Arm in kut bengelende tieten

..

Snoeihard geneukt thuisontvangst rotterdam
..

Dat versterkte het gevoel alleen maar. Veertig jaar en je dan zo voelen als een stout tienermeisje dat net haar lichaam ontdekte. Ze trok door en verliet het kleinste kamertje, om weer naar boven te gaan en zich aan te kleden. De telefoon was niet meer gegaan. Op de tweede traptree stopte ze echter. Ze voelde zich nog steeds zo stout en glimlachend daalde ze de twee treden weer af.

Ze vond het wel een lekker gevoel om zo rond te lopen en niemand kon haar zien. Lydia kwam vanuit de hal de woonkamer binnen en wilde de keuken inlopen, toen ze abrupt stil stond en haar adem in haar keel stokte.

Bij de buitendeur stond een man op de mat! Het was de nieuwe overbuurman met zijn zonnebril. Met de andere arm probeerde ze iets voorovergebogen haar borsten te bedekken. Liet ik u schrikken? Ik kom ook zo zachtjes binnen. Ze kon door de donkere bril niet zien of hij haar aankeek en het leek alsof hij haar inderdaad niet kon zien, want zonder de toon van zijn stem te veranderen zei hij: Lydia bleef nog even in haar rare houding staan, maar concludeerde dan toch dat de man blind was.

Hij zag niets en ze moest maar gewoon reageren. Gewoon even snel kennis maken en dan naar boven en aankleden. Dat stoute gevoel was plots verdwenen. Ze deed een paar passen naar voren en schudde zijn hand. De man liep vlak langs haar, raakte haar net niet aan en toen hij naast haar was, stopte hij. Oh ja, ik heb net gedoucht. Stootte zich tegen de bank en ging daar dan op zitten. Duidelijk zo blind als een mol, dacht Lydia. Ze zette de koffiemachine aan.

Ze kon zich nu even excuseren om zich aan te gaan kleden, maar de schrik was verdwenen en ze kreeg tot haar eigen verbazing weer dat stoute gevoel. Er was nog steeds niemand die haar kon zien. Toepasselijk, dacht Lydia en ze lachte heimelijk bij het inschenken van de koffie. Ze zette de koffie voor hem neer op de salontafel en realiseerde zich dat ze lekker voorover gebogen voor hem stond in haar blote kont.

Waar het vandaan kwam wist ze niet, maar Lydia vond het opwindend om zo spiernaakt in de nabijheid van een vreemde te zijn. Ze ging naast hem zitten, nog spannender. Hans begon van alles te vertellen, maar Lydia luisterde niet.

Ze zat schuin naast hem en leunde tegen de armleuning. Ze legde haar been gebogen op de bank en als hij had kunnen zien, dan had hij zo tussen haar benen kunnen kijken.

Ze speelde stiekem met de hard wordende tepels van haar borsten en voelde zich niet stout meer, maar gewoon geil. Het kwam niet bij haar op om haar liefhebbende echtgenoot te bedriegen, buiten dit stiekeme spelletje om dan. Hans vertelde zijn verhaal, maar Lydia werd zo botergeil, dat zij zonder erg met haar hand tussen haar benen ging en haar poesje begon te strelen. Strelen werd zachtjes vingeren en Hans vertelde maar door. Haar stem klonk vreemd gespannen. Ze schonk een flinke scheut naast het kopje, toen er plotseling een vinger tussen haar vochtige schaamlippen naar binnen werd geduwd.

Hij wurmde zijn tong tussen de lippen naar binnen en woelde er daar meer rond in haar natte liefdesgrotje. Hij moest het soppen van haar gevinger hebben gehoord, of misschien had hij haar kutje geroken. Blinde mensen hadden toch beter ontwikkelde reuk- en gehoororganen?

Ze wist dat ze dit niet moest doen, maar van beffen werd ze nou eenmaal zo heet. Ze zette de koffiepot neer en steunde met haar handen op de tafel.

Een hand kwam van achteren en greep haar bij één van haar bungelende tieten. De diepe kreun van mijn teefje bevestigt mijn vermoeden dat hij in één soepele beweging ook meerdere vingers van zijn rechterhand in haar soppende kut heeft laten glijden.

M'n sletje pakt trillend de dubbele vibrator uit het rek waarna de man haar opzettelijk langzaam laat zakken. Zijn linkerhand zie ik stevig in haar borsten kneden en ook tussen haar benen gaat het er volgens mij ruw aan toe.

Wanneer ze weer op haar benen staat, besluit ik er op af te wandelen. Ondanks z'n formaat voelt de man zich blijkbaar toch betrapt en begint te stamelen, "Neu.. Ook m'n sletje wist even niet wat te zeggen, waarop ik mijn arm om haar schouder leg en samen met haar de trap op richting de bios loop.

De vibrator legt ze ondertussen ongeïnteresseerd terug onderin één van de rekken die we passeren, het sletje had gewoon weer een spelletje gespeeld. Beide onbekend in sexbioscopen, wandelen we de eerste ruimte binnen die we tegenkomen waar het rode licht ons tegemoet schijnt. Aan de wand hangt het Andreaskruis waar m'n sletje eerder vandaag over begonnen was.

Aanvullend staat er midden de kamer een schandpaal waar je met je hoofd en arm vastgeklemd kan worden, volledig overgeleverd aan het aanwezige publiek. Ik glij weer met m'n vingers langs haar kont omlaag en haar kletsnatte kut in, "Jammer voor jou sletje, maa goed nieuws voor mij. Reken er maar op dat je deze kamer nog met je gekreun gaat vullen vandaag," Terwijl ik deze woorden uit, voel ik hoe haar kut instemt door kort om mijn vingers samen te knijpen.

Nieuwsgierig naar de rest van de ruimtes lopen we verder, m'n geile teefje gestuurd door mijn vingers in haar kut. De volgende zaal is wat ik inderdaad onder een bioscoop versta, rijen zwart leren stoelen en een groot scherm waarop heftige porno te zien valt. Alleen in dit geval met enkel geile mannen. Ondanks dat ik me best voor kan stellen dat ik een man bevredig of door een man bevredigd te worden, is dit niet waar ik op dit moment naar op zoek ben.

Ik stuur m'n sletje weer verder met mijn vingers diep in haar. Haar vocht loopt al over mijn hand en ik besluit met mijn duim tegelijkertijd haar kont binnen te dringen, wat weer een geile kreun ontlokt. Zo stuur ik haar naar de laatste ruimte. Dit blijkt inderdaad de hetero zaal te zijn.

Op het scherm stoot een dikke zwarte ik net diep in het kontje van een kleine blondine. Weer voel ik de kut van m'n sletje samenknijpen. In de achterwand zitten enkele vensters met onder ieder venster, op kruishoogte, een gloryhole. Misschien iets voor later bedenk ik me. In de zaal bevinden zich op het moment slechts twee mannen, een man op leeftijd vooraan in de zaal en een jongere gozer op de middelste rij.

De jongere man heeft z'n broek op z'n enkels en is zich driftig aan het aftrekken. Beide mannen kijken om en lijken verrast door de aanwezigheid van een schaarsgekleed sletje, dus blijven ons met hun blikken volgen.

Ik dirigeer mijn sletje naar de achterste rij, net voor de gloryholes, en ga op de stoel naast haar zitten om vervolgens mijn lul uit mijn broek te halen, "Zet eerst dat pijpsmoeltje van je maar eens aan het werk, geile teef.

Gretig hapt ze m'n lul naar binnen en zuigt deze in één keer tot aan de wortel naar binnen. Ik leg m'n hand op haar achterhoofd en geniet vn de druk van haar keel op m'n eikel. Nog een klein stukje druk ik door en trek d'r vervolgens aan d'r haar omhoog.

Ze kijkt me geil als boter aan en hapt dan m'n lul weer naar binnen. Om er beter bij te kunnen, gaat ze net als in de auto op haar knieën op de stoel naast me zitten met haar kontje de lucht in en over haar schouder zie ik dat een nieuwkomer op dat moment de zaal in wandelt. Hij aarzelt even maar gaat na een knik van mij toch aan de andere kant naast m'n sletje zitten en haalt vrijwel gelijk zijn lul uit z'n broek.

M'n teefje heeft dankzij haar intense gepijp niks door en wanneer ik eerst haar topje over haar borsten omhoog trek en vervolgens aan haar rokje begin, trekt ze deze zelfs behulpzaam langs haar enkels en gooit deze op de grond.

Zo zit ze uiteindelijk naakt naast me en met gemak laatik dan ook in een keer drie vingers haar kut en m'n duim haar kont in glijden. De man naast haar kijkt dan ook verlekkert naar haar natte kut en haalt zijn hand langzaam over zijn lul op en neer. Ik gebaar naar hem dat hij achter haar moet gaan zitten zodat hij zijn lul diep in haar slettenkut kan begraven en na haar even wild te hebben gevingerd, trek ik mijn hand weg zodat hij vrije toegang heeft.

Hij aarzelt geen seconde en zet zijn eikel voor haar schaamlippen waarna hij diep in haar stoot. Op hetzelfde moment pak ik haar hoofd stevig vast en duw mijn stijve lul nogmaals diep in haar mond. Ondanks de demping van mijn lul in haar keel, begint het sletje wild te kreunen, zo intens dat zelfs de andere twee mannen even opstaan om te kijken wat er aan de hand is.

Het uitzicht van mijn pijpende teefje dat naakt met haar bungelende tieten hard van achter genomen wordt, maakt dat ze opstaan en onze richting opkomen. De één komt naast mij staan en trekt zich af terwijl hij met zijn vrij hand hard in één van haar bungelende tieten knijpt, de ander gaat in de rij voor ons over de stoel hangen en kneed ruw haar kont. De lucht is gevuld van het gekreun van mijn teefje en de hitsige opmerkingen van de meer dan geile mannen, "Zuigen vieze teef, zuig die lul helemaal leeg, pak die hoer, spuit die slet vol.

Ik trek d'r hoofd aan d'r haren omhoog waardoor haar harde gekreun nu voor iedereen hoorbaar is, "Ooooohhh jaaaaa, neuk me, spuit me vol. Spuit m'n kut vol. En niet stoppen voordat je hoerenbek vol zit met z'n sperma.

De man staat er gunstiger voor dan ik net en begint dan ook haar mond letterlijk als een neukgat te gebruiken. Keer op keer zie ik zijn lul tot aan haar keel naar binnen glijden en haar gekokhals echoot door de ruimte. Ik pak de vrije hand van mijn sletje dat over mij heen hangt terwijl ze zowel van voor als van achter geneukt wordt en leg deze om mijn stijve lul. Terwijl ze hier ook als een geile teef aan begint te trekken, zijn mijn handen vrij om haar borsten mee te kneden en al snel trek ik deze dan ook als uiers aan haar tepels omlaag wat weer tot diepe kreunen uit haar keel leidt.

Hier heb je mijn sperma," begint de man naast me nu te kreunen en aan zijn geschok te zien spuit hij een behoorlijke lading zo in haar slettenmond. Zuig hem maar helemaal leeg" vervolgt hij terwijl hij langzaam nastoot. Waar ik nu zin in heb is om haar hard inhaar kont te neuken, dus ik duw haar overeind en gebaar de man die nog in haar kut aan het stoten is om te gaan zitten. Dan fluister ik mijn sletje in haar oor "En nu al je gaten tegelijk teef," waarna ik haar op schoot van de man duw met haar gezicht naar hem toe.

Zo kijkt ze recht in de ogen van een vierde man die in de tussentijd achter één van de vensters was gaan staan en zich aftrekt terwijl hij van het schouwspel op de stoelen geniet. Ze zakt met haar kut weer over de stijve paal die haar eerder ook al had geneukt, wat voor mij de weg vrij maakt om me achter haar te positioneren en mijn eikel tegen haar ster te drukken.Vrouw zoekt maagd pik sm

  • Tenslotte gaf Henriette een speelse tik tegen de stevige billen van de geile verkoopster en die vroeg om vooral door te gaan. Dit blijkt inderdaad de hetero zaal te zijn.
  • Sex mensen klaar pijpen
  • Grote dildo neukt het harige kutje van geile tiener.
  • ESCORT ADVERTENTIES HETE VROUWEN.NL


Transexuele turkse meid geneukt