Soppende kut neuken met slappe lul

soppende kut neuken met slappe lul

.

Geile oma pijpt gratis neuken in breda
soppende kut neuken met slappe lul

.

Priveontvangst eindhoven turks sletje

  • Haar soppende kut laat de grote lul in haar klaar komen. Klop één maal hard en twee maal zachtjes op de deur als je er bent en niemand ziet dat ik je binnenlaat.
  • Soppende kut neuken met slappe lul
  • Boeren neuken 3 lullen in 1 kutPrive ontvangst gorinchem geile mannen sex


Recht voor zijn raap vroeg ik hem: Zou je me die heerlijke staaf nog eens willen geven? Ik ben zo geil als boter en wil zo snel mogelijk weer heerlijk worden geneukt. Heb je zin om dat van zaterdag nog eens dunnetjes over te doen? Ik in elk geval wel! Ik was al vaak in deze gelegenheid geweest, dus ik kende een beetje de weg. Daarom zei ik tegen hem: Een invalide zie ik hier niet, dus ga ik naar dat toilet en wacht daar tot jij even later ook komt.

Klop één maal hard en twee maal zachtjes op de deur als je er bent en niemand ziet dat ik je binnenlaat. Dan kunnen we daar even lekker neuken!

Snel begaf ik mij naar het invalide toilet, waar ik mij in afwachting van Ronald spiernaakt uitkleedde. Toen hij even later als afgesproken op de deur klopte, trok ik hem snel naar binnen en sloot de deur. Ik had het deksel op de wc pot dichtgedaan en ging er op zitten. Meteen maakte ik zijn broek los en liet zijn broeken zakken tot ze rond zijn enkels lagen.

Met twee handen pakte ik zijn zaakje beet en hapte zijn lul die nagenoeg nog slap was, helemaal in mijn mond. Nu merkte ik pas goed wat voor een vreselijk lekkere lul ik die zaterdag in mijn kut had gehad.

Ik wilde hem nu weer in mijn kut. Ik kon me de tijd niet herinneren dat ik er zo naar had verlangd om geneukt te worden. Van zodra hij helemaal stijf was liet ik hem uit mijn mond glijden en zei: Steek die geweldige lul van je in mijn kut en neuk me de hemel in, ik heb het zo nodig! Bij de tweede stoot van die geile lul in mijn kut kwam ik al voor de eerste keer klaar, zo geil was ik. Ronald had een arm om mijn schouders gelegd en kneedde met zijn andere hand mijn borsten terwijl ik een hand op zijn billen had, zo hielden we elkaar goed in evenwicht.

Onze tongen hadden elkaar ook al gevonden, waarmee werd voorkomen dat ik luid schreeuwend klaar zou komen en we ons zouden verraden. Hij stootte flink door en weldra ging ik voor de tweede keer komen. Ronald was nog niet zo ver, waardoor ik na het wegzakken van dat heerlijke orgasme, stopte met zoenen en zei tegen hem: Snel ging op de pot zitten en hapte zijn drijfnatte lul weer in mijn mond, waar hij meteen in begon te spuiten.

Twee vingers had ik in mijn kut gestoken en zo kwam ik vingerend en slikkend nog een derde keer klaar. Ronald liet me daarna maar even het verdere gemengde geil van zijn lul likken, maar wilde snel terug naar buiten. Hij haalde zijn broeken op, keek door een kier of het vrij was buiten en snelde toen weg. Ik haalde mijn vingers uit mijn kut, likte deze schoon en maakte mijn kut droog met toiletpapier, alvorens ik mij aankleedde.

Bijna was ik daarmee klaar, of de schrik sloeg mij op het hart. Doordat ik ze verschrikkelijk geil was geweest en zo naar een pik verlangde, was ik de wereld om mij heen helemaal vergeten. Daardoor had ik de boodschappen die ik gedaan had en mijn tas waarin mijn papieren, telefoon bankpasjes en portemonnee zitten, gewoon laten staan.

Ronald was achter mij aangekomen en dus stond alles daar onbeheerd. Snel maakte ik mijn kleding verder in orde en liep de zaak weer in. Daar zag ik Ronald zitten en tot mijn stomme verbazing stonden mijn boodschappen en tas daar ook nog.

Op de tafel stonden twee verse koppen koffie. Ik ging ook weer zitten en voor ik mijn mond open kon doen zei Ronald: Daarom kon ik niet al te lang wegblijven om die dingen weer op te halen. Dat zou veel te veel zijn opgevallen. Hij was de eerste geweest die sinds mijn huwelijk zijn pik in mijn kut had gestoken en daarmee de aanleiding had gegeven dat ik ook met Frits en Bart geneukt had.

Nu had hij mij geneukt en drie keer klaar laten komen en had er bovendien voor gezorgd dat mijn spullen veilig waren. Ik gaf hem daarvoor midden in die zaak een geile tongzoen. Maar tijdens het nuttigen van onze koffie kwamen we tot de conclusie dat we ons nu in een moeilijke situatie hadden begeven.

Ik zou het nooit voor Nick verborgen kunnen houden dat ik wist dat het Ronald was geweest die mij in de parkeergarage had geneukt en ook niet dat ik me andermaal door hem had laten neuken.

Daardoor zouden tijdens onze kaartavondjes drie mensen weten welk geil avontuur ik gehad heb, alleen Natalie zou dan van niets weten. Bovendien was ik bang dat ik het moeilijk zou vinden om op die avondjes van Ronald zijn lul af te blijven, nu ik wist wat voor een lekkere lul hij heeft en hoe lekker ik het vind om hem in mijn kut te voelen.

Ook Ronald was bang dat de gespannen sfeer die er nu tijdens die kaartavondjes zou ontstaan de onderlinge verhoudingen geen goed zouden kunnen doen. Hij zat er even over na te denken en vroeg onverwachts of ik het erg zou vinden wanneer Nick een andere vrouw zou neuken. Daar had ik nog nooit over nagedacht, maar hoe zou ik dat erg kunnen vinden na alles wat hij mij had toegestaan, daarop zei Ronald: Dan kunnen we in de toekomst misschien van onze kaartavondjes hele geile avondjes maken.

Natalie is misschien niet zo geil als jij, maar bepaald vies van seks is ze ook niet. Ze heeft me wel eens gezegd dat ze het jammer vindt dat ik maar één lul heb omdat ze best eens zou willen neuken met gelijker tijd mijn lul in haar mond.

Dus eigenlijk een trio wel ziet zitten. Dat betekend in mijn visie dat ze niet vies is van een andere lul. Hoe zou Nick daar tegenaan kijken denk jij?

Ik wed dat er een heleboel kerels zijn die een stijve lul hebben gekregen, alleen door naar haar te kijken. Dus als Nick een ander zou willen neuken, denk ik dat Natalie de eerste is die daarvoor in aanmerking komt.

Maar zou Natalie het met Nick willen doen? Nadat we elkaar beloofd hadden dat we verder over na zouden denken, gingen we huiswaarts, want daar begon het hoog tijd voor te worden. Nadat Nick en ik die avond gegeten hadden en de boel hadden opgeruimd, kroop ik naast hem op de bank en haalde zijn lul uit zijn broek. Terwijl ik daarmee speelde vertelde ik hem hoe ik die middag uitgebreid met Ronald geneukt had en hoe dat zo gekomen was.

Hij werd er niet boos over en zei alleen dat nogal verrast was dat ik met Ronald had geneukt, maar totaal niet verbaasd dat ik geneukt had als zodanig. Hij had gezien hoe ik klaar lag te komen in mijn slaap en wist daardoor zeker dat ik die dag vreemd zou gaan omdat ik nooit het geduld op zou kunnen brengen om te wachten tot hij thuis kwam.

Hij had gewoon gevoeld dat ik met iemand had geneukt, maar wist niet met wie. Inmiddels was tijdens het praten Nick zijn lul keihard geworden, mede doordat elke keer dat hij aan het woord was ik zijn lul in mijn mond genomen had. Toen ik merkte dat hij goed geil was zei ik tegen hem: Zou jij dat heerlijke geile ding niet eens in de ongetwijfeld lekkere kut van Natalie willen stoppen?

Lekker ook eens een andere kut willen neuken? Gelukkig voor Ronald is ze echter veel te monogaam en geloof ik niet dat zij met wie dan ook vreemd zal willen gaan.

Het probleem was alleen hoe we Natalie zo ver zouden kunnen krijgen. Nick dacht er over na en kwam toen met een geweldig idee. Hij zei dat we de meeste kans zouden maken als het initiatief van mij uit zou gaan. Als Natalie al over te halen was, dan zou ze dat minder snel toegeven als hij of Ronald de eerste stap zouden zetten, dan wanneer ik dat deed.

Overmorgen komen ze weer kaarten dan zou je het volgende kunnen doen… Het plan nu uitleggen is minder leuk om te lezen denk ik, dan verslag doen wat er die avond gebeurde. Rond een uur of acht verschenen Natalie en Ronald bij ons en dronken we eerst koffie zoals gewoonlijk. Toen we even na negenen de kaarten gingen pakken zei ik: Laten we eens wat anders spelen, pokeren bijvoorbeeld.

Maar dan moeten we het niet om geld gaan spelen want daar komt ruzie van. Laten we kledingstukken inzetten, en wel de kleding die we aan hebben. Dan kunnen we zien wie van ons het eerste naakt is, die roepen we dan als overwinnaar uit, ondanks dat hij of zij het meeste heeft verloren.

Dat natuurlijk om de suggestie te wekken dat ook zij verrast waren over mijn voorstel en zo Natalie ervan te overtuigen dat het idee helemaal van mij kwam. Maar nadat Nick zei dat hij wel begrip zou kunnen opbrengen als Natalie er niet van wilde weten. Mannen zijn anders in die dingen en vinden het bijna altijd prettig om een mooie vrouw naakt te zien, maar vrouwen zitten vaak niet op een naakte vent te wachten, zei hij en daar protesteerde Natalie tegen.

Vrouwen wierpen massaal slipjes en BH naar hen toe om aan te geven hoe zij er van genoten, die lekkere naakte kerels op het toneel heb ik alleen in fragmenten op TV gezien en dat vond ik al geweldig, laat staan als ik het in het echt had mogen zien! Ze was echter bang dat ze zelf die titel zou behalen en haar naakte lichaam aan ons zou moeten tonen. Ze zei dat ze zich daarvoor dood zou schamen.

Maar toen Nick zei dat hij misschien nog wel meer zou genieten om haar vreselijk mooie lijf naakt te kunnen bewonderen dan dat zij van het uitzicht op zijn lul, gaf ze toe het spel wel een keer te willen proberen. Even later zaten we aan tafel en werden als eerste alle schoenen ingezet.

De afspraak was dat wie er paste zijn of haar schoenen terug mocht nemen en opnieuw ingezet, dat gold ook voor de winnaar, maar de schoenen van de verliezer werden opzij gezet en deden niet meer mee. Degene die dat was moest een ander kledingstuk inzetten. Zo zouden we doorgaan tot er iemand spiernaakt aan tafel zou zitten. De strijd ging tamelijk gelijk op en naar mate er meer kledingstukken verspeeld werden werd de sensuele sfeer in de kamer nagenoeg voelbaar. Op een zeker moment had Natalie alleen nog een hemdje BH en slipje aan, Nick een shirt en onderbroek, Ronald alleen zijn onderbroek en ik alleen mijn BH en slipje.

Bij de heren tekende zich duidelijk hun stijve lul af in hun onderbroek, terwijl de kruisjes van onze slipjes behoorlijk nat werden. Ik verlangde er inmiddels vurig naar dat het er op uit zou lopen dat ik voor de derde keer geneukt zou worden door Ronald en nu uitgebreid kon genieten van zijn lul.

De volgende twee keren werd het spel door Natalie verloren waardoor haar hemdje en BH verdwenen. Ik had nooit geweten dat ik zo verrukt kon zijn van het zien van een paar vrouwentieten. Wat vind ik die van Natalie mooi! Ik had onmiddellijk de neiging om ze te kneden en aan die mooie donkerbruine tepels te zuigen, die enorm hard stonden, ten teken dat ze goed geil was. Ik hoopte er op dat zij ook de volgende ronde zou verliezen om te bemerken wat voor uitwerking het op mij had als ik ook haar kut te zien kreeg.

Het was echter Ronald die de volgende ronde verloor waardoor zijn onderbroek er aan ging. Genietend keek ik naar die grote stijve lul van hem en had hem in gedachte alweer in mijn kut zitten.

Maar ja, het spel waas hiermee afgelopen en ik was benieuwd hoe het nu verder zou gaan. Natalie pakte de pik van Ronald beet en trok er zachtjes aan waarbij ze tegen mij zei: Ik had dan liever die van Nick te zien gekregen, maar deze is me ook lief. Het is bovendien best geil om hier met alleen een klein slipje aan, aan de lul van mijn Ronald te zitten trekken in het bijzijn van jullie.

Jouw slipje is zo nat dat we je kut er doorheen kunnen zien en de lul van Nick staat heel duidelijk afgetekend in zijn strakke onderbroek, dus kom ik goed aan mijn trekken! Als er dan iemand verliest die al naakt is, dan mag de winnaar van dat spel de verliezer een opdrachtje geven. Ik zou dan bijvoorbeeld tegen Ronald kunnen zeggen; zoen de tepels van Bea!

Ik was de eerste na Ronald die naakt was, Nick en Natalie hadden als enige nog hun slip aan. Dan was ik het weer die verloor, maar Nick was de winnaar. Nadat ze flink aan zijn pik heeft gezogen, gaat met ze met haar druipkut boven hem staan.

Ze vingert zichzelf klaar totdat haar kutje begint te druipen. Ze druipt haar kutvocht over zijn gezicht heen. Kutvocht druipt uit haar druipkut. Zijn stijve penis gaat langzaam in en uit de glad geschoren vagina, kreunend van genot laat de mooie geile meid zich in meerdere standen diep neuken. Jaaa neuk mij diep en hard in mijn natte kale poes. Mooie brunette met lekkere tietjes en lekker harig poesje wordt lekker diep geneuk. Het geile sletje wordt achterlangs geneukt.

Ze had niet verwacht dat hij zon dikke pik zou hebben. Maar als ze hem eenmaal in haar strakke kutje heeft schrikt ze er toch wel van. Maar als hij dan ook nog langzaam haar begint te neuken kan ze al gauw een kreun niet minder onderdrukken Deze hoerenloper wilden ze allebij tegelijk neuken, hij werd meegenomen naar een hotel waar hij hun alle twee tegelijk mag neuken.

Ik heb hoofd pijn schat dus vandaag word er niet geneukt , ruk je zelf maar af en kom niet aan mijn kut. Nee schat vandaag niet al ben je nog zo geil. Rood harige met dikke billen neukt dikke lul, haar schaam lippen schuifen over zijn penis als ze boven op hem zit. Rood harige neukt dikke lul. Ze zakt over en weer over zijn echte pik heen en laat hem haar lekker smaken. Your browser does not support HTML5 video. Met zijn half slappe lul neukt hij de zeik natte kut Genietend kijkt ze als hij met zijn half slappe dikke lul haar zeik natte kut neukt Categorieen Hardcore Tags: Een sexy jong stel heeft sex in bad Dit sexy jong stel vind het wel spannend dat hun vriendin erbij is terwijl ze sex hebben in bad.

Kutje spreiden en lul erin Kutje spreiden Kutje spreiden en lul erin. Dit brildragend beugel bekje word hard geneukt in haar kut Dit brildragende beugel bekje word hard in haar kale natte kut geneukt door de stijve lul. Ebony bukkake slet Om de beurt neuken de mannen haar geile kut en spuiten haar zaadvragende mondje vol met warm zaad.

soppende kut neuken met slappe lul