Onderdanige slaaf man pijpt zichzelf

onderdanige slaaf man pijpt zichzelf

Ik liep naar de badkamer om me nog even na te wassen liet na terugkomst Mariël de scheerspullen schoonmaken en opruimen en daarna liet ik haar, nog steeds kwijlend het stukje vloer dweilen waar scheerwater en kwijl zich hadden vermengd. Pas toen ze daarmee bijna klaar was haalde ik de gag weg. Ik stond het niet toe. Je mag wel even roken en wat drinken. Dankbaar maakte ze er gebruik van tenslotte wist ze niet wat er nog zou komen en al helemaal niet wanneer.

Mijn mobieltje liet weer weten dat er een berichtje was. Het was de eerste video van Bart die er blijkbaar geen gras over had laten groeien én er de tijd voor had genomen zag ik toen hij schreef dat het filmpje 15 minuten duurde en te groot was om zo te verzenden. Hij had daarom de vrijheid genomen het in Dropbox klaar te zetten. Ik reageerde dat het goed was, switchte naar mijn tablet om daar de film te gaan downloaden.

Ondertussen zag ik dat Mariël weer opgedroogd was en ik liet haar naast me komen zitten waarbij ze gelijk dicht tegen me aanknoop. Met een knikje gaf ik toestemming en begon ze mijn pik te likken, af te trekken en te pijpen. Maar ze hield zich niet in en ik liet haar overmand door pure opwinding en ik genoot van haar pijpbekkie waar ze me met enthousiasme al snel tot op het randje en erover hielp. Ik voelde mijn billen samenknijpen, mijn ballen bereiden zich voor en ik stootte mijn heupen naar voren toen het zaad zich een weg door mijn pisbuis baande en ik haar deels in het gezicht en deels in haar mond spoot.

Ik liet me weer terugzakken en mijn gratis hoertje likte het laatste beetje sperma van mijn pik en keek me daarbij dito hoerig aan. Ik knikte en trok haar aan haar haren uit mijn schoot en gaf haar een tongzoen terwijl mijn handen overal over dat naakte spermawitte lijf gingen. Ik duwde haar weer net zo gemakkelijk van me af. De download was intussen compleet zag ik toen ik mijn tablet in mijn hand nam.

Ik zette mijn televisie aan en streamde het filmpje naar de Chromekey. Mark gelijk in beeld en kreeg de opdracht van Bart dat hij zich moest uitkleden. Aan het gezicht van mijn slaaf te zien voelde hij wat weerzin maar toch ging hij op het bed zitten en verwijderde eerst zijn schoenen en sokken waarna hij weer ging staan om zijn trui gevolgd door zijn shirt uit te trekken, zijn slanke tengere torso kwam in beeld.

Mark deed zijn broek uit en stond nu pontificaal naakt in beeld op zijn kuisheidsgordel na dan. Hij had mogen kiezen welke het moest worden en tot mijn verbazing had hij de stalen en kleinste kooi uitgekozen die nu glanzend en glimmend te zien was. Zonder enige overtuiging begon de jonge man wat over zijn lijf te wrijven en met zijn ballen te spelen. Je wilt toch niet dat je Meester zich voor je moet schamen?

Mijn slaafje ging nu inderdaad met meer inzet aan de gang. Van wie ben jij? Niet alleen op het beeldscherm maar ook op de bank waar Mariël terwijl ze naar haar blote broertje keek weer met mijn penis en zak begon te spelen. Ik liet haar doorgaan terwijl ik bleef kijken naar de tv. Het was een bijzonder gezicht dat mijn slaafje zo werd vernederd door zijn kamergenoot tijdens wintersport.

Wat zou hij zich klein voelen. En Mark ging op zijn knieën, kroop naar zijn maatje toe die de camera nu naar beneden kantelde zodat we prima konden zien hoe mijn geile onderdaantje de broekriem van de jongen voor hem losmaakte en daarna de gulp opende en broek en boxer naar beneden trok. Even keek hij nu echt wél geil in de lens waarna hij zich met handen en zijn mond gulzig op de half harde lul stortte die zich al gauw op oorlogssterkte bevond.

Mark speelde ondertussen met één hand met zijn eigen ballen hij moest zijn pikkie wel voelen in het koude staal en met de andere met de ballen en dikke zaadstaaf van Bart terwijl hij likte en zoog. De camera begon meer en meer te bewegen en je hoorde het gekreun en gemak van beide jonge mannen.

Mark verhoogde het tempo en zijn vriend stootte nu met zijn heupen zijn hete geslacht in zijn mond. Het tempo ging omhoog en ik haalde om te voorkomen dat ik zelf zou klaarkomen het meisje in mijn kruis van mijn zaadstaf af.

Toen Bart zijn sperma begon te spuiten, in het gezicht, het haar en de openstaande mond van mijn slaaf die geil de camera in keek sprak zijn zus: Mariël keek gebiologeerd naar het tafereel. We kregen een geile toegift toen duidelijk werd wat de bedoeling was. Hoewel ik er geen toestemming voor had gegeven vond ik het prima dat Bart zijn onderdanige kamergenoot begon onder te pissen en daarbij werkelijk geen plekje droog liet. Het goudgele vocht kletterde over het lijfje van zijn maatje die hij is een geile opdonder spontaan zijn mond opende en de zeik die er in kwam doorslikte.

Laat u dat nog even weten? Ik pakte mijn telefoon en stuurde een sms naar hem met de inhoud dat hij het perfect had gedaan en dat ik uitzag naar de volgende movie.

Van al deze seks en geiligheid had ik wat trek gekregen en ik stuurde Mariël de keuken in om nog wat drinken en wat te knabbelen te halen.

Als je dan toch zo'n opgewonden vrouwmens in huis hebt kun je het ook als dienstertje gebruiken. Dat had twee voordelen, ik hoefde niets te doen en zij werd op haar plek gezet. En ik zat dan ook te genieten van de situatie die mij zo spontaan in de schoot was geworpen.

We namen een hapje en een slokje en keken even wat t. Onze naakte lijven dicht en knus tegen elkaar lagen we op de bank. Ik bedoel eh, behalve je slaafje ook je echte vriendin?

Mijn slavinnetje en mijn vriendin. Het werd later en we praten wat, dronken wat en ik besloot mijzelf, en haar maar het één gaat gewoon niet zonder het ander het genot van uitstel te geven. Ik zou haar nog niet neuken terwijl ik daar echt zin in had. Derhalve, mezelf kennende, stond ik op en pakte de zwarte CB , perste mijn ballen door de ring en duwde met moeite de eenzijdig praktisch afgesloten buis over mijn ontblote eikel en lul.

Het ging niet gemakkelijk maar met wat olie kreeg ik het voor elkaar om de boel af te sluiten en liep zo de kamer weer in. Mijn meisje keek me met vragende ogen aan. Anders zou ik je nu ter plekke op je handen en voeten zetten en mijn pik in je douwen. Mark ging echter onverbiddelijk door en joeg zijn naakte zusje naar een tweede orgasme. Mark trok zijn hoofd terug en Mariël zakte als een zoutzak op de bank. Beiden op de rand van uitputting. Ik liet hen uit hijgen en haalde twee bier uit de keuken.

Ik plaatste twee eetkamerstoelen tegenover elkaar en liet ze daarop plaatsnemen en reikte hen een biertje aan. Nu de lust afnam in hetzelfde tempo als de ademhaling sloegen ze al snel hun ogen neer. Ze deden wat ik zei al was het niet van harte. De twee prachtige naakte lijven, de jongen en het meisje ten opzichte van mij en vooral hun emoties en tweestrijd maakten het een heel bijzonder moment. Voor hen én voor mij.

Maar ik besefte me dat dit het moment was dat ik hun weerstand aan het breken was. En ik liet het gaan. Ik ging op de bank zitten, bekeek het nog even en gaf toen beiden om met hun drankje voor me op de grond te komen zitten. Naakt zaten ze dus op hun knieën voor me naast elkaar.

Nu was ik aan de beurt, en zeker mijn paarse lul met dito ontblote eikel. Ze kwamen tussen mijn benen en likten samen mijn zak, mijn kloppende lul en eikel. Om en om namen ze mijn pik in hun mond, keken mij of soms elkaar aan en ik lag achterover te genieten. Spontaan nam het teefje ook de lul van de reu in handen en begon hem af te trekken en beiden gaven mij vol overgave de pijpbeurt van mijn leven. Nu verliet mijn verstand echt mijn kop en nam mijn lichaam me over.

Ik sloot mijn ogen en voelde de twee tongen en handen alleen nog maar. Nu liet ik me gaan en wie van de twee het ook deed? Het maakte me niet meer uit. Ik voelde mijn ballen, ik voelde mijn lul en lendenen en ik hoorde mezelf kreunen en in een extreme explosie in mijn kruis, zich aanspannende spieren waar ik geen macht meer over had knalde mijn zaad naar buiten.

Heel heel langzaam kwam ik weer bij uit de schemerwereld waar je in kan belanden. Broer en zus zaten me nog steeds op de grond te bekijken. Hun gelijkenis zag ik pas op dat moment, dezelfde uitdrukking, gelaatskenmerken en blikken.

Ik verbaasde mezelf dat ik hoewel ik nog de totale leegte voelend die je na seks kan hebben hen de opdracht gaf om elkaar nog eens te laten klaarkomen in standje Het zou me niet kwaad hebben gemaakt als er een weigering zou volgen. Maar blijkbaar had ook zusje onderdanige aanleg. Het was een supergeile show al kwam mijn slappe lulletje niet meer overeind.

Ik bekeek hen en zag het genot van beiden. We waren voorbij verboden vruchten, zij waren een grens over gestoken en er was geen weg terug. Ik zag hoe ze vrijwel gelijkertijd richting hun hoogtepunt gingen en het vervolgens ook bereikten. Het ene gezicht onder het sperma en het andere onder het geil van zijn zusje. Vermoeid zakten ze op de grond. Drie mensen moesten bijkomen van een ervaring die ze alle drie moesten gaan verwerken. Het duo kwam langzaam bij en weer overeind, zonder vragen bleven ze aan mij voeten zitten en ik gaf een wenk dat een sigaret of slok bier nu wel mocht.

Er werd gezwegen en ieder had zijn eigen gedachten. Zelf bekeek ik mijn slaafje en zijn zusje dat ik tot mijn devote slavinnetje zou maken. Twee slanke, spermawitte lijven, beiden door pure wellust gedreven bereid om grenzen op te zoeken en te verleggen. De ultieme test, de twee met elkaar laten neuken zou nog een spannend momentje kunnen worden al was ik er vrijwel zeker van dat ze het zouden doen.

Als dat zou lukken zou ik een voorbindlul aanschaffen en Mariël haar broer laten vernederen en gebruiken voor eigen genot. Het ene na het andere scenario kwam in me op en met de twee voor me waren de mogelijkheden schier oneindig. Zeker als ik Bart en de fietser nog tot mijn beschikking zou krijgen. En ten tweede, een beetje respect voor je zus. Ik wist nog niet helemaal hoe ik de rolverdeling tussen de twee wilde gaan maken dus zou ik ze voorlopig allebei kort houden.

Was de jongen nou jaloers aan het worden? Ik kon zien dat Mark er moeite mee had dat ik hem eerst terecht had gewezen, daarna gecorrigeerd door Mariël wel te laten blijven en nu dat ik haar aandacht gaf. Ik liet Mariël daarom naast me komen zitten en trok haar tegen me aan.

Mijn slaafje keek naar de vloer, ik manoeuvreerde mijn voet onder zijn kin en duwde zijn hoofd zo weer omhoog om vervolgens het meisje bij haar haar te grijpen en haar tot een tongzoen te dwingen. Daarbij keek ik Mark aan en ik zag dat hij nog wat verder daalde in zijn slaaf zijn.

Ik hield het kort en besloot nu echt een pauze in te lassen. We waren al uren bezig maar het was nog geen middernacht dus was er nog tijd genoeg..

Ik gaf dit aan de andere twee aan. Mark ging gelijk staan en begon een beetje te rekken en strekken. Toen ze terugkwam controleerde ze of iedereen nog wat te drinken had en haalde vervolgens nog drie bier uit de keuken. Ik keek om me heen en genoot van deze twee prachtige wezens die zich zonder gene voor mijn ogen voortbewogen. Uit ervaring weet ik dat samen een film uitkiezen voor een broer en zus nogal lastig kan zijn.

Hoe ik op het idee kwam weet ik niet maar ik gaf hen juist die opdracht. Maar het moest dan natuurlijk een pornofilm zijn. Het was grappig dat ze beiden naar tablet en telefoon grepen maar ik gaf aan dat ze alleen samen en met de tablet in handen mochten gaan zoeken.

...

Prive ontvangst oudere dames rijpe vrouwen prive


onderdanige slaaf man pijpt zichzelf

Ik liep naar de badkamer om me nog even na te wassen liet na terugkomst Mariël de scheerspullen schoonmaken en opruimen en daarna liet ik haar, nog steeds kwijlend het stukje vloer dweilen waar scheerwater en kwijl zich hadden vermengd. Pas toen ze daarmee bijna klaar was haalde ik de gag weg.

Ik stond het niet toe. Je mag wel even roken en wat drinken. Dankbaar maakte ze er gebruik van tenslotte wist ze niet wat er nog zou komen en al helemaal niet wanneer. Mijn mobieltje liet weer weten dat er een berichtje was. Het was de eerste video van Bart die er blijkbaar geen gras over had laten groeien én er de tijd voor had genomen zag ik toen hij schreef dat het filmpje 15 minuten duurde en te groot was om zo te verzenden. Hij had daarom de vrijheid genomen het in Dropbox klaar te zetten.

Ik reageerde dat het goed was, switchte naar mijn tablet om daar de film te gaan downloaden. Ondertussen zag ik dat Mariël weer opgedroogd was en ik liet haar naast me komen zitten waarbij ze gelijk dicht tegen me aanknoop. Met een knikje gaf ik toestemming en begon ze mijn pik te likken, af te trekken en te pijpen.

Maar ze hield zich niet in en ik liet haar overmand door pure opwinding en ik genoot van haar pijpbekkie waar ze me met enthousiasme al snel tot op het randje en erover hielp. Ik voelde mijn billen samenknijpen, mijn ballen bereiden zich voor en ik stootte mijn heupen naar voren toen het zaad zich een weg door mijn pisbuis baande en ik haar deels in het gezicht en deels in haar mond spoot.

Ik liet me weer terugzakken en mijn gratis hoertje likte het laatste beetje sperma van mijn pik en keek me daarbij dito hoerig aan. Ik knikte en trok haar aan haar haren uit mijn schoot en gaf haar een tongzoen terwijl mijn handen overal over dat naakte spermawitte lijf gingen. Ik duwde haar weer net zo gemakkelijk van me af. De download was intussen compleet zag ik toen ik mijn tablet in mijn hand nam. Ik zette mijn televisie aan en streamde het filmpje naar de Chromekey.

Mark gelijk in beeld en kreeg de opdracht van Bart dat hij zich moest uitkleden. Aan het gezicht van mijn slaaf te zien voelde hij wat weerzin maar toch ging hij op het bed zitten en verwijderde eerst zijn schoenen en sokken waarna hij weer ging staan om zijn trui gevolgd door zijn shirt uit te trekken, zijn slanke tengere torso kwam in beeld.

Mark deed zijn broek uit en stond nu pontificaal naakt in beeld op zijn kuisheidsgordel na dan. Hij had mogen kiezen welke het moest worden en tot mijn verbazing had hij de stalen en kleinste kooi uitgekozen die nu glanzend en glimmend te zien was. Zonder enige overtuiging begon de jonge man wat over zijn lijf te wrijven en met zijn ballen te spelen. Je wilt toch niet dat je Meester zich voor je moet schamen?

Mijn slaafje ging nu inderdaad met meer inzet aan de gang. Van wie ben jij? Niet alleen op het beeldscherm maar ook op de bank waar Mariël terwijl ze naar haar blote broertje keek weer met mijn penis en zak begon te spelen. Ik liet haar doorgaan terwijl ik bleef kijken naar de tv. Het was een bijzonder gezicht dat mijn slaafje zo werd vernederd door zijn kamergenoot tijdens wintersport. Wat zou hij zich klein voelen. En Mark ging op zijn knieën, kroop naar zijn maatje toe die de camera nu naar beneden kantelde zodat we prima konden zien hoe mijn geile onderdaantje de broekriem van de jongen voor hem losmaakte en daarna de gulp opende en broek en boxer naar beneden trok.

Even keek hij nu echt wél geil in de lens waarna hij zich met handen en zijn mond gulzig op de half harde lul stortte die zich al gauw op oorlogssterkte bevond.

Mark speelde ondertussen met één hand met zijn eigen ballen hij moest zijn pikkie wel voelen in het koude staal en met de andere met de ballen en dikke zaadstaaf van Bart terwijl hij likte en zoog.

De camera begon meer en meer te bewegen en je hoorde het gekreun en gemak van beide jonge mannen. Mark verhoogde het tempo en zijn vriend stootte nu met zijn heupen zijn hete geslacht in zijn mond.

Het tempo ging omhoog en ik haalde om te voorkomen dat ik zelf zou klaarkomen het meisje in mijn kruis van mijn zaadstaf af. Toen Bart zijn sperma begon te spuiten, in het gezicht, het haar en de openstaande mond van mijn slaaf die geil de camera in keek sprak zijn zus: Mariël keek gebiologeerd naar het tafereel. We kregen een geile toegift toen duidelijk werd wat de bedoeling was. Hoewel ik er geen toestemming voor had gegeven vond ik het prima dat Bart zijn onderdanige kamergenoot begon onder te pissen en daarbij werkelijk geen plekje droog liet.

Het goudgele vocht kletterde over het lijfje van zijn maatje die hij is een geile opdonder spontaan zijn mond opende en de zeik die er in kwam doorslikte. Laat u dat nog even weten? Ik pakte mijn telefoon en stuurde een sms naar hem met de inhoud dat hij het perfect had gedaan en dat ik uitzag naar de volgende movie.

Van al deze seks en geiligheid had ik wat trek gekregen en ik stuurde Mariël de keuken in om nog wat drinken en wat te knabbelen te halen. Als je dan toch zo'n opgewonden vrouwmens in huis hebt kun je het ook als dienstertje gebruiken. Dat had twee voordelen, ik hoefde niets te doen en zij werd op haar plek gezet. En ik zat dan ook te genieten van de situatie die mij zo spontaan in de schoot was geworpen. We namen een hapje en een slokje en keken even wat t. Onze naakte lijven dicht en knus tegen elkaar lagen we op de bank.

Ik bedoel eh, behalve je slaafje ook je echte vriendin? Mijn slavinnetje en mijn vriendin. Het werd later en we praten wat, dronken wat en ik besloot mijzelf, en haar maar het één gaat gewoon niet zonder het ander het genot van uitstel te geven. Ik zou haar nog niet neuken terwijl ik daar echt zin in had. Derhalve, mezelf kennende, stond ik op en pakte de zwarte CB , perste mijn ballen door de ring en duwde met moeite de eenzijdig praktisch afgesloten buis over mijn ontblote eikel en lul.

Het ging niet gemakkelijk maar met wat olie kreeg ik het voor elkaar om de boel af te sluiten en liep zo de kamer weer in. Mijn meisje keek me met vragende ogen aan. Anders zou ik je nu ter plekke op je handen en voeten zetten en mijn pik in je douwen. Mark ging echter onverbiddelijk door en joeg zijn naakte zusje naar een tweede orgasme. Mark trok zijn hoofd terug en Mariël zakte als een zoutzak op de bank.

Beiden op de rand van uitputting. Ik liet hen uit hijgen en haalde twee bier uit de keuken. Ik plaatste twee eetkamerstoelen tegenover elkaar en liet ze daarop plaatsnemen en reikte hen een biertje aan. Nu de lust afnam in hetzelfde tempo als de ademhaling sloegen ze al snel hun ogen neer. Ze deden wat ik zei al was het niet van harte. De twee prachtige naakte lijven, de jongen en het meisje ten opzichte van mij en vooral hun emoties en tweestrijd maakten het een heel bijzonder moment.

Voor hen én voor mij. Maar ik besefte me dat dit het moment was dat ik hun weerstand aan het breken was. En ik liet het gaan. Ik ging op de bank zitten, bekeek het nog even en gaf toen beiden om met hun drankje voor me op de grond te komen zitten.

Naakt zaten ze dus op hun knieën voor me naast elkaar. Nu was ik aan de beurt, en zeker mijn paarse lul met dito ontblote eikel. Ze kwamen tussen mijn benen en likten samen mijn zak, mijn kloppende lul en eikel.

Om en om namen ze mijn pik in hun mond, keken mij of soms elkaar aan en ik lag achterover te genieten. Spontaan nam het teefje ook de lul van de reu in handen en begon hem af te trekken en beiden gaven mij vol overgave de pijpbeurt van mijn leven. Nu verliet mijn verstand echt mijn kop en nam mijn lichaam me over. Ik sloot mijn ogen en voelde de twee tongen en handen alleen nog maar.

Nu liet ik me gaan en wie van de twee het ook deed? Het maakte me niet meer uit. Ik voelde mijn ballen, ik voelde mijn lul en lendenen en ik hoorde mezelf kreunen en in een extreme explosie in mijn kruis, zich aanspannende spieren waar ik geen macht meer over had knalde mijn zaad naar buiten.

Heel heel langzaam kwam ik weer bij uit de schemerwereld waar je in kan belanden. Broer en zus zaten me nog steeds op de grond te bekijken. Hun gelijkenis zag ik pas op dat moment, dezelfde uitdrukking, gelaatskenmerken en blikken. Ik verbaasde mezelf dat ik hoewel ik nog de totale leegte voelend die je na seks kan hebben hen de opdracht gaf om elkaar nog eens te laten klaarkomen in standje Het zou me niet kwaad hebben gemaakt als er een weigering zou volgen.

Maar blijkbaar had ook zusje onderdanige aanleg. Het was een supergeile show al kwam mijn slappe lulletje niet meer overeind. Ik bekeek hen en zag het genot van beiden. We waren voorbij verboden vruchten, zij waren een grens over gestoken en er was geen weg terug. Ik zag hoe ze vrijwel gelijkertijd richting hun hoogtepunt gingen en het vervolgens ook bereikten.

Het ene gezicht onder het sperma en het andere onder het geil van zijn zusje. Vermoeid zakten ze op de grond. Drie mensen moesten bijkomen van een ervaring die ze alle drie moesten gaan verwerken. Het duo kwam langzaam bij en weer overeind, zonder vragen bleven ze aan mij voeten zitten en ik gaf een wenk dat een sigaret of slok bier nu wel mocht.

Er werd gezwegen en ieder had zijn eigen gedachten. Zelf bekeek ik mijn slaafje en zijn zusje dat ik tot mijn devote slavinnetje zou maken. Twee slanke, spermawitte lijven, beiden door pure wellust gedreven bereid om grenzen op te zoeken en te verleggen. De ultieme test, de twee met elkaar laten neuken zou nog een spannend momentje kunnen worden al was ik er vrijwel zeker van dat ze het zouden doen.

Als dat zou lukken zou ik een voorbindlul aanschaffen en Mariël haar broer laten vernederen en gebruiken voor eigen genot. Het ene na het andere scenario kwam in me op en met de twee voor me waren de mogelijkheden schier oneindig.

Zeker als ik Bart en de fietser nog tot mijn beschikking zou krijgen. En ten tweede, een beetje respect voor je zus. Ik wist nog niet helemaal hoe ik de rolverdeling tussen de twee wilde gaan maken dus zou ik ze voorlopig allebei kort houden. Was de jongen nou jaloers aan het worden? Ik kon zien dat Mark er moeite mee had dat ik hem eerst terecht had gewezen, daarna gecorrigeerd door Mariël wel te laten blijven en nu dat ik haar aandacht gaf.

Ik liet Mariël daarom naast me komen zitten en trok haar tegen me aan. Mijn slaafje keek naar de vloer, ik manoeuvreerde mijn voet onder zijn kin en duwde zijn hoofd zo weer omhoog om vervolgens het meisje bij haar haar te grijpen en haar tot een tongzoen te dwingen.

Daarbij keek ik Mark aan en ik zag dat hij nog wat verder daalde in zijn slaaf zijn. Ik hield het kort en besloot nu echt een pauze in te lassen. We waren al uren bezig maar het was nog geen middernacht dus was er nog tijd genoeg.. Ik gaf dit aan de andere twee aan. Mark ging gelijk staan en begon een beetje te rekken en strekken.

Toen ze terugkwam controleerde ze of iedereen nog wat te drinken had en haalde vervolgens nog drie bier uit de keuken. Ik keek om me heen en genoot van deze twee prachtige wezens die zich zonder gene voor mijn ogen voortbewogen. Uit ervaring weet ik dat samen een film uitkiezen voor een broer en zus nogal lastig kan zijn.

Hoe ik op het idee kwam weet ik niet maar ik gaf hen juist die opdracht. Maar het moest dan natuurlijk een pornofilm zijn. Het was grappig dat ze beiden naar tablet en telefoon grepen maar ik gaf aan dat ze alleen samen en met de tablet in handen mochten gaan zoeken.

...

Mag ik haar nu normaal neuken? Ik zeg natuurlijk en direct er achteraan, slet draai je om. De jongen gaat iets aan de kant zodat je jezelf om kunt draaien, zijn vol gespoten condoom gooit hij aan de kant en hij is echt getraind in condooms om doen. Binnen 2 seconden heeft hij de volgende om en even snel heeft hij al weer bezit van je genomen. Ik loop naar je toe en trek je blouse met een ruk open, dat maakt de knaap nog geiler en weer neukt hij hard en ruw zonder enige rekening met je te houden.

Ik weet dat je nu echt gelukkig bent, immers deze knaap gebruikt je als lustobject voor zichzelf zonder rekening met jou te houden en dat maakt je heel gelukkig. Ik zie aan je gezicht dat je op het punt staat klaar te komen en roep, laat dat. De knaap kijkt verschrikt op, ik zeg hem nee is niet tegen jou, jij weet wat ik bedoel en zie aan je gezicht dat je er alles aan doet niet klaar te komen.

Dan zie ik dat er twee mannen aan komen wandelen, ze hebben blijkbaar contact gevonden met elkaar en willen met elkaar gaan spelen, maar zien ons. Ze kijken naar ons en ik zie dat ze iets tegen elkaar zeggen, ze komen iets dichterbij en als ze op meter zijn vraag ik, willen jullie ook even? De een knikt van nee de ander ziet het blijkbaar wel zitten. De knaap is je nog steeds hard en ruw aan het neuken, blijkbaar kan hij het de tweede keer beter volhouden.

De andere mannen komen dichterbij en de ene man zegt, mag ik tussen haar tieten neuken? Ik knik en zeg natuurlijk, leef je uit. Voor ik kan knipogen heeft hij zich geheel ontkleed en gaat gehurkt over je heen zitten, jij weet direct wat hij wil en drukt je tieten tegen elkaar om zo een lekker spleetje te maken. De man trekt een paar keer aan zijn paal en in een oogwenk heeft hij een grote harde paal.

Hij draait iets en begint tussen je tieten te neuken terwijl de knaap je nog steeds aan het neuken is, hij heeft inmiddels je benen op zijn schouder gelegd zodat hij je dieper kan neuken.

De man die tussen jou tieten aan het neuken is kijkt naar zijn maatje en zegt, kom laat me je pijpen. De andere man komt dichterbij en ik kijk nog eens om te kijken of ik het echt goed zie. Die man is niet groot geschapen, die is extreem groot geschapen. Ik weet dat ik niet klein geschapen ben, maar dit is wel echt extreem groot.

De man met de grote paal gaat met aan elke kant van je gezicht een voet boven je staan, terwijl de andere gewoon door blijft neuken tussen je tieten begint hij zijn maatje te pijpen De knul vind dit te veel en ik hoor dat hij voor een tweede keer klaar aan het komen is. Ondertussen blijft de man tussen je tieten neuken en voor je gezicht is hij de extreem grote paal aan het pijpen, ik sta versteld hoe diep hij die grote paal naar binnen kan werken.

De knaap die twee keer in je klaar is gekomen vraagt me of hij je nog even mag proeven. Ik knik en direct duikt hij onstuimig op je kutje en begint je te likken of zijn leven er van af hangt. Het duurt ook niet lang of ik zie dat de twee andere klaar gaan komen, de man met de extreem grote paal gromt en wil zich terug trekken, maar de andere die tussen je tieten aan het neuken is grijpt zijn heupen vast zodat de man niet terug kan en ik zie dat de man met de extreem grote paal aan het klaar komen is.

De man die tussen je tieten aan het neuken is vind dit blijkbaar erg geil. Ik zie aan je gezicht dat jij dat ook vind en een kort oke je mag even is voldoende binnen een seconde ben je aan het klaar komen, de man die tussen je tieten aan het neuken is komt nog steeds klaar en jij komt klaar op de tong van de knaap die al twee keer is klaar gekomen.

De twee mannen staan op bedanken je en lopen weg. De knul is gestopt met likken omdat jij voelt dat je klaar gekomen ben, ik zeg hem nog even door te gaan, ik weet dat je nog wel een keer kunt klaar komen.

Je kijkt me aan en de knul likt door, dan zie ik aan je gezicht dat je weer op het punt staat klaar te komen en ik zeg tegen de knul stop maar. Hij stopt vlak voor je een tweede keer klaar kunt komen, juist dat is wat ik wilde. De knul kijkt op en ziet je volgespoten tieten en vraagt me, mag ik die schoonlikken. Ik knik en binnen enkele seconden zijn je tieten brandschoon gelikt. Dan is het tijd om op te stappen. Ik geef een teken en we lopen terug naar de auto, de knul verward achterlatend, maar ja zo gaat dat.

We rijden de parkeerplaats af en je zegt dank u Meester, de toon waarop je dat zegt verteld alles. Bij het hotel aangekomen boek ik ons in en we gaan naar de kamer. Terwijl ik voor je uit loop de kamer zeg ik kleed je uit en ga op het bed liggen hoer.

Zonder om te kijken weet ik dat je in 5 sec naakt zult zijn. En inderdaad in enkele seconden ben je naakt en lig je op bed, ik bel een 06 nummer en geef ons kamernummer door. Uit mijn koffer haal ik enkele van mijn touwen en binnen een paar minuten ben je totaal vastgebonden, ik maak het compleet met de blinddoek en tevreden kijk ik naar mijn werk. Ik wil net een paar zwepen pakken of er word al op de deur geklopt.

Ik loop naar de deur en doe open. Daar staat de Meesteres met haar twee slaven, de eerste zijn binnen. De Meesteres loopt door en zegt zonder om te kijken, uitkleden. Ze geeft me een hand en de wijze waarop dit gaat weet ik dat haar slaven net zo goed getraind zijn als mijn slavin. De twee slaven staan in enkele seconden naakt en kijkend naar de grond staan ze in de slaven houding te wachten op wat er gaat komen.

De Meesteres gaat in een van de stoelen zitten en kijkt rond, mhh lekker ruime kamer met zoveel bedden. Ze weet wat ze wil, tegen een van de slaven zegt ze plat op de grond. Tegen de ander kom eens hier. Ze gaat wijdbeens in de stoel zitten en trekt haar rok omhoog.

Ik zie dat ze ook net als mijn slavin en ik zelf intiem geschoren is. Dan beginnen we rustig aan een gesprek met wat we eens zullen doen, ze laat de slaaf gewoon door likken en praat in tussen door of er niets aan de hand is.

We praten over tal van details en wat we zoals lekker vinden. Waarom we harde sm lekkerder vinden dan alleen soft sm enz enz. Echter midden in een regel zegt ze, momentje even klaar komen en ik zie aan haar gezicht duidelijk dat ze aan het klaar komen is. Als ze klaar gekomen is zegt ze tegen de slaaf ga naast die andere hond liggen. Ze trekt haar rokje recht en zegt mhh het begin is er. Dan praten we zo over onze hobby en we komen op het onderwerp zwepen. Ze zegt dat ze de zweep te weinig gebruikt en er ook niet genoeg heeft.

Dan staan we op en laat ik mijn collectie zwepen zien. Haar ogen glimmen en op haar handen test ze er een paar om te kijken wat de werking van de verschillende zwepen is. Haar keuze is snel gemaakt, de meest gemene zweep is haar keuze, ze loopt naar een van haar slaven en tikt hem met haar voet aan. Ga op je buik op het bed naast die hoer liggen. Dan vraagt ze, wil je me even laten zien hoe rood zijn kont kan worden? Dit is een echte pijn slaaf en ik word geil van echt rode striemen!

Ik vraag of we eerst met een andere moeten beginnen, ze zegt duidelijk nee hoor, dit is een zeer ervaren pijnslaaf die kun je direct gebruiken.

Ze kent haar slaven dus duidelijk en ik laat voor de eerste keer de zweep op de billen van de slaaf komen. Hoewel ik weet wat de uitwerking van mijn zwepen onderling is, sta ik versteld dat de slaaf geen krimp geeft. Dit is een erg gemene zweep en de uitwerking is direct zichtbaar, de eerste rode striemen zijn zichtbaar op zijn billen.

De Meesteres kijkt me tevreden aan en zegt, deze zweep is een echt lekkere. Mag ik even je hoer lenen terwijl jij verder gaat? Ik knik en de Meesteres loopt naar het bed, terwijl ze dat doet laat ze haar rok vallen en is ze van onderen naakt. Ze gaat op je gezicht zitten en alleen likken hoer is natuurlijk voldoende om jou te laten likken of je leven er van af zal hangen. Ik ga verder met de slaaf en de volgende slag is ook weer raak. Dan voer ik het tempo rustig op, er goed op lettend dat ik met deze zweep alleen zijn billen raak, andere delen is met deze zweep niet verantwoord.

Blijkbaar vind de Meesteres het echt geil want ze draait op je gezicht heen en weer en heeft haar truitje uitgedaan. Jee wat mooi, ze heeft cup E en dat niet alleen, ook haar tepels zijn in verhouding, dus echt groot. Ze trekt aan haar tepels en het is duidelijk te zien dat ze dit niet zachtjes doet. Ze ziet me kijken en zegt, ik ben tepelgeil zeker als ze hard misbruikt worden, dit met een glimlach omdat ze blijkbaar eerst klaar wil komen.

Dan zegt ze, lik door hoer ik ga zo klaar komen, tegen mij zegt ze, mep hem nog een paar keer hard zodat ik klaar kan komen. Ik ga door en bij de derde keer dat de zweep de billen van de pijnslaaf raken hoor ik hoe ze klaar komt, ik kijk en zie dat ze haar kutlippen met haar handen heeft open getrokken en zich door jou laat klaar likken, al schreeuwend lik door hoer, lik slet, neuk me met je tong goedkope del komt ze klaar. Dan laat ze zich rustig zakken en zegt, lik zachtjes hoer.

En zo nagenietend laat ze haar orgasme weg ebben. Dan staat ze op en gaat weer in de stoel zitten. Ik bekijk haar nu rustig, ze heeft een heel mooi lichaam en haar grote tieten gaan op en neer met de ademhaling die nu nog snel is door het orgasme dat ze net heeft gehad. Ze kijkt me aan en ziet dat ik haar aan het bekijken ben, ze vraagt me wat ik er van vind. Voor ik antwoord kan geven vraagt ze, kunnen we de afspraak iets veranderen? Ik kijk haar verbaasd aan en ze zegt, ik wil graag Dominant zijn naar mijn slaven en jou hoer, maar ik zou graag door jou gedomineerd worden.

Dat wil ik al jaren maar jij bent de eerste die voldoende rust, ervaring en vertrouwen uitstraalt en de wijze waarop je de zweep gebruikt zegt alles. Je let goed op de slaaf en waar je de zweep laat neer komen, je kent dus je zwepen en je verantwoordelijkheden. Zou je mijn Meester willen zijn? Maar ik wil naar de andere Dominant blijven? Ik knik en zeg dat dit geen probleem is. Daad bij het woord voegend zeg ik kort, sta op zodat ik je kan keuren. Ze springt op en gaat direct in de juiste houding staan, armen naast het lichaam hoofd licht naar beneden gericht.

Ik draai om haar heen en betast links en rechts haar lichaam om te voelen of alles zo stevig is als het er uit ziet. Dat blijkt zo te zijn. Omdat ik wil zien hoe ver haar enorme tieten naar beneden hangen als ze op zijn hondjes is vind ik nog steeds erg geil om te zien zeg ik ga op zijn hondjes voor me zitten.

Dan vraag ik haar hoe ver wil je gaan. Meester als ik zo vrij mag zijn, U mag alles met me doen, echter vaginaal en anaal neuken alleen save, pijpen zonder. Geen poep verder mag u alles met me doen waar u zin in heeft. Het is direct duidelijk, ze is ervaren, sprak ze me eerst de hele tijd met je en jij aan, nu is ze slavin en spreekt ze me met U aan. Verder nog iets hoer vraag ik haar. Nee Meester, als u me toestemming geeft zou ik nog een aanvulling willen geven. Ik geef de toestemming en ze maakt kort en bondig duidelijk dat ze graag als totaal slavin misbruikt wil worden, poep als stopwoord omdat dit haar enige taboe is en dat ze geilt op sperma slikken.

Tevens dat ze graag zou willen als ik haar daar toestemming voor zou geven de andere drie te Domineren. Nou dat komt dan goed uit, dat is ook wat ik lekker vind. Ga op je rug op het bed liggen. Ze spring op en gaat op het bed naast mijn hoer liggen. De slaaf met de rode billen geef ik opdracht mijn hoer te gaan likken en er alles aan te doen dat ze klaar komt. Mijn hoer vertel ik, dat ze niet klaar mag komen. De slaaf begint vol overgave aan zijn job, ik geef hem toestemming ook zijn handen te gebruiken.

Ik pak mijn volgende touw en begin de mooie grote borsten op te binden, wetend dat ze opgebonden nog veel gevoeliger zullen zijn. Ik ben er snel mee klaar en bekijk tevreden mijn werk, het is toch ook na jaren nog steeds heel leuk om bondage te doen. Ik pakte het touw dat deze middag nog om het klokkenspel van Mark had gezeten en bond het in een paar slagen strak rond mijn zak en mijn penis.

Mark kwam naast de bank staan en moest aanschouwen hoe ik met zijn zus aan de slag ging. Keek hoe ik eerst haar beide borsten in mijn handen nam en streelde. Hoe ik in haar tepels kneep en hij hoorde de pijn kreetjes van haar. Ik hoefde hem geen opdracht meer te geven, ik zag dat hij opgewonden bleef van het kijken naar ons. Ik liet mijn rechterhand strelend langs het lichaam van Mariël gaan en boorde mijn middelvinger in haar kletsnatte spleetje en liet haar deze aflikken.

Ik herhaalde dat maar dan met twee vingers. Waarom weet ik niet maar ik bood nu mijn vingers aan Mark aan die zijn mond opende en braaf ging likken. Geen protest, niet van broer en niet van zus. Ik ging verder en vingerde het meisje. Ze begon zich te roeren, bewoog haar heupen naar voren als ik mijn hand terug trok.

Doordat ik boven op haar zat raakte ik mijn eigen harde en onderhand paarse en kloppende lul aan die met gezwollen aderen tussen ons stond. Ik had de leiding en wilde dat houden maar het kostte me moeite. Mijn opgespaarde zaad wilde eruit en mijn ballen zonden die boodschap dan ook richting mijn hersenen.

En ik wist mezelf te bedwingen en zakte naast de beeldschone deerne op de bank. Ik hield mijn benen wijd omdat de kleinste aanraking, een vleugje wind er nu toe zou kunnen leiden dat ik klaarkwam. Naast me voelde en wist ik de teleurstelling van Mariël. Ik hield me niet meer bezig met wat zij er van zouden vinden en door pure wellust gedreven deed Mariël haar benen wijd en kroop Mark er tussen.

En ja, na een kort moment van twijfel stak hij zijn kop tussen haar dijen en stak zijn tong uit tussen haar glinsterende schaamlippen. Ik schoof zelf wat van hun af zodat ik het beter kon bekijken. Oh wat zou ik nu graag met mezelf aan de slag gaan, maar daar had ik nu twee anderen voor die op dit moment bezig waren en zich onderdompelden in gekmakende lust. Lust tussen twee mensen die uit de zelfde vagina waren gekomen. Incest, puur door lichamelijke en dierlijke behoeften gedreven.

Beiden de schaamte voorbij en beiden gaven zich volledig over aan het moment. Mijn beloning zou groot zijn al wist ik nog niet hoe ik dat zou laten gebeuren. Ik had de leiding genomen en de andere twee zouden zich er aan moeten overleveren.

Ik pikte een sigaret uit het pakje van Mariël, liep diep inhalerend naar de koelkast en pakte een biertje maar liet hen beiden geen moment uit het oog.

Niet dat het invloed had op de zwetende, hijgende twee. Met het hoofd in haar nek bewoog zus zich richting haar eerste orgasme dat zou worden opgewekt door haar broertje dat zich met geweldig enthousiaste op haar vagina had gestort. Zijn ene hand had zich onder haar billen door gewrongen en beroerde haar sterretje terwijl de andere haar borst hardhandig kneedde.

Het was een pracht gezicht, de jongen met zijn knoert van een zwengelende zaadstengel die het meisje tot haar hoogtepunt bracht. Gillend, tranen over haar wangen kwam ze klaar en wilde mijn slaafje van zich af duwen. Zij smeekte hem om te stoppen maar ik gaf hem duidelijk de opdracht om door te gaan.

Hij hoorde mij, zij hoorde mij. Mark ging echter onverbiddelijk door en joeg zijn naakte zusje naar een tweede orgasme. Mark trok zijn hoofd terug en Mariël zakte als een zoutzak op de bank. Beiden op de rand van uitputting. Ik liet hen uit hijgen en haalde twee bier uit de keuken.

Ik plaatste twee eetkamerstoelen tegenover elkaar en liet ze daarop plaatsnemen en reikte hen een biertje aan. Nu de lust afnam in hetzelfde tempo als de ademhaling sloegen ze al snel hun ogen neer.

Ze deden wat ik zei al was het niet van harte. De twee prachtige naakte lijven, de jongen en het meisje ten opzichte van mij en vooral hun emoties en tweestrijd maakten het een heel bijzonder moment. Voor hen én voor mij.

Maar ik besefte me dat dit het moment was dat ik hun weerstand aan het breken was. En ik liet het gaan. Ik ging op de bank zitten, bekeek het nog even en gaf toen beiden om met hun drankje voor me op de grond te komen zitten.

Naakt zaten ze dus op hun knieën voor me naast elkaar. Nu was ik aan de beurt, en zeker mijn paarse lul met dito ontblote eikel. Ze kwamen tussen mijn benen en likten samen mijn zak, mijn kloppende lul en eikel.

Om en om namen ze mijn pik in hun mond, keken mij of soms elkaar aan en ik lag achterover te genieten. Spontaan nam het teefje ook de lul van de reu in handen en begon hem af te trekken en beiden gaven mij vol overgave de pijpbeurt van mijn leven. Nu verliet mijn verstand echt mijn kop en nam mijn lichaam me over.

Ik sloot mijn ogen en voelde de twee tongen en handen alleen nog maar. Nu liet ik me gaan en wie van de twee het ook deed? Het maakte me niet meer uit. Ik voelde mijn ballen, ik voelde mijn lul en lendenen en ik hoorde mezelf kreunen en in een extreme explosie in mijn kruis, zich aanspannende spieren waar ik geen macht meer over had knalde mijn zaad naar buiten.

Heel heel langzaam kwam ik weer bij uit de schemerwereld waar je in kan belanden. Broer en zus zaten me nog steeds op de grond te bekijken. Hun gelijkenis zag ik pas op dat moment, dezelfde uitdrukking, gelaatskenmerken en blikken.

Ik verbaasde mezelf dat ik hoewel ik nog de totale leegte voelend die je na seks kan hebben hen de opdracht gaf om elkaar nog eens te laten klaarkomen in standje
Sex contact nl erotische massage limburg

  • Met het hoofd in haar nek bewoog zus zich richting haar eerste orgasme dat zou worden opgewekt door haar broertje dat zich met geweldig enthousiaste op haar vagina had gestort. Waarom stop je nu vroeg Ingrid me het was zo lekker! Binnen 2 seconden heeft hij de volgende om en even snel heeft hij al weer bezit van je genomen.
  • Onderdanige slaaf man pijpt zichzelf
  • 224