Klussen in natura lekkende kutjes

klussen in natura lekkende kutjes

..

Gratis sex site gratis dikke tieten films


klussen in natura lekkende kutjes

..


Slavin prive sex srxy

  • 31
  • Kik sex chat mastruberen
  • Een hoerige overloper tussen zijn lenden richtte zich trillend op. Niemand die hem verteld had wat komen zou.

Vrouw zoekt seksdate sex langs de snelweg


Natuurlijk niet zoals mijn vriend, maar ja deze jongen was in mijn ogen nog maar 18 jaar, maar had nog een hele jonge uitstraling over zich heen. Je kon ook zo denken dat hij jonger was. Ik was nu al een tijdje aan het zoeken naar mijn portemonnee, maar kon hem niet vinden, dus besloot ik mijn vriend even te bellen en hem te vragen of hij hem toevallig had.

Onder het telefoontje zag ik dat de jongen niet meer naar mij keek maar naar mijn laptop. Shit, dacht ik bij mijzelf, het seksfilmpje staat nog aan. Dat bracht mij op een idee. Ik verontschuldigde mij aan de jongen dat ik momenteel geen geld had en dat mijn portemonnee bij mijn vriend in de auto lag. Je zag aan hem dat hij schrok toen ik dat zei. Hij was betrapt dat hij naar mijn laptop keek. Ik leidde Dennis naar een stoel en ging voor hem staan en keek hem geil aan en begon op mijn vinger te zuigen en bleef hem aan kijken.

Je zag aan hem dat het hem wat deed, want ik zag ook een bobbel al in zijn broek tevoorschijn komen. Als een jongen zo snel een stijve krijgt, dan weet je dat hij niet heel veel ervaring kan hebben met dames.

Wat het mij alleen maar meer opwond. Ik liet mijn handen over mijn borsten heen gaan en begon ze door mijn topje heen te masseren, waarop Dennis iets ging verzitten om zijn stijve lul wat vrijheid te geven.

Ik ging verder naar beneden met mijn handen, totdat ik de rand van mijn topje bereikte en deed hem langzaam om hoog. Dennis kwijlde bijna terwijl hij naar mij keek hoe ik mijn topje uitdeed. Hij had geluk, ik had een mooi rood met zwarte kant lingeriesetje aan en niet een saai setje. Ik gooide mijn topje naar Dennis toe en begon weer met mijn handen vanaf mijn bovenlichaam naar beneden te gaan, even wachtend bij mijn bh en weer even masseren, ging ik weer verder naar beneden totdat ik bij mijn broek kwam.

Ik maakte de knoop los en ritste mijn broek verder los, ik draaide mij om en begon langzaam mijn broek naar beneden te stropen zodat hij mooi uitzicht had op een mooi strak gespannen kontje met een string draadje er tussendoor. Ik stapte uit mijn broek en draaide mij weer om richting Dennis die met één hand zijn kruis aan het kneden was.

Weer draaide ik mij om en liet mijn handen achter mijn rug gaan om mijn bh los te haken en liet hem op de grond vallen en deed mijn eigen handen voor mijn borsten en draaide mij weer om naar Dennis die zijn ogen gericht waren op mijn handen waar mijn borsten achter verscholen zaten. Eerst mijn linkerhand haalde ik weg en daarna mijn rechterhand. Dennis keek alsof hij voor het eerst borsten zag in het echt. Ik besloot om mijn string nog maar even aan te houden en stapte op hem af en pakte zijn beide handen en legde ze op mijn borsten.

Hij begon zachtjes er in te knijpen en ik voelde mijn tepels direct hard worden. Na een aantal minuten pakte ik één hand van hem en legde deze tegen mijn kruis aan. Er ging een schok door mij heen toen zijn hand mij aanraakte. Ik ging door mijn knieën voor hem en maakte zijn broek los en trok die naar beneden. Je zag dat zijn lul bekneld zat in zijn boxer. Dennis duwde zijn lichaam iets naar boven toen ik hem naar binnen zoog of schrik of dat was de eerste teken van zijn eerste orgasme die nabij was.

Rustig ging ik op en neer en voelde zijn warme lul in mijn mond kloppen ik verhoogde het tempo iets en voelde steeds vaker zijn lul schokjes geven, maar bleef door doen. Tot aan zijn laatste druppel hield hij mij naar beneden. Hij liet mijn hoofd los na de laatste druppel, het maakte mij niet zoveel uit, ik slikte bij mijn vriend ook altijd dus ging gewoon verder met waar ik gebleven was en begon hem gewoon weer af te zuigen.

Al snel werd zijn lul ook weer hard. Ik stopte toen hij weer op oorlogssterkte was en stond op en trok mijn string uit en ging over zijn schoot heen staan. Met één hand begeleidde ik zijn lul mijn kutje in die kleddernat was geworden. Ik zakte langzaam over zijn lul heen en bleef even zitten en begon met hem te zoenen.

Onder het zoenen voelde ik zijn handen op verkenning gaan één over mijn rug de andere zat aan mijn borsten. Het moment dat zijn hand mijn kont raakte begon ik met rustig hem te berijden. Ik voelde zijn hand van mijn borst af gaan en ook naar mijn kont afzakken. Elke keer wanneer ik naar beneden ging, voelde ik zijn handen in mijn kont knijpen, en verhoogde het tempo. Dennis begon te kreunen en was op hetzelfde ritme als mijn bewegingen mijn kont aan het knijpen.

Ik voelde mijn eigen orgasme nu ook opkomen dus ging zo snel mogelijk op en neer over Dennis zijn lul, die nu gelukkig ook een beetje aan het mee stoten was. Ik kon het tempo niet meer volhouden, maar gelukkig begreep Dennis dat hij nu het werk moest doen.

Hij hielp mij over zijn lul heen gaan met zijn handen en ik schreeuwde het uit toen ik een orgasme op zijn heerlijke pik kreeg. Ik voelde mij zo goed. Gelukkig liet Dennis mij even op adem komen op zijn lul, die nog keihard was. Ik stapte van hem af en wou hem weer tot een orgasme pijpen, maar nu hield hij mij tegen. Dennis stond op en pakte mij beet en legde mij voorover op de tafel en ging achter mij staan.

Alleen wat ik toen voelde was ik niet op voorbereid. Hij zette zijn lul tegen mijn kontje aan. Ik wou omhoog komen maar dat hield hij tegen door met één hand op mijn rug te duwen en de andere hand pakte mijn heup.

Ik vroeg hem om het niet te doen, maar bleek tegen een muur te praten op dat moment en hij zette kracht om naar binnen te gaan met een paar gilletjes van mij ging hij er in met moeite. Maar Dennis had de smaak te pakken en begon mij rustig anaal te nemen. Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité. Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal.

Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince. Gros seins sont indispensables.

Un cul sexy est nécessaire. Quel âge des femmes vous convient le mieux? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   21 - Quel genre de relation cherchez-vous? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Aventure pour un soir.

Sexe à plusieurs occasions. Sexe régulier, mais sans responsabilité.

klussen in natura lekkende kutjes

Hoerige kut sex advertenties nl


Et enfin, avez-vous 24 ans ou plus? Les femmes nous ont demandé de ne pas autoriser les moins de 24 ans à les contacter, parce qu'elles ont déjà subi le comportement grossier de certains hommes plus jeunes. Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région. Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité. Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal.

Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince. Gros seins sont indispensables. Un cul sexy est nécessaire. Quel âge des femmes vous convient le mieux? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   21 - Quel genre de relation cherchez-vous? Een tweetal grijsaards naderde brutaal en was van dichtbij getuige van de overduidelijke tweestrijd tussen de oren van het naïeve joch.

Even nog aarzelde Koen, zelfs al zou hij willen! Het immense bedrag was in een evenzo immens gat gevallen. Vooral dit diepe besef hakte er in. Verslagen sloeg Koen de halsband aan de rinkelende ketting om zijn nek, haakte het beugelslot in en klikte de beugel vast. In deze was de zaak beklonken, er bestond geen weg meer terug.

Duizenden euro’s zouden zijn schulden afdoende saneren. Edoch geen restricties, geen grenzen, taboeloos over geleverd met als enige garantie hij het er heelhuids van zou afbrengen. Een kwijlende dikzak vatte alles op als een persoonlijke uitnodiging en kneedde Koens ballen. Met zijn andere hand masseerde hij voorzichtig het jonge lid. Walgend van de stinkende adem stond Koen het toe.

Hij wist immers niet of deze man zijn kapitaal in hem investeerde. Eigenlijk wist hij helemaal niets. Ja, het zou een aantal aaneen gesloten dagen gaan duren!

De viezerik zoog Koens tong naar binnen en knoopte zijn broek los. De andere opa plaatste zich achter het jeugdige lijf en smeerde Koen’s verkochte aarsje in met een slijmerige duim.

De jongen besefte heel goed dat hij weldra de rijzende begeertes in zich zou moeten dulden. De ontmoetingsplaats langs de snelweg was een naakte attractie rijker. Koen liet het allemaal maar gebeuren en stelde, aan de ketting geklonken, dienstbaar zijn jeugd ter beschikking. Zou hij hier de nacht moeten doorbrengen of zouden ze hem elders gaan misbruiken? Zichzelf bevrijden behoorde in elk geval niet tot de opties.

Het enkele dagen geleden per pakketpost bezorgde beugelslot, was hem zonder sleutels in geopende staat aangeleverd. Twee handen omsloten Koens ontvankelijke heupen, de jongen bukte en spreidde gewillig de benen. De grijze dikbuik plaatste effectief zijn keiharde verlangen en wilde direct toestoten, ware het niet, dat een macaber gezelschap de oude viezerik hinderde zijn snode plannen uit te voeren. De ijzige blikken deden ook subiet het eenogige monster aan Koen’s poortje achterlangs verschrompelen.

Kuchend maakten de oudjes ruimte. Een lugubere vijftiger greep met zijn priemende ogen Koen´s angstige blik klem. De man claimde meteen Koen’s verkochte ziel op als zijn eigendom en dreef een intense huivering door het jeugdige lijf. De jongen wist dat hij eigenlijk veel beter af geweest zou zijn bij de eveneens geschrokken vieze opa´s.

Bibberend zag Koen toe hoe een geboeide naakte verschijning kreunend voor hem op zijn knieën zakte. De duistere heerser trok ruw de zwarte zak van zijn kop. Wilde haren klonterden in onbestemde plukken samen. De uitputting op het gezicht van Koen’s leeftijdsgenoot sprak boekdelen. De vijftiger bemerkte tot volle tevredenheid de verbijstering op Koen´s gelaat.

Een sinister glimlachje krulde rond zijn messcherpe lippen. Zijn blik maakte een reis langs Koen´s naakte bestaan. Op kruishoogte gefixeerd, door kortsluiting getroffen, verkrampte zijn linker oog. Het signaal voor zijn gevolg om tot actie over te gaan! Een in leer geharnast michelinmannetje, omwikkeld met een gigantische lendengordel, sprong naar voren en nam gedienstig de sleutel van zijn meester aan. Veel uitleg bleek Wodan niet nodig te hebben. De geknielde jongen voor Koen’s voeten werd hardhandig van zijn boeien verlost.

Koen’s halsband werd los gemaakt en het geknielde slachtoffer viel de twijfelachtige eer ten deel deze van Koen over te moeten nemen. Wodan blafte de oude grijsaards toe dat het hen vrij stond de wisseling van de wacht naar goeddunken in gebruik te nemen en wierp de opa’s de sleutel van beugelslot toe. De daarop volgende gebeurtenissen vonden in sneltrein tempo plaats. Nog net voordat Koen de zwarte zak toegemeten kreeg, zag hij een ander Michelinmannetje, gekleed in een soortgelijk harnas, met kleren aan komen lopen.

Koen herkende ze meteen als de zijne en zag dat ze het nieuw gearriveerde gastje toegeworpen werden. De opa´s ontfermden zich enthousiast over de hen toegewezen naakte buit. Wodan lachte rauw en wenste de heren succes en adviseerde hen het jong pas ná gebruik vrij te laten. In de boeien geslagen, bengelend over de brede schouders van Wodan, werd Koen het zicht ontnomen.

Terwijl iemand zijn enkels vastbond, kwam op de achtergrond de eerste stomende opa luidkeels klaar! Het begeleidende gekerm en gejoel doofden langzaam uit. Koen besefte dat ze onderweg waren voor een nieuw traject.

Het rook opeens naar uitlaatgassen, momenten later schaafde Koen zich na een korte val bij de landing aan ruw tapijt. Een doffe klap, metaal op metaal gedempt door rubber, onmiskenbaar het geluid van een dichtgeslagen kofferbak.

De Emperor glimlachte, de zaken verliepen voorspoedig. Met de nieuwe opdracht in het verschiet zouden de euro´s dankzij dit slanke model opnieuw binnen stromen. Deze was zelfs extreem knap! Zijn rechteroog maakte bij deze gedachte meteen kortsluiting. Wodan keek hem smekend aan! Zijn trouwe hond had uitstekend werk verricht. Net zoals Apollo en Zeus. Hoe lang had hij ze al tot onthouding gedwongen?

Om en nabij twee weken toch? Glimlachend greep hij Wodan liefkozend in zijn kruis, het onder leer gekuiste verlangen explodeerde bijna. Zelf had hij zich trouwens ook al drie dagen rustig gehouden. Een plan vormde zich in zijn gedachten en Wodan had weinig woorden nodig om te begrijpen wat zijn meester wilde.

Een ontsnapt monster rees kaarsrecht en keihard overeind. De heerser stond het Wodan toe zijn warme lippen over de 32 centimeter lange staaf te schuiven. Niemand anders kon de lans, waaraan de Emperor zijn bijnaam dankte, zo heerlijk diep in zijn keel laten verdwijnen. Bovendien werd Wodan doorgaans gek van de smaak van zaad, en Apollo en Zeus van jaloersheid! Ze hoorden natuurlijk precies wat er achter in de auto gebeurde. Bij aankomst zou dat goed van pas komen! Het achterin opgeborgen model moest tenslotte nog ingereden worden voor de klus!

Een mooie taak voor drie losgeslagen bronstige hengsten! De gedachte alleen al bekoorde hem, net op tijd kon de Emperor inhouden. Wodan kwijlde ondertussen overdadig de lederen bekleding onder en zwoegde ijverig verder. De intens masserende keelcontracties inspireerden de Emperor tot vernieuwende ideeën. De limousine zweefde over het wegdek, Wodan begreep precies wanneer hij moest inhouden en wanneer niet. Af en toe greep de hond gedreven door oerinstincten naar zijn eigen kruis.

De gordel kuiste direct en doeltreffend. Bijna in de plateaufase aanbeland viste de Emperor de balgag uit de tas naast hem. Hij zou Wodan zo meteen preventief moeten gaan intomen. Een foto van het veel belovende model achterin bleef aan de siliconen vastplakken.

In een visioen zag hij het knappe toetje, met wijd opengesperde oogjes, wijd geopend mondje, de adem ontnomen, volledig opgespietst aan zijn pik lijden. Wodan stikte bijna in het stromende zaad. Hij kon het echter wel hebben, hij was het wel gewend, ware het niet dat dit orgasme veel belovend erg lang duurde. Koen schrok wakker, zag helemaal niks en graaide paniekerig en gedesoriënteerd naar houvast. Oergeluiden van heel dichtbij, veel geschreeuw en gestommel!

Iemand rukte aan zijn benen en deed hem hard zijn hoofd stoten. En opeens, opeens wist hij het weer. Een koude windvlaag herinnerde hem aan zijn naakte toestand en aan de zak over zijn hoofd. Het dierlijke geloei kalmeerde enigszins, iemand tilde hem behoedzaam op en bracht hem ergens naar toe.

Bengelend over de harde, pezige schouders van een onbekende had hij niet veel keus. Het was koud geworden, Koen rilde en schommelde mee in het ritme van de pas totdat hij plotsklaps afgleed in een onverwachte val op iets hards.

Ruggelings werd hij, zelfs niet eens oncomfortabel, overal aan vastgebonden. Polsen, hals, middel, knieën en enkels. Niet te strak en toch onlosmakelijk vast, hij kon geen kant meer uit. De benen wijd gespreid en hoewel hij niet kon zien hoe precies, begreep Koen zonder uitleg de diepere gedachte achter deze pose. Iemand bekommerde zich al snel om zijn uitnodigende aarsje dat gretig kil glijmiddel opslokte en alweer dat loeiende concert op de achtergrond.

Tevreden overzag de Emperor de arena. Wodan rukte aan zijn kettingen, het beest in hem mocht spoedig losbreken. De zondebok werd vlak voor zijn ogen vakkundig voorbereid op zijn geladen stierengeweld. Het jeugdige aarsje kronkelde rond de spittende vingers van Apollo. Gek van verlangen kwijlde Wodan als een prehistorische holbewoner de vloer nat. De tijd om zijn trouwe honden te belonen was bijna daar! Het beschikbare anusje bleef zelfstandig telkens een klein stukje verder open staan. Wodan’s oerknots mocht hem natuurlijk niet meteen uitscheuren!

Er lag nog veel te veel moois in het verschiet voor de komende dagen. De camera’s werden vanuit alle hoeken ingeschakeld, interverbindingen kwamen tot stand.

Het zou een mooie liveshow worden! Zeus gaf het teken dat alles in gereedheid was. De Emperor kwam aanlopen. Opnieuw rukte hij wild aan de kettingen. Wodan wist zelf ook heel goed dat ze nodig waren, anders had hij het het loopse teefje waarschijnlijk meteen verpletterd. Dat was al eens eerder voorgekomen en de Emperor was toen niet blij geweest. De ijzige blik sprak boekdelen, hij deed er beter aan zich koest te houden. Hoe lang had hij zijn lul al niet kunnen aanraken? Zijn overvolle ballen klapten bijna uit elkaar.

Kermend vervloekte hij inwendig de tergend langzame bewegingen van de roedelleider. Heel voorzichtig werd de lendengordel eindelijk verwijderd. Zijn gevangen monster steigerde strak en lekte spetterend geile straaltjes.

Gelukkig kwam het niet gelijk tot een totale explosie. Veel zou er nu echter niet voor nodig zijn, het was immers 16 dagen geleden! Wodan had bijna elke minuut geteld en bekeek het om zaad smekende loopse aarsje van binnen.

Gelukkig bemerkte ook de Emperor deze veelbelovende vooruitgang in de anale ontsluiting op. Zeus plaatste zich naast hem in de startblokken om op het teken van de meester het beest te ontketenen. De kwellende vingers hielden eindeloos aan. Zijn uitscheurende kutje benam hem de adem en het gevoel dat er een hele vuist in zijn kont verdween deed Koen samenkrimpen. Opeens morrelde er iemand aan de zwarte zak en met een felle ruk verdween de belemmering. Verblind door het licht van de studiolampen en de steken in zijn onderlijf lukte het hem geleidelijk zijn blik op het psychotische gezicht van de lugubere leider scherp te stellen.

Een van de geharnaste mannetjes bewerkte aanhoudend zijn kutje en spoot er zo nu en dan vers glijmiddel in. Alles geheel in de lijn der verwachtingen zou je zeggen.

Een beestachtig jankend geluid galmde door de ruimte. Koen wist even niet meer waar hij zijn heil zoeken moest en zocht naar de bron van het gehuil. De op hem gefocuste wolvenogen en het spetterde kwijl plaatsten hem meteen weer terug in de waanzinnige realiteit van het heden. Wodan´s volledig opgerichte stormram, keihard klaar om met de wreed wroetende handpalm van plek te wisselen, klaar om hem totaal uit elkaar te scheuren!

Rukkend aan de touwen besefte Koen, dat ontkomen aan dit lot tot de grootste onwaarschijnlijkheden van de zeer nabije toekomst behoorde. De pup probeerde nog steeds wanhopig los te breken. Glimlachend besefte de Emperor dat niemand zou ontsnappen aan zijn Heer- en meesterschap. Het sletje had zich tenslotte vrijwillig aan hem verkocht, ook dit gastje zou diepgang in lijden aan den lijve moeten ervaren!

De afgelopen jaren had hij geleerd de angsten uit de gezichten van zijn teven steeds beter te interpreteren, er op te anticiperen en de beleving te intensiveren. Deze deed niet onder voor de rest, hij had er al zoveel voorbij zien komen! Ook deze keer genoot hij van het gespartel, de paniekerig starende oogjes op de monsterlijke, zevenentwintig centimeter lange, heipaal van Wodan.

De subtiele zweetdruppeltjes op het klamme voorhoofd, trillende lippen, smekende, steun zoekende blikken en het happen naar adem. De Emperor keek de aan Apollo’s hand kronkelende jongen vriendelijk bemoedigend aan, zo mooi om te zien, al was het maar voor eventjes, die gekoesterde, kortstondige hoop!

Onder begeleiding van het bijpassende gekerm, verdwenen Apollo’s knokkels uit het zicht. De aangespannen beenspieren uitvloeiend in de gekromde teentjes, pulserende biceps en triceps, een volmaakt schouwspel. Zijn linker gezichtshelft maakte kortsluiting.

klussen in natura lekkende kutjes