Opgerekte kut erotiek markt

opgerekte kut erotiek markt

...

Prive pjes vette negerin


opgerekte kut erotiek markt

...


Ze waste haar haar en sopte haar lichaam lekker in met zeep. Nadat ze afgespoeld was zette ze de douche uit. Ze droogde zich af en liep naar de kleding kast. Wat zal ik eens aandoen vanavond, vroeg ze zich af. Ze vond een mooie HB met kant en een witte blouse, deed deze aan. Een mooie rode string en een lekker stretch broek was haar keuze. Ze moest nog aan het eten beginnen en ze had nog maar een uurtje voor dat Linda zou komen.

Patricia was van plan om een Biefstukje te bakken met een lekker gebakken aardappel. De obergine en de spersie bonen zouden in een frisse salade verwerkt worden. Patricia was druk in de weer met het eten toen de voordeur bel ging. Patricia ging naar de voordeur waar een jongeman stond, ze deed open. Patricia was verbaasd en liep naar binnen, ze maakte het pakket open, het was een erotische catalogen die ze ooit een op het internet had besteld.

Ze legde het pakket aan de kant en ging verder met haar eten. De bel ging weer, het was Linda, Patricia deed open. Ze vielen elkaar meteen in de armen. Ze hadden elkaar tenslotte 3 jaar niet gezien. Ze hadden elkaar een hoop te vertellen. Linda was een meid van 23 jaar en had flinke borsten en een stevige kont. Ze liepen door de kamer naar de keuken. Samen hebben ze het eten afgemaakt. Aan tafel werd er veel besproken.

Over werk, vrienden en het verleden. Linda vertelde dat ze sinds kort weer vrijgezel was. Er werd lekker gekletst en de dames dronken aardig door.

De ene fles wijn na de andere werd geopend beide waren al aardig aangeschoten. Linda’s oog viel op de catalogen die Patricia in de haast aan de kant had gegooid. Patricia voeden zich rood aanlopen. Linda begon te bladeren in de catalogen en liet haar een soort van kunst lul zien. Patricia vond het maar een vreemde gewaarwording, een vriendin die ze 3 jaar niet gezien had lied haar zien welke vibrator ze gebruikten. Linda vroeg aan Patricia: Ze ruimde de tafel af en gingen in de woonkamer zitten.

Patricia deed de gordijnen dicht en zakte in een luie stoel. Linda vroeg of Patricia een spelletje wilde spelen. Dat vond Patricia prima. Linda vertelde er wel bij dat het niet voor preutse meiden was. Dit maakte Patricia wel een beetje angstig maar tegelijkertijd wond het haar op.

Patricia stemde er mee in. Linda legde uit dat ze om de beurt intieme vragen mochten stellen aan elkaar en dat het antwoord in elk geval eerlijk moest zijn. Linda begon met haar eerste vraag. Heb je wel eens een hulp stuk gebruikt tijdends je masturbatie? Patricia wist niet goed wat ze moest vragen dus vroeg ze: Zo gingen ze nog een tijdje door.

Ook bleven ze wijn drinken. Beide waren nu goed aangeschoten. Patricia ging naast Linda zitten en keek haar aan, ze merkte op dat ze niet heel veel veranderd was sinds 3 jaar.

Linda betrapte Patricia erop dat ze in haar blouse zat te staren. Linda begon haar borsten te strelen, Patricia wist niet waar ze kijken moest. Linda legde een hand op Patricia’s been en streelde dit. Ik doe jou een blinddoek om en dan mag ik met je doe wat ik wil daarna mag jij mij blinddoeken en doen met me wat jij wilt. Linda pakte een theedoek en rolde deze op ze legde hem op de ogen van Patricia en knoopte hem vast.

Linda begon Patricia’s broek los te doen. Ze schoof deze naar beneden en deed deze bij haar uit. Zelf deed ze haar blouse open en haar HB uit. Twee flinke tieten hingen uit haar blouse. Haar tepels waren lekker hard. Ze ging met haar tepels boven de mond van Patricia hangen en beval haar om haar mond open te doen. Ze liet een tiet op haar mond zakken, Patricia begon er aan te zuigen en te likken. Ze beet zacht op de harde tepels. Linda hing ook de ander tiet in haar mond, ook deze moest ze zuigen en likken.

Patricia werd heel geil en dus ook nat van deze spelletjes. Linda had gezien dat Patricia een natte plek tussen haar benen kreeg. Ze deed haar benen ver uit elkaar, haar string verpakte haar natte kutlipjes maar net. Linda deed Patricia’s blouse los en trok haar BH een stukje naar beneden zodat haar tepels boven de rand van haar BH staken. Linda begon haar tieten te strelen en likte aan haar tepels.

Patricia kreunde, Linda hoorden dat ze het lekker vond. Linda deed nu de string van Patricia uit. Er zat nu een nog grottere natte plek in dan vanmiddag. Linda liet de string over Patricia’s gezicht gaan. Patricia rook haar eigen geil weer en hield het niet meer, ze begon te happen naar haar string. Linda trok hem snel weg, linda zocht de natte plek en likte eraan, mmmhhhhhh dat is lekker. Patricia lag nu in haar blote kont te draaien. Linda legde haar benen ver uit elkaar en het kutje van Patricia opende zich.

Linda liet een vinger over haar schaamlippen gaan. Daarna ging ze over haar clitoris en uiteindelijk kwam ze bij de ingang van Patricia’s kutje. Ze drukte zacht haar vinger in de kut van Patricia. De vinger gleed soepel in haar, Linda haalde haar vinger een paar keer op en neer en stopte hem daar na bij Patricia in haar mond. Patricia zoog de vinger met een pijpende beweging schoon. Linda ging nu met haar hoofd tussen Patricia’s benen.

Ze likte zacht over haar clit waardoor Patricia schokte, linda ging overal langs met haar tong. Eerst even over haar clit en toen zoog ze aan haar schaamlippen. Linda duwden de benen van Patricia nog iets verder naar achteren waardoor haar ingang nog beter zichtbaar was linda stak haar tong zo diep mogelijk in haar. Patricia genoot van alle handelingen. Linda vond dat het nu tijd was voor iets nieuws ze beval Patricia om op handen een voeten te gaan zitten.

Patricia gehoorzaamde en stak haar kont naar haar toe. Linda keek nu recht in haar kutje. Linda streelde Patricia’s kutje en smeerde haar sappen over haar billen heen. Langzaam streelden ze Patricia’s billen en ging ze door haar bilnaad naar beneden over haar anus. Patricia schrok even ervan, linda zei dat ze zich rustig moest houden en moet genieten.

Linda likte nu haar kutje weer en drukte haar neus diep tussen haar lippen. Ze likte ook haar billen en kwam aan bij haar poepertje ze likte er zacht aan, Patricia schok weer weg maar nu minder dan de eerste keer. Linda likte er nog een keer aan, Patricia’s poepgaatje trok zich samen. Linda zette nu haar tong tegen haar poepgat en maakte een kussende beweging, Patricia vond het vreemd maar wel heel lekker.

Linda zette nu iets meer kracht op haar poepgat haar poepgat opende zich langzaam en linda drong met haar tong binnen. Linda had een dikke klodder vaginaal vocht op Patricia’s poepgat gesmeerd.

Linda begon met haar wijsvinger over Patricia’s poepgat te draaien. Patricia kreunde niemand was ooit daar geweest. En nu zou ze daar gevingerd worden door haar vriendin. Linda voerde druk op en Patricia’s kontje opende zich. Patricia streelde haar eigen borsten en kneep in haar tepels. Linda’s vinger gleed nu heel langzaam in Patricia’s kont, tot ze niet meer dieper kon. Ze haalde haar vinger een stukje terug de drukte hem weer volledig in haar kont.

Linda ging steeds sneller in haar kontje. Patricia werd gek van geilheid, linda ging met haar andere hand haar kutje strelen. Linda zat nu met 1 vinger in Patricia’s kont en met 2 vingers in haar kutje. Patricia werd goed opgerekt. Patricia vond die vinger in haar kont zelf lekker.

Linda deed het om en om eerst een vinger in haar kont, dan twee in haar kutje. Linda ging met haar gezicht onder Patricia’s kutje liggen en likte zacht met haar warme tong over haar lekkere dikke kutlipjes.

Linda haalden haar vingers uit Patricia’s kut en begon haar heftiger te beffen de vinger in haar anus bleef daar lekker zitten. Terwijl Patricia werd gebeft, werd ze ook anaal gevingerd. Linda likte een paar keer over Patricia’s clitje.

Patricia’s anus trok zich strak samen en haar lichaam begon te trillen, Patricia kwam klaar in de mond van Linda. Samen lagen ze uit te rusten op de bank. Dit leek meer op een badhuis dan op een badkamer zoals zij die gewend was.

In de badkamer bevond zich een gigantisch groot, rond bad, waar je makkelijk met drie volwassenen tegelijk in kon. Het was aan Ellen te merken dat ze weer in een betere stemming was gekomen want ze klonk een heel stuk vrolijker.

Bernadette trok haar spijkerbroek en haar slipje uit en ging op de rand van het bad zitten. Ze was gespannen, maar dan wel op een heel lekkere manier. Haar kutje tintelde al een beetje van opwinding terwijl er eigenlijk nog helemaal niets was gebeurd. Ellen kwam terug met een bus scheerschuim, een scheermesje en een grote handdoek die ze eerst nat maakte. Bernadette deed gelijk haar benen verder uit elkaar en voelde hoe Ellen het scheerschuim over haar kutje verdeelde. Dit verdelen van het schuim duurde opvallend lang, veel langer dan volgens Bernadette strikt noodzakelijk was.

Maar Bernadette had hier absoluut geen moeite mee. Integendeel, ze kwam al bijna klaar van al deze aandacht voor haar pruimpje. Net voordat ze het niet meer kon houden bracht Ellen het scheermesje echter in de aanslag, wat direct een ander soort spanning in haar onderlijf tot gevolg had. Geconcentreerd wachtte Bernadette af hoe het zou zijn om geschoren te worden.

Heel voorzichtig maar toch ook heel ervaren liet Ellen het scheermes door de schaamstreek van Bernadette glijden. Na elke haal spoelde ze de haartjes van het mesje af.

Pijn voelde Bernadette niet. Integendeel het voelde eigenlijk best wel lekker. Ellen verwijderde de resten scheerschuim met de natte handdoek. Bernadette ging weer op de rand van het bad zitten met haar benen gespreid. Wat er nu gebeurde had Bernadette echter niet verwacht. Ellen kroop tussen haar benen en begon haar kale kutje uitvoerig te likken. Met haar tong begon ze haar klitje uitvoerig te bewerken.

Dit gebeurde op een dusdanig prikkelende wijze dat Bernadette een onbeschrijfelijk sterk orgasme kreeg. Het leek wel of er elektrische draden op haar kutje waren aangesloten. Schokkend kwam ze klaar, en nog eens, en nog eens…. Dit was toch wel het meest intensieve orgasme wat ze ooit had beleefd.

Ruben had haar vorige week naar de zevende hemel gebeft, maar nu werden de achtste, negende en tiende hemel overgeslagen en belandde Bernadette rechtstreeks in de elfde hemel. Uitgeput liet Bernadette zich in het bad zakken. Ellen kroop tegen Bernadette aan en zette de douche aan.

In elkaars armen genoten beide vrouwen van de weldadige, warme stralen van de douche. Na een minuut of vijf vertoonde Bernadette weer enigszins een teken van leven. Voor Ellen was dit ene zinnetje een gigantisch compliment. Het sterkte haar ook in haar zelfbewustzijn wat door het vreemd gaan van haar man een behoorlijke knauw had gekregen.

Want als je een meisje, die iedere jongen kon krijgen die ze maar wilde, op een dergelijke manier kon laten klaarkomen, dan ben je nog steeds niet afgeschreven. Bernadette had haar aanvankelijke verlegenheid laten vallen en was eigenlijk voor alles in. Vorige week was ze op een fantastische wijze ontmaagd en nu leerde ze dat ook seks met een vrouw superlekker kon zijn.

Ellen zette de douche uit en beide vrouwen, want ondanks het leeftijdsverschil waren ze op dit moment elkaars gelijken, droogden elkaar af op een wijze die zelfs in de beste films van Andrew Blake, qua erotische geladenheid, niet te evenaren was. Nadat zowel Ellen als Bernadette weer droog waren liepen ze hand in hand, als een verliefd tienerstelletje, naar de slaapkamer.

Eenmaal in de slaapkamer vielen de beide vrouwen elkaar in de armen en volgde een zeer passionele tongzoen. Langzaam begon ze Ellen te vingeren. Bernadette besloot op eigen initiatief dan ook om een vierde vinger bij Ellen naar binnen te steken.

Ellen hijgde en kreunde alsof het een lieve lust was. Bernadette dacht dat ze het niet goed verstaan had. Bernadette had wel eens gehoord van een fist-fuck maar voor haar was iets dergelijks schier onmogelijk. En eigenlijk vond ze dit toch wel een beetje te extreem worden.

Dat ze hier met een vrouw lag te vrijen was voor Bernadette al een hele bijzondere gebeurtenis en om dan gelijk al aan een dergelijke perversiteit te beginnen ging haar eigenlijk te ver. Ook dit bleek al snel voldoende om Ellen het laatste zetje te geven om tot een buitenaards orgasme te komen. Kreunend, schreeuwend, gillend, kwam ze tot haar hoogtepunt.

Haar orgasme hield lang aan, heel lang. Nu pas haalde Bernadette haar vingers uit haar kut. Na een paar minuten kwam Ellen weer enigszins bij kennis. Ellen drukte Bernadette een kus op haar mond om haar dankbaarheid te onderstrepen.

Even was het stil maar Ellen doorbrak de stilte. Ellen opende de kledingkast en pakte een grote schoenendoos uit de kast. En niet te vergeten in allerlei kleuren. Ellen liet Bernadette een behoorlijk formaat kunstlul zien waar, aan de achterkant, een kleiner exemplaar aan vast zat.

Ellen moest er zelfs een beetje om lachen dat Bernadette dit niet wist. Bernadette moest toegeven dat dit de eerste keer was dat ze een dildo van zo dichtbij zag. Er ontspon zich een geanimeerd gesprek waarin Bernadette vertelde over haar ontmaagding, een week geleden. Uiteindelijk moest ze ook toe geven dat er voor die tijd nog nooit iemand anders haar kutje beroerd had.

En zeker geen andere vrouw. Bernadette vertelde over Ruben, hoe lief en voorzichtig hij geweest was en hoe lekker hij haar had laten klaarkomen. En ook dat de eerste keer bij haar geweldig was geweest.

Ellen haalde een kunstlul uit de doos die ongeveer de dikte had van een honkbalknuppel. Bernadette kon het niet geloven dat een dergelijk dikke dildo in een kut zou passen. Ellen pakte de superdikke dildo, smeerde wat spuug over de kop en liet het ding zonder problemen in haar kut verdwijnen. Bernadette kon het amper geloven. Bernadette moest toch wel even wennen aan het formaat. Bernadette manoeuvreerde zich in de houding die Ellen haar opdroeg.

Haar schaamlippen openden zich als vanzelf en Ellen drukte de kop van de dildo bij haar naar binnen. Met enige druk duwde ze de dildo verder naar binnen totdat het anale zij-exemplaar van de Tarzan tegen haar kontgaatje aan begon te drukken. Ellen deponeerde een kwak spuug op het kontgaatje van Bernadette en begon dit uit te smeren over haar poepgaatje.

Heel voorzichtig stak ze één vinger in haar anus. Bernadette probeerde wat te persen en voor ze het wist had Ellen een tweede vinger in haar achterwerk gepropt. Met deze twee vingers bewoog ze enige tijd rond in haar kontgaatje. Haar kontgaatje bleef een beetje open staan en op dat moment drukte Ellen de dildo verder naar binnen.

De dikke variant verder in haar kut en de dunnere dus in haar achterste. Bernadette kreunde door de dubbele penetratie. Niet van de pijn maar puur van genot.

Ellen bewoog de Tarzan steeds sneller in de twee neukgaatjes van Bernadette. Ze genoot met de hoofdletter G. Voor de tweede keer die dag wist Ellen haar tot een hoogtepunt te brengen waarvan ze zich twee weken geleden nog geen voorstelling had kunnen maken. De dubbele dildo zat nog steeds in haar. Ellen concentreerde zich nu op haar eigen genot. Ze liet de monsterachtig dikke dildo, die ze al die tijd in haar kut had gehad, nu in een hoog tempo neukende bewegingen maken.

Met een oorverdovende gil bereikte ook zij een hoogtepunt. Het werd wederom even stil in de slaapkamer. Beide vrouwen lagen uit te hijgen van de orgasmen die ze net hadden beleefd. Bernadette besefte dat ze toch heel wat had meegemaakt sinds ze als straf met een collectebus moest gaan lopen.

De vorige week was ze ontmaagd door de man van haar dromen en nu had ze voor het eerst mogen proeven aan lesbische seks. En daarnaast was ook haar kontje vandaag ontmaagd, al was het door een hulpinstrument. Bernadette was nu als eerste weer bij adem. Dit waren wijze woorden voor een meisje die net 18 was geworden. Even haperde haar stem. Ellen liep naar de kast en pakte daar een aantal bankbiljetten uit. Ellen drukte Bernadette 5 groene biljetten van euro in haar handen.

Bernadette moest even denken wat ze moest doen. Zou ze de euro in haar eigen zak steken en er mooie kleren voor kopen of zou ze het bedrag toch in de collectebus stoppen. Ze besloot uiteindelijk tot het laatste. Toen Ellen dit zag rende ze snel naar boven. Binnen een minuut stond Ellen weer beneden met een plastic zak waar duidelijk iets in zat.

Bernadette keek nieuwsgierig wat er in de plastic tas zat. Daar lag hij, de Tarzan waar Bernadette net heerlijk op was klaargekomen. Bernadette keek Ellen dankbaar aan. Bernadette drukte Ellen, als dank, nog een dikke kus op haar mond. Eenmaal buiten haastte Bernadette zich naar haar fiets om toch haar collecte-ronde af te kunnen werken. Behalve die oudere dame van in de tachtig, die een 50 euro-biljet in de collectebus stopte, kon Bernadette zich echter wederom weinig herinneren van het laatste deel van haar collecte.

Thuis aangekomen gaf ze de collectebus aan haar moeder die er voor zorgde dat deze verzegeld werd. Ze zorgde ervoor dat niemand haar cadeautje te zien kreeg en smokkelde het naar haar kamer waar ze het op een veilig plaatsje verborg.

Bernadette had zich gehouden aan de afspraak om twee zaterdagen mee te helpen met de collecte. Achteraf gezien ook maar zonder één seconde van spijt. Maar op zich was dat ook niet zo gek want Ruben zat doordeweeks natuurlijk op zijn studentenflat en daarnaast had hij, en dat realiseerde Bernadette zich nu pas, haar mobiele nummer helemaal niet.

Bernadette besloot de stoute schoenen aan te trekken. Ze had het papiertje waar Ruben zijn GSM-nummer op had geschreven zorgvuldig bewaard.

Toch een beetje zenuwachtig drukte ze het nummer. De telefoon ging een paar keer over en toen klonk er gelukkig een stem en geen voice-mail waar Bernadette een gruwelijke hekel aan had. Even was het stil aan de andere kant van de lijn, maar toen kwam het moment van herkenning. Bernadette werd al nat tussen haar benen bij het idee dat ze zaterdag naar Ruben kon en dat ze ongestoord zouden kunnen doen waar ze zin in hadden.

De donderdag en de vrijdag kropen in de perceptie van Bernadette voorbij. En zaterdag wilde het maar geen zes uur worden. Om de vijf minuten keek Bernadette op haar horloge maar daar ging de tijd toch echt niet sneller mee. Rond een uur of vier ging Bernadette naar boven om zich op te knappen.

Ze ging uitgebreid in een geurig bad, föhnde vervolgens haar lange haren, en schoor tenslotte haar kutje nog even bij met haar ladyshave.

Nu moest ze nog kleren uitzoeken. En dat was nog niet zo makkelijk. Uiteindelijk, nadat ze al diverse setjes aangehad en weer uitgedaan had, had ze haar keus bepaald. Ze zou een zomerrokje aandoen met een satijnen bloes. Een BH-tje deed ze niet aan. Ze was al van plan om, als ze bij Ruben aan zou komen, één of twee knoopjes extra open te doen zodat hij al tijdens het eten een lekkere inkijk zou hebben.

Ze twijfelde nog of ze een slipje aan zou doen. Nee dat durfde ze niet. Het idee wond haar toch wel op en ze trok haar slipje weer uit. Doordat met name het aankleden veel tijd had gevergd liep het al tegen zessen toen Bernadette eindelijk helemaal klaar was om naar Ruben te gaan.

Ze haastte zich naar beneden. Ze liet wijselijk maar in het midden met wie ze ging eten en stappen. Haar kruisje schuurde heerlijk over het leren zadel en dit bezorgde Bernadette al bijna een orgasme. Ruben had haar zien aankomen en stond al in de deuropening.

Bernadette begroette hem met een zoen vol op zijn mond. Bernadette was duidelijk blij Ruben weer te zien. Zodra Ruben de deur achter zich had gesloten vielen de twee elkaar in de armen en een lange passionele tongzoen volgde. Ruben kon zijn handen amper van haar af houden en als het aan hem had gelegen had hij haar hier ter plekke genomen. Bernadette wilde echter de sensuele spanning nog een beetje opvoeren. Bernadette knoopte nog wel snel twee knoopjes van haar bloes los zodat Ruben haar borsten wel moest zien zitten.

Maar tijdens het eten mocht hij er nog even niet aankomen. Hij had een frisse salade gemaakt met veel fruit erin. Daarbij gebakken aardappels en een lekker lapje kalfsvlees. Het smaakte Bernadette prima maar ze had wel het idee dat Ruben nu niet echt rustig zat te tafelen.

Hij kon zijn ogen ook amper van haar borsten afhouden. Nu zat ze er ook wel heel verleidelijk bij. Van beide borsten waren delen van de tepelhof zichtbaar en als ze nog één knoopje open zou maken zouden haar borsten zo uit haar bloes vallen. Het was duidelijk dat Ruben er helemaal klaar voor was, maar Bernadette besloot de spanning nog wat verder op te voeren. Ruben liep naar de keuken en haalde twee porties chocolademousse met slagroom uit de ijskast.

Terwijl Ruben in de keuken was legde Bernadette haar lepeltje op de rand van de tafel zodat het er nog net niet vanaf viel. Toen Ruben weer terug was gaf ze een klein tikje tegen het lepeltje zodat dit van de tafel viel. Bernadette stond op om het lepeltje te pakken. Ze ging zo staan dat Ruben tegen haar achterste aankeek. Ze bukte zich opzichtig waardoor haar rokje omhoog kroop.

Bernadette wist dat Ruben nu van achteren haar kutje moest zien. Langer dan strikt noodzakelijk bleef ze zo staan om hem even te kunnen laten genieten van dit uitzicht.

Toen kwam ze weer omhoog. Met enkele happen had Ruben zijn toetje naar binnen gewerkt. Ruben ging staan en Bernadette zag een gigantische bobbel in zijn broek. Het opgeilen had duidelijk gewerkt. Bernadette liet de laatste happen van het toetje voor wat ze waren en volgde Ruben naar boven. Eenmaal bovengekomen begon Ruben zich direct uit te kleden. Bernadette volgde dit schouwspel met een glimlach.

Toen hij zijn slip uitdeed klapte zijn knalharde penis tegen zijn onderbuik. De eikel was al helemaal paars. Bernadette ging voor hem op de grond zitten en nam zijn pik in haar mond.

Ze begon er voortvarend aan te likken en te zuigen. Ook de daarop volgende straal was nog zeer krachtig en belande op haar kin. Nu werden de stralen wat minder sterk en nam Bernadette zijn pik weer in haar mond.

Ze likte hem helemaal schoon en met haar vinger smeerde ze de spermaresten op haar gezicht uit. Het zou toch zonde van haar bloes zijn als er sperma op zou komen. Dit was voor Bernadette een totaal nieuwe ervaring maar ze was op dit moment zo geil dat het haar niets kon schelen hoe ze erbij lag.

Hierbij duidde ze natuurlijk op zijn pik die nog fier overeind stond. Bernadette drukte een kusje op zijn eikel. Ruben haastte zich naar de badkamer en kwam met het gevraagde terug. Bernadette verwijderde de sperma-resten van haar gezicht met het aangereikte washandje. Al met al had Bernadette nog steeds al haar kleren aan. Weliswaar ging het slechts om twee kledingstukken, een rokje een bloes, maar toch.

Hiertegen kon Bernadette niets inbrengen en ze stripte haar kledingstukken van haar lijf. Ruben pakte Bernadette in zijn sterke armen en legde haar liefdevol op bed. Hij spreidde haar benen en dook met zijn gezicht tussen haar dijen. Net als twee weken geleden kreeg Bernadette een heftige likbeurt.

Het leek alleen of Ruben nu met nog meer overgave aan haar kutje en klitje likte en zoog. Blijkbaar wond het feit dat haar kutje geschoren was hem dusdanig op dat hij nu helemaal niet meer te houden was.

Hij zoog aan haar schaamlippen op een manier die zo intens was dat Bernadette dacht dat hij ze van haar kutje af zou zuigen. Dit wisselde hij af door met zijn tong haar kutje te penetreren waarbij zijn tong vrijwel volledig in haar geile neukgrotje verdween. Plagerig beet hij daarna op haar genotsknobbeltje wat door de opwinding prominent zichtbaar was.

Bernadette liet zich helemaal gaan en kwam op een heerlijke wijze klaar. Anders dan bij Ellen, dat was intenser, maar zeker zo lekker. Zonder een woord te zeggen kroop Ruben nu boven op Bernadette en bracht zijn stijve neuklat in de aanslag.

In één keer drukte hij zijn pik bij haar naar binnen en begon hij haar te tracteren op een stevige neukbeurt. Plotseling werd er aan de voordeur gebeld. Dit verstoorde overduidelijk het liefdesspel. Ruben hield zijn lul weliswaar begraven in haar kutje maar maakte geen pompende bewegingen meer. Het drong nog niet tot hem door dat hij Bernadette ook had leren kennen door een collecte.

Toen pas viel het muntje en beiden schoten in de lach. Ruben kuste Bernadette vol op de mond en maakte aanstalten om een vervolg aan de neukbeurt te geven. Op dat moment werden er echter kiezelsteentjes tegen de ruit van zijn slaapkamer gegooid. Nadat hij dit geopend had klonken meerdere mannenstemmen in de avondlucht.

Drie goede vrienden van Ruben stonden beneden en probeerden Ruben er van te overtuigen dat hij de deur open moest doen. Ruben keerde zich in de richting van Bernadette. Ruben kleedde zich snel aan en haastte zich naar beneden. Hij opende de voordeur en voor hij het wist stonden de drie vrienden binnen. Eén van hen had de weg naar de keuken al gevonden en kwam met vier koude pilsjes terug in de kamer.

Ruben probeerde nog om zijn vrienden het huis uit te krijgen maar leek daar niet goed in te slagen. Stoer toonde Maarten, een andere vriend, de hoes van de pornofilm. Voordat Ruben ook maar iets kon doen had Maarten de televisie aangezet, de band in de videorecorder gedaan en op PLAY gedrukt. Langzaam trokken de eerste introductiebeelden over het scherm.

Schoorvoetend liep Ruben weer naar boven. Bernadette kleedde zich aan maar omdat ze geen slipje en geen BH-tje aan had voelde ze zich toch een beetje naakt. Daar beneden zaten drie hitsige jongens, die ze niet kende, naar een pornofilm te kijken en ze wist niet of ze daar nu wel tussen wilde gaan zitten. Bernadette liep zenuwachtig achter Ruben aan naar beneden. Mark, Maarten en Ruud stelden zich voor aan Bernadette.

Eigenlijk vond ze het best leuke jongens om te zien. Uit haar ooghoek zag ze allerlei geile beelden op de televisie. Ruud toonde ook direct zijn goede wil en hij bood Bernadette een koud pilsje aan.

Mark kwam met de hoes van de videoband aanzetten. Het was een film van het merk Private. Niet dat dit bij Bernadette ook maar op enige wijze een belletje deed rinkelen want ze had nog nooit een pornofilm gezien. Ruben ging op de bank zitten en ook de andere drie jongens zochten een prominent plaatsje voor de televisie.

Bernadette kroop bij Ruben op schoot. Het viel haar op dat de acteurs en de actrices in de film stuk voor stuk schoonheden van de eerste orde waren. In de scène die nu liep, en al bijna aan de climax toe was, werd een wonderschoon blond meisje door twee bijzonder mooie mannen tegelijkertijd in haar kutje en haar kontje geneukt.

Door middel van een close-up was goed te zien dat de twee mannen elkaar goed afwisselden bij hun neukbewegingen. Het beeld switchte en in de volgende scène stonden beide mannen zich af te trekken boven de wijd openstaande mond van het blonde meisje. Beiden schoten hun sperma recht in haar gezicht wat door middel van een close-up expliciet in beeld werd gebracht. Het meisje leek te genieten van de zaad-douche want ze toverde een grote glimlach op haar gezicht in de richting van de camera.

Heel haar gezicht zat onder de sperma van de twee geile mannelijke acteurs. Bernadette moest toegeven dat dit er inderdaad wel heel erg opwindend uitzag. Het tweede filmpje startte. Deze opnamen deden niet onder voor beeldmateriaal van Discovery Channel. Even later werd een jeep zichtbaar met 3 mannen en een prachtige vrouw. Met hun verrekijkers leken deze acteurs in eerste instantie alleen aandacht te hebben voor de natuur.

Maar niet veel later bleek dat het de acteurs toch om een andersoortige natuurfilm ging, in ieder geval één die niet geschikt was voor uitzending op Discovery Channel. De pornografische beelden hadden ook Ruben niet onberoerd gelaten. Bernadette voelde zijn lul, weliswaar gevangen in een slip, tegen haar kruisje aan drukken. Om zich heen zag Bernadette dat Mark en Ruud een hand in hun broek hadden geperst ter hoogte van hun kruis. Ze hoefde niet lang na te denken over de vraag wat die handen daar deden.

Bernadette wende haar hoofd naar Ruben. Ruben keek even naar zijn vrienden maar die zaten in volle concentratie naar de film te kijken. Bernadette ging even iets omhoog zodat Ruben de knoop van zijn broek open kon doen, zijn rits naar beneden kon trekken en zijn lul uit zijn broek kon halen.

Bernadette ging weer op zijn schoot zitten waarbij zij haar kutje recht boven zijn stijve lul plaatste en zich over zijn paal heen liet zakken. Eerst hield Bernadette zich nog stil maar omdat de andere drie mannen eigenlijk alleen oog hadden voor de beelden op de televisie durfde ze het toch om langzaam op en neer te bewegen. Heel voorzichtig begon ze Ruben te berijden. Op het scherm was te zien hoe de vrouw in de openlucht geneukt werd. Ze zat boven op een man die ze heerlijk aan het berijden was.

Tegelijkertijd had ze de lul van één van de andere acteurs in haar mond en pijpte hem vol overgave. Bernadette vond het eigenlijk heel spannend. Hier zat ze met vier mannen in een kamer naar een pornofilm te kijken terwijl ze de lul van één van die mannen in haar kutje op en neer voelde gaan. De andere drie mannen hadden echter absoluut niet door dat ze op dit moment geneukt werd.

Elkaar langzaam en voorzichtig neukend zongen Ruben en Bernadette het tweede filmpje uit. Na de climax op het beeldscherm hadden de andere drie weer even ogen voor hun omgeving. Het was Maarten opgevallen dat Bernadette haar benen wel opvallend ver uit elkaar had en hij meende te hebben gezien dat ze haar lichaam lichtjes op en neer bewoog. Nu niet meer, nu zat ze stil op zijn schoot, maar kort daarvoor meende hij toch gezien te hebben dat ze bewoog. Ruben kleurde en voelde zich betrapt. Maar Bernadette had wel een antwoord paraat.

Maar daar had Bernadette de mannen toch niet geheel goed ingeschat. Mark en Maarten knikten instemmend. Ze keek Ruben aan om op de één of andere wijze te worden bijgestaan.

Op zich was het idee om door meer mannen tegelijk verwend te worden best erg spannend, maar wat zou Ruben er van vinden? Hoopvol keken Mark, Maarten en Ruud naar Ruben. Ruben keek daarbij naar Bernadette en zijn vermoeden werd bevestigd door één van haar liefste glimlachen.

En met op de achtergrond de beelden van een meisje dat in haar kont geneukt werd door een grootgeschapen neger, stripten de drie mannen al hun kleding. Mark en Ruud deden dat op een wijze die nauwelijks onderdeed voor de Chippendales. Maarten was vrij houterig en was al blij dat hij half dansend zijn broek uit kreeg. Maar of ze nu goed of slecht dansten, Bernadette genoot met volle teugen. Drie mannen die vlak voor haar ogen zich volledig ontkleedden.

Alleen voor haar, een jarig meisje. Drie stijve lullen vlak voor haar ogen. Bernadette trok haar bloes en rokje uit en was nu ook volledig naakt. Hij ontdeed zich ook van zijn kleren.

Ruben gaf ook het startschot om Bernadette aan te raken. Nog steeds achter haar staand streelde hij haar linkerborst en masseerde haar tepel tussen zijn vingers. Mark viel al snel in en dook tussen haar dijen. Bernadette voelde hoe zijn tong haar schaamlipjes begon te bewerken. Ruud had zich inmiddels op haar andere borst gestort zodat Bernadette nu twee mannen aan haar borsten had hangen en één die haar kutje verwende. Maarten stond nog een beetje buiten beeld.

Bernadette ging met haar kutje boven zijn lul op hem zitten en perste haar neukgrotje over zijn pik. Langzaam begon ze hem te berijden. Mark, die net nog aan haar poesje had liggen sabberen, ging nu met zijn stijve pik voor haar staan. Bernadette begreep meteen wat er van haar verwacht werd en hapte zijn lul naar binnen.

Ruben ging achter zijn vriendin staan. Met een klodder spuug bevochtigde hij haar poepgaatje en streelde hij haar sterretje. Vrij onverwacht duwde hij één vinger naar binnen.

Dit werd ontvangen met een kreun waar zeker geen pijn uit klonk, eerder genot. Ruben begon haar kontje verder op te rekken en duwde een tweede vinger in haar achterste en probeerde meer ruimte te maken bij de ingang van haar anus. Ze keek even over haar schouder en zag dat het Ruben was die met haar kontje bezig was.

Ruben haalde zijn vingers uit haar kontje en drukte zijn eikel tegen haar aarsje. Bernadette kende de lengte en dikte van zijn lul maar ze was nu zo geil dat ze er helemaal klaar voor was om hem te ontvangen in haar nauwe kontgaatje.

Ruben begon heel voorzichtig zijn lul in haar kontje te persen. Ze had A gezegd en wilde nu ook B zeggen. Nadat Ruben zijn eikel bij haar naar binnen had gedrukt stopte hij met persen. Hij liet haar aarsje even wennen aan de dikte van zijn eikel, toch het dikste onderdeel van een lul.

Bernadette ontspande ook weer wat meer door dit moment van rust in haar reetje. Maar Ruben voelde, door deze ontspanning, dat dit het moment was om zijn lul verder naar binnen te duwen. Bernadette hield haar kaken strak op elkaar en haar lichaam begon langzaam te wennen aan de twee lullen in haar beide neukgaatjes. Aangezien alle drie de betrokkenen nauwelijks ervaring hadden met een dubbele penetratie verliep dit in het begin nog wat stroef.

Maar toch vrij snel wisten Maarten en Ruben een ritmisch tempo te bereiken wat ook voor Bernadette aantrekkelijk werd.

Ze hijgde als een zwangere hinde die op het punt stond een jong te werpen, en alle pijnscheuten waren nu omgezet in pure lust. Ook Ruud was omgelopen en had zich naast Mark geposteerd. De kamer rook naar seks. Vier mannen waren tegelijkertijd bezig om een nog zeer jonge vrouw simultaan te verwennen.

Maar aan de andere kant waren deze vier mannen waarschijnlijk meer bezig met hun eigen genot, hun eigen orgasmen. Zijn sperma was gedoemd te sterven doordat Bernadette de pil slikt, maar dat was wel het laatste waar Maarten zich druk over maakte tijdens zijn explosie.

Niet al te veel later kwam ook Ruud klaar. Niet al te veel later beleefde ook Mark zijn hoogtepunt. Bernadette probeerde al zijn zaad binnen te houden maar de overdadige hoeveelheid leidde er toe dat ze een deel van zijn sperma uit haar mond moest laten lopen.

Op de achtergrond, op de televisie, werd een jonge donkere vrouw op dezelfde wijze verwend door meerdere mannen en werd ook haar gezicht volledig ondergespoten.

Deze videobeelden waren supergeil, maar de werkelijke beelden waren nog veel opwindender. Hij was de enige die al een eerste orgasme had gehad maar met moeite zijn tweede orgasme kon uitstellen. Door haar strakke aarsje kon ook Ruben zijn klaarkomen niet veel langer uitstellen. Bernadette was geneukt zoals ze nog nooit geneukt was. In haar kut, maar dat was niet nieuw, maar ook in haar mond en, wat vooral nieuw was, in haar kont.

En ze had er van genoten, dat was duidelijk. Ruud, Maarten en Mark waren slechts één keer klaargekomen terwijl Ruben en Bernadette zelf al vaker tot hun gerief waren gekomen. Dus voor ze het wist doemden weer drie stijve lullen voor haar gezicht op. Bernadette liet het werk over aan de mannen want eigenlijk was ze nu wel toe aan een beetje rust. Ze liet de drie mannen voor zich aan hun lullen trekken en ze hield haar mond zo ver mogelijk open.

Bernadette probeerde zoveel mogelijk zaad in te slikken maar tegen de productie van drie mannen was ze niet opgewassen. Haar gezicht werd opnieuw van alle kanten ondergespoten en het mannelijk zaad droop werkelijk in dikke stromen van haar af.

Bernadette slikte zoveel mogelijk naar binnen maar deze overweldigende hoeveelheid sperma kon ze nooit volledig verwerken. Haar gezicht was bedekt met een dikke laag sperma waardoor ze haar ogen niet eens kon openen. Ook haar kapsel stond letterlijk stijf van het zaad. Bernadette wreef het plakkerige vocht uit haar ooghoeken en ze wilde na alle uitspattingen van die avond zich eindelijk wel even opfrissen.

Onder de douche liet Bernadette de gebeurtenissen nog eens de revue passeren. Wat was er met haar gebeurd? Opeens zoveel aandacht voor haar, en niet te vergeten zoveel zaad.

Christelijk als ze waren hadden haar ouders haar laten dopen maar vandaag was ze gedoopt met sperma. In haar kut, haar kont en haar mond was ze vol gespoten met mannelijke cellen, die haar op en top vrouw deden voelen. En dat had absoluut niets met welk geloof dan ook te maken. Het einde van de avond had, hoe onverwacht ook, niets meer met seks te maken. Weliswaar waren ze allemaal nog volledig naakt, het spelelement kreeg de overhand.

En er moet gezegd worden dat iedere keer dat Bernadette in het spel een aanval op touw zette, en daarbij Ruben over zijn kruis aaide, dat ze meer succes had met de dobbelstenen dan met het opnieuw op oorlogssterkte brengen van zijn lid. Bernadette wilde echter naar huis. Ze had enerzijds beloofd uiterlijk om één uur thuis te zijn en had anderzijds vandaag lichamelijk wel voldoende aandacht gehad.

Ze verlangde op dit moment eigenlijk nog maar naar één ding, een bed en wel haar eigen bed. Bernadette gaf Ruben een dikke kus, streelde nog één keer over zijn nu slappe apparaat en kleedde zich aan. Bernadette zwaaide nog één keer naar Ruben toen ze op haar fiets stapte. Het zadel voelde nu koud aan tegen haar billen. Maar vanuit haar poesje gloeide nog zoveel warmte dat ze dit eigenlijk amper voelde. Thuisgekomen was haar vader nog wakker.

Bernadette vond dat enerzijds wel eens lastig maar anderzijds vond ze dit toch ook wel weer heel erg fijn. Bernadette zocht haar bed op en toen haar vader vijf minuten later nog even keek hoe het met haar ging was ze al vertrokken naar dromenland.

Maar welke droom kon de werkelijkheid nog overtreffen? De uitnodiging Vier weken nadat Bernadette haar collectebus inleverde viel er een brief van het Rode Kruis in de bus. Het was een uitnodiging om naar de feestelijke slotavond van de collecte-campagne te komen. Een uitnodiging voor mejuffrouw Bernadette van Gaalen wel te verstaan, omdat ze één van de tien succesvolste collectanten was. Bernadette vond het weliswaar leuk om naar een dergelijke avond te gaan maar was veel minder prestatiegericht dan haar moeder.

En al helemaal niet als het ging om opgehaalde collecte-gelden. Dat er ook een prijs voor de meest succesvolle collectanten zou zijn wist Bernadette op dat moment echter nog niet. Bernadette ontving een VIP-kaart voor de slotavond die op televisie uitgezonden zou worden en waar onder andere Marco Borsato, Sita en Bløf zouden optreden.

Haar ouders hadden de mogelijkheid om zogenaamde relatiekaarten voor het spektakel te kopen maar zelfs in de voorverkoop kwamen deze al uit op euro per kaart. Weliswaar was het allemaal voor het goede doel, maar euro voor een avondje toeschouwer zijn bij een televisieshow was gewoon, financieel gezien, geen haalbare kaart.

Bij het VIP-arrangement hoorde ook een taxi die Bernadette naar Aalsmeer zou brengen waar alle festiviteiten plaats zouden vinden.

Bernadette had zich op de grote dag gekleed in een stijlvol rokje met daarboven een satijnen bloes en een bijpassend colbertje. Super chique voor haar doen, maar ja, zo vaak kom je tenslotte als normale burger niet op televisie. Er werd uitgelegd dat de prijzen voor de 10 meest succesvolle collectanten verloot zouden worden onder de kandidaten en dat na afloop van de verloting een diner voor hen was geregeld. Redelijk zenuwachtig liep Bernadette achter de andere kandidaten aan naar de grote zaal waar het allemaal zou gaan gebeuren.

De tien kandidaten kregen stoelen aangewezen op het podium. Bernadette had al wel gezien dat alle kandidaten vrouwen waren en op één na allemaal een stuk ouder. Die ene, die nog niet de veertig was gepasseerd, was ook nog vrij jong. Bernadette schatte haar leeftijd op een jaar of twintig. De organisatie had Linda de Mol ingehuurd voor de presentatie van de show. Bernadette had vlak voor de show even kennis met haar mogen maken.

Niets meer dan dat overigens. Linda de Mol opende het feestelijke slot-gala. Zij had nu haar 18 seconden van eeuwige roem. Een dolenthousiaste vrouw stond op en rende naar Linda toe. Bernadette werd bijna misselijk van de manier waarop de vrouw de prijs in ontvangst nam. Een bijna door tranen overmande vrouw van dik in de vijftig holde naar Linda de Mol toe om diep geëmotioneerd haar prijs in ontvangst te nemen.

Ze bleef maar zeggen dat ze het niet kon geloven. En hoe geweldig ze Linda de Mol wel niet vond. Bernadette walgde van dit soort gedrag. Even hield Linda de Mol het publiek en de kandidaten in spanning. De gelukkige prijswinnares sprong op uit haar stoel en kon haar tranen amper bedwingen. Het naar binnen rijden van de auto werd prominent gefilmd en ook de emotionele winnares werd volop in beeld gebracht.

Van de zijkant kreeg Linda de Mol een seintje dat het genoeg was geweest en dat ze weer in beeld moest komen. Linda liep naar de vrouw toe en overhandigde haar een zakdoek. Deze werd direct gebruikt voor een weinig smakelijke lediging van haar volgelopen neusholtes.

Ze kreeg de sleutels van de auto overhandigd en ze mocht zelf de auto de studio uit rijden. Linda nam het woord weer. En in haar hoofd ontsponnen zich al aardige ideeën om dat weekend op een heel aangename manier in te vullen.

Na de prijsuitreiking werden de succesvolle collectanten van het podium gehaald en naar een restaurant in de nabije omgeving gebracht. Bernadette baalde hier eigenlijk van want ze was liever in de opnamestudio gebleven waar één van haar favorieten, Bløf, zou optreden. Maar helaas had ze in deze geen stem.

Tijdens het georganiseerde etentje werd al snel duidelijk dat de oudere dames absoluut geen aandacht hadden voor de twee jongere vrouwen in hun gezelschap. Bernadette kwam aan tafel gelukkig naast de andere jongere in het gezelschap te zitten. Haar naam was Sandra en ze bleek ook pas 21 jaar oud te zijn. Weliswaar was Sandra 5 jaar ouder dan Bernadette maar ten opzichte van alle andere vrouwen in het gezelschap was ook zij nog een jonkie.

Het klikte wel tussen Bernadette en Sandra. Als jongelingen waren ze natuurlijk wel tot elkaar veroordeeld, maar ondanks dat, lagen ze elkaar wel qua persoonlijkheid.

Hun gesprekken hadden dan ook een heel andere inhoud dan die van de overige acht vrouwen. Gaandeweg het diner voelde Bernadette een been tegen haar been aan wrijven. De aanraking was maar heel even. Bernadette keek Sandra aan en laatstgenoemde beantwoordde haar blik met een knipoog. Niet veel later was dat been weer terug, alleen nu langer.

Bernadette besloot haar been niet terug te trekken en af te wachten wat er verder zou volgen. Even later voelde Bernadette dat Sandra haar hand op haar been legde. Niet al te veel later had de hand de randen van haar slipje bereikt. Bernadette voelde hoe twee vingers onder haar slipje kropen en haar kutje begonnen te masseren. Bernadette ging iets verder onderuit zitten zodat de masserende vingers meer speelruimte kregen.

Bernadette voelde één vinger in haar gleufje glijden. Opnieuw ging een wellustige siddering door haar lichaam. Ze werd hier tussen het hoofdgerecht en het toetje op een vreselijk lekkere wijze gevingerd. Dit toetje was echter vele malen lekkerder dan het toetje, wat nog op het menu stond, ooit kon zijn.

Bernadette had moeite om niet te gaan kreunen. Haar adem werd wel onregelmatiger maar door het kakelende geluid wat de anderen produceerden viel dit nauwelijks op. Bernadette voelde de spanning in haar lustgrotje groeien. Bernadette sloot haar ogen en liet het orgasme over zich heen komen. Een orgasme dat kort maar heel intensief was. Bernadette opende haar ogen en kwam langzaam weer op adem. Ze keek bijna verliefd naar Sandra die haar net heerlijk had laten klaarkomen. Er werd niet gesproken, blikken zeiden meer dan woorden.

Bernadette verstoorde deze bijna idyllische rust. Ze moest even naar het toilet om de spanning op haar blaas te verminderen. Stiekem hoopte Bernadette dat Sandra haar zou volgen naar het toilet, maar haar wens kwam helaas niet uit. Toen Bernadette terugkwam in het restaurant was Sandra verdwenen. De andere vrouwen hoorden haar vraag niet eens, zo druk hadden ze het met het uitwisselen van de laatste roddels.

Bernadette zag op de plaats waar ze net gezeten had, een klein, opgevouwen papiertje liggen. Ze opende het briefje. Ze had haar toetje tenslotte al ruimschoots gehad. Ze wende zich tot de aangewezen party-manager van het Rode Kruis en gaf aan dat ze naar huis wilde.

Een taxi werd snel geregeld en Bernadette werd keurig naar huis gebracht. Heel de terugreis voelde ze een onbeschrijfelijk gevoel in haar onderbuik. In haar gedachten fantaseerde ze wat er allemaal nog had kunnen gebeuren als Sandra niet was weggegaan. Voor haar gevoel zat ze net een paar minuten in de taxi maar feitelijk had ze ruim een half uur op de achterbank van de limousine gezeten. Bernadette stapte uit de taxi en liep het tuinpad op. Haar vader stond haar in de deuringang al op te wachten.

Bernadette hoorde het allemaal nog maar half. Ze was eigenlijk best moe. Enerzijds door de spanningen van de televisie-uitzending en anderzijds door hetgeen Sandra in het restaurant met haar had uitgespookt, was het grootste deel van haar energie gewoon verdwenen.

Bernadette dook haar bed in en binnen een paar minuten viel ze in een diepe slaap. Het bungalowpark Bernadette had nog geen gebruik gemaakt van haar gewonnen prijs, een lang weekend in een bungalowpark.

Ze had afgesproken om met drie goede vriendinnen te gaan, te weten Sietske, die 18 was, en Isabelle en Kim die beiden één jaar jonger waren. Eigenlijk had Bernadette liever met Ruben gegaan maar dat was wat moeilijk uit te leggen aan haar ouders.

Die wisten nog niet eens van het bestaan van Ruben, en Bernadette vond het nu nog wat vroeg om hem aan haar ouders voor te stellen. Haar vriendinnen wisten al wel van Ruben, en ook van het feit dat Bernadette al met hem naar bed was geweest en eigenlijk waren ze stuk voor stuk wel een beetje jaloers, in de goede zin van het woord. En Bernadette wist dat het met deze meiden ook een leuk weekend zou kunnen worden.

Na het inchecken kreeg Bernadette de sleutel van de bungalow overhandigd. Harry reed hen stapvoets naar de aangewezen bungalow en hielp daar aangekomen nog met het uit de auto laden van de bagage. Harry werd uitgezwaaid en de vier meiden gingen de bungalow inspecteren. Het was een grote 8 persoons-bungalow, met twee slaapkamers met 2-persoonsbedden, 1 kamer met een stapelbed en in de woonkamer kon ook nog een bedbank uitgeklapt worden.

De meiden besloten om alleen de 2-persoonsbedden te gebruiken. Isabelle zou de kamer delen met Bernadette en Kim en Sietske namen hun intrek in de andere kamer. Bernadette had, en dat wisten de anderen niet, van tevoren al contact gehad met Ruben over het weekendje Eemhof.

Ze had al voorzichtig gepolst of hij zin had om een dagje langs te komen. En hij mocht gerust zijn vrienden meenemen. Isabelle, Kim en Sietske waren alle drie direct dolenthousiast. Een stel lekkere jongens erbij zou de pret alleen maar verhogen. Bernadette belde Ruben op zijn GSM. Na afscheid genomen te hebben kon Bernadette het goede nieuws doorgeven aan haar vriendinnen.

Kim stelde voor om eerst nog even lekker te gaan zwemmen in het tropische zwemparadijs en daarna lekker te gaan eten in het restaurant. Toen Bernadette haar kleding had uitgetrokken werd ze bewonderend aangekeken door Isabelle. Bernadette had de afgelopen weken natuurlijk al heel veel meegemaakt en was absoluut niet meer te betrappen op welke vorm van preutsheid dan ook. Bernadette spreidde haar benen iets verder zodat Isabelle er goed bij kon.

Onderweg naar het zwembad kon Isabelle het niet laten om de andere meiden te vertellen dat Bernadette een geschoren poesje had en dat dit heerlijk zacht en glad aanvoelde.

Kim en Sietske keken in eerste instantie met een niet-gelovende blik naar Bernadette. Al giechelend gingen de meiden verder. Het was niet zo druk in het zwemparadijs en de meiden genoten van de spectaculaire onderwater-wereld, de jet-streams en niet te vergeten de bubbelbaden. Haar antwoord was echter volledig anders. Bernadette had het haar al een beetje gemakkelijk gemaakt door haar broekje opzij te schuiven. Maar ook dat voelde voor Bernadette best prikkelend aan.

De twee handen wreven over haar lichaam dat behoorlijk geil begon te worden van al die verwennerij. Plotseling kwam er een wat ouder stel in het zicht die aanstalten maakten om ook plaats te nemen in het bubbelbad. Sietske en Kim trokken snel hun handen terug en Bernadette trok haar bikinibroekje weer recht.

Niet veel later hadden de meiden het wel gezien in het zwembad. Ze begonnen honger te krijgen. In de bungalow verkleedden de meiden zich snel en werden de natte spullen aan de lijn gehangen. Even later schoven ze aan tafel in het gezellige restaurant van het bungalowpark. De vier meiden genoten van de prima maaltijd die werd opgediend door een ober die in de ogen van de vier meiden de toets der kritiek ruimschoots kon doorstaan.

De meiden maakten regelmatig sensueel getinte opmerkingen. Of ze serieus belangstelling voor hem hadden mocht worden betwijfeld maar ze vonden het toch wel leuk om hem toch een beetje op te geilen.

De ober had serieus moeite met zoveel aandacht van vier jonge meiden. Maar hij stond hier om zijn geld te verdienen en moest toch proberen, in de ogen van zijn werkgever, professioneel over te komen. Het was echter maar goed dat hij een redelijk ruimvallende broek aan had want anders was het toch wel erg gênant dat hij liep te bedienen met een paal van hier tot Tokio. Na het eten gingen Bernadette, Sietske en Kim direct terug naar de bungalow. Isabelle moest nog even langs het winkeltje.

Op vrijdagavond was dat tot negen uur geopend. Ze had nu een flinke bos haar op haar kut maar daar wilde ze nu echt vanaf.

Maar dan had ze wel een scheermesje en scheerschuim nodig. Ze zou Bernadette wel vragen of zij haar wilde scheren want zelf was ze bang dat ze zich zou snijden. Maar ze was er van overtuigd dat Bernadette dit graag zou doen.

Ze was niet voor niets zo trots op haar kale poesje. Isabelle stapte de winkel binnen. Aan één van de aanwezige winkelmeisjes vroeg ze waar ze scheerschuim en scheermesjes kon krijgen. Tussen de shampoo, de tandpasta en de zeep vond Isabelle de producten die ze nodig had. Het waren mesjes van het merk Gillette en van dat merk had ze wel eens gehoord, dus dat zou wel goed zijn.

Isabelle nam de spullen mee naar de kassa waar een lief glimlachend meisje de producten langs de scanner haalde. De prijs viel haar tegen. Aan de andere kant besefte ze dat het verblijf ook al gratis was en dat ze er ook best wel wat voor over had om een mooi kaal kutje te krijgen.

De caissière deed de spullen in een klein plastic tasje. Isabelle haastte zich naar de bungalow. Isabelle legde de gekochte spullen snel in haar weekendtas. Teruggekomen in de centrale kamer waren de andere drie meiden net aan het overleggen wat ze die avond zouden gaan doen.

In de bungalow stond een grote doos met allerlei gezelschapsspellen. Maar in kaarten of Monopoly had eigenlijk niemand zin. En naar de disco van het park gaan zagen ze ook niet zitten.Sexs pijpende oma

  • 98
  • Een stel lekkere jongens erbij zou de pret alleen maar verhogen. De pornografische beelden hadden ook Ruben niet onberoerd gelaten.
  • Alles zelf gemaakt, alleen het Italiaanse schepijs kwam uit een bakje uit de vriezer. Langzaam begon ze hem te berijden.
  • SEX GRATIS SEX LESBIE

Gratis shemale contact sex van achteren


Erotische massage man man zex


Met enkele happen had Ruben zijn toetje naar binnen gewerkt. Ruben ging staan en Bernadette zag een gigantische bobbel in zijn broek. Het opgeilen had duidelijk gewerkt.

Bernadette liet de laatste happen van het toetje voor wat ze waren en volgde Ruben naar boven. Eenmaal bovengekomen begon Ruben zich direct uit te kleden. Bernadette volgde dit schouwspel met een glimlach. Toen hij zijn slip uitdeed klapte zijn knalharde penis tegen zijn onderbuik. De eikel was al helemaal paars.

Bernadette ging voor hem op de grond zitten en nam zijn pik in haar mond. Ze begon er voortvarend aan te likken en te zuigen. Ook de daarop volgende straal was nog zeer krachtig en belande op haar kin.

Nu werden de stralen wat minder sterk en nam Bernadette zijn pik weer in haar mond. Ze likte hem helemaal schoon en met haar vinger smeerde ze de spermaresten op haar gezicht uit. Het zou toch zonde van haar bloes zijn als er sperma op zou komen. Dit was voor Bernadette een totaal nieuwe ervaring maar ze was op dit moment zo geil dat het haar niets kon schelen hoe ze erbij lag. Hierbij duidde ze natuurlijk op zijn pik die nog fier overeind stond.

Bernadette drukte een kusje op zijn eikel. Ruben haastte zich naar de badkamer en kwam met het gevraagde terug. Bernadette verwijderde de sperma-resten van haar gezicht met het aangereikte washandje. Al met al had Bernadette nog steeds al haar kleren aan. Weliswaar ging het slechts om twee kledingstukken, een rokje een bloes, maar toch. Hiertegen kon Bernadette niets inbrengen en ze stripte haar kledingstukken van haar lijf.

Ruben pakte Bernadette in zijn sterke armen en legde haar liefdevol op bed. Hij spreidde haar benen en dook met zijn gezicht tussen haar dijen. Net als twee weken geleden kreeg Bernadette een heftige likbeurt. Het leek alleen of Ruben nu met nog meer overgave aan haar kutje en klitje likte en zoog.

Blijkbaar wond het feit dat haar kutje geschoren was hem dusdanig op dat hij nu helemaal niet meer te houden was. Hij zoog aan haar schaamlippen op een manier die zo intens was dat Bernadette dacht dat hij ze van haar kutje af zou zuigen. Dit wisselde hij af door met zijn tong haar kutje te penetreren waarbij zijn tong vrijwel volledig in haar geile neukgrotje verdween.

Plagerig beet hij daarna op haar genotsknobbeltje wat door de opwinding prominent zichtbaar was. Bernadette liet zich helemaal gaan en kwam op een heerlijke wijze klaar.

Anders dan bij Ellen, dat was intenser, maar zeker zo lekker. Zonder een woord te zeggen kroop Ruben nu boven op Bernadette en bracht zijn stijve neuklat in de aanslag. In één keer drukte hij zijn pik bij haar naar binnen en begon hij haar te tracteren op een stevige neukbeurt.

Plotseling werd er aan de voordeur gebeld. Dit verstoorde overduidelijk het liefdesspel. Ruben hield zijn lul weliswaar begraven in haar kutje maar maakte geen pompende bewegingen meer.

Het drong nog niet tot hem door dat hij Bernadette ook had leren kennen door een collecte. Toen pas viel het muntje en beiden schoten in de lach.

Ruben kuste Bernadette vol op de mond en maakte aanstalten om een vervolg aan de neukbeurt te geven. Op dat moment werden er echter kiezelsteentjes tegen de ruit van zijn slaapkamer gegooid.

Nadat hij dit geopend had klonken meerdere mannenstemmen in de avondlucht. Drie goede vrienden van Ruben stonden beneden en probeerden Ruben er van te overtuigen dat hij de deur open moest doen. Ruben keerde zich in de richting van Bernadette.

Ruben kleedde zich snel aan en haastte zich naar beneden. Hij opende de voordeur en voor hij het wist stonden de drie vrienden binnen. Eén van hen had de weg naar de keuken al gevonden en kwam met vier koude pilsjes terug in de kamer. Ruben probeerde nog om zijn vrienden het huis uit te krijgen maar leek daar niet goed in te slagen. Stoer toonde Maarten, een andere vriend, de hoes van de pornofilm. Voordat Ruben ook maar iets kon doen had Maarten de televisie aangezet, de band in de videorecorder gedaan en op PLAY gedrukt.

Langzaam trokken de eerste introductiebeelden over het scherm. Schoorvoetend liep Ruben weer naar boven. Bernadette kleedde zich aan maar omdat ze geen slipje en geen BH-tje aan had voelde ze zich toch een beetje naakt.

Daar beneden zaten drie hitsige jongens, die ze niet kende, naar een pornofilm te kijken en ze wist niet of ze daar nu wel tussen wilde gaan zitten. Bernadette liep zenuwachtig achter Ruben aan naar beneden. Mark, Maarten en Ruud stelden zich voor aan Bernadette. Eigenlijk vond ze het best leuke jongens om te zien. Uit haar ooghoek zag ze allerlei geile beelden op de televisie. Ruud toonde ook direct zijn goede wil en hij bood Bernadette een koud pilsje aan.

Mark kwam met de hoes van de videoband aanzetten. Het was een film van het merk Private. Niet dat dit bij Bernadette ook maar op enige wijze een belletje deed rinkelen want ze had nog nooit een pornofilm gezien. Ruben ging op de bank zitten en ook de andere drie jongens zochten een prominent plaatsje voor de televisie. Bernadette kroop bij Ruben op schoot. Het viel haar op dat de acteurs en de actrices in de film stuk voor stuk schoonheden van de eerste orde waren. In de scène die nu liep, en al bijna aan de climax toe was, werd een wonderschoon blond meisje door twee bijzonder mooie mannen tegelijkertijd in haar kutje en haar kontje geneukt.

Door middel van een close-up was goed te zien dat de twee mannen elkaar goed afwisselden bij hun neukbewegingen. Het beeld switchte en in de volgende scène stonden beide mannen zich af te trekken boven de wijd openstaande mond van het blonde meisje. Beiden schoten hun sperma recht in haar gezicht wat door middel van een close-up expliciet in beeld werd gebracht. Het meisje leek te genieten van de zaad-douche want ze toverde een grote glimlach op haar gezicht in de richting van de camera.

Heel haar gezicht zat onder de sperma van de twee geile mannelijke acteurs. Bernadette moest toegeven dat dit er inderdaad wel heel erg opwindend uitzag. Het tweede filmpje startte. Deze opnamen deden niet onder voor beeldmateriaal van Discovery Channel. Even later werd een jeep zichtbaar met 3 mannen en een prachtige vrouw.

Met hun verrekijkers leken deze acteurs in eerste instantie alleen aandacht te hebben voor de natuur. Maar niet veel later bleek dat het de acteurs toch om een andersoortige natuurfilm ging, in ieder geval één die niet geschikt was voor uitzending op Discovery Channel. De pornografische beelden hadden ook Ruben niet onberoerd gelaten.

Bernadette voelde zijn lul, weliswaar gevangen in een slip, tegen haar kruisje aan drukken. Om zich heen zag Bernadette dat Mark en Ruud een hand in hun broek hadden geperst ter hoogte van hun kruis.

Ze hoefde niet lang na te denken over de vraag wat die handen daar deden. Bernadette wende haar hoofd naar Ruben. Ruben keek even naar zijn vrienden maar die zaten in volle concentratie naar de film te kijken. Bernadette ging even iets omhoog zodat Ruben de knoop van zijn broek open kon doen, zijn rits naar beneden kon trekken en zijn lul uit zijn broek kon halen. Bernadette ging weer op zijn schoot zitten waarbij zij haar kutje recht boven zijn stijve lul plaatste en zich over zijn paal heen liet zakken.

Eerst hield Bernadette zich nog stil maar omdat de andere drie mannen eigenlijk alleen oog hadden voor de beelden op de televisie durfde ze het toch om langzaam op en neer te bewegen. Heel voorzichtig begon ze Ruben te berijden. Op het scherm was te zien hoe de vrouw in de openlucht geneukt werd.

Ze zat boven op een man die ze heerlijk aan het berijden was. Tegelijkertijd had ze de lul van één van de andere acteurs in haar mond en pijpte hem vol overgave. Bernadette vond het eigenlijk heel spannend. Hier zat ze met vier mannen in een kamer naar een pornofilm te kijken terwijl ze de lul van één van die mannen in haar kutje op en neer voelde gaan.

De andere drie mannen hadden echter absoluut niet door dat ze op dit moment geneukt werd. Elkaar langzaam en voorzichtig neukend zongen Ruben en Bernadette het tweede filmpje uit. Na de climax op het beeldscherm hadden de andere drie weer even ogen voor hun omgeving. Het was Maarten opgevallen dat Bernadette haar benen wel opvallend ver uit elkaar had en hij meende te hebben gezien dat ze haar lichaam lichtjes op en neer bewoog. Nu niet meer, nu zat ze stil op zijn schoot, maar kort daarvoor meende hij toch gezien te hebben dat ze bewoog.

Ruben kleurde en voelde zich betrapt. Maar Bernadette had wel een antwoord paraat. Maar daar had Bernadette de mannen toch niet geheel goed ingeschat. Mark en Maarten knikten instemmend. Ze keek Ruben aan om op de één of andere wijze te worden bijgestaan. Op zich was het idee om door meer mannen tegelijk verwend te worden best erg spannend, maar wat zou Ruben er van vinden? Hoopvol keken Mark, Maarten en Ruud naar Ruben.

Ruben keek daarbij naar Bernadette en zijn vermoeden werd bevestigd door één van haar liefste glimlachen. En met op de achtergrond de beelden van een meisje dat in haar kont geneukt werd door een grootgeschapen neger, stripten de drie mannen al hun kleding. Mark en Ruud deden dat op een wijze die nauwelijks onderdeed voor de Chippendales.

Maarten was vrij houterig en was al blij dat hij half dansend zijn broek uit kreeg. Maar of ze nu goed of slecht dansten, Bernadette genoot met volle teugen.

Drie mannen die vlak voor haar ogen zich volledig ontkleedden. Alleen voor haar, een jarig meisje. Drie stijve lullen vlak voor haar ogen. Bernadette trok haar bloes en rokje uit en was nu ook volledig naakt. Hij ontdeed zich ook van zijn kleren. Ruben gaf ook het startschot om Bernadette aan te raken. Nog steeds achter haar staand streelde hij haar linkerborst en masseerde haar tepel tussen zijn vingers.

Mark viel al snel in en dook tussen haar dijen. Bernadette voelde hoe zijn tong haar schaamlipjes begon te bewerken. Ruud had zich inmiddels op haar andere borst gestort zodat Bernadette nu twee mannen aan haar borsten had hangen en één die haar kutje verwende. Maarten stond nog een beetje buiten beeld. Bernadette ging met haar kutje boven zijn lul op hem zitten en perste haar neukgrotje over zijn pik.

Langzaam begon ze hem te berijden. Mark, die net nog aan haar poesje had liggen sabberen, ging nu met zijn stijve pik voor haar staan. Bernadette begreep meteen wat er van haar verwacht werd en hapte zijn lul naar binnen. Ruben ging achter zijn vriendin staan. Met een klodder spuug bevochtigde hij haar poepgaatje en streelde hij haar sterretje. Vrij onverwacht duwde hij één vinger naar binnen.

Dit werd ontvangen met een kreun waar zeker geen pijn uit klonk, eerder genot. Ruben begon haar kontje verder op te rekken en duwde een tweede vinger in haar achterste en probeerde meer ruimte te maken bij de ingang van haar anus. Ze keek even over haar schouder en zag dat het Ruben was die met haar kontje bezig was. Ruben haalde zijn vingers uit haar kontje en drukte zijn eikel tegen haar aarsje.

Bernadette kende de lengte en dikte van zijn lul maar ze was nu zo geil dat ze er helemaal klaar voor was om hem te ontvangen in haar nauwe kontgaatje. Ruben begon heel voorzichtig zijn lul in haar kontje te persen. Ze had A gezegd en wilde nu ook B zeggen.

Nadat Ruben zijn eikel bij haar naar binnen had gedrukt stopte hij met persen. Hij liet haar aarsje even wennen aan de dikte van zijn eikel, toch het dikste onderdeel van een lul. Bernadette ontspande ook weer wat meer door dit moment van rust in haar reetje. Maar Ruben voelde, door deze ontspanning, dat dit het moment was om zijn lul verder naar binnen te duwen.

Bernadette hield haar kaken strak op elkaar en haar lichaam begon langzaam te wennen aan de twee lullen in haar beide neukgaatjes. Aangezien alle drie de betrokkenen nauwelijks ervaring hadden met een dubbele penetratie verliep dit in het begin nog wat stroef. Maar toch vrij snel wisten Maarten en Ruben een ritmisch tempo te bereiken wat ook voor Bernadette aantrekkelijk werd. Ze hijgde als een zwangere hinde die op het punt stond een jong te werpen, en alle pijnscheuten waren nu omgezet in pure lust.

Ook Ruud was omgelopen en had zich naast Mark geposteerd. De kamer rook naar seks. Vier mannen waren tegelijkertijd bezig om een nog zeer jonge vrouw simultaan te verwennen. Maar aan de andere kant waren deze vier mannen waarschijnlijk meer bezig met hun eigen genot, hun eigen orgasmen. Zijn sperma was gedoemd te sterven doordat Bernadette de pil slikt, maar dat was wel het laatste waar Maarten zich druk over maakte tijdens zijn explosie.

Niet al te veel later kwam ook Ruud klaar. Niet al te veel later beleefde ook Mark zijn hoogtepunt. Bernadette probeerde al zijn zaad binnen te houden maar de overdadige hoeveelheid leidde er toe dat ze een deel van zijn sperma uit haar mond moest laten lopen. Op de achtergrond, op de televisie, werd een jonge donkere vrouw op dezelfde wijze verwend door meerdere mannen en werd ook haar gezicht volledig ondergespoten. Deze videobeelden waren supergeil, maar de werkelijke beelden waren nog veel opwindender.

Hij was de enige die al een eerste orgasme had gehad maar met moeite zijn tweede orgasme kon uitstellen. Door haar strakke aarsje kon ook Ruben zijn klaarkomen niet veel langer uitstellen. Bernadette was geneukt zoals ze nog nooit geneukt was. In haar kut, maar dat was niet nieuw, maar ook in haar mond en, wat vooral nieuw was, in haar kont.

En ze had er van genoten, dat was duidelijk. Ruud, Maarten en Mark waren slechts één keer klaargekomen terwijl Ruben en Bernadette zelf al vaker tot hun gerief waren gekomen. Dus voor ze het wist doemden weer drie stijve lullen voor haar gezicht op. Bernadette liet het werk over aan de mannen want eigenlijk was ze nu wel toe aan een beetje rust. Ze liet de drie mannen voor zich aan hun lullen trekken en ze hield haar mond zo ver mogelijk open. Bernadette probeerde zoveel mogelijk zaad in te slikken maar tegen de productie van drie mannen was ze niet opgewassen.

Haar gezicht werd opnieuw van alle kanten ondergespoten en het mannelijk zaad droop werkelijk in dikke stromen van haar af. Bernadette slikte zoveel mogelijk naar binnen maar deze overweldigende hoeveelheid sperma kon ze nooit volledig verwerken.

Haar gezicht was bedekt met een dikke laag sperma waardoor ze haar ogen niet eens kon openen. Ook haar kapsel stond letterlijk stijf van het zaad. Bernadette wreef het plakkerige vocht uit haar ooghoeken en ze wilde na alle uitspattingen van die avond zich eindelijk wel even opfrissen. Onder de douche liet Bernadette de gebeurtenissen nog eens de revue passeren. Wat was er met haar gebeurd?

Opeens zoveel aandacht voor haar, en niet te vergeten zoveel zaad. Christelijk als ze waren hadden haar ouders haar laten dopen maar vandaag was ze gedoopt met sperma. In haar kut, haar kont en haar mond was ze vol gespoten met mannelijke cellen, die haar op en top vrouw deden voelen. En dat had absoluut niets met welk geloof dan ook te maken.

Het einde van de avond had, hoe onverwacht ook, niets meer met seks te maken. Weliswaar waren ze allemaal nog volledig naakt, het spelelement kreeg de overhand. En er moet gezegd worden dat iedere keer dat Bernadette in het spel een aanval op touw zette, en daarbij Ruben over zijn kruis aaide, dat ze meer succes had met de dobbelstenen dan met het opnieuw op oorlogssterkte brengen van zijn lid.

Bernadette wilde echter naar huis. Ze had enerzijds beloofd uiterlijk om één uur thuis te zijn en had anderzijds vandaag lichamelijk wel voldoende aandacht gehad. Ze verlangde op dit moment eigenlijk nog maar naar één ding, een bed en wel haar eigen bed. Bernadette gaf Ruben een dikke kus, streelde nog één keer over zijn nu slappe apparaat en kleedde zich aan. Bernadette zwaaide nog één keer naar Ruben toen ze op haar fiets stapte. Het zadel voelde nu koud aan tegen haar billen.

Maar vanuit haar poesje gloeide nog zoveel warmte dat ze dit eigenlijk amper voelde. Thuisgekomen was haar vader nog wakker. Bernadette vond dat enerzijds wel eens lastig maar anderzijds vond ze dit toch ook wel weer heel erg fijn. Bernadette zocht haar bed op en toen haar vader vijf minuten later nog even keek hoe het met haar ging was ze al vertrokken naar dromenland. Maar welke droom kon de werkelijkheid nog overtreffen?

De uitnodiging Vier weken nadat Bernadette haar collectebus inleverde viel er een brief van het Rode Kruis in de bus. Het was een uitnodiging om naar de feestelijke slotavond van de collecte-campagne te komen.

Een uitnodiging voor mejuffrouw Bernadette van Gaalen wel te verstaan, omdat ze één van de tien succesvolste collectanten was. Bernadette vond het weliswaar leuk om naar een dergelijke avond te gaan maar was veel minder prestatiegericht dan haar moeder. En al helemaal niet als het ging om opgehaalde collecte-gelden.

Dat er ook een prijs voor de meest succesvolle collectanten zou zijn wist Bernadette op dat moment echter nog niet. Bernadette ontving een VIP-kaart voor de slotavond die op televisie uitgezonden zou worden en waar onder andere Marco Borsato, Sita en Bløf zouden optreden.

Haar ouders hadden de mogelijkheid om zogenaamde relatiekaarten voor het spektakel te kopen maar zelfs in de voorverkoop kwamen deze al uit op euro per kaart. Weliswaar was het allemaal voor het goede doel, maar euro voor een avondje toeschouwer zijn bij een televisieshow was gewoon, financieel gezien, geen haalbare kaart. Bij het VIP-arrangement hoorde ook een taxi die Bernadette naar Aalsmeer zou brengen waar alle festiviteiten plaats zouden vinden. Bernadette had zich op de grote dag gekleed in een stijlvol rokje met daarboven een satijnen bloes en een bijpassend colbertje.

Super chique voor haar doen, maar ja, zo vaak kom je tenslotte als normale burger niet op televisie. Er werd uitgelegd dat de prijzen voor de 10 meest succesvolle collectanten verloot zouden worden onder de kandidaten en dat na afloop van de verloting een diner voor hen was geregeld.

Redelijk zenuwachtig liep Bernadette achter de andere kandidaten aan naar de grote zaal waar het allemaal zou gaan gebeuren. De tien kandidaten kregen stoelen aangewezen op het podium. Bernadette had al wel gezien dat alle kandidaten vrouwen waren en op één na allemaal een stuk ouder.

Die ene, die nog niet de veertig was gepasseerd, was ook nog vrij jong. Bernadette schatte haar leeftijd op een jaar of twintig. De organisatie had Linda de Mol ingehuurd voor de presentatie van de show. Bernadette had vlak voor de show even kennis met haar mogen maken. Niets meer dan dat overigens. Linda de Mol opende het feestelijke slot-gala. Zij had nu haar 18 seconden van eeuwige roem.

Een dolenthousiaste vrouw stond op en rende naar Linda toe. Bernadette werd bijna misselijk van de manier waarop de vrouw de prijs in ontvangst nam. Een bijna door tranen overmande vrouw van dik in de vijftig holde naar Linda de Mol toe om diep geëmotioneerd haar prijs in ontvangst te nemen. Ze bleef maar zeggen dat ze het niet kon geloven. En hoe geweldig ze Linda de Mol wel niet vond. Bernadette walgde van dit soort gedrag. Even hield Linda de Mol het publiek en de kandidaten in spanning.

De gelukkige prijswinnares sprong op uit haar stoel en kon haar tranen amper bedwingen. Het naar binnen rijden van de auto werd prominent gefilmd en ook de emotionele winnares werd volop in beeld gebracht. Van de zijkant kreeg Linda de Mol een seintje dat het genoeg was geweest en dat ze weer in beeld moest komen. Linda liep naar de vrouw toe en overhandigde haar een zakdoek. Deze werd direct gebruikt voor een weinig smakelijke lediging van haar volgelopen neusholtes.

Ze kreeg de sleutels van de auto overhandigd en ze mocht zelf de auto de studio uit rijden. Linda nam het woord weer. En in haar hoofd ontsponnen zich al aardige ideeën om dat weekend op een heel aangename manier in te vullen. Na de prijsuitreiking werden de succesvolle collectanten van het podium gehaald en naar een restaurant in de nabije omgeving gebracht.

Bernadette baalde hier eigenlijk van want ze was liever in de opnamestudio gebleven waar één van haar favorieten, Bløf, zou optreden. Maar helaas had ze in deze geen stem.

Tijdens het georganiseerde etentje werd al snel duidelijk dat de oudere dames absoluut geen aandacht hadden voor de twee jongere vrouwen in hun gezelschap.

Bernadette kwam aan tafel gelukkig naast de andere jongere in het gezelschap te zitten. Haar naam was Sandra en ze bleek ook pas 21 jaar oud te zijn. Weliswaar was Sandra 5 jaar ouder dan Bernadette maar ten opzichte van alle andere vrouwen in het gezelschap was ook zij nog een jonkie. Het klikte wel tussen Bernadette en Sandra. Als jongelingen waren ze natuurlijk wel tot elkaar veroordeeld, maar ondanks dat, lagen ze elkaar wel qua persoonlijkheid.

Hun gesprekken hadden dan ook een heel andere inhoud dan die van de overige acht vrouwen. Gaandeweg het diner voelde Bernadette een been tegen haar been aan wrijven. De aanraking was maar heel even. Bernadette keek Sandra aan en laatstgenoemde beantwoordde haar blik met een knipoog. Niet veel later was dat been weer terug, alleen nu langer. Bernadette besloot haar been niet terug te trekken en af te wachten wat er verder zou volgen. Even later voelde Bernadette dat Sandra haar hand op haar been legde.

Niet al te veel later had de hand de randen van haar slipje bereikt. Bernadette voelde hoe twee vingers onder haar slipje kropen en haar kutje begonnen te masseren. Bernadette ging iets verder onderuit zitten zodat de masserende vingers meer speelruimte kregen. Bernadette voelde één vinger in haar gleufje glijden. Opnieuw ging een wellustige siddering door haar lichaam. Ze werd hier tussen het hoofdgerecht en het toetje op een vreselijk lekkere wijze gevingerd.

Dit toetje was echter vele malen lekkerder dan het toetje, wat nog op het menu stond, ooit kon zijn. Bernadette had moeite om niet te gaan kreunen. Haar adem werd wel onregelmatiger maar door het kakelende geluid wat de anderen produceerden viel dit nauwelijks op. Bernadette voelde de spanning in haar lustgrotje groeien. Bernadette sloot haar ogen en liet het orgasme over zich heen komen. Een orgasme dat kort maar heel intensief was. Bernadette opende haar ogen en kwam langzaam weer op adem.

Ze keek bijna verliefd naar Sandra die haar net heerlijk had laten klaarkomen. Er werd niet gesproken, blikken zeiden meer dan woorden. Bernadette verstoorde deze bijna idyllische rust. Ze moest even naar het toilet om de spanning op haar blaas te verminderen. Stiekem hoopte Bernadette dat Sandra haar zou volgen naar het toilet, maar haar wens kwam helaas niet uit.

Toen Bernadette terugkwam in het restaurant was Sandra verdwenen. De andere vrouwen hoorden haar vraag niet eens, zo druk hadden ze het met het uitwisselen van de laatste roddels. Bernadette zag op de plaats waar ze net gezeten had, een klein, opgevouwen papiertje liggen. Ze opende het briefje. Ze had haar toetje tenslotte al ruimschoots gehad.

Ze wende zich tot de aangewezen party-manager van het Rode Kruis en gaf aan dat ze naar huis wilde. Een taxi werd snel geregeld en Bernadette werd keurig naar huis gebracht. Heel de terugreis voelde ze een onbeschrijfelijk gevoel in haar onderbuik. In haar gedachten fantaseerde ze wat er allemaal nog had kunnen gebeuren als Sandra niet was weggegaan. Voor haar gevoel zat ze net een paar minuten in de taxi maar feitelijk had ze ruim een half uur op de achterbank van de limousine gezeten.

Bernadette stapte uit de taxi en liep het tuinpad op. Haar vader stond haar in de deuringang al op te wachten. Bernadette hoorde het allemaal nog maar half. Ze was eigenlijk best moe. Enerzijds door de spanningen van de televisie-uitzending en anderzijds door hetgeen Sandra in het restaurant met haar had uitgespookt, was het grootste deel van haar energie gewoon verdwenen.

Bernadette dook haar bed in en binnen een paar minuten viel ze in een diepe slaap. Het bungalowpark Bernadette had nog geen gebruik gemaakt van haar gewonnen prijs, een lang weekend in een bungalowpark. Ze had afgesproken om met drie goede vriendinnen te gaan, te weten Sietske, die 18 was, en Isabelle en Kim die beiden één jaar jonger waren.

Eigenlijk had Bernadette liever met Ruben gegaan maar dat was wat moeilijk uit te leggen aan haar ouders. Die wisten nog niet eens van het bestaan van Ruben, en Bernadette vond het nu nog wat vroeg om hem aan haar ouders voor te stellen. Haar vriendinnen wisten al wel van Ruben, en ook van het feit dat Bernadette al met hem naar bed was geweest en eigenlijk waren ze stuk voor stuk wel een beetje jaloers, in de goede zin van het woord.

En Bernadette wist dat het met deze meiden ook een leuk weekend zou kunnen worden. Na het inchecken kreeg Bernadette de sleutel van de bungalow overhandigd. Harry reed hen stapvoets naar de aangewezen bungalow en hielp daar aangekomen nog met het uit de auto laden van de bagage. Harry werd uitgezwaaid en de vier meiden gingen de bungalow inspecteren. Het was een grote 8 persoons-bungalow, met twee slaapkamers met 2-persoonsbedden, 1 kamer met een stapelbed en in de woonkamer kon ook nog een bedbank uitgeklapt worden.

De meiden besloten om alleen de 2-persoonsbedden te gebruiken. Isabelle zou de kamer delen met Bernadette en Kim en Sietske namen hun intrek in de andere kamer. Bernadette had, en dat wisten de anderen niet, van tevoren al contact gehad met Ruben over het weekendje Eemhof. Ze had al voorzichtig gepolst of hij zin had om een dagje langs te komen. En hij mocht gerust zijn vrienden meenemen. Isabelle, Kim en Sietske waren alle drie direct dolenthousiast. Een stel lekkere jongens erbij zou de pret alleen maar verhogen.

Bernadette belde Ruben op zijn GSM. Na afscheid genomen te hebben kon Bernadette het goede nieuws doorgeven aan haar vriendinnen. Kim stelde voor om eerst nog even lekker te gaan zwemmen in het tropische zwemparadijs en daarna lekker te gaan eten in het restaurant.

Toen Bernadette haar kleding had uitgetrokken werd ze bewonderend aangekeken door Isabelle. Bernadette had de afgelopen weken natuurlijk al heel veel meegemaakt en was absoluut niet meer te betrappen op welke vorm van preutsheid dan ook. Bernadette spreidde haar benen iets verder zodat Isabelle er goed bij kon. Onderweg naar het zwembad kon Isabelle het niet laten om de andere meiden te vertellen dat Bernadette een geschoren poesje had en dat dit heerlijk zacht en glad aanvoelde.

Kim en Sietske keken in eerste instantie met een niet-gelovende blik naar Bernadette. Al giechelend gingen de meiden verder. Het was niet zo druk in het zwemparadijs en de meiden genoten van de spectaculaire onderwater-wereld, de jet-streams en niet te vergeten de bubbelbaden.

Haar antwoord was echter volledig anders. Bernadette had het haar al een beetje gemakkelijk gemaakt door haar broekje opzij te schuiven. Maar ook dat voelde voor Bernadette best prikkelend aan. De twee handen wreven over haar lichaam dat behoorlijk geil begon te worden van al die verwennerij. Plotseling kwam er een wat ouder stel in het zicht die aanstalten maakten om ook plaats te nemen in het bubbelbad. Sietske en Kim trokken snel hun handen terug en Bernadette trok haar bikinibroekje weer recht.

Niet veel later hadden de meiden het wel gezien in het zwembad. Ze begonnen honger te krijgen. In de bungalow verkleedden de meiden zich snel en werden de natte spullen aan de lijn gehangen. Even later schoven ze aan tafel in het gezellige restaurant van het bungalowpark.

De vier meiden genoten van de prima maaltijd die werd opgediend door een ober die in de ogen van de vier meiden de toets der kritiek ruimschoots kon doorstaan. De meiden maakten regelmatig sensueel getinte opmerkingen. Of ze serieus belangstelling voor hem hadden mocht worden betwijfeld maar ze vonden het toch wel leuk om hem toch een beetje op te geilen. De ober had serieus moeite met zoveel aandacht van vier jonge meiden.

Maar hij stond hier om zijn geld te verdienen en moest toch proberen, in de ogen van zijn werkgever, professioneel over te komen. Het was echter maar goed dat hij een redelijk ruimvallende broek aan had want anders was het toch wel erg gênant dat hij liep te bedienen met een paal van hier tot Tokio. Na het eten gingen Bernadette, Sietske en Kim direct terug naar de bungalow.

Isabelle moest nog even langs het winkeltje. Op vrijdagavond was dat tot negen uur geopend. Ze had nu een flinke bos haar op haar kut maar daar wilde ze nu echt vanaf. Maar dan had ze wel een scheermesje en scheerschuim nodig. Ze zou Bernadette wel vragen of zij haar wilde scheren want zelf was ze bang dat ze zich zou snijden.

Maar ze was er van overtuigd dat Bernadette dit graag zou doen. Ze was niet voor niets zo trots op haar kale poesje. Isabelle stapte de winkel binnen. Aan één van de aanwezige winkelmeisjes vroeg ze waar ze scheerschuim en scheermesjes kon krijgen. Tussen de shampoo, de tandpasta en de zeep vond Isabelle de producten die ze nodig had.

Het waren mesjes van het merk Gillette en van dat merk had ze wel eens gehoord, dus dat zou wel goed zijn. Isabelle nam de spullen mee naar de kassa waar een lief glimlachend meisje de producten langs de scanner haalde. De prijs viel haar tegen. Aan de andere kant besefte ze dat het verblijf ook al gratis was en dat ze er ook best wel wat voor over had om een mooi kaal kutje te krijgen.

De caissière deed de spullen in een klein plastic tasje. Isabelle haastte zich naar de bungalow. Isabelle legde de gekochte spullen snel in haar weekendtas. Teruggekomen in de centrale kamer waren de andere drie meiden net aan het overleggen wat ze die avond zouden gaan doen. In de bungalow stond een grote doos met allerlei gezelschapsspellen. Maar in kaarten of Monopoly had eigenlijk niemand zin.

En naar de disco van het park gaan zagen ze ook niet zitten. Die was maar tot Veel leeftijdgenoten hadden ze tenslotte tot nu toe niet gezien op het park. Een bar of disco buiten het park viel ook af omdat ze geen eigen vervoer hadden en om nu veel geld uit te geven aan een taxi vonden ze geen van allen een goed idee.

En ondanks dat de andere drie niet wisten wat Bernadette precies met erotisch scrabble bedoelde, leek het hen wel leuk. Nadat iedereen zich in gemakkelijke nachtkledij had gehesen legde Bernadette de zelf verzonnen spelregels uit. Het zat er dik in dat iedereen vrij snel uit de kleren zou zijn want veel stelde de nachtkledij ook niet voor.

Isabelle, Bernadette en Sietske hadden alleen een nachthemd aan met daaronder een slipje. Kim had een sexy doorschijnend nachtponnetje aan met daaronder alleen een string.

Haar relatief kleine borsten waren voor de anderen al geen geheim meer omdat de stof van het ponnetje niets aan de fantasie kon overlaten. De meiden namen plaats rond het scrabble-bord en iedereen trok zeven letters. Degene met de minste punten op zijn plankje, en dat was Isabelle, mocht beginnen.

De punten werden geteld en de tweede die aan de beurt was, was Sietske. Ze zat met een X, maar met de S van het eerste woord kon ze die al direct kwijt. SEX werd haar eerste woord. Bernadette was als derde aan de beurt.

Ze had een heel mooi woord vond ze zelf. Als laatste was Kim aan de beurt. Door dit korte woordje begon het al aardig vast te liggen en werd het voor Isabelle al een stuk moeilijker om nog een erotisch woord te leggen. Isabelle was sportief en als eerste ontdeed zij zich van haar nachthemd. Haar stevige borsten stonden parmantig naar voren. Isabelle was zeker niet zuinig toebedeeld wat betreft de grootte van haar borsten. Het spel ging door en aan het einde van de vierde ronde was iedereen, op Bernadette na, volledig naakt.

Isabelle was weer aan de beurt om een woord te leggen. Aangezien ze alleen maar medeklinkers had kon ze alleen een kort woordje leggen. Ze legde een M voor een reeds aanwezige E. Kort overlegden de drie meiden wat ze Isabelle zouden opdragen. Kim nam het woord. Isabelle moest even slikken en twijfelde even of ze dit wel durfde. Maar ja, ze had natuurlijk ingestemd met de spelregels en had nu alleen de pech dat zij als eerste een opdracht kreeg.

Ze sloot haar ogen en begon sensueel te bewegen. Ze spreidde haar benen en begon zachtjes met de binnenkant van haar vingers over haar schaamlippen te aaien. In haar gedachten fantaseerde ze al over de scheerbeurt die ze straks zou ondergaan. Dit maakte haar extra geil en met haar hand begon ze steeds sneller over haar venusheuveltje te wrijven.

Dat er drie andere leeftijdgenoten zaten te kijken besefte ze zich al niet eens meer. Op geen enkel moment liet Isabelle een vinger in haar kutje verdwijnen, het enige wat ze deed was over haar klitje en haar schaamlippen wrijven en sensueel bewegen.

Bernadette zag uit haar ooghoeken dat Kim en Sietske ook danig opgewonden raakten van de masturbatie-show van Isabelle. Kim vingerde zichzelf en Sietske streelde haar eigen borsten. Ook Bernadette voelde dat haar kutje langzaam begon te drijven van de sappen. Ze trok haar slip strak tussen haar schaamlippen en begon het kledingstuk heen en weer te bewegen tussen haar neuklipjes.

Isabelle was zichzelf naar een hoogtepunt aan het brengen. Haar ademhaling versnelde en werd onregelmatiger. Nu pas duwde ze haar vingers naar binnen in haar drijfnatte pruimpje. Haar lichaam verkrampte en ze kwam op een heftige wijze klaar. Kreunend en steunend beleefde ze haar hoogtepunt. Ze zakte bijna door haar knieën toen ze haar orgasme beleefde maar kon zich nog net staande houden aan de stoel naast haar.

Langzaam kwam ze weer bij haar positieven en besefte ze weer waar ze was. Isabelle ging weer zitten en de beurt was weer aan Sietske.

Die was er achter gekomen dat ze de Y kwijt kon achter het woord wat ze als eerste had gelegd, te weten SEX. Ze had dus geluk want SEXY voldeed volgens de andere meiden aan de spelregels van het erotisch scrabble. Bernadette was minder gelukkig. Ze was al blij dat ze een woord kon leggen, maar dat woord was allesbehalve erotisch.

Dus ook haar slipje moest er aan geloven. Isabelle had haar kale kutje al gezien maar Sietske en Kim dus nog niet. Kim had het weliswaar al wel gevoeld, maar zien en voelen zijn toch nog twee verschillende dingen.

Bernadette spreidde haar benen om iedereen haar kale kutje te tonen. Ze was er trots op, en iets waar je trots op bent mag getoond worden. Sietske was wat gereserveerder. Ze vond het wel leuk maar aan de andere kant vond ze het ook iets wat niet bij haar aard paste.

Ze zou zich schamen als ze met de andere meiden van het softbal-team onder de douche zou staan en zij zou daar met een volledig kale poes staan. En nog wel als enige. Nee, dat idee trok haar toch niet aan.

Nu ook Bernadette haar laatste kledingstuk uit had moeten trekken waren alle vier de meiden naakt. En bij niet-erotische woorden zou het nu aankomen op de opdrachten.

Kim was aan de beurt en ook zij kon op geen enkele wijze een erotisch woord verzinnen met de aanwezige letters op haar plankje. Al zullen ze daar in Duitsland misschien anders over denken want vögeln heeft daar wel degelijk een erotische betekenis. Sietske, Isabelle en Bernadette overlegden welke opdracht Kim uit moest voeren. Isabelle vond het wel een aardig idee om Kim in haar blootje naar de buren te sturen voor een kopje suiker, maar Sietske en Bernadette vonden dat ze dat niet konden maken.

Enerzijds zag Bernadette dit wel zitten, maar anderzijds had zij nog een totaal ander idee in haar hoofd. Bernadette sloop naar de slaapkamer en haalde de Tarzan, die ze een aantal weken daarvoor van Ellen had gekregen, uit haar weekendtas. Teruggekomen in de woonruimte toonde ze de super-dildo aan de twee andere meiden.

Sietske en Isabelle waren direct overstag. Ze wisten dat Kim een geil typetje was die altijd voor alles in was, dus dit zou haar waarschijnlijk ook niet te gek zijn. Kim keek zeer geïnteresseerd naar de grote dildo. Kim ging in de positie zitten die haar werd gevraagd.

Haar kutje voelde al behoorlijk vochtig aan. Tijdens de masturbatie-scène van Isabelle had ze zichzelf ook al zitten vingeren, dus zo onverwacht was dit niet. Haar lustlipjes stonden al een beetje open ten teken dat ze al behoorlijk geil was. Bernadette drukte nu de kop van de dildo naar binnen gevolgd door de rest van de dildo.

Kim begon al gelijk te hijgen toen ze gepenetreerd werd door de kunstlul. Ze begon uit zichzelf met haar billen heen en weer te bewegen zodat de dildo in en uit haar natte gleufje gleed. Het was duidelijk, Kim lag te genieten. Bernadette wenkte Isabelle en vroeg of zij het heen en weer bewegen van de dildo even van haar over wou nemen. Bernadette ging nu haar kontgaatje een beetje proberen te smeren. Na even haar sterretje gemasseerd te hebben drukte Bernadette haar eerste vinger naar binnen.

Kim leek er alleen maar geiler van te worden. Kim leek er helemaal klaar voor. Ze drukte de twee lullen naar binnen. Weliswaar ging het naar binnen schuiven iets stroever dan daarnet toen de lul alleen in haar kut zat, maar na de dildo even met kleine schokkerige bewegingen bewogen te hebben schoof hij toch tot aan de rand naar binnen.

Bernadette begon de Tarzan ritmisch in en uit te bewegen. Kim genoot met volle teugen en lag te kreunen als een gewond dier. Bernadette ging verder met het dubbel neuken van Kim en zag dat Sietske en Isabelle elkaar aan het zoenen waren en dat ze met hun handen in elkaars kruis aan het graaien waren. Ze begon luid te kreunen wat langzaam overging in gillen.

Haar lichaam schokte aan alle kanten en even later kwam ze heftig klaar. De andere twee meiden, die nog steeds druk met elkaar in de weer waren, liet ze weten dat ze weer verder konden met het spel. Verstoord keken Isabelle en Sietske op.

Isabelle had echter nog wel een leuk ideetje om de avond nog wat spannender te maken. Isabelle haastte zich naar de slaapkamer waar ze de gekochte scheerattributen uit haar weekendtas haalde. Isabelle overhandigde Bernadette de scheermesjes en de bus scheerschuim. Isabelle zorgde voor de benodigde spullen en ging er direct voor zitten. Bernadette begon met de schaar eerst de lange haren weg te knippen. Ze verdeelde het schuim over haar hele schaamstreek en bracht het mesje in de aanslag.

Bernadette drukte een kus op het net geschoren kutje. Isabelle keek trots naar haar kale gleufje. Kim was als tweede aan de beurt en ook zij wilde een volledig kaal kutje. Bernadette scheerde ook haar op vakkundig wijze en ook Kim was zeer tevreden over het resultaat. Ze liet haar vingers over en tussen haar kale lipjes gaan om haar kutje te herontdekken. Sietske ging als laatste onder het mes.

Zij had echter een afwijkende wens. Bernadette had met Sietske iets meer werk omdat er nu natuurlijk ook nog een model geknipt moest worden. Maar het resultaat mocht er wezen. Een mooi klein gecoupeerd driehoekje vormde een mooi contrast met de kale kutlipjes. Isabelle en Sietske kropen direct in standje 69 op elkaar en begonnen gretig aan elkaars kutjes te likken. Ook Kim en Bernadette lieten er geen gras over groeien en in dezelfde positie als Sietske en Isabelle waren ook zij al snel in de weer om elkaars grotjes uitgebreid te onderzoeken.

Lebberende en smakkende geluiden waren in overvloed te horen en de dames likten en zogen of hun leven er vanaf hing. Ook deze dikkere variant kon ze zonder problemen ontvangen. De kleinste pik had er natuurlijk al voor gezorgd dat haar aarsje was opgerekt. Na een aantal minuten intensief beffen kwam Bernadette als eerste klaar kort daarop gevolgd door Kim. Bij Sietske en Isabelle duurde het iets langer maar dat was slechts een kwestie van minuten. Tijdens haar orgasme schopte Isabelle in een beweging van opwinding het scrabble-bord ondersteboven.

Einde spel zou je dan zeggen. Maar niet voor deze vier meiden. Tot diep in de nacht werd er gezoend, gelikt, gebeft, gevingerd en drong Tarzan meermaals in alle kutjes en kontjes naar binnen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd De volgende ochtend werd Sietske rond een uur of negen als eerste wakker. Niet omdat ze zich ook maar enigermate uitgeslapen voelde maar doordat haar blaas opspeelde. Nog half slapend liep ze naar het toilet om even te plassen. Nadat ze haar kutje met een stukje WC-papier had drooggemaakt wilde ze weer teruggaan naar bed.

Even worp ze een blik in de woonkamer. Daar waren de puinhopen van gisteravond nog te zien. Verspreid over de kamer zag Sietske de nauwelijks gedragen nachtkleding liggen alsmede de super-dildo die hen allen zoveel plezier had gebracht. De bus scheerschuim lag voor oud vuil in een hoekje. Sietske had tot dat moment niet eens in de gaten gehad dat ze niks aan had. Nu pas drong het tot haar door wat er allemaal gebeurd was.

Ze keek naar haar eigen poesje waar Bernadette zo haar best op had gedaan. Ze vond het eigenlijk best mooi. Niet helemaal kaal maar wel heel erotisch. Sietske liep terug naar de slaapkamer waar Kim nog in een diepe slaap vertoefde. Ze kroop terug in bed en nestelde zich tegen Kim aan. Al snel viel ze weer in slaap.

Pas tegen een uur of twaalf was er weer wat leven in de bungalow te bespeuren. Door het gestommel op de ene kamer werden ook de meiden op de andere kamer wakker. De één moest eerst naar het toilet, de ander wilde eerst een sigaretje roken.

Alleen Isabelle was een stuk vlugger met alles dan de anderen. Ze had zich al aangekleed en was de woonkamer weer een beetje aan het fatsoeneren. Isabelle besloot om gewoon maar te gaan.

Isabelle wandelde op haar gemak naar de winkel die zich in het centrale gedeelte van het park bevond. Gelukkig was de winkel ruim voorzien. Isabelle vulde haar mandje met een brood, verschillende soorten beleg, twee pakken melk, een 2 liter-fles cola en een viertal six-packs bier. Isabelle rekende af en liep terug naar de bungalow.

In haar afwezigheid hadden de andere meiden de laatste rommel opgeruimd en iedereen was inmiddels aangekleed, al was het slechts in een nachthemd. Iemand had zelfs al koffie gezet. Er heerste een beetje mysterieuze stemming aan het ontbijt. Iedereen wist nog precies wat er gebeurd was, maar eigenlijk was geen van de meiden een echte lesbienne.

Eigenlijk hielden ze alle vier meer van mannen, dus hoe het tot een dergelijke orgie had kunnen komen kon niemand verklaren. Aan de andere kant waren ze stuk voor stuk meerdere malen klaargekomen en was de avond een aaneenrijging geweest van seksuele hoogtepunten.

Bernadette voelde de situatie waarschijnlijk het best aan. De anderen waren het daar mee eens. Het idee om straks een aantal leuke jongens over de vloer te krijgen gaf iedereen nieuwe energie.

Want waar het straks waarschijnlijk op uit zou draaien, dat wisten de meiden wel. Omdat Ruben had gezegd dat ze rond een uur of twee zouden komen moesten de meiden op gaan schieten. Het liep al tegen één uur en ze moesten allemaal nog aan hun persoonlijke hygiëne gaan werken. Ze was het pijpen nog niet verleerd!

Ze genoot van de smaak en de geilheid van zijn warme zaad in haar mondje. Zoals hij de hele avond al naar haar keek. Zijn reactie toen ze uit haar jurk gleed maakte haar zo gek van geilheid dat ze hem bijna meteen wilde bespringen. Na wat zoen en streelwerk liet Mark zijn vinger zachtjes over Sannes klitje glijden.

Haar rose lipjes voelden zacht en vochtig aan. Sanne opende haar benen zodat hij er beter bij kon. Hij begon haar kutje te likken en proefde haar zalig zoete geur. Zijn tong gleed langs haar lipjes en drong voorzichtig een stukje naar binnen. Sanne begon te hijgen van genot. Haar vingers kluwden zich door zijn haren en haar nagels gleden over zijn rug. Haar kutje werd steeds natter en Mark schoof nu op naar haar gezwollen klitje. Zijn tong verwende haar overal.

Hij stak een vinger in haar liefdesgrotje en voelde die soepel naar binnen gleed. Sanne begon zwaarder te hijgen. Mark stopte er nog een vinger bij en zocht naar haar gevoelige plekje. Sanne drukte haar klitje omhoog, haar ademhaling ging steeds sneller en ze begon nu ook zachtjes te kreunen.

Mark voerde het tempo wat op en het gekreun werd ook luider. Zo likte en vingerde hij Sanne tot haar kutje soppende geluidjes begon te maken. Ze was zeiknat van geiligheid. Nu legde Mark zijn stijve lid tegen haar natte gleufje en liet het topje van zijn eikel voorzichtig op en neer glijden. Ze keek hem bijna smekend aan, brandend van verlangen.

Haar lippen prevelden zacht wat woorden maar hij kon niet verstaan wat ze zei. Sanne slaakte een onderdrukte kreet van opwinding. Mark begon nu langzaam heen en weer te schuiven in haar liefdesgrotje. Sanne sloeg haar benen om hem heen en drukte haar klitje weer omhoog zodat hij dieper in haar kon komen.

Sanne hijgde en kreunde van genot terwijl haar borsten op en neer wipten in het ritme van hun liefdesspel. Haar vagina maakte soppende geluidjes terwijl Mark met kletsende geluiden tegen haar aanstootte. Mark ademde zwaar en gromde af en toe. Totdat hij met een luide kreun in haar klaar kwam. Zijn zaad spoot met kracht in haar kutje. Sanne vond het heerlijk om zijn warme zaad door haar kutje te voelen glijden en het maakte haar super geil.

Mark liet zich hijgend Op Sanne vallen. Zijn lul zat nog steeds in haar. Ze drukte een kus op zijn mond. Na enkele momenten van intens geluk zei Sanne: Ze lagen tegen elkaar aan en praatten, kusten en streelden elkaar. Voor het eerst hoorde Mark van Sanne dat zij ook al een tijdje een oogje op hem had gehad. Maar hij reageerde nooit op haar subtiele signalen. Toen Mark hoorde dat Sanne veel over hem gesproken had met Yvonne voelde hij zich even door Yvonne bedrogen.

Hij vertrouwde haar omdat ze nooit iets losliet over zijn gevoelens en hun privé gesprekjes. Maar aan de andere kant zou hij zonder Yvonne Sanne nooit mee uit hebben gevraagd. Sanne had intussen andere plannen. Ze sloeg een been over hem heen zodat hij tussen haar benen kwam te liggen. Vervolgens begon ze met haar nog steeds natte spleetje over zijn geslachtsdeel heen te schuiven zodat zijn paal al snel weer hard en stijf overeind stond. Sanne liet zich behendig over zijn paal heen zakken en zocht even naar de juiste positie.

Toen begon ze hem weer langzaam te neuken. Haar roze lipjes leken zich weer als een bankschroef om zijn harde paal heen te zuigen. Dit keer spande ze haar spieren van haar kutje samen zodat Marks geslachtsdeel tijdens het neuken heerlijk werd samengeknepen. Zoiets had Mark nog nooit beleefd. Hijgend en kreunend liet hij zich door Sanne nemen terwijl haar grote borsten voor hem op en neer deinden wat Mark nog geiler maakte. Zo nu en dan boog Sanne zich even voorover en drukte ze haar borsten in zijn gezicht.

Het tempo ging steeds sneller. Omdat Mark al twee keer was klaar gekomen hield hij het nu langer vol. Daar had Sanne ook op gegokt. Meestal liet ze haar bedpartners een of twee keer klaar komen door ze te pijpen of zich door hen te laten neuken. Nadat ze al wat verzadigd waren nam ze zelf het heft in handen want Sanne hield van langdurige intense sex. Nu was het tijd om stapsgewijs al haar remmen los te gooien. De hartslag en het tempo en de passie werden langzaam opgeschroefd in diverse standjes.

Sanne bereed hem als een volleerde amazone. Steeds wilder en steeds geiler. Mark had het gevoel dat zijn kloppende paal in brand en op ontploffen stond. Sanne zorgde er echter wel voor om het af en toe iets rustiger aan te doen als ze voelde dat hij ging komen. Ze lette scherp op elke lichaamsreactie van haar partner en speelde daar behendig op in.

Zo werkte ze zorgvuldig naar een ongekende climax. Weer dreigde Mark klaar te komen maar Sanne bepaalde nu wat er gebeurde in bed. Ze liet zijn lul uit haar glijden en kneep met haar duim en wijsvinger net onder zijn kloppende eikel om zijn orgasme te onderdrukken. Daarna neukte ze hem in een andere standje.

Marks hart bonsde zowat in zijn keel en hij had het gevoel of ze al zijn energie uit hem trok. Hij werd knalrood en transpireerde hevig. Sanne wisselde steeds soepel van positie door zijn harde paal even uit haar kutje te laten glijden en zich in een ander standje weer over zijn penis heen te laten zakken. Ze duwde hem als een lappenpop in de positie die zij voor ogen had. Mark liet alles gewillig over zich heen komen.

Het ging soms zo snel dat Mark pas door had dat ze van standje gewisseld waren terwijl Sanne hem al weer aan het neuken was.

De sex was heerlijk en overtrof zijn stoutste dromen. Dit had Mark nog nooit meegemaakt! Wat kon Sanne fantastisch neuken! Steeds als Mark dacht dat hij klaar ging komen wist Sanne zijn zaadlozing uit te stellen. Intussen zorgde ze ook voor zichzelf door Mark aanwijzingen te geven wat ze lekker vond.

Hoe snel en op welk plekje. Sanne had de regie volledig in handen. Zij bepaalde het standje, het tempo en vooral wanneer het hoogtepunt volgde. Haar bedpartners hadden daar nooit over geklaagd want Sanne wist wel hoe ze een man moest verwennen. Ze leek een extra zintuig te hebben om haar partner perfect aan te voelen en het uiterste uit hem te halen.

Ze hield dan ook van mannen met een goede lichamelijke conditie want dan was ze in bed op haar best. Sanne was na een jaar zonder man in bed niet meer te houden. Van de elegante nette sjieke tafeldame in het restaurant was ze nu veranderd in een geil sexbeest. Ze spoorde Mark continue aan en leek onverzadigbaar. Mark genoot met volle teugen maar raakte buiten adem.

Sanne zag dat het moment gekomen was om hen beiden eindelijk klaar te laten komen. Ze hield Mark scherp in de gaten terwijl ze hem naar het hoogtepunt toe werkte.

Ze paste het moment van haar eigen orgasme aan dat van Mark aan zodat ze beiden vrijwel gelijktijdig klaar zouden komen. Hoe ze het precies deed wist ze ook niet, maar het lukte haar meestal wel om dit te bereiken. Eindelijk liet Sanne hen vrijwel gelijktijdig met een luide schreeuw klaarkomen. Hijgend en bezweet liet ze zich plat op Mark vallen. Ze drukte haar borsten stevig tegen hem aan en wist er nog net een lange tongzoen uit te persen.

Even hapten ze beiden naar adem. Hun ademhaling klonk gejaagd na deze afmattende maar zalige sex. De wereld hield op buiten het bed.

Ze waren zich nauwelijks van hun omgeving bewust. Ineengestrengeld lagen ze na te genieten van hun intieme samenzijn. Ze keken elkaar in de ogen. Mark kuste haar voorhoofd en fluisterde: Dank je wel schat! God allemachtig, van welke planeet kom jij eigenlijk? De blik in zijn ogen bezorgden Sanne een warme tinteling in haar lichaam.

Mark was een schatje en behalve van de sex genoot ze er ook van hoe hij naar haar keek. Soms verliefd, soms verbaasd en bewonderend en dan weer geil. Die gelukzalige blik in zijn ogen… dat zei haar meer dan duizend woorden.

En zweepte haar zelf ook op. Ze wist dat Mark niet veel verwend was door vrouwen op seksgebied. Maar daar zou zij wel verandering in brengen. Mark keek haar vragend aan: Sanne keek hem verbaasd aan. Ik wil dat je straks de vader van mijn kinderen wordt Mark. Ik wil mijn leven met jou delen. Mark kreeg een brok in de keel. Maar ik kan het nog bijna niet geloven dat dit mij overkomt. Een etentje met jou was al geweldig. Eerst wil ik een tijdje samen van elkaar genieten.

En elkaar regelmatig helemaal suf neuken. Mark was volledig uitgeput en had het gevoel dat Sanne hem helemaal had leeg geperst. Alsof hij onder een stoomwals had gelegen. Hij was totaal op maar voelde zich geweldig. Wat kon die Sanne heerlijk geil neuken! Hij kon zich nauwelijks voorstellen dat die keurige hardwerkende secretaresse op kantoor, die sensuele nette tafeldame in het restaurant en die roodharige geile naakte furie één dezelfde persoon waren.

Sanne had ongetwijfeld de stijl, smaak en de klasse van een lady. Maar wel een die dol was op sex en daar zeer bedreven in was met een haast ongeremde passie. Nog steeds lagen ze in elkaars armen.

Zijn half stijve lid zat nog steeds in haar en af en toe schoof ze een beetje op en neer met haar bekken alsof ze wilde voelen of hij er nog wel in zat. Ze zoenden, likten en streelden elkaars naakte lichamen en fluisterden elkaar geile en lieve woordjes toe. Na een tijdje viel Sanne in zijn armen in slaap, haar hoofd op zijn schouder. Hij snoof haar lekkere geur op, voelde haar ademhaling en haar warme naakte huid tegen het zijne en keek naar haar. Ze sliep met een gelukzalige glimlach op haar gezicht.

Hoe vaak had hij hier niet stiekem van gedroomd? Maar de werkelijkheid had zelfs zijn stoutste dromen overtroffen. Nu lag hij hier samen met een naakte Sanne in zijn armen.

Als dit een droom was wilde Mark nooit meer wakker worden. Hij genoot in stilte maar kon het bijna wel uitschreeuwen van vreugde. Wat zou hij maandag op het werk moeten zeggen? Of gewoon doen alsof er niks gebeurd was? Yvonne zou ongetwijfeld wel wat van Sanne te horen krijgen. Die meiden hadden bijna geen geheimen voor elkaar. Maar dat was een zorg voor later. Uiteindelijk werd Mark door een diepe slaap overmand. De enveloppe in zijn dashboardkastje was hij geheel vergeten.

Hoofdstuk 3 Mark liet zondagavond voor het slapen gaan de gebeurtenissen van de afgelopen 30 uur nog eens de revue passeren. Sanne was als een wervelwind in zijn leven gekomen. Het moment dat hij haar voor het eerst in dat oogverblindende sexy jurkje zag stond hem nog helder op het netvlies.

Maar ook de blik in haar ogen tijdens het diner. De sensuele spanning tijdens het dansen. En de uitputtende maar geweldige sex die ze die nacht hadden gehad. Nadat ze tot het middaguur hadden uitgeslapen had Sanne haar dagelijkse gymnastiekoefeningen voor de grote spiegel gedaan. Geheel naakt zoals ze dat elke dag deed bij het opstaan.

Mark had daarbij geboeid toe zitten kijken. Sanne ging regelmatig naar de sportschool en had vroeger aan turnen gedaan. Hoe lenig ze was bleek wel toen ze voor hem de spagaat demonstreerde. Geheel naakt met haar benen volledig gespreid, haar borsten trots naar voren en haar handen in haar mooie rode haar. Nu hij toe zat te kijken deed ze het natuurlijk extra uitbundig en super sensueel om hem op te geilen.

Mark kreeg een spontane erectie bij het aanschouwen van haar gracieuze naakte schoonheid. Ze daagde hem uit en geilde hem met opzet op. Haar ogen hadden weer die ondeugende geile blik. En dat sensuele naakte, geile lichaam van haar…!! Mijn god, wat was ze oogverblindend mooi. Geen wonder dat alle mannen achter Sanne aan zaten. Mark keek met open mond toe en moest zich zelfs inhouden om niet klaar te komen. Sanne paste deze keer haar oefeningen wat aan. Nu gaf ze een speciaal showtje voor haar nieuwe lover.

Ze lette er op dat hij al het lekkers goed kon zien. En ze genoot stilletjes van de verrukte en bewonderende blik in zijn ogen. Haar bewegingen en poses werden steeds geiler. Haar schaamlipjes zwollen op en vertoonden al glinsterende spoortjes van haar geil. Daarna was ze op de rand van het bed gaan staan. Had hem uitdagend aangekeken en had zich toen languit op hem laten vallen. Die zondagmiddag hadden ze uren lang gevreeën. Intieme sex, heel langzaam, romantisch, zacht en teder.

Dan lagen ze elkaar weer te knuffelen, zoenen, strelen en staarden ze elkaar in de ogen. Maar er waren ook momenten van pure geilheid waarbij ze elkaar opzweepten en helemaal suf neukten.

Ze konden gewoon niet van elkaar af blijven. Ze gunden zich niet eens de tijd om te eten maar leefden letterlijk van de liefde.

Sanne had alleen een paar flessen wijn uit haar kelder gehaald en naar de slaapkamer genomen. Goede wijn, Sanne bleek een kenner. Volgens Sanne was de zondag de perfecte dag om uit te slapen en voor de liefde. Alle winkels dicht, nergens iets te doen. Haar soezeldag zoals ze dat noemde die ze het liefst in bed door bracht met slapen en sex.

Ze brachten de gehele zondag naakt in bed door. Zelfs het avondeten leek aan hen voorbij te gaan. Pas toen Mark aanstalten maakten om naar huis te gaan stond ze er op nog snel iets voor hem te koken.

Ze wilde hem niet met een lege maag naar huis sturen. Mark wilde onderweg nog een frietje scoren maar dat stuitte Sanne tegen de borst. Snel schilde ze wat aardappelen en viste wat verse groenten uit de groentebak.

Sanne kookte alleen met verse producten. Een balletje gehakt erbij wat vla als dessert. Mark glimlachte toen hij haar in de keuken bezig zag.

Ze waren beiden slechts gekleed in een kamerjas. Ze had haar best gedaan om een goede indruk te maken. En niet onverdienstelijk want het had hem goed gesmaakt. Veel beter dan die kant-en-klaar maaltijden die hij vaak thuis at. Sanne geneerde zich dat ze haar vriend niets beters voor kon zetten omdat het de eerste keer was dat ze voor hem kookte. Maar gezien het late uur moest het nu eenmaal snel. Het was al bijna tien uur in de avond toen ze aanschoven aan tafel.

Beiden nog steeds in kamerjas. Mark dronk nog een bakje koffie en zou dan naar huis gaan. Eigenlijk wilde hij niet weg maar hij moest zich nog verkleden. Bovendien kon hij morgenochtend niet ongeschoren op het werk verschijnen. Het etentje van zaterdagavond was op een heel prettige manier behoorlijk uit de hand gelopen.

Onder de koffie viel er die lange zondag voor het eerst een stilte. Beiden voelden het afscheid naderen en zagen daar zichtbaar tegenop. Toen Mark opstond om naar boven te gaan om zich aan te kleden voor hij naar huis ging hield Sanne hem tegen. Ze legde haar hand op zijn arm en keek hem indringend aan. Ze zei niets maar rukte zijn kamerjas open. Ze hadden sex op de bank. Toen moest Mark toch echt naar huis. Het was inmiddels al 1 uur in de morgen. De afscheidszoen bij de deur was lang, intens en nat.

Straks op het werk zou hij haar weer zien. Wat een vreemde gedachte. Ineens veerde hij rechtop in bed. Er schoot ineens iets door zijn hoofd. De enveloppe die ze in zijn dashboardkastje had gestoken. Razend nieuwsgierig rende hij naar beneden en naar buiten naar zijn auto. Slechts gekleed in een kamerjas maar dat kon hem op dit moment niet schelen. Hij rukte het dashboardkastje open en griste de enveloppe er uit. Het voelde zacht aan.

Hij stak zijn hand er in en haalde er 2 dingen uit: Op het briefje stond: Ik hou van je. Rondom de tekst had ze met rode lippenstift een hartje getrokken. Ze had de rode string zaterdags nog gedragen voordat ze zich voor het diner had gedouched en omgekleed. Het idee van de enveloppe was een spontane opwelling geweest. Ze nam daar wel een risico mee maar Sanne hield wel van uitdagingen. Mark bekeek de string in zijn hand en snoof de geur ervan op.

Die rode dondersteen had wel lef moest hij toegeven. Hij bewonderde haar omdat ze altijd zo kalm bleef en altijd zo zelfverzekerd overkwam. Niets leek haar uit het veld te kunnen slaan. Mark ging terug naar bed en viel in slaap met haar string onder zijn hoofdkussen.

Maandagmorgen zag hij haar auto op de parkeerplaats bij het werk staan maar hij zag Sanne niet. Yvonne keek hem giechelend aan toen ze hem op de afdeling zag maar ze zei niets. Een half uurtje later lukte het haar om Mark op een rustig plekje even apart te nemen. Zoals Mark al vermoedde was zij al door Sanne geïnformeerd maar Sanne had de intieme details weggelaten.

Hij wilde er eerst niets over zeggen maar Yvonne drong aan en wees hem erop dat hij zijn date met Sanne wel aan haar te danken had. Hij gaf toe maar vroeg haar wel uitdrukkelijk om er over te zwijgen. Bovendien zou toch niemand hem geloven. In de koffiepauze van 10 uur zocht hij zijn gebruikelijke plaats op in de personeelskantine. Vanuit zijn ooghoek zag hij 2 tafeltjes verder Yvonne en Sanne aan hun vaste tafeltje zitten maar hij liet niets merken. Mark was zo anders dan haar vorige vriendjes.

Die waren altijd uit geweest op sex met de mooiste en populairste meid van de school of de stad. En degenen die het geluk hadden gehad om met haar naar bed te mogen vertelden trots aan iedereen die het maar horen wilde dat ze die mooie roodharige spetter hadden geneukt. Mark was echter wat schuchter, bescheiden en vooral een lieverd.

Tijdens hun gesprekken was hij oprecht in haar geïnteresseerd geweest. Ze wist en voelde dat hij naar haar verlangde —zoals de meesten- maar hij durfde haar nooit te benaderen. Ze had Yvonne gevraagd om hem een beetje te pushen om haar mee uit te vragen. Ze had die avond haar meest uitdagende jukje aangetrokken en hem subtiel over de streep getrokken. Zodat het leek alsof hij haar zelf versierd had. Anders zou er waarschijnlijk nooit wat gebeuren. Mark was een leuke vent maar zo onzeker vond ze.

Hoewel hij na dit weekend al iets aan zelfvertrouwen gewonnen leek te hebben. En zij zou er wel voor zorgen dat zijn zelfvertrouwen nog verder zou groeien. Zelf was ze altijd recht door zee en ze had geen zin om verstoppertje te spelen. Het zou waarschijnlijk niet lang duren voordat de eerste geruchten of speculaties over hen de ronde zouden gaan doen op de werkvloer. En als ze ergens een hekel aan had dan was het wel dat er achter haar rug om werd geroddeld.

Hoe eerder iedereen het wist hoe beter dacht ze. Mark kreeg een rode kleur. Sanne liet nog niks merken want het gesprek ging gewoon over alledaagse dingen. Maar Mark was toch erg gespannen. Dat hij zelf al een jaar achter Sanne aanzat maar zij hem nooit zag staan vertelde hij er wijselijk niet bij. Die sukkel van een Mark zou wel de laatste zijn volgens Karel. Toen de werkzaamheden weer hervat dienden te worden zei Sanne dat Mark vlak achter haar moest blijven. Hij keek haar verbaasd aan maar ze gaf geen uitleg.

Sanne zette haar dienblad met koffiekopje, bordje en yoghurtschaaltje op de transportband met vuile vaat en draaide zich toen om naar Mark. Geheel onverwacht omhelsde ze hem stevig waarbij haar borsten zijn lichaam raakten en gaf ze hem in de volle kantine een lange intense tongzoen die aan duidelijkheid niets te wensen over liet.

Iedereen verbaasd achterlatend leek ze eerst weg te lopen maar na drie meter draaide ze zich plots weer om. Kalm en nonchalant alsof het de normaalste zaak van de wereld was, maar luid genoeg zodat iedereen het kon horen vroeg ze: Enne… je was trouwens geweldig in bed! Mark werd vuurrood, voelde het bloed uit hem wegtrekken en wilde wel door de grond zakken van schaamte. Alle ogen waren nu op hem en Sanne gericht.

Yvonne lach dubbel van het lachen: De rest was totaal verbijsterd. Sanne liep glimlachend naar haar kantoortje. Dat laatste was wat overdreven wist ze. Hij was zeker geen slechte minnaar maar nog wel wat onervaren.

Maar ook daar zou ze samen met Mark nog wel aan werken. Het spijt me echt voor je. Toen Mark op het afgesproken tijdstip bij haar aanbelde stonden ze beiden even verbaasd te kijken.

Mark omdat ze open deed in een keukenschort. Sanne omdat hij van achter zijn rug een enorme bos rode rozen tevoorschijn toverde. Nadat ze de bos dankbaar in ontvangst had genomen installeerde ze hem met een biertje op de bank voor de tv.

Zich verontschuldigend schoot ze lichtjes gestrest weer de keuken in. Haar lover stond voor de deur met een bos rozen en zij was er niet op gekleed! Uit schuldgevoel dat ze hem vanmorgen zo voor het blok had gezet stond ze zich nu uit te sloven in de keuken. Om het weer goed te maken wilde ze hem verrassen met een Italiaans diner. Ze was er zelf dol Italiaans en het was ook haar specialiteit in de keuken. Ze bereidde alles zorgvuldig voor. Dit keer geen snelle hap, nu moest alles perfect zijn.

Maar ze kwam iets in de knoop met haar tijdsplanning. Een kwartiertje later nodigde ze hem uit in de eetkamer. De tafel was prachtig gedekt met een luxe tafelkleed, keurig gevouwen servetten, haar beste servies en zilveren bestek, kristallen glazen en 2 kandelaars met brandende kaarsen. Ze had het licht gedimd. De bos rozen had een prominente plaats op de tafel. Sanne was er heel verguld mee. Mark wist wel hoe je een vrouw het hof moest maken.

Naast Marks bord stond een menukaartje. Het 4-gangen diner bestond uit mozzarella met spek, carpaccio met salade en lasagne. Alles zelf gemaakt, alleen het Italiaanse schepijs kwam uit een bakje uit de vriezer. Ze had ook een goede fles Italiaanse wijn ontkurkt.

Sanne had een goede smaak stelde Mark goedkeurend vast. Aanvankelijk was Mark niet blij geweest met haar actie in de kantine. Maar hij begreep nu wel waarom ze het gedaan had. Eigenlijk was er wel een last van hem afgevallen.

Ze waren het gesprek van de dag. Alleen Karel liep met een zuur gezicht rond. Tot vermaak van Yvonne die wist dat Sanne hem maar een zelfingenomen kwal vond. Het eten was verrukkelijk. Weer verbaasde Mark zich over haar veelzijdigheid. Sanne verontschuldigde zich nogmaals voor het gebeuren in de kantine. Ze keken elkaar minuten lang in de ogen en de sfeer was nog romantischer dan zaterdagavond in het restaurant.

Hun hoofden bogen naar elkaar toe en hun lippen vonden elkaar in een vurige verstrengeling. Hoofdstuk 4 Na de vaat vroeg Mark zich nieuwsgierig af wat ze met die bonus, die Specialiteit a la Sanne bedoelde. Ze had hem verrast met haar kookkunsten. Zoals ze hem steeds opnieuw bleef verrassen. Met Sanne leek er een einde aan zijn wat saaie leventje te zijn gekomen. Sanne bruiste van levenslust en energie. En Mark genoot er met volle teugen van. Maar hij zag geen koekjes bij de koffie. Ze observeerde hem aandachtig.

Sanne stond op en overhandigde hem de afstandbediening van de stereo. Verbaasd deed Mark wat hem gezegd werd. Sanne knoopte haar sjaaltje los en begon lichtvoetig en sierlijk door de kamer te dansen. Tot Marks verbazing begon ze aan een sensuele striptease. Haar schoentjes volgden als eerste. Daarna volgden al dansend haar bloesje, haar minirokje, BH, kousen en tenslotte ook haar string.

Haar gracieuze bewegingen werden steeds opzwepender en Mark kon zijn ogen wederom niet van haar af houden. Haar prachtige naakte lichaam dat zo statig op het ritme van de muziek voortbewoog deed hem denken aan een sierlijke zwaan. Zwoel, statig verleidelijk en opzwepend gleed ze door de kamer.

Als een ballerina waarbij elke beweging even sierlijk en statig was en waarbij ze steeds oogcontact zocht met haar minnaar. Het sjaaltje was het enige kledingstuk dat ze nu nog droeg. Ze had het rondom haar pols geslagen en ze maakte er zwierige bewegingen mee op de maat van de muziek.

Mark keek met open mond toe en voelde alweer een erectie op komen. Deze privéshow was een genot om naar te kijken. Toen kwam ze voor hem staan. Ze draaide uitdagend met haar heupen. Likte met haar tong tergend langzaam kringetjes langs haar rode lippen. Haalde zwierig het sjaaltje tussen haar benen door langs haar poesje, om haar hals en via haar borsten weer omlaag tussen haar benen.

Toen sloeg ze het sjaaltje rond zijn hals en trok hem daarmee dichter naar haar toe. Via het sjaaltje vlak bij zijn gezicht rook hij de heerlijke zoete geur van haar liefdesgrotje waar het sjaaltje zojuist langs was gegleden. Het sjaaltje vertoonde al vochtplekjes van haar geile gleufje. Ze gooide haar linkerbeen lenig omhoog en legde haar enkel op zijn schouder. Mark voelde de spanning stijgen.

Zijn hart begon steeds sneller te kloppen en zijn stijve lid schreeuwde om uit zijn broek bevrijd te mogen worden. Ze keek hem zwoel in de ogen, stak haar rechter wijs- en middelvinger even in zijn mond en bracht die daarna naar haar natte kutje. Voor zijn ogen begon ze zichzelf langzaam te vingeren met haar voet nog steeds op zijn schouder.

Mark hield in een reflex haar voet vast zodat ze haar evenwicht niet zou verliezen. Hij zag een glanzende geile blik in haar ogen. Met haar hooggeheven been stonden haar lipjes al uitnodigend open. Mark zag duidelijk de glinstering van haar geil. Ze stak haar vingers weer in zijn mond en liet hem haar lichaamssappen proeven. Ze liet haar been langzaam omlaag glijden en tilde met een vinger zijn kin iets omhoog waarna ze hem een lange natte tongzoen gaf. Toen drukte ze haar borsten in zijn gezicht en liet hem met zijn tong haar borsten verwennen.

Gulzig draaide zijn tong kringetjes rondom haar inmiddels keiharde tepels. Mark hijgde van genot. Sanne zakte iets door haar knieën en ging ging met haar blote billen op zijn schoot zitten. Met sensuele langzaam draaiende heupbewegingen schoof ze over zijn keiharde lid heen terwijl ze haar armen om zijn hals had geslagen. Marks ademhaling klonk gejaagd en hij gaf Sanne een teken dat zijn kloppende geslachtsdeel bevrijd moest worden omdat ze hem bijna afklemde.

Sanne gleed van zijn schoot. Met haar knieën op de grond, knoopte ze zijn riem los en ritste ze zijn broek open. Mark haalde opgelucht adem. Maar niet voor lang want haar handen trokken zijn broek en boxer naar beneden en haar tong gleed langs zijn stam omhoog naar zijn eikel.

Met haar tong draaide ze weer langzaam rondjes rond het topje van zijn eikel voordat ze zijn paal in haar mondje nam. Haar hand gleed weer langs zijn balzak en masseerde deze zachtjes. Ze maakte weer dezelfde hand- en knijpbewegingen als zaterdagnacht.

Mark kreunde van genot wat kon Sanne zalig pijpen! Hij was nooit echt populair geweest bij de vrouwen. En ik kan het weten want ik heb er al velen gezien en verwend.

Sanne kon op dit gebied een expert genoemd worden. Sanne liet hem met een onderdrukte kreet klaar komen en slikte zijn warme zaad gulzig naar binnen. Ze smakte met haar lippen kuste hem vol op de eikel. Ze wist dat ze hier goed in was. Al haar bedpartners —zowel de one-night-stands als de korte relaties- hadden zich erg lovend over haar pijpkunsten uitgelaten. Mark knikte heftig van ja. Weer viel het Mark op hoe snel Sanne van een hoog opgeleidde nette vrouw -een echte dame met stijl- veranderde in een super geil sexbeest.

Ze duwde hem achterover op de bank en knoopte zijn overhemd los. Haar tong gleed over zijn buik en draaide kringetjes in zijn navel en rondom zijn tepels. Haar handen, tong en lippen waren werkelijk overal. Ze verwende hem plagend met korte, snelle likjes en kusjes. Ze streelde zijn dijen, balzak en penis liefkozend. Fluisterde ondeugende woordjes in zijn oor, zoende zijn voorhoofd, nam zijn hoofd voorzichtig in haar handen en stak haar tong in zijn mond.

Ze kon heerlijk tongzoenen. Ze plaatste haar handen op zijn borstkas zodat hij niet meer van zijn plek weg kon. Haar ogen schoten vuur. Ze schoof naar voren en drukte haar gleufje tegen zijn eikel aan. Marks penis was keihard en stond fier overeind. Plagend keek ze hem met geloken ogen aan en liet haar tong weer langzaam langs haar lippen glijden.

Daarna liet ze zich zachtjes en tergend langzaam langs zijn paal omlaag glijden tot hij tot zijn ballen in haar drijfnatte kutje zat. Ze boog voorover en gaf hem weer een geile tongzoen. Ze legde zijn handen op haar borsten en vroeg hem of hij haar tieten wilde masseren. Mark rolde haar tepels door zijn vingers en voelde haar tepels nog harder werden dan ze al waren.

Intussen was Sanne langzaam omhoog gekomen met haar billen tot dat zijn eikel nog net niet uit haar kutje floepte. Ze draaide iets met haar heupen en liet zich weer tergend langzaam langs zijn paal naar beneden zakken.

Terwijl Mark nog steeds haar borsten verwende begon Sanne hem nu langzaam te neuken. Op en neer en met draaiende heupbewegingen. Ze begon zachtjes te hijgen en voerde het tempo geleidelijk aan op.

Haar spieren spanden zich weer aan en masseerden zijn lid waardoor ze lekker strak aan voelde. Mark bracht zijn handen nu onder haar zachte billen en hielp haar mee met haar pompende bewegingen. Haar bungelende borsten waren nu volledig vrij. Mark keek naar haar heerlijke geile tieten. Hoe ze vlak voor zijn neus verleidelijk op en neer wipten. Het maakte hem nog geiler. Intussen had Sanne tijdens het neuken een hand vrijgemaakt om haar klitje te vingeren.

Het hijgen was al overgegaan in gekreun. Sanne sloot even haar ogen en genoot met volle teugen. Daarna keek ze haar partner weer aan en lachte hem toe. Alleen haar stralende lach bezorgde Mark al een tinteling in zijn lijf. En dan haar naakte warme lijf, op en neer wippende tieten en haar zeiknatte knijpkutje die zijn lul zo lekker verwende. Mark gromde en kreunde van genot. Hij gaf een seintje dat zijn orgasme al weer naderde. Sanne liet hem uit zich glijden. Gleed in één beweging van de bank af en klemde haar borsten om zijn paal.

Ze hield haar zachte borsten met beide handen vast en schoof ze langzaam heen en weer langs zijn harde paal. Mark zag zijn staaf tussen haar grote tieten door glijden totdat hij spuitend klaar kwam. Hij smeerde zijn geil uit over haar borsten. Ze gunde hem geen rustmoment maar schoof haar kutje meteen door tot boven zijn gezicht. Na was het Marks beurt om Sanne te verwennen.

Hij stak zijn tong in haar gleufje en begon haar te likken. Kleine likjes afgewisseld met lange halen door haar geile gleufje. Sanne draaide zich op haar rug en spreidde haar benen wijd open zodat hij er beter bij kon. Nu stak hij ook een vinger in haar grotje. Steeds sneller bewoog hij zijn vinger in haar doosje. Toen kwam er nog een vinger bij en met een aaiende beweging drong hij door in haar vagina op zoek naar haar G-plekje. Een stuiptrekking van genot en een luid gekreun toonden aan dat hij haar lekkere plekje gevonden had.

Toe vinger me klaar! Niet veel later maakte haar onderlijf hevig samentrekkende bewegingen waarna ze spuitent klaar kwam. Na wat kus en streelwerk schoof Sanne weer over hem heen zodat hij tussen haar benen in kwam te liggen. Ze wreef met haar borsten heerlijk langzaam over hem heen en zag dat hij daar erg opgewonden over raakte.

Zijn penis kwam weer fier overeind. Sanne schoof iets naar achteren zodat zijn harde lul nu door haar zachte borsten werd gesimuleerd. Ze liet zich van Mark afrollen en draaide zich in één beweging om zodat ze nu naast hem lag met haar gezicht naar hem toe. Ze zoende hem op de mond, draaide zich om en duwde haar billen tegen hem aan.

Ze tilde haar rechterbeen hoog op zodat haar lipjes opengetrokken werden en gaf Mark aanwijzingen hoe hij haar in deze positie moest neuken. Mark ondersteunde met zijn rechthand Sannes hooggehouden been terwijl hij zijn paal soepel in haar natte kutje boorde.

Terwijl hij haar in deze positie neukte hield hij met zijn linkerhand haar linker borst vast en kneep daar zachtjes in. Hij wist dat Sanne dat lekker vond en er geil van werd. Haar heerlijke borsten waren super gevoelig en ze was er terecht trots op.

Op zomerse dagen trok ze er heel wat bekijks mee. Mark pompte en pompte en Sanne genoot met volle teugen. Hij was al twee keer klaargekomen en kon het nu dus lang vol houden. Sanne draaide zich weer op haar rug en legde haar benen over zijn brede schouders om zich in deze positie door hem te laten palen. De penetratie was nu dieper. Ze voelde zijn ballen nu heerlijk tegen haar drijfnatte kutje stoten.

Hij neukte haar hard en diep tot hij niet meer kon en even uit moest rusten. Sanne gaf hem even de tijd om op adem te komen terwijl ze zichzelf weer even vingerde om op temperatuur te blijven.

Ze genoot van zijn zaad dat langzaam uit haar gleufje droop van zijn eerdere penetratie. Wat was dat lekker en lang geleden en wat had ze dit gemist! Natuurlijk was de sex met Yvonne ook lekker en geil maar ze had toch het liefst een echte penis in haar doosje in plaats van een vibrator of een dildo. Vooral de geur en de geilheid van het zaad. En niet te vergeten: Met deze partner wilde ze echter niet alleen geile sex, ze wilde ook haar leven met hem delen.

En sex zou daar een belangrijk deel van uitmaken. Want Sanne kon en wilde niet leven zonder sex. Toen Mark weer wat hersteld was besloot Sanne dat het tijd was voor de finale. Ze streelde en kuste zijn intieme plekjes en nam zijn pik in haar handen. Met zachte, stevige trekbewegingen maakte ze zijn lul weer hard.

Mark streelde met zijn handen over haar rug richting haar volle zachte billen. Hij streelde haar rondingen en greep met één hand onder haar langs naar een van haar borsten. Met een borst in zijn ene, een bil in zijn andere hand en zijn tong op haar andere bil genoot hij van haar naaktheid.

Hij snoof de geur van haar lichaam op en streelde de binnenkant van haar dijen. Sanne zuchtte en genoot maar ze wilde meer. Kom op ik wil je in me! Mark gleed soepel in haar kletsnatte kutje. Met harde stoten flitste zijn paal langs haar rose zuigende lipjes heen en weer in haar liefdesgrotje. Ze kreunde en hijgde van genot. Haar borsten kletsten wild heen en weer tegen de rugleuning van de bank. Maar Sanne was botergeil en moedigde hem aan. Om hem een handje te helpen viste ze een dildo achter een van de kussen op de bank vandaan.

Mark keek een beetje verbaasd, maar eigenlijk had hij dit wel van Sanne verwacht. Sex hoort gewoon bij het leven vond Sanne. Anders sterft de mensheid uit en er staat nergens geschreven dat je er niet van mag genieten. Nadat ze haar nauwe gaatje lekker opgerekt had met de dildo spuugde ze op Marks eikel. Voorzichtig begon Mark langzaam zijn paal in haar op en neer te bewegen. Eerst ging het wat stroefjes, maar daarna gleed zijn lid steeds soepeler door haar nauwe gaatje.

Het voelde lekker strak en geil aan. En hij zag Sanne intens genieten. AAAHH, toe lieverd, oh, laat me komen kanjer van me! Ze was bloedgeil en voelde haar hoogtepunt naderen. Mark klemde zijn kaken op elkaar en trok al zijn reserves open.

Het leek wel of zijn lid in een centrifuge zat. Maar hij moest het op wilskracht volhouden tot Sanne klaar zou komen. Hij wilde haar dit hoogtepunt niet onthouden. Hij liep rood aan en stond op ontploffen. Net toen hij dacht dat hij het niet meer ging redden kwam Sanne met een luide gil klaar.

Haar lichaam schokte hevig en er spoot een straal geil uit haar doosje. Haar lichaam bleef schokken en Sanne beleefde het ene na het andere orgasme. Gestimuleerd door de hevige samentrekkingen van haar kutje om zijn lul kwam Mark ook spetterend klaar. Zijn zaad spoot met kracht in Sannes kontje waarna hij zich drijfnat van het zweet in haar armen liet vallen.

Zo lagen ze samen even uit te hijgen op de bank met hun kledingsstukken rondom hen verspreid. Wauw, wat kan jij hemels lekker neuken meid! Maar Mark was er nog niet aan toe. Bovendien moesten ze morgenochtend al weer vroeg op voor het werk. Ze streek hem liefdevol door zijn haar en kuste zijn rode voorhoofd.

Het werd tijd dat Mark kennis zou gaan maken met zijn toekomstige schoonouders. Sanne was bij zijn ouders erg in de smaak gevallen.