Opengetrokken kut schoonvader neuken

opengetrokken kut schoonvader neuken

Maar net als ik korter bij kwam werd ik door een wagen traag ingehaald en zag ik dat de rolluiken van het huis nog niet dicht waren. De auto vertraagde en reed de oprit op van mijn vrouws tante. Pas dan zag ik dat het haar wagen was.

Misschien kon zij me naar huis brengen? Ik stapte sneller om bij haar thuis te zijn voordat ze de auto binnen had gereden en de poort weer dicht was. De auto reed binnen nadat de poort van de grote, meer dan dubbele garage automatisch was open gegaan.

Ik moest me reppen en met de fiets aan de hand liep ik zelfs een beetje, het vervelende lawaai van het kapotte wiel achter me aan sleurend. Ik zag haar, Gerda heet ze maar om de een of andere reden die ik niet ken noemt iedereen haar Griet, uitstappen. Ze keek naar buiten, het kon niet anders dan dat ze me zag. Maar het was wel donker natuurlijk. Ik zag haar beetje verschrikt kijken en ik zag de poort toe gaan.

Ik vloekte innerlijk maar toen de poort een kwart toe was stopte dit plots en ging het terug open. Ik stapte door en nu de oprit op. Beetje hijgend van dat laatste stukje flink door te stappen en te lopen met die verdomde fiets aan de hand verontschuldigde ik me. Ze had me op het laatste moment alsnog herkend in het donker en deed haar poort weer open. Ik zette mijn fiets op zijn pikkel en liep de garage in waarna ze de poort liet dicht gaan.

Het was een eeuwigheid geleden dat ik hier nog was. Ik keek rond en vroeg naar haar vriend. Maar ze antwoordde dat zij niet echt een relatie hadden, alleen regelmatig samen weg gaan en dus al heel zeker niet samenwoonden. Dat begreep ik wel. Ik plaatste mijn sporttas die over mijn schouder hing op de grond en deed mijn jasje uit want ik had het er warm van gekregen.

Griet drukte op de knoppen van de automatische rolluiken en die sloten zich een voor een. Ik volgde haar bewegingen en bekeek haar lichaam, naar aanleiding van mijn gedachten over mijn schoonmoeders lichaam waarvan zij dus een exacte kopie was. Griet droeg een rok en haar benen waren mooi gevormd en wat gespierd van het vele bewegen en fietsten dat zij ook veel deed.

Ik volgde de benen van aan de voeten naar boven. Beetje boven de knie begon haar rok en ik vroeg me af wat voor ondergoed zij zou dragen. En wat er zou zijn daar waar deze benen samen komen. Ik zag haar brede heupen en bekeek haar kont waarvan ik me bedacht dat er zeker en vast vrouwen zijn die 20, 30 of misschien zelfs 40 jaar jonger zijn die voor zo’n achterwerk meteen zouden tekenen.

Hoeveel was ik eigenlijk jonger? Ik rekende snel uit dat dat 22 jaar verschil was. Ik 46, zij bijna Ik was bijna aan de borsten nu ze zich net had omgedraaid. Ik had zelf niet door dat ik al in de zetel was gaan zitten en besefte dat dat niet de bedoeling was. Vreemd genoeg leek Griet dit heel normaal te vinden op dit late uur van de dag.

Ik verontschuldigde me, opnieuw, en deed mijn uitleg en stelde de vraag die ik eigenlijk evengoed in de garage had kunnen stellen voordat ze haar huis hermetisch van de buitenwereld afsloot. Op de vraag hoe ik dan thuis geraakte zei ze dat ik haar fiets maar moest nemen en die morgen terug kon brengen. Weer een antwoord waar ik niet op gerekend had, maar meer nog was dat onze blik in elkaars ogen elkaar geen seconde had gelost tijdens deze conversatie.

Griet trok naar de keuken en ik hoorde aan het flessengerinkel dat ze haar koelkast opende om een fles witte wijn uit te halen. Ik zuchte en besefte dat mijn hartslag vrij hoog lag.

Ik leek zenuwachtig en keek wat rond om mezelf te kalmeren. Onbewust voelde ik aan mijn kruis en ik schrok zelf van wat ik voelde. Mijn lul was net niet helemaal stijf maar wel redelijk opgezwollen. Ik vroeg me af of je het zo goed kon zien als dat ik het voelen kon.

Ik probeerde dat in te schatten en keek naar beneden en kneep in mijn paal. Ik schrok van het geluid van de glazen die op de salontafel werden gezet.

Ik voelde me betrapt maar wist niet of dat ook zo was. Het kon bijna niet anders en ik voelde me rood worden tot achter mijn oren terwijl het koud zweet uit brak. Alsof ze het er voor deed bukte Giet zich schuin voor mij om de glazen in te schenken waardoor haar brede kont zich mooi vormde in haar rok.

Griet gaf me een glas aan en met de andere in haar hand zette ze zich naast me in dezelfde zetel, een tweezit. Ik zou het logischer gevonden hebben moest ze in de eenzit tegenover mij zijn gaan zitten, of in de driezit rechts van deze zetel. Ik voelde haar lichaam het mijne bijna aanraken. Ik vroeg me af wat ik hier in godsnaam deed. Ik had nooit mee mogen binnen gaan, ik had nooit mogen instemmen om nog een glas te drinken. Ik besefte dat ik mogelijk al enkele pintjes teveel had gedronken na de wedstrijd aan de toog van de sporthal.

Wat moest ik nu tegen haar zeggen? Wij hadden weinig gemeenschappelijk, behalve dan dat haar tweelingszus de moeder van mijn vrouw is. Ik zag haar maar een paar keer per jaar, soms toevallig op straat of op een of andere activiteit in ons dorp en anders bij mijn schoonouders.

Ze klinkte haar glas tegen het mijne. Ik voelde me niet bepaald op mijn gemak maar probeerde eveneens te glimlachen en antwoordde met een knik. Ik keek naar die lippen. Nog wel mooie lippen bedacht ik me, om daarna meteen weg te kijken en mezelf aan te manen aan iets anders te denken.

Nog voor ze dronk herhaalde ze haar vraag. Even was het ongemakkelijk stil, ik wist echt niet wat zeggen. Tot Griet vroeg of ik mijn schoonbroer nog had gezien na het bezoek aan mijn schoonouders.

Ik antwoordde van niet. Griet zei dat, nadat mijn vrouw en ik als eersten vertrokken waren, hij nog eens was teruggekomen op dat van dat fantaseren over schoonmoeders. Hij was behoorlijk dronken toen hij dat zei, maar het was voor mijn schoonpa blijkbaar wel de druppel die de emmer deed overlopen en hij had zich kwaad gemaakt. Daar hadden wij nog niets van gehoord, ofwel had mijn vrouw dat nog niet tegen mij verteld.

Ik keek haar aan. Wat doe ik nu, dacht ik op dat moment. Ze had later aan haar zus gevraagd wat zij daar eigenlijk van vond. Ik keek Griet aan. Ze had wel een zoon, en dus ook een schoondochter.

Een hele knappe zelfs, maar dat doet er niet toe. Ik was nu eigenlijk wel nieuwsgierig naar het antwoord dat Griet kreeg van mijn schoonmoeder, haar zus.

De tweelingszussen hadden immers geen enkel geheim voor elkaar, zo zei Griet, en ze babbelden heel veel en over werkelijk alles met elkaar. Meteen ging er een alarmbel bij me af, ik moest me hier gedragen. Mijn schoonmoeder zou gezegd hebben dat ze wel gevleid was als mannen haar nog mooi en aantrekkelijk vonden. Ze vond het heel leuk als haar het hof werd gemaakt, of die man nu jonger was of niet.

Daar op ingaan was niet eenvoudig als je getrouwd bent, zou ze gezegd hebben. Dat klonk vreemd vond ik. Het leek wel alsof Griet meer wist wat ik niet mocht weten. Het voelde tegelijk ook vreemd, om deze inside-info te horen.

Ik wist op dat moment eigenlijk niet of ik dat wel wilde horen. Ik keek haar vragend aan. Ik wilde gerust tijdens dit glaasje wijn wel nog wat babbelen, maar liever niet hier over. Ik had de indruk dat Griet een andere mening was toegedaan. Ik wist niet waarnaar te kijken en zei ook niets tot zij verder ging “Vind je ons aantrekkelijk?

Zo was zij wel, net zoals haar tweelingszus: Vaak was dat grappig, soms had dat tot genante situaties geleid. Ik slikte en mijn hele gedachtegang van op mijn fiets en mijn gestaar naar Griet’s lichaam speelde als een snelle film in mijn gedachte af.

Griet wachtte het antwoord niet af en zei “Wij zijn een eeneiig tweeling. Bijna alles, maar zeker niet helemaal alles. Ik zei nog steeds niets maar mijn hoofd tolde als een gek van de gedachten die door me heen gingen en ik niet meer kon ordenen. Maar ik zou wél graag willen weten of jij vind dat wij nog een aantrekkelijk figuur hebben. Ik zat tegen de leuning van de zetel voor me uit te kijken, Griet zat rechts van me in de tweezit die eigenlijk maar net groot genoeg was voor twee.

Ze had zich naar me toe gedraaid. Ik voelde haar rechterhand, die koud aanvoelde van het wijnglas vast te houden, heel bewust. Ik keek haar aan en ik voelde hoe ze mijn bovenbeen streelde, telkens iets verder naar boven toe dan dat ze terug richting knie zakte. Ik slikte nog eens en vroeg met een hese stem “Zijn we niet te ver aan het gaan Griet? Misschien wilde ik het ook helemaal niet, ik zat als in een waas, een bubbel waar ik niet uit kon.

Zij is veel voorzichtiger. Ze zette zich iets rechter, haar linkerarm ging achter mijn hoofd heen en haar rechterhand kwam vervaarlijk dicht bij mijn kruis. Ik voelde dat ik gigantsich opgewonden was en dat ik een enorme stijve in mijn broek had. Misschien had Griet dat al gezien. Ze kwam nu wel heel erg dicht bij me en fluisterde in mijn oor “Als ik te ver ga zeg je dat gewoon en we stoppen.

Echt waar, even goede vrienden dan. De linkerarm die achter me heen lag plooide en kwam over mijn linker schouder te liggen, haar hand legde ze tegen mijn wang en ik voelde hoe ze mijn rechteroorlel tussen haar lippen nam. Ik haalde diep adem en duizelde van de spanning en opwinding terwijl ik mijn ogen sloot. Ik voelde haar rechterhand nog meer naar mijn kruis toe schuiven tot ze er helemaal tegen zat.

Met haar duim wreef ze over mijn ballen die, samen met mijn harde paal, redelijk spanden in mijn broek. Ze liet mijn oorlel los. Griet kon dit onmogelijk weten, maar mijn vrouw wist dat dit voor mij een gevoel gaf die mijn geilheid telkens deed exploderen.

Ze duwde met haar linkerhand lichtjes tegen mijn hoofd waardoor ik in haar richting keek nu. Ze wreef met haar tong over mijn gesloten lippen. We keken elkaar nu recht in de ogen aan. Zonder te kijken plaatse ik mijn wijnglas dat ik nog in mijn linkerhand had op de salontafel. Ik hief mijn linkerarm op en legde mijn hand in haar hals. Ik trok haar korter bij en onze lippen vonden elkaar. Ze likte weer en ik opende mijn mond. Ik voelde haar tong meteen diep in mijn mond gaan en we draaiden onze tongen alsof we jonge pubers waren.

Tegelijk voelde ik haar hand nu vol op mijn harde paal gelegd worden en ze kneep er zachtjes in, door mijn jeansbroek heen. Ik antwoordde door mijn rechterhand op haar blote knie te leggen en probeerde wat hoger en onder de rok te shuiven.

Dat lukte niet goed door de manier waarop we zaten. Griet zette zich recht en gaf een duw tegen de salontafel die op wieltjes bleek te staan. Ze stond recht en kwam voor me staan. Ze duwde me terug in de zetel toen ik ook voorover kwam. Ik keek haar aan, dit is wat ze wou. Ze knoopte langzaam haar hemdje knoop voor knoop open terwijl we elkaar bleven aankijken. Ik zag haar blote buik dat wel een zogenaamd zwembandje vertoonde. Maar ik zag ook de in een mooie kanten bh verhulde borsten, cupmaat C vermoed ik.

Ietsje kleiner dan die van mijn vrouw en zij heeft een cupmaat D. Griet stond voor me met haar hemdje open, ze draaide haar rok tot de ritssluiting, die normaal langs de zijkant zat, nu van voor was. Ze openden de rits, stak haar duimen achter de rok en duwde deze traag over haar brede heupen naar beneden. Op het laatst liet ze de rok vallen en stapte ze er uit met één been en met de andere schoof ze de rok weg.

Griet lachte nog steeds naar me. Nu stond ze in haar lingerie voor me. Als onderbroekje had ze een vrij gewone witte sloggie aan, maar ik zag de conturen van haar schaamlippen en ik zag precies ook een nat plekje. Griet duwde de wijnglazen aan de kant en ging op de rand van de salontafel tegenover me zitten. Ze keek naar mijn kruis waarna ik dan pas besefte dat ik mijn hand op mijn kruis had gelegd en me door mijn jeans heen in mijn eigen paal zat te knijpen terwijl zij daar zo voor me zat.

Ik kon geen woord uitbrengen van de geilheid die op me gesmeten was, maar ik knikte bevestigend. Ik wilde door gaan, ik wilde meer. Griet opende haar benen en ik zag de conturen van haar gezwollen schaamlippen nu nog beter. Ik zag ook dat er wel degelijk een natte plek in haar broekje was. Maar ik zag vooral ook hoe zij haar rechterhand achter haar slip stak en haar kut streelde. Ik besefte dat het nu aan mij was om me van mijn kleren te ontdoen.

Al zittend trok ik mijn trui uit en smeet die ergens heen. Daarna opende ik mijn riem, mijn ogen gefocust op haar hand achter haar slip. Ik twijfelde of ze zichzelf aan het strelen of aan het vingeren was. In één ruk trok ik de knopen van mijn jeans open. Ik hief mijn bekken beetje op uit de zetel en trok mijn broek omlaag tot net onder de knieën. Mijn paal voelde harder aan dan ooit tevoren, zo leek het wel.

Hij zat enkel nog gevangen achter de elastiek van mijn boxershort. Een kleine ruk aan die elastiek was voldoende om de paal uit mijn boxer te laten springen.

Ik nam deze vast en trok er zachtjes aan, terwijl ik probeerde in te schatten wat Griet achter haar slipje deed. Ik merkte dat mijn eikel al voorvocht vrij gaf. Het leek wel of Griet mijn gedachte kon lezen. Met haar andere hand trok ze nu de zijkant van haar slip opzij. Ik zag hoe zij twee vingers langzaam in en uit haar grijsbehaarde kut schoof. Nog nooit had ik van zo dicht bij een behaarde poes gezien, mijn vrouw was altijd helemaal kaal wat ik best wel lekker vond.

Maar deze mocht er ook echt wel wezen. Duidelijk recent nog mooi bijgeschoren, maar met een grijs bosje haar net boven de natte spleet en clitoris die door Griet zelf bewerkt werden. Ik trok mezelf sneller en harder af terwijl ik met mijn voeten de jeansbroek ook volledig uit deed en aan de kant schoof. Daarna duwde ik de boxer helemaal naar beneden en die werd ook ergens naartoe geslingerd. Griet had duidelijk door dat ik van dit shouwspel genoot en zij deed dat klaarblijkelijk ook.

We masturbeerden onszelf terwijl we elkaar aankeken. Ik zag haar lichaam trillen, een effect dat vergroot werd door haar trillend buikje. Ik voelde dat ik bijna zou klaar komen, maar dat wilde ik niet. Ik hield mijn paal vast en kneep er hard in, maar trok me niet langer af. Griet bleef wel wild zichzelf vingeren en ik hoorde het natte kutje soppen. Plots stond ze recht, ze trok in geen tijd haar slipje uit en ook de bh werd eindelijk uitgedaan waarna er twee lichtjes gerimpelde en wat afhangende maar tevens mooie borsten verschenen.

Dan zette ze zich op haar knieën in de eenzit tegenover mij, met haar ene arm steunend op de rugleuning en met de andere hand ging ze teug naar haar opengesperde kut. Zo kreeg ik uitzicht op haar breede heupen, haar brede mooie kont. Ik zag haar kontgaatje en daaronder een vinger in haar kut soppen. Ik stond op en ging achter haar staan. Ik legde mijn handen op haar dikke billen en duwde mijn harde paal er tussen. Griet greep meteen naar mijn ballen die ze maar net wist aan te raken.

Ik wilde haar neuken op deze manier, in dit standje. Maar ik wist dat ik heel erg snel klaar zou komen dus ik wachte nog even af. Ik liet me op mijn knieën zakken. Met mijn beide handen duwde ik de billen open en gaf zoentjes aan de binnenkant van haar billen, kort bij haar sterretje. Tot slot zoende ik het sterretje zelf en likte er aan. Dit had ik nog nooit gedaan en vond het ook wel beetje vreemd. Gedreven door de geilheid trok ik het me echter niet aan.

Ik maakte mijn tong hard en drukte tegen het sterretje en kon er een heel klein stukje in. Ik likte haar kont terwijl zij maar bleef vingeren. Opeens haalde ze haar twee vingers uit haar kut en ik was er met mijn gezicht zo kort bij dat ik de kletsnatte vingers meteen in mijn mond nam.

Ik likte er alles van af en het smaakte heerlijker dan ik het me kon voorstellen. Griet draaide zich om, ging op haar rug liggen en trok haar benen op, haar armen stak ze onder haar knieholtes door.

Haar natte grijsbehaarde heerlijke kut lag helemaal voor me open. Ik plaatste mijn mond op het grijze bosje. Wat was dit zacht en fijn. Griet hijgde mijn naam. Ik had het niet verstaan. Maar ik had dat nog nooit in het echt gezien. Ik kon het ook niet geloven dat dat echt kon, ik dacht dat dat een trucage was van de pornoindustrie. Griet duwde mijn hoofd in haar kruis. Ik likte haar kut en befte haar asof mijn leven er van af hing. Jezus, wat was zij nat.

Wat was zij lekker. Wat deed ik dit graag. Ik moest regelmatig naar lucht happen om niet te verdrinken. Griet hijgde en kreunde luid nu, ik deed het blijkbaar goed en ik merkte dat ze op het punt stond klaar te komen.

Ik wilde haar klaar beffen maar stak tegelijk twee vingers in haar neukgrot en ging er wild in tekeer. Het was overduidelijk dat ze dit graag had.

Ik likte en zoog aan de enorme clitoris en vingerde haar zo diep ik kon. Als bezeten ging mijn tong over haar kutlippen. Griet kreunde het luid uit, hopelijk waren de gesloten rolluiken ook geluidsdicht. Ik zoog haar klit zo diep als ik kon op en trok deze met mijn lippen zo ver ik kon uit.

Als ik loste liet ik tegelijk mijn vingers wild uit haar kut schieten waarbij Griet luid riep en ik een warme straal tegen mijn hals voelde. Ik nam plaats op de stoel in de hoek en wachtte af tot Daniel en Marije uit de badkamer zouden komen. Het duurde even maar op een gegeven moment ging de deur open en gezamelijk kwamen ze binnen, Marije gehuld in alleen een handdoek en Daniel helemaal naakt met een lul die duidelijk nog niet helemaal zijn grootte in ruste aangenomen had.

Schuldbewust maar met een trotse grijns keek Daniel me aan, Marije had een heel andere uitdrukking, zwaar blozend en me nauwelijks in de ogen kijkend kon ze aanvankelijk geen woord uitbrengen, pas na een vijftal pijnlijk stille seconden deed ze haar mond open; 'hoe lang zat je daar al?

Ik overblufte haar dat ik alles gezien had en zwaaide met mijn telefoon. Michel's kleine broertje nota bene, je zal toch wel begrijpen dat ik dit niet voor Michel kan verzwijgen?!! Marije barstte in snikken uit waardoor ik mijn gespeelde woede al snel niet meer vol kon houden.

Marije snikte dat ze thuis echt wel genoeg kreeg maar dat ze al lang heel geil op Daniel was en op den duur niet meer kon weerstaan door de geile berichten, foto's en filmpjes die Daniel via whatsapp verstuurde. Verder zei ze dat dit echt de eerste keer was en dat het serieus niet meer voor zou komen.

Daniel droop als een kleuter af terug de douche in maar Marije bleef opgelucht achter, ze kon iet genoeg bedanken voor mijn vergevingsgezindheid en kleedde zich tijdens het bedanken aan, haar mollige lijfje deed me aan mezelf denken op die leeftijd, behalve haar B cupje dat op haar leeftijd al een C en inmiddels een trotse D is geworden, leken we redelijk op elkaar, prompte tepels op lieve tietjes, kort blond haar en allebei klaarblijkelijk niet vies van een kloppende vleeslolly in allerlei lichaamsholtes.

Marije gaf aan dat Gert-Jan niet echt haar type was en bovendien geen echte zoon maar later aangetrouwd. Ze keek me aan met een blik van berusting, en nu?.

Maak je geen zorgen, Hendrik zal je minstens zo goed nemen als Michel en Daniel, hij is goed in bed dus ik denk dat je wel vaker terug zal komen voor een kleine beurt, hebben we een deal of pak je vandaag nog je spullen? Marije fluisterde, we hebben een deal Margriet, ik heb Hendriks bobbel gezien, en dat hij op me geilt is ook geen verrassing, ik heb hem zien kijken en bij knuffelen gevoeld, het zou geen echte straf zijn.

Marije vertrok en Daniel schoof aan bij de vervangen kop hete thee. Een pittig gesprek over goed en slecht, vertrouwen in familie en het bedriegen van broers en zussen deed hem inzien dat sommige banden heilig waren en het niet waard om in twintig geile minuutjes te beschamen.

Hij bood zijn excuses aan voor het gebeurde maar wilde absoluut niet beloven dat het niet nog een keer zou gebeuren, Marije had ook op hem een magische uitwerking. Het gesprek was ten einde en een knuffel volgde, Daniel duwde zijn kruis zelfs extra hard tegen mijn heupen. Daniel keek me met grote ogen aan en was nogal overdonderd, ik greep hem vol in zijn kruis en zei; "ik ben dan wel wat ouder en je moeder maar dat wil niet zeggen dat ik opgedroogd ben, je stond te trekken toen ik me een keer klaarmaakte in de slaapkamer Daniel, ik weet gewoon dat je ook mij wilt opvullen met die mooie pik van je, zorg maar dat je Jennifer zo ver krijgt dat ik mee mag spelen anders ontstaat er een heuse broederstrijd met alle verwoestende gevolgen van dien".

Wat ik zei leek hij niet te horen, hij was volledig gefocust op mama's knedende hand om zijn lul. De bitch in me stond op, ik liet hem los en zei dat dat voorlopig zijn eigen probleem was en dat hij het zelf mocht oplossen, de enige tip die ik gaf was het voor te stellen in bed als hij die stamper weer eens diep in haar buikje had, bij mij werkt dat altijd, ik ga dan bijna overal mee akkoord.

Later op de dag kwam Hendrik thuis, zou ik er verstandig aan doen om het hem te vertellen of hem in de waan laten dat Marije zich uit vrije wil aan hem aan zou bieden? Omdat er geen tijdsplan was afgesproken hield ik mijn mond, ook omdat Marije het niet verdient om héél erg onder druk gezet te worden, ze had alleen maar toegegeven aan haar verlangens, zelf wilde ik tenslotte óók Daniel's harde snikkel in mijn vulva voelen. De week sukkelde voorbij tot op vrijdag Michel belde of ze die avond op de koffie konden komen, aan de telefoon stemde Hendrik in.

Mijn hart ging als een razende tekeer, hij was die ochtend ook al langs geweest. Marije zou haar mond toch niet voorbij hebben gepraat of haar vrijpartij opgebiecht?. Ik zag meteen al hele geile dagen in het water vallen. Rond een uur of acht ging de bel en meteen wist ik dat het goed zat, ik gaf Michel een kus op z'n wang en achter hem Marije eentje op haar mond, een knipoog was het antwoord en Hendrik kreeg er ook een..

De aanleiding van het onverwachte bezoek liet niet lang op zich wachten, Michel verontschuldigde zich min of meer dat hij voorlopig echt geen tijd zou kunnen vinden om zijn plafonds te witten maar Marije begon er nu echt een punt van te maken dat het moest gebeuren. Ik zag aan Hendrik dat hij er ook totaal geen zin in had maar één blik naar Marije was voldoende om mijn lieverd die kant op te gaan krijgen; "Schatje jij hebt de hele week vrij en doet het snel, help je zoon uit de brand en tex de woonkamer dan tenminste".

Met frisse tegenzin stemde Hendrik toe, niet wetend wat hem te wachten stond. Later in de keuken verraste Marije me; "heb je nou je zin Ma? Wat als pa er aan went en jou niks meer aan vindt in bed? Recht in haar gezicht lachte ik haar plagend uit, haar mooie ogen achter een strenge bril keken zelfverzekerd en vol ondeugd. Trek maar wat moois aan, heb je dat zwarte setje nog Dat vindt 'ie geil! De dagen daarna kropen voorbij, ik piekerde een plan bij elkaar en op de afgesproken ochtend was ik al vroeg wakker.

Hing Hendrik's overall klaar en de rollers. Ik kroop terug in bed. Hendrik werd wakker en stapte er als gewoonlijk direct uit. Hendrik wist waar ik naartoe wilde en knielde op het bed. Langzaam trok ik zijn velletje naar achter en bleef dat doen tot het eerste druppeltje verscheen.

Stap 1 gelukt, ik stelde voor dat als hij aan het witten was in alleen en uitsluitend een lange jas naar de supermarkt te gaan, hij weet dat ik daar op kick en ontzettend geil van word. Als hij dan thuis zou komen zou hij me onbegrensd mogen uitwonen. Voorwaarde was wel dat hij dan in uitsluitend een overall moest witten Marije werd via WhatsApp op de hoogte gebracht, binnen enkele ogenblikken kwam er een berichtje terug "begrepen, zin in, half 11, poort is open" en meer niet.

Nooit verwacht dat ik mee mocht kijken maar het idee van voyeurisme gaf me een senstatie waarin ik op slag erge zin in had. Vanwege Hendrik's kledij besloot hij met de auto te gaan zodat ik veroordeeld was tot de fiets.

Heel stiekem kroop ik nèt na tienen al de tuin in, alleen de spanning van wel of niet gezien te worden zweepte me al op, Hendrik was maar net zichtbaar op een huishoudtrap en was al verder dan verwacht. Marije stond in de open keuken en had me aan zien komen. Met een vinger verticaal voor haar mond gebaarde ze me stil te zijn en toonde trots haar ver uitgesneden bloesje waaronder ze overduidelijk geen beha droeg.

Met een dienblad vol koffie en koek liep ze onwennig richting het trapje. Tot ze echt vlak bij hem was hield ik me in een hoekje zo klein als ik kon. Hendrik maakte aanstalten om naar beneden te komen en stootte daarbij "per ongeluk" de koffie over de vloer. Marije ging als een haas naar de vloer, Hendrik kreeg een kijk diep in haar bloesje en moet daarbij een goeie kijk hebben gehad op de tot de verbeelding sprekende tietjes.

Bijna flikkerde hij van het trapje af, gebruikte Marije als valbeveiliging. Ik vond het wel een gemis dat ik niet kon horen wat er gezegd werd. Roerloos bleef ze staan alsof ze Hendrik wilde aanzetten tot initiatief. Er ging toch wel wat door me heen toen hij aarzelend twee handen uitstak en hongerig Marije's tietjes begon te strelen, ik had het zelf gewild maar moest toch even wennen, ik gunde het hem zo!.

Hendrik zei iets en Marije knikte en lachte, hij schoof het bloesje over haar schouders en met alleen een rokje aan trok Marije Hendrik mee naar de bank. Met een nog druppende roller op het trapje vergat hij waar hij mee bezig was.

Na zo'n lange tijd samen kende ik hem beter als mezelf, hij had "de blik"; zo ziet Hendrik er uit als hem een vette worst voorgehouden wordt. De bobbel in zijn overall was duidelijk bewijs; hij zéi niet alleen dat hij Marije wou neuken, hij meende het ook nog. Maar al te graag hielp hij haar met de toegang tot zijn gulp, zijn gezwollen pik sprong tevoorschijn en na het wisselen van weer wat woorden zakte zijn enige kledingstuk op zijn enkels.

Marije keek omhoog, woog Hendrik's ballen in haar hand en met de andere legde ze vakkundig zijn eikel bloot. Door haar minder grote handen leek zijn toch al niet kleine lul monsterlijk, voor ze haar lippen om zijn glanzende eikel heenvouwde keek Marije mijn kant op en blééf kijken, als ze probeerde me terug te pakken had ze het mis, heel mijn lijf tintelde van geilheid om mijn man zo te zien.

Bovendien wist ik wat hij fijn vindt en daar ging Marije zometeen achter komen. Ik moet zeggen; Marije was een natuurtalent! Zoals ze keer op keer Hendrik's paal steeds een beetje verder in haar mond liet glijden terwijl Hendrik met zijn handen haar tepels maximaal liet opbollen getuigde van veel oefening, hoe zou Michel allemaal verwend worden vroeg ik me met een hand diep in mijn kruis begraven af?.

Marije werd nogal wild tegen de rugleuning van de bank geduwd en Hendrik knielde, haar rokje  gleed soepel over haar billen en samen moesten ze erg lachen nadat Hendrik iets zei. Was dit de bekentenis dat hij haar ondergoed wel eens bevuilde?. Geheel volgens verwachting bleef het slipje aan, geconcentreerd ging zijn hand tussen haar dijen en duwde een onbekende hoeveelheid vingers in haar ongetwijfeld lekkende kutje, sneller en sneller pompte zijn pols heen en weer, Marije vergat mij en met haar bril scheef op haar gelaat genoot ze luid hoorbaar van mijn liefje's ruige vingers.

Het moment dat ze haar dijen samenkneep en verkrampt stil viel was het moment dat Hendrik opstond, zijn schoenen uitschopte en zijn overall aan de kant, midden in een plas koffie smeet. Marije nam het heft in handen en liet Hendrik liggen op de bank.

Lenig als ze is vouwde ze een been over hem heen en hield zijn harde staaf rechtop, de blanke huid tussen de zwarte stof van het slipje verried net genoeg, lichtroze lipjes puilden uit de kruisloze slip, de paarse eikel verdween maar met moeite uit zicht, met open mond zakte ze steeds verder over hem heen, als gehypnotiseerd staarde Hendrik om de beurt naar het jonge poesje, de statige B cup en de geile kop van zijn oudste schoondochter, het mag een godswonder heten dat hem niet opviel dat ze steeds naar buiten keek.

Alsmaar wilder danste Marije op zijn vleeslolly, met de handen in het korte blonde haar leek ze in niets op het brave meisje dat Michel ooit zo trots had voorgesteld. Het duurde niet lang voordat ik door het dubbele glas mijn man luid en duidelijk "stop!! Voor Marije alleen maar een teken om vooral door te gaan! Aan Hendrik's gezicht zag ik het al, hij was er! Met kracht gooide hij Marije van zich af, gaf nog een paar rukjes aan zijn lul en spoot talloze fluimen warm zaad in Marije's verlangend openstaande bekkie, tot de laatste druppel melkte ze hem leeg terwijl ze me geniepig aankeek.

Langs de binnenkant van mijn dijen stroomden druppels kutvocht richting mijn knieën alvorens ik maakte dat ik weg kwam, de hele weg naar huis was een mengelmoes van emoties. Ik vond dat ik nu meer dan ooit recht had om een trio met Daniel en zijn oh zo ondeugende sexbeest Jennifer te realiseren. Eenmaal thuis spoedde ik me naar een verkoelende douche, hoewel verkoelend, het stromende water leek me overal te kietelen. Met mijn bips op de vloer kon ik het best bij mijn poesje.

Met een nieuw scheermes haalde ik echt ieder haartje van mijn kutje af, Daniel en Jennifer verwachten nooit dat ik kaal zal zijn, ik had me in tijden niet meer helemaal glad gemaakt maar toen het resultaat aan het eind zicht- en voelbaar was vroeg ik me af waarom ik niet vaker die moeite deed, zo lekker zacht en na het peilen van mijn vochtniveau zo glibberig, wat zal het een feest zijn om Daniel's dikke paal in en uit te zien glijden.

Tegen het eind van de middag parkeerde Hendrik zijn auto op het erf, fluitend kwam hij achterom waar hij eerst zijn spullen in de schuur zette, door de achterdeur kwam hij vrolijk fluitend binnen. Door het mooie weer was ik zomers gekleed in alleen een bloemenjurkje, mijn zware borsten hingen los en ik genoot van de tocht die sporadisch langs mijn vers geschoren en onophoudelijk lekkende poesje liep.

Hendrik vroeg me even te gaan zitten en verteld in geuren en kleuren het verhaal zoals het precies gegaan was. Opgelucht over zijn eerlijkheid, hoewel ik niet wist wat Marije al verklapt had, luisterde ik aandachtig en probeerde Hendrik's aandacht op mijn kale spleet te krijgen, tevergeefs, hij bleef maar opgewonden ratelen over het krappe gaatje en het pijptalent van zijn schoondochter.

Toen Daniel en Jennifer binnen kwamen viel het abrupt stil, ze kregen niets van het gesprek mee maar Jennifer kon nog net onder mijn jurkje kijken voor ik mijn benen kruiste. Zoals wel vaker vertrokken ze direct naar boven met de mededeling dat ze uit eten zouden gaan en daarom niet zouden aanschuiven bij het diner. Het gesprek met Hendrik nam een wending toen ik hem vertelde dat ik het die dag allemaal geregeld had en dat Marije in het complot zat.

Hendrik kon zijn oren niet geloven toen ik openbaarde dat ik Daniel betrapt had met Marije en haar toen gechanteerd had om hem eens onder handen te nemen. Buiten de lul van mijn jongste verlangde ik inmiddels ook naar háár, de lange blonde krullen die ik wilde zien zwieren als Daniel haar op zijn hondjes zou nemen, de ronde tienertieten zien stuiteren als ze hem bereed, en hoe zou het voelen om geschaard met onze kale kutjes tegen elkaar te rijden terwijl hij zijn harde staaf beurtelings over onze monden zou prakken?.

Deze gedachten maakten dat ik Daniel voor hun etentje aansprak om vooral niet rustig aan met de drank te doen, "voer Jennifer dronken en geil haar dusdanig op dat ze vanavond akkoord gaat als ik met jullie mee speel". Ik pakte zijn hand en haalde hem door mijn sappige spleet. Prompt schoof een vinger éénmalig naar binnen "Je bent geil ma, ik vind het nog wel vreemd maar ik ga mijn best doen, hmm,, mijn moeder met een glad kutje Na een zoen op de mond stapten ze op de fiets en lieten mij zenuwachtig en Hendrik nog nagenietend achter.

De eerste uren kon ik nog wel rustig blijven, steeds maar naar de klok kijkend vroeg ik me af hoe lang het nog zou duren voor ze thuis zouden komen, toen ik zag dat Hendrik ingedut was nam ik achter de laptop plaats en surfde naar een sexsite waar ik al jaren een slapend account had, ik vergaapte me al strelend aan de foto's en verhalen van ene "spannend", zijn verhalen raken me altijd precies op de juiste plek om in de stemming te komen, zo ook nu, het was verleidelijk om mezelf toen gelijk daar klaar te maken maar besloot te wachten, een minuut of tien op het randje balanceren om later extra intens klaar te komen is een beproefd succesvol recept.

Opgeschrikt door het geluid mijn smartphone ontwaakte ik uit deze fantasie, in een emailtje zaten twee foto's; onder een tafel genomen, vermoedelijk in het restaurant genomen. Eén van een opengetrokken kutje, de andere van een dikke lul waar gelakte vingers omheen gevouwen waren. De tekst beloofde wat: Als een haas stoof ik naar onze kamer en maakte me zoals opgedragen op, ook dit was lang geleden, duidelijk meer smeersels sierden mijn gezicht, dik gestifte lippen bliezen een zoen naar mijn eigen spiegelbeeld.

Het was niet mijn ding me zo op te maken maar voor deze gelegenheid was het misschien wel goed dat ik wat afstand nam van mijn rol als moeder en me helemaal kon laten gaan in een alter ego. Bij het eerste gemorrel aan het slot van de voordeur repte ik me erheen, ik wilde koste wat het kost voorkomen dat Hendrik wakker zou worden, hij had vandaag tenslotte zijn verzetje al ruimschoots gehad en ik weet bijna zeker dat hij mee zou willen doen of op z'n minst kijken.

Op een later tijdstip zou dat er misschien wel van komen maar nu wilde ik alleen zijn met die twee.

..

Gratis neuken enschede kut negerinopengetrokken kut schoonvader neuken

Maar net als ik korter bij kwam werd ik door een wagen traag ingehaald en zag ik dat de rolluiken van het huis nog niet dicht waren. De auto vertraagde en reed de oprit op van mijn vrouws tante. Pas dan zag ik dat het haar wagen was. Misschien kon zij me naar huis brengen? Ik stapte sneller om bij haar thuis te zijn voordat ze de auto binnen had gereden en de poort weer dicht was.

De auto reed binnen nadat de poort van de grote, meer dan dubbele garage automatisch was open gegaan. Ik moest me reppen en met de fiets aan de hand liep ik zelfs een beetje, het vervelende lawaai van het kapotte wiel achter me aan sleurend.

Ik zag haar, Gerda heet ze maar om de een of andere reden die ik niet ken noemt iedereen haar Griet, uitstappen. Ze keek naar buiten, het kon niet anders dan dat ze me zag. Maar het was wel donker natuurlijk. Ik zag haar beetje verschrikt kijken en ik zag de poort toe gaan. Ik vloekte innerlijk maar toen de poort een kwart toe was stopte dit plots en ging het terug open.

Ik stapte door en nu de oprit op. Beetje hijgend van dat laatste stukje flink door te stappen en te lopen met die verdomde fiets aan de hand verontschuldigde ik me. Ze had me op het laatste moment alsnog herkend in het donker en deed haar poort weer open. Ik zette mijn fiets op zijn pikkel en liep de garage in waarna ze de poort liet dicht gaan. Het was een eeuwigheid geleden dat ik hier nog was. Ik keek rond en vroeg naar haar vriend. Maar ze antwoordde dat zij niet echt een relatie hadden, alleen regelmatig samen weg gaan en dus al heel zeker niet samenwoonden.

Dat begreep ik wel. Ik plaatste mijn sporttas die over mijn schouder hing op de grond en deed mijn jasje uit want ik had het er warm van gekregen. Griet drukte op de knoppen van de automatische rolluiken en die sloten zich een voor een. Ik volgde haar bewegingen en bekeek haar lichaam, naar aanleiding van mijn gedachten over mijn schoonmoeders lichaam waarvan zij dus een exacte kopie was.

Griet droeg een rok en haar benen waren mooi gevormd en wat gespierd van het vele bewegen en fietsten dat zij ook veel deed. Ik volgde de benen van aan de voeten naar boven. Beetje boven de knie begon haar rok en ik vroeg me af wat voor ondergoed zij zou dragen. En wat er zou zijn daar waar deze benen samen komen. Ik zag haar brede heupen en bekeek haar kont waarvan ik me bedacht dat er zeker en vast vrouwen zijn die 20, 30 of misschien zelfs 40 jaar jonger zijn die voor zo’n achterwerk meteen zouden tekenen.

Hoeveel was ik eigenlijk jonger? Ik rekende snel uit dat dat 22 jaar verschil was. Ik 46, zij bijna Ik was bijna aan de borsten nu ze zich net had omgedraaid. Ik had zelf niet door dat ik al in de zetel was gaan zitten en besefte dat dat niet de bedoeling was.

Vreemd genoeg leek Griet dit heel normaal te vinden op dit late uur van de dag. Ik verontschuldigde me, opnieuw, en deed mijn uitleg en stelde de vraag die ik eigenlijk evengoed in de garage had kunnen stellen voordat ze haar huis hermetisch van de buitenwereld afsloot. Op de vraag hoe ik dan thuis geraakte zei ze dat ik haar fiets maar moest nemen en die morgen terug kon brengen. Weer een antwoord waar ik niet op gerekend had, maar meer nog was dat onze blik in elkaars ogen elkaar geen seconde had gelost tijdens deze conversatie.

Griet trok naar de keuken en ik hoorde aan het flessengerinkel dat ze haar koelkast opende om een fles witte wijn uit te halen. Ik zuchte en besefte dat mijn hartslag vrij hoog lag. Ik leek zenuwachtig en keek wat rond om mezelf te kalmeren. Onbewust voelde ik aan mijn kruis en ik schrok zelf van wat ik voelde. Mijn lul was net niet helemaal stijf maar wel redelijk opgezwollen. Ik vroeg me af of je het zo goed kon zien als dat ik het voelen kon. Ik probeerde dat in te schatten en keek naar beneden en kneep in mijn paal.

Ik schrok van het geluid van de glazen die op de salontafel werden gezet. Ik voelde me betrapt maar wist niet of dat ook zo was. Het kon bijna niet anders en ik voelde me rood worden tot achter mijn oren terwijl het koud zweet uit brak. Alsof ze het er voor deed bukte Giet zich schuin voor mij om de glazen in te schenken waardoor haar brede kont zich mooi vormde in haar rok.

Griet gaf me een glas aan en met de andere in haar hand zette ze zich naast me in dezelfde zetel, een tweezit. Ik zou het logischer gevonden hebben moest ze in de eenzit tegenover mij zijn gaan zitten, of in de driezit rechts van deze zetel. Ik voelde haar lichaam het mijne bijna aanraken.

Ik vroeg me af wat ik hier in godsnaam deed. Ik had nooit mee mogen binnen gaan, ik had nooit mogen instemmen om nog een glas te drinken. Ik besefte dat ik mogelijk al enkele pintjes teveel had gedronken na de wedstrijd aan de toog van de sporthal. Wat moest ik nu tegen haar zeggen? Wij hadden weinig gemeenschappelijk, behalve dan dat haar tweelingszus de moeder van mijn vrouw is. Ik zag haar maar een paar keer per jaar, soms toevallig op straat of op een of andere activiteit in ons dorp en anders bij mijn schoonouders.

Ze klinkte haar glas tegen het mijne. Ik voelde me niet bepaald op mijn gemak maar probeerde eveneens te glimlachen en antwoordde met een knik. Ik keek naar die lippen. Nog wel mooie lippen bedacht ik me, om daarna meteen weg te kijken en mezelf aan te manen aan iets anders te denken.

Nog voor ze dronk herhaalde ze haar vraag. Even was het ongemakkelijk stil, ik wist echt niet wat zeggen. Tot Griet vroeg of ik mijn schoonbroer nog had gezien na het bezoek aan mijn schoonouders. Ik antwoordde van niet. Griet zei dat, nadat mijn vrouw en ik als eersten vertrokken waren, hij nog eens was teruggekomen op dat van dat fantaseren over schoonmoeders. Hij was behoorlijk dronken toen hij dat zei, maar het was voor mijn schoonpa blijkbaar wel de druppel die de emmer deed overlopen en hij had zich kwaad gemaakt.

Daar hadden wij nog niets van gehoord, ofwel had mijn vrouw dat nog niet tegen mij verteld. Ik keek haar aan. Wat doe ik nu, dacht ik op dat moment. Ze had later aan haar zus gevraagd wat zij daar eigenlijk van vond. Ik keek Griet aan. Ze had wel een zoon, en dus ook een schoondochter.

Een hele knappe zelfs, maar dat doet er niet toe. Ik was nu eigenlijk wel nieuwsgierig naar het antwoord dat Griet kreeg van mijn schoonmoeder, haar zus. De tweelingszussen hadden immers geen enkel geheim voor elkaar, zo zei Griet, en ze babbelden heel veel en over werkelijk alles met elkaar.

Meteen ging er een alarmbel bij me af, ik moest me hier gedragen. Mijn schoonmoeder zou gezegd hebben dat ze wel gevleid was als mannen haar nog mooi en aantrekkelijk vonden. Ze vond het heel leuk als haar het hof werd gemaakt, of die man nu jonger was of niet.

Daar op ingaan was niet eenvoudig als je getrouwd bent, zou ze gezegd hebben. Dat klonk vreemd vond ik. Het leek wel alsof Griet meer wist wat ik niet mocht weten.

Het voelde tegelijk ook vreemd, om deze inside-info te horen. Ik wist op dat moment eigenlijk niet of ik dat wel wilde horen.

Ik keek haar vragend aan. Ik wilde gerust tijdens dit glaasje wijn wel nog wat babbelen, maar liever niet hier over. Ik had de indruk dat Griet een andere mening was toegedaan. Ik wist niet waarnaar te kijken en zei ook niets tot zij verder ging “Vind je ons aantrekkelijk? Zo was zij wel, net zoals haar tweelingszus: Vaak was dat grappig, soms had dat tot genante situaties geleid. Ik slikte en mijn hele gedachtegang van op mijn fiets en mijn gestaar naar Griet’s lichaam speelde als een snelle film in mijn gedachte af.

Griet wachtte het antwoord niet af en zei “Wij zijn een eeneiig tweeling. Bijna alles, maar zeker niet helemaal alles. Ik zei nog steeds niets maar mijn hoofd tolde als een gek van de gedachten die door me heen gingen en ik niet meer kon ordenen. Maar ik zou wél graag willen weten of jij vind dat wij nog een aantrekkelijk figuur hebben.

Ik zat tegen de leuning van de zetel voor me uit te kijken, Griet zat rechts van me in de tweezit die eigenlijk maar net groot genoeg was voor twee. Ze had zich naar me toe gedraaid. Ik voelde haar rechterhand, die koud aanvoelde van het wijnglas vast te houden, heel bewust. Ik keek haar aan en ik voelde hoe ze mijn bovenbeen streelde, telkens iets verder naar boven toe dan dat ze terug richting knie zakte. Ik slikte nog eens en vroeg met een hese stem “Zijn we niet te ver aan het gaan Griet?

Misschien wilde ik het ook helemaal niet, ik zat als in een waas, een bubbel waar ik niet uit kon. Zij is veel voorzichtiger. Ze zette zich iets rechter, haar linkerarm ging achter mijn hoofd heen en haar rechterhand kwam vervaarlijk dicht bij mijn kruis. Ik voelde dat ik gigantsich opgewonden was en dat ik een enorme stijve in mijn broek had. Misschien had Griet dat al gezien.

Ze kwam nu wel heel erg dicht bij me en fluisterde in mijn oor “Als ik te ver ga zeg je dat gewoon en we stoppen. Echt waar, even goede vrienden dan. De linkerarm die achter me heen lag plooide en kwam over mijn linker schouder te liggen, haar hand legde ze tegen mijn wang en ik voelde hoe ze mijn rechteroorlel tussen haar lippen nam.

Ik haalde diep adem en duizelde van de spanning en opwinding terwijl ik mijn ogen sloot. Ik voelde haar rechterhand nog meer naar mijn kruis toe schuiven tot ze er helemaal tegen zat. Met haar duim wreef ze over mijn ballen die, samen met mijn harde paal, redelijk spanden in mijn broek.

Ze liet mijn oorlel los. Griet kon dit onmogelijk weten, maar mijn vrouw wist dat dit voor mij een gevoel gaf die mijn geilheid telkens deed exploderen.

Ze duwde met haar linkerhand lichtjes tegen mijn hoofd waardoor ik in haar richting keek nu. Ze wreef met haar tong over mijn gesloten lippen. We keken elkaar nu recht in de ogen aan. Zonder te kijken plaatse ik mijn wijnglas dat ik nog in mijn linkerhand had op de salontafel. Ik hief mijn linkerarm op en legde mijn hand in haar hals.

Ik trok haar korter bij en onze lippen vonden elkaar. Ze likte weer en ik opende mijn mond. Ik voelde haar tong meteen diep in mijn mond gaan en we draaiden onze tongen alsof we jonge pubers waren.

Tegelijk voelde ik haar hand nu vol op mijn harde paal gelegd worden en ze kneep er zachtjes in, door mijn jeansbroek heen. Ik antwoordde door mijn rechterhand op haar blote knie te leggen en probeerde wat hoger en onder de rok te shuiven. Dat lukte niet goed door de manier waarop we zaten. Griet zette zich recht en gaf een duw tegen de salontafel die op wieltjes bleek te staan. Ze stond recht en kwam voor me staan.

Ze duwde me terug in de zetel toen ik ook voorover kwam. Ik keek haar aan, dit is wat ze wou. Ze knoopte langzaam haar hemdje knoop voor knoop open terwijl we elkaar bleven aankijken. Ik zag haar blote buik dat wel een zogenaamd zwembandje vertoonde.

Maar ik zag ook de in een mooie kanten bh verhulde borsten, cupmaat C vermoed ik. Ietsje kleiner dan die van mijn vrouw en zij heeft een cupmaat D. Griet stond voor me met haar hemdje open, ze draaide haar rok tot de ritssluiting, die normaal langs de zijkant zat, nu van voor was. Ze openden de rits, stak haar duimen achter de rok en duwde deze traag over haar brede heupen naar beneden.

Op het laatst liet ze de rok vallen en stapte ze er uit met één been en met de andere schoof ze de rok weg. Griet lachte nog steeds naar me. Nu stond ze in haar lingerie voor me. Als onderbroekje had ze een vrij gewone witte sloggie aan, maar ik zag de conturen van haar schaamlippen en ik zag precies ook een nat plekje.

Griet duwde de wijnglazen aan de kant en ging op de rand van de salontafel tegenover me zitten. Ze keek naar mijn kruis waarna ik dan pas besefte dat ik mijn hand op mijn kruis had gelegd en me door mijn jeans heen in mijn eigen paal zat te knijpen terwijl zij daar zo voor me zat.

Ik kon geen woord uitbrengen van de geilheid die op me gesmeten was, maar ik knikte bevestigend. Ik wilde door gaan, ik wilde meer. Griet opende haar benen en ik zag de conturen van haar gezwollen schaamlippen nu nog beter.

Ik zag ook dat er wel degelijk een natte plek in haar broekje was. Maar ik zag vooral ook hoe zij haar rechterhand achter haar slip stak en haar kut streelde. Ik besefte dat het nu aan mij was om me van mijn kleren te ontdoen. Al zittend trok ik mijn trui uit en smeet die ergens heen. Daarna opende ik mijn riem, mijn ogen gefocust op haar hand achter haar slip. Ik twijfelde of ze zichzelf aan het strelen of aan het vingeren was.

In één ruk trok ik de knopen van mijn jeans open. Ik hief mijn bekken beetje op uit de zetel en trok mijn broek omlaag tot net onder de knieën. Mijn paal voelde harder aan dan ooit tevoren, zo leek het wel. Hij zat enkel nog gevangen achter de elastiek van mijn boxershort. Een kleine ruk aan die elastiek was voldoende om de paal uit mijn boxer te laten springen.

Ik nam deze vast en trok er zachtjes aan, terwijl ik probeerde in te schatten wat Griet achter haar slipje deed. Ik merkte dat mijn eikel al voorvocht vrij gaf. Het leek wel of Griet mijn gedachte kon lezen. Met haar andere hand trok ze nu de zijkant van haar slip opzij. Ik zag hoe zij twee vingers langzaam in en uit haar grijsbehaarde kut schoof.

Nog nooit had ik van zo dicht bij een behaarde poes gezien, mijn vrouw was altijd helemaal kaal wat ik best wel lekker vond. Maar deze mocht er ook echt wel wezen. Duidelijk recent nog mooi bijgeschoren, maar met een grijs bosje haar net boven de natte spleet en clitoris die door Griet zelf bewerkt werden. Ik trok mezelf sneller en harder af terwijl ik met mijn voeten de jeansbroek ook volledig uit deed en aan de kant schoof.

Daarna duwde ik de boxer helemaal naar beneden en die werd ook ergens naartoe geslingerd. Griet had duidelijk door dat ik van dit shouwspel genoot en zij deed dat klaarblijkelijk ook. We masturbeerden onszelf terwijl we elkaar aankeken. Ik zag haar lichaam trillen, een effect dat vergroot werd door haar trillend buikje.

Ik voelde dat ik bijna zou klaar komen, maar dat wilde ik niet. Ik hield mijn paal vast en kneep er hard in, maar trok me niet langer af. Griet bleef wel wild zichzelf vingeren en ik hoorde het natte kutje soppen. Plots stond ze recht, ze trok in geen tijd haar slipje uit en ook de bh werd eindelijk uitgedaan waarna er twee lichtjes gerimpelde en wat afhangende maar tevens mooie borsten verschenen.

Dan zette ze zich op haar knieën in de eenzit tegenover mij, met haar ene arm steunend op de rugleuning en met de andere hand ging ze teug naar haar opengesperde kut. Zo kreeg ik uitzicht op haar breede heupen, haar brede mooie kont. Ik zag haar kontgaatje en daaronder een vinger in haar kut soppen.

Ik stond op en ging achter haar staan. Ik legde mijn handen op haar dikke billen en duwde mijn harde paal er tussen. Griet greep meteen naar mijn ballen die ze maar net wist aan te raken. Ik wilde haar neuken op deze manier, in dit standje. Maar ik wist dat ik heel erg snel klaar zou komen dus ik wachte nog even af.

Ik liet me op mijn knieën zakken. Met mijn beide handen duwde ik de billen open en gaf zoentjes aan de binnenkant van haar billen, kort bij haar sterretje.

Tot slot zoende ik het sterretje zelf en likte er aan. Dit had ik nog nooit gedaan en vond het ook wel beetje vreemd. Gedreven door de geilheid trok ik het me echter niet aan. Ik maakte mijn tong hard en drukte tegen het sterretje en kon er een heel klein stukje in.

Ik likte haar kont terwijl zij maar bleef vingeren. Opeens haalde ze haar twee vingers uit haar kut en ik was er met mijn gezicht zo kort bij dat ik de kletsnatte vingers meteen in mijn mond nam. Ik likte er alles van af en het smaakte heerlijker dan ik het me kon voorstellen. Griet draaide zich om, ging op haar rug liggen en trok haar benen op, haar armen stak ze onder haar knieholtes door.

Haar natte grijsbehaarde heerlijke kut lag helemaal voor me open. Ik plaatste mijn mond op het grijze bosje. Wat was dit zacht en fijn. Griet hijgde mijn naam. Ik had het niet verstaan. Maar ik had dat nog nooit in het echt gezien. Ik kon het ook niet geloven dat dat echt kon, ik dacht dat dat een trucage was van de pornoindustrie.

Griet duwde mijn hoofd in haar kruis. Ik likte haar kut en befte haar asof mijn leven er van af hing. Jezus, wat was zij nat.

Wat was zij lekker. Wat deed ik dit graag. Ik moest regelmatig naar lucht happen om niet te verdrinken. Griet hijgde en kreunde luid nu, ik deed het blijkbaar goed en ik merkte dat ze op het punt stond klaar te komen. Ik wilde haar klaar beffen maar stak tegelijk twee vingers in haar neukgrot en ging er wild in tekeer. Het was overduidelijk dat ze dit graag had.

Ik likte en zoog aan de enorme clitoris en vingerde haar zo diep ik kon. Als bezeten ging mijn tong over haar kutlippen. Griet kreunde het luid uit, hopelijk waren de gesloten rolluiken ook geluidsdicht. Ik zoog haar klit zo diep als ik kon op en trok deze met mijn lippen zo ver ik kon uit.

Als ik loste liet ik tegelijk mijn vingers wild uit haar kut schieten waarbij Griet luid riep en ik een warme straal tegen mijn hals voelde. Ik nam plaats op de stoel in de hoek en wachtte af tot Daniel en Marije uit de badkamer zouden komen. Het duurde even maar op een gegeven moment ging de deur open en gezamelijk kwamen ze binnen, Marije gehuld in alleen een handdoek en Daniel helemaal naakt met een lul die duidelijk nog niet helemaal zijn grootte in ruste aangenomen had. Schuldbewust maar met een trotse grijns keek Daniel me aan, Marije had een heel andere uitdrukking, zwaar blozend en me nauwelijks in de ogen kijkend kon ze aanvankelijk geen woord uitbrengen, pas na een vijftal pijnlijk stille seconden deed ze haar mond open; 'hoe lang zat je daar al?

Ik overblufte haar dat ik alles gezien had en zwaaide met mijn telefoon. Michel's kleine broertje nota bene, je zal toch wel begrijpen dat ik dit niet voor Michel kan verzwijgen?!! Marije barstte in snikken uit waardoor ik mijn gespeelde woede al snel niet meer vol kon houden.

Marije snikte dat ze thuis echt wel genoeg kreeg maar dat ze al lang heel geil op Daniel was en op den duur niet meer kon weerstaan door de geile berichten, foto's en filmpjes die Daniel via whatsapp verstuurde. Verder zei ze dat dit echt de eerste keer was en dat het serieus niet meer voor zou komen. Daniel droop als een kleuter af terug de douche in maar Marije bleef opgelucht achter, ze kon iet genoeg bedanken voor mijn vergevingsgezindheid en kleedde zich tijdens het bedanken aan, haar mollige lijfje deed me aan mezelf denken op die leeftijd, behalve haar B cupje dat op haar leeftijd al een C en inmiddels een trotse D is geworden, leken we redelijk op elkaar, prompte tepels op lieve tietjes, kort blond haar en allebei klaarblijkelijk niet vies van een kloppende vleeslolly in allerlei lichaamsholtes.

Marije gaf aan dat Gert-Jan niet echt haar type was en bovendien geen echte zoon maar later aangetrouwd. Ze keek me aan met een blik van berusting, en nu?. Maak je geen zorgen, Hendrik zal je minstens zo goed nemen als Michel en Daniel, hij is goed in bed dus ik denk dat je wel vaker terug zal komen voor een kleine beurt, hebben we een deal of pak je vandaag nog je spullen?

Marije fluisterde, we hebben een deal Margriet, ik heb Hendriks bobbel gezien, en dat hij op me geilt is ook geen verrassing, ik heb hem zien kijken en bij knuffelen gevoeld, het zou geen echte straf zijn. Marije vertrok en Daniel schoof aan bij de vervangen kop hete thee. Een pittig gesprek over goed en slecht, vertrouwen in familie en het bedriegen van broers en zussen deed hem inzien dat sommige banden heilig waren en het niet waard om in twintig geile minuutjes te beschamen.

Hij bood zijn excuses aan voor het gebeurde maar wilde absoluut niet beloven dat het niet nog een keer zou gebeuren, Marije had ook op hem een magische uitwerking. Het gesprek was ten einde en een knuffel volgde, Daniel duwde zijn kruis zelfs extra hard tegen mijn heupen. Daniel keek me met grote ogen aan en was nogal overdonderd, ik greep hem vol in zijn kruis en zei; "ik ben dan wel wat ouder en je moeder maar dat wil niet zeggen dat ik opgedroogd ben, je stond te trekken toen ik me een keer klaarmaakte in de slaapkamer Daniel, ik weet gewoon dat je ook mij wilt opvullen met die mooie pik van je, zorg maar dat je Jennifer zo ver krijgt dat ik mee mag spelen anders ontstaat er een heuse broederstrijd met alle verwoestende gevolgen van dien".

Wat ik zei leek hij niet te horen, hij was volledig gefocust op mama's knedende hand om zijn lul. De bitch in me stond op, ik liet hem los en zei dat dat voorlopig zijn eigen probleem was en dat hij het zelf mocht oplossen, de enige tip die ik gaf was het voor te stellen in bed als hij die stamper weer eens diep in haar buikje had, bij mij werkt dat altijd, ik ga dan bijna overal mee akkoord.

Later op de dag kwam Hendrik thuis, zou ik er verstandig aan doen om het hem te vertellen of hem in de waan laten dat Marije zich uit vrije wil aan hem aan zou bieden? Omdat er geen tijdsplan was afgesproken hield ik mijn mond, ook omdat Marije het niet verdient om héél erg onder druk gezet te worden, ze had alleen maar toegegeven aan haar verlangens, zelf wilde ik tenslotte óók Daniel's harde snikkel in mijn vulva voelen.

De week sukkelde voorbij tot op vrijdag Michel belde of ze die avond op de koffie konden komen, aan de telefoon stemde Hendrik in. Mijn hart ging als een razende tekeer, hij was die ochtend ook al langs geweest. Marije zou haar mond toch niet voorbij hebben gepraat of haar vrijpartij opgebiecht?. Ik zag meteen al hele geile dagen in het water vallen.

Rond een uur of acht ging de bel en meteen wist ik dat het goed zat, ik gaf Michel een kus op z'n wang en achter hem Marije eentje op haar mond, een knipoog was het antwoord en Hendrik kreeg er ook een.. De aanleiding van het onverwachte bezoek liet niet lang op zich wachten, Michel verontschuldigde zich min of meer dat hij voorlopig echt geen tijd zou kunnen vinden om zijn plafonds te witten maar Marije begon er nu echt een punt van te maken dat het moest gebeuren.

Ik zag aan Hendrik dat hij er ook totaal geen zin in had maar één blik naar Marije was voldoende om mijn lieverd die kant op te gaan krijgen; "Schatje jij hebt de hele week vrij en doet het snel, help je zoon uit de brand en tex de woonkamer dan tenminste". Met frisse tegenzin stemde Hendrik toe, niet wetend wat hem te wachten stond. Later in de keuken verraste Marije me; "heb je nou je zin Ma?

Wat als pa er aan went en jou niks meer aan vindt in bed? Recht in haar gezicht lachte ik haar plagend uit, haar mooie ogen achter een strenge bril keken zelfverzekerd en vol ondeugd. Trek maar wat moois aan, heb je dat zwarte setje nog Dat vindt 'ie geil!

De dagen daarna kropen voorbij, ik piekerde een plan bij elkaar en op de afgesproken ochtend was ik al vroeg wakker. Hing Hendrik's overall klaar en de rollers. Ik kroop terug in bed.

Hendrik werd wakker en stapte er als gewoonlijk direct uit. Hendrik wist waar ik naartoe wilde en knielde op het bed. Langzaam trok ik zijn velletje naar achter en bleef dat doen tot het eerste druppeltje verscheen.

Stap 1 gelukt, ik stelde voor dat als hij aan het witten was in alleen en uitsluitend een lange jas naar de supermarkt te gaan, hij weet dat ik daar op kick en ontzettend geil van word. Als hij dan thuis zou komen zou hij me onbegrensd mogen uitwonen. Voorwaarde was wel dat hij dan in uitsluitend een overall moest witten Marije werd via WhatsApp op de hoogte gebracht, binnen enkele ogenblikken kwam er een berichtje terug "begrepen, zin in, half 11, poort is open" en meer niet.

Nooit verwacht dat ik mee mocht kijken maar het idee van voyeurisme gaf me een senstatie waarin ik op slag erge zin in had. Vanwege Hendrik's kledij besloot hij met de auto te gaan zodat ik veroordeeld was tot de fiets. Heel stiekem kroop ik nèt na tienen al de tuin in, alleen de spanning van wel of niet gezien te worden zweepte me al op, Hendrik was maar net zichtbaar op een huishoudtrap en was al verder dan verwacht. Marije stond in de open keuken en had me aan zien komen.

Met een vinger verticaal voor haar mond gebaarde ze me stil te zijn en toonde trots haar ver uitgesneden bloesje waaronder ze overduidelijk geen beha droeg.

Met een dienblad vol koffie en koek liep ze onwennig richting het trapje. Tot ze echt vlak bij hem was hield ik me in een hoekje zo klein als ik kon. Hendrik maakte aanstalten om naar beneden te komen en stootte daarbij "per ongeluk" de koffie over de vloer. Marije ging als een haas naar de vloer, Hendrik kreeg een kijk diep in haar bloesje en moet daarbij een goeie kijk hebben gehad op de tot de verbeelding sprekende tietjes.

Bijna flikkerde hij van het trapje af, gebruikte Marije als valbeveiliging. Ik vond het wel een gemis dat ik niet kon horen wat er gezegd werd.

Roerloos bleef ze staan alsof ze Hendrik wilde aanzetten tot initiatief. Er ging toch wel wat door me heen toen hij aarzelend twee handen uitstak en hongerig Marije's tietjes begon te strelen, ik had het zelf gewild maar moest toch even wennen, ik gunde het hem zo!.

Hendrik zei iets en Marije knikte en lachte, hij schoof het bloesje over haar schouders en met alleen een rokje aan trok Marije Hendrik mee naar de bank. Met een nog druppende roller op het trapje vergat hij waar hij mee bezig was. Na zo'n lange tijd samen kende ik hem beter als mezelf, hij had "de blik"; zo ziet Hendrik er uit als hem een vette worst voorgehouden wordt. De bobbel in zijn overall was duidelijk bewijs; hij zéi niet alleen dat hij Marije wou neuken, hij meende het ook nog.

Maar al te graag hielp hij haar met de toegang tot zijn gulp, zijn gezwollen pik sprong tevoorschijn en na het wisselen van weer wat woorden zakte zijn enige kledingstuk op zijn enkels. Marije keek omhoog, woog Hendrik's ballen in haar hand en met de andere legde ze vakkundig zijn eikel bloot. Door haar minder grote handen leek zijn toch al niet kleine lul monsterlijk, voor ze haar lippen om zijn glanzende eikel heenvouwde keek Marije mijn kant op en blééf kijken, als ze probeerde me terug te pakken had ze het mis, heel mijn lijf tintelde van geilheid om mijn man zo te zien.

Bovendien wist ik wat hij fijn vindt en daar ging Marije zometeen achter komen. Ik moet zeggen; Marije was een natuurtalent! Zoals ze keer op keer Hendrik's paal steeds een beetje verder in haar mond liet glijden terwijl Hendrik met zijn handen haar tepels maximaal liet opbollen getuigde van veel oefening, hoe zou Michel allemaal verwend worden vroeg ik me met een hand diep in mijn kruis begraven af?.

Marije werd nogal wild tegen de rugleuning van de bank geduwd en Hendrik knielde, haar rokje  gleed soepel over haar billen en samen moesten ze erg lachen nadat Hendrik iets zei. Was dit de bekentenis dat hij haar ondergoed wel eens bevuilde?. Geheel volgens verwachting bleef het slipje aan, geconcentreerd ging zijn hand tussen haar dijen en duwde een onbekende hoeveelheid vingers in haar ongetwijfeld lekkende kutje, sneller en sneller pompte zijn pols heen en weer, Marije vergat mij en met haar bril scheef op haar gelaat genoot ze luid hoorbaar van mijn liefje's ruige vingers.

Het moment dat ze haar dijen samenkneep en verkrampt stil viel was het moment dat Hendrik opstond, zijn schoenen uitschopte en zijn overall aan de kant, midden in een plas koffie smeet. Marije nam het heft in handen en liet Hendrik liggen op de bank. Lenig als ze is vouwde ze een been over hem heen en hield zijn harde staaf rechtop, de blanke huid tussen de zwarte stof van het slipje verried net genoeg, lichtroze lipjes puilden uit de kruisloze slip, de paarse eikel verdween maar met moeite uit zicht, met open mond zakte ze steeds verder over hem heen, als gehypnotiseerd staarde Hendrik om de beurt naar het jonge poesje, de statige B cup en de geile kop van zijn oudste schoondochter, het mag een godswonder heten dat hem niet opviel dat ze steeds naar buiten keek.

Alsmaar wilder danste Marije op zijn vleeslolly, met de handen in het korte blonde haar leek ze in niets op het brave meisje dat Michel ooit zo trots had voorgesteld. Het duurde niet lang voordat ik door het dubbele glas mijn man luid en duidelijk "stop!!

Voor Marije alleen maar een teken om vooral door te gaan! Aan Hendrik's gezicht zag ik het al, hij was er! Met kracht gooide hij Marije van zich af, gaf nog een paar rukjes aan zijn lul en spoot talloze fluimen warm zaad in Marije's verlangend openstaande bekkie, tot de laatste druppel melkte ze hem leeg terwijl ze me geniepig aankeek.

Langs de binnenkant van mijn dijen stroomden druppels kutvocht richting mijn knieën alvorens ik maakte dat ik weg kwam, de hele weg naar huis was een mengelmoes van emoties. Ik vond dat ik nu meer dan ooit recht had om een trio met Daniel en zijn oh zo ondeugende sexbeest Jennifer te realiseren. Eenmaal thuis spoedde ik me naar een verkoelende douche, hoewel verkoelend, het stromende water leek me overal te kietelen. Met mijn bips op de vloer kon ik het best bij mijn poesje.

Met een nieuw scheermes haalde ik echt ieder haartje van mijn kutje af, Daniel en Jennifer verwachten nooit dat ik kaal zal zijn, ik had me in tijden niet meer helemaal glad gemaakt maar toen het resultaat aan het eind zicht- en voelbaar was vroeg ik me af waarom ik niet vaker die moeite deed, zo lekker zacht en na het peilen van mijn vochtniveau zo glibberig, wat zal het een feest zijn om Daniel's dikke paal in en uit te zien glijden.

Tegen het eind van de middag parkeerde Hendrik zijn auto op het erf, fluitend kwam hij achterom waar hij eerst zijn spullen in de schuur zette, door de achterdeur kwam hij vrolijk fluitend binnen. Door het mooie weer was ik zomers gekleed in alleen een bloemenjurkje, mijn zware borsten hingen los en ik genoot van de tocht die sporadisch langs mijn vers geschoren en onophoudelijk lekkende poesje liep.

Hendrik vroeg me even te gaan zitten en verteld in geuren en kleuren het verhaal zoals het precies gegaan was. Opgelucht over zijn eerlijkheid, hoewel ik niet wist wat Marije al verklapt had, luisterde ik aandachtig en probeerde Hendrik's aandacht op mijn kale spleet te krijgen, tevergeefs, hij bleef maar opgewonden ratelen over het krappe gaatje en het pijptalent van zijn schoondochter. Toen Daniel en Jennifer binnen kwamen viel het abrupt stil, ze kregen niets van het gesprek mee maar Jennifer kon nog net onder mijn jurkje kijken voor ik mijn benen kruiste.

Zoals wel vaker vertrokken ze direct naar boven met de mededeling dat ze uit eten zouden gaan en daarom niet zouden aanschuiven bij het diner.

Het gesprek met Hendrik nam een wending toen ik hem vertelde dat ik het die dag allemaal geregeld had en dat Marije in het complot zat. Hendrik kon zijn oren niet geloven toen ik openbaarde dat ik Daniel betrapt had met Marije en haar toen gechanteerd had om hem eens onder handen te nemen. Buiten de lul van mijn jongste verlangde ik inmiddels ook naar háár, de lange blonde krullen die ik wilde zien zwieren als Daniel haar op zijn hondjes zou nemen, de ronde tienertieten zien stuiteren als ze hem bereed, en hoe zou het voelen om geschaard met onze kale kutjes tegen elkaar te rijden terwijl hij zijn harde staaf beurtelings over onze monden zou prakken?.

Deze gedachten maakten dat ik Daniel voor hun etentje aansprak om vooral niet rustig aan met de drank te doen, "voer Jennifer dronken en geil haar dusdanig op dat ze vanavond akkoord gaat als ik met jullie mee speel". Ik pakte zijn hand en haalde hem door mijn sappige spleet. Prompt schoof een vinger éénmalig naar binnen "Je bent geil ma, ik vind het nog wel vreemd maar ik ga mijn best doen, hmm,, mijn moeder met een glad kutje Na een zoen op de mond stapten ze op de fiets en lieten mij zenuwachtig en Hendrik nog nagenietend achter.

De eerste uren kon ik nog wel rustig blijven, steeds maar naar de klok kijkend vroeg ik me af hoe lang het nog zou duren voor ze thuis zouden komen, toen ik zag dat Hendrik ingedut was nam ik achter de laptop plaats en surfde naar een sexsite waar ik al jaren een slapend account had, ik vergaapte me al strelend aan de foto's en verhalen van ene "spannend", zijn verhalen raken me altijd precies op de juiste plek om in de stemming te komen, zo ook nu, het was verleidelijk om mezelf toen gelijk daar klaar te maken maar besloot te wachten, een minuut of tien op het randje balanceren om later extra intens klaar te komen is een beproefd succesvol recept.

Opgeschrikt door het geluid mijn smartphone ontwaakte ik uit deze fantasie, in een emailtje zaten twee foto's; onder een tafel genomen, vermoedelijk in het restaurant genomen.

Eén van een opengetrokken kutje, de andere van een dikke lul waar gelakte vingers omheen gevouwen waren. De tekst beloofde wat: Als een haas stoof ik naar onze kamer en maakte me zoals opgedragen op, ook dit was lang geleden, duidelijk meer smeersels sierden mijn gezicht, dik gestifte lippen bliezen een zoen naar mijn eigen spiegelbeeld. Het was niet mijn ding me zo op te maken maar voor deze gelegenheid was het misschien wel goed dat ik wat afstand nam van mijn rol als moeder en me helemaal kon laten gaan in een alter ego.

Bij het eerste gemorrel aan het slot van de voordeur repte ik me erheen, ik wilde koste wat het kost voorkomen dat Hendrik wakker zou worden, hij had vandaag tenslotte zijn verzetje al ruimschoots gehad en ik weet bijna zeker dat hij mee zou willen doen of op z'n minst kijken. Op een later tijdstip zou dat er misschien wel van komen maar nu wilde ik alleen zijn met die twee.

..