Heerlijk naakt 2 lullen in kont

heerlijk naakt 2 lullen in kont

...

Erotische massage veghel oude lullen sex

Ik zocht er een uit en vroeg ze om wat foto’s te mailen. Die liet ik op een avond aan Marion zien. Ze werd zoals ik al verwachtte weer ontzettend boos. Ik mocht mijn fantasie uitleven maar dan moest ik het maar doen met die twee negers. Ik had eigenlijk ook niet anders verwacht van haar.

Ik had nu wel een probleem, want ik had al met die twee mannen afgesproken en die zouden die zaterdag al komen. Ik vertelde dat dan ook eerlijk tegen Marion. Toen het zaterdagavond was zei ik tegen Marion, dat ik met de twee mannen om Vol ongeloof staarde ze me aan. Ze wilde het echt niet. Voor dat ik naar het café liep keek ik nog even om de hoek in de slaapkamer. Ze was nog wakker.

Ik knikte en liep schoorvoetend naar het café. In het café aangekomen zag ik de twee al zitten wachten. Ze stelden ze zich voor als, Orlando en Tau. Ik vertelde hun dat het niet doorging, dat mijn vrouw twee slaappillen in had genomen en dat ze maar naar huis moesten gaan. Opgewonden nam ik ze toch mee naar ons huis. We dronken nog even wat in de kamer en toen nam ik ze mee naar boven. In de slaapkamer zagen ze mijn vrouw liggen.

Ze liepen naar haar toe en bekeken haar gezicht. Ze kleden zich uit en gingen hun onderlijf wassen, ik had ze al gezegd dat ze van mij alles met Marion mochten doen.

Even later zaten ze beiden naakt op de rand van het bed, ieder aan een kant. Het dekbed was al snel van haar afgehaald. Marion lag op haar zij en had alleen een shirt en slipje aan. De handen van de mannen streelden haar benen en haar borsten. Mij lul klopte in mijn broek van geiligheid. Ik haalde hem eruit en speelde ermee terwijl ik gefascineerd keek naar het schouwspel.

Marion werd op haar rug gedraaid; haar shirt werd omhooggeschoven. Daar lag ze, mijn mooie Marion, haar borsten gestreeld door vreemde handen. Orlando pakte de hand van Marion en legde die op zijn lul. Hij duwde de vingers om zijn zwarte paal, hield de hand zo vast en masturbeerde zich zo langzaam. Tau had intussen zijn hand in haar slipje geschoven. Even later tilden ze haar onderlichaam op, trokken haar slipje naar beneden en deden haar benen wijd. Het was een prachtig gezicht, mijn Marion, helemaal naakt, benen wijd en twee geile mannen die op het punt stonden om haar te gaan gebruiken.

Orlando pakte haar hand weer vast en legde haar vingers weer om zijn lul heen en hield die stevig vast. Tau had zijn hoofd tussen de benen van Marion geplaatst en likte haar mooie kutje, hij maakte zijn vingers nat en schoof eerst een vinger en toen twee vingers bij haar naar binnen. Dat ze totaal niet reageerde deerde hem niet. Orlando kneedde haar borsten. Gelukkig reageerde het lichaam van Marion, ze werd nat en kreeg zelfs harde tepels.

Tau probeerde Marion te kussen, hij duwde met zijn tong haar mond open en liet er wat spuug inlopen. Toen probeerde hij zijn lul in haar mond te stoppen.

Alleen de eikel ging erin. Langzaam neukte hij haar mond een beetje. Marion met een lul in haar mond, dat moest ze eens weten. Orlando was Marion nu aan het beffen en schoof eveneens een aantal vingers naar binnen.

Af en toe keken ze naar mij. Orlando trok Marion aan de enkels naar de rand van het bed. Haar kont net iets over de rand heen en haar enkels op de vloer. Haar benen deed hij wijd open en toen plaatste Orlando zijn lul tussen haar schaamlippen, hij deed nog wat spuug op zijn lul en schoof hem langzaam naar binnen. Zijn lange grote lul, ik schat ruim 20 cm lang en behoorlijk dik, ging er bijna helemaal in.

Orlando neukte haar steeds sneller. Tau masseerde ondertussen haar clit en haar borsten en na een poosje verdween de hele lul van Orlando in de kut van mijn lieftallige Marion. Nu was het de beurt aan Tau. Hij knielde tussen de benen van Marion en duwde keihard zijn lul in een keer naar binnen.

Zwetend neukte hij tot hij bijna klaar kwam. Hij moeste even bijkomen en dat gaf Orlando de gelegenheid Marion voor de tweede keer te nemen. Dat ging zo drie kwartier door. Marion werd geneukt zoals ik me dat had voorgesteld, erger nog ze werd gewoon gebruikt! Ik haalde ondertussen even wat te drinken. Toen ik weer de slaapkamer binnen kwam zaten Orlando en Tau op de rand van het bed en hadden ze Marion weer gewoon op het bed gelegd.

Met ons drieën draaiden we Marion op haar buik en legden we een kussen onder haar onderlichaam en deden we haar benen nu goed wijd. Orlando en Tau likten haar kut om beurten, waarna ze haar om beuren vreselijk diep en hard neukten.

Ze stopten alleen om te voorkomen dat ze klaarkwamen. Marion werd aan haar enkels weer naar de rand van het bed getrokken, haar voeten hingen op de vloer. Tau zette zijn lul tegen haar kont aan, maar dat lukte niet.

Logisch, hij zou de eerste zijn. Met wat vaseline lukte het even later wel. Zijn lul, die langer maar minder dik was dan die van Tau gleed langzaam naar binnen. Tau pakte Marion onderdoor bij haar kut en neukte haar kont steeds harder. Vol verbazing bekeek ik dit geile schouwspel. Aan zijn gezicht zag ik dat hij klaar ging komen. Zijn lichaam begon te schokken, zweet parelde op zijn rug en voorhoofd. Tau kneep in de billen van Marion en hield haar stevig bij haar heupen beet.

Toen kwam hij klaar. Ik werd opgerekt en voelde een pijnscheut, maar daar kwam zijn duim er al bij en hij duwde zonder pardon door.

Ik wist niet dat mijn kut zover uitgerekt kon worden maar alles ging er in. Het deed flink pijn, maar daar trok de veilingmeester zich niets van aan. Hij duwde door tot zijn hele hand in mijn kont zat. Misschien houd ik je wel voor mezelf. Dus jij wilt graag op de slavenveiling staan slet, wat heb je er voor over?

Want ik ben niet gek, voor wat hoort wat’. Ik had geen flauw idee wat hij bedoelde, dus ik vroeg of ik hem moest betalen. Dus wat ga je voor me doen’? Ik dacht dat ik hem moest pijpen of me laten neuken dus ik zei dat ik hem wel wilde verwennen. Hij trok zijn broek omlaag en haalde zijn mega lul te voorschijn. Zo groot had ik er nog nooit een gezien. Hij pakte mijn hoofd beet en duwde het omlaag. Of ben je bang dat ie te groot is?

Maakt niet uit, pijp mijn lul’. Ik nam zijn enorme paal in mijn mond die daarop direct in mijn keel werd gestoten. De veilingmeester begon me in mijn mond te neuken. En wanneer ik tevreden ben zet ik je op de slavenveiling. Wanneer ik straks klaar met je ben gaan we naar binnen en laat ik je door iedereen die er voor wil betalen gebruiken.

En je doet precies wat ik zeg. Al had ik wat willen zeggen, ik kon het niet want nog steeds beukte hij zijn lul in mijn keel terwijl hij mijn hoofd klem had in zijn handen. Ik moest af en toe kokhalzen, maar dat kon hem niets schelen. Hij ging maar door. Na wat een eindeloze tijd leek, haalde hij zijn dikke lul uit mijn mond en duwde mij richting bureau. Ik werd voorover geduwd en zonder pardon ramde hij in een keer die enorme paal naar binnen.

Ik voelde zijn ballen tegen mijn kont kletsen terwijl hij zich terug trok om vervolgens nog harder in me te stoten. Hij was kennelijk ook enorm geil want al na een stoot of 10 kwam hij grommend klaar en spoot hij zich leeg in mijn kut.

Nu gaan we eens kijken hoeveel je voor me kunt verdienen. Laat je kleren maar hier, die heb je voorlopig niet meer nodig’. En we gingen de club binnen.

De man bij de balie keek naar ons en haalde vragend zijn wenkbrauwen op. Dat wilde de man wel. En na wat biljetten aan de veilingmeester gegeven te hebben nam hij me mee de club in. Het was donker en ik zag niet zoveel. We kwamen in een hoekje waar een sling hing. Ik kroop er in en werd prompt aan enkels en polsen vastgemaakt, terwijl ik met mijn benen wijd open lag en mijn kut klaar was om geneukt te worden. Kennelijk had de man al een stijve, want hij deed zijn broek uit en duwde direct zijn lul naar binnen.

Gelukkig was deze een stuk minder fors dan die van de veilingmeester. Omdat ik nog vol zaad van de veilingmeester zat en glijmiddel van zijn fistsessie gleed deze lul soepel in en uit mijn kut. De man leefde zich helemaal uit en hield het erg lang vol. Uiteindelijk trok hij zijn lul uit me en spoot zich over me heen leeg. Het zaad zat in mijn haar en op mijn gezicht en buik, lekker warm en ik vond het eigenlijk wel geil.

Hij maakte me los en nam me weer mee naar de ingang. Daar werd ik weer aan de veilingmeester toevertrouwd. Die had waarschijnlijk al wat rond gevraagd want ik direct met een volgende klant mee. Deze man was flink behaard. Had een baard en snor en ook zijn borst en rug zaten vol haar. Hij was niet groot. Hij was gekleed in een leren gilet en droeg een leren broek en laarzen. Hij nam me mee naar een rustig hoekje en ging op een bank zitten. Dus ik knielde voor hem neer en knoopte zijn broek open en stroopte die omlaag.

Ik schrok van wat er te voorschijn kwam. Ik had de paardenlul van de veilingmeester gehad en dacht dat die wel zo’n beetje de maximale grootte had, maar deze lul was ook enorm. Voor ik verder nog iets kon denken werd mijn hoofd vastgepakt en naar de lul geduwd. Ik begon te pijpen. Wat je noemt een mond vol. Maar ik klaagde niet, ik wilde pijpen en ik kon me uitleven. Ik liet mijn tong lekker over zijn eikel glijden en zoog zijn lul diep in mijn mond. Aan het gekreun te horen vond hij het lekker.

Ik leefde me uit en pijpte zo goed als ik kon. Het duurde niet lang of hij kwam overeind. Hij duwde me voorover en nam me ruw en hard. Zijn lul werd keer op keer in me gebeukt en hij hield op geen enkele manier rekening met me. In en uit mijn kut ging zijn lul. Steeds sneller neukte hij me en hij greep mijn haren vast zodat hij harder kon stoten. Hij naderde nu snel zijn climax en onder luid gebrul voelde ik zijn warme zaad in mijn darmen golven.

Hij spoot enorm veel en toen hij dan eindelijk zijn lul uit mijn kut trok liep het zaad er uit. Hij draaide mij om en stopte zijn lul in mijn mond en hield mijn hoofd stevig vast. Zonder me nog een blik te gunnen liep hij daarna weg. Ongemerkt was de veilingmeester ook er bij komen staan met nog een andere man.

Mijn volgende klant bleek. Hij nam me mee naar een ruimte met zeil op de grond. Kus me’ zei hij. Ik liep op hem toe en hij pakte mijn hoofd en duwde zijn mond op de mijne.

Al vlug kwam zijn tong tussen mijn lippen en begon hij me te tongen. Na een tijdje geil tongen moest ik hem pijpen. Hij had een lekkere lul, eindelijk een met een normale maat. Ik pijpte hem lekker nat en hoerig terwijl ik hem aankeek. Hij gromde van genot. Na een tijdje haalde hij zijn lul uit mijn mond. Ik dacht dat hij wilde neuken, maar nee.

Hij kwam boven me staan en richtte zijn lul op mijn mond. Ik dacht nog hij gaat lekker in me spuiten. Maar wat hij spoot was niet wat in verwachtte. Een harde straal urine werd in mijn open mond gespoten. Omdat ik het niet verwachtte moest ik wel slikken. Hij piste me helemaal onder. Ik pijpte hem verder. Hij maar grommen, ik zuigen en likken. Tot hij klaar kwam en nu zijn zaad in mijn keel spoot. Zuigen en slikken jij. Alles moet er uit’.

En ik slikte zijn zaad door en zoog daarna zijn lul helemaal leeg. Weer werd ik achtergelaten en kwam de veilingmeester me halen. Nog een klant en je mag op de slavenveiling komen.

Maar eerst pijp je mij nog even want je maakt me enorm geil. Je bent een echte hoer.heerlijk naakt 2 lullen in kont

...