Dokter trekken lul

dokter trekken lul

Dit was met mijn ex-vriendin waar ik ongeveer een jaar een relatie mee heb gehad. De jeukklachten zijn ongeveer allemaal gelijk begonnen. Ik werk als postbode en moet door een stuk hoog gras lopen en nu met het mooie weer, ook in mijn korte broek. Is het mogelijk dat het hier te maken heeft met een allergische reactie, een insect die misschien meegereist is of iets dergelijks?

Voor zover ik weet ben ik alleen nergens allergisch voor, maar de jeukende bultjes bevinden zich wel vooral op mijn onderlichaam en het meeste rond de schaamstreek. Reactie infoteur , U kunt het beste de plekjes laten beoordelen door uw huisarts. Harm , Reactie infoteur , Ik kan niet zeggen wat het bij u is. Ik kan alleen maar in algemene zin antwoorden. Smegma is een witte substantie die wordt aangemaakt op de geslachtsdelen van zowel mannen als vrouwen.

Bij mannen hoopt smegma zich op onder de voorhuid. Dagelijks goede verzorging van de voorhuid en eikel is belangrijk. Onder de voorhuid vindt bij iedere man smegma-vorming plaats. Er wordt door mannen in de leeftijd van jaar meer smegma geproduceerd dan door kinderen en ouderen. Smegma bestaat vooral uit dode, afgestoten huidcellen en dit hoopt zich op als de voorhuid van de penis niet regelmatig schoongemaakt wordt. Ook kan het gaan jeuken of ontsteken.

Dit kan balanitis tot gevolg hebben http: Laat uw huisarts de situatie beoordelen. Nick , Reactie infoteur , Genitale wratten zijn een seksueel overdraagbare aandoening soa , die wordt veroorzaakt door een virus. Dit virus wordt tijdens het vrijen aanraken, wrijven op de huid of het slijmvlies van een ander overgedragen.

Besmetting met het wrattenvirus kan door gebruik van een condoom niet altijd voorkomen worden. Een condoom geeft geen volledige bescherming tegen genitale wratten, omdat het virus en de wratten vaak buiten de rand van het condoom aanwezig zijn.

Het virus wordt bijna altijd overgebracht door seksueel contact, maar je kan de wratten ook krijgen door gebruik te maken van bijvoorbeeld een handdoek of washand van iemand die genitale wratten heeft. De eerste keer dat hij hier last van kreeg was toen hij aan het mastruberen was en op het moment dat hij klaar kwam had hij het gevoel alsof er iets knapte. Ook heeft hij last als hij lang moet auto rijden 2,5 uur.

Hij is laatst een paar keer bij de huisarts geweest. Hier zijn 2 urine onderzoeken gedaan en er is een kweek genomen.

Dus niks bijzonders in zijn urine en geen SOA's. De huisarts heeft gezegd dat hij er maar mee moet leren leven.

Dit lijkt me echter niet normaal voor een jonge man van 22 jaar. Iemand een suggestie wat dit zou kunnen zijn? Reactie infoteur , Mogelijk dat een verwijzing naar een uroloog uitkomst kan bieden. Een uroloog houdt zich bezig met kwalen en stoornissen aan de urinewegen, de blaas, de nieren en bij mannen ook de voortplantingsorganen.

Uw vriend zou dit met zijn huisarts kunnen bespreken. Cees , Alex , Alvast bedankt Reactie infoteur , Mogelijk is het urethritis plasbuisontsteking.

Urethritis wordt vaak veroorzaakt door de bacteriën die seksueel overdraagbare aandoeningen SOA veroorzaken vaak chlamydia- of gonorroebacteriën , of door de bacteriën die urineweginfecties veroorzaken zoals een blaasontsteking.

Ik heb hier een apart artikel over geschreven: Hoe dan ook, het is belangrijk dat u naar de huisarts gaat voor nader onderzoek. Ga er niet vanuit dat het 'vanzelf wel overgaat'. En zolang een SOA niet is uitgesloten, moet de u maatregelen nemen om besmetting van anderen tegen te gaan. Manon , Soms duurt het kort maar vaak ook zijn ze erg pijnlijk en de pijn houdt aan voor enkele uren? Hij voelt zich in die periode erg rot en kan niks doen vanwege de pijn. Ik kan echter uit jullie site niet precies uitvinden wat hij heeft of wat de naam van zijn ziekte is.

Misschien dat ik het via deze weg kan achterhalen. Reactie infoteur , Wat u beschrijft lijkt op priapisme. Dit is een langdurige en vaak pijnlijke erectie die zonder seksuele prikkels ontstaat.

Wanneer het langer dan drie uur duurt, wordt van 'aanhoudend' priapisme gesproken. Als de erectie langere tijd aanhoudt, kan dit leiden tot littekenvorming in het weefsel en impotentie. Daarom is het van belang dat priapisme tijdig, zeker binnen vier tot zes uur nadat de erectie in is getreden, behandeld wordt. De behandeling van priapisme hangt af van de duur van de klachten. Uw kennis doet er verstandig aan deze klachten z. Emiel , Reactie infoteur , Mogelijk is het posthitis. Als zowel de eikel als de voorhuid preputium ontstoken zijn, spreekt men ook wel van balanoposthitis.

Symptomen zijn onder meer lokale irritatie, pijnklachten, branderig gevoel en een rode huiduitslag. Maar ook een onaangename geur. Er ontstaat een soms vlekkerige en schilferachtige roodheid van de eikel met een toegenomen vochtigheid. Het komt vaker voor bij oudere mannen en mensen met diabetes. Het kan goed worden behandeld met de juiste antimicrobiële crèmes. Deze waren eerst klein en later werden ze iets groter. Het doet geen zeer en is ook niet gevoelig.

Tot op een week geleden, aan de rechter kant onder mijn plasgaatje het wel wat branderig begon te voelen als ik het aanraakte. Daar zat ook al sinds een lange tijd een heel klein soort bloeduitstortinkje. Tijdens de seks had ik hier echter geen last van.

Ik heb eens goed gekeken en het lijkt erop alsof er een hele kleine nieuwe bij is gekomen. Wat kan dit zijn? Het was gevormd voordat ik voor het eerst seks had en bovendien zit het er dus al jaren. Ik heb ooit overwogen om het lek te prikken, maar ik was verstandig genoeg dit niet te doen.

In die leeftijd durfde ik namelijk ook niet naar de huisarts te gaan, nu wil ik dit sinds vorige week graag wel, alleen is de praktijk nu een week gesloten wegens vakantie.

Heeft u enig idee wat dit zou kunnen zijn en wat er aan te doen valt, en komt het vaker voor? Reactie infoteur , Het is van belang dat uw huisarts u onderzoekt en een anamnese bij u afneemt. Desnoods gaat u naar de vervanger. Lennard , Balanitis is ontsteking van de eikel en de voorhuid van de penis.

Mensen die onveilig vrijen kunnen ook een seksueel overdraagbare aandoening oplopen. Laat uw huisarts ernaar kijken, om een SOA uit te sluiten en een diagnose te kunnen stellen.

De behandeling die bij balanitis zal worden ingezet niet gezegd dat u dat heeft, dat is aan de huisarts om te bepalen is afhankelijk van de oorzaak. Zo kan er bij een bacteriële infectie een antibiotica worden voorgeschreven en bij candida een antischimmel-crème.

In veel gevallen volstaat een corticosteroid crème eventueel in combinatie met een lokaal antibioticum. Hygiëne is bij balanitis bijzonder belangrijk om herhaling te voorkomenr. Het opgehoopte smegma moet steeds goed worden weggehaald. Het schoonmaken van de glanspenis, de voorhuid en de groef achter de penis kan het beste onder de douche gebeuren met schoon water. Schroom niet, maak een afspraak met de huisarts en laat hem of haar ernaar kijken. De huisarts hakt dagelijks met dat bijltje.

Ed Linssen , Soms is het pijnlijk en kan ik niet klaar komen. Daarvoor heb ik nog nooit last van gehad. Reactie infoteur , Hallo Ed, Ik weet niet of u condooms gebruikt, maar er kan sprake zijn van een latex-allergie. Sommige mensen zijn overgevoelig voor rubber of latex.

Bij condoomgebruik kan dat lastig zijn, want deze allergie uit zich in jeuk of een schrijnend gevoel en in sommige gevallen treedt ook overgevoeligheid op, eventueel gepaard met roodheid en zwelling. Voor deze mensen kunnen hypo-allergene condooms uitkomst bieden. Ik raad u aan om een huisarts te bezoeken en uw klachten aan hem of haar voor te leggen. De genitaliën van de man zijn: We behandelen een aantal aandoeningen en afwijkingen van de penis.

Ook bespreken we de symptomen, oorzaken en behandeling. De door ons besproken aandoeningen zijn: Iemand met deze aandoening slaagt er niet in zijn voorhuid over de kop van de penis te schuiven, met als gevolg dat de eikel niet goed gereinigd kan worden wat weer tot ontstekingen kan leiden zie Balanitis. Volgens de Nederlandse Vereniging voor Urologie NVU is er sprake van fimosis "bij onvermogen om de voorhuid terug te trekken met balanitis of meatusstenose als gevolg".

Bij een meatusstenose is de uitwendige opening van de urethra vernauwd, dat is de plasbuis die de urine uit de blaas afvoert en bij de man eindigt die aan de kop van de penis. De symptomen en kenmerken van de aandoening zijn: Jongens onder de vijf jaar hoeven normaliter niet behandeld te worden. De aandoening gaat vaak vanzelf over, het is van voorbijgaande aard.

Het kan best zijn dat dit millimeterwerk wordt, omdat er veel oefening nodig is vooraleer enige vorderingen te zien zijn. Zorg dat je zeker niets forceert. Om het 'schuifwerk' wat te vergemakkelijken, kan je ook wat glijmiddel aanbrengen.

Eens het je lukt om de voorhuid te schuiven over de eikel als de penis slap is, kan je dezelfde oefening overdoen wanneer hij stijf is. Als het je ondanks deze oefeningen nog niet lukt om de voorhuid over de eikel te schuiven, dan consulteer je best je huisarts.

De arts kan je dan aanraden om met behulp van een zalf de voorhuid te verdunnen en te verruimen. Ook kan de arts beslissen om een klein sneetje in de voorhuid te maken. Bij een vernauwde voorhuid kan  besnijdenis nodig zijn. Wat moet ik doen als ik mijn voorhuid niet over de eikel kan schuiven?

Jongen Wat moet ik doen als ik mijn voorhuid niet over de eikel kan schuiven? Andere vragen Wat moet je doen als je frenulum te strak is? Moet ik naar de dokter als mijn frenulum gescheurd is?

Nneuken stiefvader neukt dochter

Zo kan je proberen elke dag de voorhuid iets verder over de eikel te schuiven als de penis slap is. Haak je beide wijsvingers onder de voorhuid en rek deze op. Net zoals je een elastiekje zou uitrekken. Het kan best zijn dat dit millimeterwerk wordt, omdat er veel oefening nodig is vooraleer enige vorderingen te zien zijn. Zorg dat je zeker niets forceert. Om het 'schuifwerk' wat te vergemakkelijken, kan je ook wat glijmiddel aanbrengen. Eens het je lukt om de voorhuid te schuiven over de eikel als de penis slap is, kan je dezelfde oefening overdoen wanneer hij stijf is.

Als het je ondanks deze oefeningen nog niet lukt om de voorhuid over de eikel te schuiven, dan consulteer je best je huisarts. De arts kan je dan aanraden om met behulp van een zalf de voorhuid te verdunnen en te verruimen. Ook kan de arts beslissen om een klein sneetje in de voorhuid te maken.

Bij een vernauwde voorhuid kan  besnijdenis nodig zijn. Wat moet ik doen als ik mijn voorhuid niet over de eikel kan schuiven? Klaarmee , Alles heeft weg van een infectie, mogelijk kan dit zijn gebeurd door een candida infectie omdat ik hier de afgelopen maanden ook enorm veel last van heb gehad en dit kostte me altijd veel moeite om weg te krijgen. Ik ben al bij een dermatoloog en uroloog geweest en zij begonnen erover ze keken er gelijktijdig naar dat ze het toompje wilden insnijden om zo de ontsteking tegen te gaan.

Wat kan het zijn? Ik lees op veel sites dat de symptomen die ik heb, niet verholpen worden met deze ingreep. Ik heb nu al sinds april vorig jaar last van mijn penis, eerst waren het telkens schimmels en nu dit, ben er zo klaar mee. Ben , Toen ik ging kijken bleek het ook wat rood te zijn, en had het een vieze geur. Ik heb zaterdag nu woensdag onveilige seks gehad met een meisje.

Ik had nog miconazolnitraat van een vorig schimmelprobleem op mn balzak, die heb ik er nu 3x opgesmeerd sochtends en savonds. Zou die het probleem kunnen oplossen of kan ik net zo goed gelijk naar de dokter gaan. Benauwd , Of wat zou het kunnen zijn?

Michel , Ik ben 19 jaar heb niet echt last van plassen of masturberen. Mijn ouders nemen dit niet echt serieus, maar sinds ik het heb ontdekt kan ik niet meer slapen of eten. Ik heb net een verzekering aangevraagd die pas binnen 2 weken in werking gaat. Indien het toch kanker is wil ik niet wachten… ik heb ook nog rode vlekken op de penis en groene kleine pukkeltjes Reactie infoteur , U kunt dit het beste laten onderzoeken door uw huisarts. Stuard , Ik heb sinds 2 maanden een relatie met een meid en al een halve maand voel ik pijn aan mijn penis.

Vooral plassen gaat moeilijk. Zij had al een jaar geen sex en is gezond. Help me aub met adviezen Reactie infoteur , Mogelijk is er sprake van een plasbuisontsteking. U doet er in ieder geval verstandig aan om dit te laten onderzoeken door uw huisarts en hier niet mee te wachten. Door blijven lopen met dergelijke klachten is zeer onverstandig. Paans , Volgens de dokter gaan ze vanzelf weg, maar inmiddels begin ik ze wel erg vervelend te vinden.

Is er een manier om die relatief veilig te verwijderen? Ik zou wel naar de drogist kunnen gaan en een stikstofbehandeling kunnen halen, maar vind het een beetje eng om zelf te doen… Zijn er nog andere oplossingen? Reactie infoteur , In dit artikel ga ik in op waterwratjes die je inderdaad ook op de penis kunt aantreffen: Bang , Eerst kwam er een wit vlekje. Nu wordt het witte vlekje steeds groter. Reactie infoteur , Dit is aan de huisarts ter beoordeling. Joeri , Een SOA is volgens mij niet mogelijk, aangezien de laatste keer dat ik seks heb gehad zeker 1 tot 1, 5 maand geleden is geweest.

Dit was met mijn ex-vriendin waar ik ongeveer een jaar een relatie mee heb gehad. De jeukklachten zijn ongeveer allemaal gelijk begonnen. Ik werk als postbode en moet door een stuk hoog gras lopen en nu met het mooie weer, ook in mijn korte broek. Is het mogelijk dat het hier te maken heeft met een allergische reactie, een insect die misschien meegereist is of iets dergelijks?

Voor zover ik weet ben ik alleen nergens allergisch voor, maar de jeukende bultjes bevinden zich wel vooral op mijn onderlichaam en het meeste rond de schaamstreek. Reactie infoteur , U kunt het beste de plekjes laten beoordelen door uw huisarts. Harm , Reactie infoteur , Ik kan niet zeggen wat het bij u is. Ik kan alleen maar in algemene zin antwoorden. Smegma is een witte substantie die wordt aangemaakt op de geslachtsdelen van zowel mannen als vrouwen. Bij mannen hoopt smegma zich op onder de voorhuid.

Dagelijks goede verzorging van de voorhuid en eikel is belangrijk. Onder de voorhuid vindt bij iedere man smegma-vorming plaats. Er wordt door mannen in de leeftijd van jaar meer smegma geproduceerd dan door kinderen en ouderen. Smegma bestaat vooral uit dode, afgestoten huidcellen en dit hoopt zich op als de voorhuid van de penis niet regelmatig schoongemaakt wordt. Ook kan het gaan jeuken of ontsteken. Dit kan balanitis tot gevolg hebben http: Laat uw huisarts de situatie beoordelen.

Nick , Reactie infoteur , Genitale wratten zijn een seksueel overdraagbare aandoening soa , die wordt veroorzaakt door een virus.

Dit virus wordt tijdens het vrijen aanraken, wrijven op de huid of het slijmvlies van een ander overgedragen. Besmetting met het wrattenvirus kan door gebruik van een condoom niet altijd voorkomen worden. Een condoom geeft geen volledige bescherming tegen genitale wratten, omdat het virus en de wratten vaak buiten de rand van het condoom aanwezig zijn. Het virus wordt bijna altijd overgebracht door seksueel contact, maar je kan de wratten ook krijgen door gebruik te maken van bijvoorbeeld een handdoek of washand van iemand die genitale wratten heeft.

De eerste keer dat hij hier last van kreeg was toen hij aan het mastruberen was en op het moment dat hij klaar kwam had hij het gevoel alsof er iets knapte. Ook heeft hij last als hij lang moet auto rijden 2,5 uur.

Hij is laatst een paar keer bij de huisarts geweest. Hier zijn 2 urine onderzoeken gedaan en er is een kweek genomen. Dus niks bijzonders in zijn urine en geen SOA's. De huisarts heeft gezegd dat hij er maar mee moet leren leven.

Dit lijkt me echter niet normaal voor een jonge man van 22 jaar. Iemand een suggestie wat dit zou kunnen zijn? Reactie infoteur , Mogelijk dat een verwijzing naar een uroloog uitkomst kan bieden. Een uroloog houdt zich bezig met kwalen en stoornissen aan de urinewegen, de blaas, de nieren en bij mannen ook de voortplantingsorganen. Uw vriend zou dit met zijn huisarts kunnen bespreken. Cees , Alex , Alvast bedankt Reactie infoteur , Mogelijk is het urethritis plasbuisontsteking.

Urethritis wordt vaak veroorzaakt door de bacteriën die seksueel overdraagbare aandoeningen SOA veroorzaken vaak chlamydia- of gonorroebacteriën , of door de bacteriën die urineweginfecties veroorzaken zoals een blaasontsteking. Ik heb hier een apart artikel over geschreven: Hoe dan ook, het is belangrijk dat u naar de huisarts gaat voor nader onderzoek. Ga er niet vanuit dat het 'vanzelf wel overgaat'. En zolang een SOA niet is uitgesloten, moet de u maatregelen nemen om besmetting van anderen tegen te gaan.

Manon , Soms duurt het kort maar vaak ook zijn ze erg pijnlijk en de pijn houdt aan voor enkele uren? Hij voelt zich in die periode erg rot en kan niks doen vanwege de pijn. Ik kan echter uit jullie site niet precies uitvinden wat hij heeft of wat de naam van zijn ziekte is. Misschien dat ik het via deze weg kan achterhalen. Reactie infoteur , Wat u beschrijft lijkt op priapisme.

Dit is een langdurige en vaak pijnlijke erectie die zonder seksuele prikkels ontstaat. Wanneer het langer dan drie uur duurt, wordt van 'aanhoudend' priapisme gesproken.

Als de erectie langere tijd aanhoudt, kan dit leiden tot littekenvorming in het weefsel en impotentie. Daarom is het van belang dat priapisme tijdig, zeker binnen vier tot zes uur nadat de erectie in is getreden, behandeld wordt.

De behandeling van priapisme hangt af van de duur van de klachten. Uw kennis doet er verstandig aan deze klachten z. Emiel , Reactie infoteur , Mogelijk is het posthitis. Als zowel de eikel als de voorhuid preputium ontstoken zijn, spreekt men ook wel van balanoposthitis. Symptomen zijn onder meer lokale irritatie, pijnklachten, branderig gevoel en een rode huiduitslag.

Maar ook een onaangename geur. Er ontstaat een soms vlekkerige en schilferachtige roodheid van de eikel met een toegenomen vochtigheid. Het komt vaker voor bij oudere mannen en mensen met diabetes. Het kan goed worden behandeld met de juiste antimicrobiële crèmes. Deze waren eerst klein en later werden ze iets groter. Het doet geen zeer en is ook niet gevoelig. Tot op een week geleden, aan de rechter kant onder mijn plasgaatje het wel wat branderig begon te voelen als ik het aanraakte.

Daar zat ook al sinds een lange tijd een heel klein soort bloeduitstortinkje. Tijdens de seks had ik hier echter geen last van. Ik heb eens goed gekeken en het lijkt erop alsof er een hele kleine nieuwe bij is gekomen. Wat kan dit zijn?
dokter trekken lul

Dit was met mijn ex-vriendin waar ik ongeveer een jaar een relatie mee heb gehad. De jeukklachten zijn ongeveer allemaal gelijk begonnen. Ik werk als postbode en moet door een stuk hoog gras lopen en nu met het mooie weer, ook in mijn korte broek.

Is het mogelijk dat het hier te maken heeft met een allergische reactie, een insect die misschien meegereist is of iets dergelijks? Voor zover ik weet ben ik alleen nergens allergisch voor, maar de jeukende bultjes bevinden zich wel vooral op mijn onderlichaam en het meeste rond de schaamstreek.

Reactie infoteur , U kunt het beste de plekjes laten beoordelen door uw huisarts. Harm , Reactie infoteur , Ik kan niet zeggen wat het bij u is. Ik kan alleen maar in algemene zin antwoorden. Smegma is een witte substantie die wordt aangemaakt op de geslachtsdelen van zowel mannen als vrouwen. Bij mannen hoopt smegma zich op onder de voorhuid.

Dagelijks goede verzorging van de voorhuid en eikel is belangrijk. Onder de voorhuid vindt bij iedere man smegma-vorming plaats. Er wordt door mannen in de leeftijd van jaar meer smegma geproduceerd dan door kinderen en ouderen. Smegma bestaat vooral uit dode, afgestoten huidcellen en dit hoopt zich op als de voorhuid van de penis niet regelmatig schoongemaakt wordt.

Ook kan het gaan jeuken of ontsteken. Dit kan balanitis tot gevolg hebben http: Laat uw huisarts de situatie beoordelen.

Nick , Reactie infoteur , Genitale wratten zijn een seksueel overdraagbare aandoening soa , die wordt veroorzaakt door een virus. Dit virus wordt tijdens het vrijen aanraken, wrijven op de huid of het slijmvlies van een ander overgedragen. Besmetting met het wrattenvirus kan door gebruik van een condoom niet altijd voorkomen worden. Een condoom geeft geen volledige bescherming tegen genitale wratten, omdat het virus en de wratten vaak buiten de rand van het condoom aanwezig zijn.

Het virus wordt bijna altijd overgebracht door seksueel contact, maar je kan de wratten ook krijgen door gebruik te maken van bijvoorbeeld een handdoek of washand van iemand die genitale wratten heeft. De eerste keer dat hij hier last van kreeg was toen hij aan het mastruberen was en op het moment dat hij klaar kwam had hij het gevoel alsof er iets knapte.

Ook heeft hij last als hij lang moet auto rijden 2,5 uur. Hij is laatst een paar keer bij de huisarts geweest. Hier zijn 2 urine onderzoeken gedaan en er is een kweek genomen. Dus niks bijzonders in zijn urine en geen SOA's. De huisarts heeft gezegd dat hij er maar mee moet leren leven.

Dit lijkt me echter niet normaal voor een jonge man van 22 jaar. Iemand een suggestie wat dit zou kunnen zijn? Reactie infoteur , Mogelijk dat een verwijzing naar een uroloog uitkomst kan bieden. Een uroloog houdt zich bezig met kwalen en stoornissen aan de urinewegen, de blaas, de nieren en bij mannen ook de voortplantingsorganen. Uw vriend zou dit met zijn huisarts kunnen bespreken.

Cees , Alex , Alvast bedankt Reactie infoteur , Mogelijk is het urethritis plasbuisontsteking. Urethritis wordt vaak veroorzaakt door de bacteriën die seksueel overdraagbare aandoeningen SOA veroorzaken vaak chlamydia- of gonorroebacteriën , of door de bacteriën die urineweginfecties veroorzaken zoals een blaasontsteking. Ik heb hier een apart artikel over geschreven: Hoe dan ook, het is belangrijk dat u naar de huisarts gaat voor nader onderzoek.

Ga er niet vanuit dat het 'vanzelf wel overgaat'. En zolang een SOA niet is uitgesloten, moet de u maatregelen nemen om besmetting van anderen tegen te gaan. Manon , Soms duurt het kort maar vaak ook zijn ze erg pijnlijk en de pijn houdt aan voor enkele uren? Hij voelt zich in die periode erg rot en kan niks doen vanwege de pijn. Ik kan echter uit jullie site niet precies uitvinden wat hij heeft of wat de naam van zijn ziekte is.

Misschien dat ik het via deze weg kan achterhalen. Reactie infoteur , Wat u beschrijft lijkt op priapisme. Dit is een langdurige en vaak pijnlijke erectie die zonder seksuele prikkels ontstaat.

Wanneer het langer dan drie uur duurt, wordt van 'aanhoudend' priapisme gesproken. Als de erectie langere tijd aanhoudt, kan dit leiden tot littekenvorming in het weefsel en impotentie. Daarom is het van belang dat priapisme tijdig, zeker binnen vier tot zes uur nadat de erectie in is getreden, behandeld wordt. De behandeling van priapisme hangt af van de duur van de klachten.

Uw kennis doet er verstandig aan deze klachten z. Emiel , Reactie infoteur , Mogelijk is het posthitis. Als zowel de eikel als de voorhuid preputium ontstoken zijn, spreekt men ook wel van balanoposthitis.

Symptomen zijn onder meer lokale irritatie, pijnklachten, branderig gevoel en een rode huiduitslag. Maar ook een onaangename geur. Er ontstaat een soms vlekkerige en schilferachtige roodheid van de eikel met een toegenomen vochtigheid. Het komt vaker voor bij oudere mannen en mensen met diabetes. Het kan goed worden behandeld met de juiste antimicrobiële crèmes.

Deze waren eerst klein en later werden ze iets groter. Het doet geen zeer en is ook niet gevoelig. Tot op een week geleden, aan de rechter kant onder mijn plasgaatje het wel wat branderig begon te voelen als ik het aanraakte. Daar zat ook al sinds een lange tijd een heel klein soort bloeduitstortinkje. Tijdens de seks had ik hier echter geen last van.

Ik heb eens goed gekeken en het lijkt erop alsof er een hele kleine nieuwe bij is gekomen. Wat kan dit zijn? Het was gevormd voordat ik voor het eerst seks had en bovendien zit het er dus al jaren. Ik heb ooit overwogen om het lek te prikken, maar ik was verstandig genoeg dit niet te doen. In die leeftijd durfde ik namelijk ook niet naar de huisarts te gaan, nu wil ik dit sinds vorige week graag wel, alleen is de praktijk nu een week gesloten wegens vakantie. Heeft u enig idee wat dit zou kunnen zijn en wat er aan te doen valt, en komt het vaker voor?

Reactie infoteur , Het is van belang dat uw huisarts u onderzoekt en een anamnese bij u afneemt. Desnoods gaat u naar de vervanger. Lennard , Balanitis is ontsteking van de eikel en de voorhuid van de penis. Mensen die onveilig vrijen kunnen ook een seksueel overdraagbare aandoening oplopen.

Laat uw huisarts ernaar kijken, om een SOA uit te sluiten en een diagnose te kunnen stellen. De behandeling die bij balanitis zal worden ingezet niet gezegd dat u dat heeft, dat is aan de huisarts om te bepalen is afhankelijk van de oorzaak.

Zo kan er bij een bacteriële infectie een antibiotica worden voorgeschreven en bij candida een antischimmel-crème. In veel gevallen volstaat een corticosteroid crème eventueel in combinatie met een lokaal antibioticum. Hygiëne is bij balanitis bijzonder belangrijk om herhaling te voorkomenr.

Het opgehoopte smegma moet steeds goed worden weggehaald. Het schoonmaken van de glanspenis, de voorhuid en de groef achter de penis kan het beste onder de douche gebeuren met schoon water. Schroom niet, maak een afspraak met de huisarts en laat hem of haar ernaar kijken. De huisarts hakt dagelijks met dat bijltje.

Ed Linssen , Soms is het pijnlijk en kan ik niet klaar komen. Daarvoor heb ik nog nooit last van gehad. Reactie infoteur , Hallo Ed, Ik weet niet of u condooms gebruikt, maar er kan sprake zijn van een latex-allergie.

Sommige mensen zijn overgevoelig voor rubber of latex. Bij condoomgebruik kan dat lastig zijn, want deze allergie uit zich in jeuk of een schrijnend gevoel en in sommige gevallen treedt ook overgevoeligheid op, eventueel gepaard met roodheid en zwelling.

Voor deze mensen kunnen hypo-allergene condooms uitkomst bieden. Ik raad u aan om een huisarts te bezoeken en uw klachten aan hem of haar voor te leggen. De genitaliën van de man zijn: We behandelen een aantal aandoeningen en afwijkingen van de penis.

Ook bespreken we de symptomen, oorzaken en behandeling. De door ons besproken aandoeningen zijn: Iemand met deze aandoening slaagt er niet in zijn voorhuid over de kop van de penis te schuiven, met als gevolg dat de eikel niet goed gereinigd kan worden wat weer tot ontstekingen kan leiden zie Balanitis.

Volgens de Nederlandse Vereniging voor Urologie NVU is er sprake van fimosis "bij onvermogen om de voorhuid terug te trekken met balanitis of meatusstenose als gevolg". Bij een meatusstenose is de uitwendige opening van de urethra vernauwd, dat is de plasbuis die de urine uit de blaas afvoert en bij de man eindigt die aan de kop van de penis. De symptomen en kenmerken van de aandoening zijn: Jongens onder de vijf jaar hoeven normaliter niet behandeld te worden.

De aandoening gaat vaak vanzelf over, het is van voorbijgaande aard. Het kan best zijn dat dit millimeterwerk wordt, omdat er veel oefening nodig is vooraleer enige vorderingen te zien zijn. Zorg dat je zeker niets forceert. Om het 'schuifwerk' wat te vergemakkelijken, kan je ook wat glijmiddel aanbrengen. Eens het je lukt om de voorhuid te schuiven over de eikel als de penis slap is, kan je dezelfde oefening overdoen wanneer hij stijf is. Als het je ondanks deze oefeningen nog niet lukt om de voorhuid over de eikel te schuiven, dan consulteer je best je huisarts.

De arts kan je dan aanraden om met behulp van een zalf de voorhuid te verdunnen en te verruimen. Ook kan de arts beslissen om een klein sneetje in de voorhuid te maken. Bij een vernauwde voorhuid kan  besnijdenis nodig zijn. Wat moet ik doen als ik mijn voorhuid niet over de eikel kan schuiven? Jongen Wat moet ik doen als ik mijn voorhuid niet over de eikel kan schuiven? Andere vragen Wat moet je doen als je frenulum te strak is?

Moet ik naar de dokter als mijn frenulum gescheurd is?


Squirting zoek man


Uw vriend zou dit met zijn huisarts kunnen bespreken. Cees , Alex , Alvast bedankt Reactie infoteur , Mogelijk is het urethritis plasbuisontsteking. Urethritis wordt vaak veroorzaakt door de bacteriën die seksueel overdraagbare aandoeningen SOA veroorzaken vaak chlamydia- of gonorroebacteriën , of door de bacteriën die urineweginfecties veroorzaken zoals een blaasontsteking.

Ik heb hier een apart artikel over geschreven: Hoe dan ook, het is belangrijk dat u naar de huisarts gaat voor nader onderzoek. Ga er niet vanuit dat het 'vanzelf wel overgaat'. En zolang een SOA niet is uitgesloten, moet de u maatregelen nemen om besmetting van anderen tegen te gaan.

Manon , Soms duurt het kort maar vaak ook zijn ze erg pijnlijk en de pijn houdt aan voor enkele uren? Hij voelt zich in die periode erg rot en kan niks doen vanwege de pijn. Ik kan echter uit jullie site niet precies uitvinden wat hij heeft of wat de naam van zijn ziekte is.

Misschien dat ik het via deze weg kan achterhalen. Reactie infoteur , Wat u beschrijft lijkt op priapisme. Dit is een langdurige en vaak pijnlijke erectie die zonder seksuele prikkels ontstaat.

Wanneer het langer dan drie uur duurt, wordt van 'aanhoudend' priapisme gesproken. Als de erectie langere tijd aanhoudt, kan dit leiden tot littekenvorming in het weefsel en impotentie. Daarom is het van belang dat priapisme tijdig, zeker binnen vier tot zes uur nadat de erectie in is getreden, behandeld wordt. De behandeling van priapisme hangt af van de duur van de klachten.

Uw kennis doet er verstandig aan deze klachten z. Emiel , Reactie infoteur , Mogelijk is het posthitis. Als zowel de eikel als de voorhuid preputium ontstoken zijn, spreekt men ook wel van balanoposthitis. Symptomen zijn onder meer lokale irritatie, pijnklachten, branderig gevoel en een rode huiduitslag. Maar ook een onaangename geur. Er ontstaat een soms vlekkerige en schilferachtige roodheid van de eikel met een toegenomen vochtigheid.

Het komt vaker voor bij oudere mannen en mensen met diabetes. Het kan goed worden behandeld met de juiste antimicrobiële crèmes. Deze waren eerst klein en later werden ze iets groter.

Het doet geen zeer en is ook niet gevoelig. Tot op een week geleden, aan de rechter kant onder mijn plasgaatje het wel wat branderig begon te voelen als ik het aanraakte. Daar zat ook al sinds een lange tijd een heel klein soort bloeduitstortinkje. Tijdens de seks had ik hier echter geen last van. Ik heb eens goed gekeken en het lijkt erop alsof er een hele kleine nieuwe bij is gekomen. Wat kan dit zijn? Het was gevormd voordat ik voor het eerst seks had en bovendien zit het er dus al jaren.

Ik heb ooit overwogen om het lek te prikken, maar ik was verstandig genoeg dit niet te doen. In die leeftijd durfde ik namelijk ook niet naar de huisarts te gaan, nu wil ik dit sinds vorige week graag wel, alleen is de praktijk nu een week gesloten wegens vakantie. Heeft u enig idee wat dit zou kunnen zijn en wat er aan te doen valt, en komt het vaker voor?

Reactie infoteur , Het is van belang dat uw huisarts u onderzoekt en een anamnese bij u afneemt. Desnoods gaat u naar de vervanger. Lennard , Balanitis is ontsteking van de eikel en de voorhuid van de penis. Mensen die onveilig vrijen kunnen ook een seksueel overdraagbare aandoening oplopen. Laat uw huisarts ernaar kijken, om een SOA uit te sluiten en een diagnose te kunnen stellen. De behandeling die bij balanitis zal worden ingezet niet gezegd dat u dat heeft, dat is aan de huisarts om te bepalen is afhankelijk van de oorzaak.

Zo kan er bij een bacteriële infectie een antibiotica worden voorgeschreven en bij candida een antischimmel-crème. In veel gevallen volstaat een corticosteroid crème eventueel in combinatie met een lokaal antibioticum. Hygiëne is bij balanitis bijzonder belangrijk om herhaling te voorkomenr.

Het opgehoopte smegma moet steeds goed worden weggehaald. Het schoonmaken van de glanspenis, de voorhuid en de groef achter de penis kan het beste onder de douche gebeuren met schoon water.

Schroom niet, maak een afspraak met de huisarts en laat hem of haar ernaar kijken. De huisarts hakt dagelijks met dat bijltje. Ed Linssen , Soms is het pijnlijk en kan ik niet klaar komen. Daarvoor heb ik nog nooit last van gehad. Reactie infoteur , Hallo Ed, Ik weet niet of u condooms gebruikt, maar er kan sprake zijn van een latex-allergie.

Sommige mensen zijn overgevoelig voor rubber of latex. Bij condoomgebruik kan dat lastig zijn, want deze allergie uit zich in jeuk of een schrijnend gevoel en in sommige gevallen treedt ook overgevoeligheid op, eventueel gepaard met roodheid en zwelling.

Voor deze mensen kunnen hypo-allergene condooms uitkomst bieden. Ik raad u aan om een huisarts te bezoeken en uw klachten aan hem of haar voor te leggen. De genitaliën van de man zijn: We behandelen een aantal aandoeningen en afwijkingen van de penis.

Ook bespreken we de symptomen, oorzaken en behandeling. De door ons besproken aandoeningen zijn: Iemand met deze aandoening slaagt er niet in zijn voorhuid over de kop van de penis te schuiven, met als gevolg dat de eikel niet goed gereinigd kan worden wat weer tot ontstekingen kan leiden zie Balanitis.

Volgens de Nederlandse Vereniging voor Urologie NVU is er sprake van fimosis "bij onvermogen om de voorhuid terug te trekken met balanitis of meatusstenose als gevolg".

Bij een meatusstenose is de uitwendige opening van de urethra vernauwd, dat is de plasbuis die de urine uit de blaas afvoert en bij de man eindigt die aan de kop van de penis. De symptomen en kenmerken van de aandoening zijn: Jongens onder de vijf jaar hoeven normaliter niet behandeld te worden. De aandoening gaat vaak vanzelf over, het is van voorbijgaande aard.

De vernauwing komt vaak aan het licht in de pubertijd, als het tot pijnklachten en irritatie leidt. De arts kan dan circumcisie besnijdenis adviseren: Dit is een relatief eenvoudige ingreep zonder schadelijke gevolgen. De aandoening kan het gevolg zijn van een bacteriële infectie, een allergische reactie, een seksueel oevrdraagbare aandoening SOA , of een schimmelinfectie: Candidiasis , dat is een schimmelinfectie veroorzaakt door de schimmel Candida albicans.

Mannen met diabetes mellitus suikerziekte hebben meer kans op balanitis, aangezien hun urine een hoog glucose-gehalte heeft - dit stimuleert de groei van micro-organismen. De behandeling van balanitis is afhankelijk van de oorzaak. Bij een bacteriële infectie wordt een antibiotica voorgeschreven en als balanitis wordt veroorzaakt door fimosis, dan zal besnijdenis worden aangeraden.

Het ontstaat doordat het bloed niet uit de stijve penis weg kan , waarbij het risico bestaat dat de zwellichamen van de penis schade oplopen.

Priapisme ontstaat door een verminderde afvoer van het bloed via de aders of een verhoogde aanvoer van het bloed via de slagaders. Er kunnen vele oorzaken aan ten grondslag liggen, onder andere letsel aan de zenuwen die het bloedtoevoer naar de penis regelen door bloedziekten, leukemie, sikkelcelanemie.

Soms kan langdurige geslachtsgemeenschap of seks ook de oorzaak zijn. Ook kan de aandoening optreden als bijwerking van sommige medicijnen. Maar ook bepaalde drugs zoals cocaïne of cannabis kunnen priapisme veroorzaken. In de meeste gevallen zal de aandoening verholpen worden door bloed met een spuit uit het erectiele weefsel van de penis te halen.

In ernstige gevallen wordt een operatie uitgevoerd om de aandoening te verhelpen. De ziekte van peyronie induratio penis plastica: Dit is een verworven aandoening waarbij er sprake is van een ontstekingsreactie die uiteindelijk stilvalt en een verharding met littekenvorming in de wand van de zwellichamen tot gevolg heeft.

Door deze harde knobbels of knobbeltjes in de wand van de zwellichamen, ook wel plaques genoemd, treedt er een kromstand op van de penis in geërecteerde toestand. Vaak is er geen oorzaak aan te wijzen, ofschoon letsel aan de penis een risicofactor is. Soms herstelt de aandoening zich vanzelf.

De behandeling bestaat vaak uit een chirurgische ingreep. Klik hier voor meer informatie. Een risicofactor is de hierboven besproken aandoening fimosis. Daarnaast is roken een risicofactor en infectie met het humane papilloma virus HPV , dat genitale wratten veroorzaakt, verhoogt het risico ook.

Bepaalde factoren verhogen het risico van een persoon op een HPV-infectie, zoals: De tumor dient zich vaak aan op de eikel en ziet eruit als een wratachtige bobbel of zweer. In sommige gevallen komt er bloed uit of een onwelriekende afscheiding. Het is een langzaam groeiende kankersoort. Het kan zich uitbreiden naar de lymfeklieren in de liezen. De klachten en symptomen zijn: Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.

Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Gerelateerde artikelen De gemiddelde penislengte van de man Elke man behalve een omgebouwde transseksueel heeft een penis, dat is bekend.

Als deze niet goed stijf meer wordt! Innn , Niek , Bij mij werkt het jelken zeer verslavend, ik doe het soms twee keer per dag, is dit schadelijk? Als ik bezig ben met het jelken, dan krijg ik de drang om klaar te komen, mag dit na het jelken of heeft dit nadelen.

Want de groten en de dikte is niet belangerijk het gaat zig er om wat je er mee doet en waarom je het doet. Het gaat om een intiem moment waar je geestelijk contact metelkaar hebt. Als je echter een vrouw niet kan klaar laten komen probeer dan het volgende: Speel met je vingers of met je tong voor de liefhebbers haar clitooris net zolang tot ze een keer klaar is gekomen want na dit moment is ze gevoeliger dus kun je haar tijdens de sex vaker dan 1 keer laten komen.

Ik heb zelf een penis van 13 cm en heb geen probleemen hier mee. Er zijn trouwens wel vrouwen die helemaal niet kunnen klaarkomen dit komt door een aangebooren afwijking in en rondom de clitoris. Dit wil zegen dat er te weinig of soms helemaal geen zeneuwen aan weezig zijn.

Ben je het niet met me eens dan hoor ik het graag en al dit je gholpen heeft ook. Johnson-Boy , Ik ben bewust dat dikte en lengte niet important zijn maar tot de dag van vandaag, is t mij niet gelukt om haar te laten klaarkomen. Ik ben zelf van mening misschien beinvloed door ph en dergelijke pornosite s, dat dikte en lengte wel degelijk een invloed hebben op de extase van n vrouw.

Geloof me ik probeer elk standje in het boekje. Ik ga nog sneller dan black n dekker it self but it just won't work. Ik heb n gemiddelde penislengte van 17cm en schaam mij hiervoor aangezien ik een negroide man ben en ik hoor gewoon groot geschapen te zijn, wat er ook word gezegd. Weet iemand van jullie een oplossing hiervoor. Ik hou van mn vrouwtje en wil haar dezelfde excitement geven die ik keer op keer beleef. Feedback word very much appreciated;.

Ano , Vrouwen hóuden helemaal niet van grote penissen, die misvatting is door pornografica onstaan. Mijn vriendin vindt het juist zeer aangenaam. Brad Pitt en andere mannelijke sekssymbolen hebben bijvoorbeeld erg vaak een kleine jongeheer. Dat hier al een artikel over geschreven is is ronduit belachelijk. Ik herhaal het nog eens: Mannen denken vaak dat hun partner niet genoeg geniet van de seks, terwijl de partners dat vaak wel doen.

Als de partner echt niet geniet van de seks, ligt het vaak aan de manier van de seks. Als een man onzeker is over hun penis, is de man vaak ook minden opgewonden. Dan is dus de erectie ook minder. Tips voor betere seks: Tips voor een betere erectie: Mannen die te vaak seks hebben, hebben vaak een slechtere erectie.

Sla af en toe eens een ejaculatie uit. Poep , Penis Rallymaster , Theo , De enige manier waarop je deze spiercellen het zijn overigens geen spierbundels ook maar enigszins kan trainen is door een erectie te krijgen. Handmatig je penis uitrekken heeft wat dit betreft geen enkel effect.

En gezien het aantal erecties dat de gemiddelde man heeft zou je verwachten dat de penis enorm groeit. Maar dat doet hij dus niet. Enige overgebleven mogelijkheid is dat uit elkaar getrokken weefsel de penis verlengt. Hier komt echter geen extra weefsel tussen zoals eerder werd gesuggereerd.

Ofwel, het is mogelijk je penis langer te maken door er bijvoorbeeld gewichten aan te hangen, maar hierdoor zal je penis ook weer dunner worden.

En voor het genot van vrouwen is de dikte minstens zo belangrijk als de lengte. Alleen een zeer ingewikkelde operatie kan eventueel de penis vergroten.

De rest is onzin. En nee ik heb verder geen belangen in welke aanverwante industrie dan ook. Dr Penis , De zwellichamen zelf bevatten weer spieren, waardoor dit artikel lang niet zo oninteressant is als sommige reacties je willen doen denken.

Het zal me niet verbazen als diegene die de penis oefeningen afdoen als onzin aandelen in viagra hebben; de farmaceutische maffia houd je maar al te graag in hun geld grijpende klauwen. Anyway, als je dit al teveel moeite vind om te proberen of je hiermee een stabiele en ook grotere erectie kan krijgen verdien je niet beter dan een medicatie slaaf te zijn.

Piet , Het enigste wat bijvoorbeeld diabetici kunnen doen is zorgen voor een goede bloedsomloop… als zwellichaampjes in de penis zijn beschadigd, kun je nog proberen om het met warmte hetzij in een lauw bad etc op te peppen. Alle erectie verbeterende middelen zijn een flop… behalve de blauwe tabletjes, ongeacht welk merk maar ook die zijn samengesteld uit een bloedverdunnend middel en zetten zwellichaampjes van de penis verder open.

Xxlpik Nl , Maar als je toch je pik wil vergroten dan kan dat wel degelijk, er zijn echter zeer veel producten op de markt met grote verschillen in prijs en kwaliteit. Uit eigen ervaring met veel van deze middelen kan ik zeggen dat stretchers werken, eventueel gecombineerd met pompen.

Pillen en cremes daar geloof ik niet in. Bij stretchers moet je op het verschil letten tussen de bevestigingsmanieren. Een touwtje die je om je pik moet binden achter de eikel is natuurlijk minder goed dan een strip die de kracht verspreidt over een groter oppervlak. Wat gebeurt is dat de cellen uit elkaar worden getrokken, de afstand die tussen de cellen ontstaat wordt opgevuld met nieuw weefsel.

De Sadhoe mannen in India en de Karamojong in Oeganda starten in de adolescentie met penisvergroting door het hangen van gewichten aan hun penis.

Doordat ze dagelijks steeds zwaarder wordende gewichten aan hun penis hangen gedurende vele jaren wordt de penis van deze mannen verlengt tot wel 45 centimeter en meer. Pompen kunnen werken, maar je zal zien dat de eikel sneller groter wordt dan de rest van je penis, dat is logisch ook omdat die veel zachter is.

Als je geen zin hebt in al dit gedoe om je penis 5 centimeter groter te maken begin er dan gewoon niet aan en investeer liever in je talenten waarmee je vrouwen én mannen kan versieren, met je lul versier je namelijk echt niemand. Frans , Het blijf altijd slap. Wat kan ik doen om een langere penis te krijgen en weer stijf. Ikke , HEt enige wat met jelken kan gebeuren is dat de holten in de zwellichaampjes toenemen. Vergroot je penis door oefeningen! Veel mannen zijn onzeker over hun penis.

Uit onderzoek blijkt dat bijna alle mannen een grotere en dikkere penis zouden willen hebben. Helaas gaat dit niet zo makkelijk. Natuurlijk is er geen wondermiddel waarna je penis 20 centimeter groeit.

Gelukkig is er wel een oplossing om je penis te vergroten door een soort oefeningen genaamd jelken, hoewel je er veel tijd en geduld voor nodig hebt. Er zijn veel mensen op het internet die het doen en samen delen ze informatie over wat de beste methodes zijn. Jelken, ook wel Jelqen genoemd, is een eeuwenoude manier om je penis dikker en langer te maken door middel van oefeningen. Je penis bestaat uit drie zwellichamen, die weer bestaan uit een sponsachtige concentratie spiercellen.

Deze kun je niet zomaar trainen als iemand in de sportschool doet, maar er zijn wel degelijk vergelijkingen. Je zult zeker geen gewichten aan je penis moeten hangen, maar het principe van trainen zit wél bij deze oefeningen.

Door de jelkoefeningen zullen er miniscule scheurtjes komen in je spiercellen, die door je lichaam gerepareerd worden en elke keer iets dikker worden dan ze eerst waren.

Het verschil met fitness is wel dat je er veel meer tijd en moeite in moet steken, maar de resultaten zijn er wel. Deze manier van penisvergroting komt steeds meer op in de wereld, omdat het de best werkende methode is.

Onderzoek naar de werking De Engelse dokter Brian Richards is een van de personen die wetenschappelijk onderzoek heeft gedaan naar de werking van Jelken. Eind jaren zeventig werd zijn onderzoek gepubliceerd in "British Journal of Sexual Medicine".

De resultaten van het onderzoek toonden aan dat je je penis wel degelijk kunt vergroten met jelken. Er bleek dat je door jelken je penis maximaal iets meer dan 6 centimeter kan maken en 2 centimeter dikker kunt maken. Door de oefeningen komen er miniscule scheurtje in de spieren van je penis die zichzelf, net als bij de andere spieren in je lichaam, daarna herstellen en vergroten.

Hoe moet je Jelken? Warming up Je moet eerst een warming-up doen. Het beste is dat je penis in een half-erecte toestand is. Doe dit 5 maal. Droog daarna de penis goed af. Pak met één hand stevig de eikel vast en trek de penis van je af, maar niet zover dat het pijn doet. Hou dit een paar minuten vol. Hou dan een minuut pauze en herhaal dit een paar keer.

Draai na een rustpauze van een minuut je penis dan 30 maal in een cirkelvormige beweging zodat je bloedcirculatie op gang komt. Pak nu weer je eikel stevig vast en trek de penis weer van je af, maar nu steeds in een andere richting.

Doe nu na elke paar minuten ook de cirkelbeweging. Strek nu de penis een minuut lang goed lang uit en geef 10 zachte rukjes. Pak nu de penis en zwaai hem zachtjes rond. Zwaai zo'n 25 keer en houdt daarbij je scrotum goed vast zodat deze niet pijn gaat doen. Het Jelken Pak je half-erecte penis vast waar hij begint bij je schaambeen met je duim en wijsvinger zodat je hand een OK-teken maakt. Knijp zachtjes in je penis en trek met je hand naar de top van je penis toe.

Knel je penis niet te veel af! Begin dan weer bovenaan en herhaal dit. Een link naar een video van deze beweging vindt je onderaan het artikel. Doe dit in het begin zo'n keer en verhoog dit aantal steeds na een aantal weken.

Dit moet je 5 keer per week doen gedurende circa 20 minuten. Doe de oefeningen niet als je pijn hebt in je penis; neem dan een rust dag. Pijn is nooit goed! Zorg ervoor dat je geen erectie hebt en al helemaal geen zaadlozing krijgt. Doe dit als je tv aan het kijken bent of denk aan iets niet-spannends. Meer informatie Als je dit interessant vindt heb ik nog een aantal leuke links voor je.

Een uitleg van de beweging kun je vinden op Youtube. In dit filmpje demonstreert de persoon de jelkbeweging op een banaan. Tenslotte is er een heel goed Engelstalige forum: Die wordt gebruikt om penisvergroting te bespreken.

Het is leuk om hier even rond te kijken en ervaringen te lezen. Mensen bespreken hier overigens ook veel nieuwe technieken. Het is waarschijnlijk wel een beetje wennen, omdat er veel Engelse termen worden gebruikt die je niet meteen zult begrijpen. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies. Gerelateerde artikelen Vergroting van je penis goed voor je relatie?

Een te kleine penis kan een ramp zijn voor je relatie of huwelijk, maar ook zeer zeker voor je eigen waarde. Hoe kun je je penis vergroten? Veel jongens en mannen maken zich zorgen over de lengte van hun penis. Over het algemeen is dat niet terecht, want over….

dokter trekken lul