Geile kut likken moeders natte kut

geile kut likken moeders natte kut

Of misschien een andere keer giechelde ik. Ik ging naar beneden en zag daar mijn moeder staan. Een middelbare vrouw van 43 jaar die er mocht wezen wist ik allang. Ik ging aan tafel zitten en ineens voel ik twee handen op mijn buik. Mmm ha die pa" zei ik. Zijn aanraking vind ik nog steeds prettig "Alles goed meisje"vroeg mijn pa'Jahoor alles kits achter de rits" hihihi Meisje toch wat zeg je nou vroeg papa.

Nadat wij gegeten hadden en ik mijn moeder had geholpen met de afwas, ging ik naar mijn kamer toe. Mijn vader was die avond weg voor een vergadering en ik weet dat mama altijd in slaap kukelt voor de televisie. Zodra ik op mijn kamer was deed ik de deur op slot en verwisselde mijn kleding voor mijn nachtjapon.

Ik deed geen slipje aan. Mmmm ik begon al geil te worden bij de gedachte wat ik ging doen mmm. Ik haalde de tegel weg en pakte daar de seksboekjes van mam of papa Hiihi ik wist het niet van wie het eigelijk was.

In mijn onderbuik begon het nu echt te kriebelen mmm Ik ging op mijn bed liggen en sloeg het seksboekje open. Ik zag een lekker geil hoertje met een vibrator. Het waren haarscherpe foto's Ze deed de vibrator in haar kutje. Ik pakte vervolgens mijn vibrator en plaatste het tegen mijn lipjes. Hup nog een standje hoger. Ik zei" oh kom mama lik mij poesje" lik je kleine geile meisje"mmm ze heeft het nodig. Jezus wat ben ik geil. Opeens hoor ik en stem roepen" He ,jij daar ga je slapen,morgen moet je vroeg op om het gras te maaien bij Ineke.

Ik was op het hoogtepunt dus ik zei "Jaaaaaaaaaahhhhhhhh. Nou,nou zei die stem niet zo overdrijven hoor. De vibrator zoemde nog steeds zachtjes in mijn kutje mmmmm.

Ik heb een soppende kut ,dacht ik bij mijzelf. De slaap wilde die avond makkelijk vatten. De volgende dag was ik weer vroeg wakker. Goedemorgen schat”verwelkomde mijn moeder mij, toen ik aan de ontbijttafel ging zitten. Je ziet er uitgerust uit”heb je lekker geslapen? Ik had en mooi wit topje aan en een badslip. Het zou erg warm worden die dag. De weerman had het over minimaal 25 graden. En ik zou het gras maaien van de buurvrouw dus ik dacht bij mij eigen laat ik mij maar luchtig kleden.

Mijn moeder keek mij doordringend aan. Ik bukte mij voorover en kuste mijn moeder op haar wang. Maar je gaat vandaag naar Ineke het gras maaien,gelukkig dat je dat doet voor haar,heeft ze tenminste nog een beetje aanspraak. Met mijn mam kan ik altijd goed praten dus ik durfde de volgende vraag makkelijk te stellen. Even later kwam ik bij Ineke aan “goedemorgen Ineke begroette ik haar. Na een uurtje had ik al een aardig stuk gedaan ,en ik begon het erg warm te krijgen ppfpfpfp het zweet liep langs mijn billen voelde ik mmm voelde niet onprettig dacht ik.

Even later zat ik op haar bank en zij in haar rolstoel. Zo zaten we even rustig wat te drinken. Ineke nam net een slok en proestte dat gelijk weer uit. Of ik aan seks doe?? Zo was ik een half uurtje bezig toen ineens, Au Kut godverdikkie Ik had mijn enkel verzwikt. Op mijn flinke Au kwam Ineke aanrollen. Jezus wat doet dat een pijn zeg. Ik ging op het kort gewiekte gras zitten en deed mijn gympie uit en daarna mijn sok. Ineke rolde naar binnen en ik hinkte naar binnen.

Ik plofte neer op haar bank en Ineke probeerde uit haar rolstoel op te staan om naar mij toe te komen. Ze hield zich vast aan het kastje maar dat was niet genoeg zo bleek. Ze struikelde over iets en belande op de bank. Alleen een ding …ik lag eronder hihihi Pfffff Oefff ze belande boven op mij. Euh zei Ineke hihihi ik lig wel lekker Hiihi. Ik zat er eerst even mee maar na een tijdje dacht ik ach gossie dat is waar ook ,ze heeft niemand om mee te vrijen,knuffelen laat staan te neuken.

Ik begon het eigelijk te beseffen dat ik het eigelijk helemaal niet erg vond. Ik vond het eigelijk wel lekker haar lichaam op mij. Dus ik zei ook “eigelijk vind ik het helemaal niet erg hoor ,blijf maar lekker liggen. Ineke begon nu met haar lichaam zo goed als zij kon te schuiven over mijn lichaam.

Ineke begon mij nu te kussen, mijn nek ,mijn hals ,mijn voorhoofd. Ik zei nu weer tegen Ineke “Kom dat kan je beter en deed mijn mond open. Ineke bedacht zich geen moment en duwde haar tong bij mij naar binnen. Nu duwde ze ook mijn slipje opzij mm.

En ze trok haar eigen rokje omhoog en haar slipje opzij“Ohh wat is dit een geil gevoel”zei ik weer “Jouw kut tegen mijn kutje en je tong mmmm hemels Ineke was nu helemaal niet meer te stoppen en schoof maar door. Ineke had nu een heel rood hoofd en schoof maar door.

Tot op een gegeven moment we allebei uit riepen “Ohhhh, samen kwamen wij klaar. Pfpffpfp ,god wat was dat lekker,zuchtte Ineke.

Het was even een gedoe. Ineke moest van mij af en ik moest onder haar door schuiven en mijzelf er bovenop zien te krijgen. Mnn dat op zich was al lekker. Wij zaten allebei te giechelen als jonge meisjes Hihih. Na veel gesteun en gepuf waren wij in positie. Ik ging met mijn kleine tongentje bij haar naar binnen en draaide wat met mijn tong, eens kijken of Ineke dat lekker vond. Nou dat hoefde ik niet te vragen mmmm”zei Ineke ga door lik mijn geile natte kut jahjahjah.

Ineke begon nu te kreunen en te steunen. Toen ik hoorde dat Ineke mij een geile slet noemde voelde ik mij lekker hoerig. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter. Jouw gratis sex films! Mama wil dat je haar rijpe poesje likt ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ».

Mama zet babybuik en tietjes in de olie. Mama wil auditie doen. Mama pleziert haar zweetkutje in de achtertuin. Inspecteer dat kutje met een klassieke eendenbek. Mooie mama verleid haar stiefzoon.

Stoere mama neemt hem zo diep als ze kan. Mama en haar jonge lovers. Mama, wil jij mij de kneepjes van het vak leren? Sexy MILF wil zaad in haar kutje. Hoi pop, mama heeft vandaag naaktyoga in de planning. Schoonmama doet een keer voor hoe je poesje schoonlikt.

Wapdates meiden die vingeren


geile kut likken moeders natte kut

Of misschien een andere keer giechelde ik. Ik ging naar beneden en zag daar mijn moeder staan. Een middelbare vrouw van 43 jaar die er mocht wezen wist ik allang. Ik ging aan tafel zitten en ineens voel ik twee handen op mijn buik. Mmm ha die pa" zei ik. Zijn aanraking vind ik nog steeds prettig "Alles goed meisje"vroeg mijn pa'Jahoor alles kits achter de rits" hihihi Meisje toch wat zeg je nou vroeg papa. Nadat wij gegeten hadden en ik mijn moeder had geholpen met de afwas, ging ik naar mijn kamer toe.

Mijn vader was die avond weg voor een vergadering en ik weet dat mama altijd in slaap kukelt voor de televisie. Zodra ik op mijn kamer was deed ik de deur op slot en verwisselde mijn kleding voor mijn nachtjapon. Ik deed geen slipje aan. Mmmm ik begon al geil te worden bij de gedachte wat ik ging doen mmm. Ik haalde de tegel weg en pakte daar de seksboekjes van mam of papa Hiihi ik wist het niet van wie het eigelijk was.

In mijn onderbuik begon het nu echt te kriebelen mmm Ik ging op mijn bed liggen en sloeg het seksboekje open. Ik zag een lekker geil hoertje met een vibrator.

Het waren haarscherpe foto's Ze deed de vibrator in haar kutje. Ik pakte vervolgens mijn vibrator en plaatste het tegen mijn lipjes. Hup nog een standje hoger. Ik zei" oh kom mama lik mij poesje" lik je kleine geile meisje"mmm ze heeft het nodig. Jezus wat ben ik geil. Opeens hoor ik en stem roepen" He ,jij daar ga je slapen,morgen moet je vroeg op om het gras te maaien bij Ineke.

Ik was op het hoogtepunt dus ik zei "Jaaaaaaaaaahhhhhhhh. Nou,nou zei die stem niet zo overdrijven hoor. De vibrator zoemde nog steeds zachtjes in mijn kutje mmmmm. Ik heb een soppende kut ,dacht ik bij mijzelf. De slaap wilde die avond makkelijk vatten. De volgende dag was ik weer vroeg wakker. Goedemorgen schat”verwelkomde mijn moeder mij, toen ik aan de ontbijttafel ging zitten.

Je ziet er uitgerust uit”heb je lekker geslapen? Ik had en mooi wit topje aan en een badslip. Het zou erg warm worden die dag. De weerman had het over minimaal 25 graden. En ik zou het gras maaien van de buurvrouw dus ik dacht bij mij eigen laat ik mij maar luchtig kleden.

Mijn moeder keek mij doordringend aan. Ik bukte mij voorover en kuste mijn moeder op haar wang. Maar je gaat vandaag naar Ineke het gras maaien,gelukkig dat je dat doet voor haar,heeft ze tenminste nog een beetje aanspraak. Met mijn mam kan ik altijd goed praten dus ik durfde de volgende vraag makkelijk te stellen.

Even later kwam ik bij Ineke aan “goedemorgen Ineke begroette ik haar. Na een uurtje had ik al een aardig stuk gedaan ,en ik begon het erg warm te krijgen ppfpfpfp het zweet liep langs mijn billen voelde ik mmm voelde niet onprettig dacht ik. Even later zat ik op haar bank en zij in haar rolstoel.

Zo zaten we even rustig wat te drinken. Ineke nam net een slok en proestte dat gelijk weer uit. Of ik aan seks doe?? Zo was ik een half uurtje bezig toen ineens, Au Kut godverdikkie Ik had mijn enkel verzwikt.

Op mijn flinke Au kwam Ineke aanrollen. Jezus wat doet dat een pijn zeg. Ik ging op het kort gewiekte gras zitten en deed mijn gympie uit en daarna mijn sok.

Ineke rolde naar binnen en ik hinkte naar binnen. Ik plofte neer op haar bank en Ineke probeerde uit haar rolstoel op te staan om naar mij toe te komen. Ze hield zich vast aan het kastje maar dat was niet genoeg zo bleek. Ze struikelde over iets en belande op de bank. Alleen een ding …ik lag eronder hihihi Pfffff Oefff ze belande boven op mij. Euh zei Ineke hihihi ik lig wel lekker Hiihi. Ik zat er eerst even mee maar na een tijdje dacht ik ach gossie dat is waar ook ,ze heeft niemand om mee te vrijen,knuffelen laat staan te neuken.

Ik begon het eigelijk te beseffen dat ik het eigelijk helemaal niet erg vond. Ik vond het eigelijk wel lekker haar lichaam op mij. Dus ik zei ook “eigelijk vind ik het helemaal niet erg hoor ,blijf maar lekker liggen. Ineke begon nu met haar lichaam zo goed als zij kon te schuiven over mijn lichaam.

Ineke begon mij nu te kussen, mijn nek ,mijn hals ,mijn voorhoofd. Ik zei nu weer tegen Ineke “Kom dat kan je beter en deed mijn mond open. Ineke bedacht zich geen moment en duwde haar tong bij mij naar binnen. Nu duwde ze ook mijn slipje opzij mm. En ze trok haar eigen rokje omhoog en haar slipje opzij“Ohh wat is dit een geil gevoel”zei ik weer “Jouw kut tegen mijn kutje en je tong mmmm hemels Ineke was nu helemaal niet meer te stoppen en schoof maar door.

Ineke had nu een heel rood hoofd en schoof maar door. Tot op een gegeven moment we allebei uit riepen “Ohhhh, samen kwamen wij klaar.

Pfpffpfp ,god wat was dat lekker,zuchtte Ineke. Het was even een gedoe. Ineke moest van mij af en ik moest onder haar door schuiven en mijzelf er bovenop zien te krijgen. Mnn dat op zich was al lekker. Wij zaten allebei te giechelen als jonge meisjes Hihih. Na veel gesteun en gepuf waren wij in positie.

Ik ging met mijn kleine tongentje bij haar naar binnen en draaide wat met mijn tong, eens kijken of Ineke dat lekker vond. Nou dat hoefde ik niet te vragen mmmm”zei Ineke ga door lik mijn geile natte kut jahjahjah. Ineke begon nu te kreunen en te steunen. Toen ik hoorde dat Ineke mij een geile slet noemde voelde ik mij lekker hoerig. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter. Jouw gratis sex films! Mama wil dat je haar rijpe poesje likt ×.

Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Mama zet babybuik en tietjes in de olie. Mama wil auditie doen. Mama pleziert haar zweetkutje in de achtertuin. Inspecteer dat kutje met een klassieke eendenbek.

Mooie mama verleid haar stiefzoon. Stoere mama neemt hem zo diep als ze kan. Mama en haar jonge lovers. Mama, wil jij mij de kneepjes van het vak leren? Sexy MILF wil zaad in haar kutje. Hoi pop, mama heeft vandaag naaktyoga in de planning. Schoonmama doet een keer voor hoe je poesje schoonlikt.


Erotische masseur gezocht lingam massage rotterdam


Login om een reactie te plaatsen ». All models are 18 years or above. Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met icra , netnanny , cyberpatrol of cybersitter. Jouw gratis sex films! Geile blonde mama laat haar kutje likken en neuken ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ».

My Brrothers Medication Is Awesome. Met elkaar neuken is voor mij ook samen lekker klaarkomen. Je hebt een heerlijke kut, maar ik wil jou ook zien genieten. We pakken onze kleren op en gaan naar de slaapkamer van mijn Moeder. Ik druk mijn mond weer op die van haar en ze zoent me terug. Voorzichtig tongen we en leg ik mijn hand op haar borst. Verrassend stevig voelt haar vlees en als ik een lichte kneding doe voel ik haar tepels weer hard worden.

Kleine kusjes gevend ga ik van haar mondhoek naar haar hals, schouder en als ik haar armen boven haar hoofd leg kus ik haar geschoren oksel. Ze ruikt heerlijk naar een licht parfum en ik kus nu de aanzet van haar borsten en eindig door over haar tepel te likken en in mijn mond te nemen. Vanuit mijn ooghoek zie ik dat ze haar benen wat spreidt en af en toe haar heup heel licht omhoog drukt.

Ik verplaats mijn hand naar haar buik en ga er met mijn mond achterna. Telkens verleg ik mijn hand en kus haar tot ik bij haar dijen ben. Ik leg mijn hand op de binnenkant van haar bovenbeen waarbij mijn vingers tegen haar kut liggen. Ze doet haar benen weer wat wijder, maar ik doe of ik dat niet merk en ga met mijn hand verder langs haar been naar beneden en volg met mijn mond. Wel kijk ik naar haar mooie volwassen kut die met licht wijkende schaamlippen er lekker uitziet en ik me moet inhouden mijn mond er niet meteen op te drukken.

Mijn lul ligt dik en kloppend tussen mijn benen en ik knijp mijn dijen even lekker tegen elkaar. Traag laat ik mijn hand verder zakken en volg met mijn mond tot ik bij haar voeten ben. Regelmatig gaat ze naar de pedicure en haar voeten zien er mooi en verzorgd uit. Ik laat mijn hand weer langs haar been omhoog schuiven tot ik bij haar kut ben en mijn handpalm over haar kut leg en wat druk uitvoer. Gelijk lik ik haar tenen en neem ze in mijn mond.

Ik voel dat ze vochtig is geworden en wrijf met mijn duim over haar schaamlippen terwijl ik nu haar andere voet met mijn mond liefkoos. Voorzichtig begint mijn Moeder wat neukbewegingen te maken en hoor ik haar diep zuchten. Langzaam kus ik me een weg naar boven langs haar andere been en ik de binnenkant van haar dij begin te likken. Steeds een beetje harder likkend ben ik bij haar kut aangekomen. Met mijn hand leg ik haar schaamlippen wat opzij en lik de plooi tussen haar dij en kut.

Zonder haar schaamlippen te likken ga ik nu de andere kant likken. Ik zit nu tussen haar wijd uitgespreide benen en neem haar voeten in mijn handen en zorg dat ze haar benen buigt en haar voeten op mijn dijen rusten.

Meteen zie ik haar heupen omhoog komen. Ik lik haar huidplooien zonder haar schaamlippen aan te raken en ik voel dat ze haar heupen zo probeert te draaien zodat mijn tong haar kut likt. Als ik haar voetzolen tegen mijn harde lul zet kreunt ze weer. Ik lik haar even over haar schaamlippen zonder haar klit aan te raken en ga dan weer met mijn tong naar haar buik en borsten mijn hand weer op haar kut leggend. Ik lik haar tepels en ga verder naar boven en via haar andere oksel en hals zoen ik haar geopende lippen weer.

Ze zoent me nat en hevig terug en haar tong drukt ze diep in mijn mond. Als tieners tongen we en likken elkaars mond. Ik haal mijn hand van haar kut en duw mijn bekken wat naar beneden zodat mijn eikel tegen haar schaamlippen ligt.

Daar laat ik hem even om al zoenend mijn eikel langzaam tussen haar vochtige schaamlippen tot net voorbij het toompje te duwen.

Ieder keer als ik voel dat ze me dieper in zich wil hebben trek ik me terug zodat alleen mijn afgestroopte eikel in haar blijft zitten. Traag kus ik me weer een weg naar beneden alle hoekjes en lekkere plekjes zoenend terwijl ik mijn eikel weer uit haar warme doos laat glijden en mijn hand weer over haar nu heel vochtige kut leg.

Ik kniel tussen haar benen en leg haar warme zachte voetzolen weer tegen mijn lul. Met haar knieen zowat plat op het bed ligt ze wijd open voor me en drukt haar heupen omhoog.

Haar armen boven haar hoofd en een grote glimlach op haar gezicht. Tergend langzaam kus ik de zachte binnenkant van haar dijen en lik even tussen haar schaamlippen. Afwisselend lik ik aan haar volle schaamlippen en zuig ik ze naar binnen terwijl ik mijn tong er dan over laat glijden. Het ene moment een voor een en het ander allebei tegelijk.

Steeds wilder beweegt en draait ze haar billen om haar klit gelikt te krijgen. Ik zuig me aan haar vochtige opening vast en schuif mijn handen onder haar billen. Als ik dat doe kreunt ze het uit. Ik lik haar nog even diep door haar drijfnatte poes en kom dan weer overeind. Ik ga op haar liggen en duw weer mijn eikel in haar heerlijke kut die nu zo warm en nat is dat ik heel soepel tussen haar schaamlippen glijd.

Ik zei" oh kom mama lik mij poesje" lik je kleine geile meisje"mmm ze heeft het nodig. Jezus wat ben ik geil. Opeens hoor ik en stem roepen" He ,jij daar ga je slapen,morgen moet je vroeg op om het gras te maaien bij Ineke. Ik was op het hoogtepunt dus ik zei "Jaaaaaaaaaahhhhhhhh. Nou,nou zei die stem niet zo overdrijven hoor. De vibrator zoemde nog steeds zachtjes in mijn kutje mmmmm. Ik heb een soppende kut ,dacht ik bij mijzelf. De slaap wilde die avond makkelijk vatten. De volgende dag was ik weer vroeg wakker.

Goedemorgen schat”verwelkomde mijn moeder mij, toen ik aan de ontbijttafel ging zitten. Je ziet er uitgerust uit”heb je lekker geslapen?

Ik had en mooi wit topje aan en een badslip. Het zou erg warm worden die dag. De weerman had het over minimaal 25 graden. En ik zou het gras maaien van de buurvrouw dus ik dacht bij mij eigen laat ik mij maar luchtig kleden. Mijn moeder keek mij doordringend aan. Ik bukte mij voorover en kuste mijn moeder op haar wang.

Maar je gaat vandaag naar Ineke het gras maaien,gelukkig dat je dat doet voor haar,heeft ze tenminste nog een beetje aanspraak. Met mijn mam kan ik altijd goed praten dus ik durfde de volgende vraag makkelijk te stellen. Even later kwam ik bij Ineke aan “goedemorgen Ineke begroette ik haar.

Na een uurtje had ik al een aardig stuk gedaan ,en ik begon het erg warm te krijgen ppfpfpfp het zweet liep langs mijn billen voelde ik mmm voelde niet onprettig dacht ik.

Even later zat ik op haar bank en zij in haar rolstoel. Zo zaten we even rustig wat te drinken. Ineke nam net een slok en proestte dat gelijk weer uit. Of ik aan seks doe?? Zo was ik een half uurtje bezig toen ineens, Au Kut godverdikkie Ik had mijn enkel verzwikt. Op mijn flinke Au kwam Ineke aanrollen. Jezus wat doet dat een pijn zeg. Ik ging op het kort gewiekte gras zitten en deed mijn gympie uit en daarna mijn sok. Ineke rolde naar binnen en ik hinkte naar binnen.

Ik plofte neer op haar bank en Ineke probeerde uit haar rolstoel op te staan om naar mij toe te komen. Ze hield zich vast aan het kastje maar dat was niet genoeg zo bleek. Ze struikelde over iets en belande op de bank. Alleen een ding …ik lag eronder hihihi Pfffff Oefff ze belande boven op mij. Euh zei Ineke hihihi ik lig wel lekker Hiihi. Ik zat er eerst even mee maar na een tijdje dacht ik ach gossie dat is waar ook ,ze heeft niemand om mee te vrijen,knuffelen laat staan te neuken. Ik begon het eigelijk te beseffen dat ik het eigelijk helemaal niet erg vond.

Ik vond het eigelijk wel lekker haar lichaam op mij. Dus ik zei ook “eigelijk vind ik het helemaal niet erg hoor ,blijf maar lekker liggen.

Ineke begon nu met haar lichaam zo goed als zij kon te schuiven over mijn lichaam. Ineke begon mij nu te kussen, mijn nek ,mijn hals ,mijn voorhoofd. Ik zei nu weer tegen Ineke “Kom dat kan je beter en deed mijn mond open. Ineke bedacht zich geen moment en duwde haar tong bij mij naar binnen. Nu duwde ze ook mijn slipje opzij mm. En ze trok haar eigen rokje omhoog en haar slipje opzij“Ohh wat is dit een geil gevoel”zei ik weer “Jouw kut tegen mijn kutje en je tong mmmm hemels Ineke was nu helemaal niet meer te stoppen en schoof maar door.

Ineke had nu een heel rood hoofd en schoof maar door. Tot op een gegeven moment we allebei uit riepen “Ohhhh, samen kwamen wij klaar. Pfpffpfp ,god wat was dat lekker,zuchtte Ineke. Het was even een gedoe.

geile kut likken moeders natte kut