Kalepoesjes op zijn grieks doen

kalepoesjes op zijn grieks doen

Beaucoup de ces femmes sont des mères célibataires en manque et des femmes mariées qui cherchent à tromper leur mari. Il se peut qu'elles fassent partie de vos voisines ou des gens que vous connaissez. Acceptez-vous de garder la discrétion sur l'identité de ces femmes?

Ces femmes nous ont demandé de ne pas les mettre en contact avec des hommes qui cherchent une « liaison ». Elles ont juste envie de baiser vite fait.

Accepteriez-vous d'utiliser un préservatif si vous couchez avec une partenaire rencontrée sur notre site?

Et enfin, avez-vous 24 ans ou plus? Les femmes nous ont demandé de ne pas autoriser les moins de 24 ans à les contacter, parce qu'elles ont déjà subi le comportement grossier de certains hommes plus jeunes. Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région. Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité.

Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal. Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire? Het chalet was een ontspanningsruimte uitgerust met fitnesstoestellen,jacuzzi en sauna. Ze volgden de lerares met de kledij in haar handen en begaven zich naar het chalet,het was mooi weer en bij het huisje gekomen zagen ze dat de lerares een heuse catwalk buiten op het gazon had geïnstalleerd.

Ze lachtte bij het zien van de verbaasde gezichten van de meisjes en zei,.. Binnen vroeg de lerares aan het meisje die het eerste badpak moest dragen zich uit te kleden met uitzondering van haar ondergoed. Aarzelend begon ze waarbij de andere vijf meisjes wat onwennig toekeken,er was slechts één grote gezamelijke ruimte,de lerares doorbrak algauw de wat vreemde sfeer en hielp het meisje de kleren aannemen om ze op te hangen aan de kapstok terwijl ze opdracht gaf aan drie anderen zich ook klaar te maken.

Ellen was er nog niet bij daar zij als laatste met de hoofdcreatie zou opkomen. Stiekem nam ze reeds enkele foto's,het meisje droeg een discrete witte beha en slipje,ze was eerder tenger gebouwd,een slanke taille met lange benen en toch wel een mooi,rond kontje, Haar lange lichtbruine haren vielen op haar roomwitte huid,waarschijnlijk bijna nooit eerder aan de zon blootgesteld,dacht Ellen.

Ze keek rond en zag hoe Angelique,duidelijk ook wat onwennig en traag haar schoenen onder een bankje plaatste om vervolgens haar jeans af te stropen,zittend op een granietsteen bij het uiteinde van de jacuzzi. Angelique was een heel mooi meisje,maar ook een kreng,vond Ellen,ze was altijd de lieveling van de klas en had de beste punten. Het was dan ook haar creatie zoals altijd die Ellen moest dragen.

Ze had wel smaak wat kleren betrof,zag Ellen toen ze haar lichtblauwe,kanten slipje tentoonspreidde. Haar welgevormde,bruine benen en verzorgde voeten met gelakte teennagels zorgden voor een mooi kontrast met het miniscule dingentje rond haar bips.

Ellen zag de lerares ook in haar richting kijken. De twee andere meisjes waren goede vriendinnen van elkaar en droegen beiden in dit warme weer een bikinitopje met badstoffen broekje,de ene in het wit en de andere in het lichtgeel met bloemetjesmotief. Zo,trek nu maar voorzichtig het badpak aan,zei de juffrouw,we zien even of het past. Het pastte haar als gegoten daar ze groot en slank was en kon doorgaan voor een model. Het badpak had een retrolook met donkere kleuren en hoog aansluitend tot in de nek,de lerares streek met de rug van haar hand de plooien achteraan vlak en zuchtte omdat dit moeilijk kon door de lingerie die het meisje nog aanhad en daardoor dubbel zat.

Zo lukt dit niet, We zijn toch vrouwen onder elkaar,lachtte ze terwijl ze de sluiting van haar bovenstukje opende en hem uitdeed. Kleine spitse borstjes had het meisje met fijne tepeltjes die fier vooruit staken. Uiteraard werd dit mooie beeld vastgelegd door Ellen met de kleine,bijna onzichtbare camera die ze in haar mouw had vastgehaakt.

Ellen begon zich nu ook stilletjes aan uit te kleden en haar lerares glimlachte. Het meisje was nu klaar en zag er mooi uit in dit badpak,ze ging zitten op het bankje ,wachtend op de anderen. De twee hartsvriendinnen hielpen elkaar en waren ook bijna klaar,zij hadden een bikinitopje aan en hoefden dit niet uit te doen doordat het dunne materiaal bijna niet zichtbaar was doorheen het badpak.

Angelique daartegen stond nu recht en had schuchter haar blouse uitgedaan,ze stond nu in haar prachtig lingeriesetje mooi te wezen. De lerares naderde met het badpak,het was het meest gewaagde model van allemaal met vele diepe uitsnijdingen startend op de rug tot halverwege de bips zodat de bilspleet zichtbaar zou zijn.

Vooraan waren overal ronde gaten aangebracht op het fel gekleurde badpak vanop de buik tot aan de kraag,Ellen grinnikte toen ze Angelique's gezicht rood zag aanlopen bij het zien van het badpak. Straks zou ze bijna "naakt",weliswaar op een subtiele manier op de catwalk moeten lopen,ze durfde niet weigeren tegenover haar lerares alhoewel ze daar veel zin in had ,wist Ellen.

Best wel,zei de lerares,het komt het mooist uit en bovendien zal je straks ook zo op de show lopen,wel nog helemaal gesminkt natuurlijk. Bovendien heb je een mooi lichaam en is dit badpak wel gewaagd,maar niet vulgair, je zal schitteren!!.

Door de trage vooruitgang van Angelique was Ellen ook bijna klaar zodat ze kans zag vlug de pen in haar mouw te stoppen en dichterbij het tweetal te gaan staan. Angelique,nog steeds niet overtuigd van de argumenten van haar lerares, begon dan maar en bracht haar armen achter haar rug om haar beha te openen en langzaam uit te doen.

Ellen en de lerares stonden toe te kijken en zagen haar hele mooie,ronde en blanke borsten waarop de contouren van haar bikinitopje duidelijk afgetekend stonden. Ze waren groter dan Ellen had gedacht en vooral zéér strak,die van Ilse waren ook mooi maar hingen reeds ietwat,zei was ongetwijfeld de borstenkoningin van de klas,dacht Ellen. Ook haar lerares keek gebiologeerd toe en volgde de aarzelende bewegingen van het meisje die wist dat ze ook haar slipje moest uitdoen. Bij het uittrekken daarvan zagen beiden een flinke bos schaamhaar tevoorschijn komen.

Iedereen keek nu op en staarde naar het kutje van het meisje die aan de grond genageld leek totdat ze het badpak aangereikt kreeg van haar lerares. Als de bliksem deed ze het aan. Enkele instructies werden uitgedeeld aan de meisjes hoe ze moesten lopen en de lerares toonde het voor. Als Afrikaanse had ze veel gevoel voor bewegen en gratieus stapte ze op de catwalk,daarbij vloeiend en sierlijk met de heupen zwaaiend. Ze had een lang zwart kleed aan en liep blootsvoets.

Haar korte,zwarte haren bovenop een rond,vrolijk gezicht gaven haar een sympatieke uitstraling. Ze was erg geliefd onder de leerlingen ook omdat ze familiair en vriendschappelijk omging met hun. Iedereen liep nu heen en terug over de catwalk waarbij de lerares opmerkingen gaf,na een tijdje de meisjes te hebben aanzien vond ze iets "ontbreken" in de voorstelling wat ze ook luidop meedeelde aan hun.

Ze verdween even en kwam terug met een waterslang,aangesloten op een sproeistuk dienend om het gazon water te geven. De meisjes,wachtend vooraan,keken naar elkaar en giechelden,ze vonden het een beetje belachelijk en zagen het water neerplensen in grote bogen op het podium. Het eerste meisje mocht vertrekken en toen ze door het water liep werd ze al meteen flink nat. Door de donkere kleuren van het badpak viel dit niet zo op. De twee vriendinnen liepen ook één voor één de catwalk op en af waarbij het ene meisje bijna uitgleed.

Het badpak kleefde aan haar lichaam en zag er goed uit tegen haar volronde maten. Angelique was aan de beurt en zoals verwacht werd haar reeds weinig verhullend badpak ook nat en daardoor op vele plaatsen doorzichtig. Het meisje zag dit ook en schaamrood steeg haar voor de tweede maal vandaag naar het hoofd. Normaal was ze heel zelfverzekerd maar nu leerde ze haar lesje wel,dacht Ellen.

Het natte spulletje kleefde als een tweede huid aan haar lijf zodat haar vormen perfect tot uiting kwamen en ze evengoed naakt kon rondparaderen. Ook de lerares genoot van het zicht maar vond het toch wat"gewaagd"voor het conservatieve publiek die naar deze show zouden komen kijken. Ze zag ook dat het meisje zich er niet gemakkelijk bij voelde,maar liet ze toch nog enkele keren op en aflopen.

Nadien vertelde ze de meisjes dat dit een slecht idee was. Het werd reeds schemerdonker toen Ellen naar huis fietste en terugdacht over de avond die zeer vruchtbaar geweest was om haar doel te bereiken. Het langharige meisje,Cindy van haar klas met de puntige,parmantige tietjes, de twee vriendinnen Jody en Jacky,volslank maar toch niet onknap en last but not least de "Bitch",Angelique De fonkelende en starende blik in de ogen van de lerares waren Ellen ook niet ontgaan,wat ze vreemd vond.

De dag erop bekeek ze de plaatjes van de voorbije nacht in haar moeders kamer maar tevergeefs,er stond niets bruikbaars op. Wilde ze nog slagen in haar opzet,want dit was nu haar enige bekommernis dan zou ze moeten deelnemen aan de saunabeurt van haar moeder en haar vriendinnen die deze avond plaatsvond.

Ze wist hoe ze het kon aanpakken,dat ze meeging vertelde ze niet aan haar moeder, ze zou wat later toekomen met een smoesje dat ze iets dringend te vragen of te melden had.

Zo verloor ze niet haar de hele avond ook al omdat ze zich slecht begon te voelen. Nog twee dagen moest ze het volhouden. Aan de balie van de saunainstelling vroeg ze de dame in welke ruimte haar moeder en haar vriendinnen zich bevonden. De dame begreep wel dat het voor Ellen belangrijk was maar vertelde toch dat dit hoogst ongewoon was om de sleutel te geven van het vertrek doordat het een privé boeking was.

Deze woorden drongen niet tot Ellen door wel even later toen ze de deur had geopend en om de hoek van het muurtje keek die de kleedruimte scheidde van de saunaruimte. Daarachter,staand,haar vriendin met een leren riem rond de middel,bezig Ellen's moeder te neuken met een voorbinddildo.

Na een tijdje te staan "staren",besefte ze dat dit het moment was en nam vliegensvlug de kleine camera om het tafereel vast te leggen. Ze kon zich beter uit de voeten maken temeer omdat ze nu niet wilde geconfronteerd worden met haar moeder. Ze glipte weg,zei aan de balie dat het geen enkel probleem was voor haar moeder om binnen te gaan en dat alles nu opgelost was. Zo vermeed Ellen dat de eigenares zou navragen of het toegelaten was haar dochter binnen te laten.

Ilse zat met de handen in het haar,ze had nog niet veel fotomateriaal verzameld en zou er ook niet veel meer bijhebben tegen morgenavond. Ze hoopte erop dat Ellen ook niet veel kansen gekregen had,zodat ze alsnog zou winnen,gelukkig had Ilse een voorsprong die ze de laatste keer op vernederende wijze verkregen had.

Op zondagmorgen trokken beide meisjes na de mis naar het huis van Nonkel Jan,ze vertelden elkaar niet veel,ook doordat ze een slecht humeur hadden en ze in feite elkaars rivalen waren in de perverse wedstrijd georganiseerd door Nonkel Jan. Daar aangekomen stond het bekende busje hun op te wachten. Een vrouw,met een zwart lederen kostuum en oogmasker op wenkte hun en beval ze achteraan de bestelwagen in te stappen. Na hun fietsen weggeplaatst te hebben stapten ze in.

De wagen startte onmiddelijk en vertrok naar een voor hun onbekende bestemming. Ze konden niet zien waar ze heen reden want de ruiten waren afgedekt. Ilse en Ellen kregen een glaasje "champagne" aangeboden door de vrouw,Ellen herkende vaag haar stem. Na zo'n half uurtje rijden vroeg de vrouw hun kleren uit te trekken en andere aan te doen. De vrouw opende een koffer en haalde twee zwart,blinkende latexpakken tevoorschijn.

De naakte meisjes trokken het pak aan dat koud aanvoelde maar heel nauw aansloot om hun lichamen. Overal en op de meest vreemde plaatsjes waren ritsen aangebracht op het pak. Ze werden nu ook nog geblinddoekt daar ze bijna op hun bestemming waren. Ilse begon licht euforisch te worden alsook Ellen toen het busje stopte en ze naar buiten werden geleid. Ze hoorden een mannenstem om de camera's vragen en de vrouw zei,hier.. Ze gingen een gebouw binnen en werden even later een zachte fauteuil aangeboden waarin ze plaatsnamen,nog steeds geblinddoekt.

Enkele ogenblikken later werden de blinddoeken van de meisjes afgedaan,ze keken in een slecht verlichte ruimte en zagen dat ze bijna naast elkaar in een soort cinemazaaltje zaten. Er verscheen beeld op het scherm en Ilse zag dat het haar foto's en filmpjes waren die ze afspeelden,ze werden aandachtig bekeken door de twee mannen en de vrouw die achter de meisjes stonden. Het beeldmateriaal werd driemaal na elkaar afgespeeld en nu en dan stopgezet om alles beter te kunnen bekijken,Ilse moest bij enkele fragmenten commentaar geven, ze werd gevraagd wie het was en waar de foto's of filmpjes genomen werden.

Nonkel Jan noteerde alles. Nu was het de beurt aan Ellen,eerst kwamen de plaatjes van op de zwemwedstrijd, daarna in de kleedkamers tijden het omkleden voor de les turnen,Ilse zuchtte omdat ze dit vergeten was. Even later de beelden van de oefenavond bij haar lerares waarop de jury reeds enthousiast reageerde,en als afsluiter de saunascène van haar moeder!! Nonkel Jan klapte hierbij in zijn handen Ook Ilse zat met open mond te kijken en besefte dat haar vriendin héél ver gegaan was om te kunnen winnen.

We hebben wel eerst nog het een en ander te doen zei Nonkel Jan. Loop maar met me mee en de twee meisjes volgden hem het zaaltje uit door een donkere gang. Het duurde een tijdje voor ze aan een trap kwamen,die bracht hun een etage lager. Ze stopten aan een zijdeurtje waar Nonkel Jan zei dat zij door moesten lopen en dat ze "hun best" moesten doen,hij zou hun dan straks wel weer ontmoeten. De meisjes liepen verder en er leek wel geen einde te komen aan de gang,opeens zagen ze een gordijn hangen die de gang afsloot.

Het was Ilse die voorop liep en het gordijn wat opzij trok zodat ze verder konden. In de gang,die zeer smal was,scheen er alleen gedempt licht Plotseling hield een hand,die waarschijnlijk vanuit een opening in de muur kwam, Ilse staande,ze schrok alsook Ellen en beiden bleven beweegloos staan.

De hand opende de rits van haar pak die haar hele bilspleet vertoonde,daarna werd ze gedraaid,en door Ellen zag dit en probeerde terug te keren maar ook zij werd tegengehouden door vreemde ,dwingende handen die,vooraleer ze het besefte,reeds enkele ritsen geopend hadden en toetasten, Haar mooie borsten werden uit het pak getrokken en betast,opgetild,gelikt..???

Ze bedacht dat hier meerdere mensen aanwezig waren. Van bovenaf flitsten de lichten als in een discotheek,.. Grote delen van haar lichaam waren al zichtbaar,alle ritsen geopend,haar grote borsten.. Meer kon ze niet meer zien daar ze nu zelf van de ene plaats naar de andere geduwd en getrokken werd,betast Ellen moest knielen en zag drie,vier pikken door de muur steken,..

Haar hoofd werd van de ene naar de andere gebracht,er waren verschillende maten en vormen bij,vieze,.. Even verderop kwam ze aan een splitsing,ze nam;deels op de tast want het was er nogal donker,de linkse kant.

Een nieuw gordijn sloot de gang af,ze kwam in een andere ruimte terecht waar ze een groot houten schommelpaard zag staan. Een man met een masker stond haar op te wachten en tilde haar op het paard, tot haar grote verbazing zag ze in het midden van het zadel een blinkende, goudkleurige pin??

Hij rukte haar benen wijd open en duwde haar op de pin, De pijn was niet te harden,een teugel werd rond haar rug gesnoerd om haar in positie te behouden. Het paard werd in werking gesteld, Ze werd half bewusteloos van het tuig gehesen en verder gebracht naar een nieuwe ruimte waar ze op de ruggen keek van een lange rij wachtende naakte mensen!!??

Een groot gat in de midden en ietwat lager links en rechts een kleiner gat. Voor de muur lag een groen kussen. Ze moest knielen op het kussen en haar hoofd werd door het grote gat gestoken, haar armen in de kleinere gaten.

Ze keek pal in de wazige ogen van haar vriendin die met haar gezicht zo'n tien centimeter van haar verwijderd was. Haar handen en hals werden geklemd in beugels en ze kon zich niet meer bewegen. De grond leek dieper aan deze kant toen ze haar ogen naar beneden richtte. Ze besefte nu pas in welke positie zij en haar vriendin zich bevonden,aan de ene kant van de muur,haar onderlichaam geknield,.. De eerste kwam in haar en stootte hard door. Aan het gezicht van Ilse zag Ellen dat het bij haar ook begonnen was Algauw kwam een man met een baard om de plank geen gelopen met zijn stijve in de hand die hij onmiddellijk langs hun mondjes,die precies op de juiste hoogte waren,heen en weer schoof.

Na enkele seconden voelden de meisjes de klodders tegen hun gezichten spatten en de man verdween. Er waren er die ze moesten schoonlikken,die hun pik afdroogden in hun haren,ze proefden hun eigen sappen vermengd met allerlei soms zoete,soms zure lichaamsvochten. Het duurde en duurde maar voort en de meisjes konden niet meer,tot ze beide het bewustzijn verloren Hoe ze thuis waren geraakt wisten ze niet meer maar alles leek normaal.

Ellen lag op haar bed en herinnerde zich slechts flarden van het gebeurde. Ze walgde ervan,hoe ze misbruikt werd door vele mensen,mensen die ze niet kendde, of toch?? Toch was ze er niet gerust in en slecht als ze zich voeldde nam ze iets,..

Er werd op de deur geklopt en haar moeder kondigde aan dat Ilse er was, Ellen riep terug dat ze haar moest doorzenden naar haar kamer. Met groot gesperde ogen kwam Ilse binnen!! Ellen,trek je broek uit!!! Ellen trok aarzelend haar jeans uit en keek omlaag,.. Ik weet het niet!!!! Maar hoe moeten we dit verborgen houden. Het groeit wel terug ,zei Ellen ijzig kalm die leek te berusten in de blijvende perversiteiten van haar Nonkel.

In de periodes dat ze clean was moest en moest ze een plan smeden om hem ten val te brengen. En dan nog iets Ellen, Ik weet niet waarover je het hebt,zei Ellen Komaan Ellen,je hebt een grote voorraad gekregen gisteren bij het buitengaan en dat heb ik gezien.

Ik heb er ook heel wat meer voor opgeofferd dan jij!! Ellen hoorde haar eigen "harde woorden"klinken,ze vond het verschrikkelijk maar was vastbesloten zuinig te zijn met haar voorraad zodat ze zo lang mogelijk kon wegblijven uit de greep van haar nonkel. Maar Ilse bleef aandringen;toe nou..? Haar koude ogen staarden naar het plafond. Ik weet waar je er kan vinden; Waar dan?? Bij de stationsbuurt vraag je naar Johny. Een gozer die wel altijd iets bij zich heeft,ik heb het van Marie uit onze klas, die wist dit te vertellen.

Maar ik heb geen geld??? Je vind wel iets,zei Ellen en Ilse begreep wat ze bedoelde. Het was rond De plek zag er verlaten uit en ze was er niet gerust in. Ze nam verschillende trappen om op de perrons te zien tot ze een groepje opmerkte in een van de wachtlokaaltjes. Ze stapte naar hen toe en vroeg naar Johny,er waren vier gozers bij van een jaar of zestien,schatte ze,en één meisje met een spruitig gezichtje. Dat ben ik,zei de grootste roodharige jongen van de bende,wat moet je?

Kan ik je even alleen spreken,vroeg Ilse. Ik heb geen geheimen voor mijn vrienden,zei de jongen. Ik heb gehoord dat er wat te verkrijgen valt bij jou,klopt dat?? Johny kwam een paar stappen dichter en nam Ilse ruw bij de haren beet,.. Waar Johny zijn spul verstopt,heeft niemand zaken mee. En,moet je nou hebben of niet??

Dat zien we straks wel,zei Johny,wacht hier maar effen bij m'n vrienden. Ze nam plaats op een lege bank en zag de jongens en het meisje naar haar staren. Ze fluisterden tegen elkaar en na een tijdje kwamen ze naast haar plaatsnemen. Na wat stoere praat onder elkaar nam een jongen het iniatief om zijn hand op Ilse d'r billen te leggen.

Ilse besloot om rustig te blijven en even af te wachten maar ze was niet van plan zich te laten doen. Een tweede jongen nam plaats aan de andere kant naast haar en plaatste zijn arm om haar schouder. Ze werden steeds stouter en de ene had nu al haar ruime rok tot halverwege haar dijen,ze had spijt dat ze geen jeans aanhad.

Ze zou het niet langer meer toestaan en sprong recht, Laat dat!!! Johny was terug,laat m'n vrienden zich effe amuseren met jou!! Doe wat ik zeg en trek je slipje uit,en vlug wat!! Ilse begreep dat ze geen keus had en kon toch niets anders bedenken op dit moment want Johny had iets wat ze veel te hard nodig had. Ze deed het maar en zo vlug als ze kon stroopte ze haar slipje uit.

De jongens en het meisje keken verlekkerd toe. Goed zo,en Johny ging achter haar staan. Het station lag er verlaten bij,bovendien was het spoor en dus ook het perron niet meer in gebruik en het wachtlokaaltje waarin ze zich bevonden eerder bouwvallig en vuil.

De kans ontdekt te worden door eventuele reizigers of stationspersoneel was hier wel zeer klein zodat Ilse zich niet op haar gemak voeldde. Door haar aarzeling was Johny vlugger en begon hij achter haar staand,de knopen van haar blouse te openen.

Hij was behendig en deed het langzaam om zijn vrienden te laten toekijken. Haar donkerpaarse ,stijlvolle beha kwam tevoorschijn en Ilse keek opzij, wederom werd ze lastig gevallen en in verlegenheid gebracht. Johny werd wat ruwer en tilde met zijn ene hand haar borsten op. Ilse voelde iets kouds in haar nek en zag dat het een gevaarlijk uitziend knipmes was die over haar hals wreef, Ze durfde niet te bewegen en rilde ,Johny sneed in één knip het middenstuk en de bandjes van haar beha door.

Haar tieten kwamen tevoorschijn en de anderen keken gespannen toe,ze zagen hoe Johny met de rug van zijn scherp mes over haar grote,ronde contouren bewoog. Ilse kneep haar ogen dicht en bleef beweegloos staan,één kleine beweging zou fataal kunnen zijn,zo bang was ze nog nooit geweest. Hij ging verder met het mes en gleed naar beneden toe over haar buik naar haar navel waar hij enkele rondjes trok.

Het mes verdween onder de bovenrand van haar rok en sneed deze door,met zijn andere hand trok hij haar rok neer tot aan haar knieën. Daar ze reeds haar slipje had moeten uitdoen stond ze weeral naakt,op enkele loshangende kledingsstukken na,te kijk voor enkele snotapen,veel jonger dan zijzelf. Maar ze kon niet anders,ze was wanhopig. Ze deed haar ogen open en zag nog altijd het scherpe mes over haar naakte huid glijden,hier en daar een bebloed krasje,wat betekende dat hij haar reeds gesneden had.

Het sproetig gezichtje staarde naar haar borsten en nam ze aarzelend vast,ze woog ze even en zuchtte,waw Met haar wijsvinger beroerde ze nu behendig en lang niet aarzelend meer de intiemste plekjes van Ilse. Met haar andere hand had ze een borst vast waar ze de rijzende tepels niet aanraakte.

Ilse had het koud,het was niet warm,maar ook door de spanning en het gevaar die dreigde. Johny had haar nog stevig vast en liet zijn zuster?? De anderen stonden nog altijd enthousiast toe te kijken. Even halt houden,beval Johny,we leggen haar daar op die bank! Ilse werd op haar rug neergeduwd op de vuile bank,die veel te klein was,waardoor haar hoofd achterover ging en niet ondersteund was.

Het meisje ging meteen verder en likte nu haar borsten,zoog aan haar tepels en ging zo verder omlaag om tussen haar benen te eindigen en haar kutje te bewerken. Ilse schrok van het gevoel die het bij haar teweeg bracht. Intussen kwam iemand wijdbeens boven haar hoofd staan,hij nam haar met zijn ene hand vast onder het hoofd en in de andere hand zijn ruim bemeten geslacht. Dit wreef hij over haar gezicht,onder haar neus Hoe rapper hij kwam hoe beter en ze zoog hard.

Wat een lekker hoertje ben jij,riep Johny en ze wist dat het eigenlijk zo was. De anderen bleven niet onberoerd bij dit tafereel en kwamen erbij staan om toe te tasten,vooral haar grote tieten vonden ze het einde en ze gaven daarop dan ook hun eigen grove commentaar. Algauw smaakte ze het plakkerige spul in haar keel,ze kon het niet allemaal binnenhouden,temeer ook omdat slechts één derde van zijn lul in haar mond kon. De twee andere jongens volgden om beurten en werden aangemoedigd zodat haar mondje pijn deed.

Al die tijd was het meisje aan de slag tussen haar benen wat de pijn deels deed verzachten voor Ilse,ze werd zelfs wat opgewonden en dit in nuchtere toestand. Ze herrinerde zich een scène waarbij Ellen naakt,schurend met haar poesje tegen het hare werd gedrukt en ze hetzelfde gevoel had als nu.

Nadat de jongens ook gekomen waren dacht Ilse dat het ergste nu wel voorbij was. Maar niets was minder waar,ze hoorde luid gelach en geklap en even later zag ze waarom. Johny kwam tevoorschijn met een man,waarschijnlijk had hij hem betrapt toen hij stond toe te kijken. Het leek een zwerver te zijn want de man droeg vuile kleren en had een grauw, lelijk gezicht.

Hij grijnsde zijn vuile tanden bloot toen Johny zei, Ilse keek op en walgde toen ze de man zijn broek zag afstropen,ze wilde opstaan maar werd tegengehouden door Johny en de andere jongens die haar benen wijd opensperden.

Het meisje hield haar tieten vast en schudde er mee om de zwerver op te hitsen. Die talmde niet en Ilse voelde zijn geslacht in haar komen. Ze probeerde te gillen maar Johny hield haar mond toe zodat ze weinig lucht kreeg. Hij duwde zijn vinger onder haar neus en Ilse snoof de cocaïne binnen. Het was straf spul want kort daarna was ze in trance en had geen enkel besef meer wat er gebeurde.

Ze kwam weer tot positieven door de schokken en de harde ondergrond,ze lag in een lege goederenwagon van een rijdende trein en was op weg naar?? Langzaam herrinnerde ze zich wat er gebeurd was,ze was als een beest behandeld en zo ook op een trein gezet. Ze zocht naar een uitgang om straks uit te kunnen stappen wanneer de trein stil stond. Tijdens het fatsoeneren van haar kleren vond ze in haar slipje een klein plasticzakje met een beetje poeder en een briefje erbij waarop stond.

We hebben je behandeld zoals er geschreven staat op je lichaam: Ellen belde aan bij haar vriendin,ze had spijt en wroeging over wat er tussen hen was gebeurd. Ze waren altijd al de beste vriendinnen geweest en nu had ze haar laten vallen als een baksteen en keiharde beslissingen genomen waar ze niet goed van was.

Ze was vastbesloten het weer goed te maken. Toen ze Ilse haar hele verhaal gehoord had en de kerven op haar lichaam zag barstte ze in snikken uit en nam ze Ilse in de armen. Ilse zag er slecht uit en daarom gaf Ellen een voorraadje,zo kon ze wat recupereren. Ze beloofde haar dat ze er samen zouden uitgeraken in de grote vakantie die voor de deur stond. Wat later gingen ze naar het internetcafé,praten en dronken wat en plaatsten zich aan een computer om nog wat info te verzamelen rond hun tatoeage.

Ze kenden nu wel de vertaling van de letters maar wisten nog niet goed wat ze er mee moesten aanvangen. Wat ze te weten kwamen was geen goed nieuws;er stond dat wanneer je zo'n tatoeage had,je tot een netwerk behoorde waar groepseks en gang-bangs georganiseerd werden met jezelf als middelpunt van het gebeuren. Meerdere mannen waren op zoek naar die selecte groep vrouwen om ongevraagd en waar ook van hun diensten gebruik te maken.

Ellen en Ilse schrokken zich rot en beseften dat ze het middelpunt geworden waren van een zeer gevaarlijke organisatie. Ze moesten eerst en vooral dit probleem aanpakken en stapten daarom naar een tatoowinkel. Tatoo bertje begroette de meisjes en vroeg wat hij voor hen kon doen.

We hadden graag onze tatoeage laten verwijderen. Ook dat is in tegenwoordig,lachtte Bertje. Het is wel op een ,Uuuhmm Geen probleem,je moest eens weten waar ik ze allemaal gezet heb,.. Kom maar mee verder in mijn atelier Bertje stak een bureaulamp aan en richtte die naar de tattoo, Jaja,de apejaren grijnsde Bertje en beide meisjes lachten groentjes mee.

Ik moet even de inktsoort controleren en haal wat apparatuur,doe jij maar je slipje en rok hellemaal uit intussen. Enkele minuten later was hij terug, Ellen vroeg of dit lang ging duren en of het veel pijn deed. Niet te veel vragen,meisje,gewoon laten begaan door specialist Bertje. Hij plaatste de zetel in ligtoestand en zette een instrument op de tattoo. Ze moest haar benen wat meer openen en vond het genant daar zo te liggen,ze keek naar haar vriendin die wegkeek.

Ilse wist dat haar beurt ook nog kwam. Kunnen jullie dit wel betalen?? Ja hoor,zei Ellen bits,wat moet dat moet!! Ilse keek naar Ellen en wist niet wat ze van plan was en hoe ze dit zou oplossen. Hoeveel moet het kosten?

Het is dezelfde,zei Ilse. Speelt geen rol,als je wil dat ik ze verwijder dan toon je ze!! Laat maar,we gaan op een ander,zei Ellen die zich zelfzeker voelde. Niet zo vlug,schreeuwde hij;denk je nu echt dat ik achterlijk ben en niet weet wat daarop staat!! De schrik stond nu op de beide meisjesgezichten te lezen. Jullie zijn gewillige sletjes die het plots beu zijn en nu eventjes er vanaf willen!!

Dat gaat zo maar niet,.. Kijk,zo spreken we af,ik verwijder jullie tatoeages met alle risico's vandien voor mij maar ik wil er iets voor terug. Een vriend van mij is fotograaf en vind geen modellen ,toch niet om te doen wat hij wil. Hij is ernstig ziek en zijn wens is om een schitterende fotoreportage te maken met mooie modellen,ik denk dat jullie daar wel geschikt voor zijn..

Zo,hij keek naar Ilse,doe nu maar wat ik je daarnet gevraagd heb.

..

Sexcontact zuid holland prive zonder condoom

Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région. Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité. Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal. Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince. Gros seins sont indispensables. Un cul sexy est nécessaire. Quel âge des femmes vous convient le mieux?

Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   21 - Quel genre de relation cherchez-vous? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Aventure pour un soir. Sexe à plusieurs occasions. Achter de schermen van zo'n wedstrijd was het steeds een hectisch gedoe. Er waren de afzonderlijke massageruimtes om tussen de reeksen door te relaxen, de omkleedruimtes waren gezamelijk en ook de "warming-up"zaal,zoals dat in het jargon heette,deze sportmensen waren vooral bezig met de wedstrijd en niet met het aanzien van hun lichaam.

Het was ook een selecte kring van verzorgers,sporters en enkele naaste medewerkers die daar mochten aanwezig zijn,en dat wist iedereen. Daardoor had Ellen reeds de kans gezien veel van die slanke,gespierde en breed geschouderde al dan niet naakte lichamen op de gevoelige plaat vast te leggen.

Haar notaboekje met de pencamera hield ze in haar hand om nu en dan een "zogezegde" notities te maken. Zoals verwacht wonnen beiden dan ook de finale en werden ze gevierd s'avonds in de club met een spetterend feestje. Beiden hadden veel plezier en in de roes van hun overwinning vergaten ze hun problemen.

De zondag dacht Ellen na over hoe ze het zou aanpakken met de foto's en hoe ze de week nog zou doorkomen met slechts een pilletje,ze moest kost wat kost winnen zodat ze een voorraadje zou krijgen,en dus ook voor een tijdje verlost van haar nonkel,dit was nog de grootste drijfveer. Ook Ilse was vast besloten om te winnen,het was ieder voor zich.

Ze was bezig de beelden te bekijken van vannacht,ze had haar camera in de slaapkamer van haar ouders geplaatst en hem geprogrammeerd voor opname. Het was een technologisch vernuft,dit apparaatje, want de beelden waren helder, terwijl de kamer toch wel duister was. Ineens zag ze hoe haar vader zijn nachtkleding aandeed en in bed kroop,hij nam de afstandsbediening van de stereo en zette een muziekje op,die Ilse niet kon horen want er was geen geluidsopname.

Na een tijdje zag ze hoe haar moeder in beeld kwam en een ware..?? Algauw was ze uitgekleed en zag Ilse de zwaar hangende borsten van haar moeder waarmee ze uitdagend schudde,dit had ze niet verwacht van haar strenge,conservatieve ouders!! Ze besloot enkel een klein stukje van het stripteasenummer van haar moeder te houden en de rest te wissen. Subtiel bewaarde ze enkel de shots waarbij haar moeder's gezicht gedraaid en slecht herkenbaar was. Met deze foto's had ze een goede kans,dacht ze.

Ellen had enkele shots van haar moeder die in de douche stond maar deze waren vaag door de damp van het warme water en de halfdoorschijnende douchedeur. Ze zou iets anders moeten uitvinden.

Ellen wist dat haar moeder iedere dinsdag naar de sauna ging met enkele vriendinnen en ze zou daar een nieuwe poging wagen. Maar hoe kon ze dit aanpakken,ze wist dat Ellen niet hield van sauna's en daarom nooit meeging. Nu zou ze plotseling toch meegaan,dit zou ze vast verdacht vinden.

Ze plaatste alvast de camera in haar moeders slaapkamer en zou afwachten. Tijdens de week,een van de laatste schoolweken voor het verlof ,werden ze uitgebreid gefeliciteerd door de schooldirectie met hun prestaties en resultaten. Enkele leraressen kwamen hun persoonlijk feliciteren en Ellen's lievelingslerares, een nog jonge,alleenstaande vrouw van afrikaanse afkomst nodigde haar zelf uit bij haar thuis s'avonds samen met nog enkele meisjes van de klas ter voorbereiding van de eindejaarsmodeshow die ze zouden geven.

Als lerares "snit en naad" zette ze ieder jaar een heuse défilé op het getouw waar de mooiste creaties van het voorbije jaar getoond werden. Ze had Ellen,waarvoor ze toch wel een boontje had,als beloning voor haar prestatie de eer gegeven het mooiste badpak te mogen showen. Ieder jaar was er een thema en dit jaar was het" speciale badpakkencreaties " Toen Ellen wou vertrekken naar haar lerares twijfelde ze of ze de camera zou meenemen,ze had veel sympatie voor haar en wilde haar dit niet aandoen,bovendien wist ze niet of ze de kans zou krijgen gewaagde foto's te nemen.

Anders bekeken wist ze dat dit een unieke kans was daar Ilse in een andere klas zat en dus vanavond niet aanwezig zou zijn. Misschien kon ze enkele meisjes van haar klas,Angelique bijvoorbeeld,die ze toch niet kon uitstaan maar wel bloedmooi is,filmen. De avond begon rustig en vrolijk,de badpakken werden een voor een uitvoerig geselecteerd en besproken,er zaten enkele prachtige creaties bij,allerlei felle kleuren, speciaal uitgesneden vormen,extravagante stoffen,niet altijd geschikt om te zwemmen maar dit speelde geen enkele rol.

Het was de creativiteit en orginaliteit die de bepalingen waren bij het uitkiezen van de beste. Ellen zag dat er enkele zeer gewaagde en tot de verbeelding sprekende exemplaren bijzaten.

Ze moedigde dan ook discreet haar lerares aan om deze te kiezen. Haar eigen ontwerp zat er niet bij,ze was geen geboren naaister maar dat kon haar niet deren. Nadat de keuze gemaakt was en de volgorde waarin ze vertoond moesten worden werden de meisjes geselecteerd,hun confectiematen opgenomen en beslist wie wat zou dragen. De lerares woonde in een grote villa met achter in de riante tuin een mooi houten chalet,ze was getrouwd geweest met een rijke industriël uit de streek die tragisch overleden was in het buitenland tijdens een van zijn vele reizen.

Het chalet was een ontspanningsruimte uitgerust met fitnesstoestellen,jacuzzi en sauna. Ze volgden de lerares met de kledij in haar handen en begaven zich naar het chalet,het was mooi weer en bij het huisje gekomen zagen ze dat de lerares een heuse catwalk buiten op het gazon had geïnstalleerd.

Ze lachtte bij het zien van de verbaasde gezichten van de meisjes en zei,.. Binnen vroeg de lerares aan het meisje die het eerste badpak moest dragen zich uit te kleden met uitzondering van haar ondergoed. Aarzelend begon ze waarbij de andere vijf meisjes wat onwennig toekeken,er was slechts één grote gezamelijke ruimte,de lerares doorbrak algauw de wat vreemde sfeer en hielp het meisje de kleren aannemen om ze op te hangen aan de kapstok terwijl ze opdracht gaf aan drie anderen zich ook klaar te maken.

Ellen was er nog niet bij daar zij als laatste met de hoofdcreatie zou opkomen. Stiekem nam ze reeds enkele foto's,het meisje droeg een discrete witte beha en slipje,ze was eerder tenger gebouwd,een slanke taille met lange benen en toch wel een mooi,rond kontje, Haar lange lichtbruine haren vielen op haar roomwitte huid,waarschijnlijk bijna nooit eerder aan de zon blootgesteld,dacht Ellen. Ze keek rond en zag hoe Angelique,duidelijk ook wat onwennig en traag haar schoenen onder een bankje plaatste om vervolgens haar jeans af te stropen,zittend op een granietsteen bij het uiteinde van de jacuzzi.

Angelique was een heel mooi meisje,maar ook een kreng,vond Ellen,ze was altijd de lieveling van de klas en had de beste punten. Het was dan ook haar creatie zoals altijd die Ellen moest dragen. Ze had wel smaak wat kleren betrof,zag Ellen toen ze haar lichtblauwe,kanten slipje tentoonspreidde. Haar welgevormde,bruine benen en verzorgde voeten met gelakte teennagels zorgden voor een mooi kontrast met het miniscule dingentje rond haar bips.

Ellen zag de lerares ook in haar richting kijken. De twee andere meisjes waren goede vriendinnen van elkaar en droegen beiden in dit warme weer een bikinitopje met badstoffen broekje,de ene in het wit en de andere in het lichtgeel met bloemetjesmotief.

Zo,trek nu maar voorzichtig het badpak aan,zei de juffrouw,we zien even of het past. Het pastte haar als gegoten daar ze groot en slank was en kon doorgaan voor een model. Het badpak had een retrolook met donkere kleuren en hoog aansluitend tot in de nek,de lerares streek met de rug van haar hand de plooien achteraan vlak en zuchtte omdat dit moeilijk kon door de lingerie die het meisje nog aanhad en daardoor dubbel zat. Zo lukt dit niet, We zijn toch vrouwen onder elkaar,lachtte ze terwijl ze de sluiting van haar bovenstukje opende en hem uitdeed.

Kleine spitse borstjes had het meisje met fijne tepeltjes die fier vooruit staken. Uiteraard werd dit mooie beeld vastgelegd door Ellen met de kleine,bijna onzichtbare camera die ze in haar mouw had vastgehaakt. Ellen begon zich nu ook stilletjes aan uit te kleden en haar lerares glimlachte.

Het meisje was nu klaar en zag er mooi uit in dit badpak,ze ging zitten op het bankje ,wachtend op de anderen. De twee hartsvriendinnen hielpen elkaar en waren ook bijna klaar,zij hadden een bikinitopje aan en hoefden dit niet uit te doen doordat het dunne materiaal bijna niet zichtbaar was doorheen het badpak.

Angelique daartegen stond nu recht en had schuchter haar blouse uitgedaan,ze stond nu in haar prachtig lingeriesetje mooi te wezen. De lerares naderde met het badpak,het was het meest gewaagde model van allemaal met vele diepe uitsnijdingen startend op de rug tot halverwege de bips zodat de bilspleet zichtbaar zou zijn. Vooraan waren overal ronde gaten aangebracht op het fel gekleurde badpak vanop de buik tot aan de kraag,Ellen grinnikte toen ze Angelique's gezicht rood zag aanlopen bij het zien van het badpak.

Straks zou ze bijna "naakt",weliswaar op een subtiele manier op de catwalk moeten lopen,ze durfde niet weigeren tegenover haar lerares alhoewel ze daar veel zin in had ,wist Ellen. Best wel,zei de lerares,het komt het mooist uit en bovendien zal je straks ook zo op de show lopen,wel nog helemaal gesminkt natuurlijk. Bovendien heb je een mooi lichaam en is dit badpak wel gewaagd,maar niet vulgair, je zal schitteren!!. Door de trage vooruitgang van Angelique was Ellen ook bijna klaar zodat ze kans zag vlug de pen in haar mouw te stoppen en dichterbij het tweetal te gaan staan.

Angelique,nog steeds niet overtuigd van de argumenten van haar lerares, begon dan maar en bracht haar armen achter haar rug om haar beha te openen en langzaam uit te doen. Ellen en de lerares stonden toe te kijken en zagen haar hele mooie,ronde en blanke borsten waarop de contouren van haar bikinitopje duidelijk afgetekend stonden. Ze waren groter dan Ellen had gedacht en vooral zéér strak,die van Ilse waren ook mooi maar hingen reeds ietwat,zei was ongetwijfeld de borstenkoningin van de klas,dacht Ellen.

Ook haar lerares keek gebiologeerd toe en volgde de aarzelende bewegingen van het meisje die wist dat ze ook haar slipje moest uitdoen. Bij het uittrekken daarvan zagen beiden een flinke bos schaamhaar tevoorschijn komen. Iedereen keek nu op en staarde naar het kutje van het meisje die aan de grond genageld leek totdat ze het badpak aangereikt kreeg van haar lerares. Als de bliksem deed ze het aan. Enkele instructies werden uitgedeeld aan de meisjes hoe ze moesten lopen en de lerares toonde het voor.

Als Afrikaanse had ze veel gevoel voor bewegen en gratieus stapte ze op de catwalk,daarbij vloeiend en sierlijk met de heupen zwaaiend. Ze had een lang zwart kleed aan en liep blootsvoets.

Haar korte,zwarte haren bovenop een rond,vrolijk gezicht gaven haar een sympatieke uitstraling. Ze was erg geliefd onder de leerlingen ook omdat ze familiair en vriendschappelijk omging met hun.

Iedereen liep nu heen en terug over de catwalk waarbij de lerares opmerkingen gaf,na een tijdje de meisjes te hebben aanzien vond ze iets "ontbreken" in de voorstelling wat ze ook luidop meedeelde aan hun. Ze verdween even en kwam terug met een waterslang,aangesloten op een sproeistuk dienend om het gazon water te geven. De meisjes,wachtend vooraan,keken naar elkaar en giechelden,ze vonden het een beetje belachelijk en zagen het water neerplensen in grote bogen op het podium. Het eerste meisje mocht vertrekken en toen ze door het water liep werd ze al meteen flink nat.

Door de donkere kleuren van het badpak viel dit niet zo op. De twee vriendinnen liepen ook één voor één de catwalk op en af waarbij het ene meisje bijna uitgleed. Het badpak kleefde aan haar lichaam en zag er goed uit tegen haar volronde maten. Angelique was aan de beurt en zoals verwacht werd haar reeds weinig verhullend badpak ook nat en daardoor op vele plaatsen doorzichtig.

Het meisje zag dit ook en schaamrood steeg haar voor de tweede maal vandaag naar het hoofd. Normaal was ze heel zelfverzekerd maar nu leerde ze haar lesje wel,dacht Ellen. Het natte spulletje kleefde als een tweede huid aan haar lijf zodat haar vormen perfect tot uiting kwamen en ze evengoed naakt kon rondparaderen.

Ook de lerares genoot van het zicht maar vond het toch wat"gewaagd"voor het conservatieve publiek die naar deze show zouden komen kijken. Ze zag ook dat het meisje zich er niet gemakkelijk bij voelde,maar liet ze toch nog enkele keren op en aflopen. Nadien vertelde ze de meisjes dat dit een slecht idee was.

Het werd reeds schemerdonker toen Ellen naar huis fietste en terugdacht over de avond die zeer vruchtbaar geweest was om haar doel te bereiken. Het langharige meisje,Cindy van haar klas met de puntige,parmantige tietjes, de twee vriendinnen Jody en Jacky,volslank maar toch niet onknap en last but not least de "Bitch",Angelique De fonkelende en starende blik in de ogen van de lerares waren Ellen ook niet ontgaan,wat ze vreemd vond.

De dag erop bekeek ze de plaatjes van de voorbije nacht in haar moeders kamer maar tevergeefs,er stond niets bruikbaars op. Wilde ze nog slagen in haar opzet,want dit was nu haar enige bekommernis dan zou ze moeten deelnemen aan de saunabeurt van haar moeder en haar vriendinnen die deze avond plaatsvond. Ze wist hoe ze het kon aanpakken,dat ze meeging vertelde ze niet aan haar moeder, ze zou wat later toekomen met een smoesje dat ze iets dringend te vragen of te melden had.

Zo verloor ze niet haar de hele avond ook al omdat ze zich slecht begon te voelen. Nog twee dagen moest ze het volhouden. Aan de balie van de saunainstelling vroeg ze de dame in welke ruimte haar moeder en haar vriendinnen zich bevonden. De dame begreep wel dat het voor Ellen belangrijk was maar vertelde toch dat dit hoogst ongewoon was om de sleutel te geven van het vertrek doordat het een privé boeking was. Deze woorden drongen niet tot Ellen door wel even later toen ze de deur had geopend en om de hoek van het muurtje keek die de kleedruimte scheidde van de saunaruimte.

Daarachter,staand,haar vriendin met een leren riem rond de middel,bezig Ellen's moeder te neuken met een voorbinddildo. Na een tijdje te staan "staren",besefte ze dat dit het moment was en nam vliegensvlug de kleine camera om het tafereel vast te leggen.

Ze kon zich beter uit de voeten maken temeer omdat ze nu niet wilde geconfronteerd worden met haar moeder. Ze glipte weg,zei aan de balie dat het geen enkel probleem was voor haar moeder om binnen te gaan en dat alles nu opgelost was.

Zo vermeed Ellen dat de eigenares zou navragen of het toegelaten was haar dochter binnen te laten. Ilse zat met de handen in het haar,ze had nog niet veel fotomateriaal verzameld en zou er ook niet veel meer bijhebben tegen morgenavond.

Ze hoopte erop dat Ellen ook niet veel kansen gekregen had,zodat ze alsnog zou winnen,gelukkig had Ilse een voorsprong die ze de laatste keer op vernederende wijze verkregen had. Op zondagmorgen trokken beide meisjes na de mis naar het huis van Nonkel Jan,ze vertelden elkaar niet veel,ook doordat ze een slecht humeur hadden en ze in feite elkaars rivalen waren in de perverse wedstrijd georganiseerd door Nonkel Jan.

Daar aangekomen stond het bekende busje hun op te wachten. Een vrouw,met een zwart lederen kostuum en oogmasker op wenkte hun en beval ze achteraan de bestelwagen in te stappen. Na hun fietsen weggeplaatst te hebben stapten ze in.

De wagen startte onmiddelijk en vertrok naar een voor hun onbekende bestemming. Ze konden niet zien waar ze heen reden want de ruiten waren afgedekt. Ilse en Ellen kregen een glaasje "champagne" aangeboden door de vrouw,Ellen herkende vaag haar stem.

Na zo'n half uurtje rijden vroeg de vrouw hun kleren uit te trekken en andere aan te doen. De vrouw opende een koffer en haalde twee zwart,blinkende latexpakken tevoorschijn. De naakte meisjes trokken het pak aan dat koud aanvoelde maar heel nauw aansloot om hun lichamen.

Overal en op de meest vreemde plaatsjes waren ritsen aangebracht op het pak. Ze werden nu ook nog geblinddoekt daar ze bijna op hun bestemming waren. Ilse begon licht euforisch te worden alsook Ellen toen het busje stopte en ze naar buiten werden geleid. Ze hoorden een mannenstem om de camera's vragen en de vrouw zei,hier.. Ze gingen een gebouw binnen en werden even later een zachte fauteuil aangeboden waarin ze plaatsnamen,nog steeds geblinddoekt. Enkele ogenblikken later werden de blinddoeken van de meisjes afgedaan,ze keken in een slecht verlichte ruimte en zagen dat ze bijna naast elkaar in een soort cinemazaaltje zaten.

Er verscheen beeld op het scherm en Ilse zag dat het haar foto's en filmpjes waren die ze afspeelden,ze werden aandachtig bekeken door de twee mannen en de vrouw die achter de meisjes stonden.

Het beeldmateriaal werd driemaal na elkaar afgespeeld en nu en dan stopgezet om alles beter te kunnen bekijken,Ilse moest bij enkele fragmenten commentaar geven, ze werd gevraagd wie het was en waar de foto's of filmpjes genomen werden. Nonkel Jan noteerde alles.

Nu was het de beurt aan Ellen,eerst kwamen de plaatjes van op de zwemwedstrijd, daarna in de kleedkamers tijden het omkleden voor de les turnen,Ilse zuchtte omdat ze dit vergeten was. Even later de beelden van de oefenavond bij haar lerares waarop de jury reeds enthousiast reageerde,en als afsluiter de saunascène van haar moeder!! Nonkel Jan klapte hierbij in zijn handen Ook Ilse zat met open mond te kijken en besefte dat haar vriendin héél ver gegaan was om te kunnen winnen.

We hebben wel eerst nog het een en ander te doen zei Nonkel Jan. Loop maar met me mee en de twee meisjes volgden hem het zaaltje uit door een donkere gang. Het duurde een tijdje voor ze aan een trap kwamen,die bracht hun een etage lager. Ze stopten aan een zijdeurtje waar Nonkel Jan zei dat zij door moesten lopen en dat ze "hun best" moesten doen,hij zou hun dan straks wel weer ontmoeten. De meisjes liepen verder en er leek wel geen einde te komen aan de gang,opeens zagen ze een gordijn hangen die de gang afsloot.

Het was Ilse die voorop liep en het gordijn wat opzij trok zodat ze verder konden. In de gang,die zeer smal was,scheen er alleen gedempt licht Plotseling hield een hand,die waarschijnlijk vanuit een opening in de muur kwam, Ilse staande,ze schrok alsook Ellen en beiden bleven beweegloos staan.

De hand opende de rits van haar pak die haar hele bilspleet vertoonde,daarna werd ze gedraaid,en door Ellen zag dit en probeerde terug te keren maar ook zij werd tegengehouden door vreemde ,dwingende handen die,vooraleer ze het besefte,reeds enkele ritsen geopend hadden en toetasten, Haar mooie borsten werden uit het pak getrokken en betast,opgetild,gelikt..???

Ze bedacht dat hier meerdere mensen aanwezig waren. Van bovenaf flitsten de lichten als in een discotheek,.. Grote delen van haar lichaam waren al zichtbaar,alle ritsen geopend,haar grote borsten.. Meer kon ze niet meer zien daar ze nu zelf van de ene plaats naar de andere geduwd en getrokken werd,betast Ellen moest knielen en zag drie,vier pikken door de muur steken,..

Haar hoofd werd van de ene naar de andere gebracht,er waren verschillende maten en vormen bij,vieze,.. Even verderop kwam ze aan een splitsing,ze nam;deels op de tast want het was er nogal donker,de linkse kant. Een nieuw gordijn sloot de gang af,ze kwam in een andere ruimte terecht waar ze een groot houten schommelpaard zag staan. Een man met een masker stond haar op te wachten en tilde haar op het paard, tot haar grote verbazing zag ze in het midden van het zadel een blinkende, goudkleurige pin??

Hij rukte haar benen wijd open en duwde haar op de pin, De pijn was niet te harden,een teugel werd rond haar rug gesnoerd om haar in positie te behouden. Het paard werd in werking gesteld, Ze werd half bewusteloos van het tuig gehesen en verder gebracht naar een nieuwe ruimte waar ze op de ruggen keek van een lange rij wachtende naakte mensen!!?? Een groot gat in de midden en ietwat lager links en rechts een kleiner gat.

Voor de muur lag een groen kussen. Ze moest knielen op het kussen en haar hoofd werd door het grote gat gestoken, haar armen in de kleinere gaten. Ze keek pal in de wazige ogen van haar vriendin die met haar gezicht zo'n tien centimeter van haar verwijderd was. Haar handen en hals werden geklemd in beugels en ze kon zich niet meer bewegen.

De grond leek dieper aan deze kant toen ze haar ogen naar beneden richtte. Ze besefte nu pas in welke positie zij en haar vriendin zich bevonden,aan de ene kant van de muur,haar onderlichaam geknield,.. De eerste kwam in haar en stootte hard door. Aan het gezicht van Ilse zag Ellen dat het bij haar ook begonnen was Algauw kwam een man met een baard om de plank geen gelopen met zijn stijve in de hand die hij onmiddellijk langs hun mondjes,die precies op de juiste hoogte waren,heen en weer schoof.

Na enkele seconden voelden de meisjes de klodders tegen hun gezichten spatten en de man verdween. Er waren er die ze moesten schoonlikken,die hun pik afdroogden in hun haren,ze proefden hun eigen sappen vermengd met allerlei soms zoete,soms zure lichaamsvochten. Het duurde en duurde maar voort en de meisjes konden niet meer,tot ze beide het bewustzijn verloren Hoe ze thuis waren geraakt wisten ze niet meer maar alles leek normaal.

Ellen lag op haar bed en herinnerde zich slechts flarden van het gebeurde. Ze walgde ervan,hoe ze misbruikt werd door vele mensen,mensen die ze niet kendde, of toch?? Toch was ze er niet gerust in en slecht als ze zich voeldde nam ze iets,.. Er werd op de deur geklopt en haar moeder kondigde aan dat Ilse er was, Ellen riep terug dat ze haar moest doorzenden naar haar kamer. Met groot gesperde ogen kwam Ilse binnen!!

Ellen,trek je broek uit!!! Ellen trok aarzelend haar jeans uit en keek omlaag,.. Ik weet het niet!!!! Maar hoe moeten we dit verborgen houden. Het groeit wel terug ,zei Ellen ijzig kalm die leek te berusten in de blijvende perversiteiten van haar Nonkel.

In de periodes dat ze clean was moest en moest ze een plan smeden om hem ten val te brengen. En dan nog iets Ellen, Ik weet niet waarover je het hebt,zei Ellen Komaan Ellen,je hebt een grote voorraad gekregen gisteren bij het buitengaan en dat heb ik gezien. Ik heb er ook heel wat meer voor opgeofferd dan jij!!

Ellen hoorde haar eigen "harde woorden"klinken,ze vond het verschrikkelijk maar was vastbesloten zuinig te zijn met haar voorraad zodat ze zo lang mogelijk kon wegblijven uit de greep van haar nonkel. Maar Ilse bleef aandringen;toe nou..? Haar koude ogen staarden naar het plafond. Ik weet waar je er kan vinden; Waar dan?? Bij de stationsbuurt vraag je naar Johny. Een gozer die wel altijd iets bij zich heeft,ik heb het van Marie uit onze klas, die wist dit te vertellen.

Maar ik heb geen geld??? Je vind wel iets,zei Ellen en Ilse begreep wat ze bedoelde. Het was rond De plek zag er verlaten uit en ze was er niet gerust in. Ze nam verschillende trappen om op de perrons te zien tot ze een groepje opmerkte in een van de wachtlokaaltjes. Ze stapte naar hen toe en vroeg naar Johny,er waren vier gozers bij van een jaar of zestien,schatte ze,en één meisje met een spruitig gezichtje.

Dat ben ik,zei de grootste roodharige jongen van de bende,wat moet je? Kan ik je even alleen spreken,vroeg Ilse. Ik heb geen geheimen voor mijn vrienden,zei de jongen. Ik heb gehoord dat er wat te verkrijgen valt bij jou,klopt dat?? Johny kwam een paar stappen dichter en nam Ilse ruw bij de haren beet,.. Waar Johny zijn spul verstopt,heeft niemand zaken mee. En,moet je nou hebben of niet??

Dat zien we straks wel,zei Johny,wacht hier maar effen bij m'n vrienden. Ze nam plaats op een lege bank en zag de jongens en het meisje naar haar staren. Ze fluisterden tegen elkaar en na een tijdje kwamen ze naast haar plaatsnemen. Na wat stoere praat onder elkaar nam een jongen het iniatief om zijn hand op Ilse d'r billen te leggen. Ilse besloot om rustig te blijven en even af te wachten maar ze was niet van plan zich te laten doen.

Een tweede jongen nam plaats aan de andere kant naast haar en plaatste zijn arm om haar schouder. Ze werden steeds stouter en de ene had nu al haar ruime rok tot halverwege haar dijen,ze had spijt dat ze geen jeans aanhad.

Ze zou het niet langer meer toestaan en sprong recht, Laat dat!!! Johny was terug,laat m'n vrienden zich effe amuseren met jou!! Doe wat ik zeg en trek je slipje uit,en vlug wat!! Ilse begreep dat ze geen keus had en kon toch niets anders bedenken op dit moment want Johny had iets wat ze veel te hard nodig had. Ze deed het maar en zo vlug als ze kon stroopte ze haar slipje uit.

De jongens en het meisje keken verlekkerd toe. Goed zo,en Johny ging achter haar staan. Het station lag er verlaten bij,bovendien was het spoor en dus ook het perron niet meer in gebruik en het wachtlokaaltje waarin ze zich bevonden eerder bouwvallig en vuil.

De kans ontdekt te worden door eventuele reizigers of stationspersoneel was hier wel zeer klein zodat Ilse zich niet op haar gemak voeldde. Door haar aarzeling was Johny vlugger en begon hij achter haar staand,de knopen van haar blouse te openen. Hij was behendig en deed het langzaam om zijn vrienden te laten toekijken. Haar donkerpaarse ,stijlvolle beha kwam tevoorschijn en Ilse keek opzij, wederom werd ze lastig gevallen en in verlegenheid gebracht. Johny werd wat ruwer en tilde met zijn ene hand haar borsten op.

Ilse voelde iets kouds in haar nek en zag dat het een gevaarlijk uitziend knipmes was die over haar hals wreef, Ze durfde niet te bewegen en rilde ,Johny sneed in één knip het middenstuk en de bandjes van haar beha door. Haar tieten kwamen tevoorschijn en de anderen keken gespannen toe,ze zagen hoe Johny met de rug van zijn scherp mes over haar grote,ronde contouren bewoog. Ilse kneep haar ogen dicht en bleef beweegloos staan,één kleine beweging zou fataal kunnen zijn,zo bang was ze nog nooit geweest.

Hij ging verder met het mes en gleed naar beneden toe over haar buik naar haar navel waar hij enkele rondjes trok. Het mes verdween onder de bovenrand van haar rok en sneed deze door,met zijn andere hand trok hij haar rok neer tot aan haar knieën. Daar ze reeds haar slipje had moeten uitdoen stond ze weeral naakt,op enkele loshangende kledingsstukken na,te kijk voor enkele snotapen,veel jonger dan zijzelf.

Maar ze kon niet anders,ze was wanhopig. Ze deed haar ogen open en zag nog altijd het scherpe mes over haar naakte huid glijden,hier en daar een bebloed krasje,wat betekende dat hij haar reeds gesneden had. Het sproetig gezichtje staarde naar haar borsten en nam ze aarzelend vast,ze woog ze even en zuchtte,waw Met haar wijsvinger beroerde ze nu behendig en lang niet aarzelend meer de intiemste plekjes van Ilse. Met haar andere hand had ze een borst vast waar ze de rijzende tepels niet aanraakte.

Ilse had het koud,het was niet warm,maar ook door de spanning en het gevaar die dreigde. Johny had haar nog stevig vast en liet zijn zuster??

De anderen stonden nog altijd enthousiast toe te kijken. Even halt houden,beval Johny,we leggen haar daar op die bank! Ilse werd op haar rug neergeduwd op de vuile bank,die veel te klein was,waardoor haar hoofd achterover ging en niet ondersteund was. Het meisje ging meteen verder en likte nu haar borsten,zoog aan haar tepels en ging zo verder omlaag om tussen haar benen te eindigen en haar kutje te bewerken. Ilse schrok van het gevoel die het bij haar teweeg bracht.

Intussen kwam iemand wijdbeens boven haar hoofd staan,hij nam haar met zijn ene hand vast onder het hoofd en in de andere hand zijn ruim bemeten geslacht. Dit wreef hij over haar gezicht,onder haar neus Hoe rapper hij kwam hoe beter en ze zoog hard. Wat een lekker hoertje ben jij,riep Johny en ze wist dat het eigenlijk zo was. De anderen bleven niet onberoerd bij dit tafereel en kwamen erbij staan om toe te tasten,vooral haar grote tieten vonden ze het einde en ze gaven daarop dan ook hun eigen grove commentaar.

Algauw smaakte ze het plakkerige spul in haar keel,ze kon het niet allemaal binnenhouden,temeer ook omdat slechts één derde van zijn lul in haar mond kon. De twee andere jongens volgden om beurten en werden aangemoedigd zodat haar mondje pijn deed.

Al die tijd was het meisje aan de slag tussen haar benen wat de pijn deels deed verzachten voor Ilse,ze werd zelfs wat opgewonden en dit in nuchtere toestand. Ze herrinerde zich een scène waarbij Ellen naakt,schurend met haar poesje tegen het hare werd gedrukt en ze hetzelfde gevoel had als nu. Nadat de jongens ook gekomen waren dacht Ilse dat het ergste nu wel voorbij was. Maar niets was minder waar,ze hoorde luid gelach en geklap en even later zag ze waarom. Johny kwam tevoorschijn met een man,waarschijnlijk had hij hem betrapt toen hij stond toe te kijken.

Het leek een zwerver te zijn want de man droeg vuile kleren en had een grauw, lelijk gezicht. Hij grijnsde zijn vuile tanden bloot toen Johny zei, Ilse keek op en walgde toen ze de man zijn broek zag afstropen,ze wilde opstaan maar werd tegengehouden door Johny en de andere jongens die haar benen wijd opensperden. Het meisje hield haar tieten vast en schudde er mee om de zwerver op te hitsen.

Die talmde niet en Ilse voelde zijn geslacht in haar komen. Ze probeerde te gillen maar Johny hield haar mond toe zodat ze weinig lucht kreeg. Hij duwde zijn vinger onder haar neus en Ilse snoof de cocaïne binnen. Het was straf spul want kort daarna was ze in trance en had geen enkel besef meer wat er gebeurde. Ze kwam weer tot positieven door de schokken en de harde ondergrond,ze lag in een lege goederenwagon van een rijdende trein en was op weg naar?? Langzaam herrinnerde ze zich wat er gebeurd was,ze was als een beest behandeld en zo ook op een trein gezet.

Ze zocht naar een uitgang om straks uit te kunnen stappen wanneer de trein stil stond. Tijdens het fatsoeneren van haar kleren vond ze in haar slipje een klein plasticzakje met een beetje poeder en een briefje erbij waarop stond.

We hebben je behandeld zoals er geschreven staat op je lichaam: Ellen belde aan bij haar vriendin,ze had spijt en wroeging over wat er tussen hen was gebeurd. Ze waren altijd al de beste vriendinnen geweest en nu had ze haar laten vallen als een baksteen en keiharde beslissingen genomen waar ze niet goed van was.

Ze was vastbesloten het weer goed te maken. Toen ze Ilse haar hele verhaal gehoord had en de kerven op haar lichaam zag barstte ze in snikken uit en nam ze Ilse in de armen.
kalepoesjes op zijn grieks doen

Beaucoup de ces femmes sont des mères célibataires en manque et des femmes mariées qui cherchent à tromper leur mari. Il se peut qu'elles fassent partie de vos voisines ou des gens que vous connaissez. Acceptez-vous de garder la discrétion sur l'identité de ces femmes? Ces femmes nous ont demandé de ne pas les mettre en contact avec des hommes qui cherchent une « liaison ».

Elles ont juste envie de baiser vite fait. Accepteriez-vous d'utiliser un préservatif si vous couchez avec une partenaire rencontrée sur notre site?

Et enfin, avez-vous 24 ans ou plus? Les femmes nous ont demandé de ne pas autoriser les moins de 24 ans à les contacter, parce qu'elles ont déjà subi le comportement grossier de certains hommes plus jeunes. Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région. Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité. Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal. Ceci n'est PAS un site de rencontre!

Quel genre de silhouette vous attire? Het chalet was een ontspanningsruimte uitgerust met fitnesstoestellen,jacuzzi en sauna. Ze volgden de lerares met de kledij in haar handen en begaven zich naar het chalet,het was mooi weer en bij het huisje gekomen zagen ze dat de lerares een heuse catwalk buiten op het gazon had geïnstalleerd. Ze lachtte bij het zien van de verbaasde gezichten van de meisjes en zei,.. Binnen vroeg de lerares aan het meisje die het eerste badpak moest dragen zich uit te kleden met uitzondering van haar ondergoed.

Aarzelend begon ze waarbij de andere vijf meisjes wat onwennig toekeken,er was slechts één grote gezamelijke ruimte,de lerares doorbrak algauw de wat vreemde sfeer en hielp het meisje de kleren aannemen om ze op te hangen aan de kapstok terwijl ze opdracht gaf aan drie anderen zich ook klaar te maken.

Ellen was er nog niet bij daar zij als laatste met de hoofdcreatie zou opkomen. Stiekem nam ze reeds enkele foto's,het meisje droeg een discrete witte beha en slipje,ze was eerder tenger gebouwd,een slanke taille met lange benen en toch wel een mooi,rond kontje, Haar lange lichtbruine haren vielen op haar roomwitte huid,waarschijnlijk bijna nooit eerder aan de zon blootgesteld,dacht Ellen.

Ze keek rond en zag hoe Angelique,duidelijk ook wat onwennig en traag haar schoenen onder een bankje plaatste om vervolgens haar jeans af te stropen,zittend op een granietsteen bij het uiteinde van de jacuzzi. Angelique was een heel mooi meisje,maar ook een kreng,vond Ellen,ze was altijd de lieveling van de klas en had de beste punten. Het was dan ook haar creatie zoals altijd die Ellen moest dragen.

Ze had wel smaak wat kleren betrof,zag Ellen toen ze haar lichtblauwe,kanten slipje tentoonspreidde. Haar welgevormde,bruine benen en verzorgde voeten met gelakte teennagels zorgden voor een mooi kontrast met het miniscule dingentje rond haar bips. Ellen zag de lerares ook in haar richting kijken. De twee andere meisjes waren goede vriendinnen van elkaar en droegen beiden in dit warme weer een bikinitopje met badstoffen broekje,de ene in het wit en de andere in het lichtgeel met bloemetjesmotief.

Zo,trek nu maar voorzichtig het badpak aan,zei de juffrouw,we zien even of het past. Het pastte haar als gegoten daar ze groot en slank was en kon doorgaan voor een model. Het badpak had een retrolook met donkere kleuren en hoog aansluitend tot in de nek,de lerares streek met de rug van haar hand de plooien achteraan vlak en zuchtte omdat dit moeilijk kon door de lingerie die het meisje nog aanhad en daardoor dubbel zat. Zo lukt dit niet, We zijn toch vrouwen onder elkaar,lachtte ze terwijl ze de sluiting van haar bovenstukje opende en hem uitdeed.

Kleine spitse borstjes had het meisje met fijne tepeltjes die fier vooruit staken. Uiteraard werd dit mooie beeld vastgelegd door Ellen met de kleine,bijna onzichtbare camera die ze in haar mouw had vastgehaakt.

Ellen begon zich nu ook stilletjes aan uit te kleden en haar lerares glimlachte. Het meisje was nu klaar en zag er mooi uit in dit badpak,ze ging zitten op het bankje ,wachtend op de anderen.

De twee hartsvriendinnen hielpen elkaar en waren ook bijna klaar,zij hadden een bikinitopje aan en hoefden dit niet uit te doen doordat het dunne materiaal bijna niet zichtbaar was doorheen het badpak. Angelique daartegen stond nu recht en had schuchter haar blouse uitgedaan,ze stond nu in haar prachtig lingeriesetje mooi te wezen. De lerares naderde met het badpak,het was het meest gewaagde model van allemaal met vele diepe uitsnijdingen startend op de rug tot halverwege de bips zodat de bilspleet zichtbaar zou zijn.

Vooraan waren overal ronde gaten aangebracht op het fel gekleurde badpak vanop de buik tot aan de kraag,Ellen grinnikte toen ze Angelique's gezicht rood zag aanlopen bij het zien van het badpak. Straks zou ze bijna "naakt",weliswaar op een subtiele manier op de catwalk moeten lopen,ze durfde niet weigeren tegenover haar lerares alhoewel ze daar veel zin in had ,wist Ellen.

Best wel,zei de lerares,het komt het mooist uit en bovendien zal je straks ook zo op de show lopen,wel nog helemaal gesminkt natuurlijk. Bovendien heb je een mooi lichaam en is dit badpak wel gewaagd,maar niet vulgair, je zal schitteren!!. Door de trage vooruitgang van Angelique was Ellen ook bijna klaar zodat ze kans zag vlug de pen in haar mouw te stoppen en dichterbij het tweetal te gaan staan.

Angelique,nog steeds niet overtuigd van de argumenten van haar lerares, begon dan maar en bracht haar armen achter haar rug om haar beha te openen en langzaam uit te doen. Ellen en de lerares stonden toe te kijken en zagen haar hele mooie,ronde en blanke borsten waarop de contouren van haar bikinitopje duidelijk afgetekend stonden. Ze waren groter dan Ellen had gedacht en vooral zéér strak,die van Ilse waren ook mooi maar hingen reeds ietwat,zei was ongetwijfeld de borstenkoningin van de klas,dacht Ellen.

Ook haar lerares keek gebiologeerd toe en volgde de aarzelende bewegingen van het meisje die wist dat ze ook haar slipje moest uitdoen. Bij het uittrekken daarvan zagen beiden een flinke bos schaamhaar tevoorschijn komen. Iedereen keek nu op en staarde naar het kutje van het meisje die aan de grond genageld leek totdat ze het badpak aangereikt kreeg van haar lerares.

Als de bliksem deed ze het aan. Enkele instructies werden uitgedeeld aan de meisjes hoe ze moesten lopen en de lerares toonde het voor. Als Afrikaanse had ze veel gevoel voor bewegen en gratieus stapte ze op de catwalk,daarbij vloeiend en sierlijk met de heupen zwaaiend. Ze had een lang zwart kleed aan en liep blootsvoets.

Haar korte,zwarte haren bovenop een rond,vrolijk gezicht gaven haar een sympatieke uitstraling. Ze was erg geliefd onder de leerlingen ook omdat ze familiair en vriendschappelijk omging met hun.

Iedereen liep nu heen en terug over de catwalk waarbij de lerares opmerkingen gaf,na een tijdje de meisjes te hebben aanzien vond ze iets "ontbreken" in de voorstelling wat ze ook luidop meedeelde aan hun.

Ze verdween even en kwam terug met een waterslang,aangesloten op een sproeistuk dienend om het gazon water te geven. De meisjes,wachtend vooraan,keken naar elkaar en giechelden,ze vonden het een beetje belachelijk en zagen het water neerplensen in grote bogen op het podium.

Het eerste meisje mocht vertrekken en toen ze door het water liep werd ze al meteen flink nat. Door de donkere kleuren van het badpak viel dit niet zo op. De twee vriendinnen liepen ook één voor één de catwalk op en af waarbij het ene meisje bijna uitgleed. Het badpak kleefde aan haar lichaam en zag er goed uit tegen haar volronde maten.

Angelique was aan de beurt en zoals verwacht werd haar reeds weinig verhullend badpak ook nat en daardoor op vele plaatsen doorzichtig.

Het meisje zag dit ook en schaamrood steeg haar voor de tweede maal vandaag naar het hoofd. Normaal was ze heel zelfverzekerd maar nu leerde ze haar lesje wel,dacht Ellen. Het natte spulletje kleefde als een tweede huid aan haar lijf zodat haar vormen perfect tot uiting kwamen en ze evengoed naakt kon rondparaderen.

Ook de lerares genoot van het zicht maar vond het toch wat"gewaagd"voor het conservatieve publiek die naar deze show zouden komen kijken. Ze zag ook dat het meisje zich er niet gemakkelijk bij voelde,maar liet ze toch nog enkele keren op en aflopen.

Nadien vertelde ze de meisjes dat dit een slecht idee was. Het werd reeds schemerdonker toen Ellen naar huis fietste en terugdacht over de avond die zeer vruchtbaar geweest was om haar doel te bereiken.

Het langharige meisje,Cindy van haar klas met de puntige,parmantige tietjes, de twee vriendinnen Jody en Jacky,volslank maar toch niet onknap en last but not least de "Bitch",Angelique De fonkelende en starende blik in de ogen van de lerares waren Ellen ook niet ontgaan,wat ze vreemd vond. De dag erop bekeek ze de plaatjes van de voorbije nacht in haar moeders kamer maar tevergeefs,er stond niets bruikbaars op.

Wilde ze nog slagen in haar opzet,want dit was nu haar enige bekommernis dan zou ze moeten deelnemen aan de saunabeurt van haar moeder en haar vriendinnen die deze avond plaatsvond. Ze wist hoe ze het kon aanpakken,dat ze meeging vertelde ze niet aan haar moeder, ze zou wat later toekomen met een smoesje dat ze iets dringend te vragen of te melden had.

Zo verloor ze niet haar de hele avond ook al omdat ze zich slecht begon te voelen. Nog twee dagen moest ze het volhouden. Aan de balie van de saunainstelling vroeg ze de dame in welke ruimte haar moeder en haar vriendinnen zich bevonden. De dame begreep wel dat het voor Ellen belangrijk was maar vertelde toch dat dit hoogst ongewoon was om de sleutel te geven van het vertrek doordat het een privé boeking was.

Deze woorden drongen niet tot Ellen door wel even later toen ze de deur had geopend en om de hoek van het muurtje keek die de kleedruimte scheidde van de saunaruimte. Daarachter,staand,haar vriendin met een leren riem rond de middel,bezig Ellen's moeder te neuken met een voorbinddildo. Na een tijdje te staan "staren",besefte ze dat dit het moment was en nam vliegensvlug de kleine camera om het tafereel vast te leggen.

Ze kon zich beter uit de voeten maken temeer omdat ze nu niet wilde geconfronteerd worden met haar moeder. Ze glipte weg,zei aan de balie dat het geen enkel probleem was voor haar moeder om binnen te gaan en dat alles nu opgelost was.

Zo vermeed Ellen dat de eigenares zou navragen of het toegelaten was haar dochter binnen te laten. Ilse zat met de handen in het haar,ze had nog niet veel fotomateriaal verzameld en zou er ook niet veel meer bijhebben tegen morgenavond. Ze hoopte erop dat Ellen ook niet veel kansen gekregen had,zodat ze alsnog zou winnen,gelukkig had Ilse een voorsprong die ze de laatste keer op vernederende wijze verkregen had.

Op zondagmorgen trokken beide meisjes na de mis naar het huis van Nonkel Jan,ze vertelden elkaar niet veel,ook doordat ze een slecht humeur hadden en ze in feite elkaars rivalen waren in de perverse wedstrijd georganiseerd door Nonkel Jan. Daar aangekomen stond het bekende busje hun op te wachten.

Een vrouw,met een zwart lederen kostuum en oogmasker op wenkte hun en beval ze achteraan de bestelwagen in te stappen. Na hun fietsen weggeplaatst te hebben stapten ze in. De wagen startte onmiddelijk en vertrok naar een voor hun onbekende bestemming. Ze konden niet zien waar ze heen reden want de ruiten waren afgedekt. Ilse en Ellen kregen een glaasje "champagne" aangeboden door de vrouw,Ellen herkende vaag haar stem.

Na zo'n half uurtje rijden vroeg de vrouw hun kleren uit te trekken en andere aan te doen. De vrouw opende een koffer en haalde twee zwart,blinkende latexpakken tevoorschijn. De naakte meisjes trokken het pak aan dat koud aanvoelde maar heel nauw aansloot om hun lichamen. Overal en op de meest vreemde plaatsjes waren ritsen aangebracht op het pak. Ze werden nu ook nog geblinddoekt daar ze bijna op hun bestemming waren. Ilse begon licht euforisch te worden alsook Ellen toen het busje stopte en ze naar buiten werden geleid.

Ze hoorden een mannenstem om de camera's vragen en de vrouw zei,hier.. Ze gingen een gebouw binnen en werden even later een zachte fauteuil aangeboden waarin ze plaatsnamen,nog steeds geblinddoekt.

Enkele ogenblikken later werden de blinddoeken van de meisjes afgedaan,ze keken in een slecht verlichte ruimte en zagen dat ze bijna naast elkaar in een soort cinemazaaltje zaten. Er verscheen beeld op het scherm en Ilse zag dat het haar foto's en filmpjes waren die ze afspeelden,ze werden aandachtig bekeken door de twee mannen en de vrouw die achter de meisjes stonden.

Het beeldmateriaal werd driemaal na elkaar afgespeeld en nu en dan stopgezet om alles beter te kunnen bekijken,Ilse moest bij enkele fragmenten commentaar geven, ze werd gevraagd wie het was en waar de foto's of filmpjes genomen werden. Nonkel Jan noteerde alles. Nu was het de beurt aan Ellen,eerst kwamen de plaatjes van op de zwemwedstrijd, daarna in de kleedkamers tijden het omkleden voor de les turnen,Ilse zuchtte omdat ze dit vergeten was.

Even later de beelden van de oefenavond bij haar lerares waarop de jury reeds enthousiast reageerde,en als afsluiter de saunascène van haar moeder!! Nonkel Jan klapte hierbij in zijn handen Ook Ilse zat met open mond te kijken en besefte dat haar vriendin héél ver gegaan was om te kunnen winnen. We hebben wel eerst nog het een en ander te doen zei Nonkel Jan. Loop maar met me mee en de twee meisjes volgden hem het zaaltje uit door een donkere gang.

Het duurde een tijdje voor ze aan een trap kwamen,die bracht hun een etage lager. Ze stopten aan een zijdeurtje waar Nonkel Jan zei dat zij door moesten lopen en dat ze "hun best" moesten doen,hij zou hun dan straks wel weer ontmoeten. De meisjes liepen verder en er leek wel geen einde te komen aan de gang,opeens zagen ze een gordijn hangen die de gang afsloot. Het was Ilse die voorop liep en het gordijn wat opzij trok zodat ze verder konden. In de gang,die zeer smal was,scheen er alleen gedempt licht Plotseling hield een hand,die waarschijnlijk vanuit een opening in de muur kwam, Ilse staande,ze schrok alsook Ellen en beiden bleven beweegloos staan.

De hand opende de rits van haar pak die haar hele bilspleet vertoonde,daarna werd ze gedraaid,en door Ellen zag dit en probeerde terug te keren maar ook zij werd tegengehouden door vreemde ,dwingende handen die,vooraleer ze het besefte,reeds enkele ritsen geopend hadden en toetasten, Haar mooie borsten werden uit het pak getrokken en betast,opgetild,gelikt..??? Ze bedacht dat hier meerdere mensen aanwezig waren. Van bovenaf flitsten de lichten als in een discotheek,.. Grote delen van haar lichaam waren al zichtbaar,alle ritsen geopend,haar grote borsten..

Meer kon ze niet meer zien daar ze nu zelf van de ene plaats naar de andere geduwd en getrokken werd,betast Ellen moest knielen en zag drie,vier pikken door de muur steken,.. Haar hoofd werd van de ene naar de andere gebracht,er waren verschillende maten en vormen bij,vieze,..

Even verderop kwam ze aan een splitsing,ze nam;deels op de tast want het was er nogal donker,de linkse kant.

Een nieuw gordijn sloot de gang af,ze kwam in een andere ruimte terecht waar ze een groot houten schommelpaard zag staan. Een man met een masker stond haar op te wachten en tilde haar op het paard, tot haar grote verbazing zag ze in het midden van het zadel een blinkende, goudkleurige pin?? Hij rukte haar benen wijd open en duwde haar op de pin, De pijn was niet te harden,een teugel werd rond haar rug gesnoerd om haar in positie te behouden. Het paard werd in werking gesteld, Ze werd half bewusteloos van het tuig gehesen en verder gebracht naar een nieuwe ruimte waar ze op de ruggen keek van een lange rij wachtende naakte mensen!!??

Een groot gat in de midden en ietwat lager links en rechts een kleiner gat. Voor de muur lag een groen kussen. Ze moest knielen op het kussen en haar hoofd werd door het grote gat gestoken, haar armen in de kleinere gaten.

Ze keek pal in de wazige ogen van haar vriendin die met haar gezicht zo'n tien centimeter van haar verwijderd was. Haar handen en hals werden geklemd in beugels en ze kon zich niet meer bewegen. De grond leek dieper aan deze kant toen ze haar ogen naar beneden richtte. Ze besefte nu pas in welke positie zij en haar vriendin zich bevonden,aan de ene kant van de muur,haar onderlichaam geknield,.. De eerste kwam in haar en stootte hard door.

Aan het gezicht van Ilse zag Ellen dat het bij haar ook begonnen was Algauw kwam een man met een baard om de plank geen gelopen met zijn stijve in de hand die hij onmiddellijk langs hun mondjes,die precies op de juiste hoogte waren,heen en weer schoof.

Na enkele seconden voelden de meisjes de klodders tegen hun gezichten spatten en de man verdween. Er waren er die ze moesten schoonlikken,die hun pik afdroogden in hun haren,ze proefden hun eigen sappen vermengd met allerlei soms zoete,soms zure lichaamsvochten.

Het duurde en duurde maar voort en de meisjes konden niet meer,tot ze beide het bewustzijn verloren Hoe ze thuis waren geraakt wisten ze niet meer maar alles leek normaal. Ellen lag op haar bed en herinnerde zich slechts flarden van het gebeurde.

Ze walgde ervan,hoe ze misbruikt werd door vele mensen,mensen die ze niet kendde, of toch?? Toch was ze er niet gerust in en slecht als ze zich voeldde nam ze iets,.. Er werd op de deur geklopt en haar moeder kondigde aan dat Ilse er was, Ellen riep terug dat ze haar moest doorzenden naar haar kamer. Met groot gesperde ogen kwam Ilse binnen!! Ellen,trek je broek uit!!!

Ellen trok aarzelend haar jeans uit en keek omlaag,.. Ik weet het niet!!!! Maar hoe moeten we dit verborgen houden. Het groeit wel terug ,zei Ellen ijzig kalm die leek te berusten in de blijvende perversiteiten van haar Nonkel. In de periodes dat ze clean was moest en moest ze een plan smeden om hem ten val te brengen.

En dan nog iets Ellen, Ik weet niet waarover je het hebt,zei Ellen Komaan Ellen,je hebt een grote voorraad gekregen gisteren bij het buitengaan en dat heb ik gezien.

Ik heb er ook heel wat meer voor opgeofferd dan jij!! Ellen hoorde haar eigen "harde woorden"klinken,ze vond het verschrikkelijk maar was vastbesloten zuinig te zijn met haar voorraad zodat ze zo lang mogelijk kon wegblijven uit de greep van haar nonkel. Maar Ilse bleef aandringen;toe nou..? Haar koude ogen staarden naar het plafond. Ik weet waar je er kan vinden; Waar dan?? Bij de stationsbuurt vraag je naar Johny. Een gozer die wel altijd iets bij zich heeft,ik heb het van Marie uit onze klas, die wist dit te vertellen.

Maar ik heb geen geld??? Je vind wel iets,zei Ellen en Ilse begreep wat ze bedoelde. Het was rond De plek zag er verlaten uit en ze was er niet gerust in.

Ze nam verschillende trappen om op de perrons te zien tot ze een groepje opmerkte in een van de wachtlokaaltjes. Ze stapte naar hen toe en vroeg naar Johny,er waren vier gozers bij van een jaar of zestien,schatte ze,en één meisje met een spruitig gezichtje.

Dat ben ik,zei de grootste roodharige jongen van de bende,wat moet je? Kan ik je even alleen spreken,vroeg Ilse. Ik heb geen geheimen voor mijn vrienden,zei de jongen.

Ik heb gehoord dat er wat te verkrijgen valt bij jou,klopt dat?? Johny kwam een paar stappen dichter en nam Ilse ruw bij de haren beet,.. Waar Johny zijn spul verstopt,heeft niemand zaken mee. En,moet je nou hebben of niet?? Dat zien we straks wel,zei Johny,wacht hier maar effen bij m'n vrienden. Ze nam plaats op een lege bank en zag de jongens en het meisje naar haar staren.

Ze fluisterden tegen elkaar en na een tijdje kwamen ze naast haar plaatsnemen. Na wat stoere praat onder elkaar nam een jongen het iniatief om zijn hand op Ilse d'r billen te leggen. Ilse besloot om rustig te blijven en even af te wachten maar ze was niet van plan zich te laten doen. Een tweede jongen nam plaats aan de andere kant naast haar en plaatste zijn arm om haar schouder. Ze werden steeds stouter en de ene had nu al haar ruime rok tot halverwege haar dijen,ze had spijt dat ze geen jeans aanhad.

Ze zou het niet langer meer toestaan en sprong recht, Laat dat!!! Johny was terug,laat m'n vrienden zich effe amuseren met jou!! Doe wat ik zeg en trek je slipje uit,en vlug wat!! Ilse begreep dat ze geen keus had en kon toch niets anders bedenken op dit moment want Johny had iets wat ze veel te hard nodig had. Ze deed het maar en zo vlug als ze kon stroopte ze haar slipje uit.

De jongens en het meisje keken verlekkerd toe. Goed zo,en Johny ging achter haar staan. Het station lag er verlaten bij,bovendien was het spoor en dus ook het perron niet meer in gebruik en het wachtlokaaltje waarin ze zich bevonden eerder bouwvallig en vuil. De kans ontdekt te worden door eventuele reizigers of stationspersoneel was hier wel zeer klein zodat Ilse zich niet op haar gemak voeldde. Door haar aarzeling was Johny vlugger en begon hij achter haar staand,de knopen van haar blouse te openen.

Hij was behendig en deed het langzaam om zijn vrienden te laten toekijken. Haar donkerpaarse ,stijlvolle beha kwam tevoorschijn en Ilse keek opzij, wederom werd ze lastig gevallen en in verlegenheid gebracht. Johny werd wat ruwer en tilde met zijn ene hand haar borsten op. Ilse voelde iets kouds in haar nek en zag dat het een gevaarlijk uitziend knipmes was die over haar hals wreef, Ze durfde niet te bewegen en rilde ,Johny sneed in één knip het middenstuk en de bandjes van haar beha door.

Haar tieten kwamen tevoorschijn en de anderen keken gespannen toe,ze zagen hoe Johny met de rug van zijn scherp mes over haar grote,ronde contouren bewoog. Ilse kneep haar ogen dicht en bleef beweegloos staan,één kleine beweging zou fataal kunnen zijn,zo bang was ze nog nooit geweest.

Hij ging verder met het mes en gleed naar beneden toe over haar buik naar haar navel waar hij enkele rondjes trok. Het mes verdween onder de bovenrand van haar rok en sneed deze door,met zijn andere hand trok hij haar rok neer tot aan haar knieën.

Daar ze reeds haar slipje had moeten uitdoen stond ze weeral naakt,op enkele loshangende kledingsstukken na,te kijk voor enkele snotapen,veel jonger dan zijzelf. Maar ze kon niet anders,ze was wanhopig. Ze deed haar ogen open en zag nog altijd het scherpe mes over haar naakte huid glijden,hier en daar een bebloed krasje,wat betekende dat hij haar reeds gesneden had.

Het sproetig gezichtje staarde naar haar borsten en nam ze aarzelend vast,ze woog ze even en zuchtte,waw Met haar wijsvinger beroerde ze nu behendig en lang niet aarzelend meer de intiemste plekjes van Ilse. Met haar andere hand had ze een borst vast waar ze de rijzende tepels niet aanraakte. Ilse had het koud,het was niet warm,maar ook door de spanning en het gevaar die dreigde. Johny had haar nog stevig vast en liet zijn zuster??

De anderen stonden nog altijd enthousiast toe te kijken. Even halt houden,beval Johny,we leggen haar daar op die bank! Ilse werd op haar rug neergeduwd op de vuile bank,die veel te klein was,waardoor haar hoofd achterover ging en niet ondersteund was. Het meisje ging meteen verder en likte nu haar borsten,zoog aan haar tepels en ging zo verder omlaag om tussen haar benen te eindigen en haar kutje te bewerken.

Ilse schrok van het gevoel die het bij haar teweeg bracht. Intussen kwam iemand wijdbeens boven haar hoofd staan,hij nam haar met zijn ene hand vast onder het hoofd en in de andere hand zijn ruim bemeten geslacht. Dit wreef hij over haar gezicht,onder haar neus Hoe rapper hij kwam hoe beter en ze zoog hard. Wat een lekker hoertje ben jij,riep Johny en ze wist dat het eigenlijk zo was.

De anderen bleven niet onberoerd bij dit tafereel en kwamen erbij staan om toe te tasten,vooral haar grote tieten vonden ze het einde en ze gaven daarop dan ook hun eigen grove commentaar.

Algauw smaakte ze het plakkerige spul in haar keel,ze kon het niet allemaal binnenhouden,temeer ook omdat slechts één derde van zijn lul in haar mond kon. De twee andere jongens volgden om beurten en werden aangemoedigd zodat haar mondje pijn deed. Al die tijd was het meisje aan de slag tussen haar benen wat de pijn deels deed verzachten voor Ilse,ze werd zelfs wat opgewonden en dit in nuchtere toestand.

Ze herrinerde zich een scène waarbij Ellen naakt,schurend met haar poesje tegen het hare werd gedrukt en ze hetzelfde gevoel had als nu. Nadat de jongens ook gekomen waren dacht Ilse dat het ergste nu wel voorbij was. Maar niets was minder waar,ze hoorde luid gelach en geklap en even later zag ze waarom.

Johny kwam tevoorschijn met een man,waarschijnlijk had hij hem betrapt toen hij stond toe te kijken. Het leek een zwerver te zijn want de man droeg vuile kleren en had een grauw, lelijk gezicht.

Hij grijnsde zijn vuile tanden bloot toen Johny zei, Ilse keek op en walgde toen ze de man zijn broek zag afstropen,ze wilde opstaan maar werd tegengehouden door Johny en de andere jongens die haar benen wijd opensperden. Het meisje hield haar tieten vast en schudde er mee om de zwerver op te hitsen. Die talmde niet en Ilse voelde zijn geslacht in haar komen. Ze probeerde te gillen maar Johny hield haar mond toe zodat ze weinig lucht kreeg.

Hij duwde zijn vinger onder haar neus en Ilse snoof de cocaïne binnen. Het was straf spul want kort daarna was ze in trance en had geen enkel besef meer wat er gebeurde. Ze kwam weer tot positieven door de schokken en de harde ondergrond,ze lag in een lege goederenwagon van een rijdende trein en was op weg naar?? Langzaam herrinnerde ze zich wat er gebeurd was,ze was als een beest behandeld en zo ook op een trein gezet.

Ze zocht naar een uitgang om straks uit te kunnen stappen wanneer de trein stil stond. Tijdens het fatsoeneren van haar kleren vond ze in haar slipje een klein plasticzakje met een beetje poeder en een briefje erbij waarop stond.

We hebben je behandeld zoals er geschreven staat op je lichaam: Ellen belde aan bij haar vriendin,ze had spijt en wroeging over wat er tussen hen was gebeurd. Ze waren altijd al de beste vriendinnen geweest en nu had ze haar laten vallen als een baksteen en keiharde beslissingen genomen waar ze niet goed van was.

Ze was vastbesloten het weer goed te maken. Toen ze Ilse haar hele verhaal gehoord had en de kerven op haar lichaam zag barstte ze in snikken uit en nam ze Ilse in de armen. Ilse zag er slecht uit en daarom gaf Ellen een voorraadje,zo kon ze wat recupereren. Ze beloofde haar dat ze er samen zouden uitgeraken in de grote vakantie die voor de deur stond. Wat later gingen ze naar het internetcafé,praten en dronken wat en plaatsten zich aan een computer om nog wat info te verzamelen rond hun tatoeage.

Ze kenden nu wel de vertaling van de letters maar wisten nog niet goed wat ze er mee moesten aanvangen. Wat ze te weten kwamen was geen goed nieuws;er stond dat wanneer je zo'n tatoeage had,je tot een netwerk behoorde waar groepseks en gang-bangs georganiseerd werden met jezelf als middelpunt van het gebeuren.

Meerdere mannen waren op zoek naar die selecte groep vrouwen om ongevraagd en waar ook van hun diensten gebruik te maken. Ellen en Ilse schrokken zich rot en beseften dat ze het middelpunt geworden waren van een zeer gevaarlijke organisatie.

Ze moesten eerst en vooral dit probleem aanpakken en stapten daarom naar een tatoowinkel. Tatoo bertje begroette de meisjes en vroeg wat hij voor hen kon doen. We hadden graag onze tatoeage laten verwijderen. Ook dat is in tegenwoordig,lachtte Bertje.

Het is wel op een ,Uuuhmm Geen probleem,je moest eens weten waar ik ze allemaal gezet heb,.. Kom maar mee verder in mijn atelier Bertje stak een bureaulamp aan en richtte die naar de tattoo, Jaja,de apejaren grijnsde Bertje en beide meisjes lachten groentjes mee. Ik moet even de inktsoort controleren en haal wat apparatuur,doe jij maar je slipje en rok hellemaal uit intussen.

Enkele minuten later was hij terug, Ellen vroeg of dit lang ging duren en of het veel pijn deed. Niet te veel vragen,meisje,gewoon laten begaan door specialist Bertje. Hij plaatste de zetel in ligtoestand en zette een instrument op de tattoo. Ze moest haar benen wat meer openen en vond het genant daar zo te liggen,ze keek naar haar vriendin die wegkeek. Ilse wist dat haar beurt ook nog kwam. Kunnen jullie dit wel betalen?? Ja hoor,zei Ellen bits,wat moet dat moet!! Ilse keek naar Ellen en wist niet wat ze van plan was en hoe ze dit zou oplossen.

Hoeveel moet het kosten? Het is dezelfde,zei Ilse. Speelt geen rol,als je wil dat ik ze verwijder dan toon je ze!! Laat maar,we gaan op een ander,zei Ellen die zich zelfzeker voelde. Niet zo vlug,schreeuwde hij;denk je nu echt dat ik achterlijk ben en niet weet wat daarop staat!!

De schrik stond nu op de beide meisjesgezichten te lezen. Jullie zijn gewillige sletjes die het plots beu zijn en nu eventjes er vanaf willen!! Dat gaat zo maar niet,..

Kijk,zo spreken we af,ik verwijder jullie tatoeages met alle risico's vandien voor mij maar ik wil er iets voor terug. Een vriend van mij is fotograaf en vind geen modellen ,toch niet om te doen wat hij wil. Hij is ernstig ziek en zijn wens is om een schitterende fotoreportage te maken met mooie modellen,ik denk dat jullie daar wel geschikt voor zijn.. Zo,hij keek naar Ilse,doe nu maar wat ik je daarnet gevraagd heb.

..Potje neuken sexmarkt n


Acceptez-vous de garder la discrétion sur l'identité de ces femmes? Ces femmes nous ont demandé de ne pas les mettre en contact avec des hommes qui cherchent une « liaison ».

Elles ont juste envie de baiser vite fait. Accepteriez-vous d'utiliser un préservatif si vous couchez avec une partenaire rencontrée sur notre site?

Et enfin, avez-vous 24 ans ou plus? Les femmes nous ont demandé de ne pas autoriser les moins de 24 ans à les contacter, parce qu'elles ont déjà subi le comportement grossier de certains hommes plus jeunes. Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région. Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité. Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal.

Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince. Gros seins sont indispensables. Ook de lerares genoot van het zicht maar vond het toch wat"gewaagd"voor het conservatieve publiek die naar deze show zouden komen kijken.

Ze zag ook dat het meisje zich er niet gemakkelijk bij voelde,maar liet ze toch nog enkele keren op en aflopen. Nadien vertelde ze de meisjes dat dit een slecht idee was. Het werd reeds schemerdonker toen Ellen naar huis fietste en terugdacht over de avond die zeer vruchtbaar geweest was om haar doel te bereiken.

Het langharige meisje,Cindy van haar klas met de puntige,parmantige tietjes, de twee vriendinnen Jody en Jacky,volslank maar toch niet onknap en last but not least de "Bitch",Angelique De fonkelende en starende blik in de ogen van de lerares waren Ellen ook niet ontgaan,wat ze vreemd vond. De dag erop bekeek ze de plaatjes van de voorbije nacht in haar moeders kamer maar tevergeefs,er stond niets bruikbaars op. Wilde ze nog slagen in haar opzet,want dit was nu haar enige bekommernis dan zou ze moeten deelnemen aan de saunabeurt van haar moeder en haar vriendinnen die deze avond plaatsvond.

Ze wist hoe ze het kon aanpakken,dat ze meeging vertelde ze niet aan haar moeder, ze zou wat later toekomen met een smoesje dat ze iets dringend te vragen of te melden had. Zo verloor ze niet haar de hele avond ook al omdat ze zich slecht begon te voelen. Nog twee dagen moest ze het volhouden.

Aan de balie van de saunainstelling vroeg ze de dame in welke ruimte haar moeder en haar vriendinnen zich bevonden. De dame begreep wel dat het voor Ellen belangrijk was maar vertelde toch dat dit hoogst ongewoon was om de sleutel te geven van het vertrek doordat het een privé boeking was. Deze woorden drongen niet tot Ellen door wel even later toen ze de deur had geopend en om de hoek van het muurtje keek die de kleedruimte scheidde van de saunaruimte.

Daarachter,staand,haar vriendin met een leren riem rond de middel,bezig Ellen's moeder te neuken met een voorbinddildo. Na een tijdje te staan "staren",besefte ze dat dit het moment was en nam vliegensvlug de kleine camera om het tafereel vast te leggen.

Ze kon zich beter uit de voeten maken temeer omdat ze nu niet wilde geconfronteerd worden met haar moeder. Ze glipte weg,zei aan de balie dat het geen enkel probleem was voor haar moeder om binnen te gaan en dat alles nu opgelost was. Zo vermeed Ellen dat de eigenares zou navragen of het toegelaten was haar dochter binnen te laten. Ilse zat met de handen in het haar,ze had nog niet veel fotomateriaal verzameld en zou er ook niet veel meer bijhebben tegen morgenavond. Ze hoopte erop dat Ellen ook niet veel kansen gekregen had,zodat ze alsnog zou winnen,gelukkig had Ilse een voorsprong die ze de laatste keer op vernederende wijze verkregen had.

Op zondagmorgen trokken beide meisjes na de mis naar het huis van Nonkel Jan,ze vertelden elkaar niet veel,ook doordat ze een slecht humeur hadden en ze in feite elkaars rivalen waren in de perverse wedstrijd georganiseerd door Nonkel Jan.

Daar aangekomen stond het bekende busje hun op te wachten. Een vrouw,met een zwart lederen kostuum en oogmasker op wenkte hun en beval ze achteraan de bestelwagen in te stappen. Na hun fietsen weggeplaatst te hebben stapten ze in. De wagen startte onmiddelijk en vertrok naar een voor hun onbekende bestemming. Ze konden niet zien waar ze heen reden want de ruiten waren afgedekt.

Ilse en Ellen kregen een glaasje "champagne" aangeboden door de vrouw,Ellen herkende vaag haar stem. Na zo'n half uurtje rijden vroeg de vrouw hun kleren uit te trekken en andere aan te doen.

De vrouw opende een koffer en haalde twee zwart,blinkende latexpakken tevoorschijn. De naakte meisjes trokken het pak aan dat koud aanvoelde maar heel nauw aansloot om hun lichamen. Overal en op de meest vreemde plaatsjes waren ritsen aangebracht op het pak. Ze werden nu ook nog geblinddoekt daar ze bijna op hun bestemming waren. Ilse begon licht euforisch te worden alsook Ellen toen het busje stopte en ze naar buiten werden geleid.

Ze hoorden een mannenstem om de camera's vragen en de vrouw zei,hier.. Ze gingen een gebouw binnen en werden even later een zachte fauteuil aangeboden waarin ze plaatsnamen,nog steeds geblinddoekt.

Enkele ogenblikken later werden de blinddoeken van de meisjes afgedaan,ze keken in een slecht verlichte ruimte en zagen dat ze bijna naast elkaar in een soort cinemazaaltje zaten. Er verscheen beeld op het scherm en Ilse zag dat het haar foto's en filmpjes waren die ze afspeelden,ze werden aandachtig bekeken door de twee mannen en de vrouw die achter de meisjes stonden.

Het beeldmateriaal werd driemaal na elkaar afgespeeld en nu en dan stopgezet om alles beter te kunnen bekijken,Ilse moest bij enkele fragmenten commentaar geven, ze werd gevraagd wie het was en waar de foto's of filmpjes genomen werden.

Nonkel Jan noteerde alles. Nu was het de beurt aan Ellen,eerst kwamen de plaatjes van op de zwemwedstrijd, daarna in de kleedkamers tijden het omkleden voor de les turnen,Ilse zuchtte omdat ze dit vergeten was.

Even later de beelden van de oefenavond bij haar lerares waarop de jury reeds enthousiast reageerde,en als afsluiter de saunascène van haar moeder!! Nonkel Jan klapte hierbij in zijn handen Ook Ilse zat met open mond te kijken en besefte dat haar vriendin héél ver gegaan was om te kunnen winnen. We hebben wel eerst nog het een en ander te doen zei Nonkel Jan. Loop maar met me mee en de twee meisjes volgden hem het zaaltje uit door een donkere gang.

Het duurde een tijdje voor ze aan een trap kwamen,die bracht hun een etage lager. Ze stopten aan een zijdeurtje waar Nonkel Jan zei dat zij door moesten lopen en dat ze "hun best" moesten doen,hij zou hun dan straks wel weer ontmoeten. De meisjes liepen verder en er leek wel geen einde te komen aan de gang,opeens zagen ze een gordijn hangen die de gang afsloot. Het was Ilse die voorop liep en het gordijn wat opzij trok zodat ze verder konden. In de gang,die zeer smal was,scheen er alleen gedempt licht Plotseling hield een hand,die waarschijnlijk vanuit een opening in de muur kwam, Ilse staande,ze schrok alsook Ellen en beiden bleven beweegloos staan.

De hand opende de rits van haar pak die haar hele bilspleet vertoonde,daarna werd ze gedraaid,en door Ellen zag dit en probeerde terug te keren maar ook zij werd tegengehouden door vreemde ,dwingende handen die,vooraleer ze het besefte,reeds enkele ritsen geopend hadden en toetasten, Haar mooie borsten werden uit het pak getrokken en betast,opgetild,gelikt..???

Ze bedacht dat hier meerdere mensen aanwezig waren. Van bovenaf flitsten de lichten als in een discotheek,.. Grote delen van haar lichaam waren al zichtbaar,alle ritsen geopend,haar grote borsten.. Meer kon ze niet meer zien daar ze nu zelf van de ene plaats naar de andere geduwd en getrokken werd,betast Ellen moest knielen en zag drie,vier pikken door de muur steken,.. Haar hoofd werd van de ene naar de andere gebracht,er waren verschillende maten en vormen bij,vieze,..

Even verderop kwam ze aan een splitsing,ze nam;deels op de tast want het was er nogal donker,de linkse kant. Een nieuw gordijn sloot de gang af,ze kwam in een andere ruimte terecht waar ze een groot houten schommelpaard zag staan.

Een man met een masker stond haar op te wachten en tilde haar op het paard, tot haar grote verbazing zag ze in het midden van het zadel een blinkende, goudkleurige pin?? Hij rukte haar benen wijd open en duwde haar op de pin, De pijn was niet te harden,een teugel werd rond haar rug gesnoerd om haar in positie te behouden. Het paard werd in werking gesteld, Ze werd half bewusteloos van het tuig gehesen en verder gebracht naar een nieuwe ruimte waar ze op de ruggen keek van een lange rij wachtende naakte mensen!!??

Een groot gat in de midden en ietwat lager links en rechts een kleiner gat. Voor de muur lag een groen kussen. Ze moest knielen op het kussen en haar hoofd werd door het grote gat gestoken, haar armen in de kleinere gaten. Ze keek pal in de wazige ogen van haar vriendin die met haar gezicht zo'n tien centimeter van haar verwijderd was. Haar handen en hals werden geklemd in beugels en ze kon zich niet meer bewegen. De grond leek dieper aan deze kant toen ze haar ogen naar beneden richtte.

Ze besefte nu pas in welke positie zij en haar vriendin zich bevonden,aan de ene kant van de muur,haar onderlichaam geknield,.. De eerste kwam in haar en stootte hard door. Aan het gezicht van Ilse zag Ellen dat het bij haar ook begonnen was Algauw kwam een man met een baard om de plank geen gelopen met zijn stijve in de hand die hij onmiddellijk langs hun mondjes,die precies op de juiste hoogte waren,heen en weer schoof.

Na enkele seconden voelden de meisjes de klodders tegen hun gezichten spatten en de man verdween. Er waren er die ze moesten schoonlikken,die hun pik afdroogden in hun haren,ze proefden hun eigen sappen vermengd met allerlei soms zoete,soms zure lichaamsvochten. Het duurde en duurde maar voort en de meisjes konden niet meer,tot ze beide het bewustzijn verloren Hoe ze thuis waren geraakt wisten ze niet meer maar alles leek normaal.

Ellen lag op haar bed en herinnerde zich slechts flarden van het gebeurde. Ze walgde ervan,hoe ze misbruikt werd door vele mensen,mensen die ze niet kendde, of toch?? Toch was ze er niet gerust in en slecht als ze zich voeldde nam ze iets,.. Er werd op de deur geklopt en haar moeder kondigde aan dat Ilse er was, Ellen riep terug dat ze haar moest doorzenden naar haar kamer.

Met groot gesperde ogen kwam Ilse binnen!! Ellen,trek je broek uit!!! Ellen trok aarzelend haar jeans uit en keek omlaag,.. Ik weet het niet!!!! Maar hoe moeten we dit verborgen houden. Het groeit wel terug ,zei Ellen ijzig kalm die leek te berusten in de blijvende perversiteiten van haar Nonkel.

In de periodes dat ze clean was moest en moest ze een plan smeden om hem ten val te brengen. En dan nog iets Ellen, Ik weet niet waarover je het hebt,zei Ellen Komaan Ellen,je hebt een grote voorraad gekregen gisteren bij het buitengaan en dat heb ik gezien. Ik heb er ook heel wat meer voor opgeofferd dan jij!! Ellen hoorde haar eigen "harde woorden"klinken,ze vond het verschrikkelijk maar was vastbesloten zuinig te zijn met haar voorraad zodat ze zo lang mogelijk kon wegblijven uit de greep van haar nonkel.

Maar Ilse bleef aandringen;toe nou..? Haar koude ogen staarden naar het plafond. Ik weet waar je er kan vinden; Waar dan?? Bij de stationsbuurt vraag je naar Johny. Een gozer die wel altijd iets bij zich heeft,ik heb het van Marie uit onze klas, die wist dit te vertellen. Maar ik heb geen geld??? Je vind wel iets,zei Ellen en Ilse begreep wat ze bedoelde. Het was rond De plek zag er verlaten uit en ze was er niet gerust in. Ze nam verschillende trappen om op de perrons te zien tot ze een groepje opmerkte in een van de wachtlokaaltjes.

Ze stapte naar hen toe en vroeg naar Johny,er waren vier gozers bij van een jaar of zestien,schatte ze,en één meisje met een spruitig gezichtje. Dat ben ik,zei de grootste roodharige jongen van de bende,wat moet je?

Kan ik je even alleen spreken,vroeg Ilse. Ik heb geen geheimen voor mijn vrienden,zei de jongen. Ik heb gehoord dat er wat te verkrijgen valt bij jou,klopt dat?? Johny kwam een paar stappen dichter en nam Ilse ruw bij de haren beet,..

Waar Johny zijn spul verstopt,heeft niemand zaken mee. En,moet je nou hebben of niet?? Dat zien we straks wel,zei Johny,wacht hier maar effen bij m'n vrienden. Ze nam plaats op een lege bank en zag de jongens en het meisje naar haar staren. Ze fluisterden tegen elkaar en na een tijdje kwamen ze naast haar plaatsnemen.

Na wat stoere praat onder elkaar nam een jongen het iniatief om zijn hand op Ilse d'r billen te leggen. Ilse besloot om rustig te blijven en even af te wachten maar ze was niet van plan zich te laten doen.

Een tweede jongen nam plaats aan de andere kant naast haar en plaatste zijn arm om haar schouder. Ze werden steeds stouter en de ene had nu al haar ruime rok tot halverwege haar dijen,ze had spijt dat ze geen jeans aanhad. Ze zou het niet langer meer toestaan en sprong recht, Laat dat!!! Johny was terug,laat m'n vrienden zich effe amuseren met jou!!

Doe wat ik zeg en trek je slipje uit,en vlug wat!! Ilse begreep dat ze geen keus had en kon toch niets anders bedenken op dit moment want Johny had iets wat ze veel te hard nodig had.

Ze deed het maar en zo vlug als ze kon stroopte ze haar slipje uit. De jongens en het meisje keken verlekkerd toe. Goed zo,en Johny ging achter haar staan. Het station lag er verlaten bij,bovendien was het spoor en dus ook het perron niet meer in gebruik en het wachtlokaaltje waarin ze zich bevonden eerder bouwvallig en vuil.

De kans ontdekt te worden door eventuele reizigers of stationspersoneel was hier wel zeer klein zodat Ilse zich niet op haar gemak voeldde. Door haar aarzeling was Johny vlugger en begon hij achter haar staand,de knopen van haar blouse te openen. Hij was behendig en deed het langzaam om zijn vrienden te laten toekijken. Haar donkerpaarse ,stijlvolle beha kwam tevoorschijn en Ilse keek opzij, wederom werd ze lastig gevallen en in verlegenheid gebracht.

Johny werd wat ruwer en tilde met zijn ene hand haar borsten op. Ilse voelde iets kouds in haar nek en zag dat het een gevaarlijk uitziend knipmes was die over haar hals wreef, Ze durfde niet te bewegen en rilde ,Johny sneed in één knip het middenstuk en de bandjes van haar beha door. Haar tieten kwamen tevoorschijn en de anderen keken gespannen toe,ze zagen hoe Johny met de rug van zijn scherp mes over haar grote,ronde contouren bewoog.

Ilse kneep haar ogen dicht en bleef beweegloos staan,één kleine beweging zou fataal kunnen zijn,zo bang was ze nog nooit geweest. Hij ging verder met het mes en gleed naar beneden toe over haar buik naar haar navel waar hij enkele rondjes trok. Het mes verdween onder de bovenrand van haar rok en sneed deze door,met zijn andere hand trok hij haar rok neer tot aan haar knieën. Daar ze reeds haar slipje had moeten uitdoen stond ze weeral naakt,op enkele loshangende kledingsstukken na,te kijk voor enkele snotapen,veel jonger dan zijzelf.

Maar ze kon niet anders,ze was wanhopig. Ze deed haar ogen open en zag nog altijd het scherpe mes over haar naakte huid glijden,hier en daar een bebloed krasje,wat betekende dat hij haar reeds gesneden had. Het sproetig gezichtje staarde naar haar borsten en nam ze aarzelend vast,ze woog ze even en zuchtte,waw Met haar wijsvinger beroerde ze nu behendig en lang niet aarzelend meer de intiemste plekjes van Ilse.

Met haar andere hand had ze een borst vast waar ze de rijzende tepels niet aanraakte. Ilse had het koud,het was niet warm,maar ook door de spanning en het gevaar die dreigde. Johny had haar nog stevig vast en liet zijn zuster?? De anderen stonden nog altijd enthousiast toe te kijken. Even halt houden,beval Johny,we leggen haar daar op die bank!

Ilse werd op haar rug neergeduwd op de vuile bank,die veel te klein was,waardoor haar hoofd achterover ging en niet ondersteund was. Het meisje ging meteen verder en likte nu haar borsten,zoog aan haar tepels en ging zo verder omlaag om tussen haar benen te eindigen en haar kutje te bewerken. Ilse schrok van het gevoel die het bij haar teweeg bracht. Intussen kwam iemand wijdbeens boven haar hoofd staan,hij nam haar met zijn ene hand vast onder het hoofd en in de andere hand zijn ruim bemeten geslacht.

Dit wreef hij over haar gezicht,onder haar neus Hoe rapper hij kwam hoe beter en ze zoog hard. Wat een lekker hoertje ben jij,riep Johny en ze wist dat het eigenlijk zo was. De anderen bleven niet onberoerd bij dit tafereel en kwamen erbij staan om toe te tasten,vooral haar grote tieten vonden ze het einde en ze gaven daarop dan ook hun eigen grove commentaar. Algauw smaakte ze het plakkerige spul in haar keel,ze kon het niet allemaal binnenhouden,temeer ook omdat slechts één derde van zijn lul in haar mond kon.

De twee andere jongens volgden om beurten en werden aangemoedigd zodat haar mondje pijn deed. Al die tijd was het meisje aan de slag tussen haar benen wat de pijn deels deed verzachten voor Ilse,ze werd zelfs wat opgewonden en dit in nuchtere toestand. Ze herrinerde zich een scène waarbij Ellen naakt,schurend met haar poesje tegen het hare werd gedrukt en ze hetzelfde gevoel had als nu.

Nadat de jongens ook gekomen waren dacht Ilse dat het ergste nu wel voorbij was. Maar niets was minder waar,ze hoorde luid gelach en geklap en even later zag ze waarom. Johny kwam tevoorschijn met een man,waarschijnlijk had hij hem betrapt toen hij stond toe te kijken. Het leek een zwerver te zijn want de man droeg vuile kleren en had een grauw, lelijk gezicht.

Hij grijnsde zijn vuile tanden bloot toen Johny zei, Ilse keek op en walgde toen ze de man zijn broek zag afstropen,ze wilde opstaan maar werd tegengehouden door Johny en de andere jongens die haar benen wijd opensperden. Het meisje hield haar tieten vast en schudde er mee om de zwerver op te hitsen. Die talmde niet en Ilse voelde zijn geslacht in haar komen. Ze probeerde te gillen maar Johny hield haar mond toe zodat ze weinig lucht kreeg.

Hij duwde zijn vinger onder haar neus en Ilse snoof de cocaïne binnen. Het was straf spul want kort daarna was ze in trance en had geen enkel besef meer wat er gebeurde. Ze kwam weer tot positieven door de schokken en de harde ondergrond,ze lag in een lege goederenwagon van een rijdende trein en was op weg naar?? Langzaam herrinnerde ze zich wat er gebeurd was,ze was als een beest behandeld en zo ook op een trein gezet. Ze zocht naar een uitgang om straks uit te kunnen stappen wanneer de trein stil stond.

Tijdens het fatsoeneren van haar kleren vond ze in haar slipje een klein plasticzakje met een beetje poeder en een briefje erbij waarop stond. We hebben je behandeld zoals er geschreven staat op je lichaam: Ellen belde aan bij haar vriendin,ze had spijt en wroeging over wat er tussen hen was gebeurd. Ze waren altijd al de beste vriendinnen geweest en nu had ze haar laten vallen als een baksteen en keiharde beslissingen genomen waar ze niet goed van was. Ze was vastbesloten het weer goed te maken.

Toen ze Ilse haar hele verhaal gehoord had en de kerven op haar lichaam zag barstte ze in snikken uit en nam ze Ilse in de armen. Ilse zag er slecht uit en daarom gaf Ellen een voorraadje,zo kon ze wat recupereren. Ze beloofde haar dat ze er samen zouden uitgeraken in de grote vakantie die voor de deur stond.

Wat later gingen ze naar het internetcafé,praten en dronken wat en plaatsten zich aan een computer om nog wat info te verzamelen rond hun tatoeage. Ze kenden nu wel de vertaling van de letters maar wisten nog niet goed wat ze er mee moesten aanvangen. Wat ze te weten kwamen was geen goed nieuws;er stond dat wanneer je zo'n tatoeage had,je tot een netwerk behoorde waar groepseks en gang-bangs georganiseerd werden met jezelf als middelpunt van het gebeuren.

Meerdere mannen waren op zoek naar die selecte groep vrouwen om ongevraagd en waar ook van hun diensten gebruik te maken. Ellen en Ilse schrokken zich rot en beseften dat ze het middelpunt geworden waren van een zeer gevaarlijke organisatie. Ze moesten eerst en vooral dit probleem aanpakken en stapten daarom naar een tatoowinkel.

Tatoo bertje begroette de meisjes en vroeg wat hij voor hen kon doen. We hadden graag onze tatoeage laten verwijderen. Ook dat is in tegenwoordig,lachtte Bertje. Het is wel op een ,Uuuhmm Geen probleem,je moest eens weten waar ik ze allemaal gezet heb,..

Kom maar mee verder in mijn atelier Bertje stak een bureaulamp aan en richtte die naar de tattoo, Jaja,de apejaren grijnsde Bertje en beide meisjes lachten groentjes mee. Ik moet even de inktsoort controleren en haal wat apparatuur,doe jij maar je slipje en rok hellemaal uit intussen.

Enkele minuten later was hij terug, Ellen vroeg of dit lang ging duren en of het veel pijn deed. Niet te veel vragen,meisje,gewoon laten begaan door specialist Bertje. Hij plaatste de zetel in ligtoestand en zette een instrument op de tattoo. Ze moest haar benen wat meer openen en vond het genant daar zo te liggen,ze keek naar haar vriendin die wegkeek.

Ilse wist dat haar beurt ook nog kwam. Kunnen jullie dit wel betalen?? Ja hoor,zei Ellen bits,wat moet dat moet!! Ilse keek naar Ellen en wist niet wat ze van plan was en hoe ze dit zou oplossen. Hoeveel moet het kosten? Het is dezelfde,zei Ilse. Speelt geen rol,als je wil dat ik ze verwijder dan toon je ze!! Laat maar,we gaan op een ander,zei Ellen die zich zelfzeker voelde. Niet zo vlug,schreeuwde hij;denk je nu echt dat ik achterlijk ben en niet weet wat daarop staat!!

De schrik stond nu op de beide meisjesgezichten te lezen. Jullie zijn gewillige sletjes die het plots beu zijn en nu eventjes er vanaf willen!!

Dat gaat zo maar niet,.. Kijk,zo spreken we af,ik verwijder jullie tatoeages met alle risico's vandien voor mij maar ik wil er iets voor terug. Een vriend van mij is fotograaf en vind geen modellen ,toch niet om te doen wat hij wil. Hij is ernstig ziek en zijn wens is om een schitterende fotoreportage te maken met mooie modellen,ik denk dat jullie daar wel geschikt voor zijn..

Zo,hij keek naar Ilse,doe nu maar wat ik je daarnet gevraagd heb. Ze talmde nu niet en deed wat de man vroeg,ze gaf hem haar rok en vervolgens haar slipje.

Hij schoof een stoel bij en Ilse moest gaan zitten. Benen wijd en laat nu maar eens die kale poesjes zien!! De man had ze in zijn macht zodra hij naar de naakte meisjesdijen en geopende kutjes keek.

Ziet er goed uit,ik ga effe iets halen,doe intussen maar jullie shirts omhoog. Hij kwam terug met een fototoestel in de hand.

Zo,we nemen enkele foto's zodat mijn vriend kan zien of jullie wel geschikt zijn! Verschillende mannen hadden beiden reeds in deze compromiterende posities gezien zodat ze er wat onverschillig bij werden. Er was heel wat gebeurd dacht Ellen sedert het voorval met Bert,een jongen uit haar klas en haar Nonkel Jan die deze gebeurtenis uitgebuit had.

Dit had ze nooit verwacht van hem,vanaf dit moment leek het wel of iedereen die ze ontmoette,slechte bedoelingen had. Ze hoorde het klikken van het fototoestel en zag hoe de man verlekkerd toekeek, gelukkig werden ze deze keer niet betast!

Hun tattoo's werden uitgebreid gefotografeerd en Ellen wist dat ze tot deze man behoorden tot de tijd dat de tattoo verwijderd was,en dan nog.

Ze liepen terug hoge risico's in deze situatie. Na een tijdje mochten ze zich terug aankleden en vertrekken maar eerst nam hij ook nog een foto van hun paspoorten.

Zo,nu ken ik jullie adres en ben ik zeker dat jullie doen wat er gevraagd wordt. Wanneer start de vakantie? Volgende week antwoordde Ilse bedrukt. Kom dan maar de dinsdag naar mij toe om Al wat ik vraag is jullie mooie lijfjes te tonen aan een goed fotograaf om wat speciale prentjes te schieten.

O ja,voor ik het vergeet,doe maar losse kledij aan,.. Jullie worden professionele modellen!! Zo'n mooie meisjes als jullie zijn daar te goed voor. En toen vertrokken de meisjes. Halverwege de weg naar huis zei Ilse,misschien is het beter dat ik er niet meer ben, Je mag niet opgeven Ilse,trooste Ellen haar,ik heb misschien een plannetje. Ik ben er nog niet volledig uit,enkele zaken moet ik nog onderzoeken maar wees er zeker van dat onze wraak zoet zal zijn en we nadien ons oude leventje terug kunnen opnemen.

Het schooljaar werd afgesloten en gezien de situatie waren de punten van Ellen en Ilse gestegen en werden ze uitgebreid gefeliciteerd door ouders,leerkrachten en de directeur die hun verteldde dat de school "trots" mocht zijn op deze voorbeelden van studenten. Wie niet aanwezig kon zijn was Ellen's moeder,zij had een belangrijke afspraak die ze niet kon afzeggen.

Aangekomen bij het juiste adres,die ze na wat zoekwerk gevonden had, opende ze de deur en bevond zich in een rokerige ruimte waar een snookertafel en enkele draaitafels stonden. Er was nog een vrouw aanwezig,een jonge,slanke en knap uitziende dame met lang,zwart krullend haar. Waarschijnlijk van Afrikaanse afkomst,dacht Ellen's moeder. Ze lachten eventjes naar elkaar.

Beiden kenden mekaar niet. Een andere dame kwam de kamer binnen en zei: Gelieve mij te volgen en de dame stapte kordaat door naar een zijdeur van de speelhal. Ze gebood Ellen's moeder en de lerares plaats te nemen in de opgestelde fauteuils,het was een soort make-up kamertje,dacht Ellen's moeder,met achteraan grote spiegels aan de wand en felle,kleine lichtjes er omheen.

Waarom zijn we hier? Nog even geduld,zei de dame die twee drankjes in de hand had,laten we eerst even toosten op wat komen gaat,een erg leuke verrasing!! De twee vrouwen dronken van de champagne terwijl de dame een laptop plaatste op de make-up tafel. Ellen's moeder keek opzij naar de zwarte vrouw en vond ze enorm knap,ze werd lichtjes opgewonden,ook door de spannende en vreemde omgeving waar ze was.

De glazen werden nog eens bijgevuld en toen begon het filmpje op het scherm van de laptop te draaien. Een man in smoking,een sigaar rokend en zittend in een bruin lederen zetel sprak ze toe: Dit moment is een moment die voor ieder van jullie zéér belangrijk is,die een wending zal geven aan jullie leven.

Straks kunnen jullie afzonderlijk beslissen indien U toestemt in de opdracht. Daarom wil ik jullie vragen heel aandachtig het filmpje te bekijken. Het zijn gemonteerde beelden waarin jullie beiden voorkomen.

De vrouwen keken elkaar even vlug en verbaasd aan,daarna terug kijkend naar het scherm want een muziekje begon te spelen Daarachter een dame met een dildo,hard penetrerend in de vrouw voor haar.

Inzoomend op het gezicht van de knielende vrouw. Daarna een prachtig jong meisje,zittend Beide,naar lucht happende vrouwen keken elkaar met een bloedrood hoofd aan terwijl de scénes steeds herhaald werden en steeds luider doordrongen in de kamer.

Opeens stopte het beeld en sprak de man terug: Hij had onmiddelijk terug de aandacht van de twee vrouwen. Jii,vrome huismoeder,wat zullen je familie en de buren denken over je gedrag in de sauna!!

De woorden sijpelden binnen in de hersenen van de twee vrouwen en het leek alsof ze erdoor gewurgd werden

kalepoesjes op zijn grieks doen