad, evenals zijn zak die mijn vingers voorzichtig betasten. Zijn lul schiet direct overeind en dat vervult me met trots. Hij is kleiner dan de eerste maar zeker net zo dik. Ik leg mijn vingers om de basis van zijn lul en wil hem rustig in mijn mond nemen als mijn hoofd woord beetgepakt en hij zijn lul in mijn mond ramt. Ik schrik en verslik me, maar hij gunt me geen rust en duwt zijn lul opnieuw diep in mijn mond.

Ik besef ineens dat ik hier niet ben voor mijn eigen genot. Wat mijn druipende kut ook zegt. Ik ben hier niet om te genieten maar om genot te verschaffen. Iets wat deze man me meer dan duidelijk maakt.

Zo ook de derde. Beschouwde ik mijzelf eerst nog als een volleerd minnares, hij laat me zien wat het is om een ervaren man werkelijk te bevredigen. Zijn lange, dunne, slappe lul hangt tussen zijn benen en het kost me erg veel inspanning om zijn lul overeind te krijgen.

Zijn uitspraken 'Ga door slet, laat zien dat je kan pijpen! Iets wat me doet huiveren. Als ik uiteindelijk zijn pik op volle sterkte heb voel ik dat mijn kaken zeer doen. Zijn 'goed gedaan, meisje', doet me dankbaar glimlachen.

De vierde is veel gemakkelijker. Zijn pik staat al overeind van het schouwspel en ik leg mijn lippen direct om zijn eikel en glijd zo ver mogelijk over zijn pik en pijp hem in rustige halen. Hij is het heerlijke gemiddelde van de andere drie. Rustig, beheerst, vol en lang, maar niet overdreven. Hij pakt me ook niet bij mijn haren, maar bij mijn kin, waarna ik zijn pik laat gaan. Nu verwacht ik de pik van mijn meester, die ik zou herkennen uit duizenden.

Maar ik hoor slechts zijn stem. Hij pakt me bij mijn bovenarm en trekt me overeind. Ik besef hoe ik er voor de mannen uit moet zien op mijn pumps met mijn kousen, mijn bijgeschoren kut open en bloot, mijn borsten deinend op mijn zware adem, mijn lippen glimmend van mijn uitgevoerde taak.

Zullen mijn tepels hard zijn? Hij neemt me mee en laat me op een koel, zacht, glad oppervlak zitten. Ineens besef ik wat hij doet. Dit is de leren poef! Het moet de kleinere, lage poef zijn, want als hij me achterover drukt en me op mijn rug op de poef laat liggen, steken mijn billen en mijn hoofd aan beide zijden over de rand uit. Hij trekt mijn armen nog verder achterover en maakt mijn polsen vast, zodat ik met mijn hoofd ver achterover over de rand van de poef lig.

Dan trekt hij mijn benen naar mijn hoofd zodat hij mijn dijen opent en mijn kut blootlegt. Mijn knieen raken bijna mijn gezicht. Ik heb het gevoel alsof ik bijna achterover van de poef af val. Maar zijn hand op mijn geopende dijen houdt mij stevig op mijn plek. Hij slaat me twee keer met de volle hand op mijn dijen en fluistert in mijn oor' Wees gewillig'. Ik knik, ben gespannen. Hij komt overeind en zegt, 'Heren, het toetje'.

Het is nummer 3, die zijn opnieuw slappe pik tegen mijn lippen houdt. Ik weet wat hij wil en probeer hem zo goed en zo kwaad als het gaat te pijpen, terwijl mijn hoofd achterover tegen de poef aan drukt.

Gelukkig wordt hij sneller stijf, hij heeft genade met me. Dan voel ik een enorme eikel tegen mijn schaamlippen. Deze moet van nummer 1 zijn en ik weet dat het nu gaat komen. Mijn lippen wijken onder zijn druk en mijn kut opent zich hem. Dieper en dieper dringt hij door. Langzaam glijd hij mijn drijfnatte kut binnen. Mij centimeter voor centiemeter laten voelend hoe groot zijn lul is.

Als zijn zak eindelijk tegen mijn billen slaat weet ik wat het is om gevuld te zijn. Hij begint me nu in een rustig tempo te neuken, regelmatig stoppend terwijl hij dan slechts zijn eikel in mij heeft.

Hij is zich bewust van de leegte die hij op dat moment in mij achterlaat en laat het mij voelen. Hoewel volslagen zinloos door mijn bondage probeer ik mijn kut dan tegen zijn lul aan te drukken. Hij voert zijn tempo op en neukt me nu in een straf tempo naar mijn eerste hoogtepunt. Ik hijg en gil tussen het pijpen door. Ik voel dat de man die ik nu pijp, zijn lul aan het aftrekken is en ik weet wat dit betekent.

Ik open mijn mond en niet veel later voel ik de eerste lading sperma mijn mond binnenschieten. Ik probeer zoveel mogelijk binnen te houden maar het is vrijwel onmogelijk met mijn hoofd achterover, terwijl ik ook nog in een hoog tempo wordt geneukt. Het loopt me dan ook langs de mondhoeken en drupt langs mijn slapen in mijn haar. Ik krijg geen rust en weet direct wie nu mijn mond binnendringt. Hij pakt mijn haren en neukt me in mijn mond, meer dan dat ik hem pijp.

Het is de driftige nummer 2 die mijn mond genadeloos misbruikt voor zijn genot. Ik kan hem niet bijhouden en probeer slechts tijdig adem te halen, open mijn mond en probeer hem te zuigen met mijn lippen. Het duurt gelukkig niet lang. De man die mijn kut zo heerlijk oprekt geeft aan dat hij klaar komt en hij ruilt met de man die mijn mond zojuist heeft gebruikt.

Ik krijg even rust, haal diep adem en voel dan de enorme staaf van nummer 1 mijn mond binnenglijden. Mijn lippen omvatten zijn eikel en niet veel later loost hij een enorme hoeveelheid zaad in mijn mond, terwijl hij mijn hoofd ondersteund. Een andere hand ondersteund mijn hoofd nu, neemt het over en ik voel zijn eikel over mijn natte lippen gaan. Bijna liefdevol slaat hij even met zijn lul tegen mijn mond. Ik wil mijn mond rustig openen maar nummer 2 belet het. Hij heeft zijn pik, die ondertussen in mijn kut tekeer ging, terug getrokken en zet zijn eikel op mijn anus en drukt zonder pardon zijn eikel naar binnen.

Ik gil het uit, mijn mond wijd opengesperd. De man die mij zojuist nog zo teder behandelde drukt direct zijn lul diep in mijn mond, mijn kreten smorend en pakt me bij mijn nek. Rustiger maar net zo dwingend laat hij zijn lul van mijn warme, vochtige mond genieten. Ik weet niet wat me overkomt. Stoot na stoot dringt nummer 2 dieper in mijn kont, mijn sluitspier oprekkend.

Mijn pijnlijke kreten vinden geen uitweg langs de grote lul die mijn mond vult. Dan een bizarre gewaarwording. Voor het eerst verdwijnt de pijn en komt een enorme opwinding opzetten. Een ongekende sensatie diep in mijn buik, die me doet hunkeren naar meer, harder en dieper!

Maar dan wel in mijn kont! Terwijl hij me in mijn kontje neukt verwent hij mijn klitje en dringt met zijn vingers mijn kut binnen. Andere handen sluiten zich rond mijn tepels, ik wordt gek, verlies alle besef van tijd, tot ik voel dat nummer 2 klaarkomt en mijn darmen vult met sperma. Ik zucht bijna teleurgesteld, zo dicht was ik bij een orgasme, maar de laatst overgebleven man trekt zich uit mijn mond terug.

Ik voel hem tussen mijn dijen plaatsnemen. Hij slaat zijn zijn pik op mijn kittelaar, met elke slag mij dichter bij een hoogtepunt brengend, tot ik tenslotte kermend klaarkom en hij zijn lul diep in mijn kutje drijft. Terwijl ik versuft op de poef lig, neukt hij mijn kut rauw tot hij zijn zaad in mij loost.

Dan eindelijk hoor ik zíjn stem weer. Als hij wil komt er geen einde aan het gebruik van mijn lichaam.

Ik val bijna van de poef maar hij helpt me op mijn knieen. Ik lik, zo goed en kwaad als het gaat de mannen schoon, hierbij mijn geil en bitterheid en hun zaad opnemend. Het is drie uur later als de mannen uiteindelijk vertrekken.

Ik heb de rest van de avond op de grote leren poef doorgebracht, voorover gebogen, mijn hoofd rustend op de poef, mijn knieen op de grond en mijn kontje omhoog. Ze hebben zich allen nog een keer op mij afgetrokken, hun zaad achterlatend op mijn onderrug en tussen mijn billen. Ik heb het tussen mijn billen door voelen lopen, heb het over mijn dijen voelen gaan.

Daarna heb ik hun geslachtsdelen schoongelikt. Als de laatste man vertrokken is komt hij naar mij toe. Ik ben alleen teleurgesteld over je reactie aan het begin van de avond. Je zult je nooit weer een van mijn gasten tegenspreken.

Om het extra duidelijk te maken zal ik je straffen. Ik ben niet vastgebonden maar toch laat ik het gebeuren. Voel de opwinding alweer groeien. Dit kan niet waar zijn! Ik voel iets over mijn rug gaan. Het gaat door mijn billen. Opnieuw, zachtjes van boven naar beneden. Het is nat geworden van het zaad. Het herhaalt zich enkele keren tot ik het uitgil na een slag op mijn billen.

Gruwelijke pijn in mijn billen, mijn dijen. Hete gloed van zweepslagen, herken het nu. Dan komen de tranen en de huilbui, maar ik verzet me niet, laat het over me heenkomen. Ik weet dat hij gelijk heeft. Ik weet dat ik erom gevraagd heb, weet dat dit is wat ik ten diepste wil. Geheel en volledig de zijne te zijn.

Als de slagen stoppen en zijn zweep weer over mijn rug glijd, me bijna streelt, weet ik me volledig van hem. Hij doet mijn blinddoek af en neemt me mee naar het grote bed, laat me op de rand zitten en trekt mijn pumps en kousen uit.

Ochtendnevel Het is even na achten als ik wakker wordt. Nog slaperig kijk ik om me heen en besef me waar ik ben. Hij ligt naast me in het enorme bed en slaapt nog. Mijn billen gloeien nog van de afstraffing van gisteravond. Op het nachtkastje naast het bed ligt mijn halsketting, die hij gisteravond blijkbaar heeft afgedaan. Ook zonder zijn instructie weet ik dat hij verlangt dat ik de hanger weer zal dragen.

Onder de hanger ligt een klein briefje. Ik open het en herken zijn handschrift. Neem wat hij je geeft in je mond en slik je beloning pas door wanneer je dat gevraagd wordt. Het is alsof de seks duivel in mij vaart, mijn wil opzij zet en mijn kut mijn lichaam bestuurt.

Ik trek de lakens van hem weg, zie zijn slapende lid en buig over hem heen. Met mijn tong lik ik langs de stam van zijn lul, zijn ballen zachtjes strelend met mijn vingers. In kleine schokjes komt zijn lul overeind. Ik geniet van het moment waarin ik zelf mag bepalen wat ik met zijn lul doe, mijn lippen spelend met zijn lid. Ik zie de aderen opzetten en zijn eikel komt vrij aan de top, enigzins glimmend van voorvocht en speeksel. Terwijl zijn lul aan kracht wint en nu fier overeind staat, neemt het vocht tussen mijn benen toe.

Ik sper mijn kaken open en neem zijn lul diep in mijn mond, mijn huig tartend met zijn eikel. Ik geef niet op maar druk door, slik en voel zijn eikel langs mijn huig schieten, maar al snel moet ik weer loslaten, tranen in mijn ogen.

Ik doe het nog een keer. Het is prettig als je alle tijd hebt en rustig aan kunt doen. Ik glimlach even “heerlijk zo zonder de jongens die rondrennen”. Mark loopt naar me toe en geeft me een heerlijke zoen “je zie er verdomd geil uit” fluistert hij in mijn oor.

Ik ril even als ik zijn adem langs mijn nek voel gaan. Hij gaat achter me staan “zet je handen op de tafel” Terwijl ik me iets voorover buig om mijn handen op de tafel te zetten trekt hij me aan mijn heupen wat naar achter.

Gehoorzaam stap ik iets verder van de tafel af zodat ik helemaal bereikbaar ben voor mijn meester. Zijn handen strelen mijn lichaam, zijn vingers strelen herhaaldelijk over mijn harde tepels die zichtbaar door het jurkje te zien zijn. Zachtjes duw ik me naar zijn handen, verlangend naar zijn aanraking, dan glijden zijn handen over mijn heupen naar beneden. Hij streelt mijn dijen en dan laat hij zijn hand over mijn billen glijden.

Hij is naast me komen staan en met een hand over mijn achterwerk strelend duwt hij zijn andere hand tussen mijn benen. Vakkundig begint hij me te vingeren. Ik zucht even heerlijk weet hij me te bespelen, hij kent mijn lichaam tot in het kleinste detail. Ik kreun ongemerkt steeds harder, en als ik bijna klaarkom stopt hij er mee. Hij loopt naar de voordeur en pakt de autosleutels “kom je nog? Hij laat de deur open staan en loopt naar binnen terug, ik blijf rustig wachten, ik ken mijn meester, het heeft geen zin om verdere vragen te stellen, en ik moet zeker niet naar binnen gaan om te kijken wat hij nu uitspookt.

Na een paar minuten komt Mark naar buiten met een grote weekendtas en doet de deur achter zich dicht. Hij gooit de tas in de kofferbak en stapt in. Hij start de auto en ik gooi snel de deur aan mijn kant dicht. Meteen laten we de raampjes zakken en al snel rijden we het dorp uit. Ik duw mijn benen zo ver uit elkaar als het gaat in de auto.

Mark streelt over mijn slipje, en dan duwt hij ze tussen mijn licht gezwollen schaamlipjes. Ik kreun zachtjes en draai met mijn heupen op zoek naar meer druk op mijn klitje. Mark wrijft zachtjes over de harde opgezwollen klit. Ik kreun geil van genot, opnieuw vingert hij me.

Ik kom bijna klaar, en opnieuw stopt hij er mee. Ik kreun zacht van teleurstelling, ik ben zo geil als wat en wil eigenlijk gewoon klaarkomen.

Mark draait een parkeerplaats op vlak bij een groot meer. Hij rijd naar het einde van de parkeerplaats, het is niet echt druk, maar het is er zeker niet rustig. Samen stappen we uit, “meelopen slavin”. Mark pakt de tas uit de auto en loopt voor me uit naar een stuk naaktstrand. Hij loopt langs de rand van grote struiken en na een paar minuten laat hij de tas zakken op een rustig stuk strand vlak langs de rand. Hij haalt een grote deken uit de tas en spreid die uit.

Hij trekt zijn shirtje uit en gaat op de deken zitten. Langzaam knoop ik het jurkje open en laat hem van mijn schouders glijden. Mark glimlacht even “nu je beha” Ik haak de beha los en doe deze langzaam uit. Mark maakt zijn broek open en doet deze uit, zijn boxer gelijk mee. Hij zit nu naakt op de deken “Nu je slipje” Ik doe langzaam mijn slipje naar beneden “buig je maar naar voren en pak je slipje van je voeten op en geef deze maar aan mij”.

Ik buig me om het slipje te pakken en als ik snel naar achteren kijk zie ik dat er een aantal mensen naar ons kijken. Met een rood hoofd geeft ik mijn slipje aan Mark. Hij houd hem even onder zijn neus en ruikt er aan “ik kan ruiken dat je kutje erg geil is slavin, kom maar even hier op de deken liggen, dan kunnen we daar wat aan doen. Hij glimlacht naar me en geeft me een lange sensuele tongzoen.Na een kwartiertje is het kaarsvet te gebruiken als warme massageolie. Zeker als je dit niet kent en denkt dat het echt kaarsvet is, is dit een aangename verrassing. Plagen Een erotische massage op zich is zalig. Maar een erotische massage waarbij je geprikkeld wordt en telkens tot op het randje van klaarkomen wordt gebracht, is nog veel lekkerder. Zeker omdat je vastgebonden niets anders kan doen dan ondergaan. Je kan het zelf niet afmaken.

Nee, je moet wachten tot ik je eindelijk laat klaarkomen. Op die manier wordt de spanning zo hoog opgebouwd, dat de ontlading alleen maar groter wordt. Goed voor een spetterend orgasme. Voederen Het kan erg sensueel zijn om gevoederd of gelaafd te worden terwijl je vastgebonden bent. Kleine stukjes fruit of chocolade lenen zich hier goed voor.

Seksspeeltjes Vastgebonden seksspeeltjes ondergaan zoals dildo en vibrator of kietelende voorwerpen. Erotische belofte doen Een onmiddellijk uitvoerbare belofte zoals een fantasie vertellen, dirty talk verkopen, om iets smeken, vijf keer pijpen Streng en uitdagend zijn mag hierbij, bondage geeft macht.

Iemand die vastgebonden is, kan zich niet verzetten en moet zich wel overgeven aan wat de ander doet. Dat kan van alles zijn, van een zweepje over tepelklemmen tot lichte elektrische schokjes. Dat laatste is overigens niet noodzakelijk want bondage op zich heeft niets met pijn te maken. We kunnen het combineren, maar dat hoeft niet. We doen gewoon wat we lekker en leuk vinden. Daarbij wordt je bevolen om bepaalde lichaamsdelen niet meer te gebruiken.

Houd ze boven je hoofd. Ik wil niet dat je ze loslaat voor ik het zeg. Maar je zult ervaren dat het juist erg opwindend kan zijn. Zeker omdat er geen voorbereidingen voor nodig zijn, verbale bondage kan op elk moment.

Dat maakt het spontaner en onverwachter. Discipline staat voor het bijbrengen van manieren. En uiteraard gaat dat vaak gepaard met straffen. Echte bestraffing of gespeelde bestraffing.

Het is de dom die de regels bepaalt, en die, als hij het nodig acht, een straf oplegt bij ongehoorzaamheid. De bedoeling van discipline is het gedrag van de partner controleren. Door psychologische druk uit te oefenen, door een straf op te leggen of juist door een beloning te geven. Speel met jezelf, maar kom niet klaar.

Wacht me naakt op. Laat een warm bad voor me vollopen. Doe je ogen dicht. Drie tikjes op de kont. Drie zweepslagen op de kont. Door af te knellen. Door jaloezie op te wekken. Combinatie van fysieke en mentale pijn: De sub denigrerende seksuele handelingen laten uitvoeren. De sub ook in het openbaar vernederen, slaan Haar lichaam volgde het ritme van zijn handen.

Ze besefte niet meer wat er gebeurde. Waar de handen waren. Waar hij haar raakte. Ze waren overal nu. Haar borsten, haar buik, haar rug, haar billen. Ga verder ga verder, schreeuwde haar lichaam. Raak me aan, overal. Ook daar waar ik niet aangeraakt wil worden. Even was er die vinger langs haar schaamstreek. Nooit gehoorzaamde hij haar verlangen. Steeds trok hij zich terug. Gek werd ze ervan. Toe toe, streel me, geef me dat genot. Hoe meer ze verlangde, hoe meer hij haar ontzegde.

Maar hoe kon het dan dat zijn vingers steeds meer juist daar verbleven? Dat ze steeds haar lipjes streelden, er langs gleden, haar lustknopje beroerden? Dat kon niet als hij haar verlangens ontkende. Toch deed hij dat: Ook al namen zijn vingers bezit van haar. Eindelijk, eindelijk gleden zijn vingers in haar kutje, moeiteloos door al haar geil. Als in een climax stortte ze haar lijf in zijn vingers. Vul me vul me. Drukte haar tegen zich aan. Nu mocht ze zich overgeven. Nu kon ze zich overgeven.

Hoefde niets te doen. Was machteloos overgeleverd aan zijn vingers. Zijn graaiende vingers, die zich brutaal haar kutje eigen maakte. Alsjeblieft, laat me komen, mijn kut is van jou. Alsjeblieft, laat me komen Natuurlijk gaf hij haar dat niet. Hij stopte even abrupt als daarvoor. Alleen was ze nu tegen hem aan gedrukt. Zijn hand in haar kruis. Haar billen tegen zijn kruis. Zijn adem in haar nek. Wat voor zin had het zich te verzetten? Laat hem maar doen wat hij wilde. Ze was toch machteloos.

Zijn zachte lijf tegen het hare. Zijn haren op haar schouders. Langzaam besefte ze dat er iets niet klopte. Haar lichaam kwam tot rust, maar haar geest ontwaakte. Haren op haar schouders? Achad had geen lang haar. Adem in haar nek? Achad was langer dan zij. Zij mocht dan wel hangen, maar haar tenen raakten de grond en haar benen waren gespreid. Ze voelde zijn hele lijf. Hij was niet langer dan zij, maar korter. Wie had die goddelijke vingers? Ze voelde weer zijn borst tegen zich aandrukken.

Geen harde, gespierde borst, maar zacht? Geen borst, maar borsten? Geen hij maar zij? Een vrouw had haar bezeten? Vol afschuw draaide ze abrupt haar hoofd om. Verschrikt liet de persoon achter haar haar los en deed een stap naar achteren. Ook Denise schrok en trok zich onwillekeurig aan haar polsen op en spande haar voeten zodat ze van de vloer kwam. Nu ongeremd in de beweging die ze zelf had ingezet draaide ze hangend aan de touwen langzaam door.

En keek haar recht in het gezicht. Het was Nadira die haar lichaam had veroverd. Boos wilde ze uitvaren. Snel drukte Nadira een vinger op haar mond. En toen ze dat zei, voelde ze pas weer de pijn in haar armen. Was het de draaiing die ze zichzelf had gegeven? Maar, nee, die pijnscheut was al snel weer verdwenen. De doffe, verlammende pijn had weer bezit van haar genomen. Een martelende de pijn, pijn waar niets aan te doen viel, pijn waaraan ze niet kon ontkomen.

Toch was ze zich er zojuist niet meer van bewust geweest. Hoe kon het dat ze die pijn zolang niet gevoeld had? Hoe was dat mogelijk? Een traan liep over haar wangen, haar toon was smekend geworden. En dan is het nog veel erger. Ik heb daar zelf zo vaak gehangen. Maar je went er aan. En je moet je ontspannen, niet verzetten. Dan wordt de pijn dof. En op de achtergrond als iets anders je stimuleert. Zoals mijn handen zo even.

De pijn werd inderdaad alweer doffer en daarmee dragelijker. En inderdaad, de handen die haar genot hadden gegeven, hadden ook De handen van Nadira. Abrupt werd ze zich weer bewust wat er zojuist was gebeurt. Hoe zij was vernederd.

Meteen scheurde de pijn weer door haar lijf door haar onverwachte beweging. En ze schreeuwde het uit: Ze wist hoe belachelijk ze klonk. Erger, ze wist dat ze er bij bloosde. Maar verdomd, ze zat in een onmogelijke positie. Nou ja, hing In een onmogelijke positie. En dan Nadira die haar zo vorsend aankeek. Vind je het gek? Want was ze niet nog steeds Denise? Nee, nu pas stelde ze zich aan. Ze was dan wel Denise, ze droeg nog steeds die naam, maar voor de rest, wat stelde dat hier voor?

Zij was niets en naakt. Zij hing en Nadira stond. Nadira had gezag, en was haar meesteres. En was gekleed, in een prachtig half doorschijnend gewaad. Wat had ze dan moeten zeggen? Wat had ze dan moeten doen? Weer was het Nadira die haar hielp. Ik heb het gevoeld. Toch heb ik je verzet gevoeld. Voelde ik dat je niet wilde. Het had zich niet allemaal alleen in haar hoofd afgespeeld. Wat stelde haar verzet eigenlijk voor.

Die hele mantra van haar: Toch wilde ze niet haar ongelijk bekennen. Om jezelf te beschermen. Je verlangde naar zijn wreedheid. Ik heb je toch gevoeld. Je kunt me niet bedriegen. Niet nu je hier zo hangt. Geef het op meisje. Je lichaam spreekt haar eigen taal. Een taal die ik veel beter versta dan jij mijn Frans. Ze had haar vast. Ze was in haar macht. Maar je sloot je ogen.

Gaf je over aan mijn handen. En je hoopte dat het zijn handen waren. Maar nog veel belangrijker is dat je het ook hoopte. Ontken het nou maar niet. Ik ken zijn ogen. Ik weet hoe hij praat, beweegt, kijkt. Zo afstandelijk, maar oh zo sensueel. Een vrouw moet wel voor hem vallen. Dat weet hij en daar handelt hij naar. Ook jij handelt daar naar. Ook al wil je het niet, je hoopt van wel.

Ze herinnerde zich het allemaal weer. Haar gevecht met zijn ogen. De ban van zijn stem. Zijn natuurlijk gezag waarvoor alles had moeten wijken. Ze had hem begeerd. Had gewild dat hij haar zou beminnen. Dat zij mooi was in zijn ogen. Dat hij haar nam. Daar was het weer, dat woord: Dacht ze aan mooi, sensueel, begeerlijk, kwam ze uit op wreed.

Wat was dat toch met haar? Had Nadira dan toch gelijk? Hij heeft het tot kunst verheven. Hij vraagt niet, hij neemt. En dat is wreed. Maar dat is wat vrouwen willen. Dat voelde ik toen ik je streelde.

Je wilde dat ik je nam. Dat mijn handen je veroverden. Hoe minder jij macht daarover had, des te meer je wilde dat hij je nam. Dat hij wreed was. Dat hij je pijn deed. Ontken het maar niet. Ik heb je gevoeld. Maar jij wilde dat hij je onderwierp. Maar voor verzet tegen Achad is meer nodig dan het te willen. Nog even dacht ze: Ze wilde dit allemaal niet. Ze wilde niet onderworpen worden. Ze wilde niet naar wreedheid verlangen. Ze wilde zelfs Achad niet Ben ik dan aan hem overgeleverd?

Wil je me dat vertellen? Dat ik me maar gewoon moet geven? Dat ik tegen hem geen kans maak? Dat hij me de baas is? Hij is de beul van mijn Meester. Hij is een man. Maar je aan hem overgeven, nee, dat nooit. Denise wist het niet. En zeker het jouwe. Je bent een begeerlijke vrouw. Maar waarom je strelen als je hier zo hangt, daar heb ik geen touwen aan het plafond voor nodig. Ik zou je ook niet laten hangen. Want wat is er leuker voor een haremvrouw dan een ondergeschikt meisje voor haar laten kruipen?

Haar laten kronkelen, zoals zonet, is me al te gemakkelijk. Nee, als ik je voor mijn genot wilde, had ik je laten brengen en had je mij laten kronkelen. Ik wilde je laten voelen wat je nu voelde. Hoe machteloos je bent. Om je te leren dat je niet machteloos bent. Maar in de eerste plaats moet je dat zelf willen.

Je tegen hem willen verzetten. Niet alleen met woorden, met heel je wezen. Natuurlijk wilde ze dat. Natuurlijk wilde ze niet dat een man over haar heerste. Zeker niet een man als Achad. Daar had zij echt te veel persoonlijkheid voor. Zijn dan al mijn inspanningen vergeefs. Eiste ik niet dat je hele wezen zich tegen hem zou verzetten, nou? Ze had haar gehoord. Ze dacht echt dat ze daar naar verlangde. Maar wat bedoelde Nadira dan?

Waar miste ze iets? Oej, wat was dat vernederend. Nadira die haar meisje noemde, terwijl ze dan wel ouder was als zij maar niet zoveel ouder. Dat had ze zelf toegegeven. En op die toon: Maar toch zo waar. Voor Nadira was ze een meisje , een meisje groen als gras. Doe je ogen dicht. Beeld je maar in dat het niet mijn handen zijn, maar de zijne. Achads handen die je strelen. Achad die je tepels liefkozen. Jouw lichaam in zijn bezit neemt. Haar woorden werden traag. Fluisterend en hees klonken ze in haar oren.

Namen ze bezit van haar. Werden haar handen Achads handen. Ze rilde van genot. De betovering werd ruw verbroken toen Nadira plotseling haar losliet en afstand nam.

Inderdaad, je lichaam is niet van jezelf. Dat is het waar iedere man van uitgaat. En zeker een man als Achad. En het is waar. Daarom moet je geest des te sterker zijn. Maar vooral zul je moeten accepteren dat je geest wat anders wil dan je lichaam. Dat er zich een strijd binnen jou afspeelt zodra een man als Achad in het spel is. Een strijd die bijna altijd door je lichaam gewonnen wordt. Maar dat hoeft niet. Niet als je je daar bewust van bent. Als je beslist dat je daar mee breken wilt. Als je weet wie normaal de baas is.

Dat je lichaam ondergeschikt is aan je geest. Dat je lichaam genomen kan worden. Maar dat je altijd Denise blijft. Als je maar sterk bent. Ze wilde zo graag. Maar Nadira had haar al zo vaak op de naakte waarheid gedrukt. Ze wilde zo graag sterk zijn. Maar was ze wel sterk genoeg? Met haar tenen draaide ze zich langzaam weer naar Nadira toe.

Maar alleen als je me vertrouwt. Alleen een mantra voor je geest is niet genoeg. Ook je lichaam heeft een mantra nodig. Maar eerst, wat zegt je lichaam je? Mijn tepels verlangen er naar gestreeld te worden. Ze vertellen mijn lijf dat het gestreeld wil worden.Gratis sexy meiden die vingeren

  • Geile spuitkut sex massage zwolle
  • Was machteloos overgeleverd aan zijn vingers. IK ben de baas over mijn kut.
  • Tepels strelen sub zoekt meester
  • Maar hoe kon het dan dat zijn vingers steeds meer juist daar verbleven? Ik heb al meer uren pijpend in zijn auto doorgebracht dan alle tijd die ik hiervoor heb besteed aan de orale genoegens van mijn vriendjes - inclusief Hein. Ik sla mijn ogen neer en weet me bekeken.
  • Met twee vingers pompt hij in mijn kutje, soppende geluidjes makend.

Spuit kutten erotische massage heerlen


Maar nooit heb je jezelf volledig gegeven. Niet zoals je nu zult doen. Open je schaamlippen, laat me je kut zien. Zijn stem klinkt verder weg als hij zegt 'Steek een vinger in je kut'. Het vertrouwde gevoel wat ik al sinds mijn 13e ken. Vinger in mijn kut, duim op mijn klitje, mijn mond in het kussen, langzaam wegdrijven op de golven van genot.

Een bijna dagelijks terugkerend ritueel, uitsluitend voor mijn eigen genot. Iets wat ik nog nooit heb gedaan waar een ander bij was. Maar ik twijfel niet. Natuurlijk doe ik wat hij van me vraagt en mijn middelvinger glijdt als vanzelf in mijn kut. Is het veel later? Ik weet het niet. Als ik me omgedraaid heb sluiten zijn vingers zich om mijn tepels. Felle pijn en hevige lust als hij aan mijn tepels draait, ze moeten nu nog harder zijn.

Maar we laten het hierbij. Je mag je aankleden. Hij moet de teleurgestelde trek rond mijn mond zien. Langzaam dringt het tot me door. Hij zal me vanavond niet neuken. Het duurt een hele tijd tot ik werkelijk besef dat ik mijn kleren weer op moet zoeken. Ik hoor hem niet meer en probeer op de tast mijn kleren weer aan te doen. Tenslotte knoopt hij mijn blouse weer dicht. Dan pakt hij me bij de arm en neemt me mee.

We gaan naar buiten, ik voel de koude avond om mijn lichaam, dan weer naar binnen. Ik hoor een autodeur openen en hij laat me in de auto plaatsnemen. De deur slaat weer dicht en even later opent hij aan de andere kant het portier en komt naast me zitten.

Dan neemt hij de blinddoek van mij weg. Het is nog steeds donker. Hij pakt me weer bij mijn kin en kijkt me van dichtbij diep in mijn ogen. Ik smelt, en hij ziet het. Ik wil dat je je bukt zodat je niet ziet waar we rijden. Leg je hoofd op mijn schoot. Maar als hij dat niet bedoelt? Als ik het verkeerd doe? Mijn nog warme billen herinneren mij eraan wat de consequenties zijn.

Je hoort altijd te weten wat ik bedoel. Je moet nog veel leren. Voorzichtig schuif ik mijn handen hoger op zijn dijbenen, dichter bij zijn lul. Als hij niet corrigeert ga ik door. Voorzichtig kneed ik zijn lul door zijn broek heen, trek mijn hoofd wat omhoog en open op de tast zijn gulp.

Het is donker in de auto. Als mijn handen uiteindelijk om zijn stam vatten voel ik zijn lul langzaam verstijven. Onder mijn voorzichtige strelingen groeit zijn lul uit tot een machtig wapen van genot. Ik voel mijn kut verkrampen. Ik laat mijn duim over het spleetje van zijn penis glijden, waar een druppel voorvocht hangt, wrijf de kleverige natheid in de huid, streel het satijnen vruchtvlees van de eikel.

Vrijwel direct verschijnt er een volgende druppel. Hij dwingt me terug, trekt aan mijn haar alsof het teugels zijn, hoewel hij me niet zeer doet. Hij draait mijn hoofd zodat ik zijn gezicht zie, en ik ben geschokt door de verslinde gulzigheid in zijn ogen. Het heeft mij altijd opgewonden om jongens te zien groeien.

Een stijfe lul doet mijn hoofd op hol slaan en mijn kut vloeien. Het is de rauwe kracht die ervan uitstaalt, de opgezette aderen, de wetenschap wat het met mij kan doen. Maar tegelijk de kwetsbaarheid van de dunne gladde huid van de eikel, de gevoeligheid van de ballen.

Maar bovenal de wetenschap een man op zijn kwetsbaarst te zien, in een blinde overgave aan mij. Een lul op volle sterkte zien komen als gevolg van mijn handelingen vervult me altijd met een gevoel van trots. Ik herinner me Hein. Een jongen die ik kende uit de disco. Wekenlang heb ik hem afgetrokken en oraal bevredigd zonder dat ik in die tijd maar een keer zelf klaarkwam. Ieder ander meisje zou zich gebruikt hebben gevoeld maar ik genoot van zijn lul in mijn vingers en mijn mond.

Niet dat ik zijn sperma slikte, dat kwam pas later bij Bart, maar het machtige gevoel van zijn harde pulserende lul in mijn vingers deed mij op mijn knieen zakken en ik moest hem gewoon pijpen.

Hij start de auto en rijdt me naar huis. Met mijn tong maak ik mijn lippen nat. Hij duwt mijn hoofd naar beneden en brengt me vlakbij zijn penis tot het aan mij is om hem te pakken. Mijn tong komt naar buiten, verlegen, proevend en ik proef de druppel. Het is een scherpe, zoute druppel voorvocht.

Ik kus de rand waar de schacht in de eikel overgaat. En nu heeft hij die blik van genot die alle mannen schijnen te hebben wanneer ze door een vrouw worden gepijpt. Waarom houden ze hier toch zo van? Een mond is geen mysterie. Het mysterie zit tussen mijn benen - als ik daar een spiegel hou, mijn schaamlippen open en de in elkaar gevouwen plooien bekijk ben ik verrukt. Ik zal nooit die stille oerkant van mijn vlees bevatten. Soms spreid ik me en buk totdat de plooien wijken tot een veelbladerige knop en laat mijn vinger langs deze sponzige spier dwalen.

Het omklemt me alsof het ligt te wachten op een indringer. Zijn inmiddels volledige stijve lul glijdt door mijn op en neer gaande vingers, zijn eikel ontblotend.

Langs zijn stam kloppen zijn aderen, zijn eikel glimt van het voorvocht. Met mijn hoofd vlak boven zijn lul zie ik in het vage licht van de voorbijschietende lichtmasten zijn spleetje langzaam open en dicht gaan, voorzichtig voorvocht vrijgevend.

Mijn neus wordt gevuld met zijn doordringende, opwindende geur. Het is de geur van lust. Met mijn tong ga ik vanaf zijn zak langzaam omhoog langs de onderkant van zijn lul, tot ik zijn gladde eikel proef. Dan naar beneden, zijn stam steeds natter makend. Totdat ik me niet meer kan beheersen en mijn lippen om zijn eikel sluit en me langzaam over zijn stam laat zakken.

Mijn mond wordt gevuld met zijn lul. Tot ik niet meer kan, snel omhoog en ademhalen, dan weer over zijn eikel. Ik hoor hem zuchten. Hoe een man zich kan verliezen in mijn mond! Ik verhoog het tempo, mijn hand dwaalt af naar beneden en omvat zijn zak. Licht behaard en losjes onder zijn lul hangend. Nog niet verkrampt in een noodzaak tot ejaculeren. Terwijl hij mij naar huis rijdt gaat mijn mond in een steeds hoger tempo over zijn pik. Op een gegeven moment daalt zijn hand op mijn hoofd, pakt mijn haren en legt me een dwingend tempo op.

Soms snel, dan weer langzaam of mij uiterst langzaam steeds verder over zijn lul bewegend, tot het ongemakkelijk wordt.

Hij trekt zich er niets van aan en laat mij wennen aan zijn lul die langdurig diep in mijn mond aanwezig is, mij dan weer bevrijdend, zodat ik naar adem kan happen. Ik verbaas mij over het gemak waarmee hij zichzelf kan beheersen.

Zelfs na wekenlang oefening kwam Hein altijd binnnen enkele minuten klaar, mij waarschuwend met zijn verkrampte handen in mijn nek, zodat ik mijn mond weg kon trekken en hij zijn goedje ongehinderd op de grond kon lozen. Ik knik, nauwelijks merkbaar tussen mijn andere hoofdbewegingen en ik mummel met zijn eikel tussen mijn lippen.

Zijn greep op mijn haren verstevigt en ik voel zijn lading in mijn mond spuiten. Een tweede straal, een derde, mijn tong rond zijn eikel, kleverig, een vierde straal, minder nu, een vijfde, mijn mond vol, meer pulsen, maar minder vocht nu.

Zijn hand nog steeds stevig in mijn nek. Langzaam komt hij tot rust, mijn lippen zo goed mogelijk rond zijn stam gesloten. Ik wil omhoog, maar zijn hand belet me. Ik ben het gevoel voor tijd en afstand verloren.

Hoe lang dringt zijn lul al in mijn mond? Hoe lang sluiten mijn gulzige lippen rond zijn pik? Dacht ik zo even nog dat zijn pik zou verslappen, nu besef ik dat dit niet zal gebeuren.

Met zijn handen beweegt hij mijn hoofd alweer op en neer over zijn pik. Ik heb moeite om zijn zaad binnen te houden, ik voel het tussen mijn lippen doorglijden nu hij mij weer in een redelijk hoog tempo over zijn stam leidt.

Niet nadat hij zijn lul eerst diep in mijn mond heeft gedreven. Kun je het niet meer binnenhouden? Tranen in mijn ogen. Niet van verdriet, maar van zijn eikel tegen mijn huig. Ben ik gek geworden? Ik ken mezelf niet weer. Hij laat me even los. Ik kom omhoog en slik zijn zaad door, buk weer voorover en lik zijn lul schoon, die ook onder het zaad zit.

Je begint het te begrijpen. Mijn kaken beginnen inmiddels een beetje stijf te worden, maar ik wil niet opgeven. Zuig zijn eikel, lik zijn stam, laat zijn lul heel ver in mijn mond zinken en pijp hem nu in een hoog tempo, met mijn hand de onderkant van de stam aftrekkend. Nog nooit heb ik een man tweemaal achter elkaar gepijpt. Zelfs Hein heeft dit genoegen nog nooit mogen smaken.

Zijn er minuten verstreken? Ik sta op het punt te barsten, ineen te storten , te schreeuwen. Hij dwingt me weer langzaam te bewegen en ik vind het heerlijk - vanaf het moment dat ik hem zag wilde ik dat hij me zou overmeesteren, en elke kleine maar dwingende daad deed me huiveren: Ik heb er altijd van gehouden als een man mij vastgreep, handen mijn polsen omvatte, mij zo plaatsend dat het genot wordt vergroot.

Ik herinner de eerste keer dat een minnaar mijn benen over zijn schouders wierp, en trots stroomde door mijn lichaam, zo flexibel en gemakkelijk, neergelegd als een danseres in een bizar choreografisch duet - en me hoe dan ook orgasmes bezorgend.

Hij leidt mijn hoofd naar voren en terug, op en neer, alsof ik simpelweg een onderdeel van zijn eigen lichaam ben. Hoe lang heb ik me al op zijn pik gestort als hij eindelijk opnieuw in mijn mond klaarkomt? Ik ben nog nooit zo blij geweest met een zaadlozing in mijn mond.

Ik weet inmiddels wat hij wil. Ik laat me met mijn mond vol zaad over zijn lul zakken in afwachting van zijn instructies. Het blijft lang stil en zijn lul verslapt enigzins in mijn mond.

Of moet ik door? Blij dat het voorbij is. Je mag nu slikken. Lik en streel zijn langzaam maar zeker verslappende pik. Dat is niet raar. We staan voor je huis en je zult zo naar binnengaan Ik kom omhoog en zie de vertrouwde straat. Je zult jezelf willen bevredigen. Maar dat kan niet meer.

Ik weet dat je jezelf regelmatig bevredigt, maar dat zal moeten stoppen. Er is maar een plaats voor genot en dat is bij mij. Hij sluit zijn broek weer. Op zijn verzoek geef ik hem mijn telefoonnummer en e-mail adres. Of is dat het juist? Je hoort van mij. Nog een keer verzinken in zijn donkere ogen. Dan stap ik uit. Het is koud buiten.

Als ik me omdraai rijdt zijn auto de straat uit. Als ik onder de douche sta kan ik me bijna niet beheersen. Mijn kut jeukt en klopt en roept om aandacht. Maar ik moet sterk zijn. Een half uur later lig ik in bed en denk aan deze avond. Dan gaat de telefoon. Ik had gezegd raak je kut niet aan.

Verbijsterd trek ik mijn hand terug uit mijn slipje. In eigendom De dagen die volgen zijn rusteloos. Ik hoor niets van hem. Weet niets van hem. Maar weet wel dat ik hem nodig heb. Inmiddels heb ik me al twee maal bezondigd aan mijn kutje. Een honger die gestild moest worden.

Het is donderdag als ik een e-mail van hem ontvang. Kleedt je opnieuw sexy en stijlvol. Ik zie je vanavond voor het station, Gelukkig vind ik een mooie rok, korter dan de vorige. Ik voel me goed, kan bijna niet wachten op vanavond. Thuis besluit ik in een vlaag van lichtzinnigheid om over mijn bh slechts een spijkerjasje aan te trekken.

Met mijn zwarte rok, kousen en pumps zie ik er bijzonder sexy uit, vind ik zelf. Ik voel me goed, of ik de hele wereld aan kan, want vanavond zie ik hem. Het is al donker als er een auto voor mij stopt en er een portier openzwaait.

Ik herken de auto vaag en stap in. Ik leg mijn hoofd weer in zijn schoot. Zou hij willen dat ik hem pijp, of juist niet?

Moet ik het vragen? Of is dat juist niet goed? Hoe goed ken ik hem nu eigenlijk? En toch geef ik me volledig aan hem over. Ben ik bezig mijn leven weg te gooien? De vragen tollen door mijn hoofd als hij vertrekt van het station. Omdat er geen reactie komt van hem, blijf ik maar liggen. Als we later in de donkere garage zijn, helpt hij me uitstappen.

Hij pakt weer een blinddoek en ik open mijn handen. Het teken van mijn overgave, ik weet het. Het maakt me onzeker omdat ik niet weet wat me te wachten staat.

Maar het is ook een bescherming tegen zijn doordringende blik. Omdat ik hem niet onder ogen hoef te komen. Hij neemt me mee, weer de koele buitenlucht in, en opnieuw naar binnen.

Ik hoor dezelfde deur dichtslaan als de laatste keer. We moeten weer in de grote hal zijn. Even later komt hij terug. Ik hoor een klik, nog een. Dan in een ruk, trekt hij de blinddoek van mijn hoofd. Het felle licht verblind mijn ogen. Ik knijp mijn ogen dicht. Als ik ze langzaam opendoe zie ik hem voor me staan; een fotocamera in de hand.

Ik sta in het midden van de ruimte. Begin met je jasje. Ik twijfel en kijk hem aan. Zijn doordringende blik blijft me vangen. Ik knoop mijn jeans jasje open. Onzeker nu ik zijn spiedende blik over mijn lichaam zie gaan.

Weer flitst de camera. Ik kijk hem aan. Als je uit een rok stapt, zorg er dan voor dat je altijd mijn richting uitgaat. Stap over de rok heen naar hem toe. Hij kan me bijna aanraken maar doet het niet. Hij loopt om me heen, schiet wat foto's.

Ik sla mijn ogen neer en weet me bekeken. Ontspannen onderuit gezakt bekijkt hij mijn borsten. Zie dat mijn tepels al hard zijn.

Ik zal je leren wat harde tepels zijn. Kan het zien aan mijn gezicht. Het is tijd om iets te leren. Als ik je in het vervolg opdraag om je te presenteren, dan ga je zó staan. Met zijn knie spreidt hij mijn benen. Mijn voeten staan nu 50 cm uit elkaar.

Weer loopt hij om me heen en schiet foto's van mijn ontblote bovenlijf. Hij loopt weg en komt terug met een spiegel. Hebben die een bh nodig? De borsten waar ik zo trots op ben. Als hij terugkomt heeft hij een schaar in zijn handen. Zonder verder omhaal knipt hij mijn slipje door op de heupen. Het kleine stukje textiel wat ik met zoveel zorg heb uitgekozen valt op de grond tussen mijn voeten. Hij pakt een krukje en komt voor me zitten.

Zijn hoofd is nu ter hoogte van mijn middel. Nauwkeurig bestudeert hij mijn lichaam. Ik voel me bloot zoals ik me nog nooit bloot heb gevoeld. Hoeveel mannen kijken nu werkelijk naar je lichaam, verliezen zich niet maar nemen de rust om je lichaam werkelijk te bewonderen? Hoeveel mannen spreiden je schaamlippen, stellen je clitoris bloot aan de koele lucht, om de plooien van je kut nauwkeurig te onderzoeken? Hoeveel mannen bestuderen je tepels alsof ze schatten verbergen? Hoeveel mannen laten minutenlang hun vingers over je rondingen gaan alsof het de laatste dag is dat ze je zien?

Hoeveel mannen openen je mond en bekijken je gebit alsof ze een paard keuren? Hoeveel mannen laten je voorover bukken en spreiden je billen zodat ze je kontgaatje minutenlang kunnen bekijken? Achteloos gaat een van zijn vingers met mijn kutvocht over mijn kontgaatje, mij onverwacht even binnendringend. Een zucht van genot ontglipt me. Dat snap je zelf ook wel' Ik knik, niet begrijpend. Ik heb nog nooit in mijn leven mijn schaamharen bijgeknipt.

Dat was ook niet nodig. Mijn kleine donkere donshaartjes bestreken een redelijk gedeelte van mijn schaamheuvel en langs mijn schaamlippen. Ik ben altijd best tevreden geweest met mijn niet overdadige haargroei.

Maar nu is dat ontoereikend. Boven je kutje, op je schaamheuvel zal ik een klein beetje laten staan. Zonder omhaal zet hij me op een kruk, begint me in te zepen en voor ik weet wat er gebeurt ben ik verlost van mijn overtollige schaamhaar.

Waarom voel ik me vereerd om zo schaamteloos door hem gefotografeerd te worden? Ben ik de slet die hij voor zich ziet? Kan het me iets schelen?

Drie filmrolletjes verder kent mijn lichaam geen geheimen meer voor de camera. Alles wat erogeen of verborgen heet te zijn ligt vast op film. Alles wat geil of vulgair heet te zijn, laat ik hem zien. Hij kijkt me strak aan en bestudeert mijn blik als ik te lang aarzel. Dat is niet nodig. Ik weet dat je het niet kunt. Hij pakt me bij mijn arm, sleurt me naar de tafel, duwt me voorover. Borsten op het ruwe hout. Schaambeen tegen de scherpe rand. Hard en ruw duwt hij mijn onderrug naar beneden. Als ik tien minuten later uithuil op de tafel, weet ik dat alles onherroepelijk is veranderd.

Dit is geen avontuur meer. Dit is een obsessie. Nooit, nooit, zou ik me zo door een man laten slaan! Nooit zou ik mij verbijten en hem zo ongenadig zijn gang laten gaan. Nooit zou ik hiervan opgewonden worden. Nooit zou ik me zo gelukkig voelen na een huilbui. Mijn kut is drijfnat, net als mijn ogen. Alles wat ik nog op te houden had richting hem is als scherven uiteen gevallen. Ik heb hem laten zien waar ik toe in staat ben.

Ik heb gezocht en hij heeft mij gevonden. Natuurlijk heb ik hem gesmeekt om te stoppen, gejammerd om genade.

Maar waarom drukte ik dan mijn kont omhoog, vluchtte ik niet, maar hield me verkrampt vast aan de tafel? Waarom schuurde ik mijn tepels tegen de tafel? Waarom stroomde mijn kut over van vocht? Dit is waarom je gekomen bent.

Ik las het in je ogen toen ik je de eerste keer zag. Een blik is voldoende. Je krijgt eindelijk waar je al die tijd onbewust naar op zoek bent geweest. Je hebt altijd het meest genoten van de vriendjes die je stevig aanpakten. Jij neemt niet, maar wil genomen worden.

Niet uit gebrek aan durf. Het zijn slechts de vrouwen met een sterke persoonlijkheid die zich over durven te geven. Het kost veel moed om toe te geven aan de innerlijke drang om gebruikt te willen worden. En zo open ben jij niet als het om seks gaat. Laat me raden, je hebt nog nooit aan één man toegegeven dat je jezelf met grote regelmaat bevredigt.

De gedachte alleen dat iemand zou denken dat ik een slet, een sloerie ben. Ik ben de zelfverzekerde moderne jonge vrouw. Sinds hij in mijn leven is gestapt nemen de hormonen, neemt mijn kut, het over van mijn hoofd. Mijn rechterhand glijdt van de tafelrand en ik strek haar onder mijn buik door naar mijn kut. Ik ben verrast door de natheid van mijn kut.

Mijn lippen moeten glimmen als natte steen. Als ik langzaam door mijn lippen ga besef ik dat er weinig meer nodig is om klaar te komen. Ik moet verbijsterd constateren dat ik bijna klaar ben gekomen op zijn aframmeling. Het is beangstigend hoe hij mijn gedachten leest. Terwijl ik met mijn vingers door mijn natte schaamlippen trek, ben ik me terdege bewust van zijn blikken als hij op zijn gemak plaatsneemt in een stoel.

Ik kan hem niet zien maar weet hem vlak achter me, zijn ogen tasten mijn roodgloeiende billen af, zien mijn natte lippen daartussen glinsteren, mijn vingers dansend in een steeds hoger ritme.

Hij raakt me en ik ben bang, spiraalsgewijs omhoog en uit mij spuitend als geluid, het soort geluid dat ik nooit weer wil maken, nooit meer waar iemand bij is, een weeklagen, gejammer in mijn oren, een kreet van oh Jezus stop me want ik kan het zelf niet meer, en nu grijpt hij zijn pik en strijkt hem langs mijn binnenste schaamlippen, mij brandmerkend en mij de zijne makend, hij is mij zelfs nog niet binnengedrongen maar nieuwe geluiden snellen naar buiten, en hij luistert, een man die ik niet ken luistert naar me met zijn lichaam totdat ik half-zeg, half-snik, dat ben ik niet - tussen de geluiden die ik snik, helemaal niet ik - en hij trekt terug alsof hij stopt - Wanneer hij mij meeneemt op zijn kalme cadans schieten de momenten als filmflitsen aan mij voorbij.

Hoe hij, terwijl ik nog snikkend voorover op de tafel lig, zijn duimen op mijn glimmende schaamlippen plant en mijn kut openpelt als een perzik, de zachte huid wijkend voor het natte vruchtvlees.

Hoe zijn eikel opnieuw mijn kut opeist, dieper nu, en langs mijn lippen glijdt, mij bewust makend van mijn eigen honger. Hoe ik, snakkend naar adem, in kleine zachte woorden smeek om meer.

De tranen als zijn lul eindelijk geheel in mij is en mijn hand, bekneld onder het gewicht van onze bovenlichamen, zijn behaarde zak voelt. De onbedaarlijke uithalen die hij met zijn stoten in mij losmaakt. Het crescendo van mijn climax, de gekte in mijn hoofd.

En nu, het trage stoten van zijn keiharde lul, waarmee hij mij weer terugzet op aarde. Minutenlang daal ik af, tot ik eindelijk, mijn tenen strekkend, voet aan de grond krijg, en mij laat zakken over zijn lul.

Dan voel ik hem verkrampen, en diep in mij, schrijft hij zijn naam, en eigent zich mij toe. Het is een half uur later als hij me voorzichtig afdroogt, nadat hij me heeft gedoucht met een lauwe waterstraal. Hij was erg zacht en vermeed mijn striemen zoveel mogelijk. Zelf durf ik nog niet te kijken naar mijn billen, bang dat ik schrik. Nadat hij me heeft afgedroogt, zet hij me voor de reusachtige spiegel die tussen het bad en het bed aan de wand is bevestigd.

Geen glimp van de zelfverzekerde jarige vrouw die aan het begin staat van haar carriere. In de spiegel zie ik een afhankelijk meisje, nauwelijks in staat om zichzelf in de ogen te kijken.

Mijn blik schiet direct naar mijn bijgeschoren kut. Hij ziet het terwijl hij, nog volledig gekleed, achter me staat en zijn handen op mijn schouders legt. Dan houdt hij een hanger voor me en hangt deze om mijn hals. Het is een dun leren bandje met daaraan een metalen hanger. De hanger lijkt op de afbeelding van Leonardo da Vinci over de verhoudingen van het menselijk lichaam.

Maar dit keer hangt er in de cirkel en het vierkant een vrouw, exact in de houding zoals ik nu sta. Jij bent exclusief van mij. Maar dat wil niet zeggen dat ik van jou ben. Maar dat zul je begrijpen. Vanaf heden zul je altijd hakken dragen, je benen zullen bloot zijn, of gehuld in zwart zelfophoudende kousen. Lingerie is toegestaan, tenzij je naar mij komt. Rokken hebben vanaf heden bijzondere voorkeur. Voor de ochtend zal ik je het volgende ritueel leren.

De spiegel is hiebij het raam van je bovenwoning. Zes, zeven keer, tot het hem bevalt. De laatste keer loop ik vanaf zijn bad naar de spiegel.

Ik droog mezelf af, kijk stiekum naar de rode striemen op mijn billen. Dan pak ik een tandenborstel en poets mijn tanden terwijl ik, zoals hij me dat heeft geleerd, mijn andere hand achter in mijn nek houdt. Dan pak ik een stoel en plaats een van mijn voeten hierop om mijn kousen aan te trekken. Deze houding opent mijn dijen voor elke willekeurige voorbijganger in mijn straat.

Een voor een trek ik mijn kousen aan, terwijl hij ongegeneerd in mijn kruis kijkt. Ik kom overeind en doe mijn bh aan. Uiteindelijk doe ik de hanger om en stap in mijn pumps. Een vrouw in bh en kousen en op pumps kijkt me rustig aan. Zijn ogen glijden weer even over mijn borsten en ik voel trots in me opkomen.

Hij kan zijn ogen niet van me afhouden! Ik voel me verward en loom. Het wordt weer donker. Ik ben er bijna dankbaar voor. Via de koele avondlucht gaan we weer naar de garage, zodat ik even later weer met mijn hoofd in zijn schoot lig. Als ik de deur achter me sluit hoor ik zijn auto wegrijden en weet me weer alleen. Ik loop naar de slaapkamer en trek mijn kleren uit. Als ik voor de spiegel sta bekijk ik voorzichtig mijn billen. Ze zijn niet meer zo rood als aan het begin van de avond maar nog wel erg gevoelig.

Ik poets mijn tanden voor de spiegel, terwijl ik ondertussen mijn eigen lichaam bekijk. Ik weet hoe mooi hij mij vind en dat vervult mij met een zekere trots. Langzaam verdwijnt de smaak van sperma uit mijn mond.

Ik heb hem deze keer slechts een maal klaar hoeven pijpen. De geweldige hoeveelheid zaad die hij in mijn mond loosde duidde erop dat de avond hem ook niet onberoerd had gelaten.

Het gaf me grote voldoening. Op zijn instructie kruip ik naakt tussen de lakens en laat de slaap ove me heenkomen.

Ochtendritueel Als ik ontwaak herinneren mijn billen me als eerste aan de vorige avond. Niet pijnlijk maar wel duidelijk aanwezig. Ik stap onder de douche en was de loomheid van mijn lijf. Met de handdoek in mijn handen loop ik naar het raam. Ik woon in een bovenwoning met vrij grote ramen die op kniehoogte beginnen. Ze geven hierdoor veel licht in mijn woning, maar ook veel inkijk. Iets wat ik terdege besef. Ik voel een zekere schroom opkomen en zelfs de gedachte om de opdracht maar niet uit te voeren schiet even door mijn hoofd.

Wat is het dat me toch doet besluiten naakt naar het raam te lopen? Is het de spanning? Zijn het zijn doordringende ogen? Zijn het mijn billen die me nog vaag herinneren aan zijn straf?

Wat het ook is, even later sta ik enigzins gespannen voor het raam en droog me af. Het is nog rustig op straat, maar een oplettende voorbijganger zou mij goed kunnen zien. Concertreer je op je eigen lichaam. Geniet van het idee dat je bekeken zou kunnen worden. Het is raar maar ik kom langzaam tot rust, als ik me eenmaal heb afgedroogd. Ik breng de handdoek terug naar de badkamer en neem mijn kousen en lingerie mee als ik opnieuw naar het raam loop.

In plaats van een stoel te pakken zet ik mijn voet brutaal op de vensterbank, mijn kruis hiermee openend voor de eventueel toekijkende buitenwereld. Ik bekijk mijn kutje als ik mijn kous aantrek en kan een zekere trots niet onderdrukken. Mijn kutje is veel mooier nu. Mijn gedachten zorgen voor een zekere opwinding, die zich vertaalt in een vochtige kut. Ik kan de verleiding om mijn vingers op mijn klitje te zetten slechts met moeite onderdrukken.

Als ik even later mijn bh sluit valt mijn blik op de inmiddels vollere straat waar mensen vertrekken naar hun werk en de kinderen naar school gaan. Een half uur later vertrek ik ook naar mijn werk, meer dan ooit bewust van mijn naakte poesje onder mijn lange rok. Nachtspiegel Het ritueel herhaalt zich dagelijks en ik hoor een week lang niets van hem. De gloed in mijn billen is al dagen geleden weggetrokken.

Tot mijn eigen schrik constateer ik dat ik de warme, brandende gloed bijna mis. Maar dat zal ik nooit toegeven aan mijzelf. Ik schrik wakker van de telefoon. Slaapdronken weet ik eerst niet wat ik hoor. De wekker of de telefoon. Pas nadat de telefoon een keer of vijf is overgegaan drinkt het tot me door. Geen wonder, denk ik, als ik op de klok kijk. Het is twee uur in de nacht. Het is zijn stem!

Eindelijk, een teken van hem! Ik schiet rechtop in bed. Doe een lamp aan in de kamer. Trek je kousen en pumps aan en vinger jezelf. Maar ik wil hem nog zoveel vragen, en dan, daarna?

Het duurt even voordat het tot me doordringt wat hij heeft gezegd, maar zijn stem maakt alles onvermijdelijk voor mij. Ik zie zijn doordringende ogen voor me.

Als in een roes loop ik naar de kamer, doe een schemerlamp aan, open de gordijnen en kijk naar buiten. Maar doordat de lamp in de ruit weerspiegelt zie ik niets.

Nog enigzins slaperig trek ik mijn kousen aan. Het is al bijna routine: Even later sta ik in mijn kousen op mijn pumps voor het raam. Ik voel me opgelaten, voel me bekeken, maar de lange onthouding doet me zonder enig aarzelen naar mijn kut grijpen. Het duurt niet lang of mijn vingers doen mijn kut soppen.

Ik neem op, want ik weet dat hij het is. Ik kan niet anders dan diep in de hoorn hijgen. Al zou ik het willen verbergen, het zou me niet lukken. Mijn hese hijgen in de hoorn. Het zachte soppen van mijn kut. Hete scheuten in mijn lendenen. Het is geen kwestie van minuten meer. Het zijn de laatste seconden waarin ik mijn orgasme aan voel komen rollen, mijn kut en vingers voel verkrampen, de bekende golf van genot door mijn lichaam voel spoelen.

Langzaam dringt het piepen van de telefoon tot mij door. Buiten start een automotor, de lampen gaan aan en ik weet dat hij vertrekt. Ik realiseer me ineens dat ik in het volle licht van mijn kamer bloot tegen het raam aansta en sluit snel de gordijnen. Met een loom voldaan gevoel kruip ik weer tussen de lakens.

Als ik de volgende ochtend weer mijn ritueel uitvoer heb ik het geveoel dat de hele straat mij vannacht heeft gezien en ik schaam mij meer dan ooit voor mijn gedrag.

De weken Het zijn koortsachtige weken, waarin ik merk dat ik langzaam verstrikt raak in een net dat hij om me spant. Toch doe ik geen enkele poging om me te verzetten. Alsof een onzichtbare maar duidelijk waarneembare kracht me in zijn invloedsfeer trekt. Meestal in het weekend belt hij me op en sommeert me om op hem te wachten op het station. Vol spanning verkleed ik me dan, mijn dagelijkse kloffie verwisselend voor de opgedragen kleding. Altijd rokken of jurken met pumps. Ik kan zelfs niet meer fatsoenlijk een rok of jurk aantrekken of de gedachte naar hem spookt door mijn hoofd.

Ik merk dat ik tijdens het winkelen in de stad mijn oog steeds vaker op stijlvolle maar uitdagende kleding laat vallen. Mijn collectie jurkjes en rokken groeit gestaag. Hij leert me om mijzelf aan hem te tonen, voorover op de tafel, mijn bekken gekanteld en mijn reeds natte schaamlippen glinsterend voor zijn ogen. Hij doet met mij wat hem belieft.

Soms zet hij me tegen de tafel, vraagt me mijn billen open te trekken en bekijkt dan minutenlang mijn bilnaad, kontje en schaamlippen, maar mijn kut hunkerend achterlatend. Andere keren negeert hij mijn kut volkomen en richt zich volledig op mijn borsten, streelt en likt mijn tepels. Maar er zijn ook de dagen dat hij me eindeloos neukt, waarbij ik me verbaas hoe lang hij hard blijft.

Het lijkt soms of hij geen enkele drang heeft om klaar te komen, terwijl ik onder zijn straffe ritme diverse orgasmes beleef.

Als ik thuiskom van een bezoek aan hem herinneren mijn billen mij aan de afstraffingen die hij me geeft. En hoe ik het verdien. Want ik kan nog geen week van mijn kut afblijven.

Dat kon ik vroeger al niet, maar nu lukt het me zeker niet, nadat hij mij soms naar huis stuurt, zonder dat hij me heeft aangeraakt. Gefrustreerd stort ik me thuis dan op mijn vingers, wetend dat me dit de volgende keer duur zal komen te staan.

Hij hoeft me slechts aan te kijken om te weten dat ik weer tegen zijn regels in mijn kutje heb verwend. Louteringen noemt hij de wijze waarop hij fysiek zijn stempel op mij drukt. Hij leert me mijn louteringen tellen.

Soms laat hij me met behulp van een spiegel zien dat ik dan wel alle slagen heb geteld, maar dat ze niet allemaal hun afdruk hebben achter gelaten.

Dat is niet goed, vindt hij. Ik knik dan, wetend dat we doorgaan tot we de het vastgestelde aantal afdrukken van de louteringen hebben bereikt. Dat geeft wel aan wat een slet je bent. Weet niet wat te zeggen. Hou ervan, ben er dol op. Ik zal hem niet vertellen hoe ik van hem houd maar hij heeft al een claim op mijn lichaam gelegd. Ik behoor hem toe - mijn god, ik behoor hem toe- Maar ik zal niet schreeuwen. De schreeuw verstilt in mijn keel. Het zijn de weken waarin voor het eerst een lul mijn kontje binnendringt.

Nooit eerder drong een penis mijn meest verborgen toegang binnen. Natuurlijk is mijn kontje wel eens betast. Bart had de heerlijke gewoonte om vlak voordat ik klaarkwam een vingerkootje in mijn anus te drukken en mij daardoor naar een nog heviger hoogtepunt te leiden. Maar hij was wel de enige die ik toestond mijn meest verborgen ingang te penetreren. Nooit heb ik toegegeven aan Bart's verzoek om mij anaal te mogen nemen.

Nu wordt me echter niks gevraagd. Ik heb maar te nemen. En zo voel ik op een avond zijn eikel tegen mijn kontgaatje. Ik kan niet uitleggen waarom ik nu niet prostesteer. Hoe komt het dat ik nu niet wegvlucht, terwijl ik toch niet ben vastgebonden? Wat doet mijn bekken kantelen om me aan te bieden, terwijl de tranen al achter mijn geblinddoekte ogen branden? Hoe komt het dat mijn handen naar achteren bewegen en mijn geloutere billen vaneen trekken, nog voor hij er om vraagt?

Zal ik ooit hardop zeggen dat het een gunst is om zo pijn te lijden? En dan de, inmiddels gebruikelijke, wijze waarop hij me terugbrengt. Altijd mijn hoofd in zijn schoot. Meestal zijn lul in mijn mond. Soms de heerlijke beloning van zijn zaad op mijn tong. Ik heb al meer uren pijpend in zijn auto doorgebracht dan alle tijd die ik hiervoor heb besteed aan de orale genoegens van mijn vriendjes - inclusief Hein.

Iedere andere man die dit tegen mij zou zeggen, zou ik recht in zijn gezicht uitlachen, maar nu knik ik en buig me over zijn lul. Zeg me dat ik niet gek ben. Aangeboden Op een dag, als ik aan het eind van de middag thuiskom, ligt er een enveloppe in de brievenbus, met de opdracht om dezelfde avond om half zeven klaar te staan op het station.

Ik heb weinig tijd, en douche me dan ook snel, trek mijn pumps en kousen aan en besluit voor deze avond een kort jurkje aan te trekken. Het feit dat ik niets onder mijn jurkje draag en de gedachte aan zijn indringende aanwezigheid doet mijn opwinding alweer opkomen. Het is rond zeven uur dat ik weer tegen de tafel aan sta. Net als de vorige keren, nu echter zijn mijn enkels en polsen voorzien van leren banden en aan de grote tafel bevestigd. Zonder een woord te zeggen heeft hij me opgepikt van het station, me geblinddoekt en me meegenomen.

Zonder omhaal heeft hij mijn jurk uitgetrokken en me zojuist aan de tafel vastgezet. Mijn benen staan gespreid, mijn armen gestrekt naar de overzijde van de tafel, waar ze vast moeten zitten aan de poten of zo.

Mijn schaambeen rust tegen de tafelrand. Mijn kutje is makkelijk toegankelijk en hij moet mijn lippen zien glimmen tussen mijn dijen. Als zijn vingers mijn kut betasten gromt hij goedkeurend. Ik weet dat ik mijn kutje deze ochtend nog heb bijgewerkt en ben trots op mijzelf. Er trekt elke keer weer een rilling door mijn lijf, hoewel ik donders goed weet dat hij gelijk heeft. Met mijn huidige gedrag ben ik niets anders dan zijn slavin.

Hij kan met me doen wat hem goeddunkt en ik vraag er nog om ook. Hij zal toch niet? Hij legt zijn hand op mijn bil, het voelt warm aan. Hij opent mijn bilnaad. Ik weet dat hij mij nu bekijkt. Schaamteloos lig ik voor hem open. Waarom laat ik dit allemaal toe? Terwijl hij mij aan mijn lot overlaat, hoor en ruik ik dat hij gaat koken. Heerlijke geuren dringen mijn neus binnen. Zo af en toe komt hij naar me toe en laat me even proeven, door zijn vinger in mijn mond te steken.

Soms strijkt hij even met zijn vingers door mijn kut of slaat me met de vlakke hand een enkele keer op mijn billen.

Als na een tijd de rust in de keuken weerkeert gaat de bel. Hij heeft niet gebluft. Ik hoor mannenstemmen bij de deur, ze komen dichterbij. Zijn stem 'Dit is Rachel. Ze probeert erg gewillig te zijn, maar dat moet nog blijken. Ik ken haar nog niet zo lang. Het gevoel verraden te worden. Het uit willen schreeuwen, maar niet weten wat, niet weten hoe.

Hoe kan hij dit zeggen, na alles wat ik voor hem gedaan heb? Vandaag neem ik je mee in mijn gedachtengang over gehoorzaamheid. Onder gehoorzaamheid verstaat men het ondergeschikt maken van de eigen wil aan die van iemand anders. Mijn canvas jouw mes Mijn canvas,Mijn rug,Blanko, blank niet gehavend ging ik gister van huis,Me fijn voelend, hoog pippi gehalte. Marjolein pakt Suzanne bij de hand en leidt haar naar een andere kamer die totaal aan Ik vond je altijd zo bijzonder apart met stekeltjes Marjolein loopt de gang binnen, met een enorme blos op haar wangen van het fietsen.

Als we niet samen zijn Aangezien het voor ons niet eenvoudig is om samen te zijn, plukken we de momenten. Even snel om de hoek jou volspuiten en jou achterlaten met mijn sperma.. En ik ga weer verder met mijn werk.

We appen elkaar geile foto's en filmpjes. Jij gaat weer los met je vibrator zie ik in een filmpje Roze olifant Wanneer iemand je iets vertelt over een roze olifant dan is de kans groot dat jij in je hoofd je een beeld vormt van die roze olifant. Wanneer iemand je vraagt om niet aan een uitsmijter te denken.

Welk beeld vormt zich dan in je hoofd Wanneer onze ouders ons vroeger Ik ben zo dom geweest en in goed vertrouwen om hem mijn wachtwoord voor dit profiel te geven zodat hij mij als zijn sub in de gaten kon houden. Nooit doen dus, ook niet als su Super Vakantie Ik stond voor de desk van het hotel en draaide mij wat onhandig om waardoor ik mijn elleboog in de borst van een knappe brunette plaatste.

Verschrikt keek ik om en keek in een paar prachtige ogen, ik schatte haar een jaar of 40, ik zei, als uw hart net zo zacht is als uw borst kunt u mij va Parenclub bezoek Gister samen heerlijk paar uurtjes genoten bij PP in Lelystad. Het was rustig maar erg leuke klik met een andere man. We hebben heerlijke geile sex gehad.. Zij had alle aandacht van mij en die andere man. Ze werd geneukt terwijl ze mij pijpte..

Ik vond het supergeil om haar te zien geniete Vervolg op aanmelding Vandaag stuurde Sharon een mail terug. Beste Danny ik weet waar ik op reageer en ga graag in op je mail. Ik wil dus zeker verder gaan met het verhaal. Hallo Sharon,Fijn om te horen dat je door wilt gaan de casting procedure is als volgt. Stuur me 4 foto's 2 heb j Aanmelding Een mail in de mailbox. De koptekst begint met hallo ik wil mezelf graag aanbieden.

Bij het openen van de mail lees ik het volgende verhaal. Ik Sharon wil mezelf graag aanbieden, Ik heb via de site vernomen dat u zich bezig houd met casting voor de volwassen industrie. Alleen als je een of ander papiertje teken, vraag me dan nog steeds af wat voor waarde dat papiertje Het is vrijdag uurtje of Ik stap de wijnbar binnen, het is gezellig druk, niet te druk maar een gezellige drukte.

Bij de barman bestel ik een wijntje. Ik lees de krant en zit wat met mijn telefoon te spelen. Eerste ervaringen Toen ik mijn profiel hier maakte had ik samen met een vriendin hele spannende fantasieën en hadden we hele plannen.

Ruim een maand geleden echter bleef een andere vriendin hier een paar weken logeren een beetje lief knuffelen en dergelijke e Wie wil deze met mij beleven Ik kom van men werk militair en zie een geile meid in de keuken kort gerokt op en top lekker geil.

Hey schat en ik geef ze een lekkere zoen kijk diep in haar ogen en voel eens langs haar mooi benen of haar poesje nat is en natuurlijk is deze poes nat.

Ik draai haar om en duw haar op de keu Cuck ervaringen   Ik als cuck wil graag mijn ervaringen met jullie delen en zal af en toe iets schrijven over onze relatie.   We hebben inmiddels vijf jaar een cuckoldrelatie met een vaste bull, mijn vrouw heeft altijd met mannen geflirt en altijd uitgeprobeerd hoever ze met een man kon gaan tijden Je handen om mijn n Gelieg Ik haat dat gelieg!

Verdorie wees nu eindelijk eens eerlijk tegen me. Ik geef jullie waarheid en krijg alleen leugens in mijn gezicht. Muurtjes omhoog en omhoog Straks is er niets anders meer dan muur. En alleen omdat jullie niet eerlijk kunnen zijn. Wil je neuken zeg dat dan. Wil je meppen z En toen ze even op adem moesten komen werden mijn borsten vakkundig afgebonden en kreeg ik enkel en polsbanden om en weren mijn armen op mijn rug vastgemaakt. Een van de mannen pakte de gr Ik verwachte dat Karl elk moment tevoorschijn kon komen.

Ik sloot mijn ogen en genoot. Ik was denk ik zo,n 10 minuten bezig met mezelf zonder dat er iets gebeurde. Ik tuurde naar de bosrand en had even het gevoel dat ik iemand zag. Karl had een vakantie geboekt voor ons op Jamaica. Een resort genaamd Hedonism. Veel vrijheid blijheid daar. En inderdaad het was een schitterend resort. Van alle gemakken voorzien. Overnachten bij Manja Dit weekend naar Manja geweest. Bij binnenkomst naar de speelkamer gestuurd, uitkleden en geknield wachten, gezicht op de grond.

Zij komt binnen, trekt me aan mijn haren in zittende houding. Elk haartje heeft zijn eig Relax en ontspan Relax een toverwoord, jaren was er geen relax dag, geen tijd voor niks. Relax en ontspan, twee woorden die in een hele korte tijd een fijne betekenis hebben Touw Gebondeerd worden is mijn passie. Ooit in een heel grijs verleden ontmoette ik iemand die dol was op bondage.

Hij begon met mij in te pakken en al snel was ik verkocht. Vanaf dat moment voelde touw als een must, bondage als een cadeautje. Mijn eerste suspension, ik woog Het was die donderdag slecht weer en weinig te doen en bij uitzondering ook geen verdere verplichtingen. My lovely sub My Sub,I can read your mind and know just what your thinking,I can see that you'r blind,whitout a Master you'r alone grasping and sinking.

I came from a star born in a Universe and stand here before you new and unfurled,there I was a God,the pinnacle of a misterious world. Here I am born aga Jij zocht bescherming van een Meester maar ook van een vader,ik h Jij spreid voor mij je benen dan,dit is wat ik begeer. Ik sla mijn flog op jou billen,ook al doet dit soms zeer. Jij gaat dan in subspace,hier trek jij jezelf dan terug,wanneer jij eruit komt slaan wij samen een brug.

Na deze sessie zoek jij mijn borst   De opgevouwen mannelijkheid bleef na al die weken hevig opspelen in het onwrikbare- en meedogenloze gevang waarin het eerder vrijwel achteloos gepropt werd met de opmerking:  Geen dag ging daarna voorbij zonder pijn en vooral toc De combinatie van spanning, afzien en zeer vroege seksuele prikkels zet in het brein een parame   Met de neus houd "het" een 2 euromunt tegen de muur  met de simpele opdracht verder niet te bewegen en de munt  niet te laten vallen.

Deze berging is vochtig en de wind is bij vlagen  goed voelbaar. Onderdanige dame Al een tijdje op zoek naar een avontuur met een onderdanige dame omdat ik van mezelf weet dat ik dominant ben.

Rustige sex heb ik nou wel gezien. Ik wil wat nieuws, wat anders. Nieuwe dingen ontdekken met een geil wijf. Haar eerste keer alleen met mij, op de dag van kennismaken Koffie Word mij door haar aangeboden op haar knietjes, oortje voor mij rechts.

Het kopje is heet en daarom laat ik haar nog even zitten terwijl haar vingers zich afwisselen om het kopje vast te houden. Even durft ze me aan te kijken, maar bij het zien van mijn blik slaat ze haar o New beginning Laatst een dame gesproken via chat, afspraak gemaakt en ze kwam opdagen, dát ging al goed! Ze kwam schoorvoetend binnen, keek om haar heen en trok vast haar jas uit, zoekend naar een kapstok. Ik liet haar even. Ze macht geen tas o Slavenstal Hoe zou het zijn: Ik "gebruikte" ze graag aan alle kanten en lonkte een beetje naar de BDSM kant.

Op gegeven moment had ik een vriendin die daar ook wel wat in wilde en met haar wat leuke experimenteel gedaan. Maar het leven gaat door en Fantasie 5 Lees eerst de eerste 4 teksten over mijn droom en fantasie.     En ik moet mee naar de living.   De Mr in zijn zetel en de Mrs ook maar ik moet tussen haar benen zitten en ze adoreren tijdens een stevige erotisch femdom film dit met een vbdildo in mijn mond voor het geval de Mrs in de film o Fantasie 4 Ik wordt opgewacht in de gang en een nek ketting wordt mij omgedaan en moet op handen en voeten terug mee met de Mrs.

 Eens binnen ligt daar mijn nieuwe nylonoutfit.  Catsuit met masker en leder laarzen en zwart rokje.  Ze voelt eens aan men pik en zegt mmmmmm.  Eens de kledij aan moet ik teru Fantasie deel 3 Als de Mrs gedaan heeft neemt ze die kapotte nylon met men eerste half opgedroogde zaad en ze wrijft haar natte kutje daarmee af met mijn resten en daar waar nog restjes liggen en ze stopt het in mijn mond.  Ze maken mij los en moet op de grond gaan liggen met armen en benen gespreid.

Fantasie deel 2 Dan komt de Mr plots met zijn harde pik boven mij staan en vraagt guess what's now?  Ik smeek neen neen maar bezwijk onder de druk.  De Mrs houdt mijn bedekte nylonkop vast en neemt de pik van de Mr en laat hem in mijn nylonbekje glijden.  Ik moet mijn tong meer gebruiken,ja Mr en Mrs. Net thuis van de late dienst trok ik een flesje bier los, en ze smaakten me prima. Sommige mensen begrijpen niet wat een profiel en sublijst inhoudt Nou voor die mensen, het is de bedoeling om die door te lezen om zo de informatie te vinden over die persoon.

Het is zinloos en vooral onnozel om vragen te stellen als het antwoord al op het profiel en in de sublijst sta Mijn eerste dag Vind leuk om mijn foto's te plaatsen wacht alleen nog een op een leuk gesprek Ben trouwens echt de persoon op de foto's heb een Facebook en een instagram Om het te bewijzen en voor de liefhebbers mijn eigen nummer. Gehoorzame geile slet grenZeloos, hard sm. Eerbetoon De weldaad van het opvoeden. Haar tomeloze verlangen naar meer is stimulerend en uitdagend.

Haar toewijding is pril en onbedorven. Zij zit in de achtbaan van de emoties en opwinding. Het gevoel dat zij me schenkt GezelligGeil Leuke gezellige chat. Hij heeft vandaag een kerenbroek aan en een zwart shirt en ik zit natuurlijk bijna naakt naast hem Keysha en haar roddels en achterklap Keysha meent te kunnen oordelen dat ik fake ben.

  Nu is het meerendeel van de fakers man die zich voor vrouw uit geeft,  Door aan anderen te moeten vertellen dat ik schijnbaar fake ben, wordt dit platform zeker niet fake zuiverder.

Wel heel vaak online dat geeft mij ook weer te denken. Avondje uit Mijn vriend J nam mij mee naar een feestje. Hij hoeft mijn nooit te zeggen hoe ik me moet kleden want dat weet ik inmiddels hoe.

Mijn lange rode haren ogestoken beetje wild. Ik had deze keer mooie naad kousen zwart jarreteles ook zwart geen slipje natuurlijk en een zwart torseletje eentje Fantasie Fantaseren over een rollenspel.

Amateur escort dames vrouw zoekt man groningen