Eikel likken komkommer in kut

.

Sperma in kut geile seks films.

Pijples gangbang limburg

  • Shemale ontvangt hoeren in nieuwegein
  • Roos was volledig bereid om ons tot de laatste druppel schoon te likken.
  • Meesteres neukt slaaf dikke natuurlijke borsten

Komkommer sex dikk tieten


Seks lelystad gratis lesbische


Ik heb een verrassing". De stem van mijn zusje. Ze was mijn kamer binnen geslopen en had haar handen over mijn ogen. Ik hoorde haar naar mijn bed lopen.

Ik heb het zojuist zitten doen en het voelt goed. Ook makkelijk met mijn bikini. Het is nog niet zo makkelijk, want het moet echt helemaal glad zijn, geen stoppeltjes. Ze streelde zacht de schaamlippen, en een beetje er tussen. En naar binnen ging haar middelvinger. Ik stond op en knielde voor het bed, tussen haar wijd gespreide benen. Ik wilde het eens goed zien, hoe dat er nu uit zag. Sanne deed haar middelvinger tussen de blote lipjes en streelde daardoor haar geschoren kutlipjes met haar wijs- en ringvinger.

Ze keek me grijnzend aan: Ik hoefde niet zo nodig, eerst, omdat ik heel lichte krullen daar had. Maar nu voelt het toch beter. Ik vind het er mooi uitzien. Sanne kraaide het uit van plezier. Ik stond op en ging weer achter mijn bureau zitten. Sanne stond op en keek nog eens goed naar haar poesje. Trots als een pauw dribbelde ze de kamer uit. Snel pakte ik mijn pik uit mijn broek en begon mezelf af te trekken Al vlot stond mijn paal rechtovereind. Ik was vast van plan om klar te komen, toen plots de deur weer open ging.

Ik probeerde snel mijn pik terug in te pakken, maar was te laat. Sanne zag mijn rode eikel en zei: Ik heb je opgegeild, nietwaar? Met een vlugge beweging drukte ze een kus op mijn eikel. Voor ik het wist zat mijn hele eikel in haar natte mond en gaf ze me een heerlijke zuigzoen. Ze kwam weer omhoog en grijnsde: Ik keek haar na Ze sloot de deur achter zich en ik was weer alleen met mijn erectie. Ik kon het niet laten en ging verder met waar ik gebleven was. Even later, met het beeld van de blote poes van Sanne voor ogen, spoot ik mijn lading over mijn borst.

Voor het moment even voldaan, nam ik een snelle douche. Die middag gebeurde er verder niets. Netjes mijn huiswerk gemaakt, wat me een vrij gevoel gaf. Die avond was voor mij! Onder het eten zaten we naar elkaar te kijken en tersluiks aan te kijken, zoekend in elkaars ogen, naar Nu en dan een stiekum knipoogje Zo nu en dan proesten we het uit, waardoor moeder ons vragend aankeek.

Als ze eens wist Mag ze ook blijven slapen? Om half acht belde Lisa aan en ik hoorde de twee meisjes naar boven komen, naar de kamer van mijn zusje. Benieuwd waar die twee het over zouden hebben Ik hoorde het geroezemoes en zo nu en dan een lach en een gilletje van pret. Ik besloot eens onaangekondigd binnen te vallen Langzaam, heeel langzaam deed ik de deur van har slaapkamer open. Door de kier zag ik Haar hand gleed via m'n buik naar m'n gloeiende clitoris en ze begon aan het belletje te trekken Ondertussen mij in m'n kont neukend.

Dit kan ik iedereen aanbevelen, in alle gaatjes op gevuld worden met wel 10 handen die je lichaam strelen. Ik kwam klaar en niet z'n beetje ook , Ik beet de buttplug bijna doormidden de scheuten schoten door m'n kut en tepels. Ik dacht dat m'n klitje uit m'n kut getrokken werd en rillend stond ik na te genieten en bij te komen.

Jan schoof ieder een opzij en bevrijde mij van de handboeien. Eindelijk kon ik weer gewoon gaan staan en strekte m'n lichaam. Het meisje bleef er bij staan en stelde zich voor als Anneke. Ze maakte mij een compliment voor m'n onderdanigheid. Ik zei dat dit voor mij de eerste keer was en dat ik niet wist dat ik m'n eigen zo kon laten gaan en er nog van kon genieten ook. We raakten in een gesprek over wat wel en niet kon en waar het kon.

Ze zei dat ze zo gekleed als nu ook wel bij het nieuwe meer had gezeten en dat ze daar heel geile herinneringen aan had over gehouden. Anneke pakte onder het gesprek mijn hand en duwde die in haar kruis. Het gesprek ging gewoon door en ik wreef over het rubber slipje.

Nu zat het slipje toch wel in de weg en toen ik naar beneden keek zag ik dat het helemaal tussen haar kale schaamlippen zat. Wel een geil gezicht dacht ik maar ik trok het kruisje tussen haar schaamlippen uit en deed het opzij. Ze werd steeds heter en op een gegeven moment trok ze mij naar de knuffelhoek, trok haar slip uit en ging liggen met haar benen wijd gespreid.

Ze wees op haar kale kut en zei " kom op slaafje ik wil dat je me de hemel in beft". Ik ging gebukt voor haar staan en begon haar op te geilen. Ik likte haar klit en schaamlippen en stak m'n tong diep in haar kut. Ik proefde haar kutsappen en werd zelf ook weer geil.

Ik stak m'n hand tussen m'n benen en begon ook met m'n eigen kut te spelen. Jan die achter me stond sloeg m'n rokje omhoog zodat hij en ieder ander die achter me stond dat goed konden zien.

Ik likte Anneke of dat ik nooit anders gedaan had. Ik knabbelde aan haar klit en liet een vinger in haar kontje glijden. Ze schokte op en neer en trok m'n hoofd tegen haar kut. Ik stikte bijna maar ging door. Ik likte diep in haar kut en begon op haar klit te bijten steeds harder. Ze kwam gillend klaar en ik bleef op haar klit bijten. Ze zakte achterover en liet me bijten. Toen ze bij gekomen was duwde ze m'n hoofd opzij en ik liet haar klit los.

Toen we weer aan de bar zaten zei ze dat het lang geleden was dat ze zo lekker klaar gekomen was. Anneke had haar slipje niet aangetrokken en stond gewoon in haar blote kont met ons verder te praten. Jan wreef af en toe over haar kale kutje en ze deed of dat de gewoonste zaak van de wereld was.

Op het eind van de avond wisselde wij telefoonnummers uit en beloofde dat we zouden bellen als we weer hier heen wilde gaan. We gingen naar de garderobe en vroegen onze jassen. De jongen in de garderobe vroeg of wij het naar ons zin hadden gehad en ik antwoordde dat we een heel geile avond hadden gehad en dat we zeker terug zouden komen. Jan verdween met onze jassen over zijn arm naar buiten, nu moest ik hem wel volgen in deze doorzichtige kleding. Ik ging naar buiten en rilde er waaide een fris windje en ik voelde die over m'n hete kutje blazen.

Op dit late uur waren er bijna geen mensen meer op straat. Ik liep naar de auto en voelde hoe de wind telkens m'n rokje omhoog blies. Jan stond bij de auto en deed of hij de autosleutels niet kon vinden.

Er kwamen twee jongens aan en Jan bleef net zo lang treuzelen tot ze bij ons waren. Jan deed de auto open en ik stapte vlug in. Ik hoorde de een tegen de ander zeggen "zag je dat, die griet liep in haar blote kont en je kon dwars door dat rokje heen kijken ".

Ze bleven staan kijken. Jan stapte ook in en startte de auto. Ik wipte omhoog en trok m'n rokje tot m'n middel omhoog. De jongens bleven staan kijken. Nu spreidde ik m'n benen en beurde m'n billen zo hoog mogelijk omhoog. Omdat we onder een lantaarnpaal stonden hadden de jongens een goed zicht op m'n kale geringde kut.

Ik stak een vinger in m'n kale kutje en zwaaide naar ze. Jan reed weg en ik zag de jongens ons heel verbaast nastaren. Thuis gekomen moest ik van Jan weer zonder jas de straat over en ik was blij dat ik nergens licht zag branden. Want ik vond dat de buurt toch niet hoefden te weten hoe geil ik er nu bij liep. Binnen gekomen schonk Jan nog een borrel in en vroeg hoe ik het gevonden had. Ik antwoordde dat ik niet wist dat ik m,n eigen zo ongegeneerd geil kon gedragen en dat ik een hele leuke geile avond had gehad.

Ik vond wel dat hij dat van die piercings had kunnen overleggen en dat ik blij was dat het over was. Ik had wel wat rust verdiend vond ik. Jan lachte en zei" ik ben blij dat je het zogoed naar je zin gehad heb maar denk maar niet dat het nu voorbij is want je bent tot morgen 3 uur tot mijn beschikking en geen minuut eerder ben jij er af.

Ik begreep dat Jan nog het een en ander voor mij in petto had en zei dat ik mij helemaal naar zijn wensen zou zetten. Jan zei dat ik m'n eigen moest gaan wassen en naakt op bed moest gaan liggen. Toen ik klaar was kwam Jan naar boven. Door mij te vingeren kwam ik weer op temperatuur en werd nat tussen m'n benen. Jan pakte de massage olie en begon m'n hele lichaam in te smeren. M'n borsten en billen en kale kutje wat extra aan dacht gevend smeerde hij zoveel olie op me dat ik wel een paling leek.

Hij liet z'n vingers in m'n kut en kont glijden en ik kreunde van genot. Nu ging hij op mij liggen en gebruikte zijn lichaam om de olie uit te smeren. Zijn pik gleed over m'n klit en ik schokte op en neer. Jan duwde z'n pik in m'n kut en begon me te neuken. Ik gilde het uit "Neuk me geile bok neuk me kapot. Jan liet een hand onder m'n billen glijden en stak een vinger diep in m'n kont. Ik voelde z'n pik over z'n door de dunne wand gescheiden vinger glijden.

Hij zei tegen mij dat ik op m'n knieën moest gaan zitten. En begon me toen in m'n kontje te neuken. Ondertussen vingerde hij m'n kale kut en met zijn andere hand trok hij aan m'n tepels. Jan smeerde zijn zaad uit over m'n kale kut en lag hijgend bij te komen. Toen hij terug kwam zag ik dat hij twee ijzeren stangen met op het einde leren boeien in zijn hand had. Ik begon te vermoeden dat ik niet zo'n gemakkelijke nacht zou hebben als ik wel zou willen en ja hoor Jan maakte de boeien vast aan m'n polsen en enkels.

Zodat ik met wijd opengesperde benen en armen lag. Om m'n middel deed hij een riem waaraan de achter kant nog een dun riempje vast zat. Op m'n buik zat een gesp aan de riem vast. Jan pakte nu de dikste buttplug van 6 cm dik en smeerde die in met glijmiddel. Gehinderd door de stangen deed ik dat en ik lag weer helemaal rond gebogen voor hem klaar.

Jan smeerde m'n kontgaatje ook in en begon dat monster in m'n darmen te persen Heel langzaam gleed dat monster in m'n darmen, m'n kontgaatje tot het maximale oprekkend. Toen de buttplug naar Jan z'n zin zat pakte hij dat monster van een vibrator [ 7 cm dik en 28 cm lang ] en begon die ook in te smeren met glijmiddel. Ik schokte omhoog en de vibrator gleed over m'n schaamlipjes.

Glad van het glijmiddel en jan z'n sperma bood m'n geile kut niet veel weerstand. Ik zag dat deze zware jongen m'n schaamlipjes opzij drukte en langzaam naar binnen glijden.

Steeds dieper en dieper 5 nee 10 cm jan bleef drukken 15 cm en nog bleef Jan drukken 20 cm, m'n kutje verzwolg dat monster. Jan drukte door tot dat er nog maar 3 cm uit m'n kale kutje stak , dat betekend dat er 25 cm heftig trillende vibrator in m'n kale kutje stak. Het leek wel een bijennest, zo prikten m'n totaal opgerekte schaamlippen en zo klonk m'n kut. Jan trok de riem over de vibrator en maakte hem vast aan de gesp op m'n buik en zei dat ik zo moest blijven liggen.

Toen zette hij het raam op het inbrekershaakje open liet de gordijnen open en ging naar de logeerkamer. Welterusten riep hij nog en deed de deur dicht. Daar lag ik dan armen en benen wijd gespreid en nog helemaal rond. Ik wilde m'n benen omlaag doen maar daardoor spande de riem zich en de vibrator verdween nu helemaal in m'n kut.

De vibrator zat nu tot aan m'n baarmoeder en ik voelde m'n hele onderlichaam vibreren. Weer werd ik geil en weer kwam ik klaar. Ik probeerde een zo gemakkelijk mogelijke houding te vinden om te slapen. De gemakkelijkste houding was nog op m'n zij liggend met m'n benen zo hoog mogelijk opgetrokken en met aan de staven vastgebonden arm en been hoog boven het bed. Toen ik voor de zoveelste keer wegzakte hoorde ik wat op het balkon en ik gluurde door m'n wimpers. Ben stond op het balkon naar mij te kijken.

Hij had een pyjama aan. Ben vond het waarschijnlijk wel een geil gezicht om mij zo te zien liggen want hij stak z'n hand in z'n broek en begon met z'n pik te spelen.

Na een tijdje trok hij zijn pyjama broek uit en stond ongeremd met z'n pik te spelen. Nu zag ik zijn mooie jongens pik.

Nou ja jongenspik, eigenlijk kon je hem best tot de volwassenen rekenen want hij had een mooie grote pik met een zware zak hangen. Ik deed m'n ogen open en hij schrok toen hij dat zag. Maar omdat ik niet begon te schreeuwen vond hij zijn moed weer terug en vroeg door het openstaande raam of hij wat voor me moest doen. Hij wilde de politie wel waarschuwen of zo. Ik moest er niet aan denken en toen ik uit allemacht hem verzekerde dat het niet nodig was en dat ik dit uit vrije wil deed glimlachte hij begrijpend en begon zich opgeilend aan mijn naakte lichaam weer af te trekken.

Zijn hoofd werd langzaam rood en met een diepe zucht spoot hij zijn sperma door het op een kier staande raam over m'n lichaam heen. Ben trok z'n pyjama broek weer aan en zei " tot de volgende keer buurvrouw" en verdween weer.

De batterijen in de vibrator waren bijna op want hij trilde nog maar amper. Uiteindelijk viel ik in slaap. Jan was binnen gekomen en had mij een venijnige klap op m'n bil gegeven "wakker worden het is half acht " riep jan en "PETS " weer een klap op m'n bil. Nu er zijn leukere manieren om wakker te worden maar weinig effectievere. Ik draaide mij op m'n rug en strekte m'n benen.

De riem tussen mijn benen spande zich weer en duwde de vibrator weer in m'n kale kut. Ik voelde de riem over m'n clitoris schuiven en trok mijn benen gauw weer omhoog zo brandde m'n klitje.

Ik keek naar m'n kale kutje waar nog steeds de vibrator in stak en zag dat m'n klit en m'n schaamlippen op de plaats van de piercings rood en opgezet waren. Jan maakte mij liefdevol los en zei tegen mij dat ik de vibrator en de buttplug er zelf in de badkamer uit moest halen.

In de badkamer trok ik eindelijk de dingen uit m'n kont en kut, ze bleven wijd open staan. Van die dingen verlost moest ik gelijk op het toilet gaan zitten en ik stroomde leeg.

Vermoeid nam ik een douche en waste mij. Ik kon geen water op m'n kale kutje verdragen zo brandde de piercings. Toen ik terug kwam in de slaapkamer vertelde ik dat tegen Jan en hij zei dat hij dat wel op kon lossen. Ik moest op bed gaan liggen en op m'n tanden bijten omdat dit pijnlijk maar wel noodzakelijk was. Na vijf minuten ebde de pijn weg en hield ik een zacht tintelend gevoel over. Jan masseerde m'n pijnlijke lichaam en na een half uur voelde ik mij weer een stuk beter en trok een ochtendjas aan om te ontbijten.

Jan gaf mij aan de ontbijttafel een envelop en zei die pas te openen als hij weg was want hij ging naar kantoor. Toen Jan de deur uit was opende ik de envelop en las het briefje waarop stond.

Vanochtend mag je doen wat je wilt. Scheer alleen je kutje weer spiegelglad Om 1 uur precies verwacht ik je bij mij op kantoor. In de logeerkamer liggen de kleren die je aan mag trekken al klaar. Voor dat je naar mij komt breng je nog de fotorolletjes weg naar de 1 uur service om de hoek bij de zaak. Ik keek op de klok en zag dat het negen uur was en besloot om nog naar bed te gaan. Het was twintig minuten rijden met m'n auto naar de zaak dus als ik de wekker op half twaalf zette had ik genoeg tijd.

Ik ging naar bed en sliep gelijk in. Ik waste m'n eigen en schoor m'n kutje weer spiegelglad. Vlug at ik een boterham en ging kijken wat voor kleren voor me klaar hingen. In de logeerkamer hing een bontjasje voor mij klaar. Ik had daar al zo vaak om gevraagd maar nu had Jan hem als beloning hem voor mij gekocht. Ik trok hem aan en bewonderde mij in de spiegel. De bontjas reikte net over mijn billen en stond mij heel erg goed.

Ik was heel erg in m'n sas en besloot om het Jan verders zo goed mogelijk naar zijn zin te maken. Tenslotte bleef ik zelf ook niet koud onder zijn geile opdrachten.

Op het bed lagen nog een halve rode beha, enkele rode zelf panty’s en drie bellen. De beha duwde mijn borsten omhoog en lieten de tepels vrij. Toen ik de panty’s aan trok zag ik dat er geen kruis in zat en m'n kale kutje stak mooi af tegen de rode panty’s.

Tenslotte hing ik de bellen aan mijn clitoris en kutringen en ik was klaar om te gaan. Ik liep naar beneden om m'n autosleutels te pakken. De bellen sloegen bij elke stap tegen elkaar en rinkelde vrolijk. Ik wilde m'n sleutels van het kastje pakken waar ik ze altijd neer leg maar tot mijn schrik zag ik ze niet.

Ik rende het huis door en zocht overal maar kon ze nergens vinden. Ik begreep dat Jan ze meegenomen had en dat hij wilde dat ik zo met de bus meeging. Ik keek op de klok en zag dat het al kwart over twaalf was. Ik rende naar buiten en zag de bus net om de hoek van de straat verdwijnen.

Goede raad was duur wat nu gedaan. Ik kon dat nooit meer op tijd halen want de volgende bus vertrok pas over een uur. Ik keek om en zag Ben naast zijn brommer staan lachen. Dat was mijn kans en ik zei dat ik dat heel erg zou waarderen. Ben keek heel erg verbaast want hij wist dat ik een auto had.

Hij wist niet hoe gauw hij zijn brommer op de standaard moest zetten en zei tegen mij dat ik maar even mee moest lopen naar de schuur omdat hij daar nog wel een helm had.

Ik liep achter hem aan waarbij bij elke stap de belletjes zacht rinkelde. Ik antwoordde dat ik zijn benzine wel zou betalen maar hij zei brutaal dat hij betaling in nature wilde. Doe je jas maar open zei Ben en ik opende mijn jas.

Hij wreef over mijn tepels en zakte door zijn knieën. Ben sloeg zachtjes tegen m'n bellen, die heftig rinkelde.

Z'n vinger gleed soepel naar binnen en hij stak er nog twee bij. Ik vroeg of hij me niet vlug naar de stad kon brengen omdat ik erg veel haast had. Verbaast keek hij mij aan en dacht even na. Ik antwoordde dat ik dat toch wel te ver vond gaan.

Maar hij lachte brutaal en zei dat als ik niet deed wat hij wilde hij in de hele straat zou vertellen hoe geil gekleed ik over straat liep en hoe ik sliep. Ik schrok en begreep gelijk dat ik volkomen in zijn macht was.

Dat ene sigaretje zou me heel duur komen te staan. Ben trok z'n vingers uit m'n kut trok hard aan de bellen aan m'n kutlippen zodat m'n kut wijd open stond.

Hij stak z'n tong diep in m'n kale kutje en haalde hem langzaam omhoog naar m'n klit. Ik maakte vlug m'n jas dicht en liep achter hem aan. Toen ik schrijlings bij hem achter op wilde gaan zitten zei hij dat hij zo niet kon rijden en dat ik gewoon met aan iedere kant een been op het stepje moest gaan zitten. Toen ik dat deed zat ik echt met m'n kale geringde kut voor iedereen te koop en ik probeerde zo goed en zo kwaad als mogelijk m'n handen voor m'n kutje te houden.

Ben scheurde de stad in en bij elke bocht moest ik hem vast grijpen om te voorkomen dat ik er af viel. Als ik dat deed speelde de wind met m'n jas en zat ik in m'n blote kont voor iedereen te kijk en voelde ik de wind langs m'n kale kut strijken. Bij elke hobbel klingelde de bellen en Ik was blij toen we er waren.

Maar het was al tien voor een zodat ik vlug de fotowinkel in liep en hoopte dat ik nog op tijd kon zijn. De winkelier keek mij na en vroeg zich waarschijnlijk af waar dat zachte gerinkel vandaan kwam. Ik liep naar de zaak en klokslag een uur klopte ik op de deur van mijn man.

Hij opende de deur en zei dat ik maar even moest wachten omdat hij nog in gesprek was. Na drie kwartier kwam Jan weer naar buiten en zei dat als ik toch zat te wachten ik net zo goed de foto's even op kon halen en gaf mij geld. Ik ging terug naar de fotowinkel en wachtte tot dat er niemand meer binnen was.

Ik stapte naar binnen en gaf de winkelier mijn bonnetje. Er kwamen nog meer mensen binnen en de winkelier riep van achteruit de zaak dat hij er zo aankwam.

Weer rinkelde de bel en er stapte vijf jongens binnen die naar de fototoestellen gingen kijken. Hij zei" kijk de foto's zelf maar even na of ze duidelijk zijn, daar heb ik nog geen tijd voor gehad". Hij wende zich naar het koppel dat bij de balie stond te wachten en vroeg of hij hun van dienst kon zijn.

Ondertussen haalde hij mijn foto's uit de zakjes en spreidde ze voor mij uit. Ik schrok want daar zag ik mijn geile foto's op de balie liggen. Daar lag ik met een dikke komkommer in mijn kale kut en daar met een brandende kaars in mijn kale kut en geile kont en daar lag ik met een kale geringde kut waaruit nog net een grote vibrator stak en in mijn kont zat die 6 cm dikke buttplug.

Ik greep vlug de foto's en probeerde ze in de zakjes te doen. Door mijn gehannes trok ik de aandacht van de winkelier en klanten die nu ook die geile foto's op de balie zagen liggen. Het werd heel stil en ik hoorde ze denken. Door mijn gestuntel om ze zo vlug mogelijk op te bergen liet ik een zakje op de grond vallen en alle foto's dwarrelde over de grond.

Er waren ook topics over echte porno. Die liet ik links liggen. Ik focuste me op de amateur ‘hoek’. Er zijn blijkbaar een heleboel mensen die hun seksleven op internet hebben staan.

En dan zit ik nog maar op een forum! Na een paar minuutjes kreeg ik alweer een reactie terug van Nicky Ik klikte op het envelopje en direct kwam zijn reactie tevoorschijn met als profielfoto mijn eigen kutje.

Hij had het blijkbaar direct zo ingesteld. Zoals je ziet heb ik het direct ingesteld. Ik hoop graag meer van je te zien. Je wilt NU meer van me zien? Waar ga je lekker voor zitten dan? En waarschijnlijk ga ik me daar dan lekker op aftrekken. Ik kreeg het eigenlijk direct warm. Het voelde ineens spannend. Om niet meteen prijs te geven vroeg ik wat hij dan in gedachte had om te bekijken. Ik wil graag dat je je lipjes voor me spreid.

Het op en neer berichten sturen en dan vooral het onderwerp werd steeds spannender. Het was eigenlijk een soort flirten, een voorspel. Nog voor dat ik kon reageren kwam er nog een berichtje van hem.

Een foto dat hij met zijn stijve lul in zijn hand zat. Hij had ook een blaadje vast met daarop: Ik zette de camera aan en zorgde ervoor dat mijn gezicht niet zichtbaar was. Ik deed mijn shirt uit en mijn BH, nam een foto en stuurde deze door. Kneed ze maar eens lekker voor me. Even later stond ik met mijn billen richting de camera om een foto te maken.

Ik moest hiervoor wel de zelfontspanner gebruiken anders ging me dat niet lukken. Kun je voorover buigen? Mijn benen ietwat gespreid. Wil je je billen uit elkaar trekken? Ik wil je kontje en kutje goed zien. Ik trok mijn billen uit elkaar en wachtte op de klik van de camera.

Ik zag mijn kontgaatje glimmen van het vocht. Ik was immers al weer geil en het vocht in mijn slipje was ook daar terecht gekomen. Mijn kutje werd zo ook mooi opengetrokken. Wat een kut zeg! Wat een heerlijk gezicht zo zeg. Daar past mijn stijve lul wel in gok ik zo. Voor het eerst in mijn getrouwde leven dacht ik eraan om een andere man in me te voelen. Dat had ik niet verwacht. En eerlijk gezegd zag ik dat niet zo zitten.

Dat vind ik niet zo’n goed idee. Is niet zo mijn ding. Ik denk dat je het wel lekker zult vinden. Wat maakt het uit?

Wat zou het uitmaken? Ik hoef het niet te doen en ik kan stoppen wanneer ik wil. Van de andere kant zit er een geile vent aan mij te smeken om het te doen. Ik boog voorover en zocht met mijn vinger mijn kontgaatje op. Langzaam duwde ik hem naar binnen. Het voelde warm aan mijn vinger.

Het voelde aangenaam en ik vond het opwindend. Maar dat kan ook komen doordat ik dit ‘moest’ doen van een vreemde man. Hoe vind jet het? Probeer eens een tweede vinger erbij. Kijk jezelf dat lekkere kontje vingeren. Kun je ook nog een vinger in je kutje erbij doen? En zo zat ik voorover gebogen met twee vingers in mijn kont en in mijn kut mezelf te vingeren.

En een wildvreemde genoot van de foto’s door zichzelf af te trekken. Heb je een komkommer? In de koelkast lag een komkommer. Ik spoelde hem snel af onder de kraan en nam hem mee naar boven. Pijp hem eens goed.. Het moet niet gekker worden. Ik stuurde een foto zonder mijn ogen waarbij ik de komkommer pijpte. Een koude rilling ging door mijn kutje. Maar al heel snel was de komkommer niet meer koud. Precies een goede dikte, en de structuur van de schil voelde heerlijk. Lekker glad met hier en daar een ruw plekje.

Rustig maar stevig pompte ik het ding op en neer in mijn gleuf. Tussendoor stuurde ik de foto’s. Ik schat dat het toch zeker zo’n 20 a 25 cm naar binnen kon. Ik schrok ervan dat ik dat zei. Gelukkig kon hij het niet horen. Maar zijn berichtje deed me anders vermoeden.

Die grote dikke negerlul van mij in jouw natte kutje? Dat ik je daarmee heerlijk klaar neuk? Dat zou je best willen toch? Diep in me, mijn hele kutje opgevuld met zijn harde dikke lul. Ik wil hem in me voelen. Mijn kutje is voor mijn man! Ik zou wel raad weten met dat kutje van jou.

Maar dan geef je toch je kontje weg? Je wilt mij in mijn kontje neuken? Daar zou ik ook wel raad mee weten. Nog afgezien van het feit dat ik vond dat het nooit zou passen, bleef ik erbij dat het niet mijn ding was. Toegegeven, die vingers waren best fijn, maar toch.. Want allebei wisten we dat er sowieso niet geneukt ging worden. We waren ten slotte niet samen. Probeer die komkommer maar eens! Ik zou hem laten zien dat het niet lukte. Langzaam duwde ik het topje naar binnen. Waar de komkommer dikker werd voelde ik wat meer druk tegen mijn gaatje.

Tot mijn grote schrik schoot ineens het dikke gedeelte naar binnen. Een heel klein pijnlijk momentje. Ik bleef verschrikt even stil zitten. Hij zit er al in he? Alsof hij hier in de kamer aanwezig was. Hij zit er een stukje in. Wil je het zien? Ik wist het wel! Oh was ik nu maar bij je dan gooide ik die komkommer aan de kant!

Ik heb een hele mooie vervanger daarvoor. Kom op, neuk jezelf nu met dat ding! Langzaam begon ik de komkommer op en neer te bewegen. Een beetje gek, vreemd. Het was een nieuwe ervaring. Misschien toch niet zo heel erg o geprobeerd te hebben. Ik had er een heerlijk ritme in zitten. Op het scherm zag ik mezelf in mijn kontje neuken met die komkommer. Mijn kutje bewoog mee bij elke bewegen. Het maakte een ‘vragende’ beweging om ook geneukt te worden.

Ik wreef over mijn klitje. Mijn ring- en middelvinger gleden tussen mijn lipjes door op zoek naar de ingang. Ik hield de komkommer even stil om mijn vingers toegang te geven. Toen ze er diep in zaten begon ik alles weer op en neer te bewegen. Ik kon met mijn vingers de komkommer goed voelen. Het was echt lekker. Wat ben jij een geil wijf zeg! Ik ben echt zo jaloers op Hans..

Maar inderdaad ik ben een geil wijf. En ik zou nu wel een die heerlijke lul van je willen zien spuiten. Die vingers is eigenlijk maar niks. Als eerste werd mijn kontje weer gevuld met de groente, gevolgd door mijn kutje. Dit voelde echt fantastisch! Het fijne gevoel om opgevuld te zijn is nu nog beter.

Ik stuurde snel een foto. Vervolgens begon ik snel de stukken groente op en neer te bewegen. Ik voelde mijn orgasme naderen.

En toen ik ook nog zijn foto kreeg met daarop die harde stijve lul die een dikke straal zaad de lucht in schoot bereikte ik mijn hoogtepunt. Mijn hele onderlichaam spande zich samen waardoor het bijna onmogelijk werd om de komkommers nog te bewegen.

Ze werden beide vastgegrepen. Toen mijn orgasme wegebde gleden beide stukken groente uit me en ik typte: En hopelijk tot een volgende keer!

Snel ruimde ik alles op, friste mezelf op en ging het eten klaarmaken. Met lekkere stukjes komkommer in de salade. Diezelfde avond heb ik Wim verteld wat er was gebeurd. Hij gaf me een kus en zei: Daar staat een bestelling voor je klaar. Die bestelling bestaat uit twee doosjes. De kleinste mag je thuis openmaken, die andere niet. Tevens scheer je je kutje compleet kaal en trek je de kleding aan wat in het doosje zit.

Ik was nog nooit in zo’n winkel geweest. Overal waar ik keek zag ik seksspeeltjes, kinky lingerie en dvd hoesjes met neukende pornosterren. Een heel keurig dametje van tegen de zestig gok ik stond achter de kassa. In de bus naar huis keek ik stiekem in het doosje wat ik mocht openmaken.

Ik zag daar wat kanten spulletjes inzitten. Dat moest vast sexy lingerie of zoiets zijn. En thuis aangekomen bekeek ik het aandachtig. Het was een complete set van kousen bodystocking en bijpassende handschoenen. De bodystocking had een open kruis en ook de plek waar de tepels komen waren voorzien van een open stukje. Nieuwsgierig fantaseerde ik wat hij van plan kon zijn. Natuurlijk zou hij zijn droom waar maken en mijn gezicht onderspuiten.

Maar vanwaar deze outfit? En wat zou er in die andere doos zitten. We zullen het straks zien. Ik ging mijn kutje maar eens scheren zoals opgedragen. Dat viel nog niet mee. Nog nooit eerder had ik dat gedaan en het was best een gehannes met zo’n spiegeltje. Je werkt namelijk in spiegelbeeld en je bent voorzichtig om daar met een mesje aan de gang te gaan. Het heeft bijna een uur geduurd, maar ik was tevreden met het resultaat. Een super glad poesje! Het voelde een beetje koud eigenlijk.

Toen Wim thuis kwam stak hij gelijk van wal: Ik moest even op bed gaan liggen. Hij pakte de nog dichte doos. Daar haalde hij twee maskertjes uit. Zo werd de helft van mijn gezicht bedekt. Ik zag Wim in de weer met statieven en camera’s een andere hobby van hem Aan beide zijdes van het bed werd een camera opgesteld. Toen alles gereed was zette hij de camera’s aan en deed ok zijn masker op. Anoniem blijven was ten slotte een van de voorwaarden. Speciaal voor jullie onze eerste live show.

Ik heb Patricia vandaag opdracht gegeven om haar kutje heerlijk kaal te scheren. Laten we eens kijken of dat gelukt is. Laat je kutje eens zien aan de kijkers! Hij filmde elk lichaamsdeel wat van kleding werd ontdaan.

Tot ik helemaal naakt was. Ik spreidde mijn benen. Hij maakte een mooie close-up van mijn gladde poes. Een zeer geil resultaat dacht ik zo! En zo te zien is het kutje al nat! Wim zei me op handen en knieën te gaan zitten op het bed. Hij kwam op zijn knieën voor me en duwde zijn halfslappe lul tegen mijn mondje aan. Ik zoog zijn lul naar binnen en gulzig begon ik te pijpen. Dan kunnen jullie dadelijk zien dat ik mijn vrouw daar eens stevig mee neuk.

Hij filmde van dichtbij, maar ook probeerde hij mijn billen te filmen. Het lukte niet zo goed vanuit deze positie. Ik moest op mijn rug gaan liggen met mijn hoofd over de bedrand. Hij schoof nu zijn harde pik in mijn mond en door de “op-zijn-kop” positie voelde ik zijn pik mijn keel inglijden.

Ik moest een klein beetje kokhalzen, maar toen ik door mijn neus bleef ademen ging me dat beter af. Die keiharde lul diep mijn keel in. Wim boog voorover om mijn kutje te filmen daardoor kwam zijn lul nog dieper mijn keel in. Hij trok mijn lipjes uiteen. Ik weet zeker dat jullie dit gevuld willen zien! Wim liep even weg. Ik dacht om naar de andere kant van het bed te gaan om me te gaan neuken.

Maar nee, ik voelde zijn lul weer terug mijn mond in geduwd worden. En vrijwel direct voelde ik een kouder voorwerp tegen mijn schaamlippen aan. Dat was het dus, een dildo. Heel soepeltjes voelde ik het naar binnen glijden.

Het voelde qua vorm net als een echte lul aan, maar dan minder warm en minder zacht aan de buitenkant. Wim bleef mijn keeltje stevig doorneuken en ook de dildo werd met hoog tempo in me geduwd. Na een tijdje trok hij zijn pik uit mijn mond en kroop op bed tussen mijn benen. Ik voelde hoe de dildo heel langzaam uit me verdween. Er was een slurpend geluid te horen. Helemaal tot aan je ballen!

Dit geile wijf vraagt om geneukt te worden, wetende dat jullie allemaal meekijken. Ze wil gezien worden terwijl ze geneukt wordt. Laat ze maar kijken hoe ik die heerlijke lul in me geramd krijg. Maar ineens verdween zijn lul. Daarvoor in de plaats voelde ik zijn tong en warme lippen op mijn kutje. Ik kreeg direct een orgasme.

Zijn tong tussen mijn lipjes deed me bijna altijd direct klaarkomen. Dit deed hij wel vaker, dus hij wist wat er ging gebeuren. Hij gebaarde me weer op handen knieën te gaan zitten. Zo gezegd zo gedaan. Hij duwde zijn harde lul weer naar binnen. Ik was nu zo nat dat ik bijna niets meer voelde. Hij trok zijn lul uit me en duwde de dildo ervoor in de plaats. Hij kwam voor me staan en bood zijn druipende lul aan.

Gulzig likte en zoog ik mijn vocht van zijn paal. Hij nam weer achter me plaats en duwde zijn lul in me om hem daarna weer uit me te halen, de dildo terug te plaatsen en zijn lul weer in mijn mond te duwen. Dit herhaalde hij wel 5 keer. Toen hij zijn lul weer uit me trok en de dildo terug stopte kwam hij niet voor me staan, maar ik voelde hoe hij zijn hete lul tussen mijn billen legde. Met beide handen duwde hij de billen tegen elkaar met zijn pik ertussen.

Langzaam gleed hij zo op en neer. Met zijn ballen tikte hij tegen de dildo aan die nu heel diep in me zat. Wat een heerlijk gevoel was dit zeg. Is ze er klaar voor? Ik voelde hoe de dildo werd verruild voor zijn lul. En meteen daarna voelde ik de dildo tegen mijn kontje geduwd worden. Krachtig duwde hij de dildo diep mijn kontje in maar bleef zijn eigen lul snel in me stoten.

Ik snakte naar adem, probeerde uit alle macht stevig vast te houden aan het bed, maar oh wat was dit heerlijk. Hier kunnen geen stukken komkommer tegenop. Eventjes verdween Wim om de camera te pakken en van dichtbij te filmen hoe mijn kontje gevuld was.

Toen hij weer achter me zat werd mijn kutje weer opgevuld, maar het was niet zijn lul. Het was een andere dildo. Zodra deze ook helemaal naar binnen geduwd was kwam hij weer voor me staan. Hij duwde zijn lul tussen mijn lippen, ik nam even adem en slurpte hem naar binnen. Ik wist niet wat me overkwam. Mijn kut en kont opgevuld en die flinke lul aan het pijpen. Ik genoot van elke seconde. Temeer omdat ik wist dat er een heleboel mannen, en misschien ook vrouwen zaten te kijken. Het geil liep aan de binnenkant van mijn benen omlaag.

Mijn man duwde zijn lul nog even heel diep in me voordat hij weer achter me kroop. Hij haalde beide dildos uit me en filmde mijn openstaande gaatjes. Ik wist zeker dat hij voor mijn kontje zou gaan. Dat had ik nog nooit gedaan. Dat wist hij en zou er nu zeker gebruik van maken. Mij maakte het niet meer uit zolang ik maar snel die lul in me kreeg. Mijn geile hoerige vrouw wil snel een lul in haar. En waar wil je hem in dan lieverd? Van mij part neuk je al mijn gaten!

Zet je maar schrap! Ik kromde mijn rug en duwde mijn kont wat naar achter. Wim ramde zijn lul helemaal in me.

Met een stevige kreun vulde ik de kamer. Zijn bekken kletsten tegen mijn billen, en ik voelde zijn ballen hard tegen mijn klitje beuken.