Schoonzoon neuken bi vrouw

schoonzoon neuken bi vrouw

Maar de slaapbank in de tuin is lager dan ze dacht en dan gaat het fout, ze verliest haar evenwicht en even later zitten mijn schoonmoeder en ik onder de cola. Mijn vrouw begint luidkeels te lachen, hierdoor moeten wij ook lachen, het is maar cola niemand heeft zich bezeerd en de kleren kunnen gewassen worden. Mijn schoonmoeder zet de nu lege glazen op de tafel, ik zie door haar witte shirt heen dat haar tepels nu stijf staan.

Door de ijsblokjes was de cola natuurlijk lekker koud. Gerda loopt naar haar moeder en zegt kom ma doe eerst je natte shirt uit, mijn schoonmoeder denkt er blijkbaar niet eens over na, samen met haar dochter trekken ze haar natte shirt uit en zie ik tot mijn grote verbazing dat de BH die ik al wel gezien had door het shirt een heel sexy BH blijkt te zijn. Dat is nu niet wat je direct van een vrouw van 67 jaar verwacht.

Mijn vrouw ziet het ook en zegt mam wat heb jij een sexy BH aan, mijn schoonmoeder lacht verlegen en zegt zachtjes dank je heb ik vorige week nieuw gekocht. Gerda kijkt en zegt, mam die is ook vies geworden, kom doe die ook uit dan zal ik ze alle twee even met de hand wassen.

Mijn schoonmoeder kijkt verschrikt na mij, Gerda moet lachen en zegt, mam hij heeft al wel eerder blote borsten gezien hoor. Kom doe uit, niemand kan je zien in de tuin het is lekker warm en het is niet erg als je schoonzoon je borsten ziet. Ans twijfelt maar Gerda staat al achter haar en voor haar moeder weet wat er aan de hand is heeft Gerda de BH al los en vallen de grote tieten van haar moeder uit haar BH. Gerda kwebbelt er lustig op los dan ziet ze dat haar moeder verlegen is met de situatie en zegt spontaan, wacht ma ik doe mee.

Voor we het weten heeft Gerda haar shirt uit, ze heeft geen BH aan dus ook direct toples. Met genoegen sla ik het gade en zie dat moeder en dochter ongeveer even grote tieten hebben alleen de tieten van mijn schoonmoeder hangen iets meer, wat natuurlijk te begrijpen is, Gerda is 48 en Ans is 67 jaar. Gerda drukt haar moeder naar een stoel en zegt ga lekker zitten, ik doe even nieuw drinken in. Snel is ze weg, mijn schoonmoeder en mij achter latend. Sorry zegt mijn schoonmoeder verontschuldigend, ik zeg dan ook, ma het is maar cola.

Nee nee zegt ze, dat ik er zo bij zit. Ach ma ik vind het als man niet erg hoor, ik heb een mooi uitzicht zo probeer ik de spanning te breken. Op dat moment staat Gerda al weer bij ons en zegt, zo zo dus jij vind dit een mooi uitzicht, op dat moment streelt ze de borsten van haar moeder geeft haar een kus en zegt, mam je schoonzoon vind dat je lekkere tieten hebt.

De spanning is redelijk snel weg we zien alle twee al snel dat mijn schoonmoeder ontspant en na 5 min praten over van alles merk je aan haar al niet eens meer dat ze toples in de tuin zit. Gerda ziet mij naar de tieten van haar moeder kijken, even later hebben we oog contact, Gerda lacht en wenkt met haar hoofd naar haar moeder, ik begrijp het niet wat ze wil zeggen dus ze doet het zelfde nog een keer.

Ze ziet dat ik het nog niet begrijp, Gerda is altijd al heel direct geweest. Ze zegt dan ook, ma je schoonzoon wil graag even aan je borsten zitten maar is te verlegen om het te vragen.

Ans kijkt eerst geschrokken na mij dan naar haar dochter, dan zegt ze, wat zeg je? Gerda herhaald, je schoonzoon kan zijn ogen niet van je borsten houden ik zie de blik in zijn ogen die is het zelfde als hij naar mijn borsten kijkt. Ans is duidelijk opnieuw verlegen met de situatie en zegt snel, ik moet even plassen ben zo terug, snel staat ze op en ze is weg.

Ik kijk Gerda vragend aan, die zegt, schat kijk niet zo verbaasd, ik zie toch dat je geilt op haar tieten. Pappa is al ander half jaar geleden overleden, mama heeft ook gevoelens wie kan dan beter dit invullen dan wij? Ik kijk haar nu me nog meer verbazing aan, ze lacht en zegt, schat jij wilt toch altijd graag een trio, met Ria is toch ook altijd heerlijk?

Ria is onze buurvrouw waar we 2 of 3 keer per maand sex mee hebben, maar zeg ik, dat is toch anders dit is je moeder. Gerda lacht en zegt, als ik op mijn moeder lijk zal mijn moeder na zolang geen sex zeker erg geil zijn. Kom laten we het samen proberen om haar dit te geven. Op dat moment horen we haar moeder aankomen, ze zit nog niet of Gerda begint er gewoon opnieuw over.

Mam Jan wil zo graag even met je borsten spelen, jij vind het toch ook lekker als iemand met je borsten speelt? Ans kijkt verlegen en zegt ja toen pappa nog leefde was die ook altijd met mijn borsten aan het spelen maar nu speelt niemand er meer mee.

Gerda drukt nu gewoon door en zegt, Jan kom van de bank en speel even met mamma haar tieten. Ik denk bij mezelf wat kan mij het schelen ik heb hier zin in en ben geil. Als snel sta ik naast mijn schoonmoeder en betast die grote tieten waar ik al zo vaak naar gekeken had maar niet aan mocht komen. Ik voel dat mijn schoonmoeder gespannen is maar ga gewoon door. IK hoor haar zeggen maar dit kan toch niet. Gerda komt bij ons staan en geeft haar moeder een zoen met de woorden mam dit kan wel.

Dan streelt ook Gerda de tieten van haar moeder, al heel snel zien Gerda en ik dat Ans haar ogen sluit en zien we haar ademhaling sneller worden, Gerda en ik kijken elkaar met een glimlach aan en beginnen te tongzoenen. We horen mijn schoonmoeder steeds zwaarder adem halen en kunnen nu duidelijk horen dat ze aan het genieten is.

Gerda buigt zich opnieuw naar haar moeder en geeft haar weer een zoen op de mond, ik hoor haar zeggen, mam laat je lekker gaan, wij zullen je wel masseren. Dan komt Gerda omhoog en drukt ze mijn hoofd naar de tieten van haar moeder met de woorden Jan zuig maar even op haar tepels zoals je dat ook altijd bij mij doet. Daar voldoe ik graag aan, ik neem de harde tepels een voor een in mijn mond en speel er mee.

Dan hoor ik mijn schoonmoeder zeggen, ze zitten goed vast hoor al 67 jaar je hoeft niet zo voorzichtig te doen. Ik ben verbaasd dit uit de mond van mijn schoonmoeder te horen maar herken het direct, Gerda vind het ook super geil als ik haar tepels hard aanpak, ze geilt op klemmen en wasknijpers op haar tepels, dus de appel is niet ver van de boom gevallen. Ik ga nu iets ruwer te werk, dat heeft direct zijn uitwerking mijn schoonmoeder zucht nu nog luider, ze is over haar grens van verlegenheid en zit nu onderuit gezakt gewoon geil te wezen als ik haar schoonzoon met haar tieten aan de gang ben.

Even later horen we mijn schoonmoeder nu niet alleen meer zuchten maar ook luid kreunen. Ik hoor Gerda zeggen mam zo te horen vind je het lekker, Ans kreunt ja het is heerlijk, al zo lang geleden dat een man aan mijn tieten heeft gezeten.

Gerda haakt gelijk in en zegt, alleen een man wanneer heeft voor het laatst een vrouw aan je tieten gezeten. Mijn schoonmoeder is te geil om verbaasd te zijn en kreunt nee nog nooit alleen papa en soms een andere man papa en ik deden vroeger wel eens een trio.

Gerda drukte me aan de kant, met de woorden mam ik zal laten voelen dat een vrouw aan je tieten ook lekker is dook ze op de tieten van haar moeder en had ze al snel een van de grote harde tepels in haar mond. Haar moeder kreunde alleen maar harder, Gerda stopte even en mompelde, Jan zou je mam niet eens een lekkere zoen geven? Ik keek naar mijn schoonmoeder, die had haar ogen nog steeds gesloten maar opende haar mond een stukje.

Daarom maakte ik er direct gebruik van en al snel waren mijn schoonmoeder en ik intens aan het tongzoenen. Mijn schoonmoeder werd actiever, ze streelde nu zonder schaamte mijn kruis, op het moment dat ze mijn harde paal voelde kreunde ze nog harder.

Mijn schoonmoeder verbrak kreunend de tongzoen, ik keek naar Gerda en zag tot mijn verbazing dat ze met haar hand onder de rok van haar moeder zat. Ans was er duidelijk klaar voor, ze gaf me nog een kus en zei kreunend, wil je me niet even in mijn mond neuken?

Ik was ondanks dat we aan het geilen waren en ik bloed geil was toch met stomheid geslagen. En dan zit haar dochter ook nog met haar hand in haar kruis. Ik ben inmiddels zo geil dat ik graag aan het verzoek voldoe. Al snel sta ik naakt voor haar en voel ik de mond van mijn schoonmoeder over mijn harde paal gaan. Gerda stopt met een glimlach met de tepels en zegt, zo zo ma jij hebt er zin in, doe maar pijp hem maar even lekker zal ik hem wel het laatste stukje pijpen.

Mijn schoonmoeder stopt even en zegt met een geile stem, helemaal niet, hij gaat niet uit mijn mond voor ik zijn sperma in mijn mond voel spuiten. Ik zie dat Gerda nu volledig naakt is ze heeft de rest van de kleding ook uit gedaan, ze zit gehurkt voor haar moeder en is nu bezig haar rok uit te trekken, mijn schoonmoeder werkt volledig mee. Zonder het pijpen minder te maken zie ik dat ze met haar kont omhoog komt zodat haar dochter haar rok uit kan doen.

Ik zie dat de slip passend is bij de BH erg heel erg mooi. Ook de slip is snel uit, mijn adem stokt even, tot mijn grote verbazing is mijn schoonmoeder van 67 jaar volledig geschoren, geen haartje te zien. Gerda kijkt me geil aan en zegt, mhh ik had het al gevoeld. Dan duikt ze zonder enig voorbehoud met haar mond op de kut van haar moeder, ik voel dat Ans haar lichaam direct reageert. Ans is zowel aan het kreunen als pijpen.

Ik zie mijn harde paal op en neer gaan in mijn schoonmoeder haar mond en vind het een geil gezicht. Met gesloten ogen is ze me fanatiek aan het pijpen. Dan pakt ze eerst een hand van me die ze op haar hoofd legt en al snel ook de tweede hand, ze geeft nu duidelijk te kennen dat ze niet meer wil pijpen maar dat ik haar hoofd vast moet houden om haar mond te neuken.

Opnieuw denk ik de appel is erg dicht bij de boom gevallen, ook Gerda vind het lekkerder dat ik mezelf in haar mond klaar neuk dan dat ze me klaar pijpt, voor haar is het veel geiler als ik haar min of meer dwing. Ik grijp mijn schoonmoeder bij haar grijze bijna witte haren en begin haar mond te neuken, aan het kreunen te horen vind ze dat niet erg. Of komt het door de ervaren tong van haar dochter?

Gerda is haar moeder nu geil aan het likken, ze kijkt onder het likken schuin omhoog om te kijken hoe ik haar moeder nu in haar mond neuk. Totaal onverwacht begint mijn schoonmoeder nog harder te kreunen en kronkelen ik stop even omdat ik zie dat ze aan het klaar komen is, maar als ik haar afwijzende gekreun hoor dat ik gestopt ben ga ik snel door. Ik kijk hoe mijn schoonmoeder kronkelend aan het klaar komen is en verbaas me over de tijd die ze klaar komt. Er lijkt geen einde aan te komen.

Ik was al bloed geil maar dit gekreun en gedraai maakt me nog geiler. Als ik even later kreun pas op ik ga klaar komen voel ik opeens de handen van mijn schoonmoeder op mijn billen.

Ze laat nu duidelijk merken dat ik me niet terug mag trekken, enkele seconden later kom ik kreunend klaar in de mond van mijn schoonmoeder. Ook was het niet vreemd meer dat als op een avond de tv verveelde hij met de hele familie een porno band zat te bekijken. Ergens voelde hij zich dan wel eens opgelaten, als hij met een stijve zat te kijken. Ook kon hij zich niet geheel aan het gevoel onttrekken dat zijn schoonmoeder soms bewust alleen gehuld in een slipje rondliep. Het was zelfs al een paar maal voorgekomen dat ze toevallig net naakt, naar of uit de douche kwam als hij langs liep.

Ergens daagde ze hem gewoonweg uit. Het geluid van de deur haalde hem uit zijn gedachten, zijn schoonvader stapte binnen die hem joviaal begroette. De avond verliep ontspannen, om en om namen ze een douche en gingen gehuld in een ochtendjas voor de buis zitten.

Rick had samen met zijn schoonmoeder de driezitter in beslag genomen. De andere familieleden hadden de fauteuils die voor de bank stonden in beslag genomen. Zijn schoonvader had voor iedereen wat ingeschonken. Zoals gebruikelijk stond de tv aan. Nadenkend werd er langs de vele kanalen gezapt, waar zich niets afspeelde dat hen kon boeien.

Zonder te dralen werd er een band in de video geschoven. Rick kon wel raden wat. Een zacht zwoel gekreun en gehijg ondersteund door geile beelden vulde de kamer. Hij voelde zich wat opgelaten, als hij lang bleef kijken wist hij dat zijn lul een eigen leven zou gaan leiden.

Om te zorgen dat als iemand zich zou omkeren ze niet meteen zijn enorme paal van ruim 19cm zouden zien, trok hij zijn benen op. Wat meer ontspannen keek hij weer naar de beelden. Carla die naast hem zat, was hij wat de inkijk betreft, vergeten.

Met kleine schokjes voelde hij zijn lul langzaam omhoog komen. Carla die naast hem zat keek geil naar zijn lul, die omhoog kwam. Ze voelde hoe de opwinding bezit van haar nam bij die aanblik. Ze voelde hoe ze zeiknat werd. In een opwelling stak ze haar hand naar hem uit. Bijna teder gleden haar vingers over de harde staaf heen.

Even keek ze Rick aan die merkbaar geschrokken was door haar impulsieve actie. Een knipoogje van haar stelde hem wat gerust al kon hij zijn ogen niet van de mensen voor hem afhalen, bang als hij was dat ze zich zouden omkeren.

Zacht bijna teder streelde ze zijn lul over de volle lengte. Ze zuchtte zacht toen de volle omvang van zijn lul tot haar doordrong. Hij was stevig aan de maat. Ze was niet echt bang dat iemand het zou zien, iedereen staarde gebiologeerd naar het scherm. Zelfs als iemand zich zou omkeren dan konden ze nog niet zien wat ze deed.

Er kon hooguit commentaar komen dat ze te dicht bij haar schoonzoon zat. Onderhands pakte ze zijn lul nu beet. Met haar vingers kon ze de dikke steel van zijn lul amper omsluiten. Verlekkerd trok ze zacht aan zijn lul. Geil keek ze hoe de voorhuid strak over zijn eikel heen gleed.

Een druppeltje voorvocht parelde op uit zijn eikel. Ze kon het niet laten om het druppeltje met haar vinger weg te vegen en geil haar vinger af te likken. Rick slikte van geiligheid toen hij haar zo zag. Langzaam voerde ze het tempo op. Ze zag hoe hij van opwinding kleurde. Rick voelde hoe de spanning in zijn ballen zich langzaam opbouwde. Vooral het feit dat hij met andere in de kamer zat en dat zijn schoonmoeder hem aftrok droeg daar aan bij. Hij moest moeite doen zijn ademhaling niet te luidruchtig te laten worden.

De spanning nam steeds verder toe. Carla keek hem aan en wist dat hij ging klaarkomen. Ze voelde hoe zijn pik zich samentrok toen hij zijn uiterste best deed geruisloos klaar te komen. Heel gemeen kneep ze achter zijn eikel in zijn pik zodat de druk in zijn lul bijna ondragelijk werd, omdat hij niet meteen zijn zaad kon lozen. Toen ze de druk weg haalde schoten een paar korte krachten stralen van zijn geil over haar hand en tegen haar duster.

Tevreden keek ze naar de enorme hoeveelheid. Een druppel liep over haar hand die ze met een geile blik in haar ogen schoonlikte eer ze opstond.

Rick zakte nu de druk op zijn ballen was verdwenen weer ontspannen onderuit. Het was al laat toen ze naar bed gingen. Die nacht droomde hij van zijn geile schoonmoeder. Na dit incident ging er een poosje voorbij zonder dat er iets gebeurde.

Al die tijd had Carla met geen woord over het voorval gerept. Het was twee dagen later dat hij met Carla alleen in huis was. Rick stapte een beetje gehumeurd uit zijn bed en liep slechts gehuld in zijn onderbroek de kamer uit. Op het moment dat hij de kamer van Carla passeerde stapte ze net als hij, slechts gehuld in een slipje haar kamer uit. Rick zag haar blik naar zijn onderbroek afdwalen. Ze lachte zacht, "zo te zien is hij heel wat kleiner dan van de week! Hij had zijn woorden nog niet uitgesproken of hij voelde haar vingers over zijn slappe lul krassen.

Met een ondeugende blik in haar ogen keek ze hem aan. Langzaam boog hij zijn hoofd naar haar toe zijn lippen vonden haar gretige mond. Verlangend opende ze licht haar mond om zijn tong naar binnen te laten glijden. Vurig zoende ze hem. Zijn hand gleed strelend over haar rug. Een koude rilling van opwinding rolde over haar rug.

Langzaam maakte ze zich los van hem en trok hem mee haar slaapkamer binnen. Zonder hem ook maar een seconde los te laten drukte ze hem achterover op het bed. Heet gleed ze over hem heen haar grote tieten drukte geil op zijn borstkast. Zacht zoenend gleed ze via zijn buik naar beneden. Zonder enige aarzeling stroopte ze zijn onderbroek naar beneden.

Genietend keek ze naar zijn jonge bikkelharde lul. Haar hand trilde licht toen ze zijn lul in haar hand nam. Genietend bekeek ze het bovengemiddelde apparaat aandachtig. Langzaam opende ze haar mond en sloot haar warme lippen, langzaam zakkend om de eikel. Rustig zoals alleen rijpe vrouwen dat kunnen begon ze hem te pijpen.

Hij kreunde zacht met gesloten ogen. Wie had dit ooit kunnen verwachten dat zijn schoonmoeder hem zou pijpen. Langzaam bewoog ze haar hoofd op en neer, hem zachtjes met de bewegingen mee in haar mond aftrekkend.

Hij kreunde van ingehouden genot "oohhhh God Carlaaaa Haar tong draaide als een slang onder de rand van zijn eikel door. Rick voelde hoe ze hem op deze manier gek maakte. Zijn gekreun deed haar goed. Ineens stopte ze met trekken en gleed haar hoofd verder naar beneden. Hij voelde hoe ze slikte en zijn eikel haar huig passeerde en zijn lul achter in haar keel verdween.

Het gevoel was ongelofelijk. De druk op zijn ballen werd snel groter. Normaal duurde dit veel langer, maar de hele situatie en de ervaring waarmee ze hem pijpte zweepte hem op. Carla merkte aan het bonzen van de lul achter in haar keel dat het niet lang meer zou duren eer hij zou klaarkomen.

Berekenend voerde ze het tempo steeds verder op zonder zich echt te overhaasten. Rick probeerde wanhopig zijn orgasme uit te stellen. Al snel had hij door dat, dat bijvoorbaat al een verloren zaak zou zijn.

Hij had geen idee tot hoe ver ze wilde gaan. Zonder zijn lul uit haar mond te halen kreunde ze zacht genietend ten teken dat het goed was en dat ze hem begrepen had. Fanatiek ging ze door ze wilde hem in haar mond voelen klaarkomen. Ineens was het of zijn ballen explodeerde. Met een dierlijke lang gerekte kreet kwam hij klaar. Krachtig spoot hij hete stralen zaad in haar gulzige mond. Driftig slikkend om geen druppel te verliezen zoog ze onverstoorbaar door, tot ze zeker wist dat er geen druppel meer te halen was.

Met een schittering in haar ogen keek ze op terwijl ze nog een maal plagend het puntje van haar tong over zijn eikel heen streek. Rustig kwam ze omhoog en zoende hem heet, half op haar zij liggend. Rustig drukte Rick haar op haar rug. Kalm gleed zijn hand onderzoekend over haar volle lichaam. Ze veerde een kort moment geil op met haar kont, toen zijn vingers over haar natte slipje heen streken.

Zacht zoenend en zuigend gleed zijn mond via haar hals naar haar grote vlezige tieten toe. Genietend zoog hij aan haar donker gekleurde harde tepels. Ze kreunde zacht, terwijl ze met haar hand door zijn haren streek. Heet liet Rick nu een hand over haar buik gaan. Zijn vingers verdwenen onder het elastiek van haar slipje. Plagend liet hij zijn vlakke hand haar broekje inglijden, tot zijn hele hand haar dampende kruis bedekte.

Hij kromde zijn middelvinger die zonder problemen tussen haar schaamlippen gleed. Zo geil als nu was ze al heel lang niet meer geweest. Zijn mond verliet haar tepel toen hij leunend op zijn arm overeind kwam. Met twee handen trok hij haar slipje van haar billen. Bewonderend keek hij naar haar zorgvuldig geschoren kutje, die licht glinsterde van het vocht.

Langzaam naderde zijn hoofd haar kruis. Hij rook de zo opwindende muskusachtige geur die uit haar kutje opsteeg. Gretig gleed zijn tong over haar schaamlippen. De zachte zilte smaak voelde naar zijn gevoel aan als honing. Rick voelde zijn lul langzaam weer omhoog komen toen hij zijn tong tussen haar schaamlippen begroef.

Carla kreunde nu bijna onophoudelijk, naar zijn gevoel kwam ze veel tekort. Zijn tong gleed haar zeiknatte kutje binnen om vervolgens weer omhoog te gaan tot hij de volle lengte van haar spleetje met zijn tong had geraakt. Toen hij haar klitje in de opgaande beweging raakte voelde hij hoe ze sidderde. Rick liet zijn tong ruime cirkels om haar klitje heen maken, om heel soms haar klitje aan te raken. Carla had het gevoel dat ze gek werd ze smeekte hem bijna om haar te bevredigen.

Hij wist wat hij deed. De vinger van zijn rechterhand gleed onderzoekend een stukje haar grotje binnen. Langzaam bewoog hij zijn vinger onderzoekend in haar.

Steeds verder gleed zijn vinger naar binnen terwijl zijn tong steeds vaker haar klitje raakte. Hij wist dat ze op het randje zweefde.

Ze drukte met haar handen zijn hoofd stevig in haar kruis. Het was tijd om haar te verlossen vond Rick ze had genoeg gesmeekt. Zijn tong flitste nu in een hoog tempo over haar klitje en zijn vinger pompte hij hard in haar heen en weer. Carla voelde haar orgasme als een dreigende donderbui losbarsten, in alle hevigheid en met een enorme kracht.

Haar lichaam schokte wild op het bed haar orgasme was enorm en overweldigend. De kreet waarmee ze klaar kwam echode nog door de kamer. Ze schokte nog na toen hij op zijn knieen voor haar ging zitten en zijn ondertussen bikkelharde lul op haar grotje richtte.

Met een goed gerichte stoot ramde hij zijn lul diep in de nog na schokkende vrouw. Met lange halen begon hij de jammerende vrouw te neuken. Rick genoot met volle teugen van deze enorme geile rijpe vrouw.

Heet geleden zij handen over haar lichaam opzoek naar haar tieten. Heet nam hij haar tepels tussen zijn vingers en kneep er zachtjes in. Zijn eentonige ritme zweepte haar langzaam op. Haar orgasme werd heel zorgvuldig door hem uitgekozen, als het te snel naar zijn zin gingen verlaagde hij zijn ritme. Langzaam voerde hij het ritme verder op toen hij voelde tot het zaad zich in zijn zak begon te roeren.

Rick neukte haar nu zonder mededogen keihard, op jacht naar zijn eigen genot. Met een paar laatste felle stoten kwam hij tegelijk met zijn kermende schoonmoeder klaar. Haar stevige lichaam schokte spastisch op het bed. Minuten lang voelde hij haar schokken eer ze weer tot rust kwam en hem gelukzalig aan keek. Langzaam verslapte zijn lul en gleed uit haar.

Ze bleven een kort moment in bed liggen en spraken af niets te laten blijken aan zijn vriendin en schoonvader. Even gleed de blik van Carla over de wekkerradio.

Een klein verschrikt kreetje ontsnapte haar keel terwijl ze uit het bed sprong. Snel maakte ze zich weer toonbaar net voor zijn schoonvader de deur opende.

Ze speelde hun rol van onschuldige perfect, hij nog zijn dochter heeft nooit iets vermoed. Buurvrouw Rick en zijn schoonmoeder hadden net een relatie, en bij lange na nog niet genoeg van elkaar.

Hij moest weer in de buurt werken en had met haar afgesproken dat hij eerder dan normaal zou zijn, zodat hij haar nog kon verwennen eer er iemand thuis kwam. Zoals gebruikelijk zou hij blijven slapen, dus zijn alibi was perfect.

Fluitend stapte hij de keuken binnen en gooide zijn bekende weekend tas in de hoek. Het huis leek wel uitgestorven. Zijn stem galmde door het huis toen hij Carla riep.

.

Thuisontvangst doetinchem tiener


schoonzoon neuken bi vrouw

Maar de slaapbank in de tuin is lager dan ze dacht en dan gaat het fout, ze verliest haar evenwicht en even later zitten mijn schoonmoeder en ik onder de cola. Mijn vrouw begint luidkeels te lachen, hierdoor moeten wij ook lachen, het is maar cola niemand heeft zich bezeerd en de kleren kunnen gewassen worden.

Mijn schoonmoeder zet de nu lege glazen op de tafel, ik zie door haar witte shirt heen dat haar tepels nu stijf staan. Door de ijsblokjes was de cola natuurlijk lekker koud. Gerda loopt naar haar moeder en zegt kom ma doe eerst je natte shirt uit, mijn schoonmoeder denkt er blijkbaar niet eens over na, samen met haar dochter trekken ze haar natte shirt uit en zie ik tot mijn grote verbazing dat de BH die ik al wel gezien had door het shirt een heel sexy BH blijkt te zijn.

Dat is nu niet wat je direct van een vrouw van 67 jaar verwacht. Mijn vrouw ziet het ook en zegt mam wat heb jij een sexy BH aan, mijn schoonmoeder lacht verlegen en zegt zachtjes dank je heb ik vorige week nieuw gekocht.

Gerda kijkt en zegt, mam die is ook vies geworden, kom doe die ook uit dan zal ik ze alle twee even met de hand wassen. Mijn schoonmoeder kijkt verschrikt na mij, Gerda moet lachen en zegt, mam hij heeft al wel eerder blote borsten gezien hoor. Kom doe uit, niemand kan je zien in de tuin het is lekker warm en het is niet erg als je schoonzoon je borsten ziet.

Ans twijfelt maar Gerda staat al achter haar en voor haar moeder weet wat er aan de hand is heeft Gerda de BH al los en vallen de grote tieten van haar moeder uit haar BH.

Gerda kwebbelt er lustig op los dan ziet ze dat haar moeder verlegen is met de situatie en zegt spontaan, wacht ma ik doe mee. Voor we het weten heeft Gerda haar shirt uit, ze heeft geen BH aan dus ook direct toples. Met genoegen sla ik het gade en zie dat moeder en dochter ongeveer even grote tieten hebben alleen de tieten van mijn schoonmoeder hangen iets meer, wat natuurlijk te begrijpen is, Gerda is 48 en Ans is 67 jaar.

Gerda drukt haar moeder naar een stoel en zegt ga lekker zitten, ik doe even nieuw drinken in. Snel is ze weg, mijn schoonmoeder en mij achter latend. Sorry zegt mijn schoonmoeder verontschuldigend, ik zeg dan ook, ma het is maar cola. Nee nee zegt ze, dat ik er zo bij zit. Ach ma ik vind het als man niet erg hoor, ik heb een mooi uitzicht zo probeer ik de spanning te breken.

Op dat moment staat Gerda al weer bij ons en zegt, zo zo dus jij vind dit een mooi uitzicht, op dat moment streelt ze de borsten van haar moeder geeft haar een kus en zegt, mam je schoonzoon vind dat je lekkere tieten hebt. De spanning is redelijk snel weg we zien alle twee al snel dat mijn schoonmoeder ontspant en na 5 min praten over van alles merk je aan haar al niet eens meer dat ze toples in de tuin zit. Gerda ziet mij naar de tieten van haar moeder kijken, even later hebben we oog contact, Gerda lacht en wenkt met haar hoofd naar haar moeder, ik begrijp het niet wat ze wil zeggen dus ze doet het zelfde nog een keer.

Ze ziet dat ik het nog niet begrijp, Gerda is altijd al heel direct geweest. Ze zegt dan ook, ma je schoonzoon wil graag even aan je borsten zitten maar is te verlegen om het te vragen.

Ans kijkt eerst geschrokken na mij dan naar haar dochter, dan zegt ze, wat zeg je? Gerda herhaald, je schoonzoon kan zijn ogen niet van je borsten houden ik zie de blik in zijn ogen die is het zelfde als hij naar mijn borsten kijkt.

Ans is duidelijk opnieuw verlegen met de situatie en zegt snel, ik moet even plassen ben zo terug, snel staat ze op en ze is weg.

Ik kijk Gerda vragend aan, die zegt, schat kijk niet zo verbaasd, ik zie toch dat je geilt op haar tieten. Pappa is al ander half jaar geleden overleden, mama heeft ook gevoelens wie kan dan beter dit invullen dan wij?

Ik kijk haar nu me nog meer verbazing aan, ze lacht en zegt, schat jij wilt toch altijd graag een trio, met Ria is toch ook altijd heerlijk? Ria is onze buurvrouw waar we 2 of 3 keer per maand sex mee hebben, maar zeg ik, dat is toch anders dit is je moeder. Gerda lacht en zegt, als ik op mijn moeder lijk zal mijn moeder na zolang geen sex zeker erg geil zijn.

Kom laten we het samen proberen om haar dit te geven. Op dat moment horen we haar moeder aankomen, ze zit nog niet of Gerda begint er gewoon opnieuw over. Mam Jan wil zo graag even met je borsten spelen, jij vind het toch ook lekker als iemand met je borsten speelt?

Ans kijkt verlegen en zegt ja toen pappa nog leefde was die ook altijd met mijn borsten aan het spelen maar nu speelt niemand er meer mee. Gerda drukt nu gewoon door en zegt, Jan kom van de bank en speel even met mamma haar tieten. Ik denk bij mezelf wat kan mij het schelen ik heb hier zin in en ben geil. Als snel sta ik naast mijn schoonmoeder en betast die grote tieten waar ik al zo vaak naar gekeken had maar niet aan mocht komen.

Ik voel dat mijn schoonmoeder gespannen is maar ga gewoon door. IK hoor haar zeggen maar dit kan toch niet. Gerda komt bij ons staan en geeft haar moeder een zoen met de woorden mam dit kan wel. Dan streelt ook Gerda de tieten van haar moeder, al heel snel zien Gerda en ik dat Ans haar ogen sluit en zien we haar ademhaling sneller worden, Gerda en ik kijken elkaar met een glimlach aan en beginnen te tongzoenen. We horen mijn schoonmoeder steeds zwaarder adem halen en kunnen nu duidelijk horen dat ze aan het genieten is.

Gerda buigt zich opnieuw naar haar moeder en geeft haar weer een zoen op de mond, ik hoor haar zeggen, mam laat je lekker gaan, wij zullen je wel masseren. Dan komt Gerda omhoog en drukt ze mijn hoofd naar de tieten van haar moeder met de woorden Jan zuig maar even op haar tepels zoals je dat ook altijd bij mij doet.

Daar voldoe ik graag aan, ik neem de harde tepels een voor een in mijn mond en speel er mee. Dan hoor ik mijn schoonmoeder zeggen, ze zitten goed vast hoor al 67 jaar je hoeft niet zo voorzichtig te doen. Ik ben verbaasd dit uit de mond van mijn schoonmoeder te horen maar herken het direct, Gerda vind het ook super geil als ik haar tepels hard aanpak, ze geilt op klemmen en wasknijpers op haar tepels, dus de appel is niet ver van de boom gevallen.

Ik ga nu iets ruwer te werk, dat heeft direct zijn uitwerking mijn schoonmoeder zucht nu nog luider, ze is over haar grens van verlegenheid en zit nu onderuit gezakt gewoon geil te wezen als ik haar schoonzoon met haar tieten aan de gang ben. Even later horen we mijn schoonmoeder nu niet alleen meer zuchten maar ook luid kreunen. Ik hoor Gerda zeggen mam zo te horen vind je het lekker, Ans kreunt ja het is heerlijk, al zo lang geleden dat een man aan mijn tieten heeft gezeten.

Gerda haakt gelijk in en zegt, alleen een man wanneer heeft voor het laatst een vrouw aan je tieten gezeten. Mijn schoonmoeder is te geil om verbaasd te zijn en kreunt nee nog nooit alleen papa en soms een andere man papa en ik deden vroeger wel eens een trio. Gerda drukte me aan de kant, met de woorden mam ik zal laten voelen dat een vrouw aan je tieten ook lekker is dook ze op de tieten van haar moeder en had ze al snel een van de grote harde tepels in haar mond.

Haar moeder kreunde alleen maar harder, Gerda stopte even en mompelde, Jan zou je mam niet eens een lekkere zoen geven? Ik keek naar mijn schoonmoeder, die had haar ogen nog steeds gesloten maar opende haar mond een stukje. Daarom maakte ik er direct gebruik van en al snel waren mijn schoonmoeder en ik intens aan het tongzoenen. Mijn schoonmoeder werd actiever, ze streelde nu zonder schaamte mijn kruis, op het moment dat ze mijn harde paal voelde kreunde ze nog harder. Mijn schoonmoeder verbrak kreunend de tongzoen, ik keek naar Gerda en zag tot mijn verbazing dat ze met haar hand onder de rok van haar moeder zat.

Ans was er duidelijk klaar voor, ze gaf me nog een kus en zei kreunend, wil je me niet even in mijn mond neuken? Ik was ondanks dat we aan het geilen waren en ik bloed geil was toch met stomheid geslagen. En dan zit haar dochter ook nog met haar hand in haar kruis. Ik ben inmiddels zo geil dat ik graag aan het verzoek voldoe.

Al snel sta ik naakt voor haar en voel ik de mond van mijn schoonmoeder over mijn harde paal gaan. Gerda stopt met een glimlach met de tepels en zegt, zo zo ma jij hebt er zin in, doe maar pijp hem maar even lekker zal ik hem wel het laatste stukje pijpen. Mijn schoonmoeder stopt even en zegt met een geile stem, helemaal niet, hij gaat niet uit mijn mond voor ik zijn sperma in mijn mond voel spuiten. Ik zie dat Gerda nu volledig naakt is ze heeft de rest van de kleding ook uit gedaan, ze zit gehurkt voor haar moeder en is nu bezig haar rok uit te trekken, mijn schoonmoeder werkt volledig mee.

Zonder het pijpen minder te maken zie ik dat ze met haar kont omhoog komt zodat haar dochter haar rok uit kan doen. Ik zie dat de slip passend is bij de BH erg heel erg mooi. Ook de slip is snel uit, mijn adem stokt even, tot mijn grote verbazing is mijn schoonmoeder van 67 jaar volledig geschoren, geen haartje te zien.

Gerda kijkt me geil aan en zegt, mhh ik had het al gevoeld. Dan duikt ze zonder enig voorbehoud met haar mond op de kut van haar moeder, ik voel dat Ans haar lichaam direct reageert. Ans is zowel aan het kreunen als pijpen. Ik zie mijn harde paal op en neer gaan in mijn schoonmoeder haar mond en vind het een geil gezicht. Met gesloten ogen is ze me fanatiek aan het pijpen. Dan pakt ze eerst een hand van me die ze op haar hoofd legt en al snel ook de tweede hand, ze geeft nu duidelijk te kennen dat ze niet meer wil pijpen maar dat ik haar hoofd vast moet houden om haar mond te neuken.

Opnieuw denk ik de appel is erg dicht bij de boom gevallen, ook Gerda vind het lekkerder dat ik mezelf in haar mond klaar neuk dan dat ze me klaar pijpt, voor haar is het veel geiler als ik haar min of meer dwing. Ik grijp mijn schoonmoeder bij haar grijze bijna witte haren en begin haar mond te neuken, aan het kreunen te horen vind ze dat niet erg.

Of komt het door de ervaren tong van haar dochter? Gerda is haar moeder nu geil aan het likken, ze kijkt onder het likken schuin omhoog om te kijken hoe ik haar moeder nu in haar mond neuk. Totaal onverwacht begint mijn schoonmoeder nog harder te kreunen en kronkelen ik stop even omdat ik zie dat ze aan het klaar komen is, maar als ik haar afwijzende gekreun hoor dat ik gestopt ben ga ik snel door.

Ik kijk hoe mijn schoonmoeder kronkelend aan het klaar komen is en verbaas me over de tijd die ze klaar komt. Er lijkt geen einde aan te komen. Ik was al bloed geil maar dit gekreun en gedraai maakt me nog geiler. Als ik even later kreun pas op ik ga klaar komen voel ik opeens de handen van mijn schoonmoeder op mijn billen.

Ze laat nu duidelijk merken dat ik me niet terug mag trekken, enkele seconden later kom ik kreunend klaar in de mond van mijn schoonmoeder. Ook was het niet vreemd meer dat als op een avond de tv verveelde hij met de hele familie een porno band zat te bekijken. Ergens voelde hij zich dan wel eens opgelaten, als hij met een stijve zat te kijken.

Ook kon hij zich niet geheel aan het gevoel onttrekken dat zijn schoonmoeder soms bewust alleen gehuld in een slipje rondliep. Het was zelfs al een paar maal voorgekomen dat ze toevallig net naakt, naar of uit de douche kwam als hij langs liep. Ergens daagde ze hem gewoonweg uit. Het geluid van de deur haalde hem uit zijn gedachten, zijn schoonvader stapte binnen die hem joviaal begroette. De avond verliep ontspannen, om en om namen ze een douche en gingen gehuld in een ochtendjas voor de buis zitten.

Rick had samen met zijn schoonmoeder de driezitter in beslag genomen. De andere familieleden hadden de fauteuils die voor de bank stonden in beslag genomen. Zijn schoonvader had voor iedereen wat ingeschonken. Zoals gebruikelijk stond de tv aan.

Nadenkend werd er langs de vele kanalen gezapt, waar zich niets afspeelde dat hen kon boeien. Zonder te dralen werd er een band in de video geschoven. Rick kon wel raden wat. Een zacht zwoel gekreun en gehijg ondersteund door geile beelden vulde de kamer. Hij voelde zich wat opgelaten, als hij lang bleef kijken wist hij dat zijn lul een eigen leven zou gaan leiden.

Om te zorgen dat als iemand zich zou omkeren ze niet meteen zijn enorme paal van ruim 19cm zouden zien, trok hij zijn benen op. Wat meer ontspannen keek hij weer naar de beelden.

Carla die naast hem zat, was hij wat de inkijk betreft, vergeten. Met kleine schokjes voelde hij zijn lul langzaam omhoog komen. Carla die naast hem zat keek geil naar zijn lul, die omhoog kwam. Ze voelde hoe de opwinding bezit van haar nam bij die aanblik.

Ze voelde hoe ze zeiknat werd. In een opwelling stak ze haar hand naar hem uit. Bijna teder gleden haar vingers over de harde staaf heen. Even keek ze Rick aan die merkbaar geschrokken was door haar impulsieve actie.

Een knipoogje van haar stelde hem wat gerust al kon hij zijn ogen niet van de mensen voor hem afhalen, bang als hij was dat ze zich zouden omkeren. Zacht bijna teder streelde ze zijn lul over de volle lengte. Ze zuchtte zacht toen de volle omvang van zijn lul tot haar doordrong. Hij was stevig aan de maat. Ze was niet echt bang dat iemand het zou zien, iedereen staarde gebiologeerd naar het scherm. Zelfs als iemand zich zou omkeren dan konden ze nog niet zien wat ze deed. Er kon hooguit commentaar komen dat ze te dicht bij haar schoonzoon zat.

Onderhands pakte ze zijn lul nu beet. Met haar vingers kon ze de dikke steel van zijn lul amper omsluiten. Verlekkerd trok ze zacht aan zijn lul. Geil keek ze hoe de voorhuid strak over zijn eikel heen gleed. Een druppeltje voorvocht parelde op uit zijn eikel. Ze kon het niet laten om het druppeltje met haar vinger weg te vegen en geil haar vinger af te likken. Rick slikte van geiligheid toen hij haar zo zag. Langzaam voerde ze het tempo op. Ze zag hoe hij van opwinding kleurde.

Rick voelde hoe de spanning in zijn ballen zich langzaam opbouwde. Vooral het feit dat hij met andere in de kamer zat en dat zijn schoonmoeder hem aftrok droeg daar aan bij. Hij moest moeite doen zijn ademhaling niet te luidruchtig te laten worden.

De spanning nam steeds verder toe. Carla keek hem aan en wist dat hij ging klaarkomen. Ze voelde hoe zijn pik zich samentrok toen hij zijn uiterste best deed geruisloos klaar te komen. Heel gemeen kneep ze achter zijn eikel in zijn pik zodat de druk in zijn lul bijna ondragelijk werd, omdat hij niet meteen zijn zaad kon lozen. Toen ze de druk weg haalde schoten een paar korte krachten stralen van zijn geil over haar hand en tegen haar duster.

Tevreden keek ze naar de enorme hoeveelheid. Een druppel liep over haar hand die ze met een geile blik in haar ogen schoonlikte eer ze opstond. Rick zakte nu de druk op zijn ballen was verdwenen weer ontspannen onderuit. Het was al laat toen ze naar bed gingen.

Die nacht droomde hij van zijn geile schoonmoeder. Na dit incident ging er een poosje voorbij zonder dat er iets gebeurde. Al die tijd had Carla met geen woord over het voorval gerept. Het was twee dagen later dat hij met Carla alleen in huis was. Rick stapte een beetje gehumeurd uit zijn bed en liep slechts gehuld in zijn onderbroek de kamer uit. Op het moment dat hij de kamer van Carla passeerde stapte ze net als hij, slechts gehuld in een slipje haar kamer uit.

Rick zag haar blik naar zijn onderbroek afdwalen. Ze lachte zacht, "zo te zien is hij heel wat kleiner dan van de week! Hij had zijn woorden nog niet uitgesproken of hij voelde haar vingers over zijn slappe lul krassen. Met een ondeugende blik in haar ogen keek ze hem aan.

Langzaam boog hij zijn hoofd naar haar toe zijn lippen vonden haar gretige mond. Verlangend opende ze licht haar mond om zijn tong naar binnen te laten glijden. Vurig zoende ze hem. Zijn hand gleed strelend over haar rug. Een koude rilling van opwinding rolde over haar rug. Langzaam maakte ze zich los van hem en trok hem mee haar slaapkamer binnen. Zonder hem ook maar een seconde los te laten drukte ze hem achterover op het bed.

Heet gleed ze over hem heen haar grote tieten drukte geil op zijn borstkast. Zacht zoenend gleed ze via zijn buik naar beneden. Zonder enige aarzeling stroopte ze zijn onderbroek naar beneden. Genietend keek ze naar zijn jonge bikkelharde lul. Haar hand trilde licht toen ze zijn lul in haar hand nam. Genietend bekeek ze het bovengemiddelde apparaat aandachtig. Langzaam opende ze haar mond en sloot haar warme lippen, langzaam zakkend om de eikel.

Rustig zoals alleen rijpe vrouwen dat kunnen begon ze hem te pijpen. Hij kreunde zacht met gesloten ogen. Wie had dit ooit kunnen verwachten dat zijn schoonmoeder hem zou pijpen. Langzaam bewoog ze haar hoofd op en neer, hem zachtjes met de bewegingen mee in haar mond aftrekkend. Hij kreunde van ingehouden genot "oohhhh God Carlaaaa Haar tong draaide als een slang onder de rand van zijn eikel door. Rick voelde hoe ze hem op deze manier gek maakte. Zijn gekreun deed haar goed. Ineens stopte ze met trekken en gleed haar hoofd verder naar beneden.

Hij voelde hoe ze slikte en zijn eikel haar huig passeerde en zijn lul achter in haar keel verdween. Het gevoel was ongelofelijk. De druk op zijn ballen werd snel groter. Normaal duurde dit veel langer, maar de hele situatie en de ervaring waarmee ze hem pijpte zweepte hem op.

Carla merkte aan het bonzen van de lul achter in haar keel dat het niet lang meer zou duren eer hij zou klaarkomen. Berekenend voerde ze het tempo steeds verder op zonder zich echt te overhaasten. Rick probeerde wanhopig zijn orgasme uit te stellen. Al snel had hij door dat, dat bijvoorbaat al een verloren zaak zou zijn. Hij had geen idee tot hoe ver ze wilde gaan. Zonder zijn lul uit haar mond te halen kreunde ze zacht genietend ten teken dat het goed was en dat ze hem begrepen had.

Fanatiek ging ze door ze wilde hem in haar mond voelen klaarkomen. Ineens was het of zijn ballen explodeerde. Met een dierlijke lang gerekte kreet kwam hij klaar. Krachtig spoot hij hete stralen zaad in haar gulzige mond. Driftig slikkend om geen druppel te verliezen zoog ze onverstoorbaar door, tot ze zeker wist dat er geen druppel meer te halen was. Met een schittering in haar ogen keek ze op terwijl ze nog een maal plagend het puntje van haar tong over zijn eikel heen streek.

Rustig kwam ze omhoog en zoende hem heet, half op haar zij liggend. Rustig drukte Rick haar op haar rug. Kalm gleed zijn hand onderzoekend over haar volle lichaam.

Ze veerde een kort moment geil op met haar kont, toen zijn vingers over haar natte slipje heen streken. Zacht zoenend en zuigend gleed zijn mond via haar hals naar haar grote vlezige tieten toe. Genietend zoog hij aan haar donker gekleurde harde tepels. Ze kreunde zacht, terwijl ze met haar hand door zijn haren streek. Heet liet Rick nu een hand over haar buik gaan. Zijn vingers verdwenen onder het elastiek van haar slipje.

Plagend liet hij zijn vlakke hand haar broekje inglijden, tot zijn hele hand haar dampende kruis bedekte. Hij kromde zijn middelvinger die zonder problemen tussen haar schaamlippen gleed. Zo geil als nu was ze al heel lang niet meer geweest. Zijn mond verliet haar tepel toen hij leunend op zijn arm overeind kwam. Met twee handen trok hij haar slipje van haar billen. Bewonderend keek hij naar haar zorgvuldig geschoren kutje, die licht glinsterde van het vocht. Langzaam naderde zijn hoofd haar kruis.

Hij rook de zo opwindende muskusachtige geur die uit haar kutje opsteeg. Gretig gleed zijn tong over haar schaamlippen. De zachte zilte smaak voelde naar zijn gevoel aan als honing. Rick voelde zijn lul langzaam weer omhoog komen toen hij zijn tong tussen haar schaamlippen begroef. Carla kreunde nu bijna onophoudelijk, naar zijn gevoel kwam ze veel tekort.

Zijn tong gleed haar zeiknatte kutje binnen om vervolgens weer omhoog te gaan tot hij de volle lengte van haar spleetje met zijn tong had geraakt. Toen hij haar klitje in de opgaande beweging raakte voelde hij hoe ze sidderde.

Rick liet zijn tong ruime cirkels om haar klitje heen maken, om heel soms haar klitje aan te raken. Carla had het gevoel dat ze gek werd ze smeekte hem bijna om haar te bevredigen. Hij wist wat hij deed. De vinger van zijn rechterhand gleed onderzoekend een stukje haar grotje binnen.

Langzaam bewoog hij zijn vinger onderzoekend in haar. Steeds verder gleed zijn vinger naar binnen terwijl zijn tong steeds vaker haar klitje raakte. Hij wist dat ze op het randje zweefde. Ze drukte met haar handen zijn hoofd stevig in haar kruis. Het was tijd om haar te verlossen vond Rick ze had genoeg gesmeekt. Zijn tong flitste nu in een hoog tempo over haar klitje en zijn vinger pompte hij hard in haar heen en weer. Carla voelde haar orgasme als een dreigende donderbui losbarsten, in alle hevigheid en met een enorme kracht.

Haar lichaam schokte wild op het bed haar orgasme was enorm en overweldigend. De kreet waarmee ze klaar kwam echode nog door de kamer. Ze schokte nog na toen hij op zijn knieen voor haar ging zitten en zijn ondertussen bikkelharde lul op haar grotje richtte. Met een goed gerichte stoot ramde hij zijn lul diep in de nog na schokkende vrouw. Met lange halen begon hij de jammerende vrouw te neuken. Rick genoot met volle teugen van deze enorme geile rijpe vrouw.

Heet geleden zij handen over haar lichaam opzoek naar haar tieten. Heet nam hij haar tepels tussen zijn vingers en kneep er zachtjes in. Zijn eentonige ritme zweepte haar langzaam op. Haar orgasme werd heel zorgvuldig door hem uitgekozen, als het te snel naar zijn zin gingen verlaagde hij zijn ritme.

Langzaam voerde hij het ritme verder op toen hij voelde tot het zaad zich in zijn zak begon te roeren. Rick neukte haar nu zonder mededogen keihard, op jacht naar zijn eigen genot. Met een paar laatste felle stoten kwam hij tegelijk met zijn kermende schoonmoeder klaar. Haar stevige lichaam schokte spastisch op het bed. Minuten lang voelde hij haar schokken eer ze weer tot rust kwam en hem gelukzalig aan keek.

Langzaam verslapte zijn lul en gleed uit haar. Ze bleven een kort moment in bed liggen en spraken af niets te laten blijken aan zijn vriendin en schoonvader. Even gleed de blik van Carla over de wekkerradio. Een klein verschrikt kreetje ontsnapte haar keel terwijl ze uit het bed sprong. Snel maakte ze zich weer toonbaar net voor zijn schoonvader de deur opende. Ze speelde hun rol van onschuldige perfect, hij nog zijn dochter heeft nooit iets vermoed.

Buurvrouw Rick en zijn schoonmoeder hadden net een relatie, en bij lange na nog niet genoeg van elkaar. Hij moest weer in de buurt werken en had met haar afgesproken dat hij eerder dan normaal zou zijn, zodat hij haar nog kon verwennen eer er iemand thuis kwam. Zoals gebruikelijk zou hij blijven slapen, dus zijn alibi was perfect.

Fluitend stapte hij de keuken binnen en gooide zijn bekende weekend tas in de hoek. Het huis leek wel uitgestorven. Zijn stem galmde door het huis toen hij Carla riep.

.
Kale anus vrouw zoekt man schiedam

  • Marokkaanse meid pijpt plassex met oma
  • Carla merkte aan het bonzen van de lul achter in haar keel dat het niet lang meer zou duren eer hij zou klaarkomen. Ik zakte gelijk op mijn knieĆ«n en bekeek hem eens goed trok de voorhuid helemaal naar achteren en likte zo lekker onder zijn eikelrand door.
  • Date een shemale jonge kale kutjes
  • Schoonzoon neuken bi vrouw
  • 511

Moeder leert dochter pijpen tantra massage flevoland