Sex afspreekplaatsen lepeltje lepeltje neuken

Xxx nueken.nl

Vooraleer ik nog maar iets kon zeggen was Saartje al recht gesprongen om hem te helpen. Hij zette een stapje achteruit en Saar boog zich voorover om de lepel op te rapen.

Je kan al raden waar zijn blik op was gericht. Ik zag dat zijn penis reageerde door licht te groeien maar hij kon zich blijkbaar controleren. Saartje gaf hem de lepel en de stenen werden nat gemaakt. Terug op zijn plaats fluisterde hij wat tegen zijn echtgenote. Er zat een enkele dame te genieten van de bubbels, dus plaats genoeg. De heerlijkheid was van korte duur want daar kwamen de citroenen weer aan. Ze stapten het water in.

Met heel zijn klokkenspel tentoon passeerde hij ons en nam plaats naast mij. Bij het kijken naar zijn ballen vroeg ik me af waarom die bij oudere mannen meestal zo laag konden hangen.

Je kon er sowieso niet naast kijken. De dame die er alleen zat was vriendelijk en praatte wat met ons. Toen ze naar het toilet moest had ik geen zin om met dat koppel in het bad te blijven zitten. Dan zei de vrouw van het koppel: Dan realiseerde ik me plots dat mijn kont net boven het wateroppervlak naar hun gericht stond. Ik werd zo rood als een tomaat.

Nu hadden ze zowel Saartje als mij wat beter kunnen bekijken. Het leek wel of we werden gekeurd. Saartje had dorst en ging wat water halen. Wanneer ze uit het water stapte werd ze weer goed bekeken. Ik vond het maar raar dat mijn dochter door zo een oudere vent werd bekeken. Nu zat ik alleen met dat koppel in de Jacuzzi. Je kon enkel het water horen, er werd niets gezegd. Nu Saar er even niet was had ik zin om die zuurpruimen eens goed jaloers te maken.

Ik vroeg of ik het water weer iets harder kon laten stromen. Ze knikten beide en ik draaide me naar de kraan net zoals daarnet en gaf hun een volledig zicht op mijn kont.

Ik deed er nog wat extra bovenop door te doen alsof de kraan wat bleef steken en opende zelfs lichtjes mijn benen. Spijtig genoeg was ik het niet die het laatst zou lachen. Wat verderop zag ik Saar terugkomen. Omdat ik gehaast was om de kraan juist in te stellen en vlug te gaan zitten had ik niet gemerkt dat de man naar mijn plaats was geschoven.

Ik zakte in het water en voelde onmiddellijk de tip van zijn stam tegen mijn kutje. Ik schrok en wou me weer optrekken maar hij hield me tegen. Ik voelde hem zijn paal vasthouden en proberen in mijn kut te krijgen. Zijn vrouw ging voor ons staan zodat niemand wat kon zien.

Vooraleer ik het goed en wel besefte schoof de kop al binnen. De zwaartekracht en zijn korte stoten deden de rest. Net op dat moment kwam Saartje het bad weer ingestapt. Ik probeerde zo goed en zo slecht mogelijk te verbergen wat er gaande was. Dit kon ik toch niet zomaar beginnen uitleggen? Ze mocht het zeker niet te weten komen. Terwijl ik zijn volledige paal in me voelde kloppen vroeg Saar: Ze had niet echt naar ons gekeken toen ze het bad instapte.

Ze sloot haar ogen en begon wat te suffen. De vrouw ging tussen mij en Saar zitten om het zicht wat te verbergen. Ik vroeg stilletjes of hij me kon laten rechtstaan omdat dit niet kon en ook omdat Saartje erbij was. Hij zei me te zwijgen of mijn dochter zou het zeker te weten komen. Hij tilde mijn benen op en begon me te neuken. Ik lag met mijn rug op zijn lichaam geleund en telkens voelde ik hem stevig in me pompen. Met een hand ging ik tussen mijn benen en probeerde zijn pik vast te nemen zodat ik het uit mij kon halen.

Ann had zich mooi gemaakt, in een stijlvolle, zwarte jurk met dito hoge hakken die haar lange benen prachtig accentueerden. Enkele glaasjes volgden en we zochten elkaar al snel op aan tafel. Tussen het voortreffelijke eten door, rustten onze blikken regelmatig in elkaars ogen. Hoewel we meer dan twintig jaar verschillen in leeftijd, ze getrouwd was en we verondersteld waren professioneel om te gaan met elkaar, leefde er bij allebei een onweerstaanbare aantrekking.

Ann zag er adembenemend uit, de blonde haren opgestoken en een decolté die het moeilijk maakte om de aandacht op alleen haar groene ogen te houden. Ze heeft een perfect figuur waar menig vrouw van begin de vijftig jaloers op mag zijn.

Toen het feest op zijn einde liep, stelde ik voor haar naar de auto te begeleiden omdat het reeds lang donker was op straat. Ze klampte zich, deels door de alcohol, vast aan me. Er was een onmiskenbare spanning. Bij haar auto aangekomen, wou geen van ons al afscheid nemen.

Lichtjes provocerend drukte ik mijn lippen kort op de hare. Ze sloot haar ogen en genoot van het moment. Niet willend dat het ophoudt, slaat ze een arm om mijn schouder. Ze opent haar lippen en intenser tongen we nu. Ze leunt tegen de grijze auto, vooraan voelde ze mijn groeiende pik door haar jurk prikken. Het moment voelt magisch en even verliezen we onszelf… tot ze zich realiseert in een publieke parking te staan. Als ze plaatsneemt naast me, schuift haar zwarte jurk lichtjes omhoog over haar elegante benen.

Ze stelt het adres in op het navigatiesysteem van een prachtig viersterrenhotel even buiten de stad. Ik heb de grootste moeite mijn aandacht op de weg te houden. Door de alcohol lijkt het inderdaad verstandig ’s avonds laat niet meer te rijden en ergens te overnachten. Aan de balie regelt ze een luxe suite en neemt zedig haar overwinning in de hand naar de kamer. Als we alleen zijn, bevrijdt ze zich uit de sexy hakken.

Ik vouw keurig mijn kostuum op. Een heerlijk parfum omringt me en dwingt me haar hals te kussen. Als ze daarna knielt om uit haar jurk te stappen, drukt haar sexy bips, gehuld in een fijne string, even tegen mijn kruis.

We kussen opnieuw, onwennig haast en enigszins verrast hoe snel alles loopt. Tegelijk voelde alles zo vertrouwd aan.

Ann voelde zich op en top vrouw in de armen van zo’n knappe toyboy en gaf zich helemaal aan me over. Hartstochtelijk belanden we op het king-size bed, hevig in elkaar verstrengeld. Al strelend verkenden we elkaars lichaam. Mijn hand opende behendig de sluiting van haar beha en Ann’s ogen fonkelden van opwinding toen ik langzaam haar flinke E-cup bevrijdde. Het zwarte lingeriestuk vloog naast het bed. Net zo bruin als haar gave huid, verschenen twee prachtige borsten.

Ik likte één voor één de stijve tepels die fier vooruit prijken. Ze zijn heel gevoelig en het mist zijn effect niet… Ze vouwde haar elegante benen om me.

In enkel een miniscuul klein stofje wrikte zich haar bekken omhoog, recht tegen mijn stijve paal aan. De passie voor haar jongere minnaar was nu onbedwingbaar. Een hand ging gretig richting mijn kruis.

Door de stof heen voelde ze hoe hard hij al was. Uiteindelijk bevrijdde ze hem uit de boxershort, strelend over de hele lengte van de schacht. Mijn penis was nu helemaal stijf en best groot geschapen realiseerde Ann zich. De pik is een heel stuk groter dan van haar eigen man. Het idee dat ze straks voor het eerst een andere pik mag hebben, maakte haar doosje al flink week.

De zwarte string spande over haar bips en het liefst wilde ze hem nu helemaal kwijt. Al schurend tegen me aan kronkelde ze onder me terwijl we hevig kusten. De volle borsten van haar uitgestrekte lichaam rijkten tot tegen mijn borstkas. De heup wipte rusteloos op, als een tengere tangodanseres, cirkelend rond de harde pik. Nu moést ze hem gewoon voelen. Quasi sletterig schoof Ann zelf haar laatste lingeriestuk naar beneden.

Met beide handen trok ik het frêle kantje verder naar beneden tot over de enkels. Kussend verkende ik daarna dezelfde weg omhoog, langs de slanke benen en zachte dijen tot een hemels poesje voor me verschijnt.

Volledig kaal met enkel een klein streepje bovenaan, getuige van haar maturiteit. Het glinsterde van geilheid. De Labia Minor licht naar buiten gepuild en de ingang van de schede zichtbaar. Mijn tong gleed ertussen en driftig likte ik haar.

Een hand greep naar haar borst en zelf woelde ze in mijn haar. De versnelde ademhaling verraadde hoe fel ze genoot van haar clitoris die verwend werd. Met een hoge frequentie befde ik tot ze almaar dichter tegen haar hoogtepunt kwam.

Ze had de ogen gesloten en was helemaal van de wereld geslagen Tijd voor het echte werk. Ik kwam rechtop en positioneerde me tussen haar benen. Mijn fallus stond nog steeds loeihard vooruit, in vol formaat en vlakbij haar nog steeds pulserende kutje.