Clitoris likken lul afbinden

clitoris likken lul afbinden

Geile NL meisjes live Alleen Amateurs. Bij de dokter Ik zat er al een tijdje tegenaan te hikken maar ik moest nu toch echt een afspraak maken met de dokter. Ik had namelijk al een tijdje last van wat vaginale afscheiding. Na een korte tijd wachten in de wachtkamer werd ik naar binnen geroepen.

Mijn huisarts is een man van middelbare leeftijd, met een echte dokters uitstraling. De dokter vroeg mij wat er aan de hand was. Ik vertelde hem van de afscheiding die ik had.

De dokter vertelde dat hij even wilde kijken. Ik moest me even uitkleden, alleen de onderkleding zei hij er nog nadrukkelijk bij. Ik trok mijn broek slip uit en moest op de behandeltafel gaan liggen. De beugels gingen omhoog en ik moest mijn benen in de beugels leggen. De dokter trok zijn latex handschoenen aan en vertelde dat hij me grondig zou onderzoeken.

Hij bromde wat en bekeek mijn kutje grondig. Hij pakte mijn clit beet en kneep er zachtjes in. Ik voelde een schok door mijn onderlichaam.

Hij taste mijn huid rond mijn clit af en kneep steeds zachtjes in mijn clit. Ik werd er botergeil van. Hij wreef met zijn vinger over mijn clit en ik voelde dat ik nat werd.

Hij ging met één vinger bij me naar binnen en zijn vinger zocht in het rond en af en toe ging hij met zijn duim over mijn clit. Ik moest me erg inhouden om niet te gillen, wat was dit geil zeg.

Hij ging met 2 vingers naar binnen en bewoog zijn vingers, God hij zat mijn geilste plekje te masseren. Ik onderdrukte een kreun en probeerde stil te liggen. Hij kneep nog even in mijn clit en deed zijn handschoenen uit. Ik zal je een zalfje geven en kom dan over 3 dagen terug dan kijken we even wat het is geworden. Maar wat heb ik dan, vroeg ik de dokter Geil verliet ik zijn kamer.

Met het recept ging ik naar de apotheek om het zalfje op te halen. Ik moest elke avond mijn kutje ermee insmeren. Die avond smeerde ik mezelf goed in. De zalf gaf een warm gevoel en ik werd er geil van. Het leek wel alsof ik juist meer afscheiding ervan kreeg.

De dag daarna werd ik door de assistente gebeld. Zij wilde de afspraak verschuiven naar de avond. Kennelijk had de dokter ook wel eens in de avond spreekuur. Op de afgesproken dag ging ik ernaar toe. Ik ging naar binnen maar zag helemaal niemand. Na een tijdje wachten kwam de dokter zijn kamer uit en riep me naar binnen. Ik durfde hem niet te zeggen dat ik er supergeil van werd en dat ik eingelijk wel weer zo'n onderzoek wilde.

Kleed u maar uit dan onderzoek ik u even. Kleed u maar uit??? U mag dit keer ook uw bovenkleding uitdoen. Ik schrok maar deed wat hij wilde. Daar stond ik dan. Gaat u maar liggen. Hij klapte de beugels weer uit en ik mocht mijn benen er weer in de beugels doen. Hij trok zijn latexhandschoenen weer aan en bekeek mijn clit weer. Hij kneep er in hoewel dat meer leek op masseren. Hij maakte de beugels wat wijder zodat mijn kut helemaal openstond.

Ik was zo vreselijk geil.. Ik wil uw handen even vastbinden want het zou kunnen dat u op mijn onderzoek zult reageren. Heeft u daar bezwaar tegen. Ik zei dat ik dit niet had.

Hij maakte mijn handen aan de stangen van het behandelbed vast. Daar lag ik dan vastgebonden met mijn benen helemaal wijd bij de dokter. Ik voelde dat ik vreselijk nat werd. Fernado ging haar kutje neuken en Fred zou zijn penis in haar anus penetreren. Dit zou de eerste keer zijn dat hij dat deed. Fernando bracht zijn penis zachtjes in haar. Ze voelde hem in haar zitten.

Ze wilde het gevoel van de beide penissen in haar lichaam. Ook Fred zette zijn eikel tegen haar anus. Alexandra voelde de druk die hij veroorzaakte. Hij besloot haar zacht te penetreren, zonder hulpmiddel.

Hij hield zijn penis vast en duwde hem erin. Beetje bij beetje kwam de penis in haar kontje. Toen zijn eikel erin zat wachtte hij even, hij wilde haar aan het gevoel laten wennen.

Fred drukte nog door. Beetje bij beetje verdween de penis in het darmkanaal van het meisje. Ze voelde de druk op haar vagina toenemen bij elke millimeter dat hij verder in haar kwam. Fred voelde ook de druk die haar sluitspier op zijn penis zette. Hij moest moeite doen om zijn orgasme niet te vroeg te laten komen.

Daarom ging hij zo traag. Hij duwde nog dieper en zat er nu voor de helft in. Hij besloot ineens door te stoten. Hij zette zich schrap en dreef zijn penis tot aan de wortel in haar kontje. Alexandra gilde het uit omdat ze zo geschrokken was van zijn heftige beweging.

Voor enkele seconden bewoog niemand zich. Alexandra had nog steeds dat gevoel van helemaal opgevuld te zijn. Ze zat vast tussen twee mannenlichamen die elk hun stijve penis in haar gaatje hadden gestoken.

Toen begonnen de mannen te stoten. Fred en Fernando bewogen hun lichamen op en neer. Fred bewoog zijn lichaam met felle stoten en Fernando bracht de twee andere lichamen een beetje naar boven om er dan terug naar toe te stoten, zijn handen rond het lichaam van Alexandra te doen en zo terug naar beneden te gaan waarna hij zijn bekkenbodemspeiren spande en terug ontspande.

Alexandra werd bijna platgedrukt tussen de mannen. Wanneer Fernando zich naar boven bewoog en Fred zijn penis diep in haar drukte voelde ze zich slap. Ze kon een moment niet meer ademhalen. Fred zei Alexandra haar armen te strekken. Fred bond ze terug vast aan het bed. Nu lagen haar armen en voeten terug vastgebonden. Ze begon te kwijlen. Al het vocht dat uit haar mond kwam, kwam terecht op de borst van Fernando.

Ze opende hun monden en speelde met elkaars tongen. Daarna drukte hij zijn mond op de hare. Fernando omhelsde het meisje sterk rond haar nek. Hij bleef haar vol overgave kussen. Alexandra probeerde los te komen maar dat ging niet. Fernando’s greep was te sterk. Ze begon haar lichaam langs alle kanten te bewegen. Ze stimuleerde de penissen van de beide mannen. Ze bezeerde zichzelf aan de boeien waarmee ze was vastgebonden. Haar handen en voeten werden bloedrood.

De boeien kwamen nog strakker te zitten. Haar bloedbaan werd net niet afgesneden. Doordat haar bloed niet meer naar behoren door haar lichaam getransporteerd werd, werd ze vanzelf rustig.

Fernando loste zijn greep uiteindelijk. Alexandra haalde een aantal keren terug diep adem. Ze begon een orgasme te krijgen. Dat merkten de mannen. Fernando en Fred begonnen haar nu sneller en dieper te nemen. Alexandra werd genaaid als een levensloze pop. Ze werd bijna platgedrukt tussen de mannen. Ze bleven stoten en stoten.

Uiteindelijk kreeg ze haar orgasme. Ze gilde het uit. Andere geluiden in de kamer waren die van het tegen elkaar slaan van naakte lichaamsdelen. Ondertussen was het orgasme van Fred nabij. Hij begon feller in haar kontje te stoten.

Door de wrijving van de kringspier rond zijn penis was hij bijna aan zijn orgasme. Hij nam de borsten van Alexandra en neep in haar tepels. Hij neep erin met zijn nagels. Ze kwijlde heel de borst van Fernando onder. Ze had al veel vocht verloren. Fred begon haar omhoog te duwen langs haar borsten en kuste haar nek en de bovenkant van haar rug. Hierdoor kreeg ze weer kippenvel. Hij begon nog harder te stoten en begon zijn sperma in haar kontje te lozen. Terwijl dat gebeurde, duwde hij zijn penis zo diep mogelijk in haar kontje.

Fernando begon haar nu nog sneller te nemen. Zijn orgasme begon ook los te barsten. Fred bleef doorstoten om zijn erectie niet te verliezen. Hij wilde in haar kontje blijven zitten. Fernando kreeg nu ook een orgasme. Zijn sperma verliet met kracht zijn penis en spoor tegen haar baarmoedermond. Freds erectie was terug sterk. Ze bleven een tijdje op elkaar liggen. De penissen van de mannen waren terug slap geworden en vielen uit het kutje en kontje van Alexandra.

Daarna waren de honden aan de beurt. Fernando deed de handen van Alexandra los. Fred bracht de ene hond naar haar linkerkant en de andere naar haar rechterkant. Alexandra verschoot van de twee honden. Ze had niet verwacht vannacht ook al door twee honden geneukt te worden. Ze nam de penissen van de twee honden in haar handen en begon eraan te strelen. De hondenpenissen kwamen terug te voorschijn en werden dikker en langer. Ze waren in vol-erecte toestand ongeveer even dik en lang, maar duidelijker dikker en langer dan een mensenpenis.

De mannen besloten de hond met de dikste penis in haar kontje te laten gaan. Dat was de nieuwe hond. Die andere had Alexandra de vorige keer genomen. De voeten en handen van Alexandra werden losgemaakt. Alexandra liep weg omdat ze bang was geneukt te worden, maar de mannen konden haar terug grijpen. Dit deed hen een beslissing nemen. De mannen lieten haar bukken zodat één hond in haar aarsje kon stoten. De mannen brachten de bruine herderhond in positie.

De hond legde zijn voorpoten stevig rond de middel van het meisje. Hij stootte zijn lange hondenpenis bij haar naar binnen. Haar kringspier werd hevig uit gerokken. Dit deed erg pijn bij Alexandra. De hond begon te stoten maar de mannen moesten hem nog op bed leggen. Ze namen de hond en het meisje in hun handen en legde ze op bed met de hond op de matras.

De mannen boeiden Alexandra terug vast aan de bedspeilen met haar armen en benen. De mannen deden hun sm-doos open en haalden daar een dun touwtje uit. Ze ging haar clitoris afbinden. Fernando bracht haar clitoris naar buiten door eraan te likken en Fred bond hem af.

Daarna legde hij zich op haar en begon meteen terug haar clitoris te likken. Alexandra begon te kreunen. Na een tijdje nam hij een klemmetje. Hij zette dat op de clitoris van Alexandra en begon eraan te trekken. Haar clitoris werd al snel overgevoelig en ze begon de mannen te smeken te stoppen. Maar deze straf had ze zichzelf op de hals gehaald. Fernando nam nog een zweepje. Hij liet het zweepje op haar clitoris komen.

Hij begon haar harder en harder te slagen met het zweepje. Na een veertigtal slagen stopte hij. Toen nam Fred haar onder handen. Hij begon op haar lipjes te slagen. Na tien slagen, bracht hij het touwtje rond haar clitoris strakker aan en zag dat hij een dieppaarse kleur begon te krijgen, het teken dat hij supergevoelig was.

Toen begon hij haar verder te slagen.

...

Prive ontvangst hardenberg natte kut vingeren

Ik schrok maar deed wat hij wilde. Daar stond ik dan. Gaat u maar liggen. Hij klapte de beugels weer uit en ik mocht mijn benen er weer in de beugels doen. Hij trok zijn latexhandschoenen weer aan en bekeek mijn clit weer.

Hij kneep er in hoewel dat meer leek op masseren. Hij maakte de beugels wat wijder zodat mijn kut helemaal openstond. Ik was zo vreselijk geil.. Ik wil uw handen even vastbinden want het zou kunnen dat u op mijn onderzoek zult reageren. Heeft u daar bezwaar tegen. Ik zei dat ik dit niet had.

Hij maakte mijn handen aan de stangen van het behandelbed vast. Daar lag ik dan vastgebonden met mijn benen helemaal wijd bij de dokter.

Ik voelde dat ik vreselijk nat werd. De dokter pakte een handdoek en inplaats dat hij die gebruikte legde hij hem over mijn hoofd. Ik kon niets meer zien. Ik voelde dat hij met zijn vingers weer in mijn kutje zat. Hij ging langzaam in en uit. Ik was zo geil. Wat voelt u nu? Ik stammelde dat ik er geil van werd. Mmmm ik denk dat ik wel weet waar u last van heeft en ik heb daar ook wel een behandeling voor. Wilt u die behandeling hebben.

Ik zei dat ik die behandeling graag wilde hebben. Ik hoorde geritsel en de dokter bewerkte mijn clit weer met zijn vingers. Laat u maar gewoon gaan hoor, ik ben wel wat gewend en ik wil weten of mijn behandeling aanslaat. Ondertussen ging hij met twee vingers bij me naar binnen en vingerde me.

Ik voelde dat de dokter mijn tepels pakte en erin kneep. Ik schokte met mijn lijf en kreunde. U heeft gewoon last van geilheid en een goede neukbeurt zou u wel kunnen helpen. Wilt u dat ik u neuk? Ik kreunde dat ik dat wel wilde. De dokter pakte mijn borsten stevig beet met zijn handschoenen aan en likte mijn tepels.

Ik voelde dat zijn hand naar beneden ging en vingerde me nu openlijk. Ik hoorde zijn latexvingers in mijn kut soppen en hoorde aan zijn ademhaling dat hij daar erg geil van werd. Hij kwam naast mij staan en deed de handoek iets omhoog.

Ik zag zijn enorme tamper onder de handdoek naast mijn gezicht liggen. Ik likte aan zijn eikel en nam zijn hele tamper ijn mijn mond. Hij maakte flinke neukbewegingen in mijn mond terwijl hij mijn clit flink bewerkte. Hij haalde zijn dikke staaf weer uit mijn mond en deed de handdoek weer op zijn plaats. Ik voelde dat hij met zijn tong over mijn dijen likte. Ik kreunde en bewoog mijn heupen. Ik wilde zijn tong. Hij stak zijn vinger weer in mijn kut en vingerde me heftig.

Het kon me niet schelen. Ik liet me helemaal gaan. Ik zal je verlossen. Hij befte me alsof zijn leven er vanaf hing. Hij legde een kussen onder mijn heupen zodat mijn wijde kut wat meer naar boven stond. Hierdoor kon hij mijn hele spleet likken. Hij likte me van voor tot achter en gromde als een beer.

Ik hield het niet meer uit. HIj smakte, likte mijn hele spleet. Wat was die man daar goed in. Terwijl hij me likte hield hij me keiharde tepels vast. Fernado ging haar kutje neuken en Fred zou zijn penis in haar anus penetreren. Dit zou de eerste keer zijn dat hij dat deed. Fernando bracht zijn penis zachtjes in haar. Ze voelde hem in haar zitten. Ze wilde het gevoel van de beide penissen in haar lichaam. Ook Fred zette zijn eikel tegen haar anus.

Alexandra voelde de druk die hij veroorzaakte. Hij besloot haar zacht te penetreren, zonder hulpmiddel. Hij hield zijn penis vast en duwde hem erin. Beetje bij beetje kwam de penis in haar kontje. Toen zijn eikel erin zat wachtte hij even, hij wilde haar aan het gevoel laten wennen. Fred drukte nog door. Beetje bij beetje verdween de penis in het darmkanaal van het meisje. Ze voelde de druk op haar vagina toenemen bij elke millimeter dat hij verder in haar kwam.

Fred voelde ook de druk die haar sluitspier op zijn penis zette. Hij moest moeite doen om zijn orgasme niet te vroeg te laten komen. Daarom ging hij zo traag. Hij duwde nog dieper en zat er nu voor de helft in. Hij besloot ineens door te stoten. Hij zette zich schrap en dreef zijn penis tot aan de wortel in haar kontje.

Alexandra gilde het uit omdat ze zo geschrokken was van zijn heftige beweging. Voor enkele seconden bewoog niemand zich. Alexandra had nog steeds dat gevoel van helemaal opgevuld te zijn.

Ze zat vast tussen twee mannenlichamen die elk hun stijve penis in haar gaatje hadden gestoken. Toen begonnen de mannen te stoten. Fred en Fernando bewogen hun lichamen op en neer. Fred bewoog zijn lichaam met felle stoten en Fernando bracht de twee andere lichamen een beetje naar boven om er dan terug naar toe te stoten, zijn handen rond het lichaam van Alexandra te doen en zo terug naar beneden te gaan waarna hij zijn bekkenbodemspeiren spande en terug ontspande.

Alexandra werd bijna platgedrukt tussen de mannen. Wanneer Fernando zich naar boven bewoog en Fred zijn penis diep in haar drukte voelde ze zich slap. Ze kon een moment niet meer ademhalen. Fred zei Alexandra haar armen te strekken. Fred bond ze terug vast aan het bed. Nu lagen haar armen en voeten terug vastgebonden. Ze begon te kwijlen.

Al het vocht dat uit haar mond kwam, kwam terecht op de borst van Fernando. Ze opende hun monden en speelde met elkaars tongen. Daarna drukte hij zijn mond op de hare. Fernando omhelsde het meisje sterk rond haar nek. Hij bleef haar vol overgave kussen. Alexandra probeerde los te komen maar dat ging niet. Fernando’s greep was te sterk. Ze begon haar lichaam langs alle kanten te bewegen. Ze stimuleerde de penissen van de beide mannen. Ze bezeerde zichzelf aan de boeien waarmee ze was vastgebonden.

Haar handen en voeten werden bloedrood. De boeien kwamen nog strakker te zitten. Haar bloedbaan werd net niet afgesneden. Doordat haar bloed niet meer naar behoren door haar lichaam getransporteerd werd, werd ze vanzelf rustig. Fernando loste zijn greep uiteindelijk. Alexandra haalde een aantal keren terug diep adem. Ze begon een orgasme te krijgen. Dat merkten de mannen. Fernando en Fred begonnen haar nu sneller en dieper te nemen. Alexandra werd genaaid als een levensloze pop.

Ze werd bijna platgedrukt tussen de mannen. Ze bleven stoten en stoten. Uiteindelijk kreeg ze haar orgasme.

Ze gilde het uit. Andere geluiden in de kamer waren die van het tegen elkaar slaan van naakte lichaamsdelen. Ondertussen was het orgasme van Fred nabij. Hij begon feller in haar kontje te stoten. Door de wrijving van de kringspier rond zijn penis was hij bijna aan zijn orgasme. Hij nam de borsten van Alexandra en neep in haar tepels. Hij neep erin met zijn nagels. Ze kwijlde heel de borst van Fernando onder. Ze had al veel vocht verloren. Fred begon haar omhoog te duwen langs haar borsten en kuste haar nek en de bovenkant van haar rug.

Hierdoor kreeg ze weer kippenvel. Hij begon nog harder te stoten en begon zijn sperma in haar kontje te lozen. Terwijl dat gebeurde, duwde hij zijn penis zo diep mogelijk in haar kontje. Fernando begon haar nu nog sneller te nemen.

Zijn orgasme begon ook los te barsten. Fred bleef doorstoten om zijn erectie niet te verliezen. Hij wilde in haar kontje blijven zitten. Fernando kreeg nu ook een orgasme. Zijn sperma verliet met kracht zijn penis en spoor tegen haar baarmoedermond.

Freds erectie was terug sterk. Ze bleven een tijdje op elkaar liggen. De penissen van de mannen waren terug slap geworden en vielen uit het kutje en kontje van Alexandra. Daarna waren de honden aan de beurt. Fernando deed de handen van Alexandra los. Fred bracht de ene hond naar haar linkerkant en de andere naar haar rechterkant.

Alexandra verschoot van de twee honden. Ze had niet verwacht vannacht ook al door twee honden geneukt te worden. Ze nam de penissen van de twee honden in haar handen en begon eraan te strelen. De hondenpenissen kwamen terug te voorschijn en werden dikker en langer. Ze waren in vol-erecte toestand ongeveer even dik en lang, maar duidelijker dikker en langer dan een mensenpenis. De mannen besloten de hond met de dikste penis in haar kontje te laten gaan.

Dat was de nieuwe hond. Die andere had Alexandra de vorige keer genomen. De voeten en handen van Alexandra werden losgemaakt. Alexandra liep weg omdat ze bang was geneukt te worden, maar de mannen konden haar terug grijpen. Dit deed hen een beslissing nemen. De mannen lieten haar bukken zodat één hond in haar aarsje kon stoten. De mannen brachten de bruine herderhond in positie. De hond legde zijn voorpoten stevig rond de middel van het meisje. Hij stootte zijn lange hondenpenis bij haar naar binnen.

Haar kringspier werd hevig uit gerokken. Dit deed erg pijn bij Alexandra. De hond begon te stoten maar de mannen moesten hem nog op bed leggen. Ze namen de hond en het meisje in hun handen en legde ze op bed met de hond op de matras. De mannen boeiden Alexandra terug vast aan de bedspeilen met haar armen en benen. De mannen deden hun sm-doos open en haalden daar een dun touwtje uit. Ze ging haar clitoris afbinden. Fernando bracht haar clitoris naar buiten door eraan te likken en Fred bond hem af.

Daarna legde hij zich op haar en begon meteen terug haar clitoris te likken. Alexandra begon te kreunen. Na een tijdje nam hij een klemmetje. Hij zette dat op de clitoris van Alexandra en begon eraan te trekken. Haar clitoris werd al snel overgevoelig en ze begon de mannen te smeken te stoppen. Maar deze straf had ze zichzelf op de hals gehaald. Fernando nam nog een zweepje. Hij liet het zweepje op haar clitoris komen.

Hij begon haar harder en harder te slagen met het zweepje. Na een veertigtal slagen stopte hij. Toen nam Fred haar onder handen. Hij begon op haar lipjes te slagen. Na tien slagen, bracht hij het touwtje rond haar clitoris strakker aan en zag dat hij een dieppaarse kleur begon te krijgen, het teken dat hij supergevoelig was.

Toen begon hij haar verder te slagen.clitoris likken lul afbinden

Geile NL meisjes live Alleen Amateurs. Bij de dokter Ik zat er al een tijdje tegenaan te hikken maar ik moest nu toch echt een afspraak maken met de dokter. Ik had namelijk al een tijdje last van wat vaginale afscheiding. Na een korte tijd wachten in de wachtkamer werd ik naar binnen geroepen.

Mijn huisarts is een man van middelbare leeftijd, met een echte dokters uitstraling. De dokter vroeg mij wat er aan de hand was. Ik vertelde hem van de afscheiding die ik had.

De dokter vertelde dat hij even wilde kijken. Ik moest me even uitkleden, alleen de onderkleding zei hij er nog nadrukkelijk bij.

Ik trok mijn broek slip uit en moest op de behandeltafel gaan liggen. De beugels gingen omhoog en ik moest mijn benen in de beugels leggen. De dokter trok zijn latex handschoenen aan en vertelde dat hij me grondig zou onderzoeken. Hij bromde wat en bekeek mijn kutje grondig. Hij pakte mijn clit beet en kneep er zachtjes in. Ik voelde een schok door mijn onderlichaam. Hij taste mijn huid rond mijn clit af en kneep steeds zachtjes in mijn clit. Ik werd er botergeil van. Hij wreef met zijn vinger over mijn clit en ik voelde dat ik nat werd.

Hij ging met één vinger bij me naar binnen en zijn vinger zocht in het rond en af en toe ging hij met zijn duim over mijn clit. Ik moest me erg inhouden om niet te gillen, wat was dit geil zeg. Hij ging met 2 vingers naar binnen en bewoog zijn vingers, God hij zat mijn geilste plekje te masseren.

Ik onderdrukte een kreun en probeerde stil te liggen. Hij kneep nog even in mijn clit en deed zijn handschoenen uit. Ik zal je een zalfje geven en kom dan over 3 dagen terug dan kijken we even wat het is geworden. Maar wat heb ik dan, vroeg ik de dokter Geil verliet ik zijn kamer. Met het recept ging ik naar de apotheek om het zalfje op te halen.

Ik moest elke avond mijn kutje ermee insmeren. Die avond smeerde ik mezelf goed in. De zalf gaf een warm gevoel en ik werd er geil van. Het leek wel alsof ik juist meer afscheiding ervan kreeg. De dag daarna werd ik door de assistente gebeld. Zij wilde de afspraak verschuiven naar de avond.

Kennelijk had de dokter ook wel eens in de avond spreekuur. Op de afgesproken dag ging ik ernaar toe. Ik ging naar binnen maar zag helemaal niemand. Na een tijdje wachten kwam de dokter zijn kamer uit en riep me naar binnen. Ik durfde hem niet te zeggen dat ik er supergeil van werd en dat ik eingelijk wel weer zo'n onderzoek wilde. Kleed u maar uit dan onderzoek ik u even. Kleed u maar uit??? U mag dit keer ook uw bovenkleding uitdoen.

Ik schrok maar deed wat hij wilde. Daar stond ik dan. Gaat u maar liggen. Hij klapte de beugels weer uit en ik mocht mijn benen er weer in de beugels doen.

Hij trok zijn latexhandschoenen weer aan en bekeek mijn clit weer. Hij kneep er in hoewel dat meer leek op masseren. Hij maakte de beugels wat wijder zodat mijn kut helemaal openstond. Ik was zo vreselijk geil.. Ik wil uw handen even vastbinden want het zou kunnen dat u op mijn onderzoek zult reageren. Heeft u daar bezwaar tegen. Ik zei dat ik dit niet had.

Hij maakte mijn handen aan de stangen van het behandelbed vast. Daar lag ik dan vastgebonden met mijn benen helemaal wijd bij de dokter. Ik voelde dat ik vreselijk nat werd. Fernado ging haar kutje neuken en Fred zou zijn penis in haar anus penetreren. Dit zou de eerste keer zijn dat hij dat deed. Fernando bracht zijn penis zachtjes in haar. Ze voelde hem in haar zitten. Ze wilde het gevoel van de beide penissen in haar lichaam.

Ook Fred zette zijn eikel tegen haar anus. Alexandra voelde de druk die hij veroorzaakte. Hij besloot haar zacht te penetreren, zonder hulpmiddel. Hij hield zijn penis vast en duwde hem erin. Beetje bij beetje kwam de penis in haar kontje. Toen zijn eikel erin zat wachtte hij even, hij wilde haar aan het gevoel laten wennen. Fred drukte nog door. Beetje bij beetje verdween de penis in het darmkanaal van het meisje.

Ze voelde de druk op haar vagina toenemen bij elke millimeter dat hij verder in haar kwam. Fred voelde ook de druk die haar sluitspier op zijn penis zette.

Hij moest moeite doen om zijn orgasme niet te vroeg te laten komen. Daarom ging hij zo traag. Hij duwde nog dieper en zat er nu voor de helft in. Hij besloot ineens door te stoten. Hij zette zich schrap en dreef zijn penis tot aan de wortel in haar kontje. Alexandra gilde het uit omdat ze zo geschrokken was van zijn heftige beweging. Voor enkele seconden bewoog niemand zich. Alexandra had nog steeds dat gevoel van helemaal opgevuld te zijn.

Ze zat vast tussen twee mannenlichamen die elk hun stijve penis in haar gaatje hadden gestoken. Toen begonnen de mannen te stoten. Fred en Fernando bewogen hun lichamen op en neer. Fred bewoog zijn lichaam met felle stoten en Fernando bracht de twee andere lichamen een beetje naar boven om er dan terug naar toe te stoten, zijn handen rond het lichaam van Alexandra te doen en zo terug naar beneden te gaan waarna hij zijn bekkenbodemspeiren spande en terug ontspande.

Alexandra werd bijna platgedrukt tussen de mannen. Wanneer Fernando zich naar boven bewoog en Fred zijn penis diep in haar drukte voelde ze zich slap. Ze kon een moment niet meer ademhalen.

Fred zei Alexandra haar armen te strekken. Fred bond ze terug vast aan het bed. Nu lagen haar armen en voeten terug vastgebonden. Ze begon te kwijlen. Al het vocht dat uit haar mond kwam, kwam terecht op de borst van Fernando. Ze opende hun monden en speelde met elkaars tongen. Daarna drukte hij zijn mond op de hare. Fernando omhelsde het meisje sterk rond haar nek.

Hij bleef haar vol overgave kussen. Alexandra probeerde los te komen maar dat ging niet. Fernando’s greep was te sterk. Ze begon haar lichaam langs alle kanten te bewegen. Ze stimuleerde de penissen van de beide mannen. Ze bezeerde zichzelf aan de boeien waarmee ze was vastgebonden. Haar handen en voeten werden bloedrood. De boeien kwamen nog strakker te zitten. Haar bloedbaan werd net niet afgesneden. Doordat haar bloed niet meer naar behoren door haar lichaam getransporteerd werd, werd ze vanzelf rustig.

Fernando loste zijn greep uiteindelijk. Alexandra haalde een aantal keren terug diep adem. Ze begon een orgasme te krijgen. Dat merkten de mannen. Fernando en Fred begonnen haar nu sneller en dieper te nemen. Alexandra werd genaaid als een levensloze pop. Ze werd bijna platgedrukt tussen de mannen. Ze bleven stoten en stoten. Uiteindelijk kreeg ze haar orgasme. Ze gilde het uit. Andere geluiden in de kamer waren die van het tegen elkaar slaan van naakte lichaamsdelen.

Ondertussen was het orgasme van Fred nabij. Hij begon feller in haar kontje te stoten. Door de wrijving van de kringspier rond zijn penis was hij bijna aan zijn orgasme. Hij nam de borsten van Alexandra en neep in haar tepels. Hij neep erin met zijn nagels. Ze kwijlde heel de borst van Fernando onder.

Ze had al veel vocht verloren. Fred begon haar omhoog te duwen langs haar borsten en kuste haar nek en de bovenkant van haar rug. Hierdoor kreeg ze weer kippenvel. Hij begon nog harder te stoten en begon zijn sperma in haar kontje te lozen.

Terwijl dat gebeurde, duwde hij zijn penis zo diep mogelijk in haar kontje. Fernando begon haar nu nog sneller te nemen. Zijn orgasme begon ook los te barsten. Fred bleef doorstoten om zijn erectie niet te verliezen. Hij wilde in haar kontje blijven zitten. Fernando kreeg nu ook een orgasme. Zijn sperma verliet met kracht zijn penis en spoor tegen haar baarmoedermond. Freds erectie was terug sterk. Ze bleven een tijdje op elkaar liggen. De penissen van de mannen waren terug slap geworden en vielen uit het kutje en kontje van Alexandra.

Daarna waren de honden aan de beurt. Fernando deed de handen van Alexandra los. Fred bracht de ene hond naar haar linkerkant en de andere naar haar rechterkant. Alexandra verschoot van de twee honden. Ze had niet verwacht vannacht ook al door twee honden geneukt te worden. Ze nam de penissen van de twee honden in haar handen en begon eraan te strelen.

De hondenpenissen kwamen terug te voorschijn en werden dikker en langer. Ze waren in vol-erecte toestand ongeveer even dik en lang, maar duidelijker dikker en langer dan een mensenpenis. De mannen besloten de hond met de dikste penis in haar kontje te laten gaan.

Dat was de nieuwe hond. Die andere had Alexandra de vorige keer genomen. De voeten en handen van Alexandra werden losgemaakt. Alexandra liep weg omdat ze bang was geneukt te worden, maar de mannen konden haar terug grijpen. Dit deed hen een beslissing nemen. De mannen lieten haar bukken zodat één hond in haar aarsje kon stoten. De mannen brachten de bruine herderhond in positie. De hond legde zijn voorpoten stevig rond de middel van het meisje.

Hij stootte zijn lange hondenpenis bij haar naar binnen. Haar kringspier werd hevig uit gerokken. Dit deed erg pijn bij Alexandra. De hond begon te stoten maar de mannen moesten hem nog op bed leggen.

Ze namen de hond en het meisje in hun handen en legde ze op bed met de hond op de matras. De mannen boeiden Alexandra terug vast aan de bedspeilen met haar armen en benen. De mannen deden hun sm-doos open en haalden daar een dun touwtje uit. Ze ging haar clitoris afbinden.

Fernando bracht haar clitoris naar buiten door eraan te likken en Fred bond hem af. Daarna legde hij zich op haar en begon meteen terug haar clitoris te likken. Alexandra begon te kreunen. Na een tijdje nam hij een klemmetje. Hij zette dat op de clitoris van Alexandra en begon eraan te trekken. Haar clitoris werd al snel overgevoelig en ze begon de mannen te smeken te stoppen. Maar deze straf had ze zichzelf op de hals gehaald. Fernando nam nog een zweepje.

Hij liet het zweepje op haar clitoris komen. Hij begon haar harder en harder te slagen met het zweepje. Na een veertigtal slagen stopte hij. Toen nam Fred haar onder handen. Hij begon op haar lipjes te slagen. Na tien slagen, bracht hij het touwtje rond haar clitoris strakker aan en zag dat hij een dieppaarse kleur begon te krijgen, het teken dat hij supergevoelig was. Toen begon hij haar verder te slagen.

...

Geld verdienen Webcam sex Club SM!! Geile NL meisjes live Alleen Amateurs. Bij de dokter Ik zat er al een tijdje tegenaan te hikken maar ik moest nu toch echt een afspraak maken met de dokter.

Ik had namelijk al een tijdje last van wat vaginale afscheiding. Na een korte tijd wachten in de wachtkamer werd ik naar binnen geroepen. Mijn huisarts is een man van middelbare leeftijd, met een echte dokters uitstraling. De dokter vroeg mij wat er aan de hand was. Ik vertelde hem van de afscheiding die ik had. De dokter vertelde dat hij even wilde kijken. Ik moest me even uitkleden, alleen de onderkleding zei hij er nog nadrukkelijk bij. Ik trok mijn broek slip uit en moest op de behandeltafel gaan liggen.

De beugels gingen omhoog en ik moest mijn benen in de beugels leggen. De dokter trok zijn latex handschoenen aan en vertelde dat hij me grondig zou onderzoeken. Hij bromde wat en bekeek mijn kutje grondig. Hij pakte mijn clit beet en kneep er zachtjes in. Ik voelde een schok door mijn onderlichaam. Hij taste mijn huid rond mijn clit af en kneep steeds zachtjes in mijn clit. Ik werd er botergeil van.

Hij wreef met zijn vinger over mijn clit en ik voelde dat ik nat werd. Hij ging met één vinger bij me naar binnen en zijn vinger zocht in het rond en af en toe ging hij met zijn duim over mijn clit.

Ik moest me erg inhouden om niet te gillen, wat was dit geil zeg. Hij ging met 2 vingers naar binnen en bewoog zijn vingers, God hij zat mijn geilste plekje te masseren.

Ik onderdrukte een kreun en probeerde stil te liggen. Hij kneep nog even in mijn clit en deed zijn handschoenen uit. Ik zal je een zalfje geven en kom dan over 3 dagen terug dan kijken we even wat het is geworden. Maar wat heb ik dan, vroeg ik de dokter Geil verliet ik zijn kamer.

Met het recept ging ik naar de apotheek om het zalfje op te halen. Ik moest elke avond mijn kutje ermee insmeren. Die avond smeerde ik mezelf goed in. De zalf gaf een warm gevoel en ik werd er geil van.

Het leek wel alsof ik juist meer afscheiding ervan kreeg. De dag daarna werd ik door de assistente gebeld. Zij wilde de afspraak verschuiven naar de avond. Kennelijk had de dokter ook wel eens in de avond spreekuur. Op de afgesproken dag ging ik ernaar toe. Ik ging naar binnen maar zag helemaal niemand. Na een tijdje wachten kwam de dokter zijn kamer uit en riep me naar binnen. Ik durfde hem niet te zeggen dat ik er supergeil van werd en dat ik eingelijk wel weer zo'n onderzoek wilde.

Kleed u maar uit dan onderzoek ik u even. Kleed u maar uit??? U mag dit keer ook uw bovenkleding uitdoen. Ik schrok maar deed wat hij wilde. Daar stond ik dan. Gaat u maar liggen. Hij klapte de beugels weer uit en ik mocht mijn benen er weer in de beugels doen. Hij trok zijn latexhandschoenen weer aan en bekeek mijn clit weer. Hij kneep er in hoewel dat meer leek op masseren. Hij maakte de beugels wat wijder zodat mijn kut helemaal openstond. Ik was zo vreselijk geil.. Ik wil uw handen even vastbinden want het zou kunnen dat u op mijn onderzoek zult reageren.

Heeft u daar bezwaar tegen. Ik zei dat ik dit niet had. Hij maakte mijn handen aan de stangen van het behandelbed vast. Daar lag ik dan vastgebonden met mijn benen helemaal wijd bij de dokter.

De boeien kwamen nog strakker te zitten. Haar bloedbaan werd net niet afgesneden. Doordat haar bloed niet meer naar behoren door haar lichaam getransporteerd werd, werd ze vanzelf rustig. Fernando loste zijn greep uiteindelijk. Alexandra haalde een aantal keren terug diep adem. Ze begon een orgasme te krijgen. Dat merkten de mannen. Fernando en Fred begonnen haar nu sneller en dieper te nemen.

Alexandra werd genaaid als een levensloze pop. Ze werd bijna platgedrukt tussen de mannen. Ze bleven stoten en stoten. Uiteindelijk kreeg ze haar orgasme. Ze gilde het uit. Andere geluiden in de kamer waren die van het tegen elkaar slaan van naakte lichaamsdelen. Ondertussen was het orgasme van Fred nabij. Hij begon feller in haar kontje te stoten. Door de wrijving van de kringspier rond zijn penis was hij bijna aan zijn orgasme. Hij nam de borsten van Alexandra en neep in haar tepels.

Hij neep erin met zijn nagels. Ze kwijlde heel de borst van Fernando onder. Ze had al veel vocht verloren. Fred begon haar omhoog te duwen langs haar borsten en kuste haar nek en de bovenkant van haar rug. Hierdoor kreeg ze weer kippenvel. Hij begon nog harder te stoten en begon zijn sperma in haar kontje te lozen. Terwijl dat gebeurde, duwde hij zijn penis zo diep mogelijk in haar kontje. Fernando begon haar nu nog sneller te nemen.

Zijn orgasme begon ook los te barsten. Fred bleef doorstoten om zijn erectie niet te verliezen. Hij wilde in haar kontje blijven zitten. Fernando kreeg nu ook een orgasme. Zijn sperma verliet met kracht zijn penis en spoor tegen haar baarmoedermond. Freds erectie was terug sterk. Ze bleven een tijdje op elkaar liggen. De penissen van de mannen waren terug slap geworden en vielen uit het kutje en kontje van Alexandra.

Daarna waren de honden aan de beurt. Fernando deed de handen van Alexandra los. Fred bracht de ene hond naar haar linkerkant en de andere naar haar rechterkant. Alexandra verschoot van de twee honden. Ze had niet verwacht vannacht ook al door twee honden geneukt te worden.

Ze nam de penissen van de twee honden in haar handen en begon eraan te strelen. De hondenpenissen kwamen terug te voorschijn en werden dikker en langer. Ze waren in vol-erecte toestand ongeveer even dik en lang, maar duidelijker dikker en langer dan een mensenpenis.

De mannen besloten de hond met de dikste penis in haar kontje te laten gaan. Dat was de nieuwe hond. Die andere had Alexandra de vorige keer genomen. De voeten en handen van Alexandra werden losgemaakt.

Alexandra liep weg omdat ze bang was geneukt te worden, maar de mannen konden haar terug grijpen. Dit deed hen een beslissing nemen. De mannen lieten haar bukken zodat één hond in haar aarsje kon stoten.

De mannen brachten de bruine herderhond in positie. De hond legde zijn voorpoten stevig rond de middel van het meisje. Hij stootte zijn lange hondenpenis bij haar naar binnen. Haar kringspier werd hevig uit gerokken. Dit deed erg pijn bij Alexandra. De hond begon te stoten maar de mannen moesten hem nog op bed leggen.

Ze namen de hond en het meisje in hun handen en legde ze op bed met de hond op de matras. De mannen boeiden Alexandra terug vast aan de bedspeilen met haar armen en benen. De mannen deden hun sm-doos open en haalden daar een dun touwtje uit. Ze ging haar clitoris afbinden. Fernando bracht haar clitoris naar buiten door eraan te likken en Fred bond hem af. Daarna legde hij zich op haar en begon meteen terug haar clitoris te likken. Alexandra begon te kreunen.

Na een tijdje nam hij een klemmetje. Hij zette dat op de clitoris van Alexandra en begon eraan te trekken. Haar clitoris werd al snel overgevoelig en ze begon de mannen te smeken te stoppen. Maar deze straf had ze zichzelf op de hals gehaald. Fernando nam nog een zweepje. Hij liet het zweepje op haar clitoris komen.

Hij begon haar harder en harder te slagen met het zweepje. Na een veertigtal slagen stopte hij. Toen nam Fred haar onder handen. Hij begon op haar lipjes te slagen. Na tien slagen, bracht hij het touwtje rond haar clitoris strakker aan en zag dat hij een dieppaarse kleur begon te krijgen, het teken dat hij supergevoelig was.

Toen begon hij haar verder te slagen. Alexandra had gewoon geen energie meer om te gillen, om hen te smeken te stoppen. Ze probeerde zich zo goed mogelijk af te sluiten van wat er met haar gebeurde. De andere hond sprong uit zichzelf op bed en zijn penis viel zwaar op haar venusheuvel. Fred bracht zijn penis voor haar ingang. De hond stootte in één keer hard door en zat met zijn penis tot de wortel in haar kutje. Alexandra werd bijna gek van de druk op haar vagina. De twee penissen waren erg lang en erg dik waardoor ze hard tegen de wanden van haar kutje en endeldarm drukten.

Toen begonnen de honden te stoten. Alexandra kon niet geloven dat die twee penissen in haar gaatjes konden en dat de honden geen moeite schenen te hebben met het in- en uitstoten van hun penissen. Ze had het gevoel helemaal opgevuld te worden. Haar clitoris werd nog hadrer dan normgaal gestimuleerd. Ze werd stapelgek van de pijn, maar werd nog gekker en geiler van wat er met haar gebeurde. Het vocht vloeide rijkelijk uit haar mond en belandde op haar eigen borsten en op de hond onder haar.

Fred nam het zweepje terug, zonder dat Alexandra het kon zien en sloeg op de hond die haar in haar kutje nam. Die begon haar nu nog sneller te neuken. Fred sloeg met zijn zweepje op het lichaam van Alexandra. Hij sloeg op de zijkant van haar benen en billen. Ze begon terug spastisch met haar lichaam te bewegen waardoor de honden nog sneller begonnen te stoten. De boeien begonnen in haar vlees te snijden en haar bloedbaan werd afgesneden.

Hij sloeg ook op de hond die vanonder lag. Die begon het meisje ook sneller te nemen. De honden stootten erg snel en erg diep in het kutje en het kontje van Alexandra. Haar kutspieren en haar kringspier knepen in de penissen en trokken aan hun huid. Ze melkte het sperma uit de hondenpenissen. Fred legde zich over de hond en begon het meisje haar borsten te stimuleren en aan haar tepels te trekken en erin te knijpen. Hij ging terug van haar en nam twee klemmetjes die hij op haar tepels zette.

Alexandra kon het niet meer aan. Ze begon onophoudelijk en zeer luid te kreunen. Ze waren nu bijna bij hun orgasme. De hondenpenissen begonnen op te zwellen. Alexandra’s kutlipjes en kringspier scheurden bijna. Haar clitoris werd gemarteld door het klemmetje en de heel lange en heel dikke hondenpenis. Fred gaf de twee honden een zweepslag.

Hun orgasme barstte uit. Ze namen Alexandra of ze een teefje was dat gedekt moest worden. De honden brachten hun knopen in het lichaam van Alexandra. Ze werd meer uitgerokken en meer opgevuld dan ooit tevoeren. Ze moest penissen van dertig centimeter lang en twintig centimeter omtrek verwerken in haar beide gaatjes. Haar clitoris kreeg nog meer te verduren.

Alexandra kreeg een onophoudelijk orgasme. Ze dacht dat hun penissen tot in haar mondje kwamen. Daar zou ze ook nog geneukt worden, al wist ze dat nu nog niet. Ze voelde hun sperma met kracht hun penissen verlaten. De honden bleven haar twee minuten voltanken met hondenzaad. Ze wist dat de penissen nog een klein halfuur in haar vast zouden zitten.Massage erotik tiener neukt opa


De dokter pakte een handdoek en inplaats dat hij die gebruikte legde hij hem over mijn hoofd. Ik kon niets meer zien. Ik voelde dat hij met zijn vingers weer in mijn kutje zat.

Hij ging langzaam in en uit. Ik was zo geil. Wat voelt u nu? Ik stammelde dat ik er geil van werd. Mmmm ik denk dat ik wel weet waar u last van heeft en ik heb daar ook wel een behandeling voor.

Wilt u die behandeling hebben. Ik zei dat ik die behandeling graag wilde hebben. Ik hoorde geritsel en de dokter bewerkte mijn clit weer met zijn vingers. Laat u maar gewoon gaan hoor, ik ben wel wat gewend en ik wil weten of mijn behandeling aanslaat.

Ondertussen ging hij met twee vingers bij me naar binnen en vingerde me. Ik voelde dat de dokter mijn tepels pakte en erin kneep. Ik schokte met mijn lijf en kreunde. U heeft gewoon last van geilheid en een goede neukbeurt zou u wel kunnen helpen. Wilt u dat ik u neuk? Ik kreunde dat ik dat wel wilde.

De dokter pakte mijn borsten stevig beet met zijn handschoenen aan en likte mijn tepels. Ik voelde dat zijn hand naar beneden ging en vingerde me nu openlijk.

Ik hoorde zijn latexvingers in mijn kut soppen en hoorde aan zijn ademhaling dat hij daar erg geil van werd. Hij kwam naast mij staan en deed de handoek iets omhoog. Ik zag zijn enorme tamper onder de handdoek naast mijn gezicht liggen. Ik likte aan zijn eikel en nam zijn hele tamper ijn mijn mond. Hij maakte flinke neukbewegingen in mijn mond terwijl hij mijn clit flink bewerkte. Hij haalde zijn dikke staaf weer uit mijn mond en deed de handdoek weer op zijn plaats. Ik voelde dat hij met zijn tong over mijn dijen likte.

Ik kreunde en bewoog mijn heupen. Ik wilde zijn tong. Hij stak zijn vinger weer in mijn kut en vingerde me heftig. Het kon me niet schelen. Ik liet me helemaal gaan. Ik zal je verlossen. Hij befte me alsof zijn leven er vanaf hing. Hij legde een kussen onder mijn heupen zodat mijn wijde kut wat meer naar boven stond. Hierdoor kon hij mijn hele spleet likken. Hij likte me van voor tot achter en gromde als een beer.

Ik hield het niet meer uit. HIj smakte, likte mijn hele spleet. Wat was die man daar goed in. Terwijl hij me likte hield hij me keiharde tepels vast.

Tussen duim en wijsvinger masserde hij ze. Ik explodeerde bijna van geilheid. Hij zag dat ik bijna klaar kwam en stopte. Ik voelde dat hij zijn dikke paal in mij schoof. Ik ga u nu neuken, hard neuken Hij ging eerst langszaam in en uit en steeds harder. Hij neukte hard en gromde als een dolle beer, wat een rijbewegingen maakte die man, de hele bank ging heen en weer.

Ik voelde dat ik klaar ging komen. Mijn kut spande zich samen, strak om zijn dikke paal heen. Hij voelde de weerstand en duwde hem steeds dieper. Ik kwam kreunde, draaide met mijn heupen en kwam klaar. Ik voelde zijn dikke pik ook aanspannen en voelde dat hij me vulde met zijn sperma. Na deze neukpartij maakte hij me los en we spraken af dat ik volgende week weer op consult zou komen. Ik kijk er nu al naar uit. Ze stonden op, aten en gingen naar het strand. Op het strand zag Fred Fernando weer, de man waarmee hij Alexandra verkracht had.

Ze gingen een eindje lopen en spraken af om die avond terug te gaan. Ze spraken af om haar samen te nemen in haar kutje en kontje. Ze zouden haar gaan sandwichen. Fernando zou ook twee herdershonden meenemen, één daarvan hadden ze al gebruikt. Die nacht, om twee uur, spraken ze af aan de bar.

Fred zag Fernando komen met twee grote honden. Ze stapten naar binnen en bestelden een biertje. Het was deze nacht gevoelig kouder dan de vorige nachten. Alexandra kwam de mannen hun biertje brengen en ging bij Fred op schoot zitten.

Ze kusten elkaar lang. Daarna ging ze bij Fernando zitten. Zij kusten ook een tijdje. Daarna fluisterde ze dat ze snel naar boven ging. Laat het niet te lang duren, zei ze, want ik heb er zin in. Ze gingen samen met de twee honden naar boven. Ze gingen binnen in kamer 7. Alexandra was blij toen ze binnenkwamen.

De mannen boeiden haar handen en voeten vast aan het bed. Fred begon haar gezicht te kussen en Fernando haar schaamstreek. Ze begon al meteen haar bekken naar boven te bewegen om haar orgasme sneller te laten komen. Ze had immers de twee mannen met de twee honden zien binnenkomen, dus ze wist wat er ging gebeuren. Ze zou twee grote, dikke hondenpenissen in haar kutje voelen, ze zou uitgerekt worden als nooit te voren.

Ze wilde dat gevoel kennen. Ze was er niet echt bang van. Fred en Fernando maakten haar los, draaiden haar om en maakten alleen haar voeten terug vast aan het bed. Fernando ging onder haar liggen en Fred op haar. Fernado ging haar kutje neuken en Fred zou zijn penis in haar anus penetreren. Dit zou de eerste keer zijn dat hij dat deed. Fernando bracht zijn penis zachtjes in haar.

Ze voelde hem in haar zitten. Ze wilde het gevoel van de beide penissen in haar lichaam. Ook Fred zette zijn eikel tegen haar anus. Alexandra voelde de druk die hij veroorzaakte.

Hij besloot haar zacht te penetreren, zonder hulpmiddel. Hij hield zijn penis vast en duwde hem erin. Beetje bij beetje kwam de penis in haar kontje. Toen zijn eikel erin zat wachtte hij even, hij wilde haar aan het gevoel laten wennen. Fred drukte nog door. Beetje bij beetje verdween de penis in het darmkanaal van het meisje.

Ze voelde de druk op haar vagina toenemen bij elke millimeter dat hij verder in haar kwam. Fred voelde ook de druk die haar sluitspier op zijn penis zette. Hij moest moeite doen om zijn orgasme niet te vroeg te laten komen. Daarom ging hij zo traag. Hij duwde nog dieper en zat er nu voor de helft in.

Hij besloot ineens door te stoten. Hij zette zich schrap en dreef zijn penis tot aan de wortel in haar kontje. Alexandra gilde het uit omdat ze zo geschrokken was van zijn heftige beweging.

Voor enkele seconden bewoog niemand zich. Alexandra had nog steeds dat gevoel van helemaal opgevuld te zijn. Ze zat vast tussen twee mannenlichamen die elk hun stijve penis in haar gaatje hadden gestoken. Toen begonnen de mannen te stoten.

Fred en Fernando bewogen hun lichamen op en neer. Fred bewoog zijn lichaam met felle stoten en Fernando bracht de twee andere lichamen een beetje naar boven om er dan terug naar toe te stoten, zijn handen rond het lichaam van Alexandra te doen en zo terug naar beneden te gaan waarna hij zijn bekkenbodemspeiren spande en terug ontspande.

Alexandra werd bijna platgedrukt tussen de mannen. Wanneer Fernando zich naar boven bewoog en Fred zijn penis diep in haar drukte voelde ze zich slap. Ze kon een moment niet meer ademhalen. Fred zei Alexandra haar armen te strekken. Fred bond ze terug vast aan het bed. Nu lagen haar armen en voeten terug vastgebonden. Ze begon te kwijlen. Al het vocht dat uit haar mond kwam, kwam terecht op de borst van Fernando.

Ze opende hun monden en speelde met elkaars tongen. Daarna drukte hij zijn mond op de hare. Fernando omhelsde het meisje sterk rond haar nek. Hij bleef haar vol overgave kussen. Alexandra probeerde los te komen maar dat ging niet. Fernando’s greep was te sterk. Ze begon haar lichaam langs alle kanten te bewegen. Ze stimuleerde de penissen van de beide mannen. Ze bezeerde zichzelf aan de boeien waarmee ze was vastgebonden. Haar handen en voeten werden bloedrood.

De boeien kwamen nog strakker te zitten. Haar bloedbaan werd net niet afgesneden. Doordat haar bloed niet meer naar behoren door haar lichaam getransporteerd werd, werd ze vanzelf rustig.

Fernando loste zijn greep uiteindelijk. Alexandra haalde een aantal keren terug diep adem. Ze begon een orgasme te krijgen.

Dat merkten de mannen. Fernando en Fred begonnen haar nu sneller en dieper te nemen. Alexandra werd genaaid als een levensloze pop. Ze werd bijna platgedrukt tussen de mannen. Ze bleven stoten en stoten.

Uiteindelijk kreeg ze haar orgasme. Ze gilde het uit. Andere geluiden in de kamer waren die van het tegen elkaar slaan van naakte lichaamsdelen. Ondertussen was het orgasme van Fred nabij. Hij begon feller in haar kontje te stoten. Door de wrijving van de kringspier rond zijn penis was hij bijna aan zijn orgasme. Hij nam de borsten van Alexandra en neep in haar tepels. Hij neep erin met zijn nagels. Ze kwijlde heel de borst van Fernando onder.

Ze had al veel vocht verloren. Fred begon haar omhoog te duwen langs haar borsten en kuste haar nek en de bovenkant van haar rug.

Hierdoor kreeg ze weer kippenvel. Hij begon nog harder te stoten en begon zijn sperma in haar kontje te lozen. Terwijl dat gebeurde, duwde hij zijn penis zo diep mogelijk in haar kontje. Fernando begon haar nu nog sneller te nemen. Zijn orgasme begon ook los te barsten. Fred bleef doorstoten om zijn erectie niet te verliezen. Hij wilde in haar kontje blijven zitten. Fernando kreeg nu ook een orgasme.

Zijn sperma verliet met kracht zijn penis en spoor tegen haar baarmoedermond. Freds erectie was terug sterk. Ze bleven een tijdje op elkaar liggen. De penissen van de mannen waren terug slap geworden en vielen uit het kutje en kontje van Alexandra. Daarna waren de honden aan de beurt. Fernando deed de handen van Alexandra los.

Fred bracht de ene hond naar haar linkerkant en de andere naar haar rechterkant. Alexandra verschoot van de twee honden. Ze had niet verwacht vannacht ook al door twee honden geneukt te worden.

Ze nam de penissen van de twee honden in haar handen en begon eraan te strelen. De hondenpenissen kwamen terug te voorschijn en werden dikker en langer. Ze waren in vol-erecte toestand ongeveer even dik en lang, maar duidelijker dikker en langer dan een mensenpenis. De mannen besloten de hond met de dikste penis in haar kontje te laten gaan. Dat was de nieuwe hond. Die andere had Alexandra de vorige keer genomen. De voeten en handen van Alexandra werden losgemaakt.

clitoris likken lul afbinden