Streepje kinky femke

Van Haren Ze hebben het nog niet zo lang, maar sinds een paar maanden verkopen ze hier steeds vaker schoenen vanaf maat 35 i.

En ze zitten heerlijk! Van Haren heeft sinds dit jaar ook een webshop: Silhouette Deze winkel heb ik via mijn zus leren kennen. Ze hebben ook een webwinkel, die vind je hier: Jullie zijn vast gewaarschuwd, deze webshop heeft ook veel sexy lees: Dat moeten jullie dan maar even door de vingers zien, want ze verkopen ook gelukkig veel stijlvolle modellen in kleine maatjes.

Onze collectie bestaat uit pumps, laarzen met hoge hakken, sandaaltjes en muiltjes van maat 33 tot en met maat 47! En ook in het wit ;  Heb je dus kleine of grote voeten, dan is deze winkel of site echt even de moeite waard!

Zalando Deze inmiddels erg bekende webshop verkoopt vele modellen in maat Ik heb zelf nog nooit iets besteld bij Zalando, maar ik krijg deze site altijd als tip van mensen die erg tevreden zijn over hun schoenen.

Shoppen in het buitenland Als ik echt meerdere schoenen wil inslaan dan doe ik dat in Italië! Het voordeel van Italië is dat de vrouwen daar over het algemeen een stuk kleiner zijn vergeleken met de vrouwen in Nederland. Hierdoor beginnen de schoenmaten vaak al bij maat 35 of zelfs Ook weten ze hier wat stijl is en daarbij zijn de schoenen vaak van echt leder en goede kwaliteit!

Zoals Serena al eens in een foto verslag van onze Citytrip Milaan had laten zien, waren wij allebei goed geslaagd voor mooie Italiaanse leren laarzen!

De bruine laarzen rechtsboven zijn van mij en de zwarte hoge enkellaarsjes ook. Allebei echt leer en uiteraard in maat 35! Afgelopen zomer ben ik weer met mijn vriend naar Italie geweest en wederom ben ik goed geslaagd tijdens het shoppen naar schoenen. Ik ga dus graag naar het buitenland om mooie schoenen in mijn kleine schoenmaat te shoppen. Niet alleen in Italie, ook in Griekenland kun je goed slagen voor schoenen in kleine maten!

De meeste schoenenwinkels daar verkopen schoenen vanaf maat Ik hoop dat ik jullie wat tips heb kunnen geven om goed te kunnen slagen wanneer je wat kleinere voeten hebt dan de gemiddelde vrouw in Nederland ; Er zullen misschien ook dames zijn met een grotere voet dan gemiddeld, maar hier heb ik zelf natuurlijk geen ervaring mee ; Mochten jullie hier nog goede tips voor hebben, deel ze dan gerust in de comments. Ik weet zeker dat het gewaardeerd wordt! Wat betreft kleine schoenmaten, zijn er nog meer winkels in Nederland waar ik echt even een kijkje moet nemen?

Of zijn er nog goede webshops die ik niet ken? Laat het me weten in de comments! Ik heb zelf ook maatje 35, meestal ga ik naar Nijverdal, daar hebben ze een winkel met een rekje voor kleine maatjes, meestal hele leuke schoenen. Ik ga ook wel is naar Zwolle, naar de kleine buitenlandse winkeltjes, verkopen ze meestal ook wel maatje De winkel schuurman kan ik ook nog wel is slagen maar niet altijd.

Ik heb al zo vaak gezocht in Italië, maar nog steeds moeite om winkels te vinden, met mijn maatje Heb nog een site gevonden: Ik zit zelf tussen maat 35 en 36 en veel groter gaat het waarschijnlijk niet worden, dus deze tips zijn erg handig! Ik heb ook kleine voetjes en voor mij is het heel heel moeilijk om mooie vrouwelijke schoenen te kopen.

De laatste tijd slaag ik steeds mij Miss Jones te Deventer. Ze hebben geweldige Italiaanse leren schoenen met tassen. Probeer het daar eens. Oh ja en bij Van Breugel te Eindhoven, maar dan gaat het merendeels om klassieke modellen. Wow, wat ben ik blij dat ik hier per toeval op terecht kwam!

Ik heb ook maatje 35, ben bijna 20 en amper 1m60 groot, 36 is helaas te groot en met een zooltje lukt het maar nipt. En ik was aan het zoeken naar winkels voor kleine maten. Ik ben wel van België maar de onlineshops zijn wel handig. Maar daar vind je helaas geen schoenen goedkoper dan euro. Aangezien ik ook schoenenverslaafd ben en nog studeer, is het moeilijk om 30 paar schoenen te hebben met prijs euro. Jij hebt echt mooie schoenen! En bedankt om dit op internet te zetten!

Ik ben klein en heb maat 38 van schoenen. Ik heb hier ook last van! Met laarzen en sneakers enzo pas ik vaak wel 36, en soms ook nog 37, maar met hakken kan ik zwemmen in maat 36! Wat leuk om te lezen dat ik in iedergeval niet de enige ben haha. Ik werk in een schoenenwinkel, er kwam een man langs hij had maatje Nou hij wou dat ik voor hem laarzen ging zoeken die er niet zo vrouwlijk uitzagen. Ik heb ook maat 35 of een 36 als ze klein uitvallen Met laarzen als ze geen maat 35 hebben doe ik wel eens extra dikke of dubbele sokken aan en dan kan ik wel maat 36 aan.

Ik weet niet of het al genoemd is, maar http: En Peter Kaiser duur merk, maar ooh zo mooi verkoopt vanaf 34,5. Ik had eerst altijd 36, maar nu heb ik meestal 35,5, maar ook soms Je hebt dan wel hele schattige voeten, ik heb maat 37 en met sportschoenen heb ik altijd geluk ik moet dan bij de kinder schoenen kijken en die zijn zo 10 euro goedkoper dan de volwassen maten en het zijn dan precies de zelfde schoene: Hmm, ken het probleem.

Ik heb zelf maat 44 en het is héél lastig om aan mooie schoenen te komen. Ik ga zeker eens kijken bij de web shop van Silhouette! Thanks for the tip. Wel superfijn dat ze toch ook nog uitbreiden naar 35! Ik vind kleine voeten juist mooi en schattig! Ik heb zelf maat 39 en dat is misschien een normale maat, ik vind mijn voeten echt lomp. Ik zou dus genieten van je kleine maatje.

Vind kleine voeten ook juist mooi hoor! Maar kan me voorstellen dat het lastig is met schoenen kopen. Je hebt handige tips gegeven. Ik heb vaak juist maat 42 en heel soms zelfs 43 dus ik heb meer het tegenovergestelde, kan alleen niet echt uitwijken naar het buitenland daar hebben ze het al helemaaal niet: Wow dat lijkt me lastig met goede schoenen vinden.

Gaat vanaf maat Ik heb ook kleine voeten en ik ben er zelfs trots op! Het staat heel vrouwelijk. Alleen de opmerkingen die mensen soms maken vind ik nogsteeds wel vervelend, het is gewoon jaloezie haha! Ik heb maat , dit is ook echt niet leuk: Ook heb ik nog eens een moeilijke tussenmaat en een rare voet..

Ik heb maat 37,5 en ben er wel blij mee. Ik ken meiden die écht grote voeten hebben en dat lijkt me wel een beetje onhandig. By the way, ik vind je voeten juist mooi! Wat leuk zeg, kleine voeten. Schoenen vinden was moeilijk en ik kende 1 iemand meer die op grote voet leefde. Tegenwoordig is 41 helemaal niet meer mega groot. Ik ben maar vrouwen shorter dan mij leven op 41, dus mag anno niet klagen Alhoewel ik kleine voeten mooi vind, schoenen staan dan zo erg mooi en al helemaal hoge hakken.

Je schoenen collectie ziet er goed en mooi uit. Niets om zich voor te schamen kleine voetjes: Liever kleine voeten dan grote toch? Ik heb wel eens gehoord van een maat 36 winkel in Amsterdam. Waar ze alleen maat 36 verkopen voor fijne prijsje: Deze naam past precies bij onze poes. Komt uit de Domi nicaanse republiek. Lees ook het verhaal bij Columns en Verhalen onder: Uiteraard zit er ook een kat Balthasar in het verhaal die graag de hond pest en ondersom. Was een melkfabriek in Dordrecht.

Lust erg graag melk, maar krijgt het zo nu en dan een beetje. Als ze eenmaal los zijn met hun speelgoedmuisjes, kan het flink kan 'onweren' in huis. Een 'doodle' is een Engelse benaming voor een krabbelverzameling als je zit te bellen. Een tekening zonder dat het tekening moest worden.

Mijn kat heeft die naam, omdat hij ook een samenschraapsel is van kenmerken van vele rassen. In mijn vaders familie was er vanaf de vijftiger jaren van de vorige eeuw altijd een kater genaamd Doonzie aanwezig. Dit gebruik hebben we tot de dag van vandaag in stand gehouden.

Helaas is Doonzie nu niet meer bij ons, want door complicaties van nierproblemen hebben we hem op advies van de dierenarts laten inslapen We zullen hem erg missen. Ooit, misschien wel binnenkort, hebben we een nieuwe Doonzie. Omdat het een kleine kat is. Dopey is van de Zeven Dwergen. Daarnaast is ze nogal een sulletje.

Dus ze doet haar naam eer aan. Amerikaans zangeres, actrice en dierenactiviste. Een van de drieduizend kinderen van de zeegoden Oceanus en Tethys. Mijn tweede kat uno, dos, tres.. Microsoft Disk Operating System. Reageerde trouwens nergens op tot dat ik Dotje zei. Ik spaar allemaal draken, maar vond de naam draakje niet zo leuk. Daarom hebben we gekozen voor Draco.

Deze naam komt ook voor in de film Dragonheart, daar wordt de draak ook Draco genoemd. Ook geschreven als 3kis. Er waren bij ons binnen een jaar 2 katers doodgereden. Een snoeper en speels. Kijk ook op Wikipedia. Durga is de grote Hindoe-moedergodin. Haar naam betekent 'zij die moeilijk benaderbaar is' of de 'ontoegankelijke', ze is de belichaming van de woede van de goden.

Durga is een onoverwinnelijke krijgsgodin, ze strijdt tegen de demonen die de wereldorde bedrijgen. Als ze kwaad is, komt Kali uit haar mond.

Dusty Springfield, was een Britse popzangeres. Ziet er meestal een beetje 'peukerig' uit Stoere en knappe bink uit 'As the world turns' Onze Maine coon kater met een prachtige plumeau staart, waar ook altijd stof in hangt. Gedraagt zich ook zo maar soms is ze toch meer een diva met sterrenstatus Biermerk. Asielkat die door de stad gedwaald heeft en de medewerksters van het asiel noemden hem daarom Dwalus.

Een ziel die geen rust heeft en bezit neem van iemand die nog leeft. Dybbuk betekent letterlijk 'hechting', iets wat zich vasthecht Jiddisch. Het verschijnsel van de Dybbuk is bijgeloof van de Joden in Oost-Europa. Leuke naam voor katten die zoals mijn kat menselijke trekjes lijken te bezitten en vaak als een 'bezetene' achter onzichtbare pluisjes aanrennen.

Bob Dylan is een Amerikaans popmusicus. Hij wordt beschouwd als een van de grootste songwriters van Amerika. Het moest een naam zijn die eindigde op OE, omdat we al een Minoe hadden. We kwamen juist thuis van een reis Egypte, waar we een stad Edfoe hadden bezocht. Hij is geboren uit onze andere kat en hij was alleen, zonder broertjes en zusjes. En omdat we de naam moesten inkorten hebben we 'efke' genomen van first.

In de Griekse mythologie zijn er diverse personen die Electra of ook wel Elektra Barnsteen worden genoemd. Soms is niet geheel duidelijk of dezelfde persoon bedoeld wordt. Elton Hercules John, artiesten- en later officiële naam van Reginald Kenneth Dwight, is een Engelse popzanger, muziekschrijver en pianist.

Eleysche velden of Elyseïsche velden was in de Romeinse godsdienst een plaats in de onderwereld, waar de gelukzaligen vertoefden. Valdemar is van een tv serie. Daarin heet de jongste van de 8 Valdemar en hoorde eerst altijd alle namen van zijn broers en zussen en daarna Griekse mythologie de godin van de oorlog.

Ze diende als vrouwelijke tegenhanger van de mannelijke oorlogsgod Ares, die volgens sommige versies van de verhalen haar broer was. Geschenk van God Eoin Colfer: Ierse schrijver en komiek. Uit Lord of the ring; een prinses dacht ik Mistery, ze was gewoon een mysterieuze poes. Dezelfde letters als Poes Grieks: Dus gewoon een bijzondere naam voor een bijzonder beest. Eén van de negen Muzen uit de Griekse mythologie.

Ze is de muze van de hymne, het lied en de lyriek. We gingen een poes ophalen in het asiel en hadden de naam Lola bedacht. Door de heersende niesziekte was de keuze in kittens beperkt. Eentje heette ERIK en dat is het gebleven. Ernst, Bobbie en de rest is een Nederlandse kinderserie over de twee vrienden Ernst en Bobbie. De god van de liefde en het schoonheidsverlangen, en de drijvende kracht achter aantrekking en binding, blinde passie voor iets of iemand, en voortplanting in de natuur.

Naar de mascotte van de Esso pomp tankstation de rode tijger. Hij is zelf ook rood. Eva Maria Duarte de Perón was de tweede echtgenote van de Argentijnse president Juan Perón en first lady van tot haar dood in Ze werd liefkozend Evita genoemd, wat zoveel betekent als 'Evaatje'.

Expo was ooit het zwarte broertje in een nestje met 4 zwart witte zusjes. De zusjes zijn tam geworden en geplaatst door het Dierenthuisje in Geel België. Expo zag kans via een gaatje in de omheining te verdwijnen en pas maanden later terug te keren. Toen was hij bang voor iedereen. Hij is gecastreerd en gebleven met de naam Expo vanwege zijn ontsnapping. Een passende naam voor een echt dametje.

We noemen haar meestal Fens of Fensje. Ze luistert echter naar geen enkele naam. Zij was de eerste regentes van Iran tot de Islamitische Revolutie in Uit de as herrezen. De nieuwe kat leek wel erg veel op een andere kat die we hadden. Later bleek ook het karakter zeer sterk overeen te komen. De naam van een wolf uit de Noorse mythologie. De naam van de Noorse drummer van Darkthrone metal die ook nog eens reisgidsen schrijft voor wandeltochten door de Noorse bossen.

De perfecte naam dus voor een Noorse boskat waarvan het baasje metalfan en zelf ook drummer is. Ook was hij de hoogste militaire bevelhebber waaraan hij de titel Comandante ontleent. Omdat ze met haar korte kromme o-pootjes heel erg lijkt op Siepie uit Jip en Janneke en die is getekend door Fiep Westendorp. En Fiep is gewoon een Fiep. Van Finferli een naam voor een soort paddestoel in het Italiaans. Omdat een vreemde kat altijd meeliep het bos in als ik paddestoelen ging zoeken.

Dus toen ik zelf een poes nam heb ik haar er naar vernoemd. Fjorgyn is een godin uit de Noorse mythologie uit de familie van de Asen. Ze is samen met Jörd de godin van de aarde. Met Odin heeft ze een zoon, Thor. Ik heb de naam in eerste instantie gegeven omdat ik hem mooi vond.

De betekenis ontdekte ik pas later, maar klopt wel want Flavio is een ware kampioen!! Voluit kreeg hij de naam Flavio dela Cruz Y Santos, vernoemd naar enkele oud voetballers. We wilden hem eigenlijk Felix noemen, maar ons zoontje zegt altijd Flix, wat eigenlijk ook wel leuk gevonden is. Omdat hij 15 jaar geleden toen hij werd geboren zóveel vlooien had, en nog te klein was om hem te ontvlooien, dat hij er bijna niet meer was geweest. Werd omschreven als lief, maar was het tegenovergestelde; een Flop dus.

Is later wel erg lief geworden. Naar de grootste band aller tijden Fonkle omdat het een sprankel meebrengt zo'n nieuw beestje. Godin van het toeval, zowel van het geluk als van het ongeluk. Gevonden als klein kitten in Zuid-Frankrijk op een parkeerterrein van een krokodillenfarm. Voluit Francois du Croco genoemd. Koosnaampjes waren Fransoos en Fransje. De godin of patrones van het huwelijk, het moederschap, de vruchtbaarheid, de liefde en de seksualiteit, de huishouding en de huiselijke kunsten.

We hebben Frummel opgehaald uit een opvang. Hij heet zo omdat hij zo klein is. Hij is 8 weken en weegt net gram. Het eerste wat ik zei toen ik hem in m'n handen nam was 'och wat een frummel'. Dus hoefden we geen andere naam meer te bedenken. Frummel is een dove kat uit het asiel en heeft haar naam gekregen van iemand die bij het asiel werkt en waarvan haar dove kat ook Frummel heette. Toen we besloten er nog een kat bij te nemen uit het asiel zijn we weer op zoek gegaan naar een dove kat.

De naam moest passen bij die van Frummel en dat werd dus Frutsel. Omdat in mijn vriendenkring Fuffer gebruikt werd om aan te duiden dat we het onzin vonden wat er verteld werd. Je noemde diegene dan een fuffer die fuft. De persoon zelf mocht dan bepalen of we het negatief of positief bedoelden. Ze woont in Frankrijk en ik geloof dat het er mee te maken heeft dat de Fransen het geluid van knorren of spinnen uitdrukken als 'furfur'. Spreek uit als de Engelse letter. Tevens de eerste letter van Gangster.

Hij heeft zijn naam te danken aan het moment dat hij bij mij thuis kwam en op de bank werd gezet in de doos en meteen uithaalde naar de duitse herder. Zij is de oermoeder, de Aarde, die ontstond uit de Chaos aan het begin van de dingen. Ganesha of Ganesh is de god met het olifantenhoofd. Hij neemt hindernissen weg en is de beschermheilige van reizigers. Hindoes bidden tot Ganesha voor ze aan iets nieuws beginnen, zoals een nieuwe baan of wanneer ze verhuizen. De katten zijn evenals de 2 goden broer en zus.

Een raskat verdient een dubbele naam en ik vond deze wel goed passen bij een Noorse-boerderij-boskat. Deze boom is een levend fossiel, nagenoeg onveranderd sinds de tijd van de dinosauriërs. Ik moest aan mijn jaarlijkse vakantie in Italië denken en heb besloten om haar de naam 'Promessa di Gioia' te geven. De letterlijke betekenis hiervan is: Belofte van Vreugde, en aangezien zij de stammoeder van mijn cattery moet gaan worden vond ik dit een hele toepasselijke naam.

Haar roepnaam wordt dus Gioia of Goi uitgesproken als Joy. Toen we hem kregen was hij helemaal wit alleen op zijn kopje zat een donkere vlek. Dat deet ons denken aan de sympathieke Gorbatsjov, zodoende kreeg hij deze naam. Bedoeld voor een kat die net zo rood is als het gravel dat op de tennisbaan ligt.

Op zijn Engels uitspreken. Dit beest komt uit de fantasy boeken van Terry Pratchett. Een vreselijk bloeddorstig en vervelend beest. Mijn kat heet zo, niet om de karaktertrekken maar omdat ik fan van de schrijver ben. Onze poes is een schat.

De originele naam was Griselda. Dit werd al snel Griezeltje omdat de meeste mensen haar toch maar griezelig vinden. Het is een Sfinx. Werd al snel Griezeltje omdat de meeste mensen haar toch maar griezelig vinden. Dankzij mij bierdrinkende zoons. Hertog Jan bleek een meisje bleek te zijn en het werd Janneke. M'n vriendin destijds vond het zo'n vrolijke gup toen hij nog een kitten was, vandaar.

Een achtergelaten kat, welke we genoemd hebben naar het merk van onze motorfiets, namelijk een 'Moto Guzzi'. Omdat wij zijn leven hebben kunnen redden. De eigenaren hadden hem en zijn 6 broetjes en zusjes aan 'het waterschap' willen geven. Of te wel ze waren anders afgemaakt. We hebben er 2 kunnen redden.

Hij is de god van de dood en heerser van de gelijknamige onderwereld of Schimmenrijk. Tevens is hij de god van de rijkdom en de kostbare metalen. Onze kat heet feitelijk Halia Kimo. Zij is bij ons gekomen toen onze kat Kimo overleden was en zijn pleegmama miste hem zo erg, ze zat dagenlang uit te kijken naar haar "kindje". Onze dochter van 5 verstaat Hammy en heeft daarom haar kitten zo genoemd.

Het is nogal een stoere kater met een gouden hartje. Zijn vriendin heet Sonja. Pete Wentz van Fall Out Boy heeft een hond en die heet Hemingway en ik ben fan van hem Pete Wentz dus ik dacht dat het ook wel voor een kat gebruikt kon worden. Het volkswagentje Genoemd naar een Herbie Hanckock, een beroemde jazzpianist.

Mijn vriend is zelf pianist, dus. De zoon van de oppergod Zeus en de bergnimf Maia. Met name bekend als god van de handel en boodschapper der goden. Zij was de oudste dochter van Kronos en Rheia en dus ook de oudste zuster van Zeus.

Toch was zij in het volksgeloof van de Grieken de jongste van de godheden, die op de Olympos hun woning hadden. Hexus van de film Fern Gully, daar is een hele enge boom die heet zo, de kinderen wilden een stoere naam. Dit was de passende naam van mijn kater. En zo zag hij er ook uit: Die naam paste ook bij zijn karakter.

Naar een lied uit waarin voorkwam: I wanne be a Hippy, en om dat ik dat liedje heel erg mooi vond hebben wij hem Hippy genoemd. In de taal Bahassa die gesproken wordt in Indonesië betekent dit 'zwart'. Hitam is een zwarte met een paar strategisch geplaatste witte vlekken borst, buik, teentjes mix HTK-Maine Coon. Van Lord of the Rings; gewoon een beetje mislukt, een mengelmoes van lang met korthaar. Een Sphinx met een blind oogje.

Horus is de Egyptische koning der goden, die in een gevecht met zijn broer seth een oog heeft verloren. Is een misverstand vanuit babynaam-boek wereld, Hota met of zonder H is grijs , Ska is wit. Verbastering van een naam van de raven Huginn en Muninn van Odin.

Hij heeft ogen die je als het ware onder hypnose brengen. Hij is de personificatie van de slaap. Zoon van Nyx de Nacht. Heel spontaan en tegelijk heel goed passend bij haar kwam de naam Iki-Mira in me op en Iki-Mira is het gebleven. Ik ben die naam ook nooit eerder tegengekomen, ik ben dan ook heel benieuwd of iemand al eens eerder aan een dier gegeven heeft. Vizier eerste minister van farao Djoser. Tweeduizend jaar na zijn dood werd hij zelfs tot god verklaard. Hij zou een zoon van de god Ptah zijn.

Naar de clown Itt uit de film omdat ik een mysterieuse spannende naam wilde en mijn kat Itt net zo wit is. Het harige monstertje uit de Adams family. Ik ving het woord op tijdens een vakantie in Marokko wellicht verkeerd verstaan? Op 18 jarige leeftijd overleed mijn kat Amber en ik besloot om een andere kat te nemen. Maar eerst ging ik op vakantie naar Praag.

Daar heb ik als aandenken van mijn overleden kat een paar oorbellen met barnsteen amber gekocht. Nu is de Tsjechische naam voor amber 'jantar'. Ik vond dit wel een leuke naam en heb daarom besloten mijn nieuwe kat Jantar te noemen. Is een beetje een raar verhaal. Tot speelde er bij Anderlecht Belgische voetbalploeg een Oekraïnse spits, Lachtchouk genaamd spreek uit: Mijn vriendin hoorde deze naam af en toe op televisie, en zei toen telkens: Toen we dan besloten om een poes in huis te halen, hebben we een dag of 2 gewacht om hem een naam te geven, en toen kwam die 'Jasje' weer boven Het is ook handig meegenomen dat hij net een zwarte smoking aanheeft, een jasje als het ware.

Naar de band 'Jaya the Cat'. Het gekke is dat die band-naam vast is bedacht door iemand die een kat kende die zo heette, maar ik verder de naam nog nooit ben tegengekomen. Danseres, filmster en nu politica in India. Dat bleek dus de hele verkeerde naam, want Jazoe is helemaal niet lief, hoewel ze de laatste maanden een beetje bijdraait en zelfs gaat spelen. Jumbo en Jet Jumbo is een joekel van een kater, heeft olifantspoten zo groot en zijn zusje Jet is een schattig klein poesje, onafscheidelijk van haar grote broer.

Kreeg haar naam omdat ze altijd met een Jex-sponsje speelde. Daarbij hoort uiteraard het schuurmiddel Cif. Ik zat met een Atlas voor mijn neus en prikte in China met mijn ogen dicht. Jilin is een mooie sierlijke naam. Naar de uit de film 'The green mile': Onze nieuwe aanwinst is op kerstavond bij ons gekomen, daarom vonden wij Jingles wel een toepasselijke naam!

Omdat hij werkelijk alles at wat er voor zijn bekkie kwam, en ook alle moeite deed om zijn kop zo snel mogelijk in de voerbak te krijgen.

Bijbelse betekenis uit het boek Job. Onze Job is ook gevonden bij een afvalhoop onder de zweren vandaar de naam Job. Vernoemd naar de iconen van de punkmuziek: Joey Ramone en Joe Strummer. Mijn inmiddels overleden opa was dement en ik speelde soms het woordspelletje scrabble met 'm. Door zijn dementie verdraaide hij woorden in zijn voordeel, waar ik als klein jongetje, wat niet tegen zijn verlies kan, niet tegen kon. Toen hij 'kale' achter 'juich' plaatste vroeg ik hem de betekenis van dit rare woord.

Dan roep je tegen die vent: En omdat ze een klein katje was heb ik het verkleind. Ze is uiteindelijk 25 geworden. In onze vriendenkring werd de uitdrukking 'broodje aap verhaal' vervangen door Kababi-verhaal. Hoe ik aan mijn poes gekomen ben is een vreemd verhaal en kwam dus in aanmerking voor die term.

Vandaar dat ze zo heet. Hij heet zo omdat toen ik hem kreeg hij de niesziekte had en hij net een kacheltje was. Gevonden langs een rivier. Indonesisch Naar Indiase godin: Kalimantan De zwarte godin. De naam van een klein blaasinstrumentje dat geluid produceert dat door de meeste luisteraars grappig en humoristisch wordt gevonden. Omdat zijn voorganger altijd opkeek als hij een geluid hoorde dat op een scheepstoeter leek. Ik vermoedde dat de voorganger op een schip werkte als b.

Omdat ze van de KI nder BO erderij komt. In een natuurdocumentaire was er een cheeta die Kike heette. Deze wilde cheeta vond het leuk om telkens op de jeep van de cameraploeg te springen. Ik woon op een woonboot en daarom vond ik het wel toepasselijk om haar een naam te geven die hoort bij het water. Kill Mouse Uit de film 'Avontuur met een staartje' van Fievel het muisje.

Was een zwarte kat die binnen lui was, veel at maar niet te dik was. Een echte vechtersbaas buiten om zijn domein te verdedigen maar zeer lieve kat. Omdat ze een heel klein en iel poezekind was met een heel klein en schattige kippekontje. De naam van een musical, die zich afspeelt in Arabië. In het Nederlands "Kus me". Deze naam hebben wij gegeven aan onze poes die wij adopteerden, en die wel wat liefde kon gebruiken. Deze naam roept dat ook op.

In de legende over de Heilige Birmaan staat dat de katten in de tempel woonden bij de Kittah priesters en Sinh was een naam van een kater in de tempel. Had een gebroken voorpoot opgelopen in een klem en moet nu op drie pootjes verder door het leven. Verbastering van knurft hetgeen betekent: Hij heet eigenlijk Kopersnuitje, maar heb het verkort tot Koper, gezien zijn dieprode kleur. K'pissit en K'pottet uitspraak: Toen mijn zoon 3 jaar was gaf hij de kittens - die eerst Snuf en Snuitje heetten - deze namen, met de mededeling 'Snuf is kapissit en Snuit is kapottet'.

Ik denk niet dat de namen al bestaan. Betekenis heeft het denk ik niet: K'pissit en K'pottet uitspraak Kapissit en Kapottet. Dus een naam voor een kater. Een duidelijke dubbele betekenis dus. Omdat ze de laatste en kleinste van het nest was en altijd 'krumeltjes' aan haar kontje had zitten. Kat van mijn ouders, deed nogal raar, in het Westfries is raar: Ze hebben 5 Kuukies gehad. Ze is een Lady maar ze zit ook overal op en in vandaar Vagebond.

Samentrekking van de twee tekenfilmhondjes Lady en Vagebond. Gevonden aan het Gardameer als kleine poes van 5 weken en meegebracht naar België. Is nu een dikke, gezonde poezebol van 5 kg met een Italiaans temperament! Omdat mijn nichtje geen Bianca kon zeggen zei ze Lakka tegen mij en toen hebben we onze poes zo ook genoemd. Vernoemd naar Chinese pianiste en omdat ze zo'n lang lijf heeft.

Eén van mijn schildpadpoezen heb ik Lappoes genoemd, omdat ze zo'n mooie lapjesvacht heeft. De naam spreekt dus voor zich. Spreek uit als lie-tah. De klemtoon zit op de eerste lettergreep.

Fonetisch heeft het wel iets van Cheeta. Mijn kater heet Denzel, van Denzel Washington de acteur. Hij speelde laatst in een hele goede film 'Man on Fire', waar hij een lief meisje moest redden, Lepita genaamd. Zij is volgens Hesiodos e. Mijn vriend zei de hele tijd de naam Hermelien, maar dat paste niet echt bij de kat. Dus hebben we het afgekort naar Lientje. Deze kleur is een kruising tussen lila en grijs en komt voor in de vacht van mjn kat.

Mijn zusje had vroeger een knuffeltje, een wit poesje met roze strik die Lijmpie moest heten. Ik had beloofd dat als we een kat zouden krijgen dat die dan Lijmpie heten en zo spreek je het ook uit. Zo heette ze al toen we haar kregen. Op zijn sjiekst zeiden we: Lobbekind van Cypestein het was een cypertje. Ik vind Lola als meisjesnaam leuk. Ik heb 3 katten gehad die zo heetten en ik heb er nu nog 1.

Op een foto zag een collega ons meisje. De 'gevallen' engel De zwarte kat was heel schuw, en zagen we eigenlijk nooit. We mochten er ook absoluut niet aankomen. Mijn klein zwarte duiveltje noemden we hem, maar uiteindelijk vond ik 'Lucifer' wel een gepaste naam. Het is een kleine terrorist. Omdat ze net zo lief, eigenwijs en dapper is. Ze was afkomstig uit Luxemburg waar ze onder een caravan leefde en nu ging ze naar de Luxe van een huis. Omdat ik altijd met mijn telescoop naar onze maan kijk, en naar de manen van andere planeten.

Mabon is een van de vier 'kleinere' of minder belangrijke sabbats binnen de paganistische stromingen. Madi en Madoe De moederpoes ging regelmatig wandelen en dan zeiden we 'mama disparait', de eerste lettergreep van beide woorden zorgden dan voor Madi. Zijn broertje reageerde nogal op de klinker -oe, vandaar Madou. De oudste van de Pleiaden, de zeven dochters van Atlas en Pleione.

Ze wordt, met haar zussen ook wel als een van de berggodinnen genoemd, omdat ze geboren zijn op de berg Cyllene in Arcadië. Maia is de oudste, de mooiste en het meest verlegen. Als je je kat roept, zal iedereen in de buurt denken dat je je moeder roept, maar dan komt er een klein katje aangerend. God van de oorlog, maar had daarnaast ook nog enkele vruchtbaarheidsfuncties. Je spreekt het uit als Mats.

Als een vliegtuig of boot via de radio etc. Mazzel heet onze gecastreerde rode kater, die 3 jaar geleden half dood bij ons kwam aanlopen. Hij heeft echt mazzel gehad dat hij met onze ander poes meekwam.

Als het 2 dagen langer geduurd had, was hij aan zijn ondervoeding bezweken. Als hij iets wilde of het ergens niet mee eens was, dan kon hij erg mekkeren klagelijk miauwen. Merel omdat ze altijd zo fladderde en altijd in alles een prooi zag. Al gauw kwam er -meis of -meisje achter omdat het een klein katje was.

Eerst heette ze Merel omdat ze altijd zo fladderde en altijd in alles een prooi zag. De tovenaar en zijn uil uit het boek van T. White, 'Koning voor eens en altijd'. De dochter van Okeanos en Tethys, en de verpersoonlijking van de schranderheid. Naar Michiel Adriaens zoon de Ruyter.

De baas diende toen bij het Korps Mariniers dat door deze admiraal is opgericht. Ik hoorde dit tijdens een vakantie een mevrouw tegen de zwerfkatten zeggen en ik vond het wel mooi klinken. Koning uit de Griekse mythologie die alles in goud wilde veranderen De grote boze wolf van de drie biggetjes Midas Dekkers. Omdat ze prachtige groene ogen heeft. Spreek uit met de klemtoon op Mi. De vorige eigenaar had hem zo genoemd, volgens zeggen vernoemd naar een kat die in een tekenfilm voorkwam.

Afgeleid van het Spaanse: Een stoere naam voor een eigenwijs katje. Of ze die naam eer zal blijven aandoen, is twijfelachtig. Afgeleid van mijn voornaam Monica. Haal de letter o eruit en je hebt de naam. Godin van het verstand, van de vindingrijkheid en van de menselijke geest.

Zo heette ooit een lapjeskat bij mijn moeder. Ze zat altijd op mijn moeders buik toen mijn moeder nog zwanger was van mij. Deze naam heeft dus een emotionele waarde voor mij. Omdat ze zo ongelooflijk klein was toen ik haar kreeg en ze doet haar naam eer aan.

Ze is altijd kleiner gebleven dan de gemiddelde poes Mini en Maxi. De poes van mijn vriend is door mij Mininou gedoopt. Gewoon als grapje, want Mininou is eigenlijk een hele grote Minou. Mijn man zijn moeder is een Française en zij spraken thuis meestal Frans en hun katten kregen dus, nu nog steeds, Franse namen.

Een afleiding van Mira. Mirre is ook een van de geschenken die door de drie koningen aan Jezus worden geschonken. Mirre is voor ons echt een geschenk en wij zijn heel erg blij met haar.

Zoon van Miesje, vandaar de spelling op deze manier. Een verkleinwoord van Michael, Russisch. Toen het jonge, kleine katertje bij ons kwam wonen moest hij het opnemen tegen 2 honden die katten in huis niet gewend waren. Miyagie uit Karate Kid Ik gaf haar die naam omdat ze de moeder is van alle wilde katten die in onze buurt ronddwalen. Als hij iets verkeerd doet, is het monster maar eigenlijk komt de naam van monsieur. God van de dromen. Morpheus kon de vorm aannemen van elk mens en verscheen in je dromen als je geliefde.

Vanwege de tekening van haar kopje. Zij heeft een helft zwart en de andere helft beige getekend. Dit alles is gescheiden door een scherpe vrij rechte scheidingslijn. Zo genoemd omdat hij nadat we hem vonden door het hele huis zoemde. We hebben een rode Maine Coon kater die Mr.

Binnenkort komt zijn tijger halfbroertje bij ons wonen. Hij gaat Sammy Davis Jr. Bojangles wereldberoemd heeft gemaakt. Dit zijn de eerste twee letters van de achternamen van het nestje waar deze poes is geboren.

Ik heb begrepen dat Muca ook kat betekent in zigeunertaal. Naam van mijn spierwit katje met 1 groen en 1 blauw oog.

Les Mugues een streek in Frankrijk. Vernoemd naar een Afrikaanse Drugsdealer uit een film waarvan de titel onbekend is. Is eigenlijk de bijnaam van een kater die Karel heet. Bij begroeting zegt hij 'Mumu'. Maar dààrom heb ik mijn grote rode dus nìet deze naam gegeven; ik vond het gewoon een mooie naam die ik nog nergens eerder gehoord heb voor een kat.

Neuken op de dansvloer neukenmetdierenVan Haren Ze hebben het nog niet zo lang, maar sinds een paar maanden verkopen ze hier steeds vaker schoenen vanaf maat 35 i. En ze zitten heerlijk! Van Haren heeft sinds dit jaar ook een webshop: Silhouette Deze winkel heb ik via mijn zus leren kennen. Ze hebben ook een webwinkel, die vind je hier: Jullie zijn vast gewaarschuwd, deze webshop heeft ook veel sexy lees: Dat moeten jullie dan maar even door de vingers zien, want ze verkopen ook gelukkig veel stijlvolle modellen in kleine maatjes.

Onze collectie bestaat uit pumps, laarzen met hoge hakken, sandaaltjes en muiltjes van maat 33 tot en met maat 47! En ook in het wit ;  Heb je dus kleine of grote voeten, dan is deze winkel of site echt even de moeite waard!

Zalando Deze inmiddels erg bekende webshop verkoopt vele modellen in maat Ik heb zelf nog nooit iets besteld bij Zalando, maar ik krijg deze site altijd als tip van mensen die erg tevreden zijn over hun schoenen.

Shoppen in het buitenland Als ik echt meerdere schoenen wil inslaan dan doe ik dat in Italië! Het voordeel van Italië is dat de vrouwen daar over het algemeen een stuk kleiner zijn vergeleken met de vrouwen in Nederland.

Hierdoor beginnen de schoenmaten vaak al bij maat 35 of zelfs Ook weten ze hier wat stijl is en daarbij zijn de schoenen vaak van echt leder en goede kwaliteit!

Zoals Serena al eens in een foto verslag van onze Citytrip Milaan had laten zien, waren wij allebei goed geslaagd voor mooie Italiaanse leren laarzen!

De bruine laarzen rechtsboven zijn van mij en de zwarte hoge enkellaarsjes ook. Allebei echt leer en uiteraard in maat 35! Afgelopen zomer ben ik weer met mijn vriend naar Italie geweest en wederom ben ik goed geslaagd tijdens het shoppen naar schoenen. Ik ga dus graag naar het buitenland om mooie schoenen in mijn kleine schoenmaat te shoppen. Niet alleen in Italie, ook in Griekenland kun je goed slagen voor schoenen in kleine maten! De meeste schoenenwinkels daar verkopen schoenen vanaf maat Ik hoop dat ik jullie wat tips heb kunnen geven om goed te kunnen slagen wanneer je wat kleinere voeten hebt dan de gemiddelde vrouw in Nederland ; Er zullen misschien ook dames zijn met een grotere voet dan gemiddeld, maar hier heb ik zelf natuurlijk geen ervaring mee ; Mochten jullie hier nog goede tips voor hebben, deel ze dan gerust in de comments.

Ik weet zeker dat het gewaardeerd wordt! Wat betreft kleine schoenmaten, zijn er nog meer winkels in Nederland waar ik echt even een kijkje moet nemen?

Of zijn er nog goede webshops die ik niet ken? Laat het me weten in de comments! Ik heb zelf ook maatje 35, meestal ga ik naar Nijverdal, daar hebben ze een winkel met een rekje voor kleine maatjes, meestal hele leuke schoenen. Ik ga ook wel is naar Zwolle, naar de kleine buitenlandse winkeltjes, verkopen ze meestal ook wel maatje De winkel schuurman kan ik ook nog wel is slagen maar niet altijd.

Ik heb al zo vaak gezocht in Italië, maar nog steeds moeite om winkels te vinden, met mijn maatje Heb nog een site gevonden: Ik zit zelf tussen maat 35 en 36 en veel groter gaat het waarschijnlijk niet worden, dus deze tips zijn erg handig!

Ik heb ook kleine voetjes en voor mij is het heel heel moeilijk om mooie vrouwelijke schoenen te kopen. De laatste tijd slaag ik steeds mij Miss Jones te Deventer. Ze hebben geweldige Italiaanse leren schoenen met tassen. Probeer het daar eens. Oh ja en bij Van Breugel te Eindhoven, maar dan gaat het merendeels om klassieke modellen.

Wow, wat ben ik blij dat ik hier per toeval op terecht kwam! Ik heb ook maatje 35, ben bijna 20 en amper 1m60 groot, 36 is helaas te groot en met een zooltje lukt het maar nipt. En ik was aan het zoeken naar winkels voor kleine maten. Ik ben wel van België maar de onlineshops zijn wel handig. Maar daar vind je helaas geen schoenen goedkoper dan euro. Aangezien ik ook schoenenverslaafd ben en nog studeer, is het moeilijk om 30 paar schoenen te hebben met prijs euro.

Jij hebt echt mooie schoenen! En bedankt om dit op internet te zetten! Ik ben klein en heb maat 38 van schoenen. Ik heb hier ook last van! Met laarzen en sneakers enzo pas ik vaak wel 36, en soms ook nog 37, maar met hakken kan ik zwemmen in maat 36! Wat leuk om te lezen dat ik in iedergeval niet de enige ben haha.

Ik werk in een schoenenwinkel, er kwam een man langs hij had maatje Nou hij wou dat ik voor hem laarzen ging zoeken die er niet zo vrouwlijk uitzagen. Ik heb ook maat 35 of een 36 als ze klein uitvallen Met laarzen als ze geen maat 35 hebben doe ik wel eens extra dikke of dubbele sokken aan en dan kan ik wel maat 36 aan. Ik weet niet of het al genoemd is, maar http: En Peter Kaiser duur merk, maar ooh zo mooi verkoopt vanaf 34,5.

Ik had eerst altijd 36, maar nu heb ik meestal 35,5, maar ook soms Je hebt dan wel hele schattige voeten, ik heb maat 37 en met sportschoenen heb ik altijd geluk ik moet dan bij de kinder schoenen kijken en die zijn zo 10 euro goedkoper dan de volwassen maten en het zijn dan precies de zelfde schoene: Hmm, ken het probleem. Ik heb zelf maat 44 en het is héél lastig om aan mooie schoenen te komen. Ik ga zeker eens kijken bij de web shop van Silhouette! Thanks for the tip. Wel superfijn dat ze toch ook nog uitbreiden naar 35!

Ik vind kleine voeten juist mooi en schattig! Ik heb zelf maat 39 en dat is misschien een normale maat, ik vind mijn voeten echt lomp. Ik zou dus genieten van je kleine maatje. Vind kleine voeten ook juist mooi hoor! Maar kan me voorstellen dat het lastig is met schoenen kopen.

Je hebt handige tips gegeven. Ik heb vaak juist maat 42 en heel soms zelfs 43 dus ik heb meer het tegenovergestelde, kan alleen niet echt uitwijken naar het buitenland daar hebben ze het al helemaaal niet: Wow dat lijkt me lastig met goede schoenen vinden. Gaat vanaf maat Ik heb ook kleine voeten en ik ben er zelfs trots op! Het staat heel vrouwelijk. Alleen de opmerkingen die mensen soms maken vind ik nogsteeds wel vervelend, het is gewoon jaloezie haha! Ik heb maat , dit is ook echt niet leuk: Ook heb ik nog eens een moeilijke tussenmaat en een rare voet..

Ik heb maat 37,5 en ben er wel blij mee. Ik ken meiden die écht grote voeten hebben en dat lijkt me wel een beetje onhandig. By the way, ik vind je voeten juist mooi! Wat leuk zeg, kleine voeten. Schoenen vinden was moeilijk en ik kende 1 iemand meer die op grote voet leefde. Tegenwoordig is 41 helemaal niet meer mega groot. Ik ben maar vrouwen shorter dan mij leven op 41, dus mag anno niet klagen Alhoewel ik kleine voeten mooi vind, schoenen staan dan zo erg mooi en al helemaal hoge hakken.

Je schoenen collectie ziet er goed en mooi uit. Niets om zich voor te schamen kleine voetjes: Liever kleine voeten dan grote toch? Ik heb wel eens gehoord van een maat 36 winkel in Amsterdam.

Waar ze alleen maat 36 verkopen voor fijne prijsje: Deze naam past precies bij onze poes. Komt uit de Domi nicaanse republiek. Lees ook het verhaal bij Columns en Verhalen onder: Uiteraard zit er ook een kat Balthasar in het verhaal die graag de hond pest en ondersom. Was een melkfabriek in Dordrecht. Lust erg graag melk, maar krijgt het zo nu en dan een beetje. Als ze eenmaal los zijn met hun speelgoedmuisjes, kan het flink kan 'onweren' in huis. Een 'doodle' is een Engelse benaming voor een krabbelverzameling als je zit te bellen.

Een tekening zonder dat het tekening moest worden. Mijn kat heeft die naam, omdat hij ook een samenschraapsel is van kenmerken van vele rassen.

In mijn vaders familie was er vanaf de vijftiger jaren van de vorige eeuw altijd een kater genaamd Doonzie aanwezig. Dit gebruik hebben we tot de dag van vandaag in stand gehouden.

Helaas is Doonzie nu niet meer bij ons, want door complicaties van nierproblemen hebben we hem op advies van de dierenarts laten inslapen We zullen hem erg missen. Ooit, misschien wel binnenkort, hebben we een nieuwe Doonzie. Omdat het een kleine kat is. Dopey is van de Zeven Dwergen. Daarnaast is ze nogal een sulletje.

Dus ze doet haar naam eer aan. Amerikaans zangeres, actrice en dierenactiviste. Een van de drieduizend kinderen van de zeegoden Oceanus en Tethys. Mijn tweede kat uno, dos, tres.. Microsoft Disk Operating System.

Reageerde trouwens nergens op tot dat ik Dotje zei. Ik spaar allemaal draken, maar vond de naam draakje niet zo leuk. Daarom hebben we gekozen voor Draco. Deze naam komt ook voor in de film Dragonheart, daar wordt de draak ook Draco genoemd. Ook geschreven als 3kis. Er waren bij ons binnen een jaar 2 katers doodgereden. Een snoeper en speels. Kijk ook op Wikipedia. Durga is de grote Hindoe-moedergodin.

Haar naam betekent 'zij die moeilijk benaderbaar is' of de 'ontoegankelijke', ze is de belichaming van de woede van de goden. Durga is een onoverwinnelijke krijgsgodin, ze strijdt tegen de demonen die de wereldorde bedrijgen. Als ze kwaad is, komt Kali uit haar mond. Dusty Springfield, was een Britse popzangeres.

Ziet er meestal een beetje 'peukerig' uit Stoere en knappe bink uit 'As the world turns' Onze Maine coon kater met een prachtige plumeau staart, waar ook altijd stof in hangt.

Gedraagt zich ook zo maar soms is ze toch meer een diva met sterrenstatus Biermerk. Asielkat die door de stad gedwaald heeft en de medewerksters van het asiel noemden hem daarom Dwalus. Een ziel die geen rust heeft en bezit neem van iemand die nog leeft. Dybbuk betekent letterlijk 'hechting', iets wat zich vasthecht Jiddisch. Het verschijnsel van de Dybbuk is bijgeloof van de Joden in Oost-Europa.

Leuke naam voor katten die zoals mijn kat menselijke trekjes lijken te bezitten en vaak als een 'bezetene' achter onzichtbare pluisjes aanrennen. Bob Dylan is een Amerikaans popmusicus. Hij wordt beschouwd als een van de grootste songwriters van Amerika. Het moest een naam zijn die eindigde op OE, omdat we al een Minoe hadden. We kwamen juist thuis van een reis Egypte, waar we een stad Edfoe hadden bezocht.

Hij is geboren uit onze andere kat en hij was alleen, zonder broertjes en zusjes. En omdat we de naam moesten inkorten hebben we 'efke' genomen van first. In de Griekse mythologie zijn er diverse personen die Electra of ook wel Elektra Barnsteen worden genoemd. Soms is niet geheel duidelijk of dezelfde persoon bedoeld wordt.

Elton Hercules John, artiesten- en later officiële naam van Reginald Kenneth Dwight, is een Engelse popzanger, muziekschrijver en pianist. Eleysche velden of Elyseïsche velden was in de Romeinse godsdienst een plaats in de onderwereld, waar de gelukzaligen vertoefden. Valdemar is van een tv serie. Daarin heet de jongste van de 8 Valdemar en hoorde eerst altijd alle namen van zijn broers en zussen en daarna Griekse mythologie de godin van de oorlog.

Ze diende als vrouwelijke tegenhanger van de mannelijke oorlogsgod Ares, die volgens sommige versies van de verhalen haar broer was. Geschenk van God Eoin Colfer: Ierse schrijver en komiek. Uit Lord of the ring; een prinses dacht ik Mistery, ze was gewoon een mysterieuze poes.

Dezelfde letters als Poes Grieks: Dus gewoon een bijzondere naam voor een bijzonder beest. Eén van de negen Muzen uit de Griekse mythologie. Ze is de muze van de hymne, het lied en de lyriek. We gingen een poes ophalen in het asiel en hadden de naam Lola bedacht. Door de heersende niesziekte was de keuze in kittens beperkt. Eentje heette ERIK en dat is het gebleven. Ernst, Bobbie en de rest is een Nederlandse kinderserie over de twee vrienden Ernst en Bobbie.

De god van de liefde en het schoonheidsverlangen, en de drijvende kracht achter aantrekking en binding, blinde passie voor iets of iemand, en voortplanting in de natuur. Naar de mascotte van de Esso pomp tankstation de rode tijger. Hij is zelf ook rood. Eva Maria Duarte de Perón was de tweede echtgenote van de Argentijnse president Juan Perón en first lady van tot haar dood in Ze werd liefkozend Evita genoemd, wat zoveel betekent als 'Evaatje'. Expo was ooit het zwarte broertje in een nestje met 4 zwart witte zusjes.

De zusjes zijn tam geworden en geplaatst door het Dierenthuisje in Geel België. Expo zag kans via een gaatje in de omheining te verdwijnen en pas maanden later terug te keren. Toen was hij bang voor iedereen.

Hij is gecastreerd en gebleven met de naam Expo vanwege zijn ontsnapping. Een passende naam voor een echt dametje. We noemen haar meestal Fens of Fensje. Ze luistert echter naar geen enkele naam. Zij was de eerste regentes van Iran tot de Islamitische Revolutie in Uit de as herrezen.

De nieuwe kat leek wel erg veel op een andere kat die we hadden. Later bleek ook het karakter zeer sterk overeen te komen. De naam van een wolf uit de Noorse mythologie.

De naam van de Noorse drummer van Darkthrone metal die ook nog eens reisgidsen schrijft voor wandeltochten door de Noorse bossen. De perfecte naam dus voor een Noorse boskat waarvan het baasje metalfan en zelf ook drummer is. Ook was hij de hoogste militaire bevelhebber waaraan hij de titel Comandante ontleent.

Omdat ze met haar korte kromme o-pootjes heel erg lijkt op Siepie uit Jip en Janneke en die is getekend door Fiep Westendorp. En Fiep is gewoon een Fiep. Van Finferli een naam voor een soort paddestoel in het Italiaans. Omdat een vreemde kat altijd meeliep het bos in als ik paddestoelen ging zoeken. Dus toen ik zelf een poes nam heb ik haar er naar vernoemd. Fjorgyn is een godin uit de Noorse mythologie uit de familie van de Asen.

Ze is samen met Jörd de godin van de aarde. Met Odin heeft ze een zoon, Thor. Ik heb de naam in eerste instantie gegeven omdat ik hem mooi vond. De betekenis ontdekte ik pas later, maar klopt wel want Flavio is een ware kampioen!! Voluit kreeg hij de naam Flavio dela Cruz Y Santos, vernoemd naar enkele oud voetballers. We wilden hem eigenlijk Felix noemen, maar ons zoontje zegt altijd Flix, wat eigenlijk ook wel leuk gevonden is. Omdat hij 15 jaar geleden toen hij werd geboren zóveel vlooien had, en nog te klein was om hem te ontvlooien, dat hij er bijna niet meer was geweest.

Werd omschreven als lief, maar was het tegenovergestelde; een Flop dus. Is later wel erg lief geworden. Naar de grootste band aller tijden Fonkle omdat het een sprankel meebrengt zo'n nieuw beestje. Godin van het toeval, zowel van het geluk als van het ongeluk. Gevonden als klein kitten in Zuid-Frankrijk op een parkeerterrein van een krokodillenfarm. Voluit Francois du Croco genoemd.

Koosnaampjes waren Fransoos en Fransje. De godin of patrones van het huwelijk, het moederschap, de vruchtbaarheid, de liefde en de seksualiteit, de huishouding en de huiselijke kunsten. We hebben Frummel opgehaald uit een opvang. Hij heet zo omdat hij zo klein is. Hij is 8 weken en weegt net gram. Het eerste wat ik zei toen ik hem in m'n handen nam was 'och wat een frummel'.

Dus hoefden we geen andere naam meer te bedenken. Frummel is een dove kat uit het asiel en heeft haar naam gekregen van iemand die bij het asiel werkt en waarvan haar dove kat ook Frummel heette. Toen we besloten er nog een kat bij te nemen uit het asiel zijn we weer op zoek gegaan naar een dove kat. De naam moest passen bij die van Frummel en dat werd dus Frutsel. Omdat in mijn vriendenkring Fuffer gebruikt werd om aan te duiden dat we het onzin vonden wat er verteld werd.

Je noemde diegene dan een fuffer die fuft. De persoon zelf mocht dan bepalen of we het negatief of positief bedoelden. Ze woont in Frankrijk en ik geloof dat het er mee te maken heeft dat de Fransen het geluid van knorren of spinnen uitdrukken als 'furfur'.

Spreek uit als de Engelse letter. Tevens de eerste letter van Gangster. Hij heeft zijn naam te danken aan het moment dat hij bij mij thuis kwam en op de bank werd gezet in de doos en meteen uithaalde naar de duitse herder.

Zij is de oermoeder, de Aarde, die ontstond uit de Chaos aan het begin van de dingen. Ganesha of Ganesh is de god met het olifantenhoofd.

Hij neemt hindernissen weg en is de beschermheilige van reizigers. Hindoes bidden tot Ganesha voor ze aan iets nieuws beginnen, zoals een nieuwe baan of wanneer ze verhuizen. De katten zijn evenals de 2 goden broer en zus. Een raskat verdient een dubbele naam en ik vond deze wel goed passen bij een Noorse-boerderij-boskat. Deze boom is een levend fossiel, nagenoeg onveranderd sinds de tijd van de dinosauriërs. Ik moest aan mijn jaarlijkse vakantie in Italië denken en heb besloten om haar de naam 'Promessa di Gioia' te geven.

De letterlijke betekenis hiervan is: Belofte van Vreugde, en aangezien zij de stammoeder van mijn cattery moet gaan worden vond ik dit een hele toepasselijke naam. Haar roepnaam wordt dus Gioia of Goi uitgesproken als Joy. Toen we hem kregen was hij helemaal wit alleen op zijn kopje zat een donkere vlek. Dat deet ons denken aan de sympathieke Gorbatsjov, zodoende kreeg hij deze naam. Bedoeld voor een kat die net zo rood is als het gravel dat op de tennisbaan ligt.

Op zijn Engels uitspreken. Dit beest komt uit de fantasy boeken van Terry Pratchett. Een vreselijk bloeddorstig en vervelend beest. Mijn kat heet zo, niet om de karaktertrekken maar omdat ik fan van de schrijver ben. Onze poes is een schat. De originele naam was Griselda. Dit werd al snel Griezeltje omdat de meeste mensen haar toch maar griezelig vinden.

Het is een Sfinx. Werd al snel Griezeltje omdat de meeste mensen haar toch maar griezelig vinden. Dankzij mij bierdrinkende zoons. Hertog Jan bleek een meisje bleek te zijn en het werd Janneke. M'n vriendin destijds vond het zo'n vrolijke gup toen hij nog een kitten was, vandaar. Een achtergelaten kat, welke we genoemd hebben naar het merk van onze motorfiets, namelijk een 'Moto Guzzi'. Omdat wij zijn leven hebben kunnen redden.

De eigenaren hadden hem en zijn 6 broetjes en zusjes aan 'het waterschap' willen geven. Of te wel ze waren anders afgemaakt. We hebben er 2 kunnen redden. Hij is de god van de dood en heerser van de gelijknamige onderwereld of Schimmenrijk. Tevens is hij de god van de rijkdom en de kostbare metalen. Onze kat heet feitelijk Halia Kimo. Zij is bij ons gekomen toen onze kat Kimo overleden was en zijn pleegmama miste hem zo erg, ze zat dagenlang uit te kijken naar haar "kindje". Onze dochter van 5 verstaat Hammy en heeft daarom haar kitten zo genoemd.

Het is nogal een stoere kater met een gouden hartje. Zijn vriendin heet Sonja. Pete Wentz van Fall Out Boy heeft een hond en die heet Hemingway en ik ben fan van hem Pete Wentz dus ik dacht dat het ook wel voor een kat gebruikt kon worden. Het volkswagentje Genoemd naar een Herbie Hanckock, een beroemde jazzpianist. Mijn vriend is zelf pianist, dus. De zoon van de oppergod Zeus en de bergnimf Maia.

Met name bekend als god van de handel en boodschapper der goden. Zij was de oudste dochter van Kronos en Rheia en dus ook de oudste zuster van Zeus. Toch was zij in het volksgeloof van de Grieken de jongste van de godheden, die op de Olympos hun woning hadden. Hexus van de film Fern Gully, daar is een hele enge boom die heet zo, de kinderen wilden een stoere naam. Dit was de passende naam van mijn kater. En zo zag hij er ook uit: Die naam paste ook bij zijn karakter. Naar een lied uit waarin voorkwam: I wanne be a Hippy, en om dat ik dat liedje heel erg mooi vond hebben wij hem Hippy genoemd.

In de taal Bahassa die gesproken wordt in Indonesië betekent dit 'zwart'. Hitam is een zwarte met een paar strategisch geplaatste witte vlekken borst, buik, teentjes mix HTK-Maine Coon.

Van Lord of the Rings; gewoon een beetje mislukt, een mengelmoes van lang met korthaar. Een Sphinx met een blind oogje. Horus is de Egyptische koning der goden, die in een gevecht met zijn broer seth een oog heeft verloren. Is een misverstand vanuit babynaam-boek wereld, Hota met of zonder H is grijs , Ska is wit. Verbastering van een naam van de raven Huginn en Muninn van Odin. Hij heeft ogen die je als het ware onder hypnose brengen.

Hij is de personificatie van de slaap. Zoon van Nyx de Nacht. Heel spontaan en tegelijk heel goed passend bij haar kwam de naam Iki-Mira in me op en Iki-Mira is het gebleven. Ik ben die naam ook nooit eerder tegengekomen, ik ben dan ook heel benieuwd of iemand al eens eerder aan een dier gegeven heeft.

Vizier eerste minister van farao Djoser. Tweeduizend jaar na zijn dood werd hij zelfs tot god verklaard. Hij zou een zoon van de god Ptah zijn. Naar de clown Itt uit de film omdat ik een mysterieuse spannende naam wilde en mijn kat Itt net zo wit is. Het harige monstertje uit de Adams family. Ik ving het woord op tijdens een vakantie in Marokko wellicht verkeerd verstaan?

Op 18 jarige leeftijd overleed mijn kat Amber en ik besloot om een andere kat te nemen. Maar eerst ging ik op vakantie naar Praag. Daar heb ik als aandenken van mijn overleden kat een paar oorbellen met barnsteen amber gekocht. Nu is de Tsjechische naam voor amber 'jantar'. Ik vond dit wel een leuke naam en heb daarom besloten mijn nieuwe kat Jantar te noemen. Is een beetje een raar verhaal. Tot speelde er bij Anderlecht Belgische voetbalploeg een Oekraïnse spits, Lachtchouk genaamd spreek uit: Mijn vriendin hoorde deze naam af en toe op televisie, en zei toen telkens: Toen we dan besloten om een poes in huis te halen, hebben we een dag of 2 gewacht om hem een naam te geven, en toen kwam die 'Jasje' weer boven Het is ook handig meegenomen dat hij net een zwarte smoking aanheeft, een jasje als het ware.

Naar de band 'Jaya the Cat'. Het gekke is dat die band-naam vast is bedacht door iemand die een kat kende die zo heette, maar ik verder de naam nog nooit ben tegengekomen. Danseres, filmster en nu politica in India. Dat bleek dus de hele verkeerde naam, want Jazoe is helemaal niet lief, hoewel ze de laatste maanden een beetje bijdraait en zelfs gaat spelen.

Jumbo en Jet Jumbo is een joekel van een kater, heeft olifantspoten zo groot en zijn zusje Jet is een schattig klein poesje, onafscheidelijk van haar grote broer. Kreeg haar naam omdat ze altijd met een Jex-sponsje speelde. Daarbij hoort uiteraard het schuurmiddel Cif. Ik zat met een Atlas voor mijn neus en prikte in China met mijn ogen dicht.

Jilin is een mooie sierlijke naam. Naar de uit de film 'The green mile': Onze nieuwe aanwinst is op kerstavond bij ons gekomen, daarom vonden wij Jingles wel een toepasselijke naam!

Omdat hij werkelijk alles at wat er voor zijn bekkie kwam, en ook alle moeite deed om zijn kop zo snel mogelijk in de voerbak te krijgen. Bijbelse betekenis uit het boek Job. Onze Job is ook gevonden bij een afvalhoop onder de zweren vandaar de naam Job.

Vernoemd naar de iconen van de punkmuziek: Joey Ramone en Joe Strummer. Mijn inmiddels overleden opa was dement en ik speelde soms het woordspelletje scrabble met 'm. Door zijn dementie verdraaide hij woorden in zijn voordeel, waar ik als klein jongetje, wat niet tegen zijn verlies kan, niet tegen kon.

Toen hij 'kale' achter 'juich' plaatste vroeg ik hem de betekenis van dit rare woord. Dan roep je tegen die vent: En omdat ze een klein katje was heb ik het verkleind. Ze is uiteindelijk 25 geworden. In onze vriendenkring werd de uitdrukking 'broodje aap verhaal' vervangen door Kababi-verhaal. Hoe ik aan mijn poes gekomen ben is een vreemd verhaal en kwam dus in aanmerking voor die term. Vandaar dat ze zo heet. Hij heet zo omdat toen ik hem kreeg hij de niesziekte had en hij net een kacheltje was.

Gevonden langs een rivier. Indonesisch Naar Indiase godin: Kalimantan De zwarte godin. De naam van een klein blaasinstrumentje dat geluid produceert dat door de meeste luisteraars grappig en humoristisch wordt gevonden. Omdat zijn voorganger altijd opkeek als hij een geluid hoorde dat op een scheepstoeter leek.

Ik vermoedde dat de voorganger op een schip werkte als b. Omdat ze van de KI nder BO erderij komt. In een natuurdocumentaire was er een cheeta die Kike heette.

Deze wilde cheeta vond het leuk om telkens op de jeep van de cameraploeg te springen. Ik woon op een woonboot en daarom vond ik het wel toepasselijk om haar een naam te geven die hoort bij het water. Kill Mouse Uit de film 'Avontuur met een staartje' van Fievel het muisje. Was een zwarte kat die binnen lui was, veel at maar niet te dik was. Een echte vechtersbaas buiten om zijn domein te verdedigen maar zeer lieve kat. Omdat ze een heel klein en iel poezekind was met een heel klein en schattige kippekontje.

De naam van een musical, die zich afspeelt in Arabië. In het Nederlands "Kus me". Deze naam hebben wij gegeven aan onze poes die wij adopteerden, en die wel wat liefde kon gebruiken. Deze naam roept dat ook op. In de legende over de Heilige Birmaan staat dat de katten in de tempel woonden bij de Kittah priesters en Sinh was een naam van een kater in de tempel.

Had een gebroken voorpoot opgelopen in een klem en moet nu op drie pootjes verder door het leven. Verbastering van knurft hetgeen betekent: Hij heet eigenlijk Kopersnuitje, maar heb het verkort tot Koper, gezien zijn dieprode kleur. K'pissit en K'pottet uitspraak: Toen mijn zoon 3 jaar was gaf hij de kittens - die eerst Snuf en Snuitje heetten - deze namen, met de mededeling 'Snuf is kapissit en Snuit is kapottet'.

Ik denk niet dat de namen al bestaan. Betekenis heeft het denk ik niet: K'pissit en K'pottet uitspraak Kapissit en Kapottet. Dus een naam voor een kater. Een duidelijke dubbele betekenis dus. Omdat ze de laatste en kleinste van het nest was en altijd 'krumeltjes' aan haar kontje had zitten. Kat van mijn ouders, deed nogal raar, in het Westfries is raar: Ze hebben 5 Kuukies gehad.

Ze is een Lady maar ze zit ook overal op en in vandaar Vagebond. Samentrekking van de twee tekenfilmhondjes Lady en Vagebond. Gevonden aan het Gardameer als kleine poes van 5 weken en meegebracht naar België.

Is nu een dikke, gezonde poezebol van 5 kg met een Italiaans temperament! Omdat mijn nichtje geen Bianca kon zeggen zei ze Lakka tegen mij en toen hebben we onze poes zo ook genoemd. Vernoemd naar Chinese pianiste en omdat ze zo'n lang lijf heeft. Eén van mijn schildpadpoezen heb ik Lappoes genoemd, omdat ze zo'n mooie lapjesvacht heeft.

De naam spreekt dus voor zich. Spreek uit als lie-tah. De klemtoon zit op de eerste lettergreep. Fonetisch heeft het wel iets van Cheeta. Mijn kater heet Denzel, van Denzel Washington de acteur. Hij speelde laatst in een hele goede film 'Man on Fire', waar hij een lief meisje moest redden, Lepita genaamd. Zij is volgens Hesiodos e. Mijn vriend zei de hele tijd de naam Hermelien, maar dat paste niet echt bij de kat. Dus hebben we het afgekort naar Lientje. Deze kleur is een kruising tussen lila en grijs en komt voor in de vacht van mjn kat.

Mijn zusje had vroeger een knuffeltje, een wit poesje met roze strik die Lijmpie moest heten. Ik had beloofd dat als we een kat zouden krijgen dat die dan Lijmpie heten en zo spreek je het ook uit. Zo heette ze al toen we haar kregen.

Op zijn sjiekst zeiden we: Lobbekind van Cypestein het was een cypertje. Ik vind Lola als meisjesnaam leuk. Ik heb 3 katten gehad die zo heetten en ik heb er nu nog 1. Op een foto zag een collega ons meisje.

De 'gevallen' engel De zwarte kat was heel schuw, en zagen we eigenlijk nooit. We mochten er ook absoluut niet aankomen. Mijn klein zwarte duiveltje noemden we hem, maar uiteindelijk vond ik 'Lucifer' wel een gepaste naam. Het is een kleine terrorist.

Omdat ze net zo lief, eigenwijs en dapper is. Ze was afkomstig uit Luxemburg waar ze onder een caravan leefde en nu ging ze naar de Luxe van een huis. Omdat ik altijd met mijn telescoop naar onze maan kijk, en naar de manen van andere planeten. Mabon is een van de vier 'kleinere' of minder belangrijke sabbats binnen de paganistische stromingen.

Madi en Madoe De moederpoes ging regelmatig wandelen en dan zeiden we 'mama disparait', de eerste lettergreep van beide woorden zorgden dan voor Madi. Zijn broertje reageerde nogal op de klinker -oe, vandaar Madou.

De oudste van de Pleiaden, de zeven dochters van Atlas en Pleione. Ze wordt, met haar zussen ook wel als een van de berggodinnen genoemd, omdat ze geboren zijn op de berg Cyllene in Arcadië.

Maia is de oudste, de mooiste en het meest verlegen. Als je je kat roept, zal iedereen in de buurt denken dat je je moeder roept, maar dan komt er een klein katje aangerend. God van de oorlog, maar had daarnaast ook nog enkele vruchtbaarheidsfuncties. Je spreekt het uit als Mats. Als een vliegtuig of boot via de radio etc. Mazzel heet onze gecastreerde rode kater, die 3 jaar geleden half dood bij ons kwam aanlopen.

Hij heeft echt mazzel gehad dat hij met onze ander poes meekwam. Als het 2 dagen langer geduurd had, was hij aan zijn ondervoeding bezweken. Als hij iets wilde of het ergens niet mee eens was, dan kon hij erg mekkeren klagelijk miauwen. Merel omdat ze altijd zo fladderde en altijd in alles een prooi zag. Al gauw kwam er -meis of -meisje achter omdat het een klein katje was.

Eerst heette ze Merel omdat ze altijd zo fladderde en altijd in alles een prooi zag. De tovenaar en zijn uil uit het boek van T. White, 'Koning voor eens en altijd'. De dochter van Okeanos en Tethys, en de verpersoonlijking van de schranderheid.

Naar Michiel Adriaens zoon de Ruyter. De baas diende toen bij het Korps Mariniers dat door deze admiraal is opgericht. Ik hoorde dit tijdens een vakantie een mevrouw tegen de zwerfkatten zeggen en ik vond het wel mooi klinken.

Koning uit de Griekse mythologie die alles in goud wilde veranderen De grote boze wolf van de drie biggetjes Midas Dekkers.

Omdat ze prachtige groene ogen heeft. Spreek uit met de klemtoon op Mi. De vorige eigenaar had hem zo genoemd, volgens zeggen vernoemd naar een kat die in een tekenfilm voorkwam. Afgeleid van het Spaanse: Een stoere naam voor een eigenwijs katje. Of ze die naam eer zal blijven aandoen, is twijfelachtig.

Afgeleid van mijn voornaam Monica. Haal de letter o eruit en je hebt de naam. Godin van het verstand, van de vindingrijkheid en van de menselijke geest. Zo heette ooit een lapjeskat bij mijn moeder. Ze zat altijd op mijn moeders buik toen mijn moeder nog zwanger was van mij. Deze naam heeft dus een emotionele waarde voor mij. Omdat ze zo ongelooflijk klein was toen ik haar kreeg en ze doet haar naam eer aan.

Ze is altijd kleiner gebleven dan de gemiddelde poes Mini en Maxi. De poes van mijn vriend is door mij Mininou gedoopt. Gewoon als grapje, want Mininou is eigenlijk een hele grote Minou. Mijn man zijn moeder is een Française en zij spraken thuis meestal Frans en hun katten kregen dus, nu nog steeds, Franse namen.

Een afleiding van Mira. Mirre is ook een van de geschenken die door de drie koningen aan Jezus worden geschonken. Mirre is voor ons echt een geschenk en wij zijn heel erg blij met haar. Zoon van Miesje, vandaar de spelling op deze manier. Een verkleinwoord van Michael, Russisch. Toen het jonge, kleine katertje bij ons kwam wonen moest hij het opnemen tegen 2 honden die katten in huis niet gewend waren.

Miyagie uit Karate Kid Ik gaf haar die naam omdat ze de moeder is van alle wilde katten die in onze buurt ronddwalen. Als hij iets verkeerd doet, is het monster maar eigenlijk komt de naam van monsieur.

God van de dromen. Morpheus kon de vorm aannemen van elk mens en verscheen in je dromen als je geliefde. Vanwege de tekening van haar kopje. Zij heeft een helft zwart en de andere helft beige getekend. Dit alles is gescheiden door een scherpe vrij rechte scheidingslijn. Zo genoemd omdat hij nadat we hem vonden door het hele huis zoemde. We hebben een rode Maine Coon kater die Mr. Binnenkort komt zijn tijger halfbroertje bij ons wonen. Hij gaat Sammy Davis Jr.

Bojangles wereldberoemd heeft gemaakt. Dit zijn de eerste twee letters van de achternamen van het nestje waar deze poes is geboren. Ik heb begrepen dat Muca ook kat betekent in zigeunertaal. Naam van mijn spierwit katje met 1 groen en 1 blauw oog. Les Mugues een streek in Frankrijk. Vernoemd naar een Afrikaanse Drugsdealer uit een film waarvan de titel onbekend is. Is eigenlijk de bijnaam van een kater die Karel heet.

Bij begroeting zegt hij 'Mumu'. Maar dààrom heb ik mijn grote rode dus nìet deze naam gegeven; ik vond het gewoon een mooie naam die ik nog nergens eerder gehoord heb voor een kat.
Escort gelderland grapige sex


Vroeger vond ik dat best jammer. Ik denk dat ik me ook wel een beetje schaamde voor mijn te kleine voeten. Je wilt niet weten hoe vaak ik te horen heb gekregen: Inmiddels ben ik 26 en heb ik er vrede mee. Mijn vriend vindt ze mooi en jawel: Met de bijnaam die ik van zijn vrienden heb gekregen, Big Foot, kan ik ook leven ;. Ik ben niet heel erg groot, namelijk 1. Mijn moeder ook en mijn zus ook. Dat is lekker makkelijk. Ook hebben we allemaal ongeveer dezelfde schoenmaat!

Kleine voeten zitten bij ons dus in de familie! Ik moet zeggen dat de mannen in mijn leven mijn voeten altijd leuk, lief, zelfs mooi of schattig vinden, geen reden om me voor te schamen dus!

Het is hooguit wat onhandig om aan schoenen te komen in Nederland, maar vandaar dit artikel! Ik heb door de jaren heen hier en daar mijn adresjes ontdekt en die wil ik graag met jullie delen! Om te beginnen, wat is nu precies je echte schoenmaat? Er bestaat een simpele formule waarmee je dit gemakkelijk zelf kunt berekenen. Denk er aan dat de ene voet vaak iets groter is dan de andere voet. Bijvoorbeeld, mijn linkervoet is 21,2 cm. Mijn schoenmaat is dan: Het zal dan nog per merk en zelfs per land verschillen of de maat juist is.

Elke schoen heeft natuurlijk een andere pasvorm. Maar deze formule is wel een handig uitgangspunt. Hier in Nederland kan ik vaak moeilijk slagen. In laarzen en gympen valt altijd goed te smokkelen ; Ik trek bijvoorbeeld extra dikke sokken aan of ik maak gebruik van een zooltje. Een zooltje zorgt ervoor dat de schoen met een halve maat wordt verkleind.

Bij pumps die ik graag draag wordt het al iets lastiger. Dikke sokken is natuurlijk geen optie en in combinatie met een zooltje heb ik nog steeds maat 34 of 35 nodig! Hieronder volgen wat winkels waar ik wel eens geslaagd ben voor kleine maatjes. Van Haren Ze hebben het nog niet zo lang, maar sinds een paar maanden verkopen ze hier steeds vaker schoenen vanaf maat 35 i.

En ze zitten heerlijk! Van Haren heeft sinds dit jaar ook een webshop: Silhouette Deze winkel heb ik via mijn zus leren kennen. Ze hebben ook een webwinkel, die vind je hier: Jullie zijn vast gewaarschuwd, deze webshop heeft ook veel sexy lees: Dat moeten jullie dan maar even door de vingers zien, want ze verkopen ook gelukkig veel stijlvolle modellen in kleine maatjes. Onze collectie bestaat uit pumps, laarzen met hoge hakken, sandaaltjes en muiltjes van maat 33 tot en met maat 47!

En ook in het wit ;  Heb je dus kleine of grote voeten, dan is deze winkel of site echt even de moeite waard! Zalando Deze inmiddels erg bekende webshop verkoopt vele modellen in maat Ik heb zelf nog nooit iets besteld bij Zalando, maar ik krijg deze site altijd als tip van mensen die erg tevreden zijn over hun schoenen. Shoppen in het buitenland Als ik echt meerdere schoenen wil inslaan dan doe ik dat in Italië! Het voordeel van Italië is dat de vrouwen daar over het algemeen een stuk kleiner zijn vergeleken met de vrouwen in Nederland.

Hierdoor beginnen de schoenmaten vaak al bij maat 35 of zelfs Ook weten ze hier wat stijl is en daarbij zijn de schoenen vaak van echt leder en goede kwaliteit! Zoals Serena al eens in een foto verslag van onze Citytrip Milaan had laten zien, waren wij allebei goed geslaagd voor mooie Italiaanse leren laarzen! De bruine laarzen rechtsboven zijn van mij en de zwarte hoge enkellaarsjes ook. Allebei echt leer en uiteraard in maat 35! Afgelopen zomer ben ik weer met mijn vriend naar Italie geweest en wederom ben ik goed geslaagd tijdens het shoppen naar schoenen.

Ik ga dus graag naar het buitenland om mooie schoenen in mijn kleine schoenmaat te shoppen. Niet alleen in Italie, ook in Griekenland kun je goed slagen voor schoenen in kleine maten!

De meeste schoenenwinkels daar verkopen schoenen vanaf maat Ik hoop dat ik jullie wat tips heb kunnen geven om goed te kunnen slagen wanneer je wat kleinere voeten hebt dan de gemiddelde vrouw in Nederland ; Er zullen misschien ook dames zijn met een grotere voet dan gemiddeld, maar hier heb ik zelf natuurlijk geen ervaring mee ; Mochten jullie hier nog goede tips voor hebben, deel ze dan gerust in de comments.

Ik weet zeker dat het gewaardeerd wordt! Wat betreft kleine schoenmaten, zijn er nog meer winkels in Nederland waar ik echt even een kijkje moet nemen? Of zijn er nog goede webshops die ik niet ken? Laat het me weten in de comments! Ik heb zelf ook maatje 35, meestal ga ik naar Nijverdal, daar hebben ze een winkel met een rekje voor kleine maatjes, meestal hele leuke schoenen.

Ik ga ook wel is naar Zwolle, naar de kleine buitenlandse winkeltjes, verkopen ze meestal ook wel maatje De winkel schuurman kan ik ook nog wel is slagen maar niet altijd. Ik heb al zo vaak gezocht in Italië, maar nog steeds moeite om winkels te vinden, met mijn maatje Heb nog een site gevonden: Ik zit zelf tussen maat 35 en 36 en veel groter gaat het waarschijnlijk niet worden, dus deze tips zijn erg handig! Ik heb ook kleine voetjes en voor mij is het heel heel moeilijk om mooie vrouwelijke schoenen te kopen.

De laatste tijd slaag ik steeds mij Miss Jones te Deventer. Ze hebben geweldige Italiaanse leren schoenen met tassen. Probeer het daar eens. Oh ja en bij Van Breugel te Eindhoven, maar dan gaat het merendeels om klassieke modellen. Wow, wat ben ik blij dat ik hier per toeval op terecht kwam! Ik heb ook maatje 35, ben bijna 20 en amper 1m60 groot, 36 is helaas te groot en met een zooltje lukt het maar nipt.

En ik was aan het zoeken naar winkels voor kleine maten. Ik ben wel van België maar de onlineshops zijn wel handig. Maar daar vind je helaas geen schoenen goedkoper dan euro. Aangezien ik ook schoenenverslaafd ben en nog studeer, is het moeilijk om 30 paar schoenen te hebben met prijs euro. Jij hebt echt mooie schoenen! En bedankt om dit op internet te zetten!

Ik ben klein en heb maat 38 van schoenen. Ik heb hier ook last van! Met laarzen en sneakers enzo pas ik vaak wel 36, en soms ook nog 37, maar met hakken kan ik zwemmen in maat 36! Wat leuk om te lezen dat ik in iedergeval niet de enige ben haha. Ik werk in een schoenenwinkel, er kwam een man langs hij had maatje Nou hij wou dat ik voor hem laarzen ging zoeken die er niet zo vrouwlijk uitzagen.

Ik heb ook maat 35 of een 36 als ze klein uitvallen Met laarzen als ze geen maat 35 hebben doe ik wel eens extra dikke of dubbele sokken aan en dan kan ik wel maat 36 aan. Ik weet niet of het al genoemd is, maar http: En Peter Kaiser duur merk, maar ooh zo mooi verkoopt vanaf 34,5. Ik had eerst altijd 36, maar nu heb ik meestal 35,5, maar ook soms Je hebt dan wel hele schattige voeten, ik heb maat 37 en met sportschoenen heb ik altijd geluk ik moet dan bij de kinder schoenen kijken en die zijn zo 10 euro goedkoper dan de volwassen maten en het zijn dan precies de zelfde schoene: Hmm, ken het probleem.

Ik heb zelf maat 44 en het is héél lastig om aan mooie schoenen te komen. Ik ga zeker eens kijken bij de web shop van Silhouette! Reageerde trouwens nergens op tot dat ik Dotje zei. Ik spaar allemaal draken, maar vond de naam draakje niet zo leuk. Daarom hebben we gekozen voor Draco. Deze naam komt ook voor in de film Dragonheart, daar wordt de draak ook Draco genoemd. Ook geschreven als 3kis. Er waren bij ons binnen een jaar 2 katers doodgereden. Een snoeper en speels. Kijk ook op Wikipedia.

Durga is de grote Hindoe-moedergodin. Haar naam betekent 'zij die moeilijk benaderbaar is' of de 'ontoegankelijke', ze is de belichaming van de woede van de goden. Durga is een onoverwinnelijke krijgsgodin, ze strijdt tegen de demonen die de wereldorde bedrijgen. Als ze kwaad is, komt Kali uit haar mond.

Dusty Springfield, was een Britse popzangeres. Ziet er meestal een beetje 'peukerig' uit Stoere en knappe bink uit 'As the world turns' Onze Maine coon kater met een prachtige plumeau staart, waar ook altijd stof in hangt. Gedraagt zich ook zo maar soms is ze toch meer een diva met sterrenstatus Biermerk. Asielkat die door de stad gedwaald heeft en de medewerksters van het asiel noemden hem daarom Dwalus. Een ziel die geen rust heeft en bezit neem van iemand die nog leeft.

Dybbuk betekent letterlijk 'hechting', iets wat zich vasthecht Jiddisch. Het verschijnsel van de Dybbuk is bijgeloof van de Joden in Oost-Europa. Leuke naam voor katten die zoals mijn kat menselijke trekjes lijken te bezitten en vaak als een 'bezetene' achter onzichtbare pluisjes aanrennen. Bob Dylan is een Amerikaans popmusicus.

Hij wordt beschouwd als een van de grootste songwriters van Amerika. Het moest een naam zijn die eindigde op OE, omdat we al een Minoe hadden. We kwamen juist thuis van een reis Egypte, waar we een stad Edfoe hadden bezocht. Hij is geboren uit onze andere kat en hij was alleen, zonder broertjes en zusjes. En omdat we de naam moesten inkorten hebben we 'efke' genomen van first.

In de Griekse mythologie zijn er diverse personen die Electra of ook wel Elektra Barnsteen worden genoemd. Soms is niet geheel duidelijk of dezelfde persoon bedoeld wordt. Elton Hercules John, artiesten- en later officiële naam van Reginald Kenneth Dwight, is een Engelse popzanger, muziekschrijver en pianist. Eleysche velden of Elyseïsche velden was in de Romeinse godsdienst een plaats in de onderwereld, waar de gelukzaligen vertoefden. Valdemar is van een tv serie. Daarin heet de jongste van de 8 Valdemar en hoorde eerst altijd alle namen van zijn broers en zussen en daarna Griekse mythologie de godin van de oorlog.

Ze diende als vrouwelijke tegenhanger van de mannelijke oorlogsgod Ares, die volgens sommige versies van de verhalen haar broer was. Geschenk van God Eoin Colfer: Ierse schrijver en komiek. Uit Lord of the ring; een prinses dacht ik Mistery, ze was gewoon een mysterieuze poes. Dezelfde letters als Poes Grieks: Dus gewoon een bijzondere naam voor een bijzonder beest. Eén van de negen Muzen uit de Griekse mythologie. Ze is de muze van de hymne, het lied en de lyriek. We gingen een poes ophalen in het asiel en hadden de naam Lola bedacht.

Door de heersende niesziekte was de keuze in kittens beperkt. Eentje heette ERIK en dat is het gebleven. Ernst, Bobbie en de rest is een Nederlandse kinderserie over de twee vrienden Ernst en Bobbie. De god van de liefde en het schoonheidsverlangen, en de drijvende kracht achter aantrekking en binding, blinde passie voor iets of iemand, en voortplanting in de natuur. Naar de mascotte van de Esso pomp tankstation de rode tijger.

Hij is zelf ook rood. Eva Maria Duarte de Perón was de tweede echtgenote van de Argentijnse president Juan Perón en first lady van tot haar dood in Ze werd liefkozend Evita genoemd, wat zoveel betekent als 'Evaatje'.

Expo was ooit het zwarte broertje in een nestje met 4 zwart witte zusjes. De zusjes zijn tam geworden en geplaatst door het Dierenthuisje in Geel België. Expo zag kans via een gaatje in de omheining te verdwijnen en pas maanden later terug te keren.

Toen was hij bang voor iedereen. Hij is gecastreerd en gebleven met de naam Expo vanwege zijn ontsnapping. Een passende naam voor een echt dametje. We noemen haar meestal Fens of Fensje. Ze luistert echter naar geen enkele naam. Zij was de eerste regentes van Iran tot de Islamitische Revolutie in Uit de as herrezen.

De nieuwe kat leek wel erg veel op een andere kat die we hadden. Later bleek ook het karakter zeer sterk overeen te komen. De naam van een wolf uit de Noorse mythologie. De naam van de Noorse drummer van Darkthrone metal die ook nog eens reisgidsen schrijft voor wandeltochten door de Noorse bossen. De perfecte naam dus voor een Noorse boskat waarvan het baasje metalfan en zelf ook drummer is. Ook was hij de hoogste militaire bevelhebber waaraan hij de titel Comandante ontleent.

Omdat ze met haar korte kromme o-pootjes heel erg lijkt op Siepie uit Jip en Janneke en die is getekend door Fiep Westendorp. En Fiep is gewoon een Fiep. Van Finferli een naam voor een soort paddestoel in het Italiaans. Omdat een vreemde kat altijd meeliep het bos in als ik paddestoelen ging zoeken. Dus toen ik zelf een poes nam heb ik haar er naar vernoemd.

Fjorgyn is een godin uit de Noorse mythologie uit de familie van de Asen. Ze is samen met Jörd de godin van de aarde. Met Odin heeft ze een zoon, Thor. Ik heb de naam in eerste instantie gegeven omdat ik hem mooi vond.

De betekenis ontdekte ik pas later, maar klopt wel want Flavio is een ware kampioen!! Voluit kreeg hij de naam Flavio dela Cruz Y Santos, vernoemd naar enkele oud voetballers. We wilden hem eigenlijk Felix noemen, maar ons zoontje zegt altijd Flix, wat eigenlijk ook wel leuk gevonden is.

Omdat hij 15 jaar geleden toen hij werd geboren zóveel vlooien had, en nog te klein was om hem te ontvlooien, dat hij er bijna niet meer was geweest. Werd omschreven als lief, maar was het tegenovergestelde; een Flop dus. Is later wel erg lief geworden. Naar de grootste band aller tijden Fonkle omdat het een sprankel meebrengt zo'n nieuw beestje.

Godin van het toeval, zowel van het geluk als van het ongeluk. Gevonden als klein kitten in Zuid-Frankrijk op een parkeerterrein van een krokodillenfarm. Voluit Francois du Croco genoemd. Koosnaampjes waren Fransoos en Fransje. De godin of patrones van het huwelijk, het moederschap, de vruchtbaarheid, de liefde en de seksualiteit, de huishouding en de huiselijke kunsten. We hebben Frummel opgehaald uit een opvang. Hij heet zo omdat hij zo klein is.

Hij is 8 weken en weegt net gram. Het eerste wat ik zei toen ik hem in m'n handen nam was 'och wat een frummel'. Dus hoefden we geen andere naam meer te bedenken.

Frummel is een dove kat uit het asiel en heeft haar naam gekregen van iemand die bij het asiel werkt en waarvan haar dove kat ook Frummel heette. Toen we besloten er nog een kat bij te nemen uit het asiel zijn we weer op zoek gegaan naar een dove kat. De naam moest passen bij die van Frummel en dat werd dus Frutsel.

Omdat in mijn vriendenkring Fuffer gebruikt werd om aan te duiden dat we het onzin vonden wat er verteld werd. Je noemde diegene dan een fuffer die fuft. De persoon zelf mocht dan bepalen of we het negatief of positief bedoelden. Ze woont in Frankrijk en ik geloof dat het er mee te maken heeft dat de Fransen het geluid van knorren of spinnen uitdrukken als 'furfur'. Spreek uit als de Engelse letter. Tevens de eerste letter van Gangster. Hij heeft zijn naam te danken aan het moment dat hij bij mij thuis kwam en op de bank werd gezet in de doos en meteen uithaalde naar de duitse herder.

Zij is de oermoeder, de Aarde, die ontstond uit de Chaos aan het begin van de dingen. Ganesha of Ganesh is de god met het olifantenhoofd. Hij neemt hindernissen weg en is de beschermheilige van reizigers. Hindoes bidden tot Ganesha voor ze aan iets nieuws beginnen, zoals een nieuwe baan of wanneer ze verhuizen.

De katten zijn evenals de 2 goden broer en zus. Een raskat verdient een dubbele naam en ik vond deze wel goed passen bij een Noorse-boerderij-boskat. Deze boom is een levend fossiel, nagenoeg onveranderd sinds de tijd van de dinosauriërs. Ik moest aan mijn jaarlijkse vakantie in Italië denken en heb besloten om haar de naam 'Promessa di Gioia' te geven. De letterlijke betekenis hiervan is: Belofte van Vreugde, en aangezien zij de stammoeder van mijn cattery moet gaan worden vond ik dit een hele toepasselijke naam.

Haar roepnaam wordt dus Gioia of Goi uitgesproken als Joy. Toen we hem kregen was hij helemaal wit alleen op zijn kopje zat een donkere vlek. Dat deet ons denken aan de sympathieke Gorbatsjov, zodoende kreeg hij deze naam. Bedoeld voor een kat die net zo rood is als het gravel dat op de tennisbaan ligt. Op zijn Engels uitspreken. Dit beest komt uit de fantasy boeken van Terry Pratchett. Een vreselijk bloeddorstig en vervelend beest. Mijn kat heet zo, niet om de karaktertrekken maar omdat ik fan van de schrijver ben.

Onze poes is een schat. De originele naam was Griselda. Dit werd al snel Griezeltje omdat de meeste mensen haar toch maar griezelig vinden. Het is een Sfinx. Werd al snel Griezeltje omdat de meeste mensen haar toch maar griezelig vinden. Dankzij mij bierdrinkende zoons. Hertog Jan bleek een meisje bleek te zijn en het werd Janneke. M'n vriendin destijds vond het zo'n vrolijke gup toen hij nog een kitten was, vandaar.

Een achtergelaten kat, welke we genoemd hebben naar het merk van onze motorfiets, namelijk een 'Moto Guzzi'. Omdat wij zijn leven hebben kunnen redden. De eigenaren hadden hem en zijn 6 broetjes en zusjes aan 'het waterschap' willen geven.

Of te wel ze waren anders afgemaakt. We hebben er 2 kunnen redden. Hij is de god van de dood en heerser van de gelijknamige onderwereld of Schimmenrijk. Tevens is hij de god van de rijkdom en de kostbare metalen.

Onze kat heet feitelijk Halia Kimo. Zij is bij ons gekomen toen onze kat Kimo overleden was en zijn pleegmama miste hem zo erg, ze zat dagenlang uit te kijken naar haar "kindje". Onze dochter van 5 verstaat Hammy en heeft daarom haar kitten zo genoemd. Het is nogal een stoere kater met een gouden hartje. Zijn vriendin heet Sonja.

Pete Wentz van Fall Out Boy heeft een hond en die heet Hemingway en ik ben fan van hem Pete Wentz dus ik dacht dat het ook wel voor een kat gebruikt kon worden. Het volkswagentje Genoemd naar een Herbie Hanckock, een beroemde jazzpianist.

Mijn vriend is zelf pianist, dus. De zoon van de oppergod Zeus en de bergnimf Maia. Met name bekend als god van de handel en boodschapper der goden. Zij was de oudste dochter van Kronos en Rheia en dus ook de oudste zuster van Zeus. Toch was zij in het volksgeloof van de Grieken de jongste van de godheden, die op de Olympos hun woning hadden. Hexus van de film Fern Gully, daar is een hele enge boom die heet zo, de kinderen wilden een stoere naam.

Dit was de passende naam van mijn kater. En zo zag hij er ook uit: Die naam paste ook bij zijn karakter. Naar een lied uit waarin voorkwam: I wanne be a Hippy, en om dat ik dat liedje heel erg mooi vond hebben wij hem Hippy genoemd.

In de taal Bahassa die gesproken wordt in Indonesië betekent dit 'zwart'. Hitam is een zwarte met een paar strategisch geplaatste witte vlekken borst, buik, teentjes mix HTK-Maine Coon. Van Lord of the Rings; gewoon een beetje mislukt, een mengelmoes van lang met korthaar. Een Sphinx met een blind oogje.

Horus is de Egyptische koning der goden, die in een gevecht met zijn broer seth een oog heeft verloren. Is een misverstand vanuit babynaam-boek wereld, Hota met of zonder H is grijs , Ska is wit. Verbastering van een naam van de raven Huginn en Muninn van Odin. Hij heeft ogen die je als het ware onder hypnose brengen. Hij is de personificatie van de slaap. Zoon van Nyx de Nacht. Heel spontaan en tegelijk heel goed passend bij haar kwam de naam Iki-Mira in me op en Iki-Mira is het gebleven.

Ik ben die naam ook nooit eerder tegengekomen, ik ben dan ook heel benieuwd of iemand al eens eerder aan een dier gegeven heeft.

Vizier eerste minister van farao Djoser. Tweeduizend jaar na zijn dood werd hij zelfs tot god verklaard. Hij zou een zoon van de god Ptah zijn. Naar de clown Itt uit de film omdat ik een mysterieuse spannende naam wilde en mijn kat Itt net zo wit is. Het harige monstertje uit de Adams family. Ik ving het woord op tijdens een vakantie in Marokko wellicht verkeerd verstaan? Op 18 jarige leeftijd overleed mijn kat Amber en ik besloot om een andere kat te nemen.

Maar eerst ging ik op vakantie naar Praag. Daar heb ik als aandenken van mijn overleden kat een paar oorbellen met barnsteen amber gekocht. Nu is de Tsjechische naam voor amber 'jantar'. Ik vond dit wel een leuke naam en heb daarom besloten mijn nieuwe kat Jantar te noemen. Is een beetje een raar verhaal. Tot speelde er bij Anderlecht Belgische voetbalploeg een Oekraïnse spits, Lachtchouk genaamd spreek uit: Mijn vriendin hoorde deze naam af en toe op televisie, en zei toen telkens: Toen we dan besloten om een poes in huis te halen, hebben we een dag of 2 gewacht om hem een naam te geven, en toen kwam die 'Jasje' weer boven Het is ook handig meegenomen dat hij net een zwarte smoking aanheeft, een jasje als het ware.

Naar de band 'Jaya the Cat'. Het gekke is dat die band-naam vast is bedacht door iemand die een kat kende die zo heette, maar ik verder de naam nog nooit ben tegengekomen. Danseres, filmster en nu politica in India. Dat bleek dus de hele verkeerde naam, want Jazoe is helemaal niet lief, hoewel ze de laatste maanden een beetje bijdraait en zelfs gaat spelen. Jumbo en Jet Jumbo is een joekel van een kater, heeft olifantspoten zo groot en zijn zusje Jet is een schattig klein poesje, onafscheidelijk van haar grote broer.

Kreeg haar naam omdat ze altijd met een Jex-sponsje speelde. Daarbij hoort uiteraard het schuurmiddel Cif. Ik zat met een Atlas voor mijn neus en prikte in China met mijn ogen dicht. Jilin is een mooie sierlijke naam. Naar de uit de film 'The green mile': Onze nieuwe aanwinst is op kerstavond bij ons gekomen, daarom vonden wij Jingles wel een toepasselijke naam! Omdat hij werkelijk alles at wat er voor zijn bekkie kwam, en ook alle moeite deed om zijn kop zo snel mogelijk in de voerbak te krijgen.

Bijbelse betekenis uit het boek Job. Onze Job is ook gevonden bij een afvalhoop onder de zweren vandaar de naam Job. Vernoemd naar de iconen van de punkmuziek: Joey Ramone en Joe Strummer. Mijn inmiddels overleden opa was dement en ik speelde soms het woordspelletje scrabble met 'm.

Door zijn dementie verdraaide hij woorden in zijn voordeel, waar ik als klein jongetje, wat niet tegen zijn verlies kan, niet tegen kon. Toen hij 'kale' achter 'juich' plaatste vroeg ik hem de betekenis van dit rare woord. Dan roep je tegen die vent: En omdat ze een klein katje was heb ik het verkleind. Ze is uiteindelijk 25 geworden.

In onze vriendenkring werd de uitdrukking 'broodje aap verhaal' vervangen door Kababi-verhaal. Hoe ik aan mijn poes gekomen ben is een vreemd verhaal en kwam dus in aanmerking voor die term. Vandaar dat ze zo heet. Hij heet zo omdat toen ik hem kreeg hij de niesziekte had en hij net een kacheltje was. Gevonden langs een rivier. Indonesisch Naar Indiase godin: Kalimantan De zwarte godin. De naam van een klein blaasinstrumentje dat geluid produceert dat door de meeste luisteraars grappig en humoristisch wordt gevonden.

Omdat zijn voorganger altijd opkeek als hij een geluid hoorde dat op een scheepstoeter leek. Ik vermoedde dat de voorganger op een schip werkte als b.

Omdat ze van de KI nder BO erderij komt. In een natuurdocumentaire was er een cheeta die Kike heette. Deze wilde cheeta vond het leuk om telkens op de jeep van de cameraploeg te springen.

Ik woon op een woonboot en daarom vond ik het wel toepasselijk om haar een naam te geven die hoort bij het water. Kill Mouse Uit de film 'Avontuur met een staartje' van Fievel het muisje. Was een zwarte kat die binnen lui was, veel at maar niet te dik was.

Een echte vechtersbaas buiten om zijn domein te verdedigen maar zeer lieve kat. Omdat ze een heel klein en iel poezekind was met een heel klein en schattige kippekontje.

De naam van een musical, die zich afspeelt in Arabië. In het Nederlands "Kus me". Deze naam hebben wij gegeven aan onze poes die wij adopteerden, en die wel wat liefde kon gebruiken. Deze naam roept dat ook op.

In de legende over de Heilige Birmaan staat dat de katten in de tempel woonden bij de Kittah priesters en Sinh was een naam van een kater in de tempel.

Had een gebroken voorpoot opgelopen in een klem en moet nu op drie pootjes verder door het leven. Verbastering van knurft hetgeen betekent: Hij heet eigenlijk Kopersnuitje, maar heb het verkort tot Koper, gezien zijn dieprode kleur. K'pissit en K'pottet uitspraak: Toen mijn zoon 3 jaar was gaf hij de kittens - die eerst Snuf en Snuitje heetten - deze namen, met de mededeling 'Snuf is kapissit en Snuit is kapottet'.

Ik denk niet dat de namen al bestaan. Betekenis heeft het denk ik niet: K'pissit en K'pottet uitspraak Kapissit en Kapottet. Dus een naam voor een kater. Een duidelijke dubbele betekenis dus. Omdat ze de laatste en kleinste van het nest was en altijd 'krumeltjes' aan haar kontje had zitten. Kat van mijn ouders, deed nogal raar, in het Westfries is raar: Ze hebben 5 Kuukies gehad. Ze is een Lady maar ze zit ook overal op en in vandaar Vagebond.

Samentrekking van de twee tekenfilmhondjes Lady en Vagebond. Gevonden aan het Gardameer als kleine poes van 5 weken en meegebracht naar België.

Is nu een dikke, gezonde poezebol van 5 kg met een Italiaans temperament! Omdat mijn nichtje geen Bianca kon zeggen zei ze Lakka tegen mij en toen hebben we onze poes zo ook genoemd. Vernoemd naar Chinese pianiste en omdat ze zo'n lang lijf heeft. Eén van mijn schildpadpoezen heb ik Lappoes genoemd, omdat ze zo'n mooie lapjesvacht heeft. De naam spreekt dus voor zich. Spreek uit als lie-tah. De klemtoon zit op de eerste lettergreep. Fonetisch heeft het wel iets van Cheeta.

Mijn kater heet Denzel, van Denzel Washington de acteur. Hij speelde laatst in een hele goede film 'Man on Fire', waar hij een lief meisje moest redden, Lepita genaamd.

Zij is volgens Hesiodos e. Mijn vriend zei de hele tijd de naam Hermelien, maar dat paste niet echt bij de kat. Dus hebben we het afgekort naar Lientje. Deze kleur is een kruising tussen lila en grijs en komt voor in de vacht van mjn kat. Mijn zusje had vroeger een knuffeltje, een wit poesje met roze strik die Lijmpie moest heten.

Ik had beloofd dat als we een kat zouden krijgen dat die dan Lijmpie heten en zo spreek je het ook uit. Zo heette ze al toen we haar kregen.

Op zijn sjiekst zeiden we: Lobbekind van Cypestein het was een cypertje. Ik vind Lola als meisjesnaam leuk. Ik heb 3 katten gehad die zo heetten en ik heb er nu nog 1. Op een foto zag een collega ons meisje. De 'gevallen' engel De zwarte kat was heel schuw, en zagen we eigenlijk nooit. We mochten er ook absoluut niet aankomen. Mijn klein zwarte duiveltje noemden we hem, maar uiteindelijk vond ik 'Lucifer' wel een gepaste naam.

Het is een kleine terrorist. Omdat ze net zo lief, eigenwijs en dapper is. Ze was afkomstig uit Luxemburg waar ze onder een caravan leefde en nu ging ze naar de Luxe van een huis. Omdat ik altijd met mijn telescoop naar onze maan kijk, en naar de manen van andere planeten.

Mabon is een van de vier 'kleinere' of minder belangrijke sabbats binnen de paganistische stromingen. Madi en Madoe De moederpoes ging regelmatig wandelen en dan zeiden we 'mama disparait', de eerste lettergreep van beide woorden zorgden dan voor Madi.

Zijn broertje reageerde nogal op de klinker -oe, vandaar Madou. De oudste van de Pleiaden, de zeven dochters van Atlas en Pleione. Ze wordt, met haar zussen ook wel als een van de berggodinnen genoemd, omdat ze geboren zijn op de berg Cyllene in Arcadië. Maia is de oudste, de mooiste en het meest verlegen.

Als je je kat roept, zal iedereen in de buurt denken dat je je moeder roept, maar dan komt er een klein katje aangerend. God van de oorlog, maar had daarnaast ook nog enkele vruchtbaarheidsfuncties.

Je spreekt het uit als Mats. Als een vliegtuig of boot via de radio etc. Mazzel heet onze gecastreerde rode kater, die 3 jaar geleden half dood bij ons kwam aanlopen. Hij heeft echt mazzel gehad dat hij met onze ander poes meekwam.

Als het 2 dagen langer geduurd had, was hij aan zijn ondervoeding bezweken. Als hij iets wilde of het ergens niet mee eens was, dan kon hij erg mekkeren klagelijk miauwen. Merel omdat ze altijd zo fladderde en altijd in alles een prooi zag. Al gauw kwam er -meis of -meisje achter omdat het een klein katje was.

Eerst heette ze Merel omdat ze altijd zo fladderde en altijd in alles een prooi zag. De tovenaar en zijn uil uit het boek van T. White, 'Koning voor eens en altijd'. De dochter van Okeanos en Tethys, en de verpersoonlijking van de schranderheid. Naar Michiel Adriaens zoon de Ruyter.

De baas diende toen bij het Korps Mariniers dat door deze admiraal is opgericht. Ik hoorde dit tijdens een vakantie een mevrouw tegen de zwerfkatten zeggen en ik vond het wel mooi klinken. Koning uit de Griekse mythologie die alles in goud wilde veranderen De grote boze wolf van de drie biggetjes Midas Dekkers. Omdat ze prachtige groene ogen heeft. Spreek uit met de klemtoon op Mi. De vorige eigenaar had hem zo genoemd, volgens zeggen vernoemd naar een kat die in een tekenfilm voorkwam.

Afgeleid van het Spaanse: Een stoere naam voor een eigenwijs katje. Of ze die naam eer zal blijven aandoen, is twijfelachtig. Afgeleid van mijn voornaam Monica. Haal de letter o eruit en je hebt de naam. Godin van het verstand, van de vindingrijkheid en van de menselijke geest. Zo heette ooit een lapjeskat bij mijn moeder. Ze zat altijd op mijn moeders buik toen mijn moeder nog zwanger was van mij. Deze naam heeft dus een emotionele waarde voor mij.

Omdat ze zo ongelooflijk klein was toen ik haar kreeg en ze doet haar naam eer aan. Ze is altijd kleiner gebleven dan de gemiddelde poes Mini en Maxi. De poes van mijn vriend is door mij Mininou gedoopt. Gewoon als grapje, want Mininou is eigenlijk een hele grote Minou. Mijn man zijn moeder is een Française en zij spraken thuis meestal Frans en hun katten kregen dus, nu nog steeds, Franse namen. Een afleiding van Mira. Mirre is ook een van de geschenken die door de drie koningen aan Jezus worden geschonken.

Mirre is voor ons echt een geschenk en wij zijn heel erg blij met haar. Zoon van Miesje, vandaar de spelling op deze manier. Een verkleinwoord van Michael, Russisch. Toen het jonge, kleine katertje bij ons kwam wonen moest hij het opnemen tegen 2 honden die katten in huis niet gewend waren. Miyagie uit Karate Kid Ik gaf haar die naam omdat ze de moeder is van alle wilde katten die in onze buurt ronddwalen. Als hij iets verkeerd doet, is het monster maar eigenlijk komt de naam van monsieur.

God van de dromen. Morpheus kon de vorm aannemen van elk mens en verscheen in je dromen als je geliefde. Vanwege de tekening van haar kopje. Zij heeft een helft zwart en de andere helft beige getekend. Dit alles is gescheiden door een scherpe vrij rechte scheidingslijn. Zo genoemd omdat hij nadat we hem vonden door het hele huis zoemde.

We hebben een rode Maine Coon kater die Mr. Binnenkort komt zijn tijger halfbroertje bij ons wonen. Hij gaat Sammy Davis Jr. Bojangles wereldberoemd heeft gemaakt. Dit zijn de eerste twee letters van de achternamen van het nestje waar deze poes is geboren. Ik heb begrepen dat Muca ook kat betekent in zigeunertaal. Naam van mijn spierwit katje met 1 groen en 1 blauw oog. Les Mugues een streek in Frankrijk.

Vernoemd naar een Afrikaanse Drugsdealer uit een film waarvan de titel onbekend is. Is eigenlijk de bijnaam van een kater die Karel heet. Bij begroeting zegt hij 'Mumu'. Maar dààrom heb ik mijn grote rode dus nìet deze naam gegeven; ik vond het gewoon een mooie naam die ik nog nergens eerder gehoord heb voor een kat. Overigens lijkt onze Muskat heel erg op de echte Garfield - hij is lui, gek op eten houdt niet van Lasagne!

We zijn absoluut gek op Muskat! Als koosnaampje zeggen we gewoon Mussie hoor. Ons kitten werd gedumpt en we wisten niet van waar ze kwam, jammer genoeg is zij na 11 dagen bij ons overleden. Indiaans Lakotah-dialect betekent schaduw, geest, ziel. Vanwege haar mooie tabbypatroon. Het is een rood poesje. Zoals iedereen wel weet kunnen rode poezen ondeugend zijn.

Vandaar de naam Naughty. Nenya bestaat uit een band van mithril en een diamant. Narya, Nenya en Vilya. God van de golven en van al het stromend water; later meer bepaald een god van de zee. Naar een kat uit de Garfield-strip die vindt van zichzelf dat hij 'the cutest cat in the world' is. Van Ni ck en La ura Ons lief schildpadpoesje. NI euwe PO es. Dat betekent in ons Vlaams dialect 'veter' en hij is zo genoemd omdat hij er een nationale sport van maakt om de veters uit de schoenen te trekken.

Deze kat kan heel verwaand zitten kijken, dus Omdat ze heel deftig ging zitten toen ze voor het eerst bij me was, als een echt dametje. Onder de witte voetjes zitten zwarte vlekjes. Lijken dus op noppies die onder voetbalschoenen zitten. De naam hadden we overigens al verzonnen voordat we onze kitten gezien hadden.

Zijn naam dankt hij aan het toneelstuk en film 'The Legend of ', een betoverende film over een scheepspianist die als baby was achtergelaten op een schip. Een stoker aan boord ontfermde zich over de baby.