Dildo neuken in sexclub

dildo neuken in sexclub

..

Erotische massage limburg betaalde sex zwolle

Voor de geile dames geen tupperware party, maar een sex party. In de sex club laat de oudere man zich pijpen en neukt de hoer. Gepijpt worden en neuken in de sex club.

Een sex party vol meiden die pijpen en geneukt worden. In deze neuk sex party gebeurt van alles. Een swingende brasil sex party. Drie tiener stellen hebben een sex party. Nodig een paar gigolo's uit in je nachtclub en de meisjes worden wild, sex party! Oudere swingers hebben een dp trio sex party. Sex party met beffende pijpende mastuberende en neukende meiden.

Geile blonde meid hard en diep geneukt in de sex party. Julia overtrof zichzelf door mij extra hard aan te pakken, zelfs zo hard dat ik het eigenlijk niet echt leukt vond. Het leek erop alsof zij mij echt wilde straffen, maar waarvoor, ik wist het niet, ik begreep er werkelijk niets van.

Het publiek vond het natuurlijk prachtig mij zo te zien lijden, hoe Chantal mij bewerkte met de zweep, de klemmen op mijn tepels en schaamlippen, hoe het kaarsvet over mijn gepijnigde borsten werd gegoten. Maar nog het meest toen Julia mij met een enorme dildo mij liet exploderen van genot. De eerlijkheid gebied mij te zeggen, dat ik speelde alsof ik een orgasma had, in werkelijkheid vond ik er werkelijk niets aan, het was mij ditmaal te ruw.

Maar nogmaals het publiek genoot met volle teugen. Later thuis heb ik een enorme woordenwisseling gehad met Julia, alhoewel ik raasde het uit en Julia hoorde mij stilzwijgemd aan. Ik begreep er niets van dat zij mij ditmaal tijdens de show zo ontzettend hard had aangepakt, ik verweet haar dat zij mij ditmaal niet subtiel en inventief de sm had laten ondergaan. Julia ontweek mijn vragen aan haar, waarom in godsnaam, waarom gvd.

Na een tijdje kwam het hoge woord er toch uit, zij beweerde dat ik wel erg gecharmeerd was van Chantal en hoe Chantal mij had aangekeken tijdens de sessie. Julia beweerde dat Chantal mij met een blik van innerlijk vuur hard had genomen en dat ik haar nog meer aanmoedigde, door overdreven geil het uit te schreeuwen van genot.

Ik wist niet wat ik hoorde, vond dat zij nogal jaloers reageerde, dat zij mij claimde. Vertelde haar woedend, dat ik niet het type was om mij aan wie dan ook vast te leggen.

Ik ben en zal nog een lange tijd de vlinder zijn, die zal fladderen, dat ik wel hou van mensen, heel veel zelfs, maar niet zo snel verliefd zou kunnen worden, op niemand.

Als een waterval flapte ik er van alles uit, zei haar nog, dat als zij dacht, dat zij mij kon opeisen, ik mijn koffers zou pakken en a la minuut terug naar Rottrdam zou vertrekken.

Ben jij dan jaloers, een uitzondelijke mooie vrouw die kan krijgen wat zij maar wil. Lang bleef het stil maar na verloop van tijd probeerde Julia mij te paaien, maar ik was kwaad, bijzonder kwaad en verdween naar de logeerkamer gooide de deur met een ferme klap dicht, om daar een potje te gaan zitten janken, ik voelde mij echt gekwetst door Julia. De volgende dag was Julia poeslief en had een heerlijk ontbijt verzorgd, maar ook ik was niet meer kwaad, ik had vannacht mijn gal kunnen spuwen en kan daarbij nooit lang kwaad op iemand blijven.

Daarbij scheen de zon vrolijk in de kamer en spraken wij af naar de GroBen Wansee te gaan een bijzonder groot meer waar je allerlei boten kunt huren. Julia maakte een tas klaar met allerlei benodigheden, bikini, badlakens en zonnenbrand. We kleedde ons luchtig aan, deden geen make-up op, wel een zonnenbril voor de zon die volop scheen. In haar Audi TT Roadster met open dak reden wij naar het meer, kuste ik Julia op haar wang ten teken dat het weer goed was.

Wel waren wij te laat om nog een redelijke boot te kunnen huren, Julia wilde alleen maar een speedboot, dus togen wij naar een zonnenterras, twee ligbedden gehuurd, ons omgekleed om te genieten van de warme zon. Voordat wij evt zouden verbranden, smeerden wij elkander in, het was het enigste moment van de dag dat ik door het geraffineerd insmeren van Julia, geil was geworden.

Deze dag was werkelijk een geweldige dag, heerlijk rustig, we genoten samen van de zon, het eten de drank, ditmaal geen alcohol. Wel probeerde sommigen kerels ons te versieren met wat lullige praatjes, maar wij wimpelden ze arrogant af, wij hadden geen zin in geile kerels die hun pik achterna liepen.

Zo verliep de dag erg rustg en gezellig, bij thuiskomst hebben we een pizza gegeten in de Pizzeria om de hoek en in een bekende bar waar Julia regelmatig komt, wat gedronken een beetje lol gemaakt om later die avond naar huis te lopen. Thuis gekomen bekeken wij onze bruin gebrande lichamen en kwamen tot de conclusie om voortaan helemaal naakt of anders met een piepkleine bikinibroekje te gaan zonnebaden, dan hadden we geen last van de afscheidingen die nu te zien waren van één dag in de zon liggen.

Liggend op bed kon Julia het toch niet laten om het even over Chantal te hebben, hoe zij gisterenavond mij zo hardstochtelijk had genomen met haar enorme dikke pik. Ik reageerde er maar niet op, liet Julia maar praten, maar toch dacht ik stiekem, mijn god zou Chantal dan toch meer willen. Bij die gedachten alleen al kreeg ik een eigenaardig draaierig gevoel om vervolgens in diepe slaap te vallen.

De week verliep rustig, Julia had het druk met de verbouwing en ik heb wat zitten schrijven van wat mij de laatste weken was overkomen. Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik veelvuldig dacht van wat Julia had gezegd over Chantal. Ik overdacht de sessie van afgelopen zaterdagavond nog eens en ik moest Julia achteraf wel een beetje gelijk geven.

Ik signaleerde een ongewoon merkwaardig gevoel bij mij wanneer ik aan Chantal dacht, die gedachten lieten mij niet los. Donderdagmorgen toen ik nog wat lag te luieren, belde Julia mij op, of ik naar de zaak wilde komen. Zei vertelde mij dat ze ver gevordert waren geraakt in de nieuwe zaal en dat het podium klaar was en ik even moest komen.

Kennenlijk was het nu zover dat Julia mij ging uitleggen wat mij te wachten stond. Lange tijd had ik er overschillig over gedacht, maar nu het bijna zover was kreeg ik toch wel de kriebels in mijn buik, ik werd nu echt ook wel een beetje zenuachtig. Ik zou er om Omdat ik vermoede dat er een aantal lui van de bouw aanwezig zouden zijn, uitvoerders en technici, kleedde ik mij een tikkeltje ordinair aan.

Een zwart topje, laag uitgesneden, waar mijn volle borsten er bijna uitpuilden, een strak zittend kort rood rokje, zwarte netpanty's en nu ook eens iets anders ik deed mijn zwarte hoge laarsen aan tot net over mijn knie. Stifte mijn lippen vuurrood, deed onwijs lange oorbellen in en om het geheel kompleet te maken deed ik een zwart lederen collar om mijn nek.

Toen ik mij zo zag in de spiegel kon ik tevreden zijn ik liep er als snol bij en zou zeker weten, volop komplimentjes te krijgen van de bouwvakkers, waar ik altijd weer een enorme kick van krijg. Aandacht krijgen van vele mannen dan voel ik mij heerlijk, op zijn best. Bij binnenkomst in de nieuwe zaal die er trouwens nu al prachtig uitzag, staakten de bouwvakkers hun werk en staarde mij na.

Ik wierp hen wat geile blikken toe en wist zeker dat er door een aantal gasten obscene gebaren achter mijn rug om werden gemaakt door de luidruchtige gasten. Ik vond het geweldig, ik genoot van zoveel aandacht, deze gasten konden geen kwaad die reageerden even op mijn binnenkomst maar wisten maar al te goed dat ik voor hen op dit moment onhaalbaar zou zijn, ik was in hun ogen gewoon een lekker geil wijf meer niet, ik was veel te duur voor hen.

Anders was het met de uitvoerders, zij hadden immers poen zat en dachten mij daar evt mee te paaien, ook al deed ik juist tegen hen, enorm uit de hoogte. Het was dan ook wel behoorlijk genant toen Julia mij uitgebreid vertelde wat haar plannen waren, uitgerekent toen er een aantal uitvoerders bij waren. Beknopt gaf zij aan wat de bedoeling was. Er zou een groot plateau komen, waar ik op handen en knieën vastgebonden moet zitten, er achter mij een neukmachine wordt geplaatst, zodat ik in mijn kutje en kontje geneukt zou kunnen worden.

En dan bestaat de mogelijkheid dat één van de boys of Chantal bij de act betrokken zou raken en ik ze zou moeten pijpen.

Tevens zou er een soort takel aan het plavond worden gemonteerd waar ik aan vastgebonden zou worden recht boven een butplug op een plateau, een butplug die automatisch in diverse snelheden om zijn as kon draaien, zowel links als rechtsom. Ik automatisch naar beneden zou zakken en precies met mijn kutje over de draaiende butplug zou schuiven.

Julia had een korte maar vrij dikke butplug, van 15 cm lengte en een doorsnee van 5 cm tot 14 cm in gedachten, het zou een giga dikke zware butplug zijn, die om zijn as kon draaien. Het was ook mogelijk om zelf aan koorden vastgebonden opgedraait te worden dusdanig wanneer zij mij zouden loslaten ik hard begon te af te draaien, ik daardoor over een veel langere dildo zou glijden.

De dildo die zou worden aangebracht voor de tweedde optie was er één van 28 cm lengte en een doorsnee van 4cm tot 10 cm, het was minder massaal maar wel overzichtelijker voor het publiek.

Alleen moesten we exact weten tot hoever ik opgedraait kon worden, om als het ware, ik afgeschoten zou worden om over de dildo heen zou glijden, door de snelheid ik weer werd op gedraait om vervolgens weer afgedraaid over de dildo te glijden, hoe vaak zou dit zich herhalen. Hoe genant het ook was, maar ik vroeg aan één van de uitvoerders hoe het precies zou kunnen werken. Vroeg naar de snelheid van de butplug enz. Hij garandeerde mij dat ik nooit en te nimmer iets zou overkomen, maar er moet wel gepast en gemeten worden gaf hij stiekem grinnikend aan.

Was ik met vol bravoure binnen gewandeld, uitdagend zelfverzekerd, de bouwvakkers met mijn geile blikken had bespeeld, nu had ik eerlijk gezegd wel een beetje schrik van wat de bedoeling was, wat mij te wachten staat. Julia was zoals gewoonlijk razend enthousiast, gaf aan dat het optreden met de butplug en dildo een sensatie zou worden.

Later die middag vertelde Julia het nog eens haarfijn tegen mij, waardoor het mij nu wat meer overtuigend in de oren klonk, ik zal het wel ervaren en wanneer het mij niet zou aanstaan kon zij de bomen in, dacht ik nog. Wel gaf ik Julia te kennen dat de nieuwe zaal er geweldig uitzag, allerlei nieuwe technische snufjes. Julia bevestigde dat de zaal naar plaatsen was teruggebracht maar dat nu een ieder comfortabel de shows kon bekijken. Zij vertelde mij nog dat zij alle bouwvakkers die het weekend hadden doorgewerkt had uitgenodigt om de opening bij te wonen, de opening en een koud buffet voor die gasten en je zult merken een beter, enthousiaster publiek bestaat er niet, zeker wanneer jij ze nog eens bespeeld met jouw geile wulpse uitstraling.

De dag dat wij het gingen uitproberen had Julia alleen de man gevraagd, die de apparaten kon instellen en om evt het te kunnen bijstellen wanneer nodig. Het was een aardige kerel die zich voorstelde met de naam Karl. Die wat achteraf bleek bij diverse sexclubs neukmachines had geinstalleerd en steeds ook regelmatig nieuwe sexmachines had ontworpen. Toen ik op het plateau wat bekleed was met dik rood tapijt waardoor ik geriefelijk kon zitten plaatsnam en de neukmachine achter mij werd geplaatst kon het spel beginnen, mijn kutje kreeg het zwaar te verduren in allerlei snelheden stootte de kunstpenis diep in mijn kutje.

Het voelde lekker aan en ik kwam tot een hoogtepunt. Maar eerlijk gezegd ik vond het te clean, ik word veel liever hard genomen door een kerel of Chantal, die doen dat met passie vol overgave, die neuken mij hardstochtelijk.

Je voelt een lichaam van die ander, je hoort het kreunen van genot de geile kreetjes, wat bij mij de lust weer aanwakkerd. Julia en Karl vonden het wel mooi en erotisch om te zien, waarbij Karl mij nog verzekerde, in vol ornaat met een uitzinnig publiek kom jij ook veel meer tot jouw recht. Naderhand bespraken Julia en ik de situatie, waarbij Julia mij aangaf, wat mij overkwam met de sexmachine uit te vergroten door het overdreven mee te spelen en dan is er altijd nog de mogelijkheid dat Chantal hier aan mee doet.

Aan de takel vastgebonden hangend in de koorden bleek heel anders te zijn, het bezorgde mij een explosie van genot. Het bracht bij mij de sensatie waar ik eerlijk gezegd niet op had gerekend. Maar door de enorme snelheid van de plug en ook wel een beetje de angst die ik had was dit veel geiler en lekkerder.

De plug tolde razendsnel in het rond, ik hing in de takel die Julia bediende en ging op en neer. Omdat ik daar geen zeggenschap over had was het steeds weer een verrassing wat Julia voor mij in petto had, toen ik dan ook nog geblindoekt werd was het werkelijk een sensatie wat mij overkwam.

Nu hoefde ik echt niet te doen alsof, ik wilde in het bijzijn van Karl mij niet zo laten gaan maar de draaitol zorgde ervoor dat ik luid kreunend, gillend mijn orgasma beleefde, mijn god dit voelde zo onwerkelijk.

Nog opwindender was het om vastgebonden aan de koorden opgedraait te worden, mij dan als een veer los liet, ik tollend op en neer over de lange dildo heen schoof. Nu draaide ik wild met mijn gegeselde kutje over de dildo, het bleef dan ook niet bij één orgasma ik kwam nu keer op keer klaar, ik kermde het uit, vloekte en tierde het uit van genot, slaakte geile kreetjes jesus wat was dit lekker. Hier konden we wat mee, ik zag het al gebeuren, al die geile blikken van het publiek, die mij hoorden kermen, jammeren van wat mij overkwam, ik weet het zeker dat het publiek behoorlijk uit zijn dak zou gaan.

We waren bij het zien van wat mij overkwam, zoal ik als een geile teef rondtollend een aantal orgasma's beleefde, er met z'n allen dan ook van overtuigt dat dit een sensatie zou worden. De week verliep traag, alle voorbereidingen werden getroffen voor de opening van de nieuwe pornozaal. Julia wilde ons bijpraten over de opening en nodigde ons uit om met elkaar eerst wat te gaan eten bij de Pizzaria om de hoek, om vervolgens bij haar thuis de avond door te nemen. Zo anders zou het ook zijn tijdens de sm sessie, daarin zou Chantal met mij worden ingezet, gelijk aan de dildosessie.

Het verbaasde ons beide dat wij ditmaal niet samen onze act mochten opvoeren. Ik sprak Julia daar nog over aan, maar zij was resoluut in haar antwoord. Een paar dagen voor de opening belde ik nog naar Ida op of zij zin had om de opening mee te maken.

De avond van de opening was het vreselijk druk van allerlei genodigden, vaste bezoekers van de club en allen die aan de verbouwing mee hadden gedaan. Toen ik een kijkje nam in de nieuwe zaal viel het mij op dat er ook behoorlijk wat dames aanwezig waren. Julia had mij verteld dat ik in de zaal moest plaats nemen, ik moest mij wel lekker geil aankleden, zwaar overdreven opgemaakt en in vreselijk sexy kleding nam ik dan ook plaats in de zaal.

De verlichting ging uit de spots aan, tromgeroffel en daar stonden ze dan de Zweedse boys en eerlijk gezegd ik vond het heerlijke kerels om te zien en met mij de toch wel vele opgekomen dames,. Die gasten gingen uit de kleren, maakten er een showtje van om de aanwezige dames een beetje op te naaien. Totdat Sven de zaal in liep om zgn iemand mee het podium op te krijgen. Nu werd het mij duidelijk, ik was de uitvekorene om mee te komen.

Nu begreep ik pas wat Julia voor mij in petto had, de kleren werden werkelijk van mijn lijf gerukt zodat ik enkel in mijn charretelles, nijlons en hoge hakken op het podium stond om vervolgens de act op te voeren die ik normaal met de boys uitvoerde.

Het bleek een sukses te zijn, velen dachten dat ik een bezoekster was en werd genomen door die vier geile kerels met hun enorme pikken.

Op het laatst werd ik op het plateau gelegd en pijpte ik die kerels één voor één, evenals ik door alle vier hard werd genomen. Als een geile slet speelde ik het spel mee een ieder in de waan latend. Zij gilde het uit om meer lullen te mogen piipen, riep zelfs hysterisch om geneukt te willen worden. Het mooie was dat daar niemand opgerekend had, zij was echt iemand uit het publiek, die wat ik later vernam een werkneemster bleek te zijn van één van de aannemers.

De eerste act was geslaagd mede door het geile kreng die overmand door de lust zich niet meer kon bedwingen. In de pauze werd er met veel plezier terug gekeken naar de eerste act. Vooral het geile kreng die zich had mogen fatsoeneren in de kleedkamers werd luidkeels ontvangen. Menige kerel probeerde nu bij haar een date te regelen, wat ik later zag, ging het geile kreng er met een aantal jonge gasten van door. Zij verlieten laat op de avond het pand. De tweedde act was nu met Julia als meesteres, Mark als meester, Chantal als slavin en ook ik als slavin, Ik werd vastgebonden aan een Andreaskruis door Julia, ik stond daar alleen op mijn hoge hakken verder naakt vastgebonden.

Werden er op mijn tepels klemmen gezet wat mij behoorlijk ophitste, mijn schaamlippen kregen dezelfde behandelijng maar dan met vier klemmen. Ondertussen moest Chantal op het plateau plaats nemen op handen en voeten, werd de neukmachine door Mark ingesteld en voor haar kontje geplaatst en kreeg zij ook nog tepelklemmen op. Op het moment dat ik systematig werd aangepakt met de zweep, kreeg Chantal te maken met een enorme dildo in haar kontje.

Zij gilde het uit, de machine penetreerde haar bijzonder snel in een hoog tempo, waarop zij heftig reageerde. Mark stopte zijn dikke pik in haar mond, Chantal zoog gulzig aan de dikke lange staaf.

Toen bemoeide Julia zich ermee, om zowel Chantal als Mark te bewerken met een lange zweep. Doordat Mark werd afgezogen had Julia even de gelegenheid om Mark een dildo in zijn kont te stoten. En waar Julia altijd weer veel plezier in had om mij een dikke lange butplug in mijn kontje te penetreren, nu was het maar een middelmatig geval en zeker niet groot. Blijkbaar vond Mark het een prettig gevoel en begon nu hevig wild te stoten tot diep in de keel van Chantal, die weer kennelijk genoot van haar neukbeurt door het machine.

Al die tijd stond ik geduldig gewillig te wachten wat er komen zal. Ik keek naar de geile scene vlak naast mij, hoorde het kreunen van Chantal en Mark aan, wat mij bijzonder geil maakte.dildo neuken in sexclub

..
Ze komt gillend klaar escort amateur


dildo neuken in sexclub

Extreem hard neuken erotische massage geleen


Nu draaide ik wild met mijn gegeselde kutje over de dildo, het bleef dan ook niet bij één orgasma ik kwam nu keer op keer klaar, ik kermde het uit, vloekte en tierde het uit van genot, slaakte geile kreetjes jesus wat was dit lekker.

Hier konden we wat mee, ik zag het al gebeuren, al die geile blikken van het publiek, die mij hoorden kermen, jammeren van wat mij overkwam, ik weet het zeker dat het publiek behoorlijk uit zijn dak zou gaan.

We waren bij het zien van wat mij overkwam, zoal ik als een geile teef rondtollend een aantal orgasma's beleefde, er met z'n allen dan ook van overtuigt dat dit een sensatie zou worden. De week verliep traag, alle voorbereidingen werden getroffen voor de opening van de nieuwe pornozaal. Julia wilde ons bijpraten over de opening en nodigde ons uit om met elkaar eerst wat te gaan eten bij de Pizzaria om de hoek, om vervolgens bij haar thuis de avond door te nemen.

Zo anders zou het ook zijn tijdens de sm sessie, daarin zou Chantal met mij worden ingezet, gelijk aan de dildosessie. Het verbaasde ons beide dat wij ditmaal niet samen onze act mochten opvoeren. Ik sprak Julia daar nog over aan, maar zij was resoluut in haar antwoord. Een paar dagen voor de opening belde ik nog naar Ida op of zij zin had om de opening mee te maken. De avond van de opening was het vreselijk druk van allerlei genodigden, vaste bezoekers van de club en allen die aan de verbouwing mee hadden gedaan.

Toen ik een kijkje nam in de nieuwe zaal viel het mij op dat er ook behoorlijk wat dames aanwezig waren. Julia had mij verteld dat ik in de zaal moest plaats nemen, ik moest mij wel lekker geil aankleden, zwaar overdreven opgemaakt en in vreselijk sexy kleding nam ik dan ook plaats in de zaal.

De verlichting ging uit de spots aan, tromgeroffel en daar stonden ze dan de Zweedse boys en eerlijk gezegd ik vond het heerlijke kerels om te zien en met mij de toch wel vele opgekomen dames,.

Die gasten gingen uit de kleren, maakten er een showtje van om de aanwezige dames een beetje op te naaien. Totdat Sven de zaal in liep om zgn iemand mee het podium op te krijgen. Nu werd het mij duidelijk, ik was de uitvekorene om mee te komen. Nu begreep ik pas wat Julia voor mij in petto had, de kleren werden werkelijk van mijn lijf gerukt zodat ik enkel in mijn charretelles, nijlons en hoge hakken op het podium stond om vervolgens de act op te voeren die ik normaal met de boys uitvoerde.

Het bleek een sukses te zijn, velen dachten dat ik een bezoekster was en werd genomen door die vier geile kerels met hun enorme pikken. Op het laatst werd ik op het plateau gelegd en pijpte ik die kerels één voor één, evenals ik door alle vier hard werd genomen.

Als een geile slet speelde ik het spel mee een ieder in de waan latend. Zij gilde het uit om meer lullen te mogen piipen, riep zelfs hysterisch om geneukt te willen worden. Het mooie was dat daar niemand opgerekend had, zij was echt iemand uit het publiek, die wat ik later vernam een werkneemster bleek te zijn van één van de aannemers.

De eerste act was geslaagd mede door het geile kreng die overmand door de lust zich niet meer kon bedwingen. In de pauze werd er met veel plezier terug gekeken naar de eerste act. Vooral het geile kreng die zich had mogen fatsoeneren in de kleedkamers werd luidkeels ontvangen. Menige kerel probeerde nu bij haar een date te regelen, wat ik later zag, ging het geile kreng er met een aantal jonge gasten van door. Zij verlieten laat op de avond het pand. De tweedde act was nu met Julia als meesteres, Mark als meester, Chantal als slavin en ook ik als slavin, Ik werd vastgebonden aan een Andreaskruis door Julia, ik stond daar alleen op mijn hoge hakken verder naakt vastgebonden.

Werden er op mijn tepels klemmen gezet wat mij behoorlijk ophitste, mijn schaamlippen kregen dezelfde behandelijng maar dan met vier klemmen.

Ondertussen moest Chantal op het plateau plaats nemen op handen en voeten, werd de neukmachine door Mark ingesteld en voor haar kontje geplaatst en kreeg zij ook nog tepelklemmen op. Op het moment dat ik systematig werd aangepakt met de zweep, kreeg Chantal te maken met een enorme dildo in haar kontje. Zij gilde het uit, de machine penetreerde haar bijzonder snel in een hoog tempo, waarop zij heftig reageerde.

Mark stopte zijn dikke pik in haar mond, Chantal zoog gulzig aan de dikke lange staaf. Toen bemoeide Julia zich ermee, om zowel Chantal als Mark te bewerken met een lange zweep. Doordat Mark werd afgezogen had Julia even de gelegenheid om Mark een dildo in zijn kont te stoten. En waar Julia altijd weer veel plezier in had om mij een dikke lange butplug in mijn kontje te penetreren, nu was het maar een middelmatig geval en zeker niet groot.

Blijkbaar vond Mark het een prettig gevoel en begon nu hevig wild te stoten tot diep in de keel van Chantal, die weer kennelijk genoot van haar neukbeurt door het machine. Al die tijd stond ik geduldig gewillig te wachten wat er komen zal. Ik keek naar de geile scene vlak naast mij, hoorde het kreunen van Chantal en Mark aan, wat mij bijzonder geil maakte.

Op het moment dat Chantal, Mark zijn orgasma bezorgde, die zijn pik diep in haar keel leegspoot moest ik mij inhouden om zelf ook niet te kreunen van wellust.

Chantal opgehitst door Mark zijn dikke pik en de neukmachine hield het niet langer, zij kermde krijste het uit. Gewillig schoof zij een ietsje op om nog beter voor de penetrerende dildo zo de stoten nog dieper te kunnen ontvangen.

Een geweldige kreet ontlokte haar en Chantal ontplofte. Haar enorme pik spoot het geile vocht tegen Mark aan, toen Mark haar nog eens hielp door haar pik af te trekken kwam er een tweedde golf sperma. Julia was zgn kwaad geworden en zweepte Chantal nu op haar rug, trok hardhadig de tepelklemmen van de borsten van Chantal, die het wel pijnlijk vond maar voor de derde keer een orgasma beleefde, door de aldoor trillend stotende dildo. Mark kreeg de opdracht om Chantal los te maken van het neukmachine, liet zijn dildo weer uit zijn kont halen en namen het applaus in otvangst van het publiek, beide gingen richting kleedkamer.

Al die tijd had ik gewacht stond ik vastgebonden aan het kruis met mijn klemmen in, toen Julia zich tot mij wende trok zij de klemmen er bijzonder hard af.

Luid gilde ik het uit en nu ik zo hard gilde van de pijn begon Julia voor straf mij te zwepen, eerst tien slagen op mijn rug, toen tien slagen op mijn pijnlijke tepels om vervolgens met haar rijzweepje mijn schaamlippen te geselen.

Julia zag dat ik ondanks de pijn genoot van haar dominantie en schroefde de slagen in een hoog tempo op, mijn lippen waren rood aangezet met lippenstift, dat voor velen een vreselijk geil gezicht was.

Julia raakte op drift, sprak nu tegen het aanwezige publiek, om aan te geven hoe een slet zich zo gewillig liet pijnigen om niet veel later een orgasma te beleven. Zo gebeurde het ook, luid gillend kermend van de pijn beleefde ik mij eerste orgasma, ondaks dat Julia haar rijzweepje hard tussen mijn gezwollen schaamlippen op en neer ranselde.

De menigte keek met open mond toe er ontstond ook geroezemoes ivm dat sommigen er geil van begonnen te worden bij wat zij zagen wat er op het podium zich afspeelde. Even kreeg ik wat rust doordat Julia de massa toesprak, maar al snel zette zij twee tepelpompjes op mijn tepels en begon deze op te pompen. Het leek alsof mijn tepels uit elkaar werden getrokken, het was echt pijnlijk. Het ergste moest nog beginnen.

Ik kreeg zo'n zelfde pompje op mijn geile liefdesknopje gezet, dat zelfs eerst lekker aanvoelde totdat Julia het hard oppompte. Dit had ik nog nooit meegemaakt. Julia pompte het zo hard op alsof het leek dat ik een klein pikkie had. Het was vreselijk pijnlijk, zeker toen Julia het liet trillen met de afstandbediening. Ik stond vastgebonden, probeerde alles om maar los te komen, mijn lichaam draaide, schokte ik gilde het uit van de pijn maar mijn god wat was het geil wat was dit lekker.

Even tegen de dames, wanneer je thuis alleen zit en hebt zo'n pompje tot je beschikking moet je het echt een keer uitproberen, het is hemels lekker Julia zag ook nu dat ik er enorm van genoot, pakte een streng van tien trileitjes, stopte deze één voor één in mijn kontje en zette de afstandbediening aan.

Het bleek toen nog niet genoeg, nu stopte Julia een enkel trileitje in mijn gegeselde kut, zette de afstandbedieningen van de trileitjes zo ook de pompjes op mijn tepels en mijn liefdesknopje aan.

Het licht dimde, de gekleurde spots op mij gericht gingen aan en Julia nam demonstratief afscheid van het publiek, mij vastgebonden alleen achterlatend. Mijn god ik plofte bijna uit elkaar, het maakte mij zo geil, ik schreeuwde het uit gilde om te stoppen, kermde het uit maar genoot tevens van de wellust die plaats had gemaakt voor de pijn.

Nu kreunde steunde ik van geiligheid, trilde van het genot wat mijn lichaam onderging. Nu begon ik ook nog geile kreetjes te slaken en schold de menigte uit voor sletten, pooiers, hoeren, geile pijpsletten, ik weet niet meer wat ik allemaal uitkraamde, mijn zelfbeheersing was volkomen verdwenen.

Ik kwam vele malen klaar had zoveel orgasmas dat ik niet meer wist wat mij overkwam. Ik raakte bijna in een koma, toen na een tiental minuten Chantal weer op het podium kwam, het publiek eerst nog bespeelde, door te vragen of ik mij had gedragen als een geil sletje.

Het publiek had geen medelijden met mij en ontkend de vraag. Julia zette de vbrator nu op de allerhoogste stand waardoor mijn lichaam uit elkaar barste, schokkend, onbeheerst kreunend van genot kwam ik nog eenmaal tot een orgasma.

Julia genoot van hoe hulpeloos ik was overgeleverd aan haar en het publiek die eigenlijk nog verder wenste te gaan, maar zette na een aantal minuten de afstandbedieningen toch uit.

Ik stond weliswaar trillend van genot vastgebonden aan het Andreaskruis, maar was totaal uitgeput. Julia maakte alles los en begon mij nu ook van het kruis te bevrijden, vroeg aan John en Sven of zij mij wilden opvangen, ik was volkomen uitgewoond, kon bijna niet op mijn benen staan. Een luid applaus klonk van het gebiologeerde kijkende publiek, na zo'n geile demonstratie die ik als slavin had moeten doorstaan.

Onder luide bijvalsbetuigingen verliet ik het publiek die volop hadden genoten van de tweede act. Ook nu weer werden de gasten getracteerd op allerlei drankjes, cocktails, lekkere hapjes, Julia had het goed voor elkaar zij bespeelde de gasten, maar was ook de perfecte gastvrouw.

Kreeg vele complimenten voor het gebodene maar ook hoe perfect alles er uit zag. Nadat ik mij had opgefrist begaf ik mij tussen her publiek. Op afstand zag ik een aantal jonge gasten de bouwvakkers die zich te goed deden aan allerlei lekkere hapjes en veel bier.

Ze zagen mij staan en waarschijnlijk door de drank hadden zij nu wel het lef en kwamen ze naar mij toegelopen, begonnen luidkeels in een kring om mij heen te zingen.

Wat zij zongen wist ik niet, maar het kwam er op neer dat zij allemaal een kusje wilde hebben. Normaal gesproken geef ik daar niet zo snel aan toe, maar op deze feestelijke avond deed ik wat zij van mij verwachte, ik gaf ze onder luid gejoel, gefluit een zwoele kus vol op hun mond.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het erg leuk vond dat zij zoveel hadden genoten. Toen zij het geile kreng in het oog kregen die geobserdeert door de geile acts op het podium zich volledig had laten gaan, gingen zij met z'n allen daar weer op af, zoals ik al eerder vertelde zij ging veel later op de avond met al die gasten er van door. Niet allen liepen van mij weg. Hij was meegekomen met zijn vrienden, maar zijn vader kwam hier ook wel eens, die kon Julia erg goed, vertelde hij mij.

Door zijn hele houding en ook wel zijn uitstraling in zijn geweldig mooi maatpak kon je herkennen dat deze jonge kerel van afkomst was. Hij stelde zich voor als Adam, bleek een zoon te zijn van een gigantisch groot frisdrankenconcern, de naam zal ik niet noemen maar het is een megagroot concern.

Adam had het er over dat hij binnenkort naar zijn 2de huis op Ibiza voor een aantal dagen ging. Zonder te verblikken of te verblozen vroeg hij mij recht in de ogen aankijkend of ik zin had om met hem mee te gaan voor een weekje.

Even was ik met stomheid geslagen wist niet te antwoorden. Ik had het geluk dat Julia mij net kwam halen om de derde act op te moeten gaan opvoeren, waardoor ik geen antwoord gaf aan Adam, wel gaf ik hem nog vluchtig door, later op de avond nog met elkaar te praten. Zo verdween ik uit zijn zicht naar de kleedkamers..

De laatste act bestond uit, dat ik in de banden zou worden opgedraaid en met snelheid over de enorme dildo zou glijden, maar eerst werd Chantal naakt alleen met haar hoge stiletto hakken aan, geboeid tegen het Andreaskruis gezet, kreeg Chantal pompjes op haar tepels gezet en werd vacuum gezogen.

Julia pakte nu een enorme penispomp, schoof de peniskoker over haar dikke pik en ballen en begon het op te pompen. De pik van Chantal werd verschrikkelijk groot, pimpel paars barste hij bijna uit zijn voegen, haar ballen waren vreselijk veel groter geworden door het vacuum te pompen. Zo stond Chantal met haar hevig opgepompte ballen en pik een vijf minuten pijn te lijden en steeds weer drukte Julia even op de handgreep van de pomp om het steeds weer meer op te pompen.

Ik keek vol bewondering naar Chantal, haar pik bleef aanzwellen, nog groter totdat Julia het genoeg vond en de pomp weer liet leeg lopen, haalde deze van haar enorme opgezwollen pik.

Wat er toen gebeurde had ik niet verwacht. Julia plaatste om de enorme pik van Chantal in een stalen peniskooi, Toen Julia de penis van Chantal in de kooi had gestopt en die met het slot had vast gemaakt aan de cockring, dan is het onmogelijk om het daar nog te stimuleren Julia trok beide ballen door de cockring, en toen de penis.

Julia gebruikte de kleinste ring die Chantal comfortabel kon dragen nou ja comfortabel? Vervolgens deed Julia de penis in de Kooi. Twee sluitsystemen werden vastgemaakt met een slotje en een sleutel. Julia pakte de microfoon en vroeg iemand in de zaal Chantal te bevrijden van haar ongemakken nlm de kuisheidgordel, vertelde er wel bij dat diegene die Chantal bevrijde er niet voor moest terug deinzen voor het feit dat Chantal haar pik zou kunnen gaan gebruiken bij de bevrijder of bevijdster.

Er klonk een geroezemoes in de zaal maar niemand reageerde echt op de uitnodiging van Julia. De arme Chantal kreeg het nog zwaarder te verduren toen de pompjes heel zachtjes begonnen te trillen, waardoor Chantal er nog eens bloedgeil van werd, waardoor haar penis behoorlijk pijnlijk aanvoelde, die had niet de ruimte om nog groter te worden.

Ik stond daar met mijn blote borsten, mijn nijlons, jarretelles en hoge hakken aan, werden mijn omhoog gestoken armen vast gezet aan de banden, moest ik lichtjes gespreid gaan staan waardoor mijn enkels nu in boeien werden vastgezet aan de grond, zodat Julia vrij spel had. Julia bewerkte mij met haar favoriete zweepje, klein maar met een hartje als topje van de zweep. Vertelde er nu luid en duidelijk bij dat zij haar hartje aan mij schonk en begon mij pijnlijk te geselen, vooral mijn opgezwollen schaamlippen en mijn gegeselde tepels werden pijnlijk getroffen door het gemeen martelend werktuig.

Plotseling kwamen John en Sven te voorschijn op het podium en kregen de opdracht dat John zich moest laten pijpen door Chantal en Sven mij anaal moest neuken met zijn dikke pik. Chantal zoog gretig, sabbelde hevig smakkend aan de pik van John.

Sven stopte eerst twee vingers in mijn gaatje om het op te rekken, om daarna zijn harde lul voorzichtig in mij te stoten.. Wel werd mij bijzonder hardhandig duidelijk gemaakt met de zweep dat ik in geen geval mocht klaarkomen. Even dreigde dit toch te gebeuren. Maar Sven liep snel om mij heen ging voor mij staan en begon zich zelf af te trekken en spoot heel bewust zijn ballen leeg op mijn in nijlons gehulde benen, het massa geil droop van mijn benen er van af.

Ook John hield het niet langer vol en spoot zijn enorme hoeveelheid sperma op het gezicht van Chantal die het naar adem happend proestend overkwam.

Het aandeel van de boys was nu voorbij en verdwenen achter de gordijnen. Ik werd los gemaakt van mijn enkelboeien en werd aan de banden opgedraaid waardoor ik een ietsje omhoog kwam, om mij dan als een veer weer los te laten. Tollend op en neer als een tol schoof ikover de lange dildo heen. Nu draaide ik wild met mijn gegeselde kutje over de dildo, het bleef dan ook niet bij één orgasma ik kwam ook nu weer een aantal keer klaar, ik kermde het uit, vloekte en tierde het uit van genot, slaakte geile kreetjes jesus wat was dit lekker.

Ik zag al die geile blikken van het publiek, die mij hoorden kermen, jammeren van wat mij overkwam, ik wist het zeker dat het publiek behoorlijk uit zijn dak ging.

Ook nu kwam het geile kreng wat er trouwens best lekker geil uitzag als in een trans het podium op, smeekte Julia om de sleutel te mogen gebruiken om Chantal te bevrijden. Toen de gezwollen pik vrij kwam likte het geile kreng en zoog het in een hysterisch hoog tempo af. Vaak hebben gebruikers het gevoel dat ze moeten poepen. Haal me hier weg Toegang krijgen.

Voor wie is een anaal speeltje bedoeld? Gebruik altijd voldoende anaal glijmiddel. Anale sex met haar nieuwe dildo in de keuken Deze komt  tegen het perineum aan te liggen  wanneer je de dildo gebruikt.

Wanneer je iets   meer ervaring  hebt, kan een  dildo die in formaat oploopt  ook interessant zijn. Gebruik altijd een condoom. Het kleinste kraaltje zit aan het uiteinde. Beste deals voor anaal dildos Zoek en vergelijk online de beste deals voor anaal dildos. Wil je een speciaal model voor prostaat stimulatie, dan vind je die hier: Anal beads bestaan uit verschillende kralen of bollen die oplopen in grootte.

Wanneer dit het geval is kun je jouw speeltje eenvoudig  reinigen in de vaatwasser. Zwarte dildo met anale kralen Easytoys. Het zachte silliconen materiaal is flexibel, waardoor de plug comfortabel en uiterst aangena. Glijmiddel Gebruik altijd glijmiddel.

Anaal relax producten Dit zijn diverse anale producten die de anus relaxen en daardoor eventuele pijn verminderen. Spiraaltje seks Zizi - Conchita Dildo Kopen. Renegade Soft Balls Anaalballen..

dildo neuken in sexclub