Sm opdrachten in haar slipje

sm opdrachten in haar slipje

..

Negerinnen kutje thuisontvangst heerlen

Ik bekeek het jurkje mooi rood ik hielt hem voor, het was mijn maat, ik besloot het aan te trekken en ja het zat wel spannend een beetje kort en mijn flinke B cup werd omhoog gedrukt mmmm lekker en het bracht mijn in de stemming, wat zouden die opdrachten nu inhouden en wat was die onbekende van plan, allemaal vragen wat mijn erg nieuwsgierig maakte, maar wat zou er kunnen gebeuren ik ben er toch zelf bij..

Ik dacht nog even na en ik vond het wel spannend dus ik trok mijn slipje uit en ik verliet de paskamer, gaf de juffrouw het kledingstuk terug die ik zogenaamd wilde passen en snelde mijn naar mijn fiets, ik fietste om het centrum heen dat is ongeveer 1. Ik zetten mijn fiets daar in het rek en keek in het winkelraam, verrek zeg ik kon zo mijn kutje zien zo hoog was mijn jurkje opgeschoven, shirt dacht ik, maar ik snelde mijn naar het koffiehuis en bestelde snel aan de bar 1 kop koffie, ik ging helemaal in het hoekje aan de bar zitten en dronk de koffie snel op, daarna flitste ik snel naar het toilet ik voelde onder de pot en ja hoor een envelop ik maakte de envelop open en daar zat in drie foto’s, €.

Zo het is je gelukt en je bent volledig akkoord met de opdracht zo te zien, er gaan vanaf nu wel wat dingen veranderen zal je begrijpen, zo hebben wij gezien dat je kutje niet volledig glad geschoren is en daarom hebben wij dan ook besloten €. Jou volgende opdracht is de scheer spullen kopen en vervolgens te fietsen naar het centraal station, daar begeef je richting de toiletten. Bij de toiletten ga je naar de heren toilet en kies je het tweede hokje van rechts, daar scheer jij je kutje keurig netjes en volledig glad en aan de onderzijde van de pot zit je 4e opdracht Succes…… Nu zat ik even te denken, ik bekeek de foto’s daarop was duidelijk te zien dat ik zonder slipje rondliep, een was zo duidelijk van toen ik op mijn fiets stapte dat je mijn schaamlippen kan zien, ik moest er niet aan denken dat die onder ogen zouden komen van mijn vrienden en familie, waar haalde ze het lef trouwens vandaan, maar goed ik was er zelf mee ingestemd natuurlijk, maar ik had daar helemaal geen fotograaf of wat gezien maar waarschijnlijk heb ik daar ook helemaal niet opgelet.

Nu ik moest die toilet maar eens verlaten want anders zouden ze wel denken hier in het koffiehuis, ik rekende mijn koffie af en ik liep richting de drogisterij om die scheer spulletjes aan te schaffen, ik pakte scheercrème, lady scheermes, huidcrème en een doosje zachte doekjes en ging naar de kassa, de kassa juffrouw keek mijn wat bevreemd aan maar rekende mijn spullen snel af €. Bij het uitstappen heb ik de vrouw niet meer gezien, vreemd want ik bemerkte dat dit de eindhalte was voor deze train.

Zo de eerste dag is voorbij, en je heb al 4 opdrachten afgewerkt, dat gaat als een train, nu we nog wat foto’s hebben gemaakt word het natuurlijk wel wat moeilijker maar dat zal je wel begrijpen. Nu je 5e opdracht, eerste scheer je straks je kutje nog even voor alle zekerheid, daarna smeer je zorgvuldig je openingen in met de middelen die in de doos zitten, daarna breng je de beide pluggen bij jezelf in en trek je de kleding aan die in de doos zit.

Daarna ga jij op je fiets naar het koffie huis en bestel een kop koffie, vervolgens ga je naar het toiletje en vinger je zelf even snel klaar, let op je mag onder geen geding de pluggen verwijderen, hierna ga je weer met je fietst naar het station en neem de train van Wouw wat is dit nu, ik las het nog een keer en nog een keer, dit word wel heel erg extreem, maargoed eerst de doos openen, ik vond een kleine doos met een zwart jurkje verder lag er in de doos een paar korten laarsjes met hele hoge hakken en nog een doosje, ik opende het doosje en daar zat een tube crème in en twee zwarte butt pluggen, mmm best wel dik en zwaar.

Ik keek op de klok en constateerde dat ik nu wel moest opschieten dus snel douchen en nog even de stoppeltjes er af scheren, vervolgens smeerde ik mijn kutje en mijn gaatje helemaal in met de crème, ik had nooit eerder iets in mijn kontje gehad maar deze crème maakte alles zo glad en ik kreeg er zelfs een warm gevoel van, ik pakte de kleinste plug en drukte die voorzichtig tegen mijn gaatje en deze gleed moeiteloos naar binnen, dus pakte ik ook snel de andere en drukte die mijn kutje in, mmm het voelde het wel onwennig maar door de crème kon ik het verdragen, ik pakte het jurkje en trok deze over mijn hooft aan, maar wouw deze was wel heel erg bloot, van voren zo laag dat ik mijn best moest doe mijn tepels binnen board te houden, en zo kort dat als je goed keek de plug kon zien zitten, wouw moest ik zo op de fiets, en weer naar die stalling??

Ach wat kon het mijn schelen, ik stapte in de laarsjes en ging voor de spiegel staan, een sletje, ja dat was ik zo als ik in de spiegel keek, nu hup opschieten want het was al 9: Het stelletje stond nu ook op en keken mijn aan, ik vroeg of het lekker was geweest en gaf ze een dikke knipoog en verliet de train op naar het toilet, zo hier was het druk zeg, nou daar beneden was het heren toilet met een juffrouw die mijn heel raar aankeek dat ik het heren verkoos voor de dames kant, gelukkig was het hier nog leeg en trok snel mijn jurk uit en wilde het tweede hokje binnen gaan, maar deze was op slot, kut dacht ik, en snel nam ik het derde hokje, ik hoorde in het tweede hokje doorspoelen en het slot van de deur af gaan, vervolgens hoorde ik iemand z’n handen wassen en hoorde ik de persoon de ruimte verlaten, snel als ik kon wisselde ik van hokje en voelde onder de pot, daar vond ik een envelop, gelukkig, snel maakte ik hem open, de inhoud bestond uit een brief, €.

Zo je bent aangekomen voor de rest van je 5e opdracht, hopelijk ongeschonden, nu verwijder beide pluggen uit je gaatjes, je smeert de inhoud van het tubetje op de grootste butt plug en drukt deze nu in je kontje, de kleine mag je hier op het toilet achterlaten, je mag ook het jurkje weer aantrekken.

Je neemt nu een taxie naar de Amsterdamse straatweg nr. Ik voel aan de plug in mijn kutje en trek deze makkelijk er uit, dan trek ik aan de plug in mijn kontje en met een beetje persen komt deze er ook weer uit, zo nu smeer ik de crème uit het zwarte tubetje op mijn aarsje en de rest op de grote plug, ik zucht een paar keer en druk deze stevig tegen mijn gaatje, steeds dieper gaat hij naar binnen en op het laatst floept hij door en zit hij strak in mijn kontje, wouw hier word ik wel geil van, ik veeg mijn kutje schoon met wat toilet papier, vervolgens trek ik mijn jurkje weer aan en verlaat de toilet ruimte.

Toen ik buiten kwam stonden er een paar taxi’s te wachten, maar ik moest natuurlijk de voorste hebben, een mooie grote auto die bestuurd werd door een oude man, ik noemde hem het adres en hij keek wat belazert over z’n schouder, dat is hier om de hoek zij hij, dat kost €.

Nu kwam haar zus terug met een rode navel voorzien van een piercing, ze betaalde de man en verlieten de winkel, ik zat nog steeds op het bankje met mijn benen wijd alleen nu met een wat meer roder gekleurd kutje, nu kwam het meisje weer binnen en zij dat ik mee kon komen, ik liep achter haar aan en kon met mijn benen wijd plaatsnemen op een soort behandel tafel, ik vroeg wat er met mijn ging gebeuren, maar het meisje zij dat ik dat wel zou merken.

Ze had hem leren kennen via internet. Een man die ruim twintig jaar ouder was dan zijzelf met haar 17 jaar. Na eerst een aantal keren over koetjes en kalfjes te hebben gechat, had ze hem toevertrouwd dat ze aan iets spannends toe was. En toen was daar zijn eerste opdracht aan haar: Omdat ze wel eens vaker naakt had geslapen, vooral tijdens warme nachten, was dat op zich nog niets bijzonders.

Maar omdat het nu van hèm kwam, en ze iedere nacht naakt moest slapen, had ze zeker de eerste nachten toch de nodige opwinding gevoeld. Slechts drie dagen later kreeg ze de volgende opdracht: Hoewel ze thuis al vaak op blote voeten liep, vond ze deze opdracht toch al een stuk spannender.

Vooral omdat ze nu ook zo, zonder iets aan haar voeten, over straat moest. Ook toen april zijn eigen wil bleek te volgen, en rond de vijfentwintigste nog een paar flinke sneeuwbuien bracht Toen ze na enkele weken wat meer aan gewend was aan het lopen op blote voeten, volgde de derde opdracht: En ze moest aan hem beschrijven hoe dat voelde. Drie weken na deze opdracht volgde de vierde: En zonder de sieraden die ze overdag vaak had gedragen: Ze was blij dat ze zijn advies had opgevolgd om er juist voor dit soort zendingen een postbusadres bij te nemen.

Ze begon steeds meer te voelen dat ze van hèm was. Vooral toen ze ook met elkaar gingen bellen, en ze van zijn kant meer jurkjes toegestuurd kreeg, elke week één of twee, die steeds korter waren en ook steeds minder van haar bovenlichaam bedekten. Tijdens één van hun chats had hij aan haar bekend dat hij de jurkjes in de kringloopwinkel had gekocht. Een bekentenis die bij haar opwindende gedachten teweeg had gebracht: Van wie waren ze geweest? Wie zouden ze ermee hebben verleid? Wat zouden ze eronder aan hebben gehad?

Of ook, net als zij nu, helemaal niets?sm opdrachten in haar slipje

..

Vervolgens moest ik rond mijn rechter dikke teen bondagetouw knopen, zo naar mijn balzak. Deze moest ik hiermee afbinden niet te strak en vervolgens zo naar mijn linker dikke teen om hier ook het touw aan te bevestigen. Dit was een zware beproeving voor Haar slaaf, maar ik beet door want ik wist dat ze overvloedig sperma eiste op de dagen dat ik een spermaslet was en dat de twee dagen rust welgekomen waren voor mij.

Een andere opdracht van mijn Meesteres was om in een extra korte jurk naar een bos te rijden met de wagen. Vervolgens mocht ik mijn gewone kledij aantrekken en in het bos gaan wandelen om iets verder aan het vervolg van mijn opdracht te beginnen. Vervolgens in deze kledij naar de 2 de zak wandelen en hier deze kledij aandoen en zo mijn tocht verder doen tot aan de 7 de zak.

Vervolgens moest ik in deze laatste kledij terug gaan naar alle andere zakjes, deze terug oprapen en zo mijn weg vervolgen naar mijn gewone kledij.

Slaaf felipe houdt ervan om opgelegd te worden hoe hij zich moet kleden en gedragen, en het uitvoeren van opdrachten. Momenteel ben ik nog steeds op zoek waar ik juist naar verlang en hoe ver ik mijn grenzen wil verleggen. Maar wie weet, de dag dat ik een goede Meesteres gevonden heb, dat deze Meesteres mij hier verder helpt in deze zoektocht.

Dit verhaal is de ingezonden n. Heb jij ook een interessante BDSM ervaring die je met Ons wilt delen en die nog niet ergens anders is gepubliceerd?

Stuur je verhaal dan in via het  inzendformulier. Dank je wel subje 69, het was een mooi, inspirerend verhaal. Was je broekje niet erg hard geworden van al dat opgedroogde zaad? Wel een manier om je de hele dag te realiseren dat je een zaadsletje bent.

Ben ik ook, alle mannen eigenlijk. Zo´n bos-avontuur had ik graag eens meegemaakt. Een langer verhaal van mij is zojuist in de mist gegaan. Het was een antwoord op een verhaal van Meesteres Eleonora over een veiling. Ik zal het de volgende keer opschrijven. Aantal keren herhalen, neem telkens een andere roltrap. Dan zeg je tegen de serveerster dat ze moet annuleren en je bestelt voor haar ene plat watertje. Je drinkt zelf wat je wilt. Het is niet al te druk en verzeker je ervan dat er geen kinderen in de buurt zijn beste is een dag in de week.

Zij draagt een rokje en je geeft haar plots de opdracht om haar slip uit te trekken. Zij zal je dan vragen of ze daarvoor naar het toilet mag gaan. Weiger het en zeg dat je wel eens wilt zien hoever ze voor jou wil gaan? Zeg dat ze de opdracht ter plaatse moet uitvoeren en dat ze maximum 3 minuten krijgt om zich mentaal voor te bereiden. Stuur haar naar een BDSM chatroom met de opdracht een Dom te zoeken die bereid is om haar langs de telefoon op te geilen en opdrachtjes te geven.

Gebruik hiervoor een aparte GSSM op een nummer dat niemand kent. Behoud zelf het toezicht zodat er niets misloopt en er geen privé gegevens worden uitgewisseld. Stuur haar naar een BDSM chatroom met de opdracht te cyberen. Houd je msn open zodat je voldoende feedback krijgt. Ongewenste privé gesprekken moet zij wegklikken en in de room moet zij je opdracht duidelijk maken.

Diegene die interesse heeft mag haar privé vragen om te cyberen. Laat haar vooral de chatlog doorsturen en controleer het op eventuele overtredingen. Een onschuldige test om te checken of je sub van vernedering houd: Zeg dat je haar zult wassen. Houd geen rekening met de aanwezigen, beschouw dit als een prioriteit.

Wanneer ze nog steeds niet rood aangelopen is, zeg dan luidop dat ze een vuil, vuil meisje is of iets dergelijks. Zij moet het meebrengen en aanbieden   Jij gebiedt om het, netjes in 3 gevouwen, in het midden van het tafeltje te leggen. Roep de garçon erbij om je volgende bestelling op te nemen, en probeer hem zolang mogelijk aan het tafeltje te houden.

Geniet van haar rood aanlopende gezichtje, wat een cadeau J. Wanneer zij een rokje aanheeft: In het begin zal het wennen zijn maar eens de gewoonte aangeleerd, doet ze het zonder erbij na te denken. De reactie van de mensen blijft evenwel steeds hetzelfde. Geef haar de opdracht om te paaldansen, ook al heeft ze dit nog nooit gedaan. Dit is echt iets voor de durvers, beloon haar!

Je slavin is bi en je kent een 2 de bislavin, je nodigt haar mee uit om te gaan stappen. Op een plaats waar veel mensen zijn geef je hen plots de opdracht om elkaar passioneel te kussen.

Ga naar een meeting van Ponyplay en maak haar voor 1 dag je ponygirl. Het leukste is om haar in te spannen in een rijtuig met complete uitrusting waar je dan zelf plaats in neemt. Daarna rijd je een beetje door het publiek. Je bent uitgeweest naar een SM party en je hebt lekker kunnen spelen. Je vertrekt in de vroege uurtjes en gaat nog even iets eten of drinken. Dit is kicken voor beiden, alle mensen zullen kijken en je staat in het middelpunt van de belangstelling.

Of dit strafbaar is? Vraag het eens aan een politieagent die toevallig je pad kruist J. Stuur haar weg om boodschappen te doen maar doe haar eerst een buttplug in. De aanwezigheid van dit speeltje geeft een lastig gevoel en zal door de aanwezigheid van veel mensen, aanvoelen als een zware vernedering. Zij zal constant het gevoel hebben dat de mensen haar aanijken. Geef haar de opdracht om een ijsblokje te halen en dat heel voorzichtig in haar poesje te duwen kan een beetje pijn doen tijdens het inbrengen.

Het moet wel ver genoeg zitten zodat het enkel binnenin smelt. Slipje weer aan en zo mag zij zich opnieuw onder de mensen begeven.

De moeilijkheid komt wanneer het ijsblokje begint te smelten en het water zich een weg wil banen? Het hangt er nu een beetje vanaf hoe sterk haar kutspieren zijn. Zij zal proberen om het smeltwater binnen te houden. Dat wordt steeds moeilijker en stel je eens in haar plaats wanneer het water langs haar benen loopt en het net lijkt of ze haar plas niet kan ophouden? Je hebt een uitdagende bislavin: Vraag of ze mag meedoen bij het volgende optreden.

Leer haar om rechtstaand te urineren: Telkens ze aan jou vraagt om naar het toilet te gaan vertel je haar dat slavinnetjes geen   toilet horen te gebruiken? Kies een geschikte plaats om hiermee te starten bvb: Houd wel steeds papieren zakdoekjes bij de hand, die zal ze nodig hebben? Dat is even wennen, maar het lukt wel.

Kijk wel uit want dit is strafbaar!!! In je favoriete SM club: Op een rustig moment stuur je haar naar de club in normale kledij. Bij dit spelletje moet je van tevoren even overleggen met de mensen achter de bar. Breng hen op de hoogte van wat je precies wilt gaan doen. Ze mag tegen niemand spreken en moet een afgezonderd tafeltje kiezen of een hoekje aan de bar. Na ongeveer een halfuurtje bel je naar de club en vraag haar aan de lijn   Dan moet ze de aanwezigen vertellen dat het om een spelletje gaat en dat ze moet vragen om een opdracht.

Geef hen 10 minuten de tijd. Kies er eentje uit. Geef haar een toestel zodat iemand een foto kan maken als bewijs dat de opdracht uitgevoerd is. Je sub is te zwaar en zij is akkoord om enkele kilootjes af te vallen. Je werkt in het geheim een trainingsprogramma uit met behulp van de Body Mass Index. Je houdt minstens 1 keer per week een sportdag in ware BDSM stijl.

Kies een plaats uit waar je beiden geen mensen kent en verneder of straf haar in het publiek wanneer ze bepaalde oefeningen slecht uitvoert.

Laat de sub een lingeriesetje kopen in een winkel. Geef haar de opdracht om deze in de auto aan te trekken en plaats te nemen op de achterbank.

Vervolgens geef je de opdracht een blinddoek om te doen, dan ga je een stukje rijden, zorg ervoor dat je vaak moet stoppen, en dat er een pak bochten op de route liggen.

Dan zeg je dat ze het raam open moet draaien en je verteld haar dat je bij een bushalte aankomt en als je stopt dat ze dan aan de mensen die bij de bushalte staan moet vragen of de wachtende mensen haar lingeriesetje leuk vinden. Vooral tijdens het autorijden vertellen wat je van plan bent en elke keer zeggen dat je niet weetwaar jullie zijn. Als je bij de bushalte gestopt bent en ze stelt de vraag, dan geef je haar de opdracht om de blinddoek af te doen en haar te laten kijken aan wie ze de vraag gesteld heeft.

Plan voor je sub een treinreisje of laat ze met de trein naar je toekomen. Laat ze gekleed gaan in een rokje zonder slipje en verplicht haar een trileitje in te brengen voor ze naar het station vertrekt. Als ze de trein ingaat moet ze tegenover een wildvreemde man gaan zitten en mag ze niet op haar rokje zitten, maar moet ze met haar blote billen op de bank of stoel gaan zitten?

Gedurende de treinreis moet ze om de 4 minuten het trileitje 1 minuut aanzetten. Vertel haar dat je ergens op het traject in de trein stapt en haar zal opzoeken om te controleren of ze zich aan de opdracht heeft gehouden. In werkelijkheid start je samen de treinreis, maar zorg dat ze jou niet ziet, maar jij haar wel kan zien. Zie je het al voor je? Hoe de zenuwen bij haar toeslaan en het idee dat als ze straks moet opstaan dat de zitting in de trein nat is? Geef haar opdracht om met bikini naar het diepste deel  te gaan , haar topje los te maken en weg te gooien.

Wanneer het uiteindelijk op de bodem is beland moet ze een jongen in de buurt aanspreken en vragen of die het voor haar wil gaan ophalen. Geniet van haar gevecht om haar naaktheid te verbergen. Daar lopen af en toe mensen door. Wanneer het even rustig is geef je de opdracht om in de gang naakt op haar knieën te gaan zitten in de correcte houding? Ze moet blijven zitten tot er iemand aankomt. Ze moet op jouw sein wachten om te vluchten.

Het is dan te hopen voor haar dat ze het kleedkamertje nog haalt. Ontpop je als badmeester en drill haar. Gebruik een fluitje om je bevelen kracht bij te zetten.

Doe net alsof je echt bent, let niet op de aanwezigen en zorg dat je zeker niet door de mand valt: Maak het extra spannend: Wees streng en verneder haar wanneer ze fouten maakt! Zeg dat ze in de hoek op de knieën moet gaan zitten met haar slip halverwege en met haar topje tot net boven haar borsten.

Benen spreiden, handjes op het hoofd en tong uitsteken op het verste punt. Ze moet 20 minuten blijven zitten en daarna een verslag schrijven. Als ze het goed doet krijgt ze al na 10 minuten een tinteling in haar tong. Bind haar stevig vast, neem een pluimpje en trakteer haar op een kietelbeurt van ongeveer een uurtje. Wanneer zij het toilet wil gebruiken: Laat haar voor een dag je hondje zijn. Laat haar drankjes aan en af brengen voor je vrienden. Voor een uurtje of twee een buttplug moeten dragen;.

Laat haar op handen en knieën het restaurant binnenkruipen. Op straat een enquete moeten houden over seks met vragenlijsten die correct moeten worden ingevuld. Stuur haar naar een kopiecentrum waar ze haar blote borsten op de glasplaat moet leggen en een kopietje moet meebrengen als bewijs.

Een uur moeten cammen en strippen voor een onbekende via de webcam, eventueel met een masker. Geef haar een blad papier met de tekst: Dat moet ze 10x laten kopiëren in het kopiecenter.

Geef de opdracht om een koord van 2 meter onder haar matras door te halen en de enkels langs elke kant van de koord vast te maken. Zij moet proberen zo te slapen met haar benen wijd. Spelen mag, klaarkomen niet tot de ochtend. Stuur haar op een drukke zaterdag naar een grote kledingzaak, naar de mannenafdeling. Ze moet een pashokje binnengaan en zich volledig uitkleden. Daar moet ze zichzelf masturberen en klaarkomen!

Spel met 2 slavinnen: Ondertussen met een vib in haar poesje spelen. Telkens wanneer ze niet hard genoeg slaat: Haar naakt aan een boom vastbinden en schijnbaar achterlaten jij zit dan m verderop.

Net voor een grote regenbui haar naakt aan een boom vastbinden en zelf een schuilplaats gaan zoeken. Geniet van haar smeekbeden wanneer de regen ongenadig op haar huidje plenst. Haar verplichten zich helemaal  uit te kleden, zij mag alle kleding in een witte of bruine plastic zak deponeren en die ga jij dan ergens in het bos verstoppen.

Jij geeft het startsein wanneer ze haar kleren mag gaan zoeken met het mogelijke risico dat wandelaars haar opmerken. Chronometer gebruiken om de tijd op te nemen. Eventueel een beloning voorzien wanneer zij haar record verbreekt. Een variatie hierop is het verplicht rechtop te blijven lopen, ook wanneer zij gezien wordt… opgelet: Beveel haar om naakt op de grond te gaan liggen, bind haar handen en voeten vast aan 4 bomen. Doe alsof je even iets gaat zoeken tussen de struiken, maak veel geritsel.

Kom dan terug met een takje bladeren en vertel haar dat je met dit uitzonderlijke plantje haar lichaam gaat strelen. Wanneer haar adem een hogere versnelling neemt, streel je zachtjes haar borsten met de bladeren. Je vraagt haar telkens opnieuw wat ze precies woelt en of het al begint te prikken. Als je het goed doet voelt ze echte brandnetels. Continue op haar inpraten! Fantasie over het brandmerken. Laat je fantasie de vrije loop want die heb je nodig in dit spel.

Een nadeel is dat je steeds nieuwe dingen moet blijven bedenken   want het gaat erom dat hij of zij niet weet wat je van plan bent. Onwetendheid is je grootste troef! Wat denk je van kledingopdrachten, op gelijk welke plaats op de knieën moeten gaan, …   Exhibitionisme: En het vraagt soms maar een klein duwtje van de Dominant om de sub over haar laatste drempelvrees te helpen als die er zou zijn. Of wat denk je bvb om lingerie te passen in een grote kledingzaak waarbij je telkens voor de spiegel moet komen staan.

Je hoeft daarom nog niet volledig naakt te zijn, enkel het gedacht dat er mensen kijken maakt de kick compleet.
Sex massage enschede gangbang feest

  • Ze piept even van schrik maar reageert al snel heel enthousiast op deze wat hardere liefkozing. Ze had haar slaafje dus ook meegenomen.
  • Lesbische meisjes sex kale oma kut
  • 832

Boeren neuken body to body massage lelystad


Er was geen weg meer terug met kleine pasjes liep ik over de galerij nu begonnen de tuigjes mijn borsten te prikken bij iedere stap die ik nam en de klemmetjes leken harder te knijpen dan eerst. De trap af of de lift? Ik drukte met mijn elleboog op het knopje en ging om het hoekje staan zodat ik wel naar de lift kon kijken hij stopte en was leeg vlug duwde ik op BG en we zoefde naar beneden.

In de hal was niemand gelukkig met mijn lichaam duwde ik de buiten deur open en liep zo goed als ik kon naar de boom door de kwelling van mijn borsten en tepels werd ik geil en het gesabbel op mijn slipje en mijn eigen kut vocht deed daar nog een schepje boven op.

Wat ik nog erger vond is dat als ik geil ben ik aardig veel vocht kan produceren en ik voelde mijn sappen langs mijn dijen lopen. Een beetje beschermd door de avond schemering stond ik dus geil druppelend bij de boom en keek of ik mijn liefje zag.

Maar ik zag niemand ik werd een mijn geilheid ging een beetje over in angst om daar zo te staan ik bleef maar rond kijken maar er gebeurde niks heel lang niet en ik kreeg het ook een beetje fris.

Na een hele poos ik heb geen idee hoelang zag ik zijn auto aankomen en langzaam stapte hij uit en kwam naar me toe sta je lekker vroeg hij?

Ik begon te grommen met mijn volle mond gelijk zag ik dat er nog iemand aan kwam ik schrok me wild het was mijn vriendin Jenny. Ik kreeg een kop als vuur en wilde door de grond zakken halo Nicky zei ze hoe gaat het maar wat kon ik doen niks helemaal niks. Ze kan nu even niet praten zei mijn vrind want ze staat hier in haar blote kut op haar eigen geil te sabbelen.

Tja zei ze dat heeft ze vroeger ook eens gedaan dat ik kan me nog herinneren mag ik even voelen vroeg ze? Ze voegde daad bij het woord een graaide onder mijn cape in mijn blote kut ik gromde kwaad en begon me te bewegen om weg te lopen maar ja hun waren samen. Dus mijn vriend hield me vast en mijn vriendin graaide in mijn kruis ik begon te schokken en te snikken van onmacht maar ze ging gewoon door. Ik voelde me hulpeloos en diep vernederd maar ik was zo geil grommend stond ik warempel klaar te komen het was goed dat mijn vriend me vast hield.

Nog steeds zo geil als boter zei mijn vriendin net als vroeger hé als we even wachten dan komt er zo een klein plasje uit je kut of niet. In mijn geile roes en met beschaamde betraande ogen keek ik haar vuurspugend aan. Ze tilde de cape hoog op en kneep een paar keer in mijn gezwollen klitje en toen kon ik er niets meer aan doen het eerste straaltje urine melde zich al en met een nijdige hoog rode kop liet ik mijn plasje lopen.

Door het stokje tussen mijn dijen kletterde er ook genoeg tegen en langs mijn benen ik werd goor van me zelf. Kom zeiden ze we gaan naar boven dat is beter dan hier buiten te blijven. Tussen hen in strompelde ik min of meer naar boven en ik haalde opgelucht en zwaar door mijn neus adem tevens hoopte ik dat ik een warm bad kon nemen. In de hal werd ik uitgepeld maar mijn polsen werden door hun beide inbedwang gehouden en op mijn rug gesloten ook bleef het slipje met plastic nog op zijn plaats.

Ik verschrompelde van schaamte toen mijn vriendin zei wat doen we met dit geile stinkdiertje ze kan zo niet op de bank gaan zitten met die plakkerige billen en kut. Tja zei mijn vriend dat denk ik ook niet dus zal ze eerst moeten drogen en daar heb ik wel wat voor.

Ik kon nog steeds geen woord uitbrengen maar zodra me dat wel lukt zal ik ze de wind van voren geven wat denken ze wel om zo over me te kunnen praten en me te beledigen. Tot nu toe kon ik alleen nog grommen met mijn volle mond ik werd mee genomen naar de huiskamer en in het midden werd ik neer gezet en kreeg twee leren bandjes om mijn polsen ieder had een arm vast dus ik had geen kans.

Met een snelle beweging liep ieder naar een kant van de kamer en bonden de touwen vast en trokken er hard aan. Ik probeerde om me heen te trappen maar die kans werd me snel ontnomen mijn vriend nam een been vast deed er een riempje om net een touw en trok deze naar de muur ook mijn andere been onderging het zelfde lot. Het resultaat was dat ik met gespreide armen en benen midden in de kamer stond. Zo schat zei mijn vriend ik wil wel je mond leeg maken maar ik denk dat je dan gaat schreeuwen en razen dus je mag kiezen er in laten of er uit halen als je ja knikt haal ik eruit en als je gaat schreeuwen gaat het er weer in begrepen.

Ik koos eieren voor mijn geld en knikte ja met enig gerommel werd mijn mond leeg gemaakt en ik moest slikken en met mijn kaken bewegen om het weer een beetje soepel te maken. Met een kus op mijn lippen vroeg mijn vriendin heb je dorst? Ze zette een paal voor me waaraan een fles ijsthee onderste boven aan was gebonden en kunst penis die naar voren stak behendig duwde ze de dildo in mijn mond en maakte die met een riempje vast achter mijn hoofd.

Zo schat zei ze nu kan je drinken en gelijk een beetje oefenen met pijpen en denk erom niet morsen hoor. Met een mesje prikte ze een gaatje in de fles en via de dildo sijpelde de ijsthee langzaam in mijn mond ik moest mijn lippen om de penis sluiten en slikken kon het nog belediger worden dan nu en Ik zag die is grote fles en dacht waar laat ik dat allemaal.

De duivels wisten precies waar ze mee bezig waren want in de tijd dat ik een fles thee stond te pijpen keken ze genietend naar mij. Mijn vriend begon ondertussen een soort preek te houden waarin hij vertelde dat hij nooit geweten had van onze spelletjes tussen Jenny en mij maar dat hij er toevallig achter gekomen was omdat ik vergeten was de web-came een keer uit te doen.

Hij let op scherm een filmpje zien waarop Jenny en ik inderdaad flink bezig waren beschaamd wist ik ook dat, dat drie weken terug was. Hij heeft daarna de afspraak met Jenny gemaakt om vanaf nu ons een seks leven te gunnen en jouw een lesje te leren om eerlijk te zijn.

Toen de fles leeg was werd de penis verwijderd en kreeg ik de kans om te praten. Om een lang verhaal kort te maken ik heb mijn spijt betuigd dat ik het verzwegen had maar dat ik blij ben dat hij het ons in de toekomst zou blijft gunnen met natuurlijk wel een aantal voorwaarden. En wat de voorwaarden waren zal ik in mijn verhaal verder vertellen en tegen komen.

Terwijl ik nog vast stond in de kamer zei mijn lieve schat je bent niet de enige die vandaag een les heeft moeten leren hoor dus kijk goed naar je vriendin en vraag je dan af waarom ze niet zit maar staat. Tja dat valt me nu pas op hij zat op de bank maar zij stond er naast. Oké Jenny ga tussen ons in staan en doe je bloesje uit.

Ik zag dat Jenny een blos op haar wangen kreeg terwijl ze haar bloesje los knoopte ze had wel een BH aan maar geen gewone het was een soort kooi bezaait met puntjes aan de binnenkant en omdat ze vlak voor me stond zag ik ook twee pennen die tegen haar tepels drukte. Toen ze haar rok uitdeed zag ik een brede riem tussen haar benen met een slot er op mij vriend stond op en maakte het slot open en haalde de riem weg.

Ik zag dat haar schaamlippen uitpuilde en met een klemmetje dicht geknepen waren achter het klemmetje bleek een grote dildo haar grot te vullen. Ze moest zich omdraaien en ik zag iets in haar anus zitten dat bleek dus een plug te zijn. Eerst haalde mijn lieve de plug uit haar anus en schudde er mee vlak bij mij oor hier zit een kogel in die bij iedere beweging haar kontje masseerde liet hij me weten. Toen maakte hij het klemmetje los en Jenny rilde van de pijn terwijl de dildo naar buiten gleed en zoemend op de grond viel.

Ongewenste privé gesprekken moet zij wegklikken en in de room moet zij je opdracht duidelijk maken. Diegene die interesse heeft mag haar privé vragen om te cyberen.

Laat haar vooral de chatlog doorsturen en controleer het op eventuele overtredingen. Een onschuldige test om te checken of je sub van vernedering houd: Zeg dat je haar zult wassen. Houd geen rekening met de aanwezigen, beschouw dit als een prioriteit. Wanneer ze nog steeds niet rood aangelopen is, zeg dan luidop dat ze een vuil, vuil meisje is of iets dergelijks.

Zij moet het meebrengen en aanbieden   Jij gebiedt om het, netjes in 3 gevouwen, in het midden van het tafeltje te leggen. Roep de garçon erbij om je volgende bestelling op te nemen, en probeer hem zolang mogelijk aan het tafeltje te houden. Geniet van haar rood aanlopende gezichtje, wat een cadeau J. Wanneer zij een rokje aanheeft: In het begin zal het wennen zijn maar eens de gewoonte aangeleerd, doet ze het zonder erbij na te denken.

De reactie van de mensen blijft evenwel steeds hetzelfde. Geef haar de opdracht om te paaldansen, ook al heeft ze dit nog nooit gedaan. Dit is echt iets voor de durvers, beloon haar! Je slavin is bi en je kent een 2 de bislavin, je nodigt haar mee uit om te gaan stappen.

Op een plaats waar veel mensen zijn geef je hen plots de opdracht om elkaar passioneel te kussen. Ga naar een meeting van Ponyplay en maak haar voor 1 dag je ponygirl. Het leukste is om haar in te spannen in een rijtuig met complete uitrusting waar je dan zelf plaats in neemt. Daarna rijd je een beetje door het publiek.

Je bent uitgeweest naar een SM party en je hebt lekker kunnen spelen. Je vertrekt in de vroege uurtjes en gaat nog even iets eten of drinken.

Dit is kicken voor beiden, alle mensen zullen kijken en je staat in het middelpunt van de belangstelling. Of dit strafbaar is? Vraag het eens aan een politieagent die toevallig je pad kruist J. Stuur haar weg om boodschappen te doen maar doe haar eerst een buttplug in. De aanwezigheid van dit speeltje geeft een lastig gevoel en zal door de aanwezigheid van veel mensen, aanvoelen als een zware vernedering.

Zij zal constant het gevoel hebben dat de mensen haar aanijken. Geef haar de opdracht om een ijsblokje te halen en dat heel voorzichtig in haar poesje te duwen kan een beetje pijn doen tijdens het inbrengen. Het moet wel ver genoeg zitten zodat het enkel binnenin smelt. Slipje weer aan en zo mag zij zich opnieuw onder de mensen begeven. De moeilijkheid komt wanneer het ijsblokje begint te smelten en het water zich een weg wil banen? Het hangt er nu een beetje vanaf hoe sterk haar kutspieren zijn.

Zij zal proberen om het smeltwater binnen te houden. Dat wordt steeds moeilijker en stel je eens in haar plaats wanneer het water langs haar benen loopt en het net lijkt of ze haar plas niet kan ophouden? Je hebt een uitdagende bislavin: Vraag of ze mag meedoen bij het volgende optreden. Leer haar om rechtstaand te urineren: Telkens ze aan jou vraagt om naar het toilet te gaan vertel je haar dat slavinnetjes geen   toilet horen te gebruiken? Kies een geschikte plaats om hiermee te starten bvb: Houd wel steeds papieren zakdoekjes bij de hand, die zal ze nodig hebben?

Dat is even wennen, maar het lukt wel. Kijk wel uit want dit is strafbaar!!! In je favoriete SM club: Op een rustig moment stuur je haar naar de club in normale kledij.

Bij dit spelletje moet je van tevoren even overleggen met de mensen achter de bar. Breng hen op de hoogte van wat je precies wilt gaan doen. Ze mag tegen niemand spreken en moet een afgezonderd tafeltje kiezen of een hoekje aan de bar. Na ongeveer een halfuurtje bel je naar de club en vraag haar aan de lijn   Dan moet ze de aanwezigen vertellen dat het om een spelletje gaat en dat ze moet vragen om een opdracht. Geef hen 10 minuten de tijd. Kies er eentje uit. Geef haar een toestel zodat iemand een foto kan maken als bewijs dat de opdracht uitgevoerd is.

Je sub is te zwaar en zij is akkoord om enkele kilootjes af te vallen. Je werkt in het geheim een trainingsprogramma uit met behulp van de Body Mass Index. Je houdt minstens 1 keer per week een sportdag in ware BDSM stijl.

Kies een plaats uit waar je beiden geen mensen kent en verneder of straf haar in het publiek wanneer ze bepaalde oefeningen slecht uitvoert. Laat de sub een lingeriesetje kopen in een winkel. Geef haar de opdracht om deze in de auto aan te trekken en plaats te nemen op de achterbank. Vervolgens geef je de opdracht een blinddoek om te doen, dan ga je een stukje rijden, zorg ervoor dat je vaak moet stoppen, en dat er een pak bochten op de route liggen. Dan zeg je dat ze het raam open moet draaien en je verteld haar dat je bij een bushalte aankomt en als je stopt dat ze dan aan de mensen die bij de bushalte staan moet vragen of de wachtende mensen haar lingeriesetje leuk vinden.

Vooral tijdens het autorijden vertellen wat je van plan bent en elke keer zeggen dat je niet weetwaar jullie zijn.

Als je bij de bushalte gestopt bent en ze stelt de vraag, dan geef je haar de opdracht om de blinddoek af te doen en haar te laten kijken aan wie ze de vraag gesteld heeft. Plan voor je sub een treinreisje of laat ze met de trein naar je toekomen. Laat ze gekleed gaan in een rokje zonder slipje en verplicht haar een trileitje in te brengen voor ze naar het station vertrekt.

Als ze de trein ingaat moet ze tegenover een wildvreemde man gaan zitten en mag ze niet op haar rokje zitten, maar moet ze met haar blote billen op de bank of stoel gaan zitten? Gedurende de treinreis moet ze om de 4 minuten het trileitje 1 minuut aanzetten. Vertel haar dat je ergens op het traject in de trein stapt en haar zal opzoeken om te controleren of ze zich aan de opdracht heeft gehouden.

In werkelijkheid start je samen de treinreis, maar zorg dat ze jou niet ziet, maar jij haar wel kan zien. Zie je het al voor je? Hoe de zenuwen bij haar toeslaan en het idee dat als ze straks moet opstaan dat de zitting in de trein nat is? Geef haar opdracht om met bikini naar het diepste deel  te gaan , haar topje los te maken en weg te gooien. Wanneer het uiteindelijk op de bodem is beland moet ze een jongen in de buurt aanspreken en vragen of die het voor haar wil gaan ophalen.

Geniet van haar gevecht om haar naaktheid te verbergen. Daar lopen af en toe mensen door. Wanneer het even rustig is geef je de opdracht om in de gang naakt op haar knieën te gaan zitten in de correcte houding?

Ze moet blijven zitten tot er iemand aankomt. Ze moet op jouw sein wachten om te vluchten. Het is dan te hopen voor haar dat ze het kleedkamertje nog haalt. Ontpop je als badmeester en drill haar. Gebruik een fluitje om je bevelen kracht bij te zetten. Doe net alsof je echt bent, let niet op de aanwezigen en zorg dat je zeker niet door de mand valt: Maak het extra spannend: Wees streng en verneder haar wanneer ze fouten maakt! Zeg dat ze in de hoek op de knieën moet gaan zitten met haar slip halverwege en met haar topje tot net boven haar borsten.

Benen spreiden, handjes op het hoofd en tong uitsteken op het verste punt. Ze moet 20 minuten blijven zitten en daarna een verslag schrijven. Als ze het goed doet krijgt ze al na 10 minuten een tinteling in haar tong.

Bind haar stevig vast, neem een pluimpje en trakteer haar op een kietelbeurt van ongeveer een uurtje. Wanneer zij het toilet wil gebruiken: Laat haar voor een dag je hondje zijn. Laat haar drankjes aan en af brengen voor je vrienden. Voor een uurtje of twee een buttplug moeten dragen;. Laat haar op handen en knieën het restaurant binnenkruipen. Op straat een enquete moeten houden over seks met vragenlijsten die correct moeten worden ingevuld.

Stuur haar naar een kopiecentrum waar ze haar blote borsten op de glasplaat moet leggen en een kopietje moet meebrengen als bewijs. Een uur moeten cammen en strippen voor een onbekende via de webcam, eventueel met een masker. Geef haar een blad papier met de tekst: Dat moet ze 10x laten kopiëren in het kopiecenter. Geef de opdracht om een koord van 2 meter onder haar matras door te halen en de enkels langs elke kant van de koord vast te maken.

Zij moet proberen zo te slapen met haar benen wijd. Spelen mag, klaarkomen niet tot de ochtend. Stuur haar op een drukke zaterdag naar een grote kledingzaak, naar de mannenafdeling. Ze moet een pashokje binnengaan en zich volledig uitkleden. Daar moet ze zichzelf masturberen en klaarkomen! Spel met 2 slavinnen: Ondertussen met een vib in haar poesje spelen. Telkens wanneer ze niet hard genoeg slaat: Haar naakt aan een boom vastbinden en schijnbaar achterlaten jij zit dan m verderop. Net voor een grote regenbui haar naakt aan een boom vastbinden en zelf een schuilplaats gaan zoeken.

Geniet van haar smeekbeden wanneer de regen ongenadig op haar huidje plenst. Haar verplichten zich helemaal  uit te kleden, zij mag alle kleding in een witte of bruine plastic zak deponeren en die ga jij dan ergens in het bos verstoppen. Jij geeft het startsein wanneer ze haar kleren mag gaan zoeken met het mogelijke risico dat wandelaars haar opmerken. Chronometer gebruiken om de tijd op te nemen.

Eventueel een beloning voorzien wanneer zij haar record verbreekt. Een variatie hierop is het verplicht rechtop te blijven lopen, ook wanneer zij gezien wordt… opgelet: Beveel haar om naakt op de grond te gaan liggen, bind haar handen en voeten vast aan 4 bomen. Doe alsof je even iets gaat zoeken tussen de struiken, maak veel geritsel. Kom dan terug met een takje bladeren en vertel haar dat je met dit uitzonderlijke plantje haar lichaam gaat strelen.

Wanneer haar adem een hogere versnelling neemt, streel je zachtjes haar borsten met de bladeren. Je vraagt haar telkens opnieuw wat ze precies woelt en of het al begint te prikken.

Als je het goed doet voelt ze echte brandnetels. Continue op haar inpraten! Fantasie over het brandmerken. Laat je fantasie de vrije loop want die heb je nodig in dit spel. Een nadeel is dat je steeds nieuwe dingen moet blijven bedenken   want het gaat erom dat hij of zij niet weet wat je van plan bent. Onwetendheid is je grootste troef! Wat denk je van kledingopdrachten, op gelijk welke plaats op de knieën moeten gaan, …   Exhibitionisme: En het vraagt soms maar een klein duwtje van de Dominant om de sub over haar laatste drempelvrees te helpen als die er zou zijn.

Of wat denk je bvb om lingerie te passen in een grote kledingzaak waarbij je telkens voor de spiegel moet komen staan. Je hoeft daarom nog niet volledig naakt te zijn, enkel het gedacht dat er mensen kijken maakt de kick compleet. De zachte dwang van je Dominant voert de spanning nog op tot een zalige roes van adrenaline. Je zal je afvragen waar je aan begonnen bent…   Bvb: Hoe behandelen ze schoolmeisjes voor hun slecht gedrag? Wat doen ze met patiënten die hun handjes niet kunnen thuishouden?

Of wat denk je ervan als je bvb. Een buitenbeentje onder mindplay want het gaat er dikwijls heftig aan toe, tot aan het waanzinnige zeg maar bvb wurgsex en cutting snijden in de opperhuid zijn hier voorbeelden van. Het draait meestal om gevaar bij Edge Play, of het laten denken dat je in gevaar bent.

Als je weet wat je doet kan dit spel de ultieme kick geven, maar probeer het vooral veilig te houden. Er zijn al meerdere ongelukken gebeurt bij dit soort dingen en het zou toch zonde zijn om je leven te vergallen enkel en alleen om de kick die je wil beleven. Praktische tips Wanneer je wilt gaan experimenteren kan je best even een kijkje nemen op de pagina   met de opdrachtjes. Deze pagina is eigenlijk wel verboden terrein voor onderdanigen… lol Opdrachtjes Voor al wie er wat extremere fantasieën op nahoudt en ze ook wil uitvoeren.

Ter plaatse passen uiteraard. Idee van MrB —Getest!

sm opdrachten in haar slipje